Book Read Free

Sports Romance: Feeling The Heat

Page 114

by Michelle Roberts


  Az emberek jöttek neki a rohanás, húzta a beszélgetést, akkor a következő dolog, tudta, hogy egy új csoportot. Ezek gratulál neki a szembejövő esküvő és a baba, amely visszatért udvarias köszönhetően.

  Mire a emberek így ő teljesen kimerült.

  Király húzta a szobájába, amely úgy nézett ki, mint egy ház is már. Ő nem vette észre, hogy a lakás nem volt lakás, hanem egy nagy lakást. Ő külön szobát, fekete témát.

  Ő húzta a hosszú, perzselő, lélegzetelállító csók így ő zihálása, amikor elhúzódott.

  "Vagyok bocsátva?"

  "Nem, amíg nem mondja meg a Kimberly megpróbáltatás."

  Nem ki a ritmusból. "Üljünk le először."

  Odavezette ágyába, majd egyszer ültek, ő szembenézett vele.

  "Kimberly megpróbálta megölni magát."

  Kiara felszisszent.

  "De most már minden rendben. Ő alatt rehab. "

  "Ez azért van, mert az nekem nem?"

  "Egyik a te hibád volt, napsütés. Kimberly és én hosszú, mielőtt hozzád a lakásban. Így végül vele mindent, amikor elkapta egy másik férfival. Szégyellem elmondani, hogy elvitt, hogy a hosszú, hogy felébredjen a hazugságokat kellett magam úgy. Ez volt az, aki azt akarta, szükség végig, napfény. "

  Kiara volt szótlan, minden kiderült, hogy nem várt rá.

  "Mi történt a pofa?"

  Ő masszírozni azt gondolta, "Marc ütött a pillanatban kaptam itt."

  "Nem tette."

  "Ne aggódj, megérdemlem."

  "Még mindig…"

  Ő elhallgattatta gond egy csókkal, majd azt mondta: "Azt akarom, hogy feleségül holnap."

  Bonus Book # 1

  Hartslag

  Ze was in de liefde. Kathryn "Katie" Hunter wist dat ze was verliefd op haar stiefbroer het moment dat ze werden geïntroduceerd. Dat was twee jaar geleden en het domme begrip eigenlijk wens haar stiefbroer bleek iets heel ernstig zijn; en het was iets wat ze geheim gehouden, zelfs van haar eigen tweelingzus, Katrina.

  Het hielp niet dat hun vader was een prominent weldoener op hun exclusieve prep school en zij en Katrina, en hun stiefbroer Brent moesten hun beste gedrag handelen de hele tijd. Het uitgeput haar soms, om te doen alsof ze een opstaande persoon toen ze net matig was. Katrina was het slimmer tweeling, en zelfs als ze identiek zijn, mensen nog steeds zei dat het was Katrina, die het aantrekkelijker was. Dat hielp niet helemaal, mensen fluisterde achter haar rug en slechts een paar vrienden vast tot aan haar; de rest alleen maar deed alsof, omdat ze een krachtige en succesvolle familie.

  De dag van de New York Morning was koud en ze was wakker voordat Katrina was, in hun chique herenhuis met een goed uitzicht op Central Park.

  Ze rolde in bed, vastbesloten om op te staan na het raken van de snooze-knop op haar bed alarm tweemaal. Het klonk off voor de derde keer en ze huffed, eindelijk wierp buiten de kastanjebruine hued dekbed die zo toegewijd aan haar laatste nacht was geweest. Ze wenste dat ze zou kunnen zijn als gewijd in bed te blijven. Ze kon het niet te laat op school, niet wanneer ze iets te doen aan het begin van de eerste bel had.

  Ze voorzichtig stapte op de donkere, houten vloeren, het missen van het tapijt veel aan haar ergernis. De vloer was een beetje koud aan te raken. Misschien Katrina sloeg de verwarming weer. Ze stond op en strekte voelde haar spieren nog steeds heel pijn van de training had ze op school gisteren. Ze keek naar haar zus na een goede stretch en glimlachte. Katrina was en ze was een verdomd zware slaper. Ze hoorde haar zus geven een zwakke snurken, waarschijnlijk moe van het laat opblijven als gevolg van een datum. Katrina had de data en dat deed ze niet.

