Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 30
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 30

by Tina Johnson


  "ЗМЕЙ?" Мъгливо повтори, и след това поставете ръцете си над лицето й се опитваме да не го почувствате лоши с нея се разсмее и реакция на недоверие. Ако той наистина вярваме, че му е необходимо да помогне. Там винаги е трябвало да бъде спад на някой, който изглежда така перфектно на хартия. Той бе луди.

  "Ще ви като мен, за да докаже, че?", попита Хънтър тихо й, със съзнанието, че за пол той планира като с нея, ще трябва да бъде поставен на задържане достатъчно дълго, за да го покажете й на истината. Истината, че се страхува, че веднъж тя приема като реалност, ще има своята работи и писъци в другата посока и го налага да дадат преследване.

  "Сигурни," каза мъгливо и започнаха на легло и направих една от ползват халат, че той е висящи нагоре в баня. Тя напомни точно къде са били. "Покажете ми."

  "Ние трябва да преминете надолу до сайвант, той е само място достатъчно голям, където аз не риск експозицията на други хора," каза пред Хънтър й и получиха нагоре и предлагани й ръката си.

  Като ръката му, Мъглива разтревожен за неговата sanity. За момент, тя се чудеха, което тя ще направят, ако той бихте казват истината. Змей, сериозно? тя бе глупаво за дори обмисля тя като реалистична възможност. Няма такова нещо.

  "Вие сте ми помощник-капитан, знаех, че в момента I се срещна ви," заяви пред Хънтър й, той ходи й надолу до кухня и на отваряне на вратата, проникнал дълбоко надолу в планината под къщата си. Той доведе докрай, астрономическия стълбищни дело имаше стотици стъпки.

  Мъгливо се чудеха, ако той е тъмница надолу тук, или някои други kinky нещо, че той е планирано и се чудеха за момент, ако тя наистина Го познаваха достатъчно добре, за да го доверие. Тя след него, въпреки че може би срещу нея по-добра преценка.

  Когато той я взеха надолу в пещери, и в пълна стая на съкровище, Мъглива спрян мъртви в нейния записи. Че не е бил простираща около тази част най-малко. Тя наклонено надолу и gasped, захващайки златен монета, изглеждаше, че бе няколкостотин години тя бе тежки, това един монета сами ще струва богатство. Какво прави той с нея само в градината навън, като това?

  "Луди? Не си представяте какво ще се случи, ако някой открихме, сте имали всички това съкровище тук?", тя го попита в шок. Да гледаш пилоти от злато и бижута безразборно стер в цялата стая, тя се запитаха как богати той наистина беше, че той може да си позволи да бъде така небрежна с всичко това безценно съкровище.

  "Бях ги изяде," заяви пред Хънтър си и после, когато той я видя изразяване той постави ръцете му нагоре defensively. "Бях kidding! Предимно..."

  "Това не е забавен," заяви пред мъгливо му, и след това реализира възможността, че му се казват истината за като dragon прекалено. Усещане бледо тя спира да поставят главата й между нейния коленете. Промълвявам Мъгливо, тя пред себе си.

  "Готови ли сте да ме видят shift?", попита той й, когато той ходи в цялата стая на клиринг, че е достатъчно голяма за малка равнина.

  Мъгливо кимна утвърдително, и подкрепиха нагоре, докато я връщат хит на каменна стена на стаята, златно монетно все още в ръката й и тя затворен й юмрук стегнато около него. Когато той започна да трептяща светлина, златен и след това тялото му форма превключва, Мъглива затворени очи. Тя не може да гледате.

  Голям snort и горещи дъха на лицето й я имаха отваряне очите си и добре изглеждащи нагоре. В предната част на нейната стояха гигантски творение. Hyperventilating сега, Мъглива поставете ръце нагоре в предната част на лицето й, и на монетата е намалял до земята, като голяма прилепнат звук, огласяли пещера.

