Book Read Free

Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Page 101

by Josh Law


  "Sağ. Bir bit, bir sorunu, gerçi. I yönetilen, dig my, yılan deliği, ama aldık rattler viranelik oldu, gevşek. Biz sizi çok 3 silahlı adam sahnede belirir, silahlar, ne ben." dedi."

  "Bu rattler bir adı var mı? Biz henüz bir 16 Arnold my sıralamasında?" Nick crunched, telsiz, yumruk, plastik kasa çarpıcı acı içinde.

  "tam olarak değil. Bu hiç bir dost. , onlarda kullanılan bu serum da, Baba'nın kan ve ayıklanan doğal sıvılar ve bunların diriltildi Dr. Lucien Swift. Nero, tavan, oğlu. Kemanı ve tüm".

  "Tanrım!" Nick tutulur, mic, onun ağzından fuming. Alex izledik onu geniş gözlü.

  "Tamam, böylece siz sağ, Beyaz. Biz de mükemmelleşirken. Herhangi bir öneriniz var mı? Bir adam benim konum takdir tüm danışmanlık etti."

  "Ben, oğlu. Yoksa bu süslü bidonları, gaz, ada. Ben gerçekten gördüğümüz gibi önce, ama sonra I cevapsız en çok 20. yüzyılda sayısını ben uyurken benim mezar, ve 21. , hemen dediğine göre başladı. Nokta, gaz, shot, silahlar I've Got. Bt'nin zararlı düzenli insanlar çünkü bazı tür zehirlenme onlarda yapılır Prescott 1 serum".

  "Bu iyi. Üstelik ağrıyor ben ve kardeşler, ama benim Mama ve onun compadres de üzerinde bu donanımları!"

  "anlıyorum, Nicolas. Neyse ki, bir de panzehiri. , Doc her zaman birlikte bir çözüme karşı bir şey onun test daha ötesi onu. I bulmak için oldukça büyüleyici olmasına rağmen ben iğrenirim adam".

  "Oh, iyi! Bu değildir. tamamen imkansız olarak görünür bakın kendiniz görün. Sanırım, belki de sadece yarısı olarak yeniden imkansız. Ne ben yapping hakkında? Elde edebilirsiniz, personel ve vur, my sahası? Güvenli ve engellenmeden?"

  "Evet, Sir".

  "Yangın, daha sonra olan Whitehorse,!! Sunuyoruz. Parti!" Nick indirilmiş, telsiz, pi̇şmi̇ş, İblis'in cat'in kardeşi.

  "Hey, O'nun oldukça fly eski, ölümsüz adam, öyle değil mi? Haydi, erkek! Her şeyden önce." Nick, gömlek ve salladı aşağı Tito'nun gemisi. Bunlar boyun ve boyun her neyse, makul tarihin 200 yılından fazlasını yaşamıştır.

  Tito getirdi, tekne yaklaşık burada iki mürettebatı da kaçırdığı belliyken mesafe.

  "Alex! Şans!" Renee Vierra, atlama yukarı ve aşağı, dans, neşe, benimsenen oğlu ve kardeşi de yaşıyor.

  Marilyn Avalon yaslamış, rampa, ulaşıldığında, tuttu onun oğlu.

  "Hi. Biliyordum isterseniz. Düşünürüz." Onun yüz, bükülmüş, saf tükenme. muhteşem kadını bile ayakta. Vardı ama bu durdurma nefes bu Meksika ve durumu test en limit gerçeklik'in.

  "Hey, Mom." Nick gülümsedi ve kavradı onu. Baktı, Cipriano kim ayağa hasta sessiz ve onun anne tarafı bekle Nick'in raporu. Nick yuttular. Bu adam gerçekten bir şampiyon yaptığı olabilir. Asla teşekkür etsek, rağmen, ısrar etti, kayıtlı kendi cilt.

  "erkek, ada, bir süper-zehir. Üstelik zararlı bana, Alex, ya da çocuklar çünkü yapılmıştır. Bizim baba'nın adrenal çıkarın. Onlar da, bir panzehiri bekleme. Bunu, bu geri tepme bidonları, kargo, buna rağmen rahatsız edici yan etkiler. Her türlü tasarruf edecek, hayatlarını essence ve çim yeterli nereye bir zig zag, Waker'in kıyı".

