Book Read Free

Sports Romance: Feeling The Heat

Page 110

by Michelle Roberts


  "Milyen volt, hogy őt?"

  Kirsten hátradőlt a kanapén, ami Brad rossz néven, mert volt neki egy kicsit távolabb tőle. "Azt hiszem, ez nem volt másképp. Úgy éreztem, mintha én is egy kissé esetlen önmagam. Úgy értem, nyilvánvalóan nem volt jó munkát végez, hogy ő egyébként. "

  "Most, hogy tudom, hogy egy kicsit jobb, én is határozottan megerősíteni te csak egy kínos változata magad."

  Kirsten megpofozta őt finoman a karját. Még ez enyhe érintkezés küldött sokk egyenesen le a golyóit. Fogalma sem volt, hogy milyen szexi volt.

  "Hé!" Tiltakozott. "Én már akkor tévesszen legalább egy kicsit. És Larry még mindig azt hiszi, Katrina. "

  "Ez igaz", Brad ismerte el. "Bár Larry valószínűleg úgy gondolja, a majom volt Katrina ameddig bökött a visszataszítóan nagy hátizmok."

  Hogy megölte Kirsten. Ő keeled át nevető arca térdre. "Az első napomon Igazából hittem valami tehetsége masszázs, mert szerette annyira."

  Brad nevetett vele együtt. "A lényeg, hogy pontosan." Ő megbökte a vállát. "A masszázs is szörnyű."

  Homlokát ráncolta tettetett felháborodással. "Nos, szerintem a futball szörnyű."

  "Az angol is rossz," jegyezte meg egy szemtelen vigyorral. "Miben vagy jó?"

  Kirsten agya nyilvánvalóan elment máshova, és ő elpirult. Szerette a megjelenés, hogy. De egy-két órányi megismerni őt, és egy fél üveg bort is megváltoztatta. Mióta megérkezett, Brad látott egy lecsupaszítva az ő izgalom és félénkség.

  "Én vagyok a Csókkirály," mondta, nem is lemaradna.

  "Ó igen?"

  "Igen."

  "Bizonyítsd be."

  Hetedik fejezet

  "Bizonyítsd be."

  Kirsten szíve hevesen vert. Ujjai remegtek. És a gyomra úgy érezte, hogy egy ember játszik a csörgőkkel belsejébe. Ezek azonban nem elég ahhoz, hogy megállítsa többé. Ő volt kényelmes Brad; olyan kényelmes, mint ő általában volt olyan emberekkel, akik nem olyan vonzó, mint ő.Tehát kérkedett vele csókolózni képességeit korántsem volt olyan merész lépés neki, mint akkor lett volna egy nappal korábban.

  Most csak az volt, hogy menjen át vele.

  Mielőtt elvesztette a hidegvérét, Kirsten hirtelen előrenyúlt és kihúzta Brad arcát az övéhez, cefrézés ajkaik össze. Egy pillanat az egész teste úgy érezte, mintha égne. Ez volt a csók üzemű pokol, hogy kígyózott le az ajkát egészen a lényét, égette belülről kifelé.

  Felnyögött, sürgető nehezebb, ajka mohón mozgó ellen. Kóstoló neki. Feeling neki. Megízlelte a sör és valami mély és férfias, és ő vágyott rá.

  Brad reagáltak, de lengő neki újra és feltűzte őt le a kanapéra, csúszó csípője a lába között. Kirsten még soha nem volt egy csók viszont olyan szexuális ilyen rövid idő alatt, de volt valami olyan meleg róla. Ő már kemény, és a fogát merevedés ellen neki, ahogy csúszott a nyelvét a fogai között, és megsimogatta vele.

  Brad morgott és elindult lefelé a nyakán, szopós a bőrén. "Ez elég jó", mondta. "De már jobb volt."

  Kirsten nyögött, de megragadott egy ököl a haját, és húzta vissza a lány arcát. Tudta, hogy játékos, de ő maximalista a mag. "Próbáld ki ezt majd."

  Bezárta az ajkak vele ismét, ezúttal csúszik a kezét a köztük és masszírozza vele az ő farmer. Brad felnyögött elégedettség ahogy szorította, száját csepegtető nyitva.

