Book Read Free

Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Page 103

by Josh Law


  "O'nun, oğlu?"

  Rüzgar birbirlerinden ayrıldılar Cipriano'in saç gibi airbrushes istedik, yayılır mürekkep renkli kanvas bu sahne ve son bazı tür yani. Başka KAFASINI TAŞTAN TAŞA VURAN, tabii. O hummed konuşmayın.

  "bakınız, kaybı, Marilyn. Düşündüm, ben bir adam çelik. Güçlü, hatta belki eski halimize kavuştur. Şimdi biliyorum ki ben hayatta böyle bir blow my heart. Nicolas, oyma, aynı taş gibi bana. Bilmiyordum ona iyi, ama ben kendim bakın artan bakım ona bir oğul." Gözlerini söyledi, başladı bakım annesi çok. Kadın tıkandığından, ama çok geç.

  "Şimdi Git! Kurşun benim erkek, son stand size tekrar ve Washington. , sparklers oldukça, hiçbir şey." kırdığı tam atmış, yön, Jaguar'ın bölen.

  Onun erkek hiç onu sorguya çekti. Şimdi bağırdı, onu yeniden düşünmeye, pulluk, onların, raylar.

  "Pappi!" Peyo'nun kolları çattı ve çalıştı, dalış, tekne ama Brandon yakaladım onu belde.

  "Cipriano!" Marilyn neredeyse yıktı, burun gemi. Kadın kendimi Renee yakalama ve onu çekin.

  Yat dondu su, bekleme artık tutma dolap kendisi. Tüm gözlemlediğim çok korkmuşlardı, net geldi, çektim Cipriano, gemi ve tekne kapalı çeşitli duman bomba yapma kendisi görünmez, buğu.

  Hiçbir izleme onu şimdi. Hiç ateşli denemede kurtarma. O gitmiş. Vardı değil onun için kurban, Tito'nun çocuklar olabilir, sona erdi burada ayağa ve şimdi bir girişimi yoluyor, bounty ücretsiz.

  Marilyn panted. Bardakları çalışıyor ona anlatın. Kadın, kendilerini. Bu uç, onun dili. Ama ne? Ne de bu son gözden geliyordu?

  Şimdi kadın asla bilmiyorum.

  "Marilyn?" Renee tutulur onun arkadaşı, bekliyor sabırla. Onun çene, yumdu. Hayatını Kaybetti çok olanlar da mevcut yemin etti, ona uyun. Birisi olmalıdır. şey yaptılar sayın. Bunların tekrar satın alma özgürlüğü artık hiçbir şey sol.

  Eğer başarısız, ardından en az olacağı son bir hikaye, Dünya paylaş, campfire dayanıklı malzemelerdeki kora ve yok etme.

  Bölüm 5:

  Orada bir sanat için'in yeniden doğuşunu anlatmaktadır. Kendisi bir şey parlar. henüz.

  Onun ilk bilinçli duygu , kardeşi'nin kan akan o kendi. Onun belirlenmesi ayırma ama bu parmak nasıl. Bu bir çift bilinci, hayat'in kardeşi içinden geçen his brain. Gözleri açık uçakla gördüler, her iki oda, onun çevre vizyonu vardı. Tam görünüm fotoğraf.

  Nick derin bir nefes ve keçe kardeşi'nin akciğerler hareket involuntarily. Alex ürküttü. Bu mümkün değildi.

  "Size uyanma. İyi iş, erkek." bir an için, iki keçe panik her diğer tarafı boğan göğüslerine. Ses, yeni bir, ama.

  "Korku, Dr. Swift son gone forever. Sizin erkek, gerçi. Hayır, ben size geldiler, kül. Bana saat, ancak bu tesis her şeyi." erkek hoparlör rahmimde bir metal nesne. Nick sadece, soluk renkler. Adam'ın bütün vücut ortaya yazma, kaynama altın güneş ışığı.

