Book Read Free

BWWM: OFF LIMITS: An Interracial Alpha Billionaire Romance (Urban African American Contemporary Series)

Page 213

by Scribble XO Books


  "Je to v pořádku dítě?" jsem zaslechli šepot do ústa.

  Close to the tourist attractions ona její schválení a začal jsem se pomalu zadat její. Fuck! Ona tak dobré, takže mokré a teplé a příjemné. Nemohl jsem si pomalu už I… zvednout moje boky a odstrčil sám zbytek do ní a oba jsme rozhlásil svým poddaným.

  Její sametové záhyby zabalené těsně kolem mě a namontujte mě jako odkládací jak jsem začal čerpadlo do ní. Upadla do rytmu zakládání kolejových meziřádků se mnou zatlačením její boky nahoru a dolů podle našeho těla posuňte společně. Oba jsme byli skuhrající a musel jsem ji zatáhněte zpět dolů do polibek do muflové naše zvuky. Toto bylo nejvíce excruciating potěšení i někdy v mém životě a nikdy jsem ho chtěli až do konce.

  I země do její a jak je teplo postavený na téměř neúnosné úrovně a napnutí uvnitř mi hrozily pojistného. Nechal jsem se ale mručí, který byl příliš hlasitý, ale byl jsem na okraj a moje tělo bylo naplněno tisíc zjištěna jehlovitá propíchnutí brnění potěšení.

  "Jsem tak blízko dětské", proslýchá se proti ní ucha.

  Ona pokaždé kývli zuřivě. Ona byla připravena. I utaženy moje rukojeť na její sexy ass a začal jízda nahoru do jejích frenetické tempo. I obdrží políček a čelist a ona bezpečnostním klauzulím vzepřel se proti mně s hlasitým moan. Moje nadšení podnítilo její a vrátila se moje automobilové násilné jsou její vlastní ukrývání její docela ústí v mém bok po se utopí v její výkřiky jako ona jel me.

  Při každém I drtí do její I kostru proti její oteklé bud až najednou jsem cítil její napjaté proti mně. Držela jsem se pevně proti mně jako oba jsme přišli. Ona mewled do mého krku a já zasténal do všech tuto slavnou vlasy jsou rozprostřeny v rámci mého obličeje. Měl jsem doslova nikdy nic.

  Naše pocení subjekty byly zamotaný, co se jevilo jako hodin předtím vytáhl hlavu a podíval se na můj obličej.

  "To byl…tak úžasně" zadrhává, stále u konce s dechem jako ona hladil můj chrámu.

  Usmála jsem se zpět. "Úžasné… úžasné ... nejlepší..."

  Ona se zhroutil zpět do mého hrudníku a klademe opět na dlouhou dobu jako jsem hrál s mými prsty a dohledat stanoví její páteř opuštění husí kůži podél kůže jsem se dotkl. Náhle začala giggle s její tvář stále stisknuté do me.

  "Co je tak legrační?"

  "nás", řekla, "jako dvě děti se snažíme probudit máma a táta".

  Jsem příliš Harm objal a řekl "a Caroline je něco jiného, když je šílený..."

  Ona dusila smích a stisknutí tlačítka polibek v centru mého hrudníku. Nakonec jsem se cítil jako bych zjištěno co bych hledali. Kdesi hluboko uvnitř jsem znal ještě jeden kus pravdy stojící na naší cestě ... ale já jsem neměl ponětí, jak jí říci.

  Ona zrušena její hlava její oči šumivé s vřelostí. "Já jdu zamilovat se můžete také".

  AMARA

  Bylo to koncem prosince odpoledne a Jackson a měl jsem strávil den spolu získávání jeho beach house připraven na Vánoce. Měli bychom dbát o podnikání a nyní jsme v polovině péče o…, každé další…

  Jackson byl zpět do jeho recliner s nohama jako jsem pořád nahoru a dolů na jeho kohout. Udělal jsem hodně hluku, ale tam byl nikdo zde ale usa a cítil se tak kurva dobrý. Miloval jsem způsob jeho velké ruce uspořádala boky jak jsem vstal a dolů na horní části ho. Nechal svou vlastní boky vzestup a pád tempo s dolu. Bylo to těžké a rychlé a i ten podělanej milované.

  On Harm zakoulel očima na mě náhle a nasávána jeden z mých prsíčka do jeho úst jako začal půlbajt vždy na mé tvrdé bradavky. Jsem zvýšil mé tempo, přičemž jeho uhlazeným kohout do středu mi.

