Book Read Free

Mystery: Suspense: Resheph Ignites: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 4)

Page 111

by Josh Law


  Britanski curki so zatemnjeni neba. Morje je bila odeta v U-čolnov iz 2. Svetovne vojne era, skupaj s španskim galleon replike ki je bil spremenjen v sodobnem svetu. Cipriano konservativec svoje obveznice ohlapne in prvič povzpela nad jambor, somersaulting v zraku do zlomil padec korake na poti navzdol.

  Iztovorjenih je težka za njegovo pete in zavihtel z ostre žice so privezane na jambor s. Ni bilo veliko več kot sedem fantje. Cipriano priznane nekatere od teh moških, toda ostalo enkrat priplezal na krovu v času njegovega obvoz Waker na otok.

  Cipriano bil začuden najti ameriške vojaške ladje zapiranje v vodah. Koliko moških je imela Guatavita poškodovane z njo vzrok? Obstajati mora veliko bogastvo je treba dejansko če bi ji morali sabotirati 75 % ZDA oborožene sile.

  Se je zmotil. Ni jih bilo Guatavita moški. Človek po imenu skozi glasno govornik.

  "Nicolas Avalon je poveljnik Morgan Bale od U.S.S. Mazzaroth. Ne streljaj, ponovite ne streljaj. To je prijazno flote. Občasna uporaba: "Fidelem Fratrem."

  Cipriano potipal želodec napolnimo. Če je želel pobegniti svoji mesto na trgu in teh voda, potem bi se morali vrniti na obalo s fanti. Bil je še vedno preveč daleč za kopanje na otok. On bi morali ugrabijo ladje.

  Premaknil se je skozi moških, premagovanje reber, z njegovo odprto med dlanmi. Sta se razšla kot vsakodnevno teptajo lilije na njegovi poti. Celo takrat je bilo zdaj preveč mu wade skozi.

  On je spredena na svojem območju stolona kot množični luknja je bila potrkal na stern. A raketomet RGW izpolnil. Ladja je bila polnjenje z vodo hitro.

  Cipriano začel z lovom na krov norega pehanja najti Johnboat, raft življenjsko rešilna ali kaj podobnega.

  Čutil njegovo kri obrnejo na Jello znotraj njega, ko Nick, oblečeni v odeti ameriški Spec Ops SWAT častnik, prišel plazimo po železnici, raketomet RGW na ramo. Uril se je na Tita in posadke.

  "Ah, ja. Zdravo, fantje. Si me pogrešal?" njegov nasmešek je bil kot hudič. Titovi cela ekipa je naredila korak nazaj, večji strah pred njim kot njegovega raketomet RGW.

  "Povej! Ne ti! Ste, amigo pokvarjenka za poslovne!" je Tito fistfuls njegove lase.

  Nick smejale placidly in mahali z raketnimi napadi zaganjalnik pogovornega okna na Titovi obraz.

  "Ne, jaz sem samo po sebi slabo. Zaokroži na vseh kotov svojega gnilega jedra. Tukaj nisva govorila o mojem. Glej, sem bil ob dokaj dostojno dan. Prav tako se je povečala od mrtvih, sestopila z znanostjo peč ponovno. Sveže iz pekla le natega moje noge. Nato se ugotovi zdravnik to gumenjak in reče "Nicky, rešimo z vojaki prihajajo k nam prinese nekaj minut in vrstico za soočanje z njimi." Se strinjam, to je dobra ideja. Smo prišli tako daleč in našel zastajale v vodo kot imava srečo v sode. Kaj je bolj imaš enega od mojih zapornik je na palubi!" je smirked prst, ki okoli sprožilec.

  "Kaj je rekla da si ga, kajne? To je ljubek mali kopel igračo. Igra se zdi precej taktiki ustrahovanja otrok v peskovniku me je, ja?" je z mežikanjem pregnal na Cipriano.

