Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance)

Home > Other > Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance) > Page 111
Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance) Page 111

by Paige Parker


  - De… de apa azt mondta, hogy megkérte, hogy a 80%-a vállalkozás osztozik a maga javára…..

  - hazudott, Rachel - Kris. Tudom, hogy utána nem akart eljutni, de annyira biztosan, hogy azonnal és bal Spanyolországban….." Kris megszakadt a telefon kicseng, de nem az ő.

  "Hello?" Amit hall a másik arcát is, fehér, mint a fal, és a telefon a padlóra reszkető kezét. "Apa, egy szívroham!

  Fejezet: 9.

  - Hol van Mr. David Wright?" - kérdezte az ápolónő Kris Városi Kórházban.

  - a színház. Kicsoda ön?

  - Én vagyok a lányát. Mi történt vele? - Jól van?" Ráchel érezte, hogy a lány éppen összeomlott. Az érzelmi zavar az elmúlt néhány órában nem lehet túl sok volt neki.

  - Nem szenvedett súlyos támadás, de ne aggódj, most már túl van a veszélyen. Mi lesz a váltás, a helyreállítási hely.

  "Hála Istennek!" Rachel megkönnyebbülten felsóhajtott. Annak ellenére, hogy a fölfedezések, Kris, Rachel szereti apját. Valami indok, hogy minden mögött van neki. Kris finoman megveregette a vállát, és örült, hogy a lány neki, ez a fontos.

  Kb. egy-két óra múlva, Rachel úgy értesült, hogy az apja a szobába, és szerette volna látni. Kris akarta adni az apa és leánya néhány egyedül maradt vissza, annak ellenére, hogy a Rachel.

  - Ó, hercegnőm! Itt vagyunk!

  A "Hogyan?" Ráchel apa próbál visszaütni a könnyeit. Aki apja gyenge és törékeny.

  - Szép vagyok, gyermekem. - Gyere ide, finoman megsimogatta az ágyról, amelyen feküdt. Rachel odament, és leült az ágy szélére. Megfogta a kis kezét, nagyobb és lassan beszélni kezdett.

  - Rachel, szeretnék mondani valamit. De meg kell ígérned, hogy megpróbálom megérteni, hogy mi az oka a döntés mögött, hogy évekkel ezelőtt, miután befejezem.

  Rachel tudta, hogy az apja akarta vallani, amit ő csak bólintott. Szeretett volna neki.

  David kezdte - Kris jön vissza, mert az életünket. Emlékszel arra a napra, amikor tíz évvel ezelőtt jött a szobámba, hogy kérjen a házasság? Nos, aznap én….én bántalmazta őt. Sőt, én azt hiszem, hogy ő nem méltó a maga Rachel és eltörtem a saját gyermekeimmel, amennyit csak tudok. Annyira szerettelek, és a puszta gondolattól is, hogy a szegénységben élő ember kedvetlen. Tudtam, hogy tiszteletben tartja és makacs ember volt, és azt sem, hogy a pénz nyújtotta, így nem volt arra gondolni, hogy vele.

  "Miért tetted, hogy apa? Tudtad, hogy mennyire szereti őt…"

  - Azt hittem, hogy pusztán a rajongás, a srác iránt érzett, és azt gondoltam, hogy, ha megkapja. Nekem Rachel, csak szerettem volna, hogy egy boldog és elégedett életet…".

  "Én boldog és elégedett, Kris…".

  "rájöttem, hogy nagyon késő, drága. Megölt téged sóvárog érte. Körülbelül két éve, én mindent megtettem, és végül meg is találta. Spanyolországban volt, és elkezdett a saját üzleti néhány barátja. Elindultam, hogy a fülek, virágzott, és bővítettek. A durva, sértő szavakat, hogy motiválják vakmerőek, és örömmel látom, hogy igen. Az igazság az, hogy én már megfogadtam dolgot között, de aztán…… mindez" - sóhajtott. - Én tényleg sajnálom, hogy így. Kérlek, bocsáss meg nekem. És ha lehetséges, akkor kérlek, ne gyűlölj engem…..