  Cipriano kafasıyla onaylayıp sırıttı, onun zarar görmüş dişler.

  "Çocuk, çünkü ne gangster aşağı dönüş olasılığı yüksek?" dedi ve winked, bütün yüreğinizle sevindiniz ellerini, hat' dikkat, geçişi Nick'in mesajı acil İspanyolca.

  "Bu yüzden, Ey akılsızlar aslında bir yolunu buldu, bu kentteki vahayı kattı saçmalık olarak mümkün!" Brandon bağırdı, kalabalık, itme yolu ileri koruma rayı. Nick kafasıyla onaylayıp sırıttı, onun küçük kardeşi, akılsızlığın delilik durumu getirilmiştir.

  Baktı, her yüz. Bacardi ayağa silahlı, dişi bir el bombası, Tito vardı evin. Orada, Sally, Dr. Clark. Peyo arkasında durdu Renee, yanıp sönen bir alaycı gülümseyen, Alex, çöken istiyorsanız, dizlerini çarpıcı Jaguar kapak, Bush-winded.

  Nick yutmuş gibi duyunca, muzzleloaders, kanister ve bunları hissettim yanında vızıldıyor. Bunlar küçük ve alüminyum. Bunlar sonucunda herkes, neyse ki, yara bize gibi kötü, birbirlerine taş ve büyük dolu.

  Bardakları getirdi. Bu ilgi. O ant, ne yanıcı malzeme tutulur, soul tutuşturabilir söyledi bunları.. Hatta eğer cehennem demek veya yüksek su, dedi.

  "Land Ho!" Şans, zıplamanızı, ayaklarını ve sallıyor. Bunlar neredeyse, ada.

  Tüm ayağa transfixed ve hırıltı motorlar, öldü. Ve pilotlar, gibi düşüyor 17.05. Helikopter, uçak ve savaş gemisi, hem çattı olimpos bir başka, bir başka, bir hastalık, çekirgeler bırakan ve Sun'ın hırsı.

  Bunlar 21.00. crescendo metallerin çarpışan. Sonra bir yangın arttı. Beyaz, ilk, dağlama sıcak, eritme, tarafa kendi tekneleri, onları karaya oturması gibi, melek döktüğü el bükülme onları, su ve Waker'in rocks.

  Bu madde, yanıcı yanı sıra zehirli, insan solunum sistemi. Bir yangın oldu insurgence. Prometheus sınırsız. Umarım ölmeden, Pasifik skyline.

  Dünya izlemiş, haber medya akışı, okyanus blossomed yangın aldı ve bir çeyrek Guatavita'in bozuk ABD filosu, derinliği. Tarihte ilk kez, Insanoğlu gerçekten anlaşılması güç, bireylerin Dünya.

  Bölüm 1:

  Tükendi, onu her köşe ada, kırılma, kalelerinden ve zincirleri, hatta bazıları dışarı çıkarken test varil kimyasal madde. Bu tüm bunları uzun bir çekim, ancak bazı yönetilen vardı, Korkusuz Lazarus ve bunları, aşka gelen.

  Nick güldü, çekme, tişört olarak yeniden koştu, Olan Whitehorse'in geri iftar gününüz.

  "güzel , adam! Ben dilsiz!" Nick'in saç, ayakta, tarafı.

  "Nicolas, benim oğlan. Siz hiç bu dilsiz'I Ektiği tohumlardan kimi yol kenarına düştü, dudakları birbirine olan Whitehorse." tokat yediği Nick. Çocuk eğilip yarısına, chuckling.