  Tito in njegova ekipa oklevali. Nick valjani glavo na vratu v nasprotovanje, ki je bil dosežen, in jih stisnemo sprožilec aiming to neposredno za mast. Drgetali so ga njegovi brun in potrkal polovico skokovita posadko v vodo, speared s hrbtom lobanj in ozkih grl in celo reber. So padle in zaplaval v surf kot skale v gin, hladni in mrtva.

  "Ja, pozabil sem tvoja angleščina ni tako dobra, Tito. Pa poskusimo znova. Ročno smrti Angel in lahko živiš da bi pokleknili in poljubi Guatavita v zadnjico še en dan!" Nick flicked njegovo mokro dlako iz oči.

  Tito pogledal begale na vseh njegovih moških je ostala in nazaj na Cipriano.

  "To ni konec, "ano. Ko se bom ujela vas bom vam prodam za piratstvo preporod. To je samo začetek novega sveta. Zlo vladavino bo in bo ponudba visoko dinero za vas." Tito zadrla vanj rdeče razžarjena žica stresalni prst na njega. Cipriano mogoče kar ignorirati.

  "Jaz bom poiskal čez ramo."

  Obrnil se je nazaj k obrazu Nick in občutiti dih sesati iz njegovega telesa. Še preden je lahko celo poskusijo vsebujejo sam se odhitela do otrok in ovite v objem da so mu hrbtenice crackle kot arašidovo krhka. Nick se smejali, usposabljanje raketomet RGW za boj proti nebu potemnele obzorje za njim in videotehnike Cipriano v zameno.

  "To je ena stvar, kadar so mi povedali, da ste umrli enkrat, nino. To je še en gledati to zgodi." je nasmehnila. Nick se smejali in prikimal, tresenje njegovo mokro dlako na sicario na ramo.

  "bo trajalo več kot IED znebiti, amigo." potegnil nazaj in z mežikanjem pregnal.

  "Gremo vstran od tukaj." je pokimal čez ramo za Cipriano slediti, stresel raketne zaganjalnik pogovornega okna nazaj v raft in oskubljene brzostrelko dol z ramen usposabljanja na Titovi moških.

  "Pozdravljen! Moram reči da sem zelo vesel, da te vidim!" Alex je čakala na raft. Je prišel do pomoč Cipriano navzdol v njem, opažamo, da je bil sicario ranjenih. Cipriano dovolil padejo v fant je preveč orožja. Opravljal je sapo občutek Alex je močna, mladi orožja obkrožiti ramen. Živ od mrtvih. To je bilo neverjetno.

  "Poglej to, človek! Kalvarija prihaja in imava preostali prosti cinefilska svetu nas podpirali zdaj, eh? Lahko bi dejansko imeli priložnost!" Alex obrnil k poglej Nick ki jih ponovno združiti. On je bil nasmejan kljub dejstvu, da so bile njegove oči tako utrujen.

  "Rameses, pomagaj vesel. Kaj praviš greva imamo sestanek s poveljnikom Bale, gospodje?"

  Poglavje 11:

  Oni so bili zmedeni zaradi razvpite legendarni terorja je predal. Priložnost je naredila korak nazaj, čeljusti padla na izgubo za besedni zaklad za opis te čudne razmere precej manj začnejo postavljati vprašanja.

  "Moja družina! Grozijo dvigniti Moja cela družina in okužiti s to grozno bolezen, ki je bila povzročena s srednjeveškimi poskusi bog-predvajalniki! Prosim, rotim vas, verjamem, da govorim resnico!" je grof je pognala svoje roke v nebo.

  Brandon in Sally izmenjala poglej.

  "Mislim, da je govorila resnico, fantje." Sally pogledal od svojega brata v Bacardi spoznanj.

  "V redu, greva ga testira. Ti si razvpit, super-human Lord Impaler, pravilne?" Bacardi kraljuje na visokih petah. Vse okoli njih bitko spredena kot swift vrtiljake.

