Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Home > Other > Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) > Page 110
Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4) Page 110

by Josh Law


  "Ne, ne delaj tega. Naredili smo kar smo morali storiti. Nisem imel izbire. Saj te ne bi bila me."

  "Vem, vendar stroškov."

  "Oh, nič ni."

  Bilo je več kot to . Stale so le zijala drug na drugega kot kriki iz pekla prišel odmevajo nazaj skozi oba njihova pamet. Spomin je bil živ zdaj v zakajenih zraka, ki je bila prizorišče njihovega cilja.

  ~smrt je vzel jih sploh ne prevladalo mnenje. Bili so preveč soočena z nenadno usmerja toploto prišel uvajajo tunelov globoke črne kamen vklesan gore do oziral na njihovih organov. Nick so preučevali z njegovo pravico do iskanja Alex začudeni in sopiha poleg njega. On bi pogledal navzgor in mu preblisnili možgane na lažno pogumen nasmeh. Očitno je bilo kje so bile pod vodstvom.

  Ni bilo neke vrste nemire v ustju jame tisti Nick nisi spomnil iz njegove druge čase v podzemlje. Nato spet nikoli ne bi upal prišel tako blizu vraga je pred vrati. Vampir netopirji kričali in odletel v ciklonu oblike kot požarna jih nagnal ven iz rudnikov. Oni so pobegnili pred nekaj. Da in požara nikoli običajno iztegnjena tukaj blizu pečin. Na temno in izkrivljenih gozda, ki je privedla do ukrepov za smrt.

  "Kaj misliš se toliko obremenjujete s tem? Slabo sobna strežba? To je pekel, navsezadnje?" Nick mogoče kar ignorirati vroče smeh. Alex pritisnil pest v prsni koš.

  "Mislim, da je le tako bomo izvedeli, če gremo tja, brat." Je grimaced. On ne bi vzela en sam korak do Nick je bila pripravljena premakniti. Nick je bila vedno tista, ki jih vodijo.

  Z globoko dihanje, stung ker bi on inhalacijske nineveha je pepel in Potomka Mississippia soli je vse v isti sapi, Nick je naredila korak naprej. Alex je sestavila blizu njega, odnese v na roko, da ostanejo na svoji strani. Skočil v rokah povišale od sušo v prahu prah obdajali kobilica drevo korenine. Rok, ki ga je vzela za petami.

  "Prosim! Ona ne more imeti poti! Ona ne morem! Naše trpljenje bodo samo tisočkrat ponovno kot neizprosen!" A razdeljenim glas rotila sem kot rok začel thrash. Nick zavihtel njegov boot pete v njih in Alex potegnil nazaj.

  "Pojdi nazaj na tvoj šef, usodo! Povej mu da tokrat grem dol. Če si želite ogledati zase ne glede to noro žensko je govoril o!" Nick valjani njegove oči. Alex ga pogledala me čudi.

  "Čakajte, veš roke? Tako kot vi in si govoril? V rokah so priloženi ustnice? Kaj?" Alexovemu las je stala na koncu.

  "Oh, to je samo usodo. Ona burrows pod drevesi kot mol ali kaj podobnega. Rada ima nerodnega otipavajocega ljudske čevljev. Brez skrbi, ona ni nikoli poskušal gos me višja od petah." Nick obrnil k poglej tuneli znova.

  "No, kaj se ti zdi? Naj se tveganje za vraga izvedeti resnico o tem, kaj se dogaja na Zemljo?"

  "Če misliš da bi nekako lahko najdemo način obvestiti ostale zadaj, potem sem igra. Alex streljal obtožujejo ozremo nazaj na mol-tunela usoda ga pustili za sabo.

  "Pridi, moj brat. Mislim da je to edini način za to je, da opraviva s tem."

  Odšla sta v usmerja svoja vrata in zamrznila eyes wide. Nazadnje pa bi se pričakuje v pekel je bila voda! Jim je bila umazana črna voda, vendar je tekla v malo curlja iz ust jam.

  "ledu. To je taljenje ledu…" Nick sklonila tesno in vtaknil svoj prst vanjo.

  "To pa še ni vse!" Alex zgrabil njegovo roko in opozoril. Mali potočki zlata bled brezplačen, naraste na svoje gležnje in taljenje okoli njih kot manšete z bolečino, ki je neopisljiv. Ne bodo mogli zajokalo flinch ali ker so bili nenadoma premrzlo in brez daha.

  Glas je govoril iz teme. Ne morem razumeti na prvi. Posipanje zobe, se plazil bližje.