  "Kolay, Nicky. Sadece gözlerinizi ayar için doz Resheph serum verdim. Bu ne iyi bir doktor ismi, Prescott1 serum sonrası başladı. haşi̇r neşi̇r ve test konu hayvan kan. Ad bir pagan Tanrı, ölüm ve hastalıktan ölecek, Çünkü iman etti. bu en weaponizable ilaç, bugüne kadar üretilir. Bu bir mucize ilaç. Ben bir doz ile kartal'ın DNA meskenlerin ve yapı yeniden inşa, vizyon, yüz hasar en patlama aldı." Adam istifa yaklaşık iki sandalye, Nick ve Alex bu dengenin bozulmaması için.

  O ışıldayan parlak bir mavi ışık doğrudan Nick'in gözleri. Alex flinched yaptığı gibi hissettim, hem de kendi vizyonlar.

  Nick yuttular. O keçe Alex'in otomatik olarak yanıtın Twitch rağmen ghost sınırlandırmaktadır. Adam gülümsedi.

  "Merhaba, Nicolas. Ben Ramses".

  "Tıpkı antik Mısır Kralı?" Nick'in boğazı sanki vardı zımpara gargled. Inlediğimi söyledi ve arkanıza yaslanın.

  "Hayır, gibi. Ben Mısır Kralı, bir zamanlar." dedi ve gülümsedi Nick'in gözleri geniş gitti.

  "Güzel biliyorsunuz siz, sadece geri çağırdı, mezar karşı, benim oğlan. Anlaşılan, sizin için, bu üçüncü. Alex, ne hissediyorsunuz? Bu ilk kez, tavşan deliği, ben. Ben en zor zaman yeniden yapılanma." Ramses dayandığı yaklaşık Nick için Alex, diğer taraftan, geri geri metalik dişçi sandalyesi.

  "Ben size." Alex salladı başını, net düşüncelerini. Ölüm, sanki uyuyan, alt, kırk yedi demir kutuları. Basık, ağır ve yorucu.

  "Ben harika bir bilimsel devrim, erkek. Bunlar diriltildi benim için bilgi, antik Mısır tıp, biliyorsunuz. Ben ne gelecek, okul, ama şaşıracaksınız daha ne kadar geçmişi, araştırmacıların da yanlış. Ne kadar daha gelişmiş benim toplum da, aydınlar. Kredi!" dedi ve chuckled sat, tabure, devamlı ileriye, kateterler, istediğimizde yapıştırılmış bir her genişletirler ve iğne girerken brachiocephalic damarlar. Çok tüpleri çalışırken kan her diğer arterler ve capillaries çift pıhtılaşması oluştuktan için ikinci kez yaşamlarının.

  "i̇laç sizi ne aslında neden oldu. bloods' çift pıhtılaşması. Bakınız, Prescott 1 ile karışır ve anormallikler, kartal kan oluşturur. hızlı artış, transposons, brain. Transposons, erkek, "atlama genler". Bu tür hareket genomes yukarı ve aşağı dokumacı'nın mekik, DNA'nın çift sarmal, böylece özelleştirilmiş bir'in ayarlar tam olarak. Bu çok iyi çalışıyordu, iki, gerekirse bir hetero-neurogenic ozmoz, arıyorum. Için düz İngilizce, boys, I bu atlayan genler, ilaç uyanmış , kalibre, DNA, her başka'nın aynı ve farklı genler (kardeşler) ve her bir diğer DNA 'lamaz." doktor salladı ellerini ecstatically.

  "Tıpkı Lego halk?" Alex kaldırılmış bir kaş. Kendimi o Nick'in dudakları dönme bir gülümseme olsa da, bakınız.

  "Evet, ben. Biz bir şey test bu?" Nick denenmiş hareket ellerini. Eylem tüm, Alex'in parmaklarının seğirme.

  "Tamam, bana da bu. Hem geri çağırma ne kayıtlı iki, size Durango, evet mi? Bir acil durum prosedürü nedeniyle, Sinirlerin iletiminin gerçekten ayarlayın ve tepki doğrudan simetrik bir değer, bir başka. Sıralama gibi birleştirilerek, vahşi. Kan birleştirilmiş ve maddelerin co-çalışan, yeterince hızlı, canlı".

