Book Read Free

Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Page 105

by Josh Law


  "Ah, ben her zaman başka bir yat. Siz, amigo, oldukça pahalı ürünler için bir yükselen kazançlı pazar, evet mi? Ile birlikte bu muhteşem yeni ölülerin uyuşturucu, I can satmaya ölü veya diri çok. Yangın, yalnızca, müşterilerin, yukarı, sağ, bir kaç dakika, çocuk".

  Cipriano tutulur, nefes.

  "Ne demek 'deal, çocuk'? Nicolas, ölü." dedi, salladı başını. Daha ne de muhtemelen ile istediğiniz Marilyn'in çocuk?

  Cipriano kalp dolandı beton. Hiçbir şey ve hiçbir şey geldi, artık, alçakça valizler, machismo. Sadece kişinin yönetilen istiyorsanız, slayt bu duvarlar gibi bir güçlü ruh genç Nicolas Avalon. Bu unnerved Cipriano büyük ölçüde ne kadar çocuğu hatırlattı. Onu beyaz bir sürüm, akarsuyun küçük kardeşi. O eve şarj gibi bir boğa ve kendini onun tuzu bir şekilde dakika. Tıpkı Anselmo da bitti.

  O kapalı gözlerini sıkıca duman yükselen, çeneler. Bu ilk andan beri, o gün öğrendiğim, Gencin ölümü istediğimizde izin kendisi için bile sanırım adı. O'nun sevdim küçük kardeşi bir doğaüstü. Bu kısır koruyucu yapısı vardı. bir şeyler vardı diğerlerine ilham, hat sahne izleyin onu sonra. Cipriano dahili vardı kariyerine, bir araya adalet, bu dediğine göre, Yasa. Anselmo ödemiş son fiyat. Vardı kırık ve onu istediğimizde gitmiş.

  Nick'in rahatlığı ve restore imanı, sevdiği kendi kardeşi. Vardı, Windows Cipriano'in ruhu tekrar deneyin. Başladı kendimi sevgi ve duygu bir kez daha fazla. Bardakları başladı. Bu çocuğu gibi bir oğlu. Bir kere istediğimizde öldü onun gözleri, bilmediği bazı olmadığını söyledi.

  Sonra orada annesi. Cipriano hayran vardı. O dalış, gök bir kartal gibi shot, baş aşık Marilyn Avalon.

  "Oh, bu doğru. Siz bilinçsiz haber döküm. Ayrıca, bana doldurun. Nicky'nin canlı ve şaşırtıcı şekilde Alex. Orada bir straggler deli bilim adamı kilitlenmiş, Lab'ın bodrumunda, yönetilen, parça yem geri balık ve onları cehennem deneyin. , Lady'nin erkek testere, haber, geldi çekim her sıçan deliği. Ben beklerken bir kişi Lady, serum, resurrect. Şimdiye kadar okuma geçmişi yaklaşık doğu Hindistan Ticaret Şirketi?" Tito'nun yüzü, kırmızı gibi güldürdü ki sabit. O daha fazla olduğunu söylemek asla sol, dudakları. İki ordu giysilerini yırttı, sky.

  Bilerek Nicolas, yapılan canlı Cipriano'in kan hücum ani adrenalin. Bardakları kayıp, karşı mücadele, yedi erkek, kuzeyi onu. Bu gibi görünüyordu Destiny's Child, son parça. Şimdi olmadı ki, istifa, kader. Şimdi sanki alarak tüm mürettebat ve ardından bazı.

  İngiliz jetleri vardı, karanlık gökyüzü. Deniz, giydirdiler, U-Botlar , 2. Dünya Savaşı dönemi, İspanyol galleon kopyalar olarak değiştirilmiş, Modern Dünya. Cipriano wriggled onun tahvil gevşek ve sarmış, çubuk, somersaulting, hava'in sonbahar adım, aşağı.

  O 21.00 ağır, topuklar ve sonucuydu. jilet tel istediğimizde önce kuzeyi, çubuk. Orada çok daha fazla yedi çocuklar. Cipriano tanınan bazı erkekler, ama bekleme mutlaka tırmandınız üzerinde yaptığı sapma Waker'in adası.

