Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 31
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 31

by Tina Johnson


  Свистящ, Хънтър опорната бедрата му твърд, прокъсване чрез hymen й. Тя cringed но тогава взе дълбоко вдишване и се съсредоточиха върху му по целуване рамо и гърдите, както той започва постепенно да се движи в нея. Ловец подпрат сам по-добре върху един рамо и поставете ръката му надолу между тях. Възпроизвеждане с нея той clit наместени в и извън нея. Мъгливо на възбуда течност му помогна петле се плъзга гладко, както той toyed с clit й. Палците му подслушвани навън ритми, които я имаха евентуално капка главата й обратно и загасете очите си. Дъха си прикачено в нейния гърлото, както тя проведе дъха си. Тялото си сводести нагоре срещу него, като негов палци прави бърза работа сграда на обтягане в тялото си.

  "Кум за мен замъгленото, искам да гледам ви. " Ловец пред своя, чувството possessive, знаейки, че са принадлежали към него дори, ако тя не е готов да приеме тя все още. Тя бе неговото.

  Натискане по-усилено с палците му, той започна да опорната по-бързо, докато той бутне й през ръба. Усещане й стиснете кранче му твърд, тя bucked срещу него. Малко шумове mewling дойде от нея като Скрииминг оргазъм скъсало чрез й, нейният ходилата нагъната и краката й разтърси. Нейната вътрешна изцеден го отново и отново, както тя разгроми на легло. Това избутва ловец през ръба и той го оставете на grunt като негов петле избутат вътре в нея и че чувства освобождаването му се разлее.

  Дишане бързо, той е натиснат челото си срещу узнал и chuckled мека, когато тя бе открита едното око да впечатления от него.

  "Искаме да го направят отново?", Хънтър шепнат й, неговата охлабвайте бавно получаване твърд отново и той го twitched така, тя може да усещате.

  "Толкова скоро?", каза замъгленото, смукателните изненадани.

  "За вас? Винаги." Ловец мелел зърното и целуната от нея. Издърпване изкл й я връщат той почукате над й, докато тя бе на ръце и коленете. Той постави ръцете му между краката й към чаша й, той почесвате дъното й и направих месото от нейния бузи, наслаждавайки се на начин те пълни ръката си.

  "Oh," каза замъгленото, натискането срещу него и се наслаждавате на твърд усещане на палците му грабене месата й. Палците му натиснат в нейната и левия чувството си всички топла.

  Навеждането й обратно, Хънтър битовата си рамо и твърди й.

  **************************

  "Ловец, ние трябва да говорите," каза мъгливо няколко седмици по-късно. Секс бе изумителен, всеки път усети по-вълнуващи и по-добри от последния. Ловец бе привързан любител, но той bossy и взискателна в спалнята сега, Мъглива бе по-използва се за секс.

  "Какво?" заяви пред Хънтър й, той битовата в неговата закуска сандвичи.

  "Вие се змей," Мъгливо повдигнат вежди, както тя е изглеждала по него. Той бе един уикенд така, тя не бе работят в областта на ПОО клиника днес, но тя е искал да го фокус върху слонът в стаята. Или dragon в този случай.

  "Какво?", каза той се опитва да се избегне този разговор. Той заяви пред разбереш й на истината, но той не наистина искате да отидете в чудесни големи подробности. Тя бе лошо, той все още се опитва да убеди й да се омъжи за него и че означаваше семейството му се показват в някои точки.

  "Вие искате ми да се женят ви, не ви ли?" Мъгливо напуснаха залата заради и оскубани неговата сандвич от ръката му и го е откраднал. Като голяма тръпка, тя сдъвкани замислено като тя го.

  "Хей! I бе, че хранене," Ловец swiped за това, но мъгливо скочили от неговата reach.

  "Говорим, след това можете да ядат." Тя се усмихваха му и пое друг отрязък от неговата сандвичи. "Това е добро."

  "Зная! Затова съм бил яденето." Ловец glared в нея и след това въздъхна, когато той реализира тя не бе няма да отстъпи за този разговор. "Фина, какво искате да говори за?"

