Book Read Free

Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Page 49

by Tina Johnson


  Misty pozorované Hunter jak civěl na vrak to byla její car. Byl vrtí hlavou jako obrátil hovořit s ní.

  "Tato věc je naprosto činil. Neexistuje žádný způsob mohu opravit v den nebo dva. Díváme se na několik týdnů plus doba potřebná k získání díly, nárazníku a nové sklo." Lovec řekl jí.

  "Kolik to bude stát? Nemyslím si, že si to mohu dovolit a pojistné nebude pokrývat nehodu považuje moje chyba." byla strach.

  "Nedělejte si starosti s náklady na autě teď. Může to být jen stojí získání nového automobilu." Lovec řekl jí.

  "Já si nemohou dovolit nové auto nebo aut." Misty rang své ruce a pak vtrhl do slzy.

  Lovec civěl na její složitě za chvíli před chůze po její a shromažďování ji v náručí snaží pohodlí svého. Měl to pokusil objetí žena byla od naštvalo se přestěhoval z několika sty lety. Poslední žena tak byla jeho matka.

  Misty pohřben její tvář na jeho hrudi a volal. Ona se držel mu za několik minut, dokud se dostali z ní systém a poté otře její oči s její ruku a vymazat její ústí přívodu.

  "Litujeme." zamumlal si ho, zíral na zem, mírně do rozpaků, její reakci.

  "Nemusíte být líto, pláč je přirozenou reakcí v několika situacích nebo extrémní emoce. Nebo nátlakem." Hunter pokusil uklidnit.

  "Už jste někdy volal?" Misty ptali se ho stále sniffling.

  Lovec přemýšleli o chvíli. "upřímně nepamatujete, v poslední době jsem volal. To však není příliš nepomůže je?"

  Misty otřásla její hlavy válců. "skutečně není."

  "Dovolte mi některé telefonní hovory a uvidíme, co se dá dělat v autě. Proč byste přijít zevnitř a odpočinout si trochu a pak můžeme hovořit o své finanční situaci?" Lovec řekl jí.

  "Není to co si myslíte." Misty začali říkat , obavy má na kontě myslím si, že to byla některá zlato dvoucestného bagru nebo dívka hledají ruku. Mohla postarat se o sebe a většinu času.

  "nevíte co myslím, ale I'm open na slyšení, co se děje na viz pokud jsem vám může pomoci. Takže prosím neskákejte do jakékoli závěry z mé strany. I'm Doing jednoduše protože jste skutečně potřebují pomoc. Chci pomoci, dovolte mi tedy." Lovec řekl jí a vedl dovnitř a najděte si svůj telefon. Buňka věže did not work out zde žil v horách, tak i kdyby mobilního telefonu, nebude pracovat zde.

  Misty zde stál na okamžik litovat pro sebe a dává car jeden poslední strastiplném vzhled, ona ho následoval dovnitř.

  ****

  "Posaďte se a řekněte mi co se děje". Lovec řekl jí po jejich pokračování provedeny všechny potřebné telefonní hovory do svého auta pro vyzvednutí tažení. Její pojištění nebude na pokrytí a bylo považováno za činil. Že by bylo levnější koupit nové auto, než se snažit ho vyřešit.

  "Můj táta zemřel." Misty mu řekl. "Byl jsem druh nepořádek od té doby.

  "vidím, proč by narušily. Můj táta zemřel. Před dlouhou dobou, ale je to bolí naší rodiny." Hunter svěřila. "ztratili rodiče není nikdy snadné."

  "Nejde jen o." řekl mlha a pak plopped do židle ve své studii, nakloň se dopředu, nasazuje ramena na stole a opírala své ruce na její bradu a podíval se na něj.

  "jsem měl být dokončení vet školy. Měl jsem jeden semestr doleva a poté i pokračování začít mé stáže. Jakmile skončím, že jsem mohl mé praxe. Vždycky jsem chtěl pracovat v místě jako údolí za rohem. Mám vlastní finance jednou jsem dokončí školu, ale je to drahé pro dnešek. Když zemřel, všechny své peníze kromě mé svěřenského fondu šel do mého ex krok matky." Misty nechte mimo oddechnout. "Byl jsem na cestě k její zeptat pokud bych mohl půjčit si peníze pro školy. Mohu dovolit to zaplatit zpět jednou jsem absolvent; moje svěřeneckého fondu je více než dostačující a tak bych nikdy fungovat nechtěl jsem příliš. motivovat k mi dokončí školu, Táta to tak i pokračování získejte uvolnění finančních prostředků po absolvování".

