Book Read Free

Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance)

Page 28

by Paige Parker


  Звукът на Shelly гръмко клирингови й гърло най-сетне изправени две от тях от техните екстазно състояние и са осъзнали, че те бихте открито се взирах всеки друг, тъй като последните няколко секунди.

  "Сега, ако и двете са имали вашия напълнете на взирах в една на друга, I имат важно съобщение, за да направите! Рейчъл, отивам на супермаркет да донесете някои бакалници и след това I имат назначаването с зъболекар, така момчета, имате това място всички към себе си за следващите няколко часа! Извлечете максималното от нея," каза Shelly всички, че в един дълъг дъх и winked при Рейчъл преди бегло напускане на апартамент.

  Рейчъл филцовата лицето й отидете на тъмночервения червено!

  "Shelly може да бъде абсолютно безсрамни в пъти! I..не зная защо тя заяви какво каза тя. Имам предвид, очевидно ние точно добри приятели и знаете, това не прилича на ние е липсвало други и…."

  Крис silenced й с дълъг, сладки целувка…. те целуна, както бе яростно и нежен, целувка, която проведе страстта и обещание, целувка, разтърсил Рейчъл й много сърцевина. Най-накрая, тя бихте имате какво тя бихте били копнеете за след месеца. Когато устните им надробени, Рейчъл не би могло да стоят на нозете й. Имайки предвид й е съвзела с след въздействия на този изумителен целувка и тя проведе върху Крис с двете ръце.

  "Аз сте изпуснали можете, изгора!" той шепнат в ушите си.

  "Аз сте изпуснали ви повече," каза тя успя да казват, след като тя получи гласът й обратно. Двамата проведоха всяка за сладки дълъг моменти преди накрая той направи й седнете на легло.

  "се чувствате по-добре сега?", попита Крис й, внимателно и мушнете хлабав аспект на косата зад ушите си. Този прост жест, направени сърцето й набъбне с чувство тя не би могло да поставят на име на.

  "Да, много по-добре сега, Вие сте тук," каза тя усмихнато позираха.

  "Рейчъл, Бог знае колко I се опитаха да не получавате емоционално участва с вас. I…исках да поддържате нещата прости, I опитали всичко, което е по моите сили, за да поддържате нашите отношения с един platonic, но мисля, че е неуспешно." Гласът му бе прегракнал шепот.

  "Радвам се да не сте!" Рейчъл отговори безсрамн след кратка пауза, при която Крис се засмяха силно. Че е точно като си Рахил, импулсивни и спонтанни! "нямате идея колко дълго очаквах за това," Рейчъл поглеждали го с толкова много любов, отразяваща в очите си, че Крис ще се окаже принудено да целува й отново. Сега, когато той бихте далечна вкус на тези наситено устните, той желае да изследва ги отново и отново.

  Това целувка бе дори по-мощен от последен. И двете от тях може да изглежда не получават достатъчно на всяка друга. Когато Рейчъл премести ръце от в тила си врата към широкия простор на гърдите си, Крис загуби последния си настържете на самостоятелно управление.

  Той знае, че това не беше право, той е знаел, че той трябва да сте чакали, докато и двете от тях са готови да вземат това взаимоотношение напред, той знае, че той може да се наложи да съжаление всички на този по-късно, но на тази точния момент, всичките си разум изглежда са изоставени го. Всички той искаше бе да направи любов към тази красива жена, която обичали и надеждни го с всички тя имаше.

  Крис и Рейчъл опитни най-красивите моменти от живота си в следващите два часа. Той направи обичат да й до времето тя бе освен в ръцете й и Крис може да се кълнат това беше най-красива природна забележителност той бяха гледали някога. Изчерпан с първото си опит на lovemaking, Рейчъл падна в dreamless лаят в ръцете му. Крис разглеждали дърворезбовани тавани, изглеждат на нейната красиво лице и може да не вярват, че неговият късмет. Този невероятно красива жена обичал го ! Той бе късметлия мъж на планетата.

  Глава: 6

  Настоящото

  Лондон- 4 април 2015 г.

  Преди десет години….. Че за последен път Рейчъл е видял Крис. Тя все още може да изразителни помнете, че отдалечените изглеждат в очите му, когато той излезе на баща й на службата.

  *********************************

  "Рейчъл, I трябва да отидете. Но аз обещание, че аз ще се върнете, просто изчакайте за мен, добре?"

  "Какво казва Крис? Когато сте си? Кога ще бъде обратно?" Там бяха хиляда въпроси вилняха в нейния ум. Какво се е случило във вътрешността на четири стени на баща й на службата, който промени поведението по такъв начин? Той бихте отишло вътре в уверен човек и дойде изглеждащи победи и обижда. Но има също беше определен вид в очите му…, както ако той съставихме нагоре мнението си за нещо.

  "нямам време, за да отговори на вашите въпроси Рахил. Просто повярвайте ми, този последен път…. Аз ще се върнете към вас, когато времето е право." без назад поглед, той strode от баща й на службата и Рейчъл късно реализирани, от живота й твърде!

  Нейният целия свят се разбиват надолу след Крис отпътуването. Тя викаха за месеца. Често, тя ще се събудите в средата на нощта надява всички на това е лош сън. Но когато най-накрая
реши да приеме реалност, Рейчъл съдени най-добрите й да се движи на в живота. Това бе най-тя може да направи за родителите й, особено баща й, които бихте доверен й и е позволила да я последвате мечти.

  Крис е предаден й. Всички заедно, той прави й се чувстват, че той обичал…й и тя бихте били толкова наивни! Баща й не е доволен връзката им от самото начало и дори е предупредил й на много поводи.