  "Oh fuck! Jack, jsem přicházející dítě!"

  "To je to přijde pro mě." Podívala jsem se v úžas. Jeho modré oči byly tmavší nyní nějak změna odstínu, když jsme byli spolu jako je tento. Jeho slova probíhá proti prsům on měl stále v jeho úst. Teplo a vibrace přehnali to me a moje tělo šel napjaté stejně jako jsem cítil zduření kohout uvnitř me.

  "Se se mnou!" Křičel v u konce s dechem hlas. Jeho rukojeť utaženy na mé boky a jeho zuby zakročil proti mé bradavky oba jsme přišli do křiku orgasmus. Byl jsem křičel, doslova a i nadále jezdit ho, až jsme byli oba strávil. Nechal jít moje prsy a já se zhroutil do náručí.

  "Ugh jste tak dobré".

  Posmívali se mu. "Jste jeden na horní dítěte. Zatím bylo všechno…a nemůžu si ani představit, že je lepší."

  Stanovili jsme tam supí a navzájem. Nemohl jsem si pomoci jak nadšeně jsem byl o Vánocích přichází jen pár dní.

  Jackson a měl jsem společně nakoupili pro Nala a má na kontě poznala její zvláštní panenku, dokonce i nechvalně proslulé Becky neměli. Jeho máma a Roger měl Nala dnes. Že pokračování dopřála nákupní a na Ježíška. Bylo to tak skvělé být součástí tohoto milující rodina. Miloval jsem tento muž a myslel jsem moje srdce by burst s radostí…a Nala zbožňovaný ho příliš. Byl tak dobrý pro nás a někdy jsem zapomněl, co můj osamělý život cítil.

  "jdu se dostat vodu dítěte. Chcete?" přesunula nás tak mohl stojan, jí vyšlehají kmitání můj zadek nahý stejně jako on. Usmála jsem se na něj a sledoval jeho svaly flex jako vytáhl jeho boxerky a kulhavému do kuchyně.

  "Jo, ale budu jen nápoj vás." se zasmál. Měl jsem ve zvyku říkat jsem byl v pořádku a pak jídlo nebo pití bez ohledu měl. Stalo vtip mezi námi. Šel se dostat vodu a Podívala jsem se na stoh pošty na jeho konci stolu.

  Mé oči padl na něco, co vypadalo jako právní papírování. Cítí se provinile…ale zvědavý, Naklonil jsem a vzal vzhled. Jsem jej naskenovat nenuceně ale než jsem na dně na první stránce jsem si uvědomil, že to byla smlouva…pro boj v ... New York City?

  "Hej babe si…" přestal jako první svezení na pokoji a viděl, co jsem se díval na. Jeho oči rozšířena v překvapení a on seděl skleněné pomalu.

  ". jste... bojují znovu?"

  Přišel ke mně opatrně a jeho oči se skenováním na kostru. Co to sakra bylo? Postavil jsem se a lovit mé oblečení z podlahy.

  "poslouchat dítě, tento boj je… jdu bude připravena v pořádku? Není to až v květnu a budu v horní tvar a pak..."

  "Co to sakra? Jsi mi více bojovat.Lhal jste ?" Harm zakoulel očima i moje oblečení na zhruba, bojuje o udržení ztráty.

  Vypadal tak úžasný a takprovinile . "jsem bojoval za jeden den od jsem vám splněny Amara a to je pravda. Ale to zde dětské?" rázů do strategických dokumentů.

  "Je to obrovský obchod - jako obrovský kurva obchodu. Johnny bank je horní pořadatel a Santos je jedním z nejlepších instruktorů v okolí… mám záběr natěžkýhlava dítěte…"

  "Vylhala mi Jack." nemůže on viz co to bylo?

  Jeho hlas napjaté. "Jak bych mohl říci? Nemohl jsem stát myšlení ztráty… ale dítě chci to špatné. Potřebuji! Jsem získala hmotnost a byl jsem zvedání kluci..."

  "Jste operaci na začátku září, Jack. Možná bude sotva devět měsíců po operaci. Začneme v kleci s jiného živočišného, kteří mohou pojistný…" I klapky na slova mého hněvu dosáhnout všech dob velký jako vařené přes okraj.