  "Jobb?"

  Brad megcsípett alsó ajkát. "Ó, igen." Költözött ajkát a füléhez, lehelete csiklandozta a nyakát. "Én jövök."

  Mielőtt Kirsten képes felfogni, hogy mi történik, az ő keze kigombolta farmer és csúszott benne, hogy részletezném ő slick kiszáll. Ő ívelt fel ellene, kiált öröm. Brad csak kuncogott, és megcsókolta a nyakát, az érzés az ő borostás ellen torkán vezetés Kirsten vad.

  Lihegte és föld ellen kezét, hajlandó őt belül rá. Nem számít, hogy mennyire rázta, bár Brad nem adtam neki, amit akart.

  "Brad" nyögte.

  "Igen?"

  "Szükségem van rád bennem."

  Kuncogott, küld egy robbanás a levegőt a torkán. "Mivel azt kérte olyan szépen."

  Hideg levegő sokkolta Kirsten nyakát, és úgy nézett ki, hogy látni, hogy Brad elhúzódott tőle, és volt húzva az ingét. Ő fodros lábát, és lecsúszott a farmer és bugyi. Brad csak cipzárat kinyitni a nadrágját, előhúzva masszív merevedés.

  Kirsten megnyalta az ajkát, és úgy nézett fel rá félig fedeles szemét, tele van szükség. Brad elvigyorodott és előrenyúlt, eladja neki a blúzát és melltartó. Arra számított, hogy adja meg neki rögtön, de ő lehajolt, és csatolni a száját, hogy a mellbimbóját első, szopás a pályázat bajt, és amitől mag fordulni olvadt. Ő átkerül a másik, küld egy elektromos áram segítségével neki, hogy okozott neki kiáltani elragadtatva.

  Sírni kell tolni neki szélére, mert a következő pillanatban már kitöltésével ő véghezvitele amíg a csípő volt egy síkban egymással. Kirsten halkan felnyögött, ő izgalmi közeledik a csúcs már. Még soha nem volt ilyen bekapcsolva bárki előtt, de aztán megint ez nem akármilyen ember Brad alapvetően egy isten.

  Elkezdte tolóerő belé húzza ki és vezet olyan mély Kirsten nyomták tovább a kanapén. A keze rántotta vásárolható hátán, kétségbeesetten kapaszkodott, ahogy okozott a testét, hogy remeg az öröm. Annyira nagy, hogy ő soha nem akarta, hogy jöjjön le. Tudta tölteni az élete hátralevő részét lovas Brad kakas és nem sajnálja.

  Brad megcsókolta, kemény és mély, felnyársalta a nyelvét a szájába, és uralja őt. Ő valójában mindig tartotta magát jól csókol, de még ő is ismeri az istenverte tékozló tehetség a férfi volt a szájában. Olyan volt, mint akit készült fordult nők a kása a nyelvével.

  Feszültség kezdett, hogy egyesítsék a Kirsten hasa, meleg és mély. Ő szorgalmazta, hogy együtt préseléssel farkát, amely kiváltotta a primitív morgás Brad okozott neki, hogy nyög örömében. Minél jobban szorította, hogy minél közelebb megkapta. És végül, mint a csillagok robbanó szemhéja mögött, Kirsten jött.

  Belekapaszkodott Brad, ahogy pulzál körülötte, a szeme csukva csavarni és szája tágra nyílt.

  "Ó fasz," mondta Brad, upping lépteit. Felnyögött megerőltetéskor ahogy elkezdett vadul verni belé, keresek saját kiadás. Kirsten alig tudták, mi történik odakint testén, még mindig lökdösték hullámok öröm.

  Brad felkiáltott, és megmerevedett a feje felett, a teste feszült és nehéz. A lélegzete fújt meleg ellen oldalán arcát, ahogy lejött, szívük ver az időben. Kirsten kinyitotta a szemét, hogy nézd fölött, ahol Brad viselt féloldalas vigyort.

  "Igen," mondta, hengerelt csak ki az oldalra. "Hiszek neked."

  "Hidd el, hogy mit?"

  "Hogy te vagy a jól csókol."