  "Tako so me klicali, ja?" je pokimal, liže njegove ustnice s kisel obraz.

  "Dobro, potem. Lahko poskrbiš za ta tip?" Bacardi opozoril na katerem Marilyn in Caesar šel prsa je za volanom.

  Vlad grinned. Ozrl se je naokrog krova za nekaj kar bi lahko uporabili in našli prijazne gobica mop je bil naslonil proti jambor in so imeli clattered do leži ob ograja v vse to dogaja. Brcnil jo sam s svojim poudaril boot prste na nogah in zdržal glavo svoje Eloksiranje aluminija nad njegovo koleno, tako ostro konico.

  S živjenja, dove naprej s hitrostjo, ki mu zdijo razvedriti situacijo. Da bi lahko zdaj vidim, da je prav tako doživlja nekega nenavadnega elektronske nepravilnosti. S vreščanje da utišajo celotno bitko, Lord Impaler dove za Cezarja in drvela omelo ročico v male njegovega hrbta, ga odvlekli v zrak in sajenje ga kot zastavo v središču krova. Marilyn začasno zaustavljene na kolesu, eyes wide z grozo.

  "Bloody Juda!" Guy Fawkes izzival pot naprej, Zavijamo desno s prstom na štetje.

  "Ne vzemite pomen. Dolgujem ne priseže zvestobo, otrok. Živeli smo v različnih dneh, in sem bil prisiljen vrniti v moje nesrečno iz mojega nemirno grob in ples ta norec je valček. Sem bil prisiljen iz moje domovine Transilvanije služiti v laboratorije za psihotičnim queen želijo oživiti imperij, ki sama poslala namerno v pekel. ta jezik ni moja, te ljudi ni moj. Tudi tokrat ni za mene. Zato nisem izdajalec. Morda boste jedli vaše besede, mladi gospodar." Vlad popljuval palube in zadovoljno pomela roke skupaj. Hitler shrieked in drvela bitko s šestosnim bi bilo witling stran na Renee z v kabini, risanje s pištolo iz njegovega plašč.

  "Saj veš kako je režim je oblikovalo! Ko insolents obravnava je izpodbijala moči v gospejino vojne igrice. Tekmovanje pravil in discipline!" je zadrla vanj rdeče razžarjena žica svoj prst v nebo, ogorčen, bledoličneža obarvane barva češnje.

  "Sem slišal zgodbe govorijo o tebi čeprav nisem bil živ videti tvoj dan pred s
oncem. Žal mi je da sem bil tam do konca. Kar se mene tiče, bom svojo usodo od tod naprej. Izbral bom šel pred in moj meč bo pel za damo ladje." Vlad obrnil k Marilyn in povešenim.

  "Vaše ime, draga moja?"

  Marilyn čeljusti padle.

  "I-ehem-Oh, Marilyn."

  "I služijo damo Marilyn." Vlad oviti okrog za soočanje z jeznim antične voditelji so vse konvergira proti njemu.

  "Vlad Tepe, ste krvi lusting, ste šarmer bedak! To ni naš svet in ne za naše pravice. Naših usod že bili določeni. Vsi smo kot izdajalci, morilci, mutineers, in predvsem umrlih moških. Postrežemo z damo in tekmovanje kot gospodje za pravico do kandidiranja pred njo kot bojevniki Nije. Najboljši bo stal na soncu in poraženci vrniti v deželi mrtva kot vazali za veliko rudnikov v jarkih pohlepa." Guy Fawkes risal določil odrezavo in ki ga vlad v grlo.

  "Za izdajalce in goljufi, obstaja samo en krog v peklu. Zunanji temi boste nagrajeni Lord Impaler. Da ne bo pomote." je pljunil na palubi. Vlad chuckled.

  "Vsak človek lahko poravna sam z neumnostjo. Z čarovnice manipulira z besed, ker nimajo prave moči. Potreben je človek z močno srce, da si upaš tvegati. Na tvegati ko prečke svoji zaporniški lupine nazaj. Morda sem izdajalec in goljufati, ampak proti zlim oseb ne tožimo wronging."