  Rachel könnyei soha nem látott apja szemébe nézett. Ő szorosan magához ölelte, és így válaszolt: - Nem gyűlöllek, apa….soha!

  "Most, hogy Rachel, Kris intézkedések teljesen indokolt. Én szeretem és bízom a lábam alatt, már évekkel ezelőtt, és most akar vissza rám. De amit nem tudok, hogy ő nagyon is fájt minden csinál….és én nem fogom eltűrni. Én is, hogy neki értelme, mert tudom, hogy ő még mindig szereti. A fájdalom, hogy fáj is.

  Rachel nem tudta, mit mondjon. Azt akarta mondani, hogy apja Kris már megmondtam neki az igazságot, és még szívesen vissza, de a lány apja szerette volna, hogy a jobb első.

  - Apa, akkor most egy kicsit. Kérjük, próbálja meg, hogy az álom…"

  Nem fogok tudni aludni, amíg én. Rachel egy szívességre, és valahogy, hogy találkozzunk. Szeretnék elnézést kérni tőle, hogy Dávid - könyörgött.

  - Én vagyok itt, hogy Wright." Kris állt az ajtóban, a kifejezés az arcán.

  - Kris…..??? Ez?

  - Igen, nagyon! Az egyetlen különbség, hogy már nem vagyok fiatal, sebezhető." Ville Frances Kris

  Tudom, hogy fia, tudom, hogy nagyon jó.

  Rachel egy figyelmeztető pillantást vetett Kris, titokban, hogy legyen udvarias és kedves. Kris akartam mondani neki, hogy nem kell aggódnia. Már kihallgatta a beszélgetésüket, és hajlandó volt megbocsátani David most, hogy már tudta, hogy a háta mögött a múlt miatt. Ő is azt hitte, a lánya érdekének.

  - Kris, meg kell, hogy mondjam, hogy a legtöbb ügyes üzleti ismereteket. Én a leghalványabb fogalma az átvételt.

  "ezt a bókot, Wright.

  - egy! Csodálkozom, hogy a siker és a hírnév, ezen kívül az elmúlt néhány évben. Gratulálunk!

  - Köszönöm, de én nem tartozom neked. Ha a ú… mondjak motiváló , nem hiszem, hogy lett volna ilyen sikeres!

  David kuncogott, és a levegő a szobában, azonnal enyhíteni.

  - Kris, bocsánatot kérek, hogy én azt mondtam, hogy a múlt. Hidd el, én csak azt akartam, hogy a lányom védi. Úgy gondoltam, hogy ha lenne a lány férjhez ment, és hogy a lányom, de nem tudtam, hogy ez fog történni. Büszkén mondhatom, hogy egy jó barátságában, de nem sikerült rosszul. Azt hiszem én már elhatároztam, hogy csak egy fiatal, aki cad akartam venni feleségül Rachel pénzéért. Nem is törekszik a lehetséges….." David hangja megsűrűsödtek az izgalomtól.

  Kris tisztán a bűn és a bűntudat a vonásait. Érezte a férfi iránt, aki annyira ijesztően nagy és félelmetes tíz évvel ezelőtt.

  Azért jöttem ide, hogy Wright egy küldetést. Azért jöttem vissza, hogy milyen volt az enyém, Rachel nézte meg, hogy a szeme. "Ma ismét kéri a lánya kezét.

  Rachel ránézett, de Kris, nem is rejtegette. Próbált nyugodt maradni, de tudta, hogy a belső, ő volt.

  - Én is örülök, hogy ennek a megállapodásnak a városházán hatalmas vigyor terült szét az arcán, hogy valami csodálatos, s jóval fiatalabb. "…de megkérdezni, hogy a lányom. Rachel, erről mi a véleményed?