  "Pojdi nazaj! Pojdi nazaj! Tu ni izhoda…je tukaj, ki naksimalno obračanje njenega lastnega naroda. Ona je tu kdo je čakal da jo rešiva iz pogubo…"

  "Oprostite, zgledam kot gasilec?" Nick spredena v krogih iščemo vir glas.

  "Oh bog!" Alex izgubila. Nick obrnilo.

  Pot, ki vodi do hudiča je bilo tkanine z milijardami na tisoče milijard technicolored kače ki žvečiti drug na drugega kot krmljenje krav off trave. Svoj strup razmaknilo do njih in dima izcedka iz njihovih organov. Njihova spet spolzeli nazaj je bilo tako težko, da naj vibrira stene, razpoke v steni na premog zidov.

  "kuc! Kaj pravite? Ja, to je zatiranje škodljivcev. Kdorkoli že je, ona se zdi, kot da so nekatere škodljivce težavami. Položnejši magnetni kvadri tipa I, zaračunavajo dodatne za kače!" Nick pljunil v temo. Njegova slina takoj izpuhtel. To je bilo še bolj vroči postajamo, sušilni stroj in neskončno temnejše tak način.

  Dvorane so vstopili je bil eden od čistega zlata nadstropji. Stene in strop porabljajo sršeni gnezdijo, napolnil s svetlo rumeno črna črtaste sršeni, vsako velikost housecats.

  Na prestol kristalizirane medu sob s kraljico v starodavnih majevskih opravo. Da bi lahko povedal njen spodobnega vedenja in izražanja, ki je bila dejansko kraljica iz antičnih in ne kot poser Guatavita.

  "Lep pozdrav, Mojster Jaguar in njegovo armor prinosniških vrednostnih papirjev. Zdaj pa želite iti neposredno na posel.

  Moj potomec je poslal bi me pripeljal do iz pekla. Meni vam lahko povem v kraju moje grobišče, da bo lahko uporabite Resheph strup oživiti me iz groba da sem lahko na regent advisor of oživljeni Maya." Kraljica vstal od nje prestol. Njeno celotno telo je bilo zajeto v ter zahodnosaharski konflikt peče.

  "Ohoh! Dama, misliš da bom iti skozi to?" Nick povešenim se smejati. Ozrl se je nazaj na Alexa kdo mogoče kar ignorirati.

  "Ne glej me. Prihaja v tukaj je bila tvoja ideja."

  Kraljico prikimal.

  "Oh, ste me moti. Nimam namena zmenili moja potomka molitev. Da si sejal obsojeni obsojenci obsojeni na pekel zaradi požara je zločin kaznujejo z lastnimi stavka.

  Jaz sem Rdeča Kraljica antične Maya. Uničevalca tega sveta. Moram spet naraščati, bi ob tej zemlji nazaj na to mesto skupaj z mano. Potem je vaš kin bi takšna usoda če ni drugače so našli način za raj, ki je samo z božjo pot." smrtonosne oči so padli na Nick in požrl.

  "Torej, počakaj. Ona je ponovna oživitev svojega cesarstva, vendar želite zaustaviti?"

  "Maya je poškodovana. Zaslužil si bomo do konca. Bolje da ne bomo ponovno povečala. Imam razloge. Da nimamo časa za razpravo. Moramo zelo ukrep če hočemo prenehati moji ljudje iz nastajajočih iz pekla.

  Zdaj pa z vidnimi ta nesveti mrtvih je že odšel z izpolniti temnimi ambicije. Skrivnosti so tukaj v globoka, da nima dostopa do ker ona ne more dati mi jo obraz, samo v molitvi ki sem ga ne more vrniti neposreden odgovor na zaradi zlomljeno sporočilo valovi v pekel" Rdeča Kraljica je premolknil, študirajo Nick.

  "Imate resnično postane jaguarja na koncu koncev, mladi gospodar. Ne samo z njo namene ali celo moja. Za divjo mačko ponoči nima nobenih drugih poveljnik sam."

  "ni mogel bolj strinjati sestra. Kaj je tvoj načrt?" Nick preučevala Alex kdo je bil proti njej udriham z napetostjo ob množičnem sršeni z njegovo odprto med dlanmi.

  "Obstaja zdravnik živi na otoku laboratorij ste uničili. On bo zaživelo oba kmalu. Zato sem hitel priti do Hell's robu in dostavimo vam moje sporočilo." Je oskubljene zvitek pergament iz njenega pasu in priplazila bližje oboje.