  "Stopi proti nam, potem. Postali smo kot bogovi v našem poguba. Bili smo moške moči in velik strah medtem ko sva hodila po zemlji. Lahko ti eno nizko karbonizirane princ, gosto prepreden z nepojasnjeno bolezen in predmet številnih nesmiselnih žene" zgodbe o vampirje, uspelo ubraniti veliko nas?" Fawkes nasmehnila se celo kot meč quaked v njegovih rokah.

  "Lahko poskusim."

  "Daj jim dovolj za fotografije in oni ti obeĺˇanjem…" Renee sklonila bližje Clark tisti opazovali v presenečata.

  "Torej - zdaj vemo, zakaj je ona jih pripeljal nazaj v deželo živih. Neke vrste zavožena naravna selekcija. Naj gladiatorji določi žreb. Nenadoma naši standardni usrana svetovni politiki se mi ne zdi tako slabo." Clark potekala sapo. Njegove oči so bili usposobljeni do obzorja, upajo. V bitko Kalvarija ni imel skoraj že pozabili. Optimistično zdravnika je bilo štetje minut, čakal da bi obrnil stvari.

  Poglavje 12:

  Ameriške Maršal Emerson otroka so vse Marilyn Avalon rekel sem mu nad Riggs" walkie kot sveto resnico povedati resnico. Zahvalil se je bogu za to. Če bi čakali še nekaj dni da upoštevamo njen opozorilo potem ne bi bilo prepozno za posredovanje v tem trenutku.

  Pravijo ponos goes pred padcem. S Guatavita in njena varovala, bi to vedno obroč res. Tako so bile osredotočene so s svojo akcijo ustrahovati globusu v živo kamere, ki niso imeli nobenih pričakovanje otrok prebija skozi njihovo uvršča od znotraj.

  Z nenadnim navduujejo mnoice tuli, otroški kolegi šerifi in ekipa tajni agenti bi stopili izdajal Guatavita lastnih kabineta varovala navita in obrnila na moški, ki so bili zavzemal predsednik. Posnetki so bila izmenjana na obeh straneh organizacija. Možje so se zmanjšale mrtve in so bili neopaženo Guatavita svetovanje je viden na hribu na Lincoln spominsko obeležje.

  "G. Predsednik, gospod." otroka podaljša roke dvižne predsednik Payne od tal.

  "za božjo voljo, kaj se dogaja? Najprej je na zombi teens in pretepel preskušanju za kaj se je zgodilo v Durangu in sedaj imamo vidne na vseh pekla naraščajoče!" je predsednik v las je stal na koncu enega otroka zakrpali stisnjenih bližje, hitro obravnavo mu medtem ko ena izmena straže začeli ga razveselimo telesa v oklepu.

  "Nič ni tako dobro kot jaz, g. predsednik. Vse kar vem je, da ves ta državni udar je odmaknil z navedenimi zombi najstnikov in njihove matere. Prejel sem namig iz Marilyn Avalon preko radio približno pred enim tednom, da mi je dal vpogled potrebno da se vtihotapijo te razmere in obnavljanje. Opravičujem se za puščaš jih ustrahovati vas, gospod, vendar pa smo se morali čakati na primeren trenutek, da spomladi."

  "Ne razumem in sem vesel, da ste. Sedaj ga bomo morali vzeti nazaj v hišo. Ne vemo kdo je ostal zvest še nas notri?"

  "Večino fanti, ki so v našem kotu so bila poslana v splošne lokalne Panamskega prekopa, postavka za neposredni bližini Waker otok." otroka pogledala čez ramo. Ne morem videti plaža od koder je stala pa lahko vsi vidimo dim.