  De pijn die ze had gevoeld was een goed soort pijn, dat wist ze. Het betekende dat ze werkte hard en hield van wat ze aan het doen was, een van de weinige dingen die ze excelleerde in. Ze lid van de school Lacrosse team was geweest voor twee jaar. Ze had een aanzienlijke hoeveelheid gewicht sinds verloren, afkeer hoe ze het 'dikker' twin was. Ze hield van het spelen van lacrosse. Het gaf haar de focus op de middelbare school te midden van een zee van roddels en klieken en teenage onzekerheden.

  Katie Hunter bijgewoond Briar School, een klimop-liga voorbereidende instituut dat minder dan duizend studenten moesten, waren ingeschreven die meestal toebehoorde aan oud geld en of hadden aristocratische postuur. Het was een honderd en tien jaar oud instituut dat alle pracht en praal van luxe en codes met preppy uniformen en chauffeurs aan te passen hadden. Haar grootvader placht te zeggen hoe gelukkig hij was te hebben bijgewoond Briar School, en hoe gelukkig zij en Kat waren te zijn ook toegelaten. Haar grootvader heeft hij geen melding had sterk bijgedragen aan de school toen hij zijn eerste miljoen op de leeftijd van achtentwintig, maar Katie een idee van de tijd dat ze zich zeven jaar oud had al.

  Om bij te blijven met haar zus, studeerde ze langer en harder dan haar, en ze had goede cijfers en een goede prestaties voor buitenschoolse activiteiten, iets Kat deden geen moeite met. Kat vond make-up en jongens en ze won diverse schoonheids- en prom awards. Katie was niet prom koningin en ze wist dat ze nooit zou uitgegroeid tot een en ze was prima. Haar moeder had ooit vertelde haar dat ze was mollig en lelijk en dat ze zou gaan om te eindigen net als haar op een dag, een voormalige grote schoonheid, los van een van de rijkste mannen van New York en het leven af op alimentatie. Kat vertelde haar dat hun moeder niet voor de geest. Er was een reden waarom hun vader haar gescheiden omdat ze een enorm kreng was geweest, zou Kat haar te herinneren.

  Haar moeder had een grote, beauty keer geweest, volgens zuster haar vervreemde moeder en tante alleen de tweeling '. Hun moeder had een coming out aan de samenleving feestje waar ze Wesley Hunter III had ontmoet. Het was een sprookje verkering dat New York de samenleving nam door de storm. En dat was bijna twintig jaar geleden.

  Nu nauwelijks zagen ze hun moeder, en toen ze dat deden, Melissa Henderson (voorheen Hunter), was nauwelijks nuchter en als ze was, had ze niet veel te helpen met haar tienerdochters doen. Katie dacht Kat aan het doen was prima, beter dan ze was. Ze had onzekerheden, Kat, zo leek het, deed het niet.

  Katie genomen met een manshoge spiegel en negeerde het, haar gedachten gestreefd naar een warme douche voor de dag eigenlijk begonnen. Haar badkamer had gekleurde Italiaanse tegels (anti-slip) en brons armaturen, een bad dat twee personen en een aparte douche ruimte zou kunnen passen zandsteen. Het was naast een grote walk-in closet, die ze voelde dat ze niet echt nodig. Het deed pak aan de ijdelheid van hun moeder vroeg op en ze had niet veel zeggen in de herinrichting van hun suite in de decennia oude herenhuis een daling van 20 East 78 th Street.

  Ze nam de tijd om de vloeibare zeep tot schuim, het houden van haar haar in een knot op de tips van overtollige voorkomen dat ze uitdrogen. Een strenge winter kwam, dus ze verondersteld want afgelopen winter was ruthless- en ze wilden vermijden hakken haar haren uit eens te meer vanwege het. Trouwens, met lang haar maakte haar gezicht er dunner. Kat altijd op aangedrongen dat ze lang haar, zoals het beter uitzag op de foto's.

