Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Home > Other > Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) > Page 109
Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) Page 109

by Josh Law


  "zdravila vidiš to dejansko povzročila vaše bloods dvotirno koagulacije krvi. Ko Prescott 1 pomeša s nepravilnosti v eagle krvi ustvarja hitrega povečanja transpozone možganov. Transpozonov, dečki, se "skakanje gene". So nekakšen premik genomov gor in dol po tkalski shuttle vaše DNA je dvojne vijačnice, ki omogoča šiviljska prilagoditve natanko tam, kjer jih potrebujete. To zelo dobro sodelovala pri dveh od vas potrebno izvesti hetero-nevrogenim vzrokom reverzna osmoza kot kličem. Razporedijo v govori angleško, fantje, sem uporabil te jumping genov, ki je zbudila v nekakšno kalibriranje vaš DNA za premik vsake druge je enako in različnih genov (pri čemer brothers) gor in dol v DNA rekonstruirati svoje celice". Zdravnik Pomahal sem mu roke estetsko.

  "Kot Lego ljudi?" Alex vložili dvignjena obrv. Čutil jakovo ustnic zasukamo v nasmeh čeprav je mogla videti to zgodi.

  "Ja, ne razumem. Bomo testirali na to?" Nick smo poskušali z rokami. Ukrep, vse alexovemu prsti na trzanje mišic.

  "Ok, naj ti razložim s tabo na tak način. Oba spomnil, kaj je shranjeno v Durangu? Nujnem postopku da vas povzročil živčnih prenašalcev dejansko umerjanje in neposredno odzovejo z enakokrakim vrednost med seboj. Neke vrste simbioza v divjini. Krvni združena in vaša telesa sodelovala pri celjenju preteklih dovolj hitro, da bi lahko živel."

  "Ja, sem že Pregurala sem seveda dok." Nick poskušali sit up znova. Alex kremžil na preganja bolečina je čutil v Nickov nazaj tega je njegov brat spustila nazaj na ležal plosko proti zrajcalo stol.

  "Dobro, dobro je šla kaj takega. Bil sem v najtemnejšem holding celico to prekleto depozita ko tiste eksplozije šla. Mene ne bi bilo prosto v mesecih. Pravzaprav še nikoli nisem bila resnično brez sobe, kjer so pretvorjeni moje mumifikacije plodu v obratnem nekroze dejansko celjenje ran in samozaposlenih sanitizing shranjeno truplo. Kakorkoli že, scurried plečni najti ves prostor predelana, zdravnik mrtev in ti fantje leži v različne dele po dvorišču.

  Šokantno, to je bilo približno pred tremi dnevi. Čudežno preboj, to je. Rekel sem, "Rameses, vsi ste sami na boga pozabljenem otoku z nič drugega kot mrtvi družbo in nekaj precej napredovalo čeprav poškodovan znanstvena oprema za igro.", tako da se iz popolne dolgočasja I izvedli nekaj testov. Ste bili bratje! Mislil sem si, "Rameses! Čudovito! Zdaj ste lahko poskuša ugotoviti, kaj boste spraševali o tem, kdaj je začel zdravnik vam kažejo je bližnji posnetki Resheph učinkov", kajne? Prav tako sem priključil vas v ta stroj, ki je bila prvotno uporabljena na monozygotic-mi je žal, identični dvojček-opice." Zdravnik samostojno okoli stola, obračanje računalniške monitorje kažejo vse vrste zdravstveni podatki so imela pojma kako prebrati za soočanje z njimi.

  "Voila! To pa ne pomeni samo nove opreme, ko rezervoar z Resheph kapalno enako funkcijo kot prototip opreme, ki shranili turčija nazaj v Durangu pa ga nadgrajuje z Los Angelesom Dejansko lahko opazujemo z naprednimi video grafične tehnike - odkrito rečeno je super video iger in pošljite elektromagnetna telekinesis (žal mi je, v bistvu gre za vodjo, ki omogoča moje možganske valove uporabe elektronskih impulz limuzino pa možganskimi valovi pri zdravih aktivnosti, ki posnemajo moji) na vaše lastne nevrološke ličila (vaš craniums so bile še vedno cela, sem jim zajemnimi mesti na večerji olepšani in položnejši magnetni kvadri tipa) in Bob je tvoja strica sem imel svojega telesa v epruveto za začetek sodelujoči do utišanja genov skoki med vami in rekonstruira celotnega telesa." Zdravnik nasmehnila. Nick in Alex še ni popolnoma razumem.