  Kirsten hagyja ki a kéreg a nevetés. "Teljesen elfelejtettem, hogy még milyen ez elkezdődött," mondta. "Isten, hogy ez jó orgazmus."

  Megnyomta a szemérmes csókot az arcát. "Örülök."

  "Én egy kicsit csalódott, hogy nem ordított touchdown, ahogy jött, mégis."

  Brad kuncogott. "Én általában fenntartják, hogy a második alkalommal már a szex valakivel."

  Kirsten mosolyogva nézett rá szempilláit. "Én furcsa várjuk, hogy."

  "Kellene lenned."

  Nyolcadik fejezet

  "Mi lesz késő!" Kirsten nevezett a folyosóról.

  Brad a szemét forgatta, de mosolygott. "Ha most elmegy leszünk tizenöt perccel korábban."

  "Melyik az ugyanaz, mint hogy késő!"

  Bámult maga a gondolkodás, futás a kezét az ő még mindig nedves haját. Kirsten töltött egy órát készül, hangsúlyozva a "mit kellene viselni, hogy ez a fajta dolog." Ez volt bosszús neki, hogy Brad csak beugrott a zuhany előtt voltak elhagyni.

  Kilépett a folyosóra, és mutatkozott. "Igen?"

  Kirsten neki egyszer vége, és ő használta az időt, hogy megcsodálják, hogyan néz ki. A lány kar
csú alak volt csomagolva egy szűk, fekete ruhában, és volt rajta egy pár sarkú, hogy a lány kölcsönzött nővére kifejezetten erre az alkalomra. Nem látta, mi olyan különleges bennük, de tetszett neki a lábát nézte. Ő nem látta, ahol az óra töltött csinál a haját, és smink ütött, de a lány még mindig a legszebb dolog, amit valaha is látott, így nem említette meg.

  "Igen, ez is megteszi." Elmosolyodott. "Ki vagyok én viccelek? Úgy nézel ki, mint a szobor Dávid. "

  Brad nevetett, és átkarolta őt, irányítja őt az ajtón. "De egy nagyobb fasz, természetesen."

  Kirsten vállat vont. "Azt hiszem."

  Brad megpofozta seggét morogva a fülébe: "Te meg kell fizetni, hogy az egyik később."

  Kirsten elpirult, de rámosolygott kacéran át szempilláit. Chris, akit soha megszokni megjelenés. Ő volt a tökéletes kombinációja az ártatlan és fondorlatos. A lány ránézett azokkal a nagy barna szeme és minden hirtelen ő lenne tele tisztátalan gondolatok.

  "Valóban kell menni?" Kérdezte, és megragadta egy maroknyi seggét.

  Adott neki egy lapos pillantást. "Tudod, hogy mi. Minden rendben lesz. "

  Brad felnyögött, de követte őt a parkolóban, csúszik a vezető oldalán és húzza ki az utcára. "El kell merre innen."

  Kirsten kihúzta a telefont a táskájából, és megnyitotta az ő térképen. Tudta nélkül keres, hogy a lány már könyvjelzővel az útvonalat. "Vedd a következő balra."

  Ők tették a nagy házban a víz egy órán belül. Kirsten panaszkodott neki a nap előtt, hogy olyan volt, mint a Katrina, hogy a fogadó fél, hogy kint volt a semmi közepén.

  "A hiányzó tömegközlekedési egyedül fog lebeszélni sok neki a vendégek megy," ő mondott.

  Úgy látszik, hogy ez nem jelent problémát. Brad arra használták, hogy a hatalmas fél csapattársai, de Kirsten szeme poloska ki, amikor meglátta az összeg ember toporog az úttestről.

  "Relax" mondta Brad. "Megvan ez."

  "Tudom," mondta, és rámosolygott. "Én inkább a Katrina."

  Brad nevetett. "Igazad van, hogy legyen."

  Az inas parkol Brad autó, és megragadta Kirsten kezét, ahogy odament a bejárati ajtóhoz. Nem tetszett neki, ahogy a sok srácok nézett rá. A pokolba, ő nézett rá, mint hogy túl, ha nem rendelkeznek az, de ő, úgyhogy rájuk nézett, amíg el nem nézett rá.