  "Proč jen získat půjčku?" Zeptal se jí.

  "Nemám dost času na to všechny papírování, rád bych je potřeba odeslat peníze do příštího týdne. Pokud nemám, jsem z hodně štěstí. To nemohu zaručit, že půjčky by projít rychle. Pokud se moje máma krok za krokem, byl jsem se budeme snažit jako poslední možnost. Poté jsem mohl pravděpodobně pracovat několik zaměstnání na částečný úvazek s penězi, dokud jsem mohl najít půjčku nebo uložit až dost peněz." Misty pohlédl dolů na chvíli. "Můj problém s zajištění úvěru je nemám žádné úvěry. Vždycky jsem používá peníze za všechno, co nelíbí se mi představa dluhu. Byl jsem schopen používat můj táta na úvěr pro něco vůbec zapotřebí a zpátky na to nyní, možná by bylo rozumnější kreditní kartu získat mou kreditní v mé jméno".

  "Ano, pravděpodobně by bylo moudré, ale vy jste mladí a vy jste vykonal hodně pro takové mladém věku. Nemusíte stah se pro něco nevěděl stane." Lovec řekl jí. "JSEM mohl půjčit peníze i s úroky a umožňují splatit po absolvent. Nebo je investovat do budoucnosti s příslibem služeb."

  "Ale můžete sotva vědí mě?!" Misty vypadal šokován, potom zúžit její oči. "Jaký druh služeb?"

  Lovec pak pokrčil rameny a pak dal zlobivý úsměv, když si uvědomil co si myslel, že by naznačoval. "mám víc peněz než já vím, co dělat a jak jsme mohli využít a odborného vzdělávání a přípravy v údolí. Pokud chcete zvážit zahájení vet klinice zde bych být ochotni investovat ve prospěch místních společenství. Zde tito lidé potřebují. Mám peníze na pomoc s náklady na zahájení činnosti, a mohu dovolit investovat do posuvné měřítko poplatek programy pro ně".

  Misty se na něj podíval na několik minut a nevěděli nic říci. "Potřebuji přemýšlet o. To je velký závazek".

  "vzít svůj čas." Lovec řekl jí. Potřeboval postupujte opatrně. Pokud by chtěl jí souhlasit s jeho mate, potřeboval být trpěliví a není jí zatlačte.

  Získání její zavázat se k její blízkosti podnikání byla záminka k udržení své blízké. Má na kontě mají být trpěliví, zatímco ona dokončení školy, ale že by mu záminku zůstat v kontaktu se svým když šli zpět do školy a skončil svou stáže.

  Vždyť pokračování sami stovky let, co bylo několik měsíců?

  ****

  Misty používané klíče k odemčení svého nového vet kliniku. S Hunter se jí bylo pokračování schopen dokončit školní docházky, ani její stáže a dostatek startup poplatky otevřete její nové kliniky. Ona pokračování trval na platební ho zpět po její fondy prošla, ale odmítl přijmout peníze.

  Má na kontě řekl, že Společenství se často potřebné anonymní dárci, a on si to jako investice do místních společenství na podporu zemědělců a jiných lidí v údolí.

  Jediné dvě z nich si dohodli , kde byla budeme žít. Jejich pokračování v kontaktu prostřednictvím e-mailu, zatímco Misty bylo ve škole v posledních několika měsících dostal dost teplé a silné a Hunter požádal její pohyb v s ním.

  Misty nebyl jistý byla připravena uklidní. I když se její přitažlivosti Hunter ji smícháním salátových listů a zatáčení nocí a měla pocit nehodlal vzít za odpověď mnohem déle. Byla to opravdu chce udržet říkáme ne s ním. Ona mu líbilo. Mnohem více než ona by měla mít. Zdálo se jako by byl mnohem starší než její v některých ohledech, a v jiných případech měl tento klukovský šarm, její věty uzardění a pocit jako hrály vysoké školy romantika hry.