  "konuştuğumu gördüğünde merhaba. Siz Alex, sağ mı?" olan Whitehorse açık yüz Alex. Onun saç, kıllı tarafıyla çok, tutuklanması. Guatavita şey başladı göndermek için gitmemek ve adanın yavaş yavaş, Tanrı ne yapacağını biliyordu. Söyledi sesi değil de nedir dedi, diriltildi deli bilim adamı, ama biliyordu, kardeşi'nin patlak vermesi üzerine deck. sadece bir şey kötü sokağın karşısında, koyu parçalar bu kum dolar büyük bir bina gibi görünüyordu, damıtma tesisini olimpos tek hill.

  "ve sadece servis." Alex bir alay. Olan Whitehorse chuckled.

  "Ben size iki kardeşler." dedi, salladı başını.

  "bekleme, benim motley ailesi, Sayın olan Whitehorse." Nick uzatılmış bir el gösterir annesi, Renee, Prescott, çocuklar ve gangster gibi geldi yürüyüş veya doğru. Marilyn, onun oğlu'in omuzları ve yapıyorsa onu yarıya yakın kucaklama ve onu öpücük ya yan, onun yüzü.

  "Bu benim anne, tabii ki." dedi. güldü ve onu öptü onun tepesinde kapağı.

  "Evet, bu mayın." Alex güldü, Renee koştu ve onu aldılar o belde, kucaklama onu kadın çalışıyor onu ayrımı yarım.

  "Ben onu kabul etti, ama evet o kadar çok oğlum eğer daha istiyorum doğurdu." Renee gözleri parladı, asla sonra onu ki bu salt. O an atlar onu kim şans durdu sessizce açık görünüyor.

  "Iyi karşılamak, bayan." olan Whitehorse karşıladıkları eski hat onları. Toz lekeleri, uzun yıllar askıda, uzaktaki bir ilişkisi duvar onlara nasıl gerçekten uzun süredir bu bardakları yürüdü. Bu makale, onun orijinal giysi ve tarihsel toplum vardı dedi eminim bağıl kargo ile salyangoz posta Waker'in adası. O giydik Modern sivil kıyafetleri, Bekleme, kişi, göğüs kapsamına giren bir kurşun geçirmez yelek. Yaptıkları çılgın kaçış, diğer Wakers inşa vardı-değiştirme vücut zırh, plakaları çelik kurtaracaklarını toplanır, hurda kazık birkaç yüz metre, plaj.

  "iyi karşılamak için gizemli ordu yardımcı kaydet Durango, Mad Science Apocalypse. " Marilyn salladı olan Whitehorse.

  Cipriano artırdı yanında çizim koruyucu olarak yakın. Başkanı Riggs drew closer yanı, bir kenarı kaldırılmış. O hazır olursa olsun, geliyor.

  "Bu nedenle, ne kadar biz burada karşı?" Cipriano'in yüz, iç
inde wreathed puro duman gibi bir halo'nun uğursuz güç. Olan Whitehorse şöyle bi̇r bakti onu beli̇rsi̇zce ve Nicky.

  "Ben göreve seçildi. Siz , onlara ne yoldaşım, bir süre önce?" dedi. Bu ağır haber.

  "hassas bir konu, bazı ciddi kaya kardeşim anayasa. Değil de, adam! O sadece durumda, ciddi bir geçmişi, durum. Siz unutmayın, Bay olan Whitehorse." Nick yuttuğunu ve baktım Alex'in gözleri vardı geniş geçti. Onun dudaklarını açık vardı mavi, jantlar. Kendisi tahmin edilen gerek kalmadan duyun. Fikir, hayaletli rüyaları ortasında tüm diğer şeylerin istediğimizde gitmiş. O da hızlı unutmayın gece istediğimizde önce, ölü, donmuş kalpleri onun kesti amca kardeşler.

  "Swift, değil mi?" Alex Orkney üzerinde yer alan, atış yaptı altbi̇li̇nçsel olarak tutarken, onun bütün vücut işleyip yüreğinizi titretecek şimdi. Nick baktım onu neşelendirin. O swift, alım.

  "Onlar, kokulu serum, Doktor ve onu geri ölü ve O'nun tekrar duyduğun bizi yine." Alex'in dizler açık yumuşak hizmet onu altında. Nick yakaladım onu belde ve ona göğüs.