  "Oh, vidim. Čakanje na častni gost prišel sem, ja? Jaz bi osebno želel srečati Nicolas Avalon. Samo ki bega pamet kako visoko končal srednjo šolo je v ospredju hujska k oživitvi zavezniških sil za obravnavanje tega položaja." Predsednik mogoče kar ignorirati z nagajivim nasmehom.

  "Ja, gospod. Ta cela družina si zasluži civilno enakovredno za medaljo časti, po mojem mnenju." otroka nasmehnila.

  "Moram strinjati z vami. V vmesnem času moramo zaokrožiti navzgor pojavijo se lahko in se jih navzdol na kopnem. Če v Avalonu ti fantje lahko prereže skozi, nato pa jih boste morali imeti dostop do obale tako bomo lahko prehiteva Guatavita kjer je potekala v Lincolnovem spominsko obeležje. Odšla je uporaba naših lastnih spomeniki in nacionalno bogastvo proti nam. To je končna nizka poniževalni." Predsednik zgledovali po morju. Zdelo se je vznemirila. Spor v vrstah Guatavita moški med seboj. Je imel njegov dah. Samooklicani kraljica nove Maya morda nenamerno postanejo moderni Pandorino skrinjico. Odpiranje vraga ni stvar. Kaj bi posledice za povprečnega človeka?

  "Gremo, fantje. V tem trenutku se boste morali obravnavati kot enega od lastnih in bom odpeljal nasvet svojega taktikov Voditi. Kako vam je ime?" Predsednik nagne glavo študira policistom.

  "ZDA Maršal Emerson otroka, gospod." Predsednik poljskega prikimal občutek, da to na noben način ni bila pomembna v tem trenutku. Predsednik izčrpanim nekdanjim predsednikom roko na ramo.

  "vodilno vlogo, Marshal otrok."

  Predsednik poljskega beljeni belušni zeleni, obotavljajo.

  "Dajmo, Sin. Nicolas Avalon je 18. Če lahko narediš, potem lahko." Predsednik z mežikanjem pregnal.

  Predsednik poljskega izdelal svoj .44 leta od gube njegova dlaka in prikimal.

  "Prav. Lgraj." Predsednik poljskega čutili njegove ustnice curl v majhno nasmeh. Nicolas Avalon je izkazala kot maskota vsak mlad in nenaklonjene človek se sooča z unhinging žrelo pekla. On je bil eden izmed takih ljudi in oklepal podobo fant je mlade face z vsem tem ni mogel muster, ki omogoča svoj pogum je potonila v njegove kosti. En človek je moč se navdihuje pri drugih. Emerson otrok bi potreboval vso moč je lahko pričarajo za opravilo pred njim.

  Poglavje 13:

  Bitka na krovu je bila norost. To je bil greh pred očmi nebesa, kot je letel krvi in rane za zaprto votlino znova.

  To je bil stalni tekmi za svoja življenja, da bi se izognili navzkrižni ogenj zdaj zmedene Maya lutk. Končno, Renee priložnost in Peyo uspelo posral utrgate z Prescott otroci eden po eden iz mešanice, jih zaveže k robnice z najlon vrvice so našli v statvo. Da zadrži vsak otrok na zunaj ladje, obupno želi obdržati jih ven iz kletke se ujemajo prstan. Kot Marylin poskušali manever poti skozi gozdove obračanja grb plovila vojne mornarice, Renee priložnost, dr. Clark, Šef Riggs, Peyo, Cipriano moški, Whitehorse in Wakers prevzela svoje puške in zadnje strelivo in zastavljali sami v otroških glav, trganje nikogar iz sovražnik plovil, ki grozijo, da bo zadel ob njih.

  "V redu, kapitan. Zdi "God-Players" so se obrnili na drug na drugega. Kaj pa zdaj?" Renee zvit čez njeno ramo, dosegla za drugo polna pest krogih.

  Marilyn odgovor ni nikoli pustil grla. Njene oči so raptured do neba tam, kjer so se nenadoma mogočne rush motorjev.