  "Moja potomka želi ponovno vzpostavimo jaz mislim da sem z veseljem bi ji pokazati kjer the Doorway dimenzij, včasih imenovana Bermudski trikotnik, je. Ona si je želela uporabiti pragu za poslovanje med razsežnosti naše stare imperij v sodobnem svetu, in razsežnost antične poveljnikom ladij, ki so živeli v sedmih nebes. Če ne jo odkrijete, če je ona lahko uporabite jo znanost odpravite, potem pa ga ona bo imel cesti, ki pelje skozi smrt in življenje in vse v duhu kraljestva poleg. Da bi lahko v zvezi s tem postala kraljica vseh dimenzij. Kraljica univerzuma." Rdeča Kraljica se smejala, če to zvenelo popolnoma nesmiseln v svoji ušesa.

  "To je zelo ambiciozen. Saj veš, da sem vedno želela biti inženir ko sem odraščal. Očitno sem boljši začetek knjige, tako da se lahko ponovno Planet ko bomo dosegli z njo." Alex natre njegov nos.

  "I bo ukinil metafizični znanstveno znanje naših antičnega sveta v oba. Ko boste ponovno oživiti, v nekaj dneh boste začeli spominjajo vsega, o katerih smo razpravljali tukaj. Potem veste kako z
apreti in odpreti vrata in samo ti bo to veš. Iz tega razloga je priporočljivo, da bodo mojstri." je odprla drsni trak in nato jih spustili blizu.

  ~vrnitve k sedanji v mislih je dva brata preučevali drug na drugega.

  "Kdaj misliš da bom zapomnil pikantna podrobnost igra changer"? Nick oslinil njegove ustnice, ne bi smel biti čas.

  "Mislim ko moramo?" Alex pogledal. Tam je bil whir motorjev o njihovih glavah.

  Bitka je začela.

  "Poglejte fantje! Gostje so tukaj! Ravno pravi čas za čaj! Jo boš morala zanemariti moja Angleščina nekih zahojencev. Me je naučil govoriti angleško in sodobnim narečju z dr. Swift in bojim sem podedoval nekaj njegovih značilnih frazeologijo!" Rameses prišel čez plažo, tea pot v prediva. A raketomet RGW odvaja v bližini nogami ga odvrgel po zraku, ki mu na zemljišču na fanta, in razlitja njegov čaj.

  "Bog, tako da je začel tik ob vročih in težka, ja?" Rameses sat. Fantje prenesejo na svoje prsi s potrebušino, usposabljanje mitraljezi na obzorju.

  "Dobrodošli v strelske jarke, Faraona. Boste ugotovili, da naša življenja so kot Disney World ko gre za dober čas!" Nick precej posoljen zob, taborilo uveljavil kot letalo razdejala drevo-line.

  Poglavje 9:

  Renee je, Alex je pravi mama iz misli kmalu po njenem drugem smrti kot podobe je bilo preveč boleče. Še njen spomin je prišel drvimo nazaj k njej v tem trenutku, kot se je spomnil kako vstajenja imeli tako spremenjeni. Imel je tehnika izboljšali? Ali bi veliki fantje iz preteklosti je priključen na steroidi v tej krasni novi svet?

  Ni bilo dolgo preden so zamujale. Deset ladij stiskala, potovalna tako blizu, da svoje luščine stisnila iz vode in imel drobne Jaguar v središču kot čudovita zlata jajca v gnezdu iz jekla.

  Renee zavihtel ji puško okrog kot ljudje prišli nalivanje na krovu. Počutila se njeni lasje stojijo na koncu ko je spoznala so nosili nacistične uniforme. Za njimi je prišel Adolf Hitler vseh ljudi.

  On smirked ob njej za njegovo blagovno znamko tanke brčice. Njegove oči požgana kot hudič je opominjati. Ona pogoltniti, zapomniti si ta tip je bil oboževalec blond bejbe. Mislijo, da Adolf Hitler dejansko lahko preverjanje ven z njo ni bil le kot začarano bi ji morali kdaj izmišljene ampak tudi želodčno-hlajenju.

  Rekel ničesar. Ni mu bilo treba. Svojo prisotnost je bilo dovolj, da ji hrbtenice do mravljinčenje. Še nekaj isker pogum pometel pred njo, oceanic v mogočen val. Ona je odvrgel ji puško čez krov, spustim je žvenket. Kako do v njeno boot, ona je potegnil ven ne bowie nožem ji oplaščenih na gležnja.