  "tamam. Siz fena değildi. Sana gitmek benim ilk, adam." Nick sakin onun yüzü kardeşi'nin saç için yakalama kendi nefes. Düşünce, bakan, manyağıyım tekrar...

  Marilyn'in burun başladı. Öfke, onun dönüştürme soul'a bin farklı parçaları, yeni bir boyut her shard, derinleşen onun sorunu. Gitti, kız aldı ve Alex'in yüz, onun elinde.

  "Bu zaman, biz olacak. onu." Diyor yumdu onun çene, zorlamadan ona bakmak için sürekli olarak gözlerini. O başıyla ve onun nefesi. Nick çekildiğinde onu. O güçlü, kendi topuklar ama hala dayandıklarında kardeşi'nin omuzları biraz belirsiz.

  "Bu nedenle, bu bir ihtilal/ keşif/ kurtarma misyonu olan Whitehorse?" Marilyn.

  "Evet, ma'am, size bunu daha ben. Diğer Wakers, tabii ki bizim en önemli önceliğimizdir. Ama bir sürü şey, Doc, ve baştan aşamaları ve bu yüzden hiç bir sürü yedek gruplar henüz. Eğer biz, bu şimdi, ve düşman tarafından geri ay. Bence bu bir Hint raid, bayanlar ve baylar." dedi. Bir hücresinden tabanca, kayış ile bir oyun smile.

  Cipriano başıyla, hat, koruyucu bariyerleri, Prescott çocuklar ve kadınlar. Hareket, bir, durdurulamaz bir duvar, acımasız, yangın, kale. Olan Whitehorse led, Nick ve Alex depoladığı ya yan onu beklerken Swift'in korumalarının Rezillik yapıyorlar, ağaç-line herhangi bir anda.

  Bunlar aracılığıyla tamamladı. ağaçlar, bir yanı-aşınmış yolu. Bu Wakers, kaçmayı, bu insan, duvara köpeklerle kovalayan yaklaşık gibi elektrik, yana hareket ettirerek engelleri, bir şekilde nefes açma kesme bu terkedilmiş. Kapı özgürlük vardı açıldı. Bu şekilde, bu kabus, bu ikinci ölüm vardı ve sonsuz uyku gibi bir hakkı keşke sadece büyük düşler olabilir yapmak. Onların korkusuz lideri ve ilham kaynağı olduğu geri döndü. Lazarus onlara verdi. Umarım uzak rarer ve değerli hazineler, bu yeni cesur Dünya depresif bilim.

  Bunların yarısı, Hill, şaşkın, parazit büroda. Vardı, snipers de aynı laboratuvar/ kışla' birçok windows hazır alma onları ördek gibi bir göl.

  "Bu çok komik. Olabilir yanı sıra, hediyelik sarmalanmış. Merhaba, erkek. Unutmayın, Sayın eski havuzdaki balıktan keyif aldı, değil mi?" Bunlar durmuş ölü, parçaları. Tüm silahlar, eğitimli bir ses. Sadece bir. Istediğimizde ileri tek başına olduğunu bilerek, sadece varlığını yeterli bir yarışma için bedraggled bölüğü.

  "I shot, geri, kafatası! Siz ölü!" Başkanı Riggs anlaşmazlık çözüldü, gözleri geniş bir baykuş.

  "Oh, bu doğru. Bana hatırlat size cehennem, daha sonra, görevlisi. Daha sonra, sanırım ölüm gibi ortak soğuk bu gün ne ile I've oluşturulur ve size daha büyük bir şey hakkında endişelenmenize gerek." Doktor güldü.

  O çekili dev bir uzaktan kumanda, lab. Marilyn kesikli ileri, çığlık oğlunun adı. O sadece, ön. Neden her zaman lider , günah keçisi mi? Kadın kesikli alçakça bir güvenlik çiti, temizlenmiş, bütün ada.

  Lucien Swift geri çevirdiği uzaktan kum ve parçalayıp, onun ayak. Hiçbir zorlama onu açık, kapıyı açınız.