  "slavo in hvale živi bog! Kalvarija je končno prišel!" Marilyn vlomila v solzah. Kratkovidna njen sin stoji na a jet je odprta vrata vrata.

  So jih sprejeli svojo lepo vreme. Po poveljnik Bale je rešil malo skupina iz Waker otok površine, je imel Rameses prevažati v oskrbo, uradniki ZN, nekosmičena morja. Je izplul fante in Cipriano nazaj v Panami kjer je prebordal ameriški jet. To je bilo malo več kot 4 ure pred enim letom.

  Tako lahko pride v 4 urah ko si se sooča konec sveta. Nick stal na jet vrat je letev taborilo skočiti. Alex je stal za njim tiho študira ga.

  "V redu, fantje. Jaz sem štopala. Skočite v naslednjih 30 sekund in morate zemljišča za
neposredno v središču palubah. Bog z vami, izgleda kot nesmiselna." Poveljnik Bale prilagojena jakovo paket. Fant je gledal od zgoraj navzdol na palubi z ovinkom oči.

  "Ti si v redu, stari?" Alex zagrabil ramo.

  "I-just…misliš, da bi lahko rešila naše družine, Alex?" Je obrnil se soočiti s svojim bratom. prvič, Alex videl flikerja dvoma senca jakovo obraz. On je smejal se mu, občutek humor nosil Armadila čelado v svojem črevesju kot njegove oči prekrižani. On ga izčrpanim nekdanjim predsednikom na hrbtu in pretresli njegovo glavo.

  Frajer, če se lahko dvignejo za vraga, lahko naredila vse, kajne?" je z mežikanjem pregnal.

  "Tvoj brat ima prav, Avalon. Pamet, človek. Na svetu je precej računamo na vas sedaj." Bale potekala svoj palec.

  "Ja, to je del, kjer ste vi fantje naj bi mi rada povedala, da se ne izvaja pritiska". Nick grinned in ozrl v dim.

  Prvič v svojem življenju, domišljavi mladinski čutil njegovo zaupanje zdrsa. To je že tretja smrt bi utrpeli in ni bil celo 20 še. Zdelo se mu je, da nebeške področij so bile nameri o njegovi smrti mladih. Kako dolgo je imel pred svojo srečo zmanjkalo in da je bilo to? Bi ga lahko zatakne v peklu kdaj je bilo to?

  Nikoli ne bi pokazal na njegovem obrazu, vendar se sooča z vraga ali visoko Hitlerja, Nicky Avalon strah me je bilo iz njegov vrč. Ni mu bilo pojasnilo za kako znanost uspelo ohraniti recikliranje ga takega. Če bi bilo treba umreti kot deček, preprosto ni počiva v miru?

  Pogledal je na svojega brata in njegov odgovor je prišel. Z globoko dihanje, pustil, da pusti vse stvari se je bal izgubo. Ni pomembno kako je prišel okrog ali celo zakaj. Ta točka je bila je bil še vedno tukaj. Ne glede na razlog pa je bil še vedno diha. Kar pomeni, da je imel izbire. Še delo.

  "Ti si moj glas, amigo!" Cipriano z mežikanjem pregnal kot je privezan svoje padalo. Nick nasmehnil in mu pustil strmenjem padlo na alexovemu smaragdna oči.

  Luči v Alex oči je bila stvar, ki je dal Nick moč na koncu je čutil nasmeh škodljivo, nimajo nobenih pooblastil za zatiranje impulz. Tukaj v njegov brat oči, ni bilo več na svetu, kot je razpadlo plameni, fotografiranje s svojo kožo ali grobo pepel ne bi spremenili svojo naravno lepoto. Te oči še vedno imela nedolžnost fant je bil zgrajen drevo-utrdbah in vam zdrobi jajca s potoki z nazaj, ko so bili le čas za ubijanje. Njegove oči so bile domov v Koloradu kjer bi vedno mlada in živ.

 

‹ Prev