Book Read Free

BWWM: OFF LIMITS: An Interracial Alpha Billionaire Romance (Urban African American Contemporary Series)

Page 216

by Scribble XO Books


  "Um…skutečně č. Je to o mně. Jsem uh, hledají práci."

  "úlohy? Jako odborné práci?"

  "Zajímají vás. To je to, co mám dělat nejlepší".

  Další dlouho (osvobozující) pause.

  "Já nevěděl Wayne do důchodu?"

  "uhm didn't..." Uvědomil jsem neměl jsem přemýšlel o žádné výmluvy by to přijít. Ale Santos nebyl druh chlap se kecy stejně.

  "Proč se výcviku svého bratra?"

  "On a měl jsem ... příliš mnoho rozdílů v názorech," řekl jsem mu. Je to trapné.

  "může být těžší pro práci s rodinou než kdokoli jiný, takže chápu. Řeknu vám co… mám nějakou dobu přibližně 9 v ranních hodinách. Mohl byste přijít do kanceláře?"

  Usmála jsem se. "Absolutně".

  "přijít oblečený trenér. Uvidíme, co máte".

  A konečně paprsek naděje!

  ***

  Ukázala jsem až patnáct minut dříve do tělocvičny. Já bych tam jednou před. Vypadalo to jako Santos dodala několik nesouhlasícími klecí a boxování kroužky od té doby. Je to opravdu pěkné a prostorné místo všechny nejnovější vybavení a ozubené kolo. I gawked v úžasu nad tím jak jsem se ujal ve vysoké stropy a plakáty. Klasická černá a bílá na některé těžké váhy. Je to ten druh místo I rádi některé den.

  Tam byl holka pracovní hlavní protiváhu kdo mě vzal zpět do své kanceláře. Celé centrum buzzed s činností a známé vůně kůže a pot se ke mně dostala jako jsme prošli skupinu bojovníků poslechu instruktorem. Vysoký s vnějším trenér vydal pokyny jak prokázal a podržte tlačítko na jeho loket. Divné místo pro dívky mi ale se mi to líbilo.

  Na jedné straně úřadu se podíval na posilovnu a tak zatímco jsem čekal jsem seděl a naskenovaných zbytek zařízení. Některé muže byly roztroušeny po celém skákání lana nebo bubnování na sáčku. Každý vypadal vážné a stanoví…osvěžující změnu tempa od svého obvyklého.

  V nejbližší kroužek vysoké mužské bojovník za všechny černé rozpoutala zloby údery na jedné straně opěry jeho partnera. Nastavit mu jeho pokrývky hlavy a vyšplhal zpět na výztuhu sám.Potřebuje větší váhu v zadní nohu.

  Opakoval vzor na destičky před přeřazením a krouží kolem. Jsem chytil letmý pohled na jeho tvář.Wow. Hezký.

  Jako kdyby mě slyšet, jeho oči podívala směrem k me. Chtěl jste mrkli a rohu jeho rty otočený vzhůru jako jeho oči usmála.Svatý. Hovno.

  "STELLA!" Santos vytrhla mě z mého okamžik jako jeho přibouchnutí dveří. Rychle jsem se obrátil na svého sedadla a stáli tváří k němu. Náhle místnost byla hodně menší. Je to obrovský guy…je vždy mi připomnělo profesionální zápasník s jeho dlouhé řetězce tmavé vlasy a barevné tetování rukávy. Vypadá rozumí s jeho Fu Manchu knír a vousy a jeho oči spoléháme. Byly tuny zvěsti o něj ale vždy zdálo se smát, ani potvrzení ani popřít cokoli jste se ho zeptali.

  "Hej Santos! Je to dobré pro vás." I Pavel setřásl pohled od tajemství fighter a vyšla. On vyřazený propojením a dal mi objetí. To bylo hezké. Je mi cítit vítáni.

  "Mají sedadla. Po dlouhé době. Litujeme, že jste se vy a vaše bratr nejsou vidět z očí do očí. Wayne je velký bojovník." Upřímnost zářil v jeho očích.

  "Je" souhlasil jsem s.

  On tleskali jeho palms společně jako on seděl v otrhaných kožená pohovka napříč ode mne. "Tak! Co je obchod s ním?"