  Мъгливо гледат ловец отиде обратно в хладилник за да си друга сандвичи, но най-малко, че ще говори с нея около нея сега.

  "Мама ви призова другите ден, докато сте били заети." каза мъгливо и почти се засмяха, когато той затлачен върху парче месо, той е заседнал в устата му.

  "майка ми призова и не сте ми кажете?", Хънтър coughed още една минута, докато той се изчистят му дробове. Артилерията майка му и мъгливо заедно са го искате да скриете под камък. Майка му би било напълно любов й, или на омраза й, както и риска от нейния заплашва да ядат мъгливо не беше нещо той искаше да се справи с.

  "Тя изглежда приятно," каза мъгливо безцелно и след това напуснаха залата заради на него и му patted рамо мека. "Ние имахме раздумка и тя идва на посещение в САЩ. Предполагам, че иска да се срещне ме преди ние покритие се обсъжда възможността за задомяване."

  Ловец разтърси главата му, "не! Не можете да покани тук си без да иска ми?"

  "Не, на разговора отиде още по линиите на нейната открием сте имали жена тук, с искане, което аз съм бил и ме й каза. Тя каза пред мен тя бе вашия мама, тя изпъстрен навън, каза, че е идване тук веднага щом тя може и да не се движи. I пред своя знаех истината за вас и I е д�
�бре с него. След това тя пред мен тя наистина беше, идващи тук и след няколко минути, тя е затворила." Мъгливо му каза тихо, забавно от неговия издърпал взривателя изразяване. "Oh, светват сега, тя не изглежда, че лошите."

  "не знаете мама ми!", каза Хънтър слязох. Той обичал неговата мама, но доколкото тя бе, че е все още на коляното за високо момче, който не е бил мъж за стотици години.

  "голям страховита змеят се страхува от майка си?" Мъгливо започна да се смеете, докато ловец сграбчили я около талията и издърпан нагоре й срещу него.

  "майка ми е много впечатляващ дракон." Ловец шепнат за нея, и след това й дадоха на накаже целувка за измъчване на него за мама си. При натискане на храна и плоча настрани той бутне мъгливо върху брояча и оставете ръцете му бродят цялото й тяло.

  "Ловец..." Мъгливо groaned като ръцете си работили техните начин под нейната риза. Той cupped гърдите й, и играе с нея зърна и я имаха бързо, когато за повече. "Твърде много дрехи, вземете риза изкл."

  Ловец пуснете й достатъчно дълго, за да си риза и след това се върна към стойката между краката си. Всички Мъгливо върху бе дълго pajama риза с нищо върху отдолу. Той бе забавлявам от лесен достъп и отиде издърпайте лента върху неговата pajama панталони надолу, за да освободите кранче му, когато звънецът на звучаха прекъсвате ги.

  "Damnit. Ако това е майка ми, аз да ви spank мъгливо." Ловец growled при й, той бързо достигнати надолу и сграбчил риза от пода.

  "Вие обещание?" Мъгливо скочи от брояча и премериха кранче му чрез неговото панталони. "Да се до ми по-късно?"

  "Иди, получавате достойни условия, аз ще сделка с който и да е при вратата." Ловец гледат й отпуск преди пускането му обратно на риза над главата си. Той обичал да играете с гърдите й, но гледането на люлеене на бедрата й и маса, както тя напуснаха залата на стая също имаше специално място в сърцето си. На призовават да я последвате и огънете й над най-близкия обект, така че той да може да играе с нея осела никога не получи стария.

  Пеша до вратата той откри тя да намерите майка му постоянния там с торбички й.

  "Мама, какво правите тук?", каза Хънтър мигане в шок и автоматично направи крачка назад към нека в.

  "Какво мислите? Можете да отидете и да оперирате с помощник-капитан. Човешки мате. и не мисля да разпознаете всеки?", майка му го мушкат в рамото. "Вие сте щастливият си сестри не се присъедини към мене."