  Взирах в него, Мъглива уплаших се. Тя се опитаха да напомнят сама това беше същата ловец, който бихте консуматорите той обичал й, че тя е неговият избраник, който беше чакали търпеливо за месеца за нея, и се опитват да разберат какво тя бе виждате.

  Достигне до докоснете лицето му тя поставете ръката й в края на неговия рилото и се допря до него. Кантарчето изглеждаха неравномерно, но за ръката й се чувствали гладка и мека. Изненадан Мъгливо продължиха да докоснете тялото му и краката. Работи ръката й всички над тялото му, за да се опита да разбирам как това бе дори е възможно. Това се противопоставиха на всеки логически или науката тя разбрани.

  Той изглеждаше впечатляващи й, красиви дори. Тя не разговаряме с него, тя не бе сигурни той дори може да разберете й, ако той не бе в човешки форма, но след няколко секунди, тя стояха обратно и са изглеждали по него. Когато той shimmered пред нея отново, той превключва обратно в човешките си форма и поглеждали й. Светкавицата на несигурност в очите му бе мъгливо призовавайки, за да го увери, че тя не бе ще се кандидатира от него. Да, тя бе уплашил, макар че. Той може да счупят й врата с опашката си, просто като стъпите на грешен й.

  Да се смеете, тя запънката на земята и погребани ръце над лицето й, малко а мед. хистеричен.

  "Мъгливо?", попита Хънтър й като безшумно, то
й северното подножение надолу от нея "са ви добре?"

  "добре? Сериозно? сте кървава дракон. Не като претендираме dragon, но можете действително са истински дракон. С пълно бърлога на freaking съкровище." Мъгливо смял по-трудно и се избърсва а откъсвам й стена и сгушено търбух й, че започна да болка, защото тя бе смеят и разклащане толкова трудно.

  "Замъгленото, аз не означава да разстройваме ви. Не разбирам тази смях, са ви обезпокои с мене?" Ловец се докоснете й и мъгливо спрян смеят и са изглеждали по него.

  "Не знам дали да се плашете от вас, за да се смеете, за да плачат, или да се изумите, че подобно нещо дори могат да съществуват." Тя пред него, като се разклаща главата й назад и напред. "Не съм сигурен одобриха е дясната дума."

  "Вие обеща ми през уикенда. Ми дадат възможност да обяснят тя да ви.I няма да докоснете ви, ако не искате ми прекалено, но сте ми помощник-капитан.I ще се борят за вас, но обещавам аз няма да навреди на вас." каза пред Хънтър внимателно й и я cupped стена с ръка и натиснат целувка към челото й. "Ще се опитаме да отговори на вашите въпроси, като сигурен съм, че ще имат широки."

  "Сега ловец, можете обеща ме пола. Нека да направим това, защото това е човешки и разбирам, какво е." Мъгливо пред него и го издърпайте й на нозете й. Разклаща леко от токов удар на какво бихте тя просто виждали тя погребани лицето й в гърдите си за момент, преди да издърпате назад, за да изглеждат по него. "Разбирам, че онова що видях бе истински. Аз също благодарни, ако разказването ме истината, но аз се нуждаят от време за процеса. Се пациента с мене. Все още съм тук, аз не работи."

  "Но искате пол, докато се замислите?", попита Хънтър й усещане объркани. Тя не бе натискане го, но сега той е загрижен, че като пол с нея в тази държава ще направят нещата по-лошо. Той се поколебаха търсене лицето й се е опитвал да намерите нещо, което ще го увери, че ще приключи до безопасни.

  "Искам пол, защото съм чакали доста време да бъде интимни с вас и искам да го направят." Мъгливо shrugged, "аз ще се занимава с останалата част на ситуацията по-късно, след като съм имала време да мисля за това. Сега, аз не искам да мисля. Искам да се чувстват."

  "Мога да направим това," заяви пред Хънтър й, и като ръката й отново, той ръководи й обратно на спалня, чудите се ако като пол с дясната й сега е бил наистина добра идея, или ако тя е бил в шок. Той съхранява, даващи й погледи, тъй като те правят тяхното връщане на горния етаж, а неговата съмнения за ситуацията.

