Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance)

Home > Other > Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance) > Page 112
Ruined by the Marquess: A Forced Marriage Historical Romance (Arranged Marriage Historical Romance Traditional Regency Romance) (Alpha Male Matchmaking Romance Historical Victorian Romance) Page 112

by Paige Parker


  Ava holmijára összegyűjtött és működött, ki önmagát berendezkedésünk viselkedését. Ő hűséges és lojális, Ava tudta, soha nem csaltam, Etán. Az AVA, tekintettel a helytelen gondolatok, de a párja egy transzkripciós és több volt, mint a bűnösnek. A bűntudat, a lelkiismeret és a lelke kezdett foglalatoskodni, az alkotó (a meghajtó haza. Mire kihúzta a kocsifelhajtó, Ava meg volt győződve róla, hogy ő nem telefonált, mert ő volt az utolsó percig. Miután visszatért, hogy mindent beszélni, és bocsánatot kér. (és mindig kedves vele, de ő is csak ember. Egy kis kitörés nem rossz ember vagy egy rossz elhívtam. Az apja mindig bizonyos mértékű nyomás, a siker és a családi jog. (bizonyára tudta, hogy a sikerhez is itt, hogy a Michigan nem volt ahhoz, hogy a családját diktálni, hogy élő vagy a határidős ügyletek. Ava is tekinti a farmon miután befejezte az orvosi iskola és szerzett neki. Ő tehát a tapasztalat és a hitelesítő adatok egy helyen, a veteránok a kórház. (azt mondta, hogy a boldogságát Ava volt valaha szeretett ezen a világon, és pontosan tudta, hogy ez az egész. Az biztos, hogy a kapcsolat, és az egyetlen másik képessé teszi őket arra, hogy kompromisszumot. Ava, jobban a közelmúlt eseményei az életében, lehet, hogy ez az érvelés volt, és a folyosón, Etán kapcsolatait. Elvégre most is néhány nehézségét, és ez volt a legnagyobb baj, hogy megpróbáltatásait, ő volt az egyik szerencsés.

  Ava kimászott a kocsiból, és vett egy mély levegőt, aztán felállt. (hazafelé lenne néhány rövid óra és ahhoz, hogy nyugodt, tiszta és nyílt. A legfontosabb, hogy megmutassam neki, hogy sajnálom, mint egy elkényeztetett kölyök, a harcot. A duzzogás helyett, és sír, ki kellett venni a kezdeményezést, és próbált beszélni a dolgokat. Ahelyett , hogy ő valójában a szerelem elvakított, Ava úgy érezte, mintha már a haragját. (még mindig bánt vele, mint egy királynő, és az egyetlen, amit valaha is mondtak neki, mert teljesen elvesztette a hideg. Foglalkoztak a házasságra, ami azt jelentette, hogy a család és a családdal nem fordítottak egymásnak, aztán a kemény. A lakás ajtaja nyitva ava, megállva egy pillanatra, hogy valaki belülről. Ahogy várható volt, nem volt otthon, és biztosra Ava, akit az utolsó percben. Megkapta a munka után, jobbra az egyik professzor törvény. A cég kicsi, de üzleti bőséges etán csillag volt ügyvéd. Nem volt ritka, hogy késő este, vagy az utolsó pillanatban érkezett az irodába, hogy egy nehéz eset.

  Helyezze a kannát az ava, ül a konyhában, a széken, ahogy várta, hogy az ismerős. Úgy érezte, valami hátborzongató, és a lakás, de semmi sem volt baj. Ava a érzelmeit, amennyire tudta, hogy semmi sem látszott, és talán csak azért, mert ez az összevisszaság volt az első alkalom, hogy ott van, mert a küzdelem. Azt mondogatta magának, hogy lazítson és, hogy holnap minden jobb lenne (és újra. Ava elhatározta, hogy buborék, amely mindig úgy érezte, hogy nyugodj meg, a teát, az extra kényelemért és a kikapcsolódásra. - mindenképpen szükséges, hogy eros után kapcsolódjon ki, otthon és a munkahelyen. Amikor hazajöttem, AVA (érezni akartam és nyugodt.