  "Oh geez мама, Аз само пред своя около мен. Тя се нуждае от време за регулиране. Моля, не се сплашат й изключено," каза Хънтър слязох. Той може само картината сестрите му всички над мъгливо и как да й объркани. Той получи затруднени, занимаващи се с gaggle на жените в живота му и той бе използван за тях.

  "не е такъв whiner уважаеми, трябва да сте пред нас. Сега, ми чанти в стая и ние можем да започнем планирането на сватбата". Неговите мама опорната един от нейните чанти в ръцете му и са изглеждали по него expectantly, като не № за отговор.

  "Мама, ви трябва да даде мъгливо време. Можете са имали хиляди години да разбират нашата начин на живот, тя имаше няколко дни. Не може просто да опорната й в световната ни и очаква се тя да разберете всичко". Ловец сграбил торби, както той изнесе доклад за неговото мама, конвоирали й за стая.

  "мивка или плувайте уважаеми, тя ще ви мивка или плуват." Тя се усмихваха сина си и го patted на рамото.

  "Мама, аз не искам да усети по този начин. Искам да усети добре с омъжила мене и като част от нашия семейство. Обещанието me вие няма да направи всичко, за да се сплашат й изкл. Заклевам се, ако го направите, аз никога няма да ви отново. Тя е моят мате и аз няма да ви traumatize й." Ловец growled по негово мама не напълно се довериха й.

  "Вие сте, че сериозно за това момиче?" неговата мама спре внезапно и поставете ръката й върху рамото си и е имал с него й.

  "Разбира се, Аз съм. Смятате ли ще ми пред своя I бе змей, ако аз не беше?", Хънтър се възприемаше като резките тласъци си ръка, за да лицето си. Изглеждаше като общ смисъл, за да го, за да не споделите проблема със своя най-ценните тайни до само на никого.

  "Добре, вашата сестра му са направили ням нещата през годините и аз винаги фигура е ваш ред да направи нещо повече глупав, отколкото сте направили в миналото. Всичко счита, казал на човешки сте змей с бърлога не е ням, ако смятате, че имате чувството за тях. Истински мате облигации са редки." Тя усмихнато позираха както тя напуснаха залата в стая и са я сейнери и калъф за легло, както ловец поставете торби й надолу.

  "Ако нищо, за да я traumatize мама, и I означава нищо, аз няма да ви позволяват да отговорят на вашите внуци." Хънтър не иска нищо, за да разстройваме мъгливо. Той усеща защитни на нейната и той не беше около да оставите неговата мама, добрите намерения, или не, направи всичко, за да я ядосал.

  "Тя е дадено животно лекар. Тя не може да бъде, че лошите, ако тя предпочита животни над повечето хора". Неговите мама му даде пре�
�ръдката" и след това patted му стена. "Аз съм гладен, какъв вид храна имате?"

  Sighing ловец й дадоха бързо прегръдката обратно и разтърси тогава главата му. "Аз ще получите някои обяд започна. Просто несвързаните сами добре?"

  "Обещавам аз няма да направи каквото нормална майка няма да направи". Тя се усмихваха го фалшиво неведение невинност и ловец groaned вътрешно. Той се е страхувал от това. Майка му е роден на диагностични maker.

  *******************************

  "Така, че сте мъгливо?", ловджийска мама помоли й, тя телевизия надолу на масата да ядат обяд. Ловец имаше сварени и мъгливо бе почти не реши да се присъедини към тях. Тя бихте реши, че въпреки ловджийски загриженост относно неговата мама, че иска да се срещнат с нея.

  Ако тя ще останат ангажирани с ловец тя може да позволим мама му се сплашат. Karinna е изключително стари, все още тя не изглеждат ден над тридесет. Мъгливо намери за интересен. Тя е краткотрайно мисълта за това какво ще стане, ако тя възрасти като човешки и ловец не.

  "Аз съм замъгленото, и сте Karinna, ловджийски мама." каза мъгливо и след това бързо взе sip на водата й, за да скриете awkwardness тя усети за всичко. "Хънтър не знаят ви идва."

 

‹ Prev