  "Evet, ben zaten aced, kurs, Doc." Nick denenmiş oturup tekrar deneyin. Alex ürktüm, bu unutulmaz acı duyduğunu, Nick'in bu onun kardeşi kullanım kolaylığı için yatarken düz krikoyla sandalye.

  "Tamam, bu bu gibi bir şey. Ben en uzak tutma hücresi bu rüzgârlarınca sarılmış tesis, blast gitti. Ben henüz serbest, ay. Aslında, ben asla gerçekten çok serbest, oda burada benim dönüştürülür mumya bir geri nekrozu aslında onarma ve self-dereceli cadaver. Neyse, I scurried üst kenarını bulmak için tüm mangled, doktor ölü, ve erkek yatar, çeşitli parçaları, bahçede.

  Sunan, bu yaklaşık üç gün önce. Bir çığır açan, bu. Dedi, ben, 'Ramses, siz tüm tek başına bir tanrı-terkedilmiş adayı yok ama ölü size şirket ve bazı oldukça gelişmiş olsa zarar görmüş bilimsel ekipman ile oynatmak.' Böylece, tam bıkkınlığı I yapılmalıdır bazı testler. Siz kardeşler! Düşündüm, kendime, 'Ramses!! Harika! Şimdi Girişimi'ne alaka hakkında doktor çalıştırılması gösteren yakın çekim, Resheph'in etkileri', doğru mu? Tamam, bu yüzden ben tıkalı hem bu makine, başta kullanılır-monozygotic üzgünüz, aynı çift maymunlar." Doktor kalp pili, sandalye, ters çevirme bilgisayar monitörleri gösterme her türlü tıbbi veriler, hiçbir fikri yoktu, nasıl yüz.

  "tıklatmak!! Bu sadece yeni ekipman, araştırmacısı tarafından Resheph bir damla, aynı fonksiyonu prototip ekipman kayıtlı, Türkiye geri Durango, yükseltmeler, Onuncu dereceye kadar. Gerçekten dikkat ile gelişmiş video grafik teknolojisi- dürüstçe bu süper bir video oyunu ve gönder elektro-manyetik telekinesis (üzgünüz, temelde, bir kapağı seti sağlar benim brainwaves için elektronik atım, chauffer, beyin dalgalarının sağlıklı faaliyetlerin taklit benim kendi) kendi nörolojik makyaj (craniums hâlâ bütün, I dergisinde bunları akşam yemeği, tabak, Bilginiz olsun) ve Bob'un, amcası ben ve maddelerin test tüpü başlamak ile co-çalışma, genlerin jump iki ve yeniden yapılandıran tüm maddelerin." Doktor gülümsedi. Nic
k ve Alex hala tümüyle anlamak.

  "Tamam, bu nedenle, öldü ve oyma testeresi gibi, bulmaca ve bazı sihirli ilaç ve ekipman burada, Psych Mutfak bizi geri?" Alex'in gözleri.

  "evet, ama en makine I, hem yürekleri dayak bir. Bu sadece güzel. Gibi kalkınma aynı ikizler geri ama örgü, iki , daha yakın bir kimyasal bağ düşünürüz. Çizimler, erkek" Ramses dabbed ter, kenarı mavi bir bez havlu, gerçekten heyecanlandıran her istediğimizde tanık olduk.

  Nick gülümsedi, mucize bir an için. Sonra ıslattığım karşı dayanaklarını.

  "bekleyin! Buyurdunuz bu gün?!!"

  "Evet, genç ana. Oi! Sakinleşince şimdi! Biliyorum, aile, bu, top mermisinin, ancak daha dikkatli çıkarılır, bu makine önlemek ve her dışarı alınması." Doktor kaçamak yapan başlamak.

  "Evet, bu arada, Nick, biz, birlikte bir plan." Alex tutulur, nefes. O da hayal tekerlekleri çevirerek kardeşi'in brain. O, kendi kendimi tekerlekler karşı kendi viranelik oldu tekerlekler doğa tarafından bu durum.