  *******************

  Ловец я взеха за неговата стая и издърпан мантия off докато й се изправила пред него гол. Достигне до докоснете холкелите й той cupped един от големите й гърдите ви в ръката си. Криви й са меки и женски род и той искаше да погребе лицето му срещу нея и диша ароматизиращи й в. Като негов мате тя бихте миризма вкусни на него и като част животински той използва всичките му сетива. Докоснете, вкус мирис, изслушването и контролното прозорче. Изслушване на сърдечния мускул й ще excite него би фунт в гърдите си, когато тя бе възбудени. Начина на нейното musky ароматизиращи би Нежен полъх, когато тя е готова за него, нейният tangy сокове, ако той се за разпространението й краката и блокчето. й разглеждате й красиво тяло и допиращи й мека кожа. Там не беше от една част от нея той не иска да изследвате.

  "Сигурни ли сте?", попита той й, той постави ръцете му на гърба на главата й и на неговите устни кръжаха инча от узнал. Когато тя кимна утвърдително той окачестви окупацията устата му срещу узнал, всички pent нагоре сексуална енергия той правили удържане с нея, той го оставете да отидете. Възхитителната устието й, той се целуваха й с животински агресия и не се задържа. Тя е знаел, че истината, че няма причина, че не може да бъде точно сам напълно с нея сега. Ако тя ще се плашете от него, тя ще са направили долния етаж.

  "Ще ви трябва само да обичат да ме вече?" Мъгливо роптаеха между целувки".

  Ловец не трябва да се заяви пред два пъти. Бране я той определи й на легло. Той пое време, за да се уверите, че облекло бе свален преди присъединяването си към нея и незадействана между краката си. Натискането нежна целува към вътрешната й бедрата той премериха му стена срещу нея кожата мека, както той е работил му докрай нагоре. Той е натиснат устата му срещу нея топлина. Щракнете езика му над прелялата clit че отекоха й вълнение, той усеща сам растат твърдия рок, когато чул си звукозаписна компания и арката й тяло нагоре към устата Му. Като времето му, той licked и целуваха й бавно. Той не бързате. Той донесе ръката му до го поставете под дъното й и задръжте й на място, докато той погребан лицето му срещу месата й. Близане й се сгъва и кръвопускане езика му в отвора си той променя между обръщайки внимание й топла център и прелялата nub, че я имаха захващане на легло листа и изкрещя в истинско удоволствие.

  "Моля ловец, искам да," Мъгливо panted като бедрата й завърта срещу него, нейният желанието й накисване, бедро и л�
�цето си.

  Като жалко за невинност й, Хънтър бутне сам нагоре и избърсват лицето му изключване с ръцете си, преди да я по целуване отново. Той го хванах гърдите й за няколко минути cupping им и че помпеният зърната с палците му като негов коленете прилепване между бедрата й и той бутне краката й настрани. Уреждане на себе си между тях той оставете върха на неговата петле натиснете срещу нея влага. Гладки и топла той е оплаквал с мъка в устата си, както той принудени сам, за да пренавиете бавно, така че няма да навреди й. На призовават да доминират й и просто използвайте тялото й, докато той е сит съсипана му, но индивудален подход ще има изобилие от различни времена за необработени бързо animalistic сушилни. Днес тя заслужава сладки, обичайки и да имат добри памет.

  Инчинг кранче му във вътрешността й бавно, бутане, докато той я удари девическият глава. Той се оттегли главата му обратно на вид й за минута.

  "Готови ли сте?" той шепнат й, търсене лицето й. "Просто опитайте да се отпуснете, понякога вреди на първо време."

  "Просто го, не съм а wuss ловец," заяви пред мъгливо му и настъргват бедрата й, така повече от неговите петле вписани нейната и му даде ухилване и загребан й гвоздеи си обратно.

 

‹ Prev