  Měl chtěl. Jeho pokračování, že mimořádně jasný moc od okamžiku byly splněny. Ona se rozhodla zaměřit se na školy, navzdory její přitažlivosti k němu. Má na kontě byl pacient s ní, ale ona věděl, že je dosažení jeho omezení chtějí vrátil postižení.

  Ona odklopit veterináři office značkou "otevřené" a sat za stolem a čekali.

  A čekali.

  Byl oběd a ne jednoho klienta nebo rozkošné pet prošli své dveře. Lovec učinila letáky a zajistili byly předány všem.


  Znala musela být trpěliví, ale bylo to těžké. Ona pokračování druhu očekávat okamžité výsledky, většina vet úřadů byly velmi zaneprázdněna. Možná potřebovala nějakou podporu, a spay a rozprášily pro odbíhá na den. Lidé a znát místní obyvatelé.

  Ona začala psát některé myšlenky na její notebook jako ta seděla za stolem. Dokud se dost klientů, kde nemohla zvládnout všechny telefony a jsme svědky pacientů ve stejné době bylo za pronájem někdo řídit recepci.

  Napsala další poznámka ve své knize, možná najímání místních kteří potřebovali na částečný pracovní úvazek nebo práce na plný úvazek by zřejmě svého podnikání. Ona si nemohla dovolit odepsat náklady musela příliš, prostě nechtěla, aby někdo sedí kolem svého úřadu při nebyl žádný důvod sedět zde.

  Zvony vyjadřovali velmi podobně a dívala nahoru a doufám a pak byli trochu deflované když lovec prošli její dveře. Ne že by jí bylo nešťastnou ho vidět. Opak je ve skutečnosti bylo hezké vidět známé tváře.

  "Aha, je to jen vás." pověděla mu snaží skrýt své zklamání zde sedí sám po celý den.

  "Wow, co vítám. Díky Misty." Lovec řekl vyžádá přítomnost kapitána Robaua.

  "jsem vás chtěl urazit Hunter, litujeme." Ona se zasmál a uvědomil si jak musí mít znělo pro něj.

  "Jak jsme si některé oběd? Existuje jen málo cafe cestou, a chci mluvit. Nemůžete udržovat uvedení mě." Řekl jí.

  "Myslím, že jsem mohl, nikdo prokázalo se dnes nechytneš. I tak se očekává pacientů hned".

  Misty napsal mykané "Zpět na 2:00" na kus papíru a sebral některé pásky. Zahnula do dveří a teploměru, a potom otočit otevřené znamení zavřené.

  Sledovala Hunter dolů až do bloku zastavil v přední části trochu hammerhead stylu diner. Zahnula a málo stará dáma křičel na nich sedět tam, kde by mohl najít sedadlo.

  Lovec šel do zadní roh a posadil se v kabině znamenalo pro dvě osoby. Misty za ním. Sedadlo potopena v ní jako ta seděla a výzva proběhla pružiny její zadek. Ona upravena na sedadlo, dokud nebylo už píchat jí a dala Hunter a Týru svíjet výraz.

  "sedadlo je prasklý. Zapomněl jsem. Já obvykle sedí na této straně." Lovec řekl jí, smíchu.

  "Jo, dobře díky za upozornění. Teď jsem na zadní straně bolí." Misty cosi zamumlala.

  Lovec dát obočí a dopídit se jí, "Mohl jsem vždy vetřete ho lépe pro vás."

  Zarděl mlha a zavrtěl hlavou na něj, zatímco on koukal na ni. Zdálo se vychutnejte si vidět její neklidně vrtěli.

  O pár minut později málo stará dáma šel a předala je každé sklenice vody a menu.

  " obvyklou Hunter?" Zeptala se ho, držení pera na její psací podložku.

  "Určitě Kathy, ocení." Lovec řekl jí s nod, ani snažilo pick-up menu.

  "a pro vás?" hospodská, Kathy otočen směrem k Misty čeká na její pořadí.