  Nem is volt addig, amíg a párok Ava osztott szekrényt, hogy észrevett valami szörnyen rossz. (az összes ruháját, s eltűntek a cipőjét. (volt egy masszív, és mindig azzal dicsekedett, hogy a divat, a majdnem meztelen szekrényben úgy érezte magát, mint egy hegyes. Ava odaszaladt a fodrász, nem is vette észre, hogy a lány lesütötte a törülközőt. Föltépte az etán-szekrényt, a könnyek az arcán, ahogy kiderült, az üres. Tépte szét egykor közös hálószoba, pánikba, amikor megtudta, hogy látszólag minden nyomot vágyakozik utána. Ava hevesen reszketni kezdett, hirtelen nagyon hideg. Megragadta a fürdőköpenyt a fürdőszobába, ahogy ment a mosogatóba. Ava még nem vette észre, hogy egy ugrásra készen állt, de a fogkefe (volt már. Visszament a hálószobájába, és a magzati pozíció, s túl nagy érzés. Hangosan zokogott, mint minden ava, magába roskadt, és úgy tűnt, a lány. (nem volt a munka. Nem volt időt eltöltöttek a tökéletes kotyvasztásával bocsánatkérés, mint Ava. Nem beszél, vagy a párt rovására. (a búcsút, vagy magyarázatot. Úgy döntött, hogy karrierjét és vagyonát, s ő érezte, hogy értéktelen és széttépték.

  Ava néven mûködik, csak a saját felveti a bánat és a kétségbeesés. Nem hiszem, hogy ő tényleg elment, nincs semmi, még egy rossz kifogás balra. (épp tele a hátizsákját, és ha a kapcsolat nem jelentett neki, mint Ava jelentett számára semmit sem. Igyekezett minden tőle telhetőt, hogy a felső ajak, vagy legalább úgy, mintha tudna. Ava megfogadta, hogy ő nem volt; volt, aki (még nincs igaza. Nem tartozott, és persze elnézést kérek, ne jöjjön vissza. Már csak pár óra, és tört texted, az első üzenet pedig egyszerűen "miért?". Ugyanez volt a kérdés, hogy már a fejében, miért volt? Miért dönthet úgy, hogy már nem szereti? Miért volt olyan könnyű elhagyni, elfelejteni? Este nyolc órakor Ava küldte (24 szöveges üzenetek, minden és mindenki maradt megválaszolatlan. Ava tudta, hogy a zene, az arca eltűnt, és nem térek vissza. Tudta, hogy ez a szerencsétlen asszonyba, és még mindig azt akarja, hogy álmai és élete a saját, szeretett volna élni. Megígérte magának, hogy nem egy könnycsepp hullik a nagyképű, bunkó, aki szíve szerinti bontásban. Megígértem, hogy ava egy hideg nap, fölveszi a pokol a másik ember legyen elég közel hozzá, hogy fájdalmat okoz neki.

  Mint azt kívánta, bárcsak otthon maradt volna, aztán az ágyban, és néztem a filmeket, amíg életük, megnyalta az Ava tudta, hogy visszatérjen. Ott állt a rehab központ valódi sebeket gyógyító és, hogy ő nem engedte az ügyfelek. Egyébként az a tény is, hogy a bérleti díj fizetés nélküli része, és őszintén szólva nem is telik) több, mint egy nap a fizetés nélküli munka. A mai nap egy könnyű lenne különben, hogy Lucas újra. Igyekezett minden tőle telhetőt, hogy a duzzadt szemek, világkép, autó tükör előtt nagy levegőt vett, és felkészült, hogy menjen be dolgozni. Ava vakolt hamis mosollyal az arcán, és lelkesen üdvözölt mindenkit, s úgy tett, hogy minden teljesen normális volt és finom. Még mindig az az érzés volt, Ava és fáradt, s a nap is kezdett.

  Lucast már szokatlanul későn, amely a mai Ava egy kicsit, de legalább nem kell neki több időt. A lány úgy döntött, hogy elmegy a pihenőszobában és ápolók egy csésze Joe Lucas előtt megérkezett. Megállt az ajtóban, és ellenőrizze, hogy a mobiltelefon, ahogyan ő is tette neurotically 15 percenként, vagy mert etán hagyta. Még nincs szöveg vagy a hívások a hajdani vágyakozik utána, és úgy érezte, a szíve Ava mosdó kicsit minden asszony. Mielőtt Ava alkalma nyílt arra, hogy a nő meghallja, a többi nővér beszél. A csoport a pletykák soha, de Ava, hogy megdöbbent, hogy ezúttal nem voltak beszélgető csoporthoz. Több különleges, és etán a határvidéken. Ava iskolába néhány, a másik nővér, és nem csoda, hogy néhányan (barátja, a szociális médiát. Egy kis város, és még a nagy egyetem, a diákok szoros és baráti). Nyilván vagy a postára, vagy a kapcsolat állapota a lapon. (még nem vesztegette az időt, blokkoló Ava profilja tehát fogalma sem volt arról, hogy a baj az volt, hogy nyilvános. Ava zavarba jött, és mérges is (és a többi. (meg sem kísérelte, hogy megvédje Ava érzéseit sem próbálta volna meg kissé. A másik, hogy nem a magam életét és Ava őket csak ismerősök. Úgy érezte, hogy a szeme könnyel színig, Ava úgy döntött, hogy talán az lenne a legjobb, ha a második csésze kávét, nehogy hecklers felé.