  Cipriano'ı tanıtarak bulmak için Amerikan savaş gemileri kapama, sular. Kaç erkek, Guatavita bozuk onun neden? Gerekir. Harika bir varlık yoktu aslında eğer kadın, sabote ettiğini, %75 ABD Silahlı Hizmetler.

  O yanlış. Bunlar hiç Guatavita'in men. Bir adamın üzerinde bir hoparlör.

  "Nicolas Avalon bu Komutanı Morgan Balya, U.S.S. Mazzaroth. Yangın, tekrar atmıyor. Bu bir dost filo. Kod adı: 'Fidelem Fratrem".

  Cipriano kendimi onun mide atıyor. Eğer istediğini kaçmasına, yerinde pazar ve bu sular, sonra da geri dönmek için kenarında, erkek. O hala çok çok yüzmeyi ada. Bardakları gerekiyor, çalabilir.

  Hareket, erkek, kırılma , kaburga, açık avuçlar. Bunlar gibi birbirlerinden ayrıldılar ayaklar altında nilüfer biçimindeydi, yolu. Sonra bile, orada artık çok ona wade.

  Kendisi yapıyorsa, topuk gibi devasa bir delik, kapıyı çaldı, stern. Bir roketatar, boşalmış. Gemi ile doldurma suyu hızlı.

  Cipriano başlayan çekişme, güverte, bir deli dash bir Johnboat, bir çalışma, bir yaşam preserver ya da herhangi bir şey.

  Kendimi de onun kan tur içinde Jello o Nick, giyimli, kuşamının bir Amerikan Spec Ops SWAT görevlisi gelip yavaş yavaş , rampa, roketatar, omuz. Kendisi eğitimli, Tito ve ekibi.

  "Ah, evet. Merhaba, çocuklar. Kaçırmayın beni?" His smile gibi bir şeytan. Tito'nun bütün mürettebat göreve bir adım geriye, daha fazla korku, ona, onun roketatar.

  "Ay! Sizin değil! Siz, amigo, siz kötü bir iş!" Tito aldı fistfuls kendi saç.

  Nick gülümsedi placidly ve salladı, roketatar, Tito'nun yüzü.

  "Nah, ben sadece temelde kötü. Yuvarlak, tüm açıları, benim çürük çekirdek. Biz burada söz bana, gerçi. Bakınız, ben bir oldukça makul bir gün. Sadece gül, ölü, geldi, bilim fırını tekrar açın. Taze, Cehennem sadece gerdirme benim bacaklar. Sonra Doktor bulur bu can kurtaran botu ve bana 'Nicky, asker için gelen abd al'a birkaç dakika ve sıra onları karşılamak.' I katılıyorum, bu iyi bir fikir. Biz bu kadar ve siz geçirmemiştim. Su gibi de etkilememesi bizim bir soda. Dahası, size, benim çocuklar esir , deck!" dedi, smirked parmak dansı, ateşleme.

  "Ne diyelim ki el onu, ha? Bu sevimli banyo oyuncak. Karmakariş eden bu değil gibi görünüyor kabadayı-çocuk, sandbox beni, evet?" Diye winked Cipriano de.

  Tito ve onun ekibi durakladı. Nick sarılmış, onun ağzı rahatsızlık, ulaşıldı ve sıkılmış ateşleme hedef doğrudan çubuğu için. Bu da titrediğini kuruyor ve devrilemeyeceği yarım pompalama mürettebat su, speared, arkaları, Kafanı kırdı ve ağızları ve hatta ulaşılmaktadır. Bunlar düştü ve havada uçuştuğu, sörf gibi, kayalar, cin, soğuk ve ölü.

  "Evet, I unutursanız, İngilizce, iyi, Tito. Bakalım bu deneyin. El, Ölüm Meleği ve, canlı, sinmek ve kiss Guatavita'in kalça başka bir gün!" Nick dolaba gitti, ıslak saç, gözler.