  "Jen hamburger a některé hranolky?" Misty řekl.

  "Určitě chcete všechny fixins"?" Ptala se po zápisu dolů.

  "Plain prosím?" zeptal mlha. Že nenávidí nakládanou zeleninu a rajče. Nemohla ani kečup. "Máte některé ranch pro mou hranolky?"

  "Jistě, není problém. zpět v vteřině." Kathy jim řekl a se plavil vyp směrem k zadní straně dát pořadí.

  "Ranch, opravdu?" Hunter se podívala na její vtipné.

  "Nenávidím kečup." řekl mlha uvědomuje, že byl pravděpodobně odd. "Myslím si prostě ranch chutná lépe se všechno s výjimkou vajec. Ranch a vejce nejsou přesně znamená jít spolu".

  "Dobré vědět. Budu pamatovat si udržet naše kuchyně se skladem na ranči místo." Hunter usmála se na ní a naklonil dopředu uchopením jednoho ze svých rukou.

  "Misty, musím vám pohybovat se s me. Byl jsem pacienta, nám šanci." Lovec řekl jí.

  "Proč jste tak ctižádostivý? Již jsem se dohodli na data a jak jdou věci a souhlasil jsem se otevřít stránku Moje vet klinice, protože vás. Nerozumím rush" Misty mu řekl pocit zmateni. Ona byla ani proti myšlence, že právě nerozumí, proč chce tak rychle.

  "To není tolik spěchat jako já chci ujistit se, že jsou kompatibilní, takže jsme nemuseli plýtvat naší doby a potřebuji, abyste mi věřit. Mám věci musím vám říci o můj život je nejlépe zažili jsme spokojeni s každou další." Lovec řekl jí s nejasnou odpověď, zamlžené zajímalo by mě, co skrýval z ní.

  "proč musíme žít společně v pro nás naučit se vzájemně si důvěřovat?" Misty byl zaměněn.

  Je hospodská vrátil a přinesl své jídlo a nastavte jej na stůl.

  "Uložit určitý prostor pro dezert máme některé z nejlepších koláčů ve městě." pověděla Misty.

  "Díky, já." Usmála mlha a pak zvedl srj a vložte jej do ústa, sledování Hunter.

  "Podívejte se, jsem byl pacient když jste byli ve škole. Byl jsem pacienta během jste stáž. Byl jsem ještě pacienta během našli jste v budově, zásobené váš úřad, a otevřít pro podnikání. Nyní je čas přestat žít v místní motel a přesuňte se mi, kde patříte." Lovec řekl jí, s přihlédnutím k nakousnutí z jeho vepřové maso sendvič.

  "Dej mi jeden dobrý důvod, proč je to tak důležité pro vás kromě rčení je čas." Misty mu pak trvalo kousnutí mimo její burger.

  Lovec postavil sendvič dolů a podíval se na ni, frustrovaní podívat se na jeho tvář.

  "Chci vám blízko mi chcete být schopni cítit, když jsem na spaní, chci vás vůně a viz vyplníte můj dům a víte, že jste v blízkosti. Chci mít možnost ochutnat můžete touch můžete kiss můžete kdykoliv mám pocit, a to jste se na míle daleko, kde nemůžu jít na okamžiku oznámení nebo oslovit stiskněte vaše vlasy. Potřebuji vás v mém okolí Misty. Byl jsem v trpělivý muž, nyní je třeba dát trochu." Hunter growled na ní.

  Za druhé, zamlžený přísahal ona viděl jeho oči mění barvu a blikají žlutě, ale pak se jen otřepala jej na mysli byla představa věci.

  "Jak mám začít s výdaji na víkend jako první? Uvidíme, jak to jen jde. Pro všechny víte, budete nenávidět mě pošlapává a mi zapomněl zavěsit moje ručníky. Mohu být neuvěřitelně chybí. Nejsem zvyklí žít s kýmkoli jiným." Misty řekl mu dává mu reálné varování.

  "Já to nevadí. Budeme pracovat. To páry". Lovec trval na tom. "a to je to, co jsme. Nebo mají být. Pár".