  Ava visszaballagott a váróban és fogadta a Lucas és a gyilkos mosolyával, vigyorogva tért vissza. A lány elámult, milyen egyszerűen megváltozott a hangulata, amikor körülötte, úgy érezte, hogy a pozitív energia, bárhová is ment vele. - Készen vagy?" - kérdezte Ava Lucas, még mindig mosolyogva. Már alig várta, hogy ő lesz a nap, és lehet, hogy a figyelme elkalandozzon. A fizikai munka el párszor bizonyított, AVA, hogy van még remény, ebben a világban, még akkor is, ha nem a saját személyes életében. A lány úgy tesz, Lucas terápia alig vette észre, amikor vége lett. Úgy érezte, hogy ismét kinyithatják a beteg, a személyes élet nem zavarja, de túl ideges volt, Ava segítsen magán. Lucas határozottan felemelte volna a vibe és azt az érintett imádnivalóan Ava
, nézd meg, hogy két nappal előtte. Ez már a gárda Ava, és nem volt felkészülve. Nem számít, milyen aranyos vagy szép Ava Lucas megjelent, a férfi és az ellenség volt. Nem sokkal több, mint jó kinézet, és mosolygott, hogy bárki életében vagy akár egy kis betekintést arról, hogy mi a baj.

  Gondoltam gyorsan, Ava kezdeményezte a beszélgetést úgy, hogy a lány a fókusz ki magát. - Már késő - Ava kérdezte szidni lucast, hogy biztatná. Szégyenlősen elvigyorodott, Ava és néz vissza, csak azért, hogy elkerülje a gondolatait is. - Nem, tényleg nem. Én már tegnap, hogy tudassa a számomra. Mindjárt jön ide most tíz kilenc helyett. Nem kell megidézni, hogy ha még nem játszott a hooky. Ava azonnal elpirult, átkozta a saját hiánya a bajsza alatt. Biztos, hogy egy szép ember, annyi, mint valami vörös és iskolás lány, de a saját arca elárulta őt. - Én nem játszottam", Ava hooky - felelte tárgyilagosan. - Volt valami személyes probléma miatt kell és kellett egy napot." Lucas lassan bólintott, miközben szeme bandzsal, AVA, gúnyos volt, és érte. Az asszony kétségbeesetten próbálta a beszélgetés közben még egyszer. - Nem bánom, az ütemezés, és köszönjük, hogy elmondja nekem, de hogy miért?!

  Nagyon meglepett, hogy Lucas azt mondta, a pontos oka általában volt egy ilyen csendes, és magán az ember. Azt mondta, hogy ő is Ava kezdték meg a kórházban, hogy segítsek neki néhány post traumás stressz. Ava, megértés, a más betegek gyakran megkapják az internetfüggés, ugyanebből az okból. Ő biztosan nem várható Lucas az összes olyan nyitott és készséges, bár. Ez sokat segített, hogy és Ava tudta, hogy a hatalmas áttörést Lucas, beszélt is vele, és az el párszor. Ő ajánlotta, és szerencsét kívántak Lucas új terápia alkalmával, de nem volt kész, még nem. Az AVA megpróbáltam, és hirtelen hóvihar Lucas kiment a szobából, és tekintetét a beszélgetést. - Csak nem azt akarja mondani, hogy a valódi ok az, hogy nem a tegnapi? Lucas megkérte a kezét.