  Beiden waren van gemiddelde lengte met donkerbruin haar die naar beneden viel hun schouderbladen. Ze nam niet de moeite veel styling het, maar Kat had haar altijd met losse krullen. Ze hadden ook mooie donkere groene ogen (sommige geplaagd ze op de lagere school, zeggen dat het toebehoorde aan een kat) en korte, maar dikke wimpers dat gaf hen een waas van geheimzinnigheid, goed, het was meer van haar waas van geheimzinnigheid. Kat was als een open boek toen ze de meer extravert was.

  Als een poging als het was, Katie groeide uit tot een gezellige maar toch introvert persoon. Ze was aangenaam om bijna alle, maar ze kon gemakkelijk uithalen als het nauw gedreven, haar moeder werd niet gespaard, zelfs Kat maar het was nog maar twee keer gebeurd in hun hele leven bij elkaar.

  Ze stapte uit de douche en op weg naar hun ijdelheid, een met de hand gesneden massief eiken bureau met ingewikkelde gravures van rozen op de hoeken. Een grote spiegel hing in de voorkant en ze keek naar zichzelf zonder echt te kijken. Ze had geleerd om een oogje dicht te houden aan deze, die de spiegel bekijkt aandachtig zou alleen maar pijn haar gevoel van eig
enwaarde.

  De eindeloze tirade van de naam roeping en plagen ging niet weg totdat junior jaar toen ze in het lacrosse team. Dat was toen ze wist dat ze zou iets anders zijn dan de rustigere, minder mooier tweeling zijn.

  Het was per ongeluk geweest, haar interesse voor de lacrosse team. Hoewel de school niet van een groot aantal ingeschreven had, het had een groot terrein, ondanks de beperkte eiland grootte van New York City, waardoor lacrosse, tennis, zwemmen en voetbal te bloeien in de school.Ze was niet teamcaptain nu dat ze in hoger jaar, maar ze was een uitstekende teamspeler en de tweede in bevel. Met lacrosse, had haar zelfvertrouwen enorm verbeterd en haar teamgenoten respecteerde haar vaardigheden. Er was geen naam hier of discriminatie te bellen. Katie voelde ze haar middelbare school bellen met de sport had gevonden. Briar School lacrosse team excelleerde, het winnen van interscolaire kampioenschappen en in aanmerking komen voor internationale fora; ze hoopte om een kampioenschap te hebben voordat ze afstudeerde.

  "Katie? 'Een gedempte stem riep.

  'Ja?' Kat was wakker, maar nog steeds in bed.

  "Zijn vertrek je vroeg vandaag? '

  Katie wilde niet heen en weer te schreeuwen, zodat ze stopte haar haren drogen en gingen naar hun slaapkamer. Ze zag haar tweeling knuffelen haar kussen. Dit was de enige keer dat Kat zag eruit als een kind. Het was een transformatie toen ze liep uit de slaapkamer.

  "Ja."

  "Opnieuw de praktijk? Waarom kunnen jullie niet doen na school? We hebben niet naar school gegaan samen in weken. "

  'Je weet dat ik heb andere dingen te doen, Kat. "

  "Zoals? Ik heb de schoolkrant en de Math team. "

  "Je hoeft niet zweten," Katie lachte.

  Er was ook nog een andere reden waarom ze niet willen gaan met Kat. Het betekende dat Joshua Caldwell zou gaan worden met hen. Kat kreeg samen gemakkelijk met hun stiefbroer zelfs als hij een eikel was. Ze bleef stil, sinds de drie van hen gingen samen naar school en hij zou haar plagen voor. Ze was gemakkelijk beïnvloed met plagen, en nog meer als het ging van Josh.

  "Ik ga vooruit eerste run," Katie vertelde haar tweeling.

  Kat knikte en gleed terug onder de dekens, weten ze nog een uur had vóór haar werkelijke wektijd.

  Katie liep voor hun ontbijt kamer, in de verwachting om alleen te zijn om zes uur in de ochtend. Ze was niet. Vanaf de andere kant, zag ze een zanderige haired tiener met een klein litteken op zijn wenkbrauw, nog steeds het dragen sweatpants; vers uit de slaap. Hij had altijd deze sluwe glimlach ze een hekel aan en vond op hetzelfde moment.

  "Hey, Katie," Josh begroette haar.