  Belül, a párt már nekimegy. Volt egy nagy színpadon felállított a szoba sarkában, de ez még mindig üresen áll a másik tizenöt perc múlva.

  "Ha már korábban jönni?" Kirsten kérdezte. "Úgy tűnik, van egy csomó ember van már."

  "Fele valószínűleg fizetnek, hogy itt" Brad kommentálta.

  Kirsten nézett fel rá, de félbeszakította nővére befoglaló ki a tömegből, és húzta be egy ölelés.

  "Kirsten!"

  "Katrina!"

  Amikor Katrina elhúzódott, Brad láttam a fényt a szemében, hogy ő soha nem látott. Ő nem beszélt vele, amióta jött vissza Londonból. A lány csak ment vissza a munkába, hogy otthagyta a munkáját, bár még megpróbált Kirsten tenni, hogy az neki is, az elején.

  "El tudod ezt hinni?" Katrina intett körülötte.

  Kirsten elmosolyodott. "Nem tudom, tényleg."

  Katrina szeme landolt Brad. "Jó, hogy látlak," mondta. "Még egyszer köszönöm, ... tudod."

  Brad mosolygott. "Nem tesz semmit."

  "Srácok megvan, hogy megfeleljen Ben!" Katrina kiáltott, húzza át a random srác a tömegből, és törekszik rá feléjük. "Beszélek srácok később!"

  Kirsten szemét forgatta. Brad már figyelmeztették előre, hogy ez volt a Katrina aláírása mozog, de nem vedd magadra, mert nem mindenkinek. Ő is ugrál körül a párt játszik Switcheroo egész éjjel, ha nem a saját eszközök. Brad látta menedzsere, aki azt amit befut egy-két hasonló esemény, mozgassa át a tömegen karámba neki.

  Ben láthatóan nem bánta. "Hé," mondta. "Örvendek."

  Kirsten és Brad bemutatkoztak.

  "Nem tudtam, hogy a Katrina volt egy testvére," mondta Ben. "És a két, nem kevésbé. Hűvös. Hogyan érzi magát az arcát, hogy a borítón egy album? "

  Kirsten pillantott a színpadra, ahol volt egy felrobbantották képet a borítóján Katrina bandájának első kereskedelmi album.

  Kirsten vállat vont. "Minden rendben, azt hiszem."

  Ben fordult Brad. "És focizni jobb?" Mosolygott, akik közöttük. "Hogy találkoztatok?"

  Brad és Kirsten összenéztek. "Uh ..."

  Bonus Book # 3

  Summers álom

  Első fejezet

  Vajon baj, ha valaki kihasználta a részeg, és ő történetesen a szerelmi életed? Nem volt, nem igaz?

  King hajolt fölé, és Kiara csak boldogan engedte. Ez volt a legközelebbi ő sem lesz vele, részegen ki a fejéből.

  Ez volt a az éjszaka közepén, és ő csak arról szól, hogy meleg egy pohár tej, amikor meghallotta a matat a kulcs az ajtóban. Ő dermedten állt az utolsó lépést, nem tudta, mit tegyen. Aztán öt perccel később, egy rongykorong barna fürtök megjelent látómezejébe, imbolygott a lábán. Mivel Kiara, hogy ő was- rendben, ezvolt az az érzés neki she futott felé, és jött a megmentésére. Mindeközben, ő lélegzetét, hajlandó bátyját, hogy maradjon a szobájában, és hagyta, hogy neki a szobájába, mire megtalálta őket. Erick lehet egy srác kicsit védő, és ez volt az utolsó dolog, amire szüksége volt most.

  És így egy fél óra múlva, vagy legalábbis úgy éreztem, mintha ő végül elérte a szobájába. Amikor megpróbálta fektesse le az ágyra, s átölelte őt és elhozta le vele. Ő leszállt egy oof az ágyba.

  Király volt fény ember, hogy a kapott. Imádott enni, mint aki szeret menni az edzőterembe.

  Az eredmény volt a tetején rá, nyomja lakásában ágyában motyogott valamit az orra alatt. Szemöldökét ráncolva voltak gondolatok, de a szeme csukva volt, a szempillák olyan hosszú, hogy megérintette az arcát.Az illata vodka erős volt a levegőben.