  "Рейчъл, можете са твърде малки, за да се реализират нещо добро или лошо за вас. Този човек, Крис, той е след вашето благополучие…."

  "Татко!" тя бихте викаха "Моля, не правете никакви фалшиви предположения. Дори не знаете го! Той обича ме повече от всичко друго в света."

  "Любов, не е достатъчно за фуражи, изпразнете стомаси дарлинг. Какво означава, че мъж има? Той живее в гаден, една спалня под аренда апартамент…"

  "Но той блестяща татко и не всички в този свят е роден със златен лъжица. Можете просто изчакайте и да гледате, Крис ще печелят голям име за себе си в пазара на недвижими имоти в скоро време."

  "Ха! Така той желае да влезе в пазара на недвижими имоти, huh? Не виждате изгора? Защо е така той заинтересовани в недвижими имоти? Той знае, че семейството ви е в този бизнес, тъй като десетилетия и той е с помощта на вас като крайъгълен камък, за да получите бърза и лесна пари."

  Но Рейчъл никога не е съмнявал Крис за любовта й. И тъй като баща й любимите си толкова много, той в последната се съгласи да даде Крис шанс. И какво е сторил ? Той настоя, че баща й трансфер на 80% от неговата компания акции в негова полза! Фактът, че тя се е опитал да достигне до Крис няколко пъти, но без резултат само оказа баща й право. Man не е готов да се изправи пред й след начин, че би предал гласоподаваталите й доверие.

  ***********************************

  Рейчъл не можеше да повярва, ако това е бил наистина става в живота й. Тя изглеждаше надолу при вестник "лежащ на службата й бюрото- "испанските имоти магнат очите Лондон свойства." На картината е реално. Накрая той бихте спази обещанието си…. Крис Frances Вила бе връщането обратно към живота й след почти десетилетие…

  За стотна време, че ден тя изучава снимката си. Функции му е станала по-отчетливи и че boyish очарованието е бил заменен от по-усилено линиите, които крещяха нагласа и арогантност. Той изглеждаше още по-красив в картината, но в дяволска сортиране на начин.

  "Защо сте идващи отзад, Крис? Можете съсипани ме веднъж, но аз няма да ви позволи да навреди ми отново! Никога досега!", каза тя да си снимка.

  Рейчъл стана готов за срещата й с новия собственик на изгрев предприемачи. На компанията са били справянето с тях, тъй като последните много години и е била наскоро приети от друга малко известни компания. Новият собственик е решил да прекратят своя договор и иска да знае причина зад решението.

  "Мис Райт, колата ви очаква. Имате среща с новия собственик на изгрев предприемачи и след това ще бъде позиция да отец ви офис за друга среща със съвета на директорите."

  "Какво е името на този нов собственик?"

  "Нямам представа ma'am. В действителност, никой не знае наистина кой е той. Някои твърдят, че той е чужденец, който е превключване база в Лондон и някои казват, че…"

  "Не се притеснявайте какво казват! Имам, за да го видите как печеливши е както за нашите компании да продължат да работят заедно. Сега нека само надежда, че той не е някои упорити стари гай безпокои за нови кръв в бизнеса!" усмихнато позираха Рахил. Тя е спечелил доста име за себе си на пазара през последните няколко години и тя е много горд от постиженията й. Тя е работила й маса изключено, за да се обърне сериозно внимание на мъжкия доминиран бизнес и е била успешна досега.

  Глава: 7

  "Мис Райт?", красива руса поиска Рейчъл, както тя се оттегли на четиринадесетия етаж на изгрев предприемачи. Тя кимна утвърдително главата й.

  "По този начин, ma'am. Ийл е ви очаква."

  Рейчъл забелязал на малка, но интериорът промени, че новата гай са направени в малки време, че му се е тук. Като вляза в службата на главен изпълнителен директор, тя е забелязал, че интериори от стая е бил променен. Службата сега имаше изразителен усещане за модерна, с огромен махагон бюро в центъра и скъп албумите adorning стената зад главен изпълнителен директор на председателството. Стаята е била повторно съставено в Пале бежов цвят, допълнени с изключен бяла тапицерията красиво.

  "Добре дошли, пропуснете Райт. Няма да повярвате колко нетърпеливи I е за вас."

  Този глас е изпратил охладете надолу й гръбнака и като председател twirled да разкрие пред лицето на нейния ползвател, Рейчъл филцовата й челюст спад в изненада.

  "Крис…..??" Рейчъл шепнат. Тя е знаел, че той ще се опита да се срещнат с нея, но тя бихте не очаква, че среща толкова скоро. Докато сърцето й бе побой локаторът, тя не добра работа на съхраняване на нейната емоции в контрол. Тя трябваше да, тя не може да го видите к
олко той все още засегнати й.

  "Моля, седалка, пропуснете Райт." гласа звучеше толкова отдалечени, така студена. Рейчъл изглеждала по него в тясно сътрудничество. Той не бе Крис, че тя обикна с всички сърцето й. В неговото място беше едно опасно и calculative бизнесмен, който бихте се върна към живота й да предприемат отмъщение. Е, че това, което той означаваше, когато той пред своя преди десет години, че той ще се върне? Не искат той да накаже нейната и баща й за не среща исканията му преди десет години?

  "г-н Ville, исках да говорят за вас за моята компанията договор с изгрев предприемачи, които сте решили да прекрати." Рейчъл се опитаха да звук като професионални, тя би могла да.

  "Ah, да. Но първите неща, първо, как сте били Рейчъл?", само за втори, Рейчъл смята тя уловени зърнат, че старите Крис и след това просто като внезапно, той изчезна.

 

‹ Prev