  Rachel nézte, csak egy ember teary szemmel a többi szép mosollyal, Kris harcolt a késztetésnek, hogy a karjába.

  Vártam a tíz hosszú éven át ezt a javaslatot. Azt hiszem, elfogadják!

  A vég

  Bónusz a köteget 2

  A háborút követő

  Paige Parker

  ©2016

  © Copyright 2016, Media & Publishing FamiMK, LLC - Minden jog fenntartva.

  Ez a dokumentum a bezárásra ítélt, amely pontos és megbízható információkkal szolgál a téma és a kiállítás. A kiadvány a gondolat, hogy a Publisher nem szükséges, hogy hivatalosan engedélyezett, számviteli, vagy más, a minősített szolgáltatások. Ha szükség van a tanácsadásra, jogi vagy szakmai gyakorlat, egyéni foglalkozást kell megrendelni.

  - egy nyilatkozatra, amely egyaránt elismert és elfogadott, az Amerikai Bar Association és a kiadók és szövetségek.

  Semmilyen módon nem jogi, illetve e dokumentum, elektronikus úton vagy nyomtatott formában vagy. A kiadvány szigorúan tilos, és minden, a jelen dokumentum nem megengedett, kivéve, ha az írásos engedélye szükséges. Minden jog fenntartva.

  A benne foglalt információk kijelentette, hogy becsületes és következetes, hogy a felelősséget a házaspárra, vagy más módon történő felhasználása, vagy bármilyen politikai való visszaélés, illetve a benne szereplő utasításokat a magányos és a befogadó olvasó felelőssége. Semmilyen körülmények között nem vállal jogi felelősség a kiadó irodának a jóvátételt, kártérítés vagy pénzügyi veszteség, a benne szereplő információk, akár közvetlenül, akár közvetve.

  Egyes szerzők a saját szerzői jogok nem tartja a kiadó.

&
nbsp; A benne szereplő információk kizárólag tájékoztató jellegű kínált, és egyetemes, mint így. Az adatokat a szerződés nélkül, vagy bármilyen típusú garantálja.

  A szövegben használt nélkül is, és az engedély nélkül a védjegy vagy a védjegy tulajdonosának hátrált. Védjegyek és márkanevek a könyv csak tisztázása és a tulajdonosok tulajdonában, nem kapcsolt.

  Tartalomjegyzék

  1. fejezet- félrevezetett

  2. fejezet - Remény

  A 3. fejezet szerencsés...

  A 4. fejezet a démonok...

  Félrevezetett

  Ava ápolók is egységes, felkészülés a munkára, csendesen. Nem akart felébreszteni szerelmét (az álma, de nem azért, mert nem is próbál lenni. Volt egy hatalmas küzdelem az éjjel, az első igazi küzdelem azóta, hogy valaha együtt. Ava még annyira kedvetlen, nem hiszem, hogy képes lennék (abban a pillanatban, hogy a frászt nélkül, így nem indokolt, hogy a legjobb, hogy teljesen neki.

  Ava etán a kapcsolat boldog volt eddig, vagy legalábbis így szeretett volna. (volt egyetemista szeretője és már egy pár éve, mióta másodéves hallgató. Jött a pénz- és Ava egy falusi lány, Michiganben született és nevelkedett, ahol részt vett az iskola, és most is él. Soha nem gondoltam volna, a két nem kompatibilis a világ, de összeütközött, aztán hamarosan elválaszthatatlanok. (ettől eltérő módon mutatta Ava, mint ő, és ez a szokása hogy rohadna. Ő mindig kedves, szerető és hűséges, minden lány is elhívtam egy. Ava (úgy, mint az is, hogy a tartalom és a boldog életét, a Michigan állambeli Lansingbe költözött, keletre. A szeme, a tökéletes lidércmesés regény etán volt a királyfi.