  Tito baktım si̇ni̇rli̇ olarak tüm adamları, kaldı ve tekrar Cipriano.

  "Bu doğru değil, 'mmuhteşem. Ben bunu yakalama, I satın, Korsanlık Uyanış. Bu sadece başlangıç, yeni bir dünya. Kötülük egemen olacak ve hedefi yüksek dinero için." Tito jabbed titreten bir parmak. Cipriano omuz silkti.

  "Ben de bak benim omuz".

  O geri döndü yüz Nick ve kendimi onun nefes emilir, vücut. Kendisi bile deneyin kendisini içerir, gösterici, çocuk ve ona sarılır, bir gününüz, onun omurga cızırtı gibi, yer fıstığı sertleşmiş. Nick güldü, eğitim, roketatar, gökyüzü savaşı karanlık yatay arkasında ve Cipriano.

  "bir şey olduğunda bana, bir kez öldü, nino. Başka bir izleyin." diyen gülümsedi. Nick güldü ve başıyla, sallama , ıslak saç, sicario'in omuz.

  "Bu şey fazla bir trafonun çalışamamasını kurtulmak için bana, amigo." dedi. geri çekilir ve winked.

  "elde edelim, burada." diyen başıyla, omuz, Cipriano, geri çevirdi roket atarı geriye, kurtaran botu ve koparmış, makine tabanca aşağı, omuzlarını eğitim için Tito'nun erkek.

  "" deyin! Ben ki ben son derece memnun bakınız!" Alex bekleyen. O kadar yardım Cipriano aşağı, yakar. sicario yaralandı. Cipriano kendisi izin düşme, oğlanın kolları çok. Bakan soluk duygu Alex'in güçlü, genç kolları şişirilebilen omuzlanarak. Canlı, ölü. Bu inanılmaz.

  "Bu, adam! Ve Calvary'in gelen ve aldık, kalan serbest-seven Dünya destek bizi şimdi, eh? Biz aslında bir şans!" Alex'e bakın Nick kim birleştirilmiş. O güler yüzlü olmasına rağmen onun gözleri çok yorgun.

  "Ramses, bir (Antrenman aletinde) ılımlı. Ne ki biz, randevu Komutanı Balya, centilmen?"

  Bölüm 11:

  Bunlar şaşırdı, meşhur efsanevi terör'in teslim. Şans bir adım geri, çene düşmüş, bir kaybı vocabulary açıklama bu tuhaf durum çok daha az başlamak için sorular sorun.

  "My family! Onlar için tehdit kaldırma benim bütün aile ve bilgisayarınıza bulaşabilir ve bu korkunç hastalık nedeni Ortaçağ girişimi, Tanrı-çalarlar! Lütfen, size yalvarıyorum, benim gerçeği!" Sayısı, shot ellerini gökyüzüne.

  Br
andon ve Sally karşılıklı bir göz atın.

  "Sanırım o'nun gerçeği, çocuklar." Sally baktım, onun kardeşi, Bacardi beli̇rsi̇zce.

  "Tamam, bakalım o testi. Siz kötü üne sahip, süper-insan Rab Voyvoda, doğru mu?" Bacardi tünemiş ona. Tüm bunları mücadele yapıyorsa, swift atlı karınca, adam değilim.

  "Bu ne bana, evet?" Diye başıyla, altını yalaması, dudakları bir frown.

  "Tamam, sonra. Size dikkat, adam?" Bacardi sivri nereye Marilyn ve Sezar gidip sağ sol tekerlek.

  Kazıklı kafasıyla onaylayıp sırıttı. Baktı, güverte bir şeyler söyledi ve bulundu basit bir sünger mop olarak desteklemiş, çubuk ve clattered yalan için yanında , parmaklığı, tüm bu şamata yapıyorlar. O başladı. doğru, kendisini onun sivri bagaj ve kopmuş kafa ve alüminyum kol, diz, sivri.