  "Dober dan! Večinoma slika ne govori angleško. Morda boste storili? Kakorkoli že, ti je všeč ta nož? To je bil moj očka je. Najtežji Stokajoči si kdaj videl. Sem samo povleče to baby, ko stvari postane resnično resnično. Mislim, da sem vas spoznala je dan, da je čas da lahko mahajo Virginia znova." Je smirked. Je pokimal počasi in razširjen je roko na enega izmed njegovih obuditi generalov.

  Človek je violončelo primera in ga je odprl. Renee obraz v zmedo. Hitler izstrelil njegov ukor in podaljšati roke za dvojno krakim bitko s sekiro.

  "Oh, vidim. Vedno si imel to stvar o vzvišenosti, nimate, Adolf?" Renee narisala dih. Je stiskala na eni strani in se nenadoma zavihtel na njo.

  Njegov obraz spačen nasilno. Ona je skočil nazaj, skušajo ohraniti njeno ravnotežje, da misliš tole. Kaj je obraz pravkar storil? Bila je nerazložljiv contortion mišic. Hitro in skoraj dovolj hitro, da bi sama noro, toda obraz se je spremenil tudi na barvo, ko se je zgodilo kot je bilo dobesedno odlagali električne energije. Njegove oči so imele valjani nazaj na svoje sle in ta bi pretepal samo enkrat kot da ima epileptični napad.

  Ona je pogruntal hitro, vendar je bil še vedno skoraj prepozno. Na contortion je bila neke vrste hitro elektro-spodbude v njegovo telo mu vsaj 20-krat močnejši kot je zmogljivost povprečnega odraslega moškega spola. Ta moč je prišel s podvozjem agility dvakrat izboljšala.

  Ona se srečala ujemajo. To je bila verjetno konec za Renee Vierra. Pravijo da je življenje bliskanje pred očmi, ko umrejo. V njene izkušnje, je bilo nenadno hitro zavesti celotne scene.

  Marilyn stal na kontrolah, ki se borijo, da bi jo od odlaganja v zraku pa ji je uspelo lahko mahajo a Beretta ona si je skrit na njeno okoli pasu. Ustrelil ga je Julij Cezar točka prazen prostor v obraz. Renee opazil v horror da je ponovil hitlerjeva bizarno električni contortion. Hitro zamegli njegovega telesa mlačev odbila kroglo na levi, jo pošlje skozi zadnja leta je centurion v to. Renee potekala njen dih sta spoznala da vsaka od starodavnih so bili ponovno oživela z delom svojih posameznih režimov. Ona bi samo predstavljajte si, kaj to pomeni.

  Ona je spredena na njeno pete izmika swing of Die Führerjevih najljubših sekiro. Vrti v takem predlogu, je opazil Bacardi izkopljite bombo v Attila Hun v usta in potegom pin. Stopila nazaj z zračno zadoščenje, potem beljeni belušni zeleni. Prekletstvo božje chuckled in začel dušiti pištolo v trebuh kot Boa constrictor je eksplodiral v njegovem želodcu, napihovalo mu kosti, solzenje njegove kože na številnih mestih. Je tudi ponovil električni contortion in začel hitro zaceli.

  Renee obrnil spet k Dr. Clark vihtimo z injekcijsko brizgo z zrakom. On je zadrla vanj rdeče razžarjena žica v Džingiskan v grlo. Kdo chuckled in bi jo ven. On je z naslovom glavo na stran in se nenadoma njegove kože je postal zelo prosojna in njegove žile so bile vse jasno vidni. Zrak je bil hitro odzvala z nekaterimi pekoč oranžne kemikalije v njegovih venah. To ne bi povzročilo embolija, vendar se mudi na nekaj drugega. Nekaj ur kot hitrosti. S vreščanje a wrathful šimpanzov, Khan zavihtel svoje orožje in njegov brass limitirana nohti, pošiljanje električnega toka v prsti, ki je naravni stranskem vhodu in z vsako od konicami prstov. Renee ni mogel videti sedanjih, ampak ona bi ga čutim prestaja Clark celo od tukaj. Zdravnik moaned kot njegovi lasje začeli ovenelo in zapisovanje in njegove oči valjani v njegovi glavi.

  Potem je videla priložnost s Prescott otroci. Bili so okoliške nihče drug kot Vlad Tepe, neslavni grof drakula. Z njo šok, je imel svoje roke dvignejo do neba. Krvni pretakanju glasbe iz njegovih ust in zdaj ga je videla kaj se je povzročila vse govorice grofa se vampir. On je bil očitno trpijo zaradi hudega, nerazložljive avtoimunske bolezni, ki je njegovo telo tvori več emajlom kot njegovi zobje so se dejansko potrebujemo. Skominalo tako imela proizvedli preveč in imel je zgrajen kot kapniki v kremplje zastraševalne sposobnosti.