  "Ok, torej smo umrli in so bile kot sestavljanke sestavljank in ste uporabili nekaj čarovnij zdravila in oprema tu v Psych kuhinja nas spravili nazaj skupaj?" Alex oči prekrižani.

  "Ja, vendar je končni stroj sem imel pa je bilo tako vaše srce bije kot eno. To je preprosto čudovito. Bilo je kot bi razvoj enakih twins v obratnem pletenje pa vidva tesneje chemical bond nekako. Umetniško delo, fantje" Rameses dabbed znoj iz njegovega brow z modro krpo brisačo, resnično navdušen in vsega kar bi bili priča.

  Nick nasmehnil čudež za trenutek. Potem je pretepal proti njegovi zadrževalnih sistemov za otroke.

  "Čakajte! Si rekel da je bila dni?!"

  "Ja, mladi gospodar. Oj! Pomiri se! Razumem, da tvoja družina je tam zunaj dotaknila, vendar boste morali skrbno ekstrahirane iz teh strojev za preprečitev oba krvavitve." Zdravnik gnetli sem začel z delom.

  "Ja, tako v tem času, Nick, smo lahko pripravili načrt". Alex potekala sapo. Ni mu bilo treba predstavljati koles se vrti v njegov brat možganov. Je lahko čutil njegovo kolesa vrti proti svoji pregovorni kolesa z naravo tega pojava.

  "medicinski raziskovalec z jasnimi spomin na njegovo izvorno starodavnem Egiptu, huh? Če bi se lahko izkažejo kot zgodbo o uspehu, pošljite ga kot dokaz za podobne ZN ali NATO, bomo morda lahko pridobite big sponzorji!" Nick poskušali zavrtite, da poglej njegov brat. Alex zasmejal.

  "Ne pričakujejo dobite zastonj, bratec. Hej, Rameses, upam da imaš zlati sarkofag v vaši lasti in nekaj čudno malo idol išče stvari, ki bi lahko pojasnili…" je bila šala. Alex sklonila glavo nazaj, strmeč v okviru zgornje meje še vedno prepričani, da bi to bila nekakšna kislina potovanje.

  "Povedati! Jaz v resnici. Zakaj vas to zanima?"

  "Oh, to je samo zlomljen." Nick Tininimi zvijačami prsti, ki povzroča Alex izvleči svojo lastno. Njihova norec hardy načrt morda dejansko ne sme biti sposobna. Zdaj najti pot iz tega otoka…

  Poglavje 6:

  Vse oči neba so usposobljeni za njo. To je bilo najtemnejše dan v ameriški zgodovini in da bi morala biti zadnja če ne za mala bend uporniki prišel knifing v pristanišče.

  Stala je na soncu, pozicioniran na grmadi veliko zlata bi zgradili za njo, obkrožena s številnimi goreče kanistri za strup, ki gojijo U.S. Federal agentov v zalivu. Ker je bil vrhunec njeno moč. Bila je Senator Kelly New York ni več. Nič več ni potrebno igrati del osiromašena brazilski priseljenske postal ameriški državljan in prevladujoče ratifikacijo šibko zakonodajo. Zdaj je bila kraljica Amerike. Ona je vladal žalostna severnega tečaja na konici Južnoameriških obali. Havaji v New York. Ona je bila velika ravnilo novih Maya in danes je bilo njeno kronanje.

  Smrt je glava je bila v eni roki in je živa papiga v drugih. Njena obleka je bila iz masivnega zlata in jo je nosila košara svežega sadja pozicioniran njeno glavo. Nova ustava majevskih koreninah je sedel na govorniškem odru odprte pred njo. Bila je znanilka smrti. Na prinašalke življenja. Giver zlata. Kdo bi bil dovolj neumen, da nasprotujejo?

  Malo družine Nicolas Avalon, seveda.

  V več stoletjih pa je za ta državni udar za preprečevanje zaledenitve, kako bi lahko to majhno bend upornikom otežila se je tako močno? Niso bili mravlje pod njenim petah zdaj? Samo majhen bend beguncev, umirajočega ptičje zacvilila utonil izvajajo pesem lions?

  Z njo stopalo postavi trdno na hrbtni strani vodja, kajne najmočnejše človeško bitje trenutno na sprehod po Zemlji? To ni nič. Bili so majhni poganjki travo, ki bi umrl v toploto njenega sonca.

  Vzelo sapo za začetek njen govor. A legije gostitelj kamere uglašeno vdreti v vsak newscast velike in majhne na celem planetu obrnila k njej. Nadzorniki so polni pogled nanjo. Svet bi videl star vzpon na zahodu in da ji prednikov ponosni.