  "Nejsme oficiálně pár přesto Hunter." Misty mu připomíná. "možná bychom byli flirtování za posledních několik měsíců, ale nemáme dokonce ještě pohlaví".

  "Jste mimo vaši mysl?" hospodská přerušen jim, že pokračování přivezla džbán vody, v úmyslu naplnění jejich ochranné brýle. "med má horký chladnokrevné mladého muže. Když jsem byla čtyřicet let mladší, bych mu přeskočit sám sebe. Chcete být blázen ho dostat pryč."

  "Děkujeme, Kathy." Lovec řekl a usmála se na ní. Je hospodská usmál velké na něj a zlehka osušené rameno před opuštěním jejich tabulky znovu.

  Zarděl mlha a potopena nižší ve své sedlo a zkřížené ruce nad její dostatek prsa s nepříjemné diskutujeme o její sexuální život s. Nebo nedostatek sexuálního života.

  "Chtěl jsem řekl Hunter, budu trávit víkend s vámi a přejít z v pořádku?" Misty mu snaží být rozumné, ale obávám se pocit ještě byli zbrklé věci.

  "Dobře, pokud to musím akceptovat, jemné." Lovec řekl jí a dokončil svou sendvič. Zdálo trochu nevrlý zbytek krupice, ale nechtěla přijmout jej jí právě dal krátké hlavovými vzd.odpovědi a zdálo trochu rozčarovaní.

  Když jsou hotové oběda, Hunter levé peníze na stůl a čekali na Misty postavit se a postupujte podle něj.

  Sledovala ho ven na ulici a pak zpět do své kanceláře a když dorazili ona odemknuty dveře a šel dovnitř a převráceného znamení otevřené.

  "v pořádku, jsem tě obchodu. Budu trávit dnes večer a na víkend s vámi, ale vy jste nesouhlasili s námahou, pokud nefunguje." Misty wagged prstem na něj.

  "Obchod za
mlžené, ale já vím, že to bude fungovat" Lovec řekl jí.

  On podpořil její do stolu a začal líbat její, on ji popadl a vytvořte zabalené její pramen vlasů kolem jeho pěsti a políbil její až do její kolena šel slabé a musel podpořit její hmotnost. On tlačil ji zpět až ta seděla na stole a rozšíření její kolena s jeho nohy. Jazyk jeho přítlačnou do jejího ústí v erotické kiss a zvonění nad dveřmi a konečně dinged. Překvapivé je jak, Hunter skočil od Misty a pohlédl dolů na zem.

  "Litujeme, nechtěl jsem znamená neplést." malého chlapce rozhlásil svým poddaným.

  "Ne, ne, nejste dodrží." řekl mlha, skočit z exkurzí čištění a její dres v podvědomí reflex.

  Lovec se podívala na zamlžené, dávala pevný vzhled. "tam být dnes večer. To není pro debaty".

  "Jemné seeya později!" Misty mu řekl a zaměřila se na chlapce. "Co mohu udělat pro vás dnes?"

  "Moje kočka potřebuje jeho paw pevná. On nedovolí mi to fix it." chlapce held up malé cat pro Misty kontrolovat a ona zcela zapomněla Hunter, její pozornost byla nyní na chlapce.

  "JÁ odjíždím dnes, ale pokud nejste v mém domě šest jsem přišel do vám sám sebe." Lovec řekl jí jako on opustil jí kočka před vyšel ven.

  Misty pokaždé kývli, ale ona již byla rozptylovat hospodářství kočka a pěší jej zpět do místnosti se zváží a základní vyšetření.

  *******************

  Lovec stimulovaných studia a rozhněvaně. Má na kontě mimořádně pacienta s Misty, ale nyní je čas přišla domů. Miloval její byla jeho mate a potřeboval její. Musela vědět jak důležité byla, ale ona byla netečná. To jsme ho těsně do uzlů a on byl zmařen. Byl si jistý, pokud by tím její pravdy o dragon nyní nebo vyčkejte, dokud byl opravdu milovala ho a by se držet. Co kdyby se bojí její off později na cestě po oba dva byli citově investovali? Opravdu by cítit zrazeni on čekali tak dlouho jí řekla pravdu?

 

‹ Prev