  Bir hışırtı, güvercin ileri hız, onu görünür. levitate. Bunlar şimdi bakın, o da bazı tuhaf elektronik anormallikler. Bir feryat edeceğim, susturulan, tüm savaş, Rab, Voyvoda güvercini arkasında Sezar ve kovdu mop sapı küçük, geri, çamura saplanan onu, hava ve ekim onu bir bayrak, güverte. Marilyn duraklatıldı, tekerlek, gözler geniş, korku.

  "Kanlı Judas!" Guy Fawkes his itilir ileriye, itme kuvvetiyle kaldırıldığında bir parmak, Sayı.

  "Ben, yani. Ben hiç kimseye bağlılık, çocuk. Biz farklı gün, ve ben zorla geri dönüş benim biçare kasa benim sorunlu mezar ve dans bu akılsız'in valsi. Ben zorla benim asıl Transilvanya görev yapacak Labs, bir kızın psikotik queen i̇steyen yeniden bir imparatorluğu gönderen kendisi bilerek, Cehennem. Bu dil, mayın, bu insanlar, mayın. Hatta bu süre, benim için. Böylece, ben hiç Judas. Yiyebilirsiniz, sözcükler, genç rab." Vlad anlaşmazlık çözüldü, deck ve tuzla ovuşturulan elleri. Hitler shrieked ve mücadele-ax istediğimizde önce witling uzakta Renee,, güverte, tabanca çeken, kat.

  "Siz nasıl rejimi konu!! Bir kere insolents ele alınır, bir yarışma, güç, Lady'nin Savaş Oyunları. Bir yarışma kural ve disiplin!" dedi onun jabbed parmak, Sky, öfkelendirdiğini, solgun yüz sünnetten renkli kiraz.

  "duydum, öyküleri bunlar anlatın, ama ben hayatta değil, bir gün önce sun. Üzgünüm artık ben yok son. Bana gelince, ben benim kendi kaderini, burada. I seçin önce yürüyüş ve benim kılıç söyleyeceğim, Lady Gemi." Vlad için Marilyn ve eğildi.

  "adı, my lady?"

  Marilyn'in çenesi düştü.

  "I-ehem-Oh, Marilyn".

  "Ben hizmet Lady Marilyn." Vlad bükümlü yaklaşık yüz kızgın antik liderler, tüm tümleşik ona karşı.

  "Kazıklı Tepe, bir kan lusting, şarlatan olduğunu ortaya çıkartmak için sizi yanıltmasın! Bu bizim dünya ve bizim sağ. Bizim destinies çoktan belirlenmiştir. Biz tüm hainler, katiller, mutineers, ve her şey ölü erkek. Biz hizmet edecek Bayan ve yarışma gibi centilmen sağ stand önce, yiğit, Alan. En iyi erkek, stand, sun ve kaybedenin, kara, ölü gibi vassals harika madenlerinin çukurlar, Açgözlülük." Guy Fawkes ileri çekti bir rapier ve Kazıklı Voyvoda için boğaz'ın.

  "hainler ve dolandırıcılar, sadece bir daire. Dış Karanlık, ödül, Ya Rab, Voyvoda. Herhangi bir hata" olduğunu söyledi. anlaşmazlık çözüldü. deck. Kazıklı chuckled.

  "Herhangi Bir adam kendisini hizalayın ve oksijenden. Ve cadıları kim saptayacak, sözcükler, çünkü hiçbir gerçek güç. Bir adam, güçlü bir kalp, cesaret bir risk altındadır. 'in şansı, bar hapis çıkarılır. Belki ben bir gün doğunca öğrencilerini yanına çağırdı ve bir dolandırıcı, ama karşı silahlanın kişiler ben hüznü günahina gi̇ren".

  "Stand bize karşı. Biz gibi tanrılar, damnation. Biz erkekler güç ve büyük bir korku, yürüdük. Can, bir düşük rütbeli prens, delik deşik olmuş, açıklanamayan hastalık ve konu çok duyarsız eşlere' tales ilgili vampires, yönetmek meseledir, , ABD?" Fawkes gülümsedi hatta kılıç quaked, el.

  "I can deneyin."