  Njene besede nikoli ne bi odšel ustnic. Ni bilo izraženo protiameriško nagnjenje z modro svetlobo v glavni zaslon monitorja. Začelo se je z flikerja in sliko izrezati.

  "Kaj za vraga? Vizualen prikaz name! Kaj se dogaja? Jaz bom imel nekdo glavi." Guatavita vam zdrobi jajca stopalo je bilo o predsednikovi lobanjo in on groaned.

  Nato sliko vzplamti nazaj. Nisem bil lastno podobo je videla. Ona je sopel. To je bil Nicolas Avalon stoji sredi Waker otok. Ali kaj je ostalo.

  "Pozdrav iz Južnega Pacifika. Da bi se vključila v reči "Bog obvaruj kraljico", ampak če pomislim, vaše lady- čanstvo, Jaz nebi bog da vas rešim." Je grinned in prepognjen naročju.

  "Kaj je to? Kot masivno Skype napeljava? Prinesi mi mikrofona! To bom košček smeti nazaj kjer je prišel." je zmešala kot so priključene v avdio viri.

  "Oh! Nicky! Dobro Jaguar pridružiti sodišču."

  "A
h, bi morala strinjati. Glede na to sem moral udarec sam in multimedijski laboratorij nazaj v pekel in nato izvile iz že tretjič letos le narediti ta videz!" je pretresel sam. Počutila se njen obraz vedno mraz.

  "Glej, vedel sem da boš imel moč. Kaj pa moje prednike? Si prinesla sporočilo pa bi radi s svetovno preden začnemo z naše veličastne, večni imperij?" Guatavita prisilil popolno biserno bela barvila v obliki bolečih nasmeh. Če bi ona kar igral karte v svojo korist, je lahko zadrži jo stražarji iz panični. Bili so mladi in naivni. Zamisel o tem frankensteina orožje, ki se je zdelo, da dvignejo iz pekla tolikokrat, kot je zadovoljen še vedno prestrašen, da skupni in kostnega mozga. Nick nasmehnila. Ona bi lahko napolni polzi iz njene roke. Sonce greš dol z njo že v svojem majceno jutranjih urah.

  "Iskanje prednikov? Ha, morate slišali kot predavanja so želeli, da vam! To je žalostno, resnično žalostno. Takoj so me obvestili, da Maya je bilo mišljeno do konca. Da so dobili kaj invencijam ko so izginili iz zgodovine. Ker ste živeli kot so to storili pa sem prišel nazaj iz najglobljih krogu pekla z izrecnim naročila za vas našli. Na lov you down tudi če me pelje do konca Zemlje. Radi bi videli ste pripeljali do fizičnega pravice s pristojnostmi, pravilo v današnjem svetu. Ko umreš, in da ne bo pomote, tisoč prekletstev Iskanje prednikov boste zagotovo, potem bom pospremil nazaj za soočanje z njimi sem tvoj zločin, spet prilašča authority of the ancient kralji. Štejem si v čast, Guatavita" On uklonili fotoaparata.

  Počutila se ji stopala preveriš je predsednik v vratu.

  "lažeš…"

  "Sem? Imam to uničil laboratorij za dokaz. Oh, in dr. Rameses proaktivnejšim upravljanjem." Nick dosegel do tal off kamero in oskubljene se niz zoglenelih oblačila.

  "Poglej to. Misliš da imam samo Spec Ops duds na svojih rednih odstranjevanje? Ti pražena navoji so dokaz, da ne lažem ti. Pravkar sem slučajno zelo srečen človek." je z mežikanjem pregnal s samo šalil da zamrznila njeno kri.

  Študirala je ga. Oblečeno v omenjeni Spec Ops SWAT policistovo opravo in neprebojni jopič, z Mac10 obešen njegova ramena, je pogledal veliko več grožnja kot bi se je zdelo pred tem.

  "Zdi se mi da sem malo pred nerešljivo nalogo. Mislim da te bom moral ubiti v trajni način in tako ne morete odpreti vrata med zemljo in peklom več." Dodala ji zavrti brado na svetlobo. Celo iz pod njenim pete, Predsednik smejal kaj bi lahko bil slišati.

  "Ja, vso srečo s tem. Veš kako pravijo tretjič čar? Uh, to je bila trikrat zdaj in še vedno sem tukaj". Nick mogoče kar ignorirati s o vizijah smeh, ki jo želite izvlečejo eardrums jo ven.