  "JÁ obávám kultury in Vegas je možná příliš mnoho pro něj. To se mu lepí na jeho stravy a má nejen odborné přípravy stejně tvrdě jako já bych ho vidět vlaku. Upřímně si myslím že pokračování mít skutečný záběr na hlavě pokud by vážně".

  "mám jednu nebo dvě podobné. Já jsem se naučil jej osobní. Každý poskytuje co jste ochotni dát a to je stejně jako já jdu se dostat ven z nich. Pokud nechcete dávat co očekávám, pak nejsem ochotna odpad můj čas."

  To bylo hezké slyšet, že on a já jsme byli na stejné smýšlení. "Cítím se stejným způsobem. Můžete vidět talent, ale pokud motivace není tam, tam je jen tolik můžete dělat s."

  On pokaždé kývli. "Mám rookie právě teď kdo skutečně místa. Je to velký bojovník, který má neměli nejjednodušší život. Namísto toho litovat sám pro sebe i když mu proměnily do jednotky musí dát jej zde. Líbí se mu na goof off a vtip kolem nevinné věci, ale ví, kdy mají být vážné. Byl jsem na mysli vás s ním pracovat."

  Nemohl jsem tomu uvěřit. Byl to on mi úlohy již? "Wow to zní úžasné. Chtěla jste mi to aplikace nebo…"

  Santos se smála vlnu jeho rukou. "Já nepotřebuji žádné papírování od vás s výjimkou vaší základní informace a tak jsem si můžete stáhnout na výplatní listině. Chcete pracovat se mnou, můžete začít hned".

  Cítil jsem se jako jsem měl v úmyslu vypadnout z mých předsedy. Byl jsem závratné vzrušení. Jsem neočekává se tak štěstí. "Santos to ... ani neví co říct! Děkujeme vám. Já vás nikdy nezklame."

  "Vím nebudete. Je tu Aaron nyní…" jsem sledoval jeho oči na nejbližší kroužek do okna . Mých úst šel okamžitě suché jak jsem si uvědomil byl při pohledu na bojovník s tmavé vlasy a killer smile. Měl jeho hlavu hozeny zpět v oslnivé úsměv jako on žertoval na jeho partner, jabbing v blízkosti někoho jiného rozkroku.

  "… To Aaron?"

  "To je mu smát kurva jako obvykle. Oni mu "dětské tváří killer" tak nedovolte, aby hezké hrneček vás oklamat. Pojďme představit vám a spusťte oteplování ho." rose s těžkým dech.

  Jsem pokaždé kývli a šli za ním. Cítil jsem se nedala najednou. Jsem použít na všechny druhy fighter a některé byly i pohledný, ale žádný z nich neměl upoutala mou oka. Tento člověk když...

  "Baby tvář!" Santos hollered mu jako jsme oslovili.

  Aron se obrátilo a vstoupila guvernérka směrem k nám jako vytáhl jeho pokrývky hlavy. Jeho mokré vlasy obohaceného v různých směrech přidání do jeho klukovský kouzlo. Pevnost a mužský grace rýhované off ho jako naše oči splněny. Jeho hnědé oči jsou přezkoumány celé mé tělo jako on opírala jeho silné předloktí na lana. Sledoval jsem ho znovu usmívat. Můj žaludek na to nikdy jsem se cítil před. Nejsem si jistý, jak jsem to udělal, ale i nucený úsměv mé.

  "Aaron je Stella Simmons. Ona je pracovat s USA. Ona je jedním z nejlepších instruktorů kolem právě teď, takže máme štěstí mít její..."

  Aron oči nikdy mě opustil jako Santos rambled o mé pozadí. Vytáhl z rukavice a dosáhla ruku dolů směrem k me. Musel jsem polknout pevný kolem obrovské paušální krku před dosažením a. Cítil jsem se jiskry cestování z mé ruce na mé hrudi jako naše prsty leštěného.

  "Je mi potěšením Stella." Byl kladen příliš… má z Evropy? To jen přidány do jeho surový sex-appeal.

  Usmála jsem se pro tentokrát. "Moje potěšení," řekl jsem upřímně řečeno. Nechal jít o mé ruce mi dal další nevýrazný smile. Líbil se mi způsob světlo se dotkl jeho oči.Aw man to bude něco jiného.

  Aron

  "V POŘÁDKU Aron, pojďme vyklopení nohy".