  "Hallo," zei ze zacht en ze ging zitten een stoel, dankbaar dat Eggs Benedict werd geserveerd. Het was goed eiwit om te beginnen.

  Ze aten in stilte, met de constante oplappen van bestek tegen keramische platen en het gekletter van de theelepels in hun mokken. Josh dronk koffie, een kopje per dag. Net als haar stiefvader. Beiden hielden het investeren en de voorraden, ook. Het was waarschijnlijk de reden waarom ze kregen samen heel goed. En hun huidige stiefmoeder niet langer kregen samen met hun vader. Er waren geruchten dat ze een echtscheiding na slechts twee jaar van het huwelijk. Katie wilde dat niet. Ze vond haar stiefmoeder, Deborah. Deborah was eigenzinnig, maar toch stijlvol, en hield om te lezen; net als Katie en Kat. Zij echter, hield ook van plastische chirurgie en was verslaafd aan winkelen, dat was waarschijnlijk de reden waarom hun vader verre werd, toen ze werd steeds doet denken aan zijn vorige vrouw.

  "Waar is Thomas?" Vroeg Josh terloops.

  Ze haalde haar schouders. Josh nog steeds niet noemen hun vader als vader of iets dicht bij, het was gewoon Thomas, alsof ze waren dezelfde leeftijd of waren medewerkers. "Waarom kun je niet hem vader noemen? 'Zei ze plotseling.

  Josh keek verbaasd. De normaal gesproken rustige Katie Hunter had een vraag. 'Nou,' begon hij, afbijten een stuk brood, "hij is niet mijn vader. Mijn vader is een lul. Koele Je vader. Ik wou dat hij mijn vader was dat wel. "

  "Wettelijk gezien kan je zijn. Deb is net als mijn moeder. "

  "Maar je weet nog steeds niet noemen haar moeder. Trouwens, ik ben niet Hunter. Ik draag alleen de meisjesnaam van mijn moeder. "

  Ze was even stil en eindigde de laatste van haar jus d'orange. "Je woont bij ons."

  "Ik handelen als Westley Hunter," zei hij met een ondeugende grijns, "behalve voor het verdienen van miljoenen mensen in een week. Nog steeds mee bezig. "

  Ze vroeg zich af waarom ze hem vond. Hij was vervelend. Hij was spraakzaam. "Neem me niet kwalijk, 'zei ze, opstaan.

  "Wat? Je zult me weer alleen laten? Net als Kat? Je bent al mager, werken niet op het te veel, 'plaagde hij.

  Haar ogen vernauwden en ze wilde iets sarcastisch zeggen, maar ze hield zichzelf. Het was geen goede manier om de dag te beginnen. Ze zag dat Kat nog sliep, snurken flauw eens te meer als ze haar tanden geborsteld. Om half zeven, werd de chauffeur het rijden haar naar haar school, minder dan vijf blokken verderop. Toen ze aankwamen bij het veld, zag ze het lacrosse team was bijna voltooid.

  "Schiet op," de aanvoerder, Anessa riep.

  Ze voelde haar spel was een beetje agressief vandaag; realiseren ze werd beïnvloed door wat Josh gezegd. Dertig minuten later werd ze zweten als een NFL-speler en haar geest was vloeken dat ze niet van plan te laten wat Josh zei verpesten haar dag. Groepsdruk? Breken aan iemand druk? Ze was steeds te jeugdige. Kat niet eens na te denken over wat de jongens gezegd. Ze dacht na over wat ze zei. Waarom kon ze niet zoals Kat?

  Josh's gezicht bleef in haar hoofd toen ze liep over het veld. Ze wilde dat hij was niet in haar gedachten.

  Klassen had langs vrij goed gegaan, met midterms komen. De senioren hadden meer tijd om te studeren of te snijden klassen als ze wilden. Kat werd met behulp van die tijd om te werken aan hun jaarboek dus Katie alleen voor die middag was. De bibliotheek was groot, een kopie van een van de kastelen in Engeland met zijn gebogen ramen en warme lampen. De school gehuisvest duizenden boeken, wat vintage en ingebonden, die speciale zorg nodig. Ze had haar aantekeningen gedaan voor de dag en was op zoek naar een goed boek. De bibliotheek was bijna geen mensen, wat ze vond.