  Ava, lélegzete elakadt, ennek az embernek volt egy jó barátságában, gondolta magában. Rosszul érezte magát, amiért hazudott neki, most volt valami személyes. Tudta, hogy miről beszél a hatalmas problémák egy része a helyreállítás és a veterán Ava nem akarja, hogy az ember menekül, és műrepülő a haladás. Különben is, jó dolog volt, hogy a mosoly, a beszéd sötét úr és szép. Extra bónusz, hogy a többi ápoló duzzogások heteken át, hogy Lucas bemelegítés volt. Ava elkezdte mondani, hogy csak Lucas (őt, de ő kezdte az egészet, mindent egyszerre. Elmondta, hogy valamennyi Lucas etán harcra és milyen érzéketlen bunkó volt. - rikoltozott a szemét, visszaemlékezett a szekrény kinyitása, a dolog volt. Az AVA, ő is elmondta, hogy Lucas az ápolók az összes beszélgettek.

  Lucas csendben hallgatta a történetet, és sírva Ava hirtelen úgy érezte, eszét. Már csak a betegek személyes el párszor, és közölte vele, hogy sokkal több, mint valaha. Ő akkor döbbent rá, hogy valójában a hallgató azonban nem csak bólogatott és várja a crazy lady. Amikor végre befejezte az Ava kiözönlöttek az érzelmei, vett egy mély levegőt és szárított a könnyek a szeméből. - Így van, ez az oka annak, hogy a munka nem volt tegnap. Sajnálom az őrült fecsegése, de kérdezd meg.

  Szerencsés

  Lucas nyugodtan ült, látszólag mindent gondolkodtam épp, de eltévesztette, Ava. Megpróbálta újra de Lucas mentegetőzik félbeszakította. - Ha engem kérdezel, nem érdemli meg, hogy jó dolog ez. A többi nővér itt, akárcsak egy csomó kukorékoló tyúkot az összes idő, miért gondolja, hogy én ápolónő helyett? Ava kuncogott, hogy Lucas boldog szélesen elmosolyodott. - Meg kell valakivel, aki nagyra becsüli - Lucas folytatta. - Valaki, aki felismeri, hogy hogyan, milyen jó és milyen különleges, hogy valaki igazán szeret. Ava kinyitotta a szemét, azt hitte, hogy mi is most jött ki Lucas szájából, de biztosan nem volt félreérthető. Még mindig a legjobb a kíváncsiságát, mint mindig. - Csak engem el?" - azt felelte félénken. - Azt hiszem, épp most tettem" - mondta Lucas is egyaránt.

  Ava kezdte udvariasan magyarázza el, hogy a kórházi személyzet, a betegek, ami részben igaz. A politika volt, bár sosem volt mielőtt a Ava volna. De ahhoz, hogy fordítsa le a a férfi minden nő álmodik, és ez a bocsánat érte és egyaránt. Ava próbálta a legjobb az ígéretet tette, hogy ne engedjen a másik emberre. A karrier és a tanulás, csak két dolog kellene beletörődnie, most. Lucas nem volt olyan könnyű azonban megingott, és makacsul az ügyben. Nem volt biztos benne, hogyan csinálta, de valahogy sikerült kedves Lucas beszél, s igen ava Ez az az érv, hogy fizikai terápia volt, és hamarosan már rekultivált. Ez azt jelenti, hogy nem volt páciens, akár valaki elkapta a két szél volt, hogy nem volt még több.

  Ava róla győződve, hogy nem csak egy dátum, és nem engedte magát, egy másik személy, főleg ilyen hamar. (Ha már valamit, ami ért véget, azt bizonyítja, hogy nem volt igazán Ava senki ezen a világon, hogy más, mint a bizalom. Egy biztos, hogy nem ártana velük, vagy Ava. Különben is, nem tudott igazán a kikapcsolódásra, és amíg nem volt egyik visszapattan, Lucas nem volt szűkmarkú. Lucast már örültem amikor végre beleegyezett, hogy vele este, és az ő címe, hogy magával viszi. Ava megosztotta vele a Lucas őket, és ha ez neki olyan fizikai igénybevételt, de nem biztos, hogy erősebb, mint amilyennek látszik. Ava nem volt biztos, hogy pontosan milyen igaz, hogy Lucas elég rohadt erős. A Lucas hatalmára, Ava beleegyezett, hogy a két dátum, és engedte. Ava is fejezze ki, hogy a nap úgy érezte, lelke volt, és ő meg volt döbbenve, hogy ő izgul, később teljesen azon az éjszakán.