  "Szegény, fickó," suttogta, elérve a kezét, hogy ecsetet a zárakat, hogy esett a szemében. Úgy nézett ki, elég egy angyal, amikor alszik, bár ő is nézett sérülékeny és nagyon sok fájdalmat.

  Ő elindult ismét, izgalom ásott hasán.

  Kiara ártalmas.

  Ha tett egy lépést a lány most, ő nem lenne képes megvédeni tőle ...

  Király keze után tapogatózott a teste körül, amíg pihent a mellén. Ránézett, hogy lássa, hogy ébren van. Ő volt. Káprázatos kék szeme halványabb, szinte szürke, és ő nézte vicces.

  Pillangók lobogtak a hasában, egy ismerős reakció a testéből, valahányszor ránézett, de most nem volt azonos megjelenés szokta neki. Szeme csuklyás, sötétebb.

  "Rólad álmodoztam."

  A lélegzete beakadt, "Te vagy?"

  Válasz helyett ő zárójeles arcát a kezével, és megcsókolja. Az ajka puha, mint néztek, de amit nem vártam volt, hogy milyen megterhelő volt. A nyelve átnyomni a gáton ajka, akar bejárattal. Kiara találta magát nyitó neki, amely arra ösztönözte, hogy menjen tovább. Mit tett, az rossz dolog volt, ő ismertette meg okozna neki gondot múlva volna megállította.

  Égő szenvedély, Kiara hagyja király van útban a lány, ahogy borsos ő forró csókokkal a nyakában, ami neki ziháló mellét. Ő suckles egyik mellbimbóját át rajta selyem hálóinget, így ő harapni ajkát fojtotta őt nyögi.

  Ez egy teljesen új szintre neki. Ahol a fiúk csak annyira ment, hogy ki vele, de nem ennyire. Vajon tudjuk, hogy úgy érezte, ez a szédítő ő tette volna meg hamarabb.

  Kiara hozta vissza a valóságba, amikor érezte, király nyomja rá hálóinget akár a derekát. Úgy nézett rá pamut fehérneműt cartooned mintha valami komplikáció. Ha ő nem szégyellte, hogy megtalálható rajta gyerkőc fehérnemű ilyen korú lány nevetett volna az arcát, nem az, hogy ő értékelem.

  Miután bámulja bugyiját hosszú öt perc király neki meglepett temette az arcát nadrágos öltözött halom és megnyalta a lány rések. Bármennyire is megle
pődött, volt egy rántás a hasában, amitől elfelejti, mit csinál minden ízében rossz. Hamarosan ő készségesen nyújtanak magát neki, ahogy felemelte a csípőjét, és továbbra is nyalogatni át rajta bugyi.

  Egy pillanattal később morogta frusztráció és szakadt bugyiját. Ő megpróbálta fedezni magát, de gyors volt megállítani. Minden harc hagyta, ahogy a galamb egyenesen neki nedves szex és azt tette, amit már ezt korábban. Ezúttal csak vitte egy löket a nyelvét és az izmai is szigorítás. Ő ment ez egy ideig, amíg az érzés végre enyhült, így ő kicsontozott és izzadt.

  Amikor kinyitotta a szemét, ő talált rá nézett rá, tekintete égett. Volt éhség mélyen a mélységben és az ég irgalmazzon neki, ő volt hajlandó teljesíteni, hogy az éhség.

  Mozgó kecses, ahogy csak tudott, hogy megnyújtják a szenvedély, hogy erős volt a levegőben, Kiara kinyújtotta a kezét neki. Király jött rá, mint egy gyerek, akarnak valamit tudott szabadon adni.

  "Szeretkezz velem, király."

  Szeretkezzen vele tett.

  Az elmúlt néhány órában teltek vele találkozik a tolóerő és clawing hátát. A lapított érezte az ő első behatolás volt már a múlt. Az ismerős épít a gyomrában megint ott volt, és ebben az időben, tudta, hogy mi volt az.

  Ahogy elérték a csúcsot, király kicsit a nyakán, és ő ásott sarkával a hátán.

 

‹ Prev