  Je njen dih. To je bilo treba apokalipse. Bi ne bilo požara, ledu ali zemlje odpiranje in požiranju jih vse. Mrtvi so bile prisiljene vzpon in Maturantska parada kot lutka gladiatorji za ribolov plovil in prevlade ene psihotičnih žensko.

  Znanost je postala rušilec njihovih svetu. Razen če je čistost pravično prvak, bi lahko nekako pogasiti požar požar vse prostora in časa bi bila poškodovana v velikim valom zlorabljena inovacije.

  Poglavje 10:

  Od kje je zamrežena privezane na jambor s sežiganjem pnevmatik visijo nad njim in jadra vžge, Cipriano lahko videli, Tito očitno imel zarota ki je šel daleč presegajo potrebe ugrabiti svojega starega prijatelja za odkupnino.

  "Mislim, da sem brala si narobe vse okrog "ano. Jaz pa sem mislila da je bil to nagrado vašega voznega parka. Zdaj si uničil za dimne?" Cipriano grinned na Tita do rumenoprsa Juda pričel plesati.

  "Oh, vedno lahko jahto. Ste, amigo, so zelo drago dobrino za nastajajoče donosen trg, ja? Z začetka te neverjetne nove vstajenja drogo, vam prodam si živ ali mrtev. Ogenj je le za privabljanje strank, ki bo prikazana na vaši desni v nekaj minutah za obravnavanje otrok."

  Cipriano potekala sapo.

  "Kaj misliš "opravile s kid"? Nicolas je mrtev." je pretresel njegovo glavo. Kaj bi jim zaželijo z Marilyn otroka?

  Cipriano srca je bila zavita v konkretni. Nič ni dobil v in ni prišlo iz več, ne da bi bili obtoženi stlačen njegov mačizmu. Edina oseba, ki bi uspelo na diapozitiv s tistimi zidovi kot močan duh so bili mladi Nicolas Avalon. To razburilo Cipriano močno koliko fant ga opozorila na belo različico svojega zaklane mali brat. Prišel pristojbin na kot boj proti bull in so se izkazali kot njegova sol na način minut. Pr
av tako kot Anselmo bi storila.

  On je zaključena njegove oči tesen proti dim o njegovem čeljusti. To je bil prvi trenutek od dneva bi izvedeli za mladinske smrti bi dovolil celo, da mu je ime. Imel je imel njegov brat na nadnaraven ravni. Da hudega zaščitne narave je bila ena od stvari, ki so ga navdihnili drugi prizor tolpe naj sledijo po njemu. Cipriano so si zgradili kariere se je pokazala potreba po zbiranju pravičnosti, ki ne bi prišla iz prava. Anselmo so plačali najvišjo ceno za to. To so razbili ga in on bi zavožene romance.

  Nick je premislil in obnovila svojo vero v tako, da je imel njegov lastni brat. To odprli okna na Cipriano dušo. Je začel čutiti ljubezen in čustvo še enkrat. On bi začeli všeč mi je ta fant kot sina. Še enkrat bi umrl pred njegovimi očmi, je vedel, da je to storil.

  Potem je bila njegova mati. Cipriano so navdušile samega sebe. Bil je potapljanje iz neba kot orlovsko strel v glavo zaljubljen Marilyn Avalon.

  "Oh, to je res. Bil si nezavesten za novice igrajo. No, mi dovolite, da povem. Nicky je živ in tako presenetljivo je Alex. Ni bilo Poizkuša podjarmiti konja nori znanstvenik zaklenjeno v laboratoriju kleti, uspela kos njihova trupla nazaj skupaj in ribe iz pekla. Ko je dama moški videl na televiziji so prišli pojavljati na podganah luknjo na planetu. Čakam na določeno skupino ljudi z damo uporabil seruma in oživeti. Si kdaj bral v zgodovini o vzhodno indijska družba za trgovino?" Titov obraz je bil rdeča kot je bil tarča posmeha tako težko. Je imel več moram reči, da nikoli levo njegove ustnice. Obema vojskama razdejala neba na enkrat.

  Vedoč, da Nicolas je bil živ, Cipriano kri hiteti z nenadnim adrenalina. On bi izgubili bomo v boju proti sedem moških je privezana na jambor. Zdelo se mi je kot usodo, njegov zadnji del. Zdaj pa nisem počutila tako sprijaznjen s svojo usodo. Zdaj je čutil kot da na celotni ekipi in še nekaj.

 

‹ Prev