  "To ni sporočilo usurpers. Nimam časa za vas. To je sporočilo za g. predsednik. Se opravičujem, da ne moreva govoriti z obrazom proti obrazu, gospod. Rad bi naslov vaše trenutne situacije. Menim, da sem zbral dovolj podatkov, da se zagotovi zakonita pred Združenimi narodi. Prepričan sem, da mi bo uspelo prepričati svetu posredovati pred gostitelji mrtvih s posvojenimi živi v obliki čisti kaos. Vztrajajte, g. predsednik. Pomoč je na poti."

  Predsednik tore prost, ustrahovali veliko manj zdaj oboroženi stražarji je naredila korak nazaj. On je zvit na njegovo stegen in strmel mrk zaslona.

  "Dobri Bog! On je otrok!"

  Nick nasmehnil fotoaparat.

  "Ja, gospod. 18-let staro če sem natančen. Vojne so se borili za vsakogar, ki je stal do nasilje. Zdaj je dejal, da je to moje obrnejo na moji strani. Bom spregovoril besedo predali dr. Rameses, da ga lahko obravnavali ministri Združenih narodov neposredno s to krmo". Nick uklonila in odšel je kamera. Rameses v svojem varekina bela zdravnik grb prevzel njegovo mesto.

  "Lep pozdrav iz tuje oceana. Jaz sem Rameses, in bil sem Faraon v Egiptu že zdavnaj, še preden se je Kristusovo rojstvo.

  Vem da se splošno ljudstvo je verjetno v stanju panike. Mislim, antična kralji in najstniki narašča od mrtvih z nobeno pojasnilo? Da bi bilo dovolj za alarm celo najbolj stouthearted warrior in begajo največjih mislecev.

  Bojim se da ne pa otroci vse moje tomorrows. Vrnil sem se iz podzemlja z zadostnimi sredstvi pojasniti svoje sedanje krize. Tukaj imam ovijati moje mumifikacije in sem pripravljen biti podvržen živo preizkusi moje krvne vzorce tkiva in možganska tekočine za potrditev, da dejansko sem se popolnoma ujema z DNA ugotovljene v teh zakopavanje ovojev." Rameses je iztegnil elementov je indiciran.

  " I bo zahtevalo varen prevoz v Evropo od tega otoka zase, mladi gospodar Nicolas ... in njegov brat Alex Prescott- Pridi sem, tako da boste lahko posneli!" Rameses spustili Alex kdo stopil na fotoaparat nosil isto vojaške uniforme tisti Nick je imel donned in na katerem je AR-15 na njegova ramena.

  "Močna fant, ta. On se je število članov ladijske posadke fotoaparat ves ta čas, ampak mislim da boste morali videti svojo sliko, tako da lahko zlahka prepoznajo nas, ko prideš iskat. Nimamo zadostnih sredstev za izogibanje zapuščeni in porušiti trdnjava vidite za nami. Majevskih Bitka dveh stotisočglavih vojsk pod je maščevanje bo tukaj trenutek pozabljajoč in tako ne more biti porabljen čas za poskus predloži take plovila.

  Smo v našem posestvu znanstvenih raziskav in različnih proaktivnejšim upravljanjem opreme od rušenja lahko razkrijejo celotnega obsega Queen's plot kot tudi potrebna sredstva za boj proti njim. Kemične spojine zdaj znano kot Resheph serumske da bi bila nujno potrebna za njeno World Wide strmoglavljenje.

  Narava naše odkritje pa je zelo zaupne in ne morejo biti razkriti ali posredovane preko te krme. Tvegamo potencial zunanje laboratorije mikroorganizmom tisto, kar smo storili tukaj! Če pa menim, da je naš dokaz lahko instrument za zaščito proti svetosti neodvisnega upravljanja, potem nikar ne odlašajte in nam pomagajo. Bomo pazili na nebu. Bomo počakali."

  S tem vse kamera krmi je bila odrezana znova. Guatavita je filmska ekipa močno oborožene poti do generatorjem in visokotehnološke opreme in poskušati obnoviti slika znova.

  "Neverjetno!" Guatavita hissed in spustil po stopnji, zaokroženo navzgor več njenih osebnih spremljevalci za zaseben sestanek.

  Predsednik Elije spada med Payne sob v središču oboroženi moški, odvijanje več od tega, kar bi bili priča kot njegova ugrabitev.

  "Dragi Bog! Mi smo se soočali z end of the World!"

  Poglavje 7:

  Ona je še naprej umreti. Vse to je ona bi lahko razmislili o kot je režiral njen fante na strateških položajev in pripravljeni za ladje piling proti njej kot morskih psov na mala šola za ribe. Ni bilo nobenega upanja za njeno razen kamere za zajemanje njena sklepna listina s odleteli living colour.