  Nick eğirilmiş yaklaşık, annesi ağladı. kin, soul. Bu sabit yeterli izlemek için onun oğlu neredeyse gözünüzü kapatıp gidin kurban kendisini iyi diğerleri tüm bu zaman. Artık tek kullanimlik tehdit ayrı ayrı, sonra bütün bunlar vardı.

  "Annem!! Cipriano!! Ben ve Alex, bu joker! Bunu da çok fazla zaman, ancak, tekne, Hill, daha sığ ve diğer tarafı. I can bakınız. burada. Ölüm Meleği ve onun erkek can pick off avcıları, deck. Wakers, hardy ve atla. Ki yine de bu bir torbada!" Nick'in ses çatlak. O ürktü.

  "Nicky? Hayir! Biz burada bırakarak!" Marilyn'in ellerini salladı kadın çekildiğinde onun tabanca. o dilediğini yaptı, dönüş onun vücut için duman ve yüzme, Nick'in mind gibi bir genie kiriş. O dilediğini kadın, onu korumak, ne imkansız tercih etti zorunlu ile tekrar deneyin.

  "şarkı aynı kalır, korkarım. Sanırım her zaman, başkası kadar, bir çekiç, jukebox, doğru mu?" Nick güldü ve tabancası. İstemeden, Alex ve ardından onun örnek.

  "Ah, cehennem. Neden her zaman devlet, bariz, man? Siz sağ. Yoksa can't bir daha günah keçisi bizim i̇zle. Sadece ABD. Sanırım bizim , yaşam veya yetersiz. Sanırım, eğer birisi için ödeme fiyat araştırma ettik yeterince derin damarlar, işi." Alex omuz silkti, dizleri işleyip yüreğinizi titretecek son bir saat önce onları aldık.

  "Allah Belani Versi̇n, erkek! Sanırım, yani gördüğünüz, gizli silahı ben çizilen yay, acınası bant, isyancılar." Swift, impish, çarpık, tahmin, kızın psikotik ve bunun tam, tutucu.

  "Erkek mi? Ne çalışır, konuşmak yerine, sadece!" Renee tuttu Dr. Clark'ın kolu, bazı o bir doktor bu.

  "tamam, Renee. Yardım olan Whitehorse, Adası." Nick kafasıyla onaylayıp sırıttı, Swift önce Marilyn geldi ve onu Özürlülere ait kurumlara yerleştirilen, ince metal çubuklar, titreten o kadar, diş tıklandığında.

  "cehennem, düşünme, aptal çocuk?! Biz burada bırakın birlikte veya değil!!!" Kadın telaşlı. Onun bence bu bir şekilde geliyordu, bütün halinde, o? O sadece, yüksek yol riskini önlemek için.

  "Marilyn…çocuk sağ. Yoksa gerçekten yok savunuyorlar. Her ikinci sayar ve biz de bu ihtiyaç sözde Wakers bizim sıralamasında ise stand bile uzak bir şans, yavaşlama, Kraliçe." Cipriano hafifçe çekildiğinde Marilyn, onun oğlu ona geldiler. Kadın hala Nick, çok korkmuşlardı. Çocuğu yutmuş, içeceklerimi masaya koyarken fırlattı.

  "Dürüst olmak gerekirse, Tanrı Mom, I. Ben isteyenler canlı yana baktım bir araba veering için bana yan ana caddeye ve Durango biliyordum. Ben die hiç soru 17-yıl-eski. Şimdi ben hiç bir fikir olacağını, Cehennem. Hiçbir şekilde ben sanırım benim tüm aile. sürekli tehlikede olduğu ve karşı karşıya, ayakta karşı dünya benim genetik. Onlar benim genetik olmasına rağmen, ve bu benim sorumluluk gibi bir adam. Sizi, bu sorunu bu kadar ağır ihmalkarlık vakalarının. Size ne zaman, kartlar ve ne zaman bunları . Gülünç i̇yi sonuçlar , adı, oyun sırasında, gamble birisidir. Benim ölü vücut, her şey ve bu yüzden belki de benim ölü vücut kaplamalar, işi." Nick çiğnedi, dudak arama gladyatör duygularını, tutmak, ağlama kadın iftar. Anlatmaya çalıştığınız, anne, die onun sonraki imkansız.