  "Onlara yeterli halat ve bunlar kendilerini asın…" Renee dayandığı yakın olan Clark'e baktık, etkileneceksiniz.

  "Bu nedenle, sanırım artık biliyoruz neden kadın'ın onları tüm geri oturma. Bazı tür sivilin doğal seçimi. Bırakın, gladiators belirlemek oy. Aniden standart boktan küresel siyaset görünmüyordu çok kötü." Clark gerçekleştirdi nefes. Onun gözleri, eğitimli, ufuk, umut. Ve mücadelemiz, Calvary neredeyse unutulmuş. Bu iyimser doktor vardı. Sayma dakika, bekliyor, bunlar bu şey.

  Bölüm 12:

  U.S. Mareşal Emerson çocuk vardı her şey Marilyn Avalon ona, Riggs' walkie gibi Müjde gerçeği. Teşekkür Etti Tanrı. Eğer bir kaç gün için onu dinlemedim uyarı sonra çok geç müdahale bu anı.

  Söylüyorlar gurur gururun bir düşme. Guatavita ile ve onun koruyucuları, bu halka her zaman doğru. Böylece odaklı da kendi kampanya korkutmak , Küre canlı kamera, hiçbir beklenti çocuk iftar kendi saflarından.

  Ve ani bir heyecan verici sarı, Çocuk kardeşleri marshals ve bir takım gizli servis ajanları istediğimizde temaslı, Guatavita kendi kabinesi, kapaklar bocaladığı ve erkek de koruyarak, Cumhurbaşkanı. Çekim de karşılıklı iki yan. Erkekler ölü düştü ve köleleştirmek, Guatavita'in öğüt, yokuş, Lincoln Anıtı.

  "Mr. Cumhurbaşkanı, Sir." Çocuk uzatılmış bir el kaldırma Cumhurbaşkanı Payne kapalı.

  "Ne Tanrı'nın adı oluyor? İlk'hortlak gençler ve taktım deneme için ne oldu, Durango ve şimdi artık görsel tüm cehennem yükselen!" Cumhurbaşkanı'nın saç, ayakta, Bir tarafında, Çocuk sağlık görevlilerinin basılı daha yakın, hızla inceliyor kendisine bir koruyucu başladı onu yerine vücut zırh.

  "Sanırım, en iyi şekilde mayın, Sayın Cumhurbaşkanı. Tüm biliyorum, tüm bu darbe, tarafından yönlendirilir dedi hortlak gençler ve anne. I aldığı bir ucunu Marilyn Avalon radyo yaklaşık bir hafta önce bana anlayış gerekli sızma bu durumu ve kurtarma. I özür onları sindiren, Sir, ama beklemek için uygun anı yay".

  "Hayır, anlamak ve ben memnunum.. Şimdi sadece geri evi. Biz kim hala sadık abd içinde?"

  "adamlar, bizim köşe gönderilen genel yerel Panama canal, yön, çevresinde, Waker'in adası." Çocuk baktı, omuz. Onlar, Plaj, nerede durdu ama bunlar tüm, duman.

  "Ah, I. Bekle, onur konuğu buraya, evet mi? Ben şahsen gibi bu Nicolas Avalon. Sadece boggles aklım nasıl bir yüksek okulu mezunu, Forefront, körükleyen, uyanış, Müttefik güçler bu durumu." Cumhurbaşkanı omuz silkti, bir sırıtma.

  "Evet, Sir. Tüm bu aile hakkımız yok, sivil'in eşdeğer Madalya, Onur, bence." Çocuk gülümsedi.

  "Ben de katılıyorum. Bu arada, ettik, herkes biz ve bunları, dock. Eğer Avalon'un adamlar,, daha sonra ihtiyacınız olacak. verilen erişim için kenarında böylece Guatavita yazışmak burada tutulan'in, Lincoln Anıtı. O'nun için kendi eserleri ve ulusal hazine bize karşı. En düşük Sinir oldum, kendimi kötü hissettim." Cumhurbaşkanı gördük. Sanki orada bir şamata. Bir anlaşmazlık, kademelerindeki Guatavita'in men. Bakan nefes kesici. Kendi kendini ilan eden kraliçe, Yeni Maya olabilir hale istemeden Modern Pandora. Açılır Cehennem hiç emin olun. Ne sonuçlar için ortalama bir kişi mi?