  "A co Jack?! Zlaté řemene ? Uveďte prosím nedělejte." věděl jsem měl jen chůze, ale chtěl jsem mu dát šanci mi rozumět… nebo změnit jeho mysl.

  Jeho čelisti byl tvrdý a jeho oči prosila me. "Toto je můj impuls dětské…jsem třeba pochopit, že jsem na to. Není to o pás… existují další..."

  "jsem dal mou důvěru ve vás. Nechal jsem já a moje dcera zamilovat se vás a vy jste ležící na nás všech. Nikdy jsem se necítil tak prozradil v mém životě. Máme usilovat o stejný cíl. Kde jste zhojit a úplné zotavení, takže můžete přejít na váš život. Nezapomeňte?" hrudník libry s bolestí a já zase tak nemám podívat se na něj.

  "Baby ... poslouchejte prosím…"

  "jediná věc jsem ochoten slyšet
, že nebudete dělat. V opačném případě ... Jsem pěší, že dveře." Jistě mu nedovolí mi to walk away. Věděl jsem, kolik postaráno o nás. Má na kontě mi řekl, jak moc chce to ...

  Slyšel jsem nepravidelný příjem dech."Nemůžu vám říci, že téměř šeptem.

  Jsem dokončil knoflíky moje halenka a sklouzla na mé boty jako moje vize rozmazané s čerstvým slzy. Jak jsem zvedl moji peněženku a klíče jsem vedl na dveře. I pozastaveno s mou ruku na rukojeť.

  "Měl bych mít důvěryhodný můj instinkt. To byla chyba zapojit se s vámi. Nemůžu uvěřit byste bolet mě tímto způsobem. Měli jste mě a Nala…proč…, proč je to dost?" a že jsem opustil.

  Nebylo nic víc říct.

  JACKSON

  Silvestr

  "Svatý hovno man! Připravujete úžasný pokrok. Tatínek musí mít pracovali na přelomu! Vypadá jako budeme připraveni přijít jaro!"

  Santos právě si mě slovně šermovat s Aronem. Byli jsme v locker room jak jsem nebalených mé koleno a máte stisknout sprchu. Mohu chodit téměř běžně na to nyní. Jsem stále nosí přepis při nejsem v kleci. Nemůžu udělat mnohem skákání nebo poskakovat kolem při pracuji.

  "Jo," řekl jsem. "Budu připravena." jsem seděl na dřevěné lavice do blízkosti rozbalte moje zápěstí. Přesto jsem chtěl, špatně…ale nadšení trvalo celé zadní sedadlo do bídy jsem cítil přes Vánoce I pokračování vynaloženy bez Amara a Nala. To byl ten podělanej sešlápnutí a dokonce i moje matka byla zběsile na mě nechat Amara pěšky. Já jsem se snažil jí volání, ale ona won't take moje hovory. Cítil jsem se jako moje srdce je rozdrcené.

  "Takže, zvedák, co děláte dnes večer Silvestr? Máte a lady nějaké velké plány?"

  A přesahuje nůž do střeva. "č. My uh…hovno ... Nejsme svědky každý jiný více".

  Santos z překvapení. "Aw v žádném případě! Byli jste Vězím až po když jsme hovořili před několika týdny. Co se stalo?"

  "Já jsem idiot," řekl jsem bouchání stanoví prameny pásky.

  "Ona nechce mě vidět boj a ona nechce být zapojeny spolu se mnou tak dlouho, jak jsem bojů. Ale největším problémem je způsob našla. Jsem lhal jí o ... byl jsem se snažíme Zraj ji a já jsem v prdeli vše!"

  "ona vědět proč si myslíte, že máte na to?"

  "Máte na mysli jsem jí říci o ... Don?"

  "Jo".

  "Ne, nechtěl jsem kurva jí říci! To je tak trapné. Kni žena, jsem podvod? Že nejsem skutečně mistrem? Peklo č. nechtěl jsem jí říci." i při požití je hnus. Již bylo dost špatné I pokračování ztratil důstojnost v kleci. Bez použití v vyhazuje moje hrdost příliš. A Amara? Jak by ona i podívat se na mě, pokud věděla mé malé tajemství? I otřásla mé hlavy, neexistuje žádný způsob, jakou jsem kdy mohl jí říci.