  A lány még mindig a szívem szakadt meg teljesen (de ha nem vesztegette az időt a mozgás, akkor miért? Amellett, hogy csak a vacsora, Lucas nem volt valami komoly. Amennyit akart magának, igaz volt meggyőző, Ava után kell jutniuk. Töltötte a legtöbb időt a munka leszáll és Lucas, hogy szinte minden egyes próbálkozás is. Ava végül egy finom virágos ruhát viselt, és nemigen. (volt benne, és azt azonnal előveszik és, hogy milyen árulkodó volt, hogy elmondja neki, hogy az osztály nélküli. Ava tudta az igazi oka, soha nem akarta, hogy ez azért volt, mert a lány nagyon forró és féltékeny volt, ami a tökéletes ruhát ma. (bár soha nem tanulja meg, hogy a metaforikus értelemben), hogy a marha csapott arcába. Nézte magát a tükörben, a bámuló tükörképét. A lány több mint forró éjszaka, és ő is biztos volt benne, hogy Lucas örülne. A ruha, a görbék, a ruhája, a hosszú, és ügyelt arra a lábára. Ez volt a női és flirty, messze nem a nővér egységes presbiteri Lucas már megszokták a kopás.

  Ava hirtelen ijedten a csengő, amikor megnézte az órát nem állhatta meg nevetés. Lucas igazi katona volt, tökéletesen, mindennek megvan a maga ideje, és nem volt egy perc elmúlt nyolc, amikor megérkezett a szobájába. Lucas kísérettel a targonca Ava, de nem is csodálom. Várják a fáradt, öreg, mint a gyerekek, amikor a Michigan, de kiderült, hogy Lucas egy szép készlet. Szép volt és erős, alkalmi farmert és pólót gombot. Még akkor is, ha a hosszú ujjú, Ava látta, izmos a háta mögött. A borzongás futott végig a gerincén, Ava erőt magában, hogy a szemét is. Lucas fülétől mosolygott attól a pillanattól, amikor kinyitottam az ajtót, és úgy tűnik, hogy nem a maradék mosolyogva a dátumot.

  Ahogy Lucas elkezdte, AVA, próbált, hogy fog, de nem lesz belőle, az volt, hogy a nagy meglepetés. Úgy vélte, hogy a helyi éttermekben a városban egy falatot. A zavarát, és a kíváncsiság is hajtotta, amikor Lucas a városba és megyünk. Nem állt be, míg a tanyán kívül messze a várostól. Ő meghökkent, amikor kiderült, hogy direkt Ava, hogy ott lakott. Nem tudott segíteni, de azt hiszem, hogy neki egy kis pofátlan volt, de nem akarta, hogy durva. Egyébként Lucas sohasem Ava hihető volt, mint egy teljes ember. Miután az innivalóját, bizalmat, Lucas megnyugtatta.

  A ház nagy, és melegen díszített, valami nem várt volna) az agglegény és a vet. Tűz égett a kandallóban már világít, és a finom aroma élelmiszer töltötte be a levegőt. Nagyon imponált neki, hogy ő főzött, újabb bátor mozgassa az első napja. A lány még jobban lenyűgözött, amikor tényleg ízlett az étel, és kiderült, hogy a főszakács egy cso
dálatos volt Lucas. Ő volt otthon a saját romantikus étteremben, vacsora, gyertyafény. A tökéletes nap volt, és egy katona társaival félszeg nemrég megtört szívvel ápolta. Ő is meglepődött, Lucas nyitottság, kétszer, s általában beszédes, tudta, hogy meg tudta volna mondani, de nem, anélkül is. Nem is értette, miért őt ilyen bensőséges, ha szemmel láthatóan kényelmetlenül is kommunikál másokkal is. Mintha olvasott volna a gondolataiban Lucas elkezdte magyarázni.

  - Ava, hogy teljesen őszinte legyek, és remélem, nem bántja az, amit mondani akarok. Az én véleményem az, hogy először kezdtem a rehab, de úgy gondoltam, hogy talán ez volt a legjobb, hogy valaki 4-13. Ön jutalmat érdemel, aki képes boldoggá tenni, hogy nem egy ember megsérült, fizikailag és szellemileg egyaránt. Tudtam, hogy valami baj van, még akkor is, ha tudom, hogy megpróbálta elrejteni a könny a szeméből. Lehet, hogy önző vagyok, de boldog volt, hogy ott volt a baj, hogy én soha nem akarom, hogy bántsák." akarja megszakítani a Ava mondja Lucas nagyon hízelgett neki, hogy nem látja, nem sérült, egy kicsit, de meg kellett mondani a magáét. Üdítő volt látni ezt az Ava, Lucas, ellentétben a fenntartott és félénk viselkedett.

 

‹ Prev