  "tıbbi bir araştırmacı ile net bellek, onun yerel antik Mısır, ha? Eğer bu ispat öyküsü, onu delil olarak gibi BM veya NATO, biz olabilir. Daha büyük sponsorlar!" Nick çalıştılar dönerek'in kardeşi. Alex güldü.

  "Beklemeyin alın ücretsiz, bro. Hey, Ramses, umut size altın bir lahit elindeki bazı tuhaf gibi biraz idol görünen şeylerin sadece size anlatılması…" bu bir şaka gibi. Alex yaslamış başını, öküz tavan hala eminim. Bu tür bir asit yol.

  "ki! Ben, aslında. Neden size?"

  "Oh, bu tutar daha." Nick kopmuş, parmaklarınızı, Alex geçirme kendi. Bunların eceli̇ne susayan planı olabilir - sahip. Şimdi bir şekilde bu ada...

  Bölüm 6:

  Tüm gözler, gökyüzü de eğitimli. Bu karanlık gün ABD geçmiş ve bu son, küçük bant, isyancılar gelen çekme arabaların katlanmasını önlemek için harbour.

  Kadın ayağa kalktı, sun, tepesinde dev pyre altın kurtaracaklarını dahili onun, çevresinde pek çok alevli bidonları, zehiri. ABD Federal Ajanlar, Bay. Sonra, onun gücü. Kadın Senatör Kelly New York daha fazla. Daha yaptı, boşluk, yokluk Brezilya göçmen olmanın bir ABD vatandaşı ve hümanizmin hakim, onaylama, zayıf. Şimdi kadın, Kraliçe, Amerika. Kadın verdi ayız Kuzey Kutbu, i̇pucu, Güney Amerika kıyılarına. Hawaii, New York City. Kadın, büyük bir cetvel, Yeni Maya ve bugün de onun coronation.

  Ölüm'in kafası, ona bir el ve kadın'da yaşayan papağan. Ona elbise, katı altın ve kadın giydik bir sepet taze meyve olimpos ona. Yeni Maya anayasa bir podium açık. Kadın, müjdecisi, ölüm. Ve kalitesini mükemmelleştirmek, ömrü. Yenileyiciden altın. Kim aptal yeterli karşı onu?

  Küçük aile, Nicolas Avalon, tabii.

  Ve yüzyıllar vardı bu darbe olarak çalıştırılabilir, bu nasıl küçük bant, isyancılar, üretmek çok mu? Hiç bunlar karıncalar onun altında topuklar şimdi? Sadece küçük bir bant mülteciler, ölen kuş gıcırdıyor boğuldu, şarkı, aslanlar?

  Onun ayak üzerine sıkıca , Cumhurbaşkanı'nın kapağı, ama kadın, en güçlü insan, şu anda yürüme? Bu, hiçbir şey yok. Bunlar küçük filizleri, çimen, die, onun sun.

  Kadın derin bir nefes ile başlayacak onun konuşma. Bir lejyonu ana kamera ayarlı kavramıyla başlayan argo deyimler sisteminin parçasıdır her newscast hem büyük ve küçük tüm Gezegen için bakınız. Monitörler, tam görünüm ona. Dünya, onun yıldız artışı, Batı ve onun ataları gurur duyuyoruz.

  Onun sözlerini de asla onun dudaklarını. Orada bir gözetler, mavi ışık, ana monitörün ekran. It başladı ve titreşimsiz bir görüntü.

  "Hangi cehennemde? Daha görsel bana! Neler oluyor? Ben de birilerinin kafası." Guatavita kızıla bulanmış, ayak, Cumhurbaşkanı'nın kafatası ve inledim.

  Hemen ardından görüntü çaktı. Bu kendi görüntü olduğunu görünce. Kadın gasped. Bu Nicolas Avalon ayakta orta Waker'in adası. Ya da ne sol.

  "Selam, Güney Pasifik. Ben ayarlı, 'Tanrı save Queen' ancak eve için, Ladyship, ben gerçekten Allah size." dedi. kafasıyla onaylayıp sırıttı ve onun kolları.