  Nato so se kamere brutalno in mrtvemu sin se je pojavila na velikem zaslonu nameščene nad D.C. obala, oblečen kot vojak in govorimo načrte reševanja s predsednikom.

  Živ. Je povsem spremenila v smislu vse. Če bi bil lahko pride iz pekla ponovno kljubovanja Guatavita, potem pa ga ona bi lahko obravnavali nekaj nasilnežev na krovu.

  "To je moj fant, Nicolas! To je moj fant. Vidiš to, gospe in gospodje? Dobili smo eno v vrečo. Medsebojno pokrivajo in ples vaše najboljše." Marilyn za krmilo, krmiljenja na sami obali.

  Renee skočil gor in dol in jokala za veselje ko Alex stopil na zaslonu. Z Nickom, je bil skoraj pričakuje, da ga vidim izhod od mrtvih. Alex je bil tossup. Imel je vojska je genov pa še nikoli ni bila preizkušena. Fantje so se izkazale za neločljivo povezana s smrtjo, pokopa in vstajenja. Tam je stal, oči utrujene, čeljusti kvadrat, oblečen kot vojak sam ampak živ.

  "Oh moj bog! To! Ta…" pogledala naključju kdo nasmehnila.

  "Glej, Bacardi? Ni nobenega razloga za jok…" Sally je deklica in ovite njene roke okrog nje kot je pokleknil na palubi ostarelim princom od šoka in čisti užitek. Nato jo ogenj vrne. Ona je imela žuljev na svoje noge, z njo pesti polno granate.

  "Ok, fantje so nazaj v mestu! Zabava se lahko prične zares." Je whooped dovolj dobro pretresite obraza voda.

  Ladje so spravili na njih s pohlep pokrovač ujela svoj dragocen biserov. Lahko bi skoraj čutiš borcev trume nadstropjih, vsak željni žebelj v krsti.

  Renee zajemnimi mesti ji puško. Da bi priložili področje uporabe na njej je našel med prejšnjim posadk' orodja. Naslonjene na ž
eleznici, ona je skeniral palubah.

  "Marilyn - ne boš verjel!"

  "Položi na, punca."

  "V forecastles od paradnih konj za vsako podjetje… izgleda kot nekakšen upravni odbor ustanovi v vsaki ladji. Razen če oklevam, kar jaz ne mislim tako, (mislim da imamo Whitehorse kot živ dokaz in vsi smo videli faraona Rameses na TV) vsak upravni odbor je sestavljen iz prejšnjih vodilna v svetu terorja." Renee zvrnil sklonila in bližje.

  "Vodje kot kdo?"

  "Adolf Hitler."

  "Oh moj bog."

  "Castro…Poncho Villa...moškega, ki bi bili pripravljeni staviti moj zadnji denar je Julij Cezar." Renee oviti okrog pogledati Marilyn. Njene oči so široko, ampak ona nasmehnila. Ona je bila pripravljena za kaj sedaj. Nikoli ne smemo pozabiti, da je bil Svet prihaja na epsko končal. Njen fant je bil živ in da je bila važna z njo.

  "Ok, tako da imava naše polne roke fantje. Živahneje!" Marilyn gasa. Ni bilo časa poskusiti in razmisli o tem. Saj bi morali naboj v, head first pištolo orjemo ledino. Karkoli bi bi bil. Samo ona je upanje, da bi se bi pomenilo vsem za Božič domov letos…

  Poglavje 8:

  To je bil spet malce prehitro za njih tako ravnanje. Zavedati se je hkrati kot vse niso povzročili simetrija zdaj z okoliščinami, ki je pripeljala do svoje ponovno rojstvo. To je bilo skoraj tako kot postajajo podaljšek drug na drugega. Conduit vsake druge duh ki preči njihov položaj in jim daje vsaka dva krat moč sproščam.

  Pekel. Kako bi lahko njihovo preveč obdavčena glavah spopasti s posnetki? Bili so že soočajo s zobnikov za vojno kjer bi oba outgunned a legijo.

  Nick začasno zaustavljene sredi kopali različne zaščita strelski jarki iz laboratorij je pepel. Študiral Alex je ubogi nasmeh. To je bila njegova krivda videl luknjo. On bi zavarovanih ga v žrtvena smrti, čeprav je bil tisti, ki je imel zavezane k ga varuje v preteklih letih. Alex nasmehnila, poslal svojo lopato v luknjo in šel na njegovi strani.

 

‹ Prev