  "Ay, Nenávidím ten jeden," řekl jsem jako drzý dítěte.

  Santos válcované jeho oči. "Všichni. Věřte mi přesto, že jádro vaše je základem pro všechny. Pokud to není pevná, budete ho zbavit váš celý řetězec".

  "Které řetězce znovu?"

  Santos mi dal vzhled. Byl jsem samozřejmě zhasnutí motoru. "bílé? Shood I speik maer pomalu vy lad?"

  Jsem se smála na jeho dojem z mých akcent. Není to špatné.

  "Nyní přicházejí o. Jak se o vaše docela lícem dolů na kroky a budu muset Stella vysvětlit." jsem koukal a osazením na místo jako Stella pozoroval z blízkých.

  Nyníexistujebonnie tvář. Dokonce i s její tričko a pinem kalhoty bych mohl říci, že ona byla příjemných hřejivých ve všech správných místech…ale nic odvádět od její ženskosti. Její zlatavě hnědá vlasy zasunut do bun rozletěly na základně sv�
�ho hrdla. Její ofiny leštěného v celé její čela a opírala lehce v blízkosti její hnědé oči. Ona bohaté moka barevné kůže a sladké rty s plnější a horní kryt. Můj kohout muset sakra času pro soustředění s tímto kolem.

  "Takže Stella," řekl jsem: "Co by mohl být případně bavíme?"

  I wasn't zhasnutí motoru. Nyní bych chtěla slyšet dost nový trenér mluvit. Ona pokaždé kývli s malým úsměvem a způsobily mé žaludku na flutter síní jako když jsem byl dítě.

  "Vaše kinetické řetěz má spolupracovat ve snaze učinit budete pohybovat. Pokud je jen jedna z těchto věcí je vypnuto, bude házet všechno vypnuto… Vaší základní vaše síla leží. Naleznete zde?" ukázala s levým jab jako ona jí zlehka osušené kosti kyčelní k ilustraci rozšíření.

  Dívala jsem se na Santos a podíval se ohromen, že odpověď. Není snadné dojem. Ona byla dobrá.

  "Zvedání na dvanáct, tři, šest až devět hodin a podržte po dobu třiceti sekund. Vyklopte." Santos řekl, při pohledu na jeho sledování. "V POŘÁDKU."

  Začal jsem cvičení, zatímco se snažíme dívat na Stella. Bylo to těžké. Ona je nejkrásnější věc jsem viděl na dlouhou dobu. Jsem rozhodně není použita na cokoli, docela dost chození do tělocvičny.

  "Dobře, děláte dobře" Santos řekl. "To bude vaše nadace pevné a na nohou více. Vaše pojezdová hra vyžaduje hodně práce. Chci zůstat na mé nohy kdybych vás."

  I grunted se smát. "navrhuje I trávit více času na můj zadek než já mé nohy?"

  "Pokud se vejde sítové skříně," řekl Santos. Jsem dokončil své čtyři tak drží.

  "V pořádku na hýždě." Řekl motioning na rohož na podlaze.

  Dívala jsem se na Santos a usmál. "Aye, právě jste jako dívat se na můj zadek nemáte?" Santos válcované jeho oči. Mohl bych vidět náznak smile hraní kolem docela dáma rty.

  Santos taženého po mně. "Možná pokud jste více poskoky jako já, byste museli polici jako já."

  Stella a já se zasmál. Jaké krásné zvuk. Posunuli jsme se na rohož a Santos předali mě dlouhé a silné, pásmo.

  "Hip axiální," řekl.

  I zkroucený můj horní ret a stáhnout košile před přijetím pásmo a balicí pod můj zadek. Santos počítají jako jsem se opakování. To byl skvělý výkon a nezbytné, jsem věděl. Jen jsem milovala boj a chtěl bych mohl přeskočit rovnou do klece. Slyšel jsem Stella dotazem Santos o mé zvedací programování. Že část I jako příliš mnoho.

  "uděláme jeho trénink zítra. Dnes je klimatizace".

  "přišli jste počítat, trenér?" zeptal jsem se žertem tvrdí. Jen jsem žárlivý, Santos máte hovořit s ní a nechtěl jsem.

  Santos mi dal vzhled. Použil k zastrašování, ale co je to pěkný chlap opravdu je tak nemám stres.

  "dost" Santos žehrali na mě. "Pojďme pracovat na těch abs."