  "Hoe komt het dat het je lukt om zo vaak alleen te zijn zonder dat je tweeling?" Een stem onderbrak haar als ze een ingebonden exemplaar van Griekse Mythologie geplukt.

  Ze keek opzij naar Josh te zien. Ze vond hem aan te kijken, terwijl hij zijn uniform droeg. Het maakte hem blik onstuimige, met een beetje van die duivel-mei-care houding ze gekomen was om goed te leren kennen.

  Joshua was glimlachen, kijken naar haar voordat hij haar onderbrak. Hij hield op zoek naar haar, concentreerde zich op haar boeken. Hij zag haar vingers doorlopen de titels en wist dat ze een grotere nerd dan Kat was. Kat was zeer sympathiek, Katie nodig om te werken aan haar sociale vaardigheden, maar hij iets in haar, dat een zeldzame kwaliteit was zag. Deze twin voor hem was veel veerkrachtiger en een harde werker. Ze nam niet de moeite verkleden te veel en nauwelijks droeg make-up, die hij hield ook.

  'Ze heeft het druk. Dus ik ben ontspannen met mijn vrije uren, 'antwoordde ze, langs hem en het nemen van een stoel naast een raam.

  Zonlicht gefilterd door het, het gieten van een gloed op haar dat maakte haar blik etherisch. Zijn hoofd schuin opzij zonder hem betekenis aan, gewoon om te genieten van wat hij zag. "Ik weet niet waarom ze zeggen Kat is mooier. Ik denk dat je mooier bent, 'zei hij plotseling.

  Katie knipperde met zijn ogen, het stoppen van de lucht en op het punt een pagina om te slaan. Heeft ze gehoord precies goed? Was hij complimenteren haar nu? Of hij op het punt stond haar weer te plagen? Hij was altijd een enorme lul en hij vond het toen haar gezicht rood aangelopen, die vrij gemakkelijk is gebeurd. "Als je hier bent om te ergeren me-"

  "Het is niet de plaats? 'Hij onderbrak haar.

  Ze zei niets op het eerste. Hij liep naar haar tafel en ging tegenover haar. "Ik probeer hier te lezen, 'mompelde ze.

  "Ik kan dat zien. Ik wil gewoon om te zitten. "

  "Er zijn andere stoelen."

  "Ik wil geen andere stoelen."

  Ze zuchtte en legde haar boek neer, kla
ar om de tafel te verlaten. Zijn hand schoot uit voor haar pols, die haar verbaasde zelfs al was het een zachte greep.

  "Wat?" Snauwde ze hem. Ze wilde niet dat hard te klinken, maar hij was om op haar zenuwen.

  Hij liet haar pols en stond op om haar gezicht, torenhoge over haar door ten minste zeven inch. Haar hart was hameren in haar borst. Wat was er aan de hand?

  Zonder waarschuwing, Josh leunde in, cupped haar kin met de ene hand en kuste haar.

  ~

  Ze kon zijn lippen op de hare te voelen en ze kon niet weerstaan. Ze wilde niet weg te trekken. Uit een milliseconde van shock en verrassing, voelde ze zich kuste hem terug. Was het duidelijk dat ze hield van hem, nu ze hem kuste?

  Het was zacht, lang, kus en ze trok weg na het realiseren hij hield op haar rug al. Ze kuste hem! Nee, kuste hij haar! Hoe kon HE? Waarom heeft hij zelfs dat doen? Haar hart bonsde onregelmatig, vroeg zich af of hij kon haar horen hart- het bloed haasten was zo luid in haar oren, ze was bang dat ze zou bloeden door elk gat in haar lichaam.

  Ze staarde naar hem, haar ogen draaien staalharde. Haar ademhaling was zwaar, alsof er iets was het barricaderen haar longen. "Waarom heb je dat gedaan? 'Haar mond beefde.

  "Omdat ik wilde weten hoe het is om je kussen zou zijn," antwoordde hij kalm.

  "Je hoeft niet dat to do"

  "Wat? Mijn zus? Je bent niet echt mijn zus, nu ben je? 'Hij kneep zijn ogen en hij grijnsde.

 

‹ Prev