  "Nemáte vděčí za své tolik, muž? Mám na mysli…mohla být stále pissed, že jste lhal, ale možná by si něco vědět více o tom, proč jste tak hnané to udělat. Mluv s ní člověk, řekl jste líto nechat ji. Jste řekl jí celou pravdu."

  Můj telefon buzzed vedle mě.Mom.

  Santos tleskali mi na rameno a řekl "Man jste šťastný nový rok a přemýšlet o tom, co jsem řekl, v pořádku?"

  Jsem pokaždé kývli směrem k němu."vy. Bezpečné." Jsem zvedl telefon a náručí to mé uši.

  "Ahoj mami".

  Moje máma a Roger šel na výletní každý rok pro nové let. Mohl bych slyšet hudbu a rozruchu v pozadí. Křičel jí do mého ucha.

  "Hi med! Chtěl jsem se ujistit nejste výdaje na Nový rok sami! Máte s Amara?!"

  "No Mom. Ona stále nechce mě vidět." Proč byli všichni tak neobtěžoval s dotazem mi o ní?Možná, protože jste blabbed a o tom, jak se to všechno dobré na Boží zelené uzemnění?

  "jen ať ji jít med…nebo máte v úmyslu dělat to, co vám nejlépe - boj proti? Myslel jsem, můj syn byl stíhacím?"

  Harm objal i. "Koho chcete její máma, me nebo?"

  "Jak USA," řekla vřele. "Jsem opravdu rád její Jackson - více než jakékoli jiné ženy jste se a ona jste spokojeni. Vím také máte rádi, holčička. Roger a já."

  Já se nadechl jako jsem cítil chopit se v mém hrudníku. "Budu se snažit Mom. Miluji."

  "Já vím, že vy. Použití boj instinkt a nemusíte se jen posaďte a nechte ji."

  Usmívající se jsem řekl, "Díky Mom. Vy a Roger bavte se na vašem cruise a nemusíte se obávat o mně. Budu ji. Šťastný nový rok vám oběma. I love you".

  I po zbrocenou a oblečeni přemýšlel jsem žalostně downtown na mexické jídlo místo se mi líbilo. Jsem se posadil a nařídil. Podívala jsem se na televizi, která byla hraní Silvestr revelries ze všech kolem země. Každý snímek vykazovaly měli šťastného páru v obou ramen.

  Podívala jsem se na bar…každý měl někdo a vše mi připomnělo, že jsem neměl Amara. Jsem dost peněz na stole k jídlu I didn't get a přesto dostal nahoru a doleva. Nemůžu kurva přijmout.

  Jsem řídil crosstown po Amaru dům na příliš rychlé otáčky. Naštěstí policie na obsazenou a LA ulice není tak přeplněné jako obvykle. Jsem tam okolo jedenácti p.m. a moje dlaně byly pocení jak jsem zatlouct na dveře. O několik sekund později byla přestavena v otevřené poloze středního věku, černý muž.

  Myslím, že jsem se podíval ohromeni ale jen usmála."musíte být Jackson".

  "Tati, kdo je…?" Amara přišel z kuchyně účetní mísy popcorn. Moje srdce přeskočeny a ona zmrazila když viděl me. Nala náhle shot přes podlahu od za její maminka smyky mimo mé jméno. Jsem otevřel mé ruce a ona naskočila do nich.

  "Jacky, Jacky, Jacky!"

  "Hi baby girl! Jsem rád! Nestihl jsem vás jako blázen." I políbil její čelist a ona vytlačeny mého krku dost těsně za holčička.

  "nestihl jsem vám i. Proč byste přijít na Vánoce?" Ona mračil nevinně. Dívala jsem se na Amara. Dívala na pokraji slz a ona se podívala mezi mnou a Nala.

  "Dobře……………… Nala litujeme. Moje kolena bylo mi některé kódy v ten den…, ale pokud je to v pořádku s vaší mamky bych rád na vás brzy. Mám spoustu dárků pro vás."

  "Šarží!" ona zvolali s velkým výraz.

  Usmála jsem se. "Jo, partií. Princezny vždy získat spoustu dárků od jejich loajálními poddanými".

  Položila malé ruce na můj obličej a políbil moje čelist. "Hurá! Děkuji vám tak muchhhh!" byla tak zanesený, že bych mohl mluvit jen stěží jak jsem ji dolů.

  "Ok. Mimochodem, proč jste stále tak pozdě?" jsem jí zlehka osušené hlavy a ona pokývání mírně volný v náhodném batole tanec.