  "Bu Nedir? Tıpkı dev bir Skype sağladıklarına? Bana bir mikrofon!! Ben de bu küçük parça çöp kutusu tekrar burada." Diyor şifreli olarak ona takılı ses akışları.

  "Oh! Nicky!! İyi bir Jaguar katılmak için mahkeme".

  "Ah, ben de katılıyorum. Bu I için blow ben ve bir laboratuvar için cehennem ve tırmanış için üçüncü kez bu yıl sadece bu görünüm!" dedi kendisini salladı. Kadın onu hissettim yüz büyüyen soğuk.

  "Bakınız, biliyordum, güç. Hakkında ne benim ataları mı? Siz bir mesaj paylaşmak istediğiniz, Dünya başlamadan önce, yüce, sonsuz empire?" Guatavita zorlamalı onun mükemmel i̇nci beyazlar, acı verici bir gülümseme. Eğer o bakımlı oyun kartları onun avantajı, kadın, onu tutun kapaklar, onu çağırınca. Bunlar genç ve naif. Fikir bu Frankenstein silah gibi görünüyordu, yükselme cehennem gibi pek çok kez memnuniyet hala dehşet onları ortak ve iliği. Nick gülümsedi. Kadın, güç kayması, onun elinde. Sun giden ona zaten kendi minik sabah saat.

  "Sizin atalarınız? Ha, duydum gibi, ders vermek istediler! Bu üzücü, gerçekten çok üzücü. Bunlar hemen bilgisayarlı bana Maya gerektiği için, onlar ne zaman sscb ortadan tarih. Çünkü size yaşadığı gibi, ben de eve geri en derin daire cehennem, express siparişleri bulun. - arama, hatta eğer beni alır. Bunlar isterseniz, benim için, bir fiziksel adalet, yetki, kural, Dünyanın bugün. Siz die ve hata yok, bin lanet atalarınızın size kesinlikle, sonra ben vahasına getirmek için tekrar onları karşılamak için kendimi , suç ve mahkemeleri eleştirmekten anayasayı ihlal etmekle suçlaması sonucunda düzenlendi, eski krallar. I dikkate bir onur, Guatavita." onun önünde yere kapandı.

  Kadın onu hissettim ayak kayması, Cumhurbaşkanı'nın ağzı.

  "Siz yalan…"

  "Am I? Ben bu imha lab kanıtlamak. Oh, ve Dr. Ramses 1995bu." Nick ulaşıldı. kamera ve koparmış bir dizi işe yaramadıysa giysi.

  "Kontrol ediniz. Siz sanırım sadece Spec Ops duds benim düzenli atık mı? Bu kavrulmuş dişler kanıtı olduğunu ben yatar. Ben sadece bunun için çok şanslı adam." dedi, winked a adına gülüyor, dondu onun kan.

  Gördü onu. Giyimli şimdi dedi Spec Ops SWAT görevlisi'nin kıyafetleri ve kurşungeçirmez yelek, bir Mac10 asmıştık, omuzlar, çok daha fazla tehdit altında istediğimizde gibi görünüyordu.

  "Öyle görünüyor ki ben, biraz quandary. Sanırım Ben de kill, kalıcı bir şekilde böylece can't open kapı ve şase arasındaki cehennem artık." Diyor eğik ona çene. Hatta altına topuk, Cumhurbaşkanı, gülen ne olabilir.

  "Evet, iyi şanslar. Ne derler, üçüncü zaman'ın cazibe? Uh, üç kez şimdi ve ben hala burada." Nick omuz silkti, dağlama kahkaha. Onun için onun dibi eardrums.

  "Bu bir mesaj değil, usurpers. Ben de sizin için. Bu mesajı için Sayın Cumhurbaşkanı. Ben özür dileriz. Biz yüz yüze konuşmak, Sir. Istiyorum adres geçerli durumu. Ben inanıyorum, derlenmiş yeterli veri sağlamak, meşru bir önce Birleşmiş Milletler. Eminim I ikna Dünya müdahale öncesi ev, Ölü boyutlar arasında tercihte bulunamazlar, yaşam, form, saf bir kaos. Askıda sağlam, Sayın Cumhurbaşkanı. Yardım yolu".