  Jak jsem se obrátil jsem si všiml Stella na ostříží zrak. Ona podívala na můj systém ABS a mé srdce urychlena. Byl to ocenili pohled. I přes košili byla nošení I odhadoval, že její bříška bylo hezké. Chtěl bych to nevadilo pohled bez jakéhokoliv materiálu.

  "Ahoj! Oči na rohož, Skotsko!" Santos stál na rohož poblíž elektrického kola. Mám na mém kolena a popadl zpracovává kola. I válcované a zpět do několikrát.

  "přímky Áron. Tad pomalejší." Stella na hlas byl podnik ale… nice. Jiný zvuk z obvyklé štěkání tady.

  Udělal jsem to, co řekla mi, aniž byste se museli dívat na Santos. Říkala vše tak pěkně…respektuje. Ona je horké a sladké…zatraceně! Jsem dokončil další kolo ab cvičení a Santos mi to získat nějaké vody.

  I když pili, Stella a Santos hovořili. Přemýšlel jsem kde přišla a co udělala nádherné ženy stejně jako ona chce pracovat v tomto druhu. Ona byla chytrá a mladých lidí. Mohl by jí nic dělat. Pro mě nikdy jsem neměl možnost být nic ale bojovník.

  Moje da byl stíhacím ve Skotsku. Začal koučování mě před dokonce bych mohl chodit. A byl to pěkný o. Ve skutečnosti byl diktátor. Je to překvapivé, že jste mi zničit než jsem vlastně mám dost starý na to soutěžit s ostatními chlapci. Uvedl mé tělo prostřednictvím věcí, že většina dospělí muži nemohli rukojeti a následně neustále mi řekl, co důvěřivý slaboch jsem byl pokud jsem si stěžovali. Bylo to těžké ... ale ne tak strašné jako když můj maw vlevo. Vzpomínám si na den, jako by to bylo včera.

  Byl jsem šestnáct let. Chci vylézt z postele brzy, se snaží porazit starý muž tak bych mohl mít některé snídaně, aniž by ho ve tváři sledování každé lžíci. Byl nesnesitelné a dusivou ale moje maw by sádry na úsměv jako nic neobtěžoval své.

  Dnes ráno byl již. Zhasne moje matka byla pryč…ona nechali někdy během noci. Ona pokračování právě opustil bez vědomí nebo cokoliv jiného. Starý muž se nikdy považovány za to byl jeho vztek nebo jeho slovní napadání, řídil její. Obviňoval ze mě na její opuštění a že je to.

  On byl dokončen se mnou pak. Přestal mi školení úplně. Přestal dělat něco pro sebe. Padl do hluboké deprese a i když jsem měl vděčný, že už energii na vztek na mě bylo mizerné život. I did my best zůstat co nejdále od něj a domácí i. Tehdy jsem objevil podzemní boj. Díky nebo přes starý muž je směšné očekávání, jsem byl dobrý.

  Jsem milovala boj klubů. Žádná pravidla, žádný rozsudek. Jsem si jméno pro sebe jako teenager a čas i hit 21 I mohlo přinést dospělí muži na kolena v kleci nebo kroužek. Tak nějak se Santos slyšeli o mě z celé státy a přišel na mě vidět na sklad boj v Glasgow. Řekl mi vidělskutečnýpotenciál ve mně. Měl jsem dovedností a stanovení, ale jsem potřeboval znát základy a ze všeho nejvíce obrany.

  Vzal jsem Santos ke splnění mého otce. Že existuje opravdová radost. Starý muž sotva se podívala na Santos jako hovořil. Santos mu řekl, co talent myslel jsem si a myslel jsem musel potenciál pro.

  Můj táta didn't nadšeni už nic. Několik dní jsem se dokonce pokusil vyvolat, rage použil mít…bez štěstí. V ten den má na kontě jen tam seděl při pohledu na nás s prázdnou oči. Když Santos ukončení hovoru můj táta se ke mně obrátil v znechucení.

  "Pokud chcete jít… pak stačí jít." I bez objímá žádné přání štěstí…no nic. Jsem neviděl starý muž. Když volám mu sotva mluví. Je to monstrum v mém hrudníku - pokud není pro boj proti a lidé jako Santos, bych ještě stále street fighter. Ve vězení, zdravotně postižené nebo ještě horší.