  "Papa přišel strávit nový rok s námi! Sledujeme na křišťálové koule přerušit všechny cestu v New Yorku!"

  Podíval jsem se na Amara. "Můžeme hovořit?"

  Její krásné oči do otvoru pro mě. Bůh, nestihl jsem tato žena tolik.

  "Tati, Vadilo by vám přitom Nala v sledovat program ? Budu tam co nejdříve."

  Její otec se usmál a vzal Nala. Amara mu popcorn jak šel a pak se obrátil na mě a vytrženy její hlavy směrem k kuchyně. Sledoval jsem ji a vzal jsem v kuchyni ostrova. Ona prvcích blízkých a mé ruce mě bolelo držet své blízké.

  Ona se zkříženými náručí a peered na mě přes její ranám bičem."co děláte tady Jack?"

  "Já jsem ten podělanej jste se nezúčastnili dětské!" šeptá kritizovali. "JÁ… nemůžu udělat bez vás, Amara. Nic z toho…vím, že nenávidí, ale pro mě je to… mé jméno. Nemůžu je nechte mě zničit jako dítě…"

  "Coje ? Kdo se snaží zničit?"

  "noc, po jsem dostal bolí? Zjistil jsem, že ... Nikdy jsem nebylskutečněmistrem. Můj instruktor Don připustil a můj tým platili vypnutí bojovníků ztratit…sázení na mě a splácení rozhodčí…to byl velký kurva nepořádek. A já jsem měl žádnou představu o to se děje . Ale na dolním řádku je, že jsem přišel od ní všechny pocit jako velké falešné. Cítil jsem se jako neměl jsem získalněco ... a cítil jsem se prázdný, Amara".


  Ona zůstávala stále bedlivě poslouchal.

  "Když jsem našel jste jsem věděl, že to, co jsme sdíleli byly chybějící v mém životě a svou víru ve mně plná tak mnoho mezer v mém srdci. Vy a Nala obojí. Ale dítě je stále tato obrovská část mě to něco dokázat. Je nedořešená záležitost a musím zůstat v tomto…dokázat jsem co jsem vždycky myslela jsem…askutečnýmistr…bojovník. Jsem neměl lhal, ale vy jste byli proto, že byste si datum bojovník… říkala jsem si, že snad jednou jste se dostali na mě by bylo v pořádku ale pak zamilovala jsem s vámi. Nikdy jsem nebyl strach o nic…ale byl jsem bojí ztráty. Uveďte prosím Amara…dej mi druhou šanci. Zůstat po mém boku".

  Její oči navlhčeným slzy. "Měli byste mi řekli pravdu. I by měl mít možnost alespoň rozhodnout o práci s vámi jsem známé skutečnosti. Chápete to bolí tolik tady? Jste vedl mě vede k přesvědčení, že jste muž řekl jste byli tak jsem si pád. Věděli jste, jak jsem se cítil o sportu".

  "JÁ…Mám skutečně pochopili. Nikdy nebylo mým úmyslem prolomit vaše srdce. Nikdy jsem přemýšlel o. Miluji vás tolik Amara, slibuji, že vždy budete znát pravdu a vždy mít právo zvolit si… jen ... prosím dej mi další šanci prokázat, že na vás."

  Ona mi sledovali v tichosti.

  "Pokud to uděláme, pak při tréninku budete poslouchat terapeut příliš - nejen pro vaše autobusy. Když si myslím, že jste příliš agresivní na těle, všichni zastavit".

  Jsem pokaždé kývli. "Ano". Budu poslouchat každé slovo. A tak bude tým."

  Malý úsměv na tvář. "Jste tolik štěstí jsem v lásce s vámi, Jack".

  "nevím". Měl jsem slzy v mých očích a nyní moje srdce nabobtnalých s láskou. Jsem se naklonil dopředu a vytáhl její mezi moje nohy. Modlila jsem se jí nechtěli vzdálit. Nezajímalo ji ale místo toho opíralo své ruce na svých bedrech. Ona jí stisknutí sladké rty do dolu a stejně jako jsme se začali prohlubovat polibek, hlásek nás nevyvedl z.

  "Jacky, odpočet začíná!"

  My se zasmál. Dívala jsem se na Amara a ona válcované její oči v zábavních.

  "Vy si pospíšili. Já bych být ochotni vsadit Papa už jedl většina popcorn."

 

‹ Prev