  Cumhurbaşkanı, giysilerini yırttı, gözünüzü korkutmasın çok daha az şimdi silahlı güvenlik görevlileri bir adım geriye. O bükülmüş üzerine yaptığı haunches ve gazed, ekran.

  "İyi Tanrı! O sadece bir çocuk!"

  Nick gülümsedi ve kamera.

  "Evet, Sir. 18-yıl-eski. Savaşları savaşan herkes tarafından, bir şey yapmayan stand, kabadayılar. Sonra artık dedi. Bu benim için ne benim.. Ben zemin üzerinden Dr. Ramses, can adresi bakanlar, Birleşmiş Milletler doğrudan bu akım." Nick eğildi ve bastığımız fotoğraf makinesi. Ramses'in ağartıcı beyaz hekimin kat aldılar.

  "Selam, yabancı bir okyanus. Ben Ramses, ve ben, Firavun Mısır'da uzun süre önce, daha önce, doğum, Mesih'in.

  Biliyorum, genel nüfusa muhtemelen bir devlet, panik. Demek istediğim, eski krallar ve gençler yükselen
, ölü, açıklama yok mu? Bu kadar alarm, en yürekli savaşçı ve saptırma büyük bir düşünürler.

  Korku, ama, çocuk, benim bütün Yarının IT alt yapısı. Ben de döndüm. Yeraltı, yeterli bir açıklama ile size güncel kriz. Ben burada, örtüsü, benim mumya ve am istekli olarak canlı testler, benim kan örnekleri, doku ve serebral sıvıların doğrulamak için ben gerçekten tam eşleşme, DNA bulundu bu cenaze wrappings." Ramses taşıdığım öğeleri de belirtilir.

  " I gerektirecek güvenli ulaşım için Avrupa, bu ada için kendim, genç master Nicolas Avalon ve kardeşi Alex Prescott- buraya gelip, oğlu, böylece fotoğraf çektirdi!" Ramses beckoned, Alex istifa eden kamera, aynı askeri eşit, Nick de maçta ve taşıma bir AR-15, omuzlar.

  "Strong lad, bu bir. 'görülebilirler kamera tüm bu zaman, ama sanırım ihtiyacınız olacak, görüntü, böylece kolayca tanımasına, bize gelip bizi. Biz yeterli , kaçan, terkedilmiş ve yıkık kale sizi bize arkasında. Maya usurper'in taktığı burada kısa ve böylece hiçbir zaman harcamak, erişmeye mobilya gibi bir tekne.

  Biz, elinde bilimsel araştırma ve çeşitli 1995 ekipman, yıkım, sizden tam ölçek, Kraliçe'nin çizim yanı sıra, gerekli mücadele için. Kimyasal bir bileşik olarak bilinen Resheph serum bu vazgeçilmez, onun Dünya Çapında yıkıyor.

  Doğa, keşif, son derece gizli ve duyurulan veya iletilir, bu akım. Biz risk, potansiyel yabancı laboratories çoğalan ne biz burada! Eğer, ancak, bizim olduğuna tanıklık eden bir gösterge koruma nefislerini temize çıkaranları bağımsız yönetim, lütfen çekinmeyin bize yardımcı olmak. Biz izlerken, gökler. Biz bekliyor olacak."

  Bu, tüm kamera besleme kesilir. Guatavita'in film crew strong-silahlı, onların yedek jeneratörleri ve yüksek teknoloji ürünü ekipman denemek ve resim yüklemek.

  "inanılmaz!!" Guatavita ıslıkladıklarını ve bulutun, sahne, en çok onun kişisel katılımcı, özel bir toplantı.

  Cumhurbaşkanı İlyas Payne sat, silahlı adamlar, sarılması daha ne istediğimizde sadece tanık en onun kaçırılması.

 

‹ Prev