  ***

  Rád bych jen klíženém pro můj trénink a byl proti otevřené dveře locker room sledování Stella. Ona se naklonil nenuceně na straně talířového sledování bojů. Všiml jsem si jak její atletické šortky a výstřih přidržovalo volně k ní. I strapping mé rty. Ona skryté, zakřivený ass, i když bychom splněny, ale nyní bych rád viděl její tvar, jsem cítila krev pospíchejte me. Ona je zde již několik dní. Jsem měl příležitost sledovat její hodně, ale skutečně mluvit. Umíral jsem hovořit s její…mimo jiné.

  Charlie neopírejte se v jako bub. Jste otevření celé vaší levé straně," pověděla mu. Díval jsem se jako Charlie postavili stejně vysoká jako mohl snaží Stella pro schválení.

  "Zajímají vás. To je, dobrou práci. Udržujte polohu když výpadů, pro vás."

  Ona byla vždy povzbudivé, vždy zdvořilý a co jsme viděli v posledních několika dnech vždy pravdu. Ona určitě věděl co dělá. Díval jsem se na ostatní kluci při práci v posilovně. Dokonce i usuals šikmá sebe tak mohli sledovat její. Nechtěl jsem problém. Ona je úžasný. S potopení pocit v mé hrudi říkám já šance ženy jako že byly jediné tenké žádný.

  Šel jsem přes vedle její stejně jako uvedla, "Že je to právo, Charlie. Sledujte, slabší stranu pro vaši úvodní..."

  "nemám žádné nedostatky," řekl jsem. Byl jsem usmívající se při otočení jí podívat se na mě. Dívala Pobavilo mě ale příliš nezapůsobilo.

  "Pravé", řekla, otáčením směrem zpět pojistný kroužek. Ona
hodil do malé ruce. "bylo! Zmeškali jste svůj záběr vzít ho."

  "Co? Jste již viděli slabost?" by mělo být soustředit, když je v okolí. Přemýšlel jsem, jestli věděla účinek ona se na mě.

  Ona podívala na mě na bok s těmi nádherné oči. "Oh jsem sledoval záznam".

  Jsem vznesl obočí. "Všechny z nich?"

  Ona pokaždé kývli. "díval jsem se všichni příliš. Pokud jdu na pomoc zde potřebuji vědět, co pracuji s."

  Byl jsem ohromen. To bylo hodně záznamu. "Takže co si myslíte?"

  Přesto jsem uspořádala úsměv, doufá, že by mě ve sprše s komplimenty. Když se na mě podíval jsem se mohl v očích, že tam bylo něco chce říci, ale ona nebyl jistý říci. Ztratil jsem se nafoukaně úsměv, snaží se jí více na snadné.

  "Je v pořádku. Řekněte své pravdy."

  Ona je zcela otočen směrem ke mně. Když mluví dělá přímé očí. Je to sexy a vysilující současně.

  "Vaše rage není síla ale slabosti".

  I přivřely oči. "Můj vztek?"

  Jaké zastávala svůj pohled. Věděla, nebyl jsem jako vědět co chci předstírat.

  "Existuje staré rčení Aron," řekla, sledování me. "Téměř v každém případě rage je skutečně strach. Jiné bojovníky uvidí, vztek a ty, kteří mají své hlavy přišroubovaného na přísnou bude pocit strachu a využít."

  Svaté hovno.

  Santos urychlit vedle mě a předali Stella moje zábaly. "Budete omotejte ho pro mě? Jdu k nastavení Charlie až nyní."

  Myšlenky provizorním v mé mysli jako jsem zastával své ruce. Ona odvrátit oči a ona se vytáhl na pásku. Kdo byl tato žena? Ona naprosto bezbranný me. Jak řekla mi tak jasně?

  Jsme stáli tiše a jsem si všiml rozechvělým rukou a začala se namotávat moje zápěstí. Hmm…

  "Takže odkud jste Stella?"

  "Původně od Reno. Můj ... bratr je Wayne Simmons. Přesunuli jsme se asi trochu v závislosti na okruhu pokračuje. Nedávno jsme byli v Vegas."

  "Wayne je tvrdá vole." neměla říkat cokoliv a její tvář se nezměnila…kromě blikání bolesti ona přivřely oči. Zajímalo by mě, co to je asi.

 

‹ Prev