Book Read Free

Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Page 51

by Tina Johnson

Misty sledoval lovec přejděte zpět do lednice, aby sám sebe další sendviče, ale alespoň měl v úmyslu hovořit o ní nyní.

  "Vaše mami tzv. na druhý den, když jste byli zaneprázdněn." řekl mlha a téměř se zasmál když dusili na kus masa držel v jeho úst.

  "Moje matka a nevěděli jste mi říct?" Hunter ty ještě další minutu, zatímco on vymazat jeho plic. Ztvárnění jeho matka a Misty společně ho chcete skrýt pod skálou. Jeho matka by buď zcela milovat nebo její nenávisti a nebezpečí ohrožující její jíst Misty nebylo něco chce vypořádat s.

  "Ona vypadá nice," řekl mlha nenuceně a pak chodil na něj a zlehka osušené rameno jeho tiše. "Měli jsme pěkný rozhovor a ona přichází na návštěvu USA. Myslím chce setkat se se mnou než skončíme diskusi o možném manželství".

  Lovec zavrtěl hlavou "Ne! Jste jí pozvat zde bez ptát se mě?"

  "Ne, rozhovor šel více v duchu její zjištění jste žena zde žádáme, kdo jsem a říkají mi ji. Řekla mi byla vaše Mami, ona jednou, řekla, že byl sem co mohla a nebyl jsem na cestách. I řekl jí věděl jsem pravdu o vás a byl jsem v pořádku. Pak řekla mi byla skutečně tady a po několik dalších minut ona zavěsit". Misty řekla mu tiše a Pobavilo mě jeho zpanikaření výraz. "Aha, přijde na nyní, ona se nezdá, že špatné".

  "nevíte máma!" Lovec řekl vrčení. Miloval jeho máma, ale co se týče byla, byl ještě kolena chlapce, který by nebylo člověka pro stovky let.

  "velké děsivé dragon strach z jeho matka?" Misty začala se smát až lovec ji popadl kolem pasu a vytáhl ji proti němu.

  "Moje matka je velmi působivý dragon". Hunter šeptá jí a pak dal a trestání kiss pro mučení se mu o jeho maminka. Zatlačením na potraviny a desky na straně zatlačena Misty až na pult a nechte ruce bloudit v celé její tělo.

  "Lovec..." Misty zasténal jako jeho rukou jejich pracovali pod její košili. On baňaté její prsa a hrál s její bradavky a jí rychle supí více. "Příliš mnoho oblečení, vezměte si dres".

  Lovec pustit její dostatečně dlouhá k odstranění košili a pak šli zpět do pohotovostního režimu mezi její nohy. Všechny Misty měl na dlouhá pajama Pánské triko s krátkým rukávem a nic na spodní straně. On byl tím pobavilo snadný přístup a šel do zatáhněte za pásek na jeho pajama kalhoty dolů a uvolněte jeho kohout když zazvoní zvonek u dveří zazvonil přerušení.

  "Damnit. Pokud to je moje matka, jdu se naplácat jste Misty." Hunter growled na její jak rychle dosáhla dolů a popadl košili z podlahy.

  "Můžete slíbit?" Misty skočil vypnutí počitadla a promnul si kohout prostřednictvím jeho kalhoty. "make it up to me later?"

  "Jít, získat slušné, budu zabývat, kdo je za dveřmi". Hunter sledoval její nechte před vložením košili zpět přes hlavu. Miloval hrát s její prsa, ale sledování výkyv její boky a zadek jako ona chodil ven z místnosti také zvláštní místo v jeho srdci. Nutkání jí následovat a ohněte ji nad nejbližší objekt, aby mohl hrát s její zadek se nikdy nevrátili starý.

  Chůzi na dveře mu otevřel najít jeho matka stálého tam s její sáčky.

  "mami, co děláte tady?" Lovec řekl bliká v šoku a automaticky krok zpět a nechte ji.

  "To, co si o tom myslíte vy? Můžete jít a najít si mate. Lidské mate a nemyslete si říct?" Jeho matka mu výzva proběhla v osazení. "Máte štěstí vaše sestry jste ke mně připojil".

  "Oh geez mom, jen jsem řekl jí o mně. Potřebuje čas na přizpůsobení. Nedávejte prosím zděšení její vypnutí," řekl Hunter vrčení. Že by mohl jen obraz jeho sestry celé Misty a její získání přetíženi. Dostal zahlceny řešení zdědíte skupinu žen v jeho životě a on byl použit k.

  "Nemusíte být takovým whiner vážení, měli byste nám sdělili. Nyní se dostanu sáčky do místnosti a můžeme začít plánovat svatbu." Jeho maminka přítlačnou jedním z jejích sáčky do náručí a podíval se na něj s očekáváními vyhlížíme takzvaný Akt, přičemž za odpověď.

  "Mami, musíte dát Misty čas. Byl jste tisíce let pochopit náš způsob života , ona je několik dní. Nemůžete jen tak přítlačné ji do našeho světa a očekáváme její vše pochopit." Lovec popadl tašky jako on přednášel jeho maminka, která eskortuje ji do místnosti.

  "chladič procesoru nebo plavat vážení, ona budete dřezu nebo plavat." Usmála se na svého syna a nechat si prošacovat ho na rameno.

  "Mami, nechci její pocit, že. Chci jí nevadilo s marrying mě a je součástí naší