  "Biz burada, erkek. Bu anda, size, bana, kendi ve I de tavsiye ederek, tacticians. Lead. Hiç adını, man?" Cumhurbaşkanı, eğik başını, Mareşal.

  "U.S. Mareşal Emerson Çocuk, Sir." Mareşal başıyla bu hiçbir şekilde önemli. Cumhurbaşkanı, bütün yüreğinizle sevindiniz bir el, bir omuz.

  "Lead, Mareşal Çocuk".

  Ve Mareşal rengi atmış, gezeleyen.

  "yanıyor, oğlu. Nicolas Avalon 18. Eğer bunu, daha sonra, böylece." Cumhurbaşkanı, winked.

  Mareşal, kendi üretimi .44 Winchester, katlar, onun kat ve başıyla.

  "Sağ. Biz burada gidin." Mareşal keçe, dudakları kıvır, küçücük bir gülümseme. Nicolas Avalon, ispatı, mascot, her genç ve isteksiz bir adam, unhinging çeneler cehennem. O bir adam ve dört elle sarıldım, oğlanın genç bir yüz, bütün ki, uygun olanak cesareti, emici, kemikler. Bir adam gücü ormanlar, diğerleri. Emerson Çocuk ihtiyaç tüm gücü, ruh çağıranlara, göreve ba
şlamadan önce onu.

  Bölüm 13:

  Mücadele , güverte vardı. madness. Bu bir günah, gözleri gök, kan gitti ve yaralar kapalı olarak alma.

  Bu sürekli bir yarış için onların hayatlarını, önlemek ve crossfire şimdi şaşkın Maya kuklalar. Son olarak, Renee, Şans ve Peyo tarafından yönetilen dalış ve üzümünü koparıyor, Prescott çocuklar birer birer, mix, düğümleme onları tarafından gunwale naylon kord kurtaracaklarını bulunan üst güverteler. Bunlar üst her çocuk dışında, gemi, umutsuz.. kafes maçı'nın halka. As Marilyn çalıştım ona manevra ormanlar tur kat Donanma craft, Renee, Chance, Dr. Clark, Riggs Genelkurmay Başkanı, Peyo, Cipriano'in erkek, Olan Whitehorse ve Wakers kadar sürdü, tüfek ve son cephane ve idarecileri kendilerini çocuk başlıkları, toplama kapalı kimse düşman gemileri tehdit'a shot.

  "Tamam, Yüzbaşı. Sanki 'God-Players' açık. Bu nedenle, şimdi ne?" Renee bükülmüş, ona omuz, başka bir fistful, tur.

  Marilyn'in cevap kesinlikle sol onun boğazı. Onun gözleri raptured gökyüzüne burada, ani güçlü hücum, motorlar.

  "Şöhret ve övgüler, yaşayan Tanrı! Calvary ve son olarak burada!" Marilyn bozuldu, yırtık. Kadın, onun oğlu ayakta, bir jet'in açık hatchback kapı.

  Bunlar, kendi tatlı. Komutan sonra balya'kurtarıldı , küçük grup ve Waker'in adası, vardı Ramses taşınır, bakım ve BM yetkilileri, akın etti. Teknede giderlerken de, erkek ve Cipriano tekrar Panama City nerede bindiğini vardı ABD jet. Bu biraz 4 saat önce.

  Çok can 4 saat, ister bakan, Dünyanın sonu. Nick, Jet'in kapı pervazına olmasini sagladi. Alex durdu arkasında sessizce okuyan onu.

  "Tamam, erkek. I've zamanlama. Atlayıp sonraki 30 saniye ve kara doğrudan merkezi, deck. Allah, bir çarşamba pazari gi̇bi̇ orada." Komutanı Balya ayarlanmış Nick'in pack. Çocuk, aşağı bakan, deck, camlı, gözler.

 

‹ Prev