  "kumar bit, akıllı bir tek, oğlu, Marilyn. Bakınız, bende, aktüatör, aynı zehiri, sadece benim adil lady'nin erkek geri. su. Ben, daha kapsamlı tedbirler olan Whitehorse, boşanan o o yönetilen çekip, ama ben biliyordum bu bir tanıtım benim merak ediyorum. sonunda ilaç ben onu. Şimdi sıcak düğmeleri my ve I harcamayın panzehiri insan sevmem." Swift gülümsedi. Marilyn dövmüş ve Cipriano ona tutulur. Kadın gıcırdattılar onun diş, düzgün akıncaya ve çığlık.

  "içecek! Bu gün size rot, Cehennem tutun, kazma için my kid!"

  "Yanlış tekrar, Bayan Avalon. I takip kazma cehennem ve sizin gibi kişiler size karşı olan bilim. Sizin muse-gönderilmiş oğlu devam destek benim. Mesajı ben iş yaparken, Nicolas".

  "Sanki siz." Nick'in eller yumdu, yumruklar. Bardakları yanlışlıkla düşmüş, atış, annesinin onu bozguna uğr
attılar.

  "Alex…Dur onu!! Biz tüm çıkarken burada!" Marilyn açık yüz Alex, yüz, çekilen gibi istediğimizde yedikleri bir turuncu yağmur. Onun ortaya bakmaya Renee, onu sallamak, alçakça taşlama onun dişleri.

  "Keşke Tanrı'I, Marilyn. Evet, ben, bu, gerçi. Ben ona bir söz. Eğer o, ben onu bırakın." dedi. yutulması durumunda, gözleri iri, eksikliği.

  "Sanki biz oldukça, quandary burada. Size bir annenin yolda bırakmayacak die. Bir kardeşi kim olmayacak siz yalnız ölür. Bir hat lideri, göz için strateji ama ikna etmek için anne act, içgüdüleri. Kardeşler, oldukça fazla sadece pawns, Oyun. Gör. Hortlaklar, daha lab rat. Kendinizi bir ihtilal lideri?" Swift giggled ve basılı, vial, diş çekme serbest.

  "Ben daha iyi bir lider, bir doktor. Sakın kendine zarar verebilirsin sorusunu ne demek." Nick kafasıyla onaylayıp sırıttı.

  "I can't söz Avalon, ama ben kadar benim, ucuz kolayca yeterli. Biz toplamak bir ordu olduğunu ve ne biz yapacaksın ."Cipriano konuştuk, erkek , İspanyolca ve birleşik hareket eden, gemi tek dosya.

  "dert, şaşkın küçük çocuk. Benim yazım iş olmayacak herhangi bir zarar, sizi, Prescott gene. Evet, Bacardi, ben farkında, kim olduğunuzu ve aslında gerçekten de Yeğenimle geldik ve kardeş, ancak gene, gene. Sadece yapraklar iyi Dr. Clark, Vierra kardeşler, ve Bayan Avalon buraya karar bu yetişkin ve Nicky ve Alex kendi arama." Swift salladı, vial, Marilyn şimdi kalkıp onun kolları akimbo. Bu bir daha sıkı bir çağrı daha sonra gün. O yaşamının Panama'ne kritik bir parça her bireylerin , oyun bu oyun.

  "gerçekten bir yarışma. Sanırım hepimiz biliyoruz, bu nasıl sona erer. Tek şey mantıklı. Çünkü tek bir şans, bir cehennem kaldırma tınaztepe, şimdiye kadar stop, freak eşya burada." Alex belirtilen laboratuar onun kapağı.

  "O'nun sağ. Bu uçları yangın, Swift. Ben burada şimdi. Biz yüz yüze. Lazarus, Lazarus. Ölü erkekler çarpıştı bu Millennia ve dünyanın hiçbir fikri nasıl anlaşma. Bt'nin havai fişek ve rat yarışları burada." Nick winked.

 

‹ Prev