  Látszólag minden megváltozott egy rövid éjszaka azonban pár Ava-vére felforrt az érvelése. Az asszony a kórházban, ahol dolgozott a V.A. főzni egy jó vacsorát. Ava volt okunk ünnepelni, és nem várja meg, hogy a boldog hírt etán. A szünet alatt, Ava eltűnt, és beiratkozott az iskolába magát. Jelenleg egy ápolási, és mindig is volt egy álma, egy orvos. (az iskola tanulói a törvény és a friss diplomás. Sok éjszakát töltöttek a megosztás minden álmok és törekvések. Néhány kedvenc pillanatok alatt megosztott volt a párnán, és mire megoldhatatlannak a jövőben együttesen. Ők a pár, egy ügyvéd és egy orvos. Ava biztonságban érezte magát, mind a sikert és azok kapcsolatát. Kiderült, hogy a hír (saját is, de soha nem képzeltem, hogy Ava látta az izgatott tekintete, ez azt jelentené, hogy saját életük és együtt, ezt ő is tudta.

  Ava szolgálta a dara, elkészített túlárad, és nem várja meg, hogy a babot. "Babe, fantasztikus hír!" - kezdte, és arról, hogy a partnere lesz boldog. - Ön terhes!" (gondoltam, csak félig vicc. Ava hahotázott, gondolta megható volt, hogy úgy érezte, hogy hiányzik az a család. A korábbi, már a kérdést, és nem habozott, AVA, vagyis igen, de nem volt kész a gyerekek ezen a ponton az életében. - Nem, szó sincs róla… - kezdte, de etán félbeszakította. - Nos, akkor lehet, hogy a kártya a minket" (mondtam neki. Elmondta, hogy apja felajánlott neki egy pozíciót a család joga a cég New York-i farmon etán. Amikor a lány boldogságáért, Ava és fáj, hogy úgy érezte, még nem tekinti a lányt. Tudta hogy csak iskolába ösztöndíjak épül, amelyeket nem könnyű egy másik kollégiumba, átruházható, és még azt is tudta, hogy mennyit jelent ez a doktor. Szerette a munkáját ava is, a V.A. kórház, a katonai és a katonák és azok érezte magát a háborút. (hogy most feladni mindent, és gazdag, fülledt a háziasszony. Szép is lenne, de soha nem is volt igazán Ava, szenvedélyünk a pályafutása során. A figyelmes és gondoskodó bántak vele, mint egy darab ingatlan, ő azt mondta, nem is a dolog. Harcoltak, de még nem látja a dolgokat, ahogy ő, és még mindig nem mozdult. Ágyba érzés tört, és most nem biztos, hogy a jövőbeni vele komolyan gondolja.

  Ava végül valamiféle megkönnyebbülést érzett, hogy működik. Jó volt menekülni a negativitását, ami stagnáló a szobájába, és nem valami jó a világban. Tudta, milyen fontos neki), a V.A. volt és úgy érezte, az életét és a történetek minden katonát, akivel találkozott. Mindenki túlélte, amelyek nem tudott elképzelni, és elszántan küzdött, és bátran. A jó emberek voltak, és bátor emberek, akik a háborúban igen nagy kárt. Úgy érezte, hogy hálás nekik maguknak helyreállítását és begyógyítani a sebeket. Ma ő az egyik legújabb, a betegek a kórházak. Hogy egy ilyen kis városban érezte, tudta, hogy majdnem minden katona nevét, és tudta, hogy azok a történetek. Lucas most tért vissza otthonába, ahol megsebesült egy útszéli bombáz. Elvesztette a jobb lábat, de a doktor azt mondta, hogy volt benne. Megfelelő ápolással és terápia, teljesen a rekultivált rövid idő alatt. Ava szerette látni és sikertörténeteket, és ő volt az első, hogy Lucas is.

  Lucast már csendesebb és több, mint a többi beteg részére fenntartott, de továbbra is jól. Feltűnően csinos volt, magas, sötét és titokzatos. Az ápolónők nyafogtak, hogy dolgozzon, de úgy tűnt, hogy tetszik neki a legjobb és Ava, sokszor előfordul, hogy a lány különösen. Nem volt ritka látvány, hogy egy katona a háborúban az Antiszociális agressziói vannak, és csak olyan kényelmesen, mintha emberek körül már ismeri, így rendelt orvos Ava egy további állandó jelleggel. Csak egy rövid hétre Lucas, Ava teljesen. Egy ország volt fiú született és nevelkedett, mint neki, és akkor nagyon könnyen. Kinyitotta és motivált, a komfortfokozat és értékelnek. Ava már a helyzet megváltozott, amikor először kezdett V.A. Úgy látszott, az eddigieknél nagyobb, és az is pozitív, hogy igazán boldog. A több beszélgettek és az egyre jobban ismerjük egymást , minél jobban tetszett volna. Ava mindig is úgy érezte, hogy szoros a kapcsolat a betegek és megismerni őket, és azok a történetek volt, de úgy érezte, hogy a különböző körülmények és Lucas nem nagyon közeli barátom.

  Remélem

  Ava, hálás volt, hogy egy korábbi shift; ez azt jelentette, hogy a rehab központ főként üres lenne, amikor az működött. Tényleg nem volt kedve az alapjárati pletyka és elbeszélgettünk vele a munkatársakkal. Ava általában a beszél, úgy, ahogy a beteg; és azt találta, hogy azok a beszélgetések sokkal mélyrehatóbb, mint a legtöbb érdekes. Túl sok volt, s még ma is csak azt akarja, hogy békén hagyják, és a váltó.

  Annak ellenére, hogy rossz hangulatban van, Ava is mosolygott, amikor belépett az ajtón, és azt látta, hogy Lucas már várta. Mindig a kapcsolat elején, mintha vidám a hangulat javítása érdekében, az egész teret. Annak ellenére, hogy a legújabb, az ember mindig egy széles mosollyal az arcán. Annak ellenére, hogy környezetbarát párnákon adta ki, Lucas sokkal kisebb volt, mint a többi Ava, beszédes, de ma éppen megfelelő. Mindig öröm a munka, és hogy a legegyszerűbb esetben. A panaszos helyett undok és műszak is kemény, mint a legtöbb ember, Lucas, világosít fel a repedés, tréfás kedvében, és próbáld meg még nehezebb. Ava, hogy Lucas hitel volt, mint a szegek. A kárt ideiglenesen elvették a mobilitás, biztos, hogy nem a humor vagy a büszkeség.

  Ava indult, Lucas meg meleg. Nem tudott segíteni, de az ő ügyelt arra, néhány pillanat múlva már nem az izmai, mint kellett volna. Ava segített neki a gyakorlatokat a százszor, de nem igazán vették észre, hogy milyen nagy, de az izmai is. Megrázta a fejét, hogy bűnösnek érezte magát, amiért ő is eltévedt a másik ember (kivéve. Ava vajon tényleg ok, hogy bűntudatot érezzen, ha bizonytalan és etán is már együtt. Otthon volt majdnem két órája (és minden bizonnyal ébren volt, és az ő indította. Nem akartam elhinni, hogy bocsánatot kérjen, és a szöveg, vagy legalább kérdezni, miért a hálózsákjába. Ez volt az első és egyetlen eset, hogy a kapcsolatuk nem volt otthon egy jó éjt puszit adott neki, és ha eddig nem is vettem észre a különbséget. Nyilván tudta, milyen ideges volt, Ava álomba sírta magát, még az éjjel, és miközben háttal feküdt (a vele szemben. Nem értem, mi lelhette, Etán, egyik jellegzetes viselkedése. Nem voltak jelek vagy a nyomokat, Ava nem látta ezt a változást. Olyan volt, mintha a hirtelen rácsapott, és elment, hogy egy szerető, szerető és elhívtam a hideg, és minden nap a szörnyeteg.


  Ava megpróbálta összeszedni magát a munkát, hogy Lucas futópadján kocog mai és a feladat teljes osztatlan figyelem szükséges. A rövid hónap, hogy Lucas gyógyította, fizikoterápiás alkalmával tett bámulatos fejlődést. Ő már tudott járni, és hosszú ideig, bár általában még a botot is. Lucas jelenleg arra törekszik, hogy teljesen egyet sétálni. Ava, hogy a kevély ember szégyelli, nád, még akkor is, ha károkozás történt, mert az a bátorság és a valiance. Az első kézből tapasztaltam, AVA, mennyire utálta a botját és Lucas mennyire kétségbeesetten próbálta a dolgot, bár azt hittem, hogy neki személyesen. Tudta, hogy erős, és hogy Lucas ment volna saját, de ő nem akart rohanni. Nem mondom, hogy több fájdalom aztán, de bátor, arcát, és az orvos.

  Ava rosszul érezte magát, hogy még a magát, de Lucas egészsége nem csak azért, mert azt remélte, hogy ki a fizikai terápia. Egyes ápolónők nem mindig ilyen tapintatlan az ügyben, és daráló office suttogott egymással. Nem titok, hogy a Lucas, és nem is félek, hogy szeméremsértő és kacér megjegyzést. Ava feltűnő ő tartott vándorol, miközben hátrapillantott a mai Lucas, és figyelte az izmokat és flex, minden mozdulatát. Úgy érezte, nem rossz, de ezek a gondolatok csak őszintén szólva nem érdekel. Nem volt semmi baj, s hogy mi lesz, és látva, hogy valószínűleg hamarosan egy szelet, Ava csak képzeletében az ezután.

  A terápiás kapcsolat Lucas és Ava átadta neki egy törülközőt, nyalogatta a száját nézte a verítéket. Teste vonaglott, és gyakorlatilag ez volt a legérdekesebb dolog, amit valaha is látott. Érezte saját teste válaszol kedvetlenül a tájat. (soha nem volt halott, hogy megizzadna, vagyonát, és mindig tökéletesen prűd és. Ava ebben az országban, és az a koncepció, hogy a valódi emberek piszkos kézzel, mert nem volt benne biztos, hogy pontosan miért rendezik a férfi, mint az etán. Lucas megköszörülte torkát, Ava vissza. A lány elpirult, amikor rádöbbent, hogy nem ő a beteg, megbámulta még fényesebb, amikor tekintete s Lucas tökéletes mosoly. - Milyen volt a mai ülésén? Jól érzed magad?" Ava gyakorlatilag dadogott, kissé feszengve és sebezhető. "Nagyszerű!" Lucas mondta. - Hogy érzed magad?" A kérdés jó, AVA, ő nem szokott hozzá a betegek szerepe van. Mintha érzékelni a zűrzavar, Lucas elmondta magában. "Úgy látszik, ma a teremben, és csendesebb, mint máskor. Minden kapcsolatot próbál a legnehezebb, egy beszélgetés, és általában a makacs vagyok, de ma már nem is mondom, hogy egy pillantást vethessek. Ava, az is döbbenetes és megható. Úgy érezte, hogy teljesen felborult a etán és a részvét hiánya; de érezte a férfi figyelmét, még akkor is, ha nem. - Igen, elnézést a látszólagos. Hidd el, hogy én osztatlan figyelmet, én csak egy kicsit az időjárás" Ava hazudott. A lány megkönnyebbülten felsóhajtott, amikor Lucas elhittem, hogy kis kamrafibrillációt. A gyors AVA kimentette magát, Lucas csak a találkozó volt, és ő nem várja haza csak úgy tudta elrejteni a világ, és ami a legfontosabb: a problémák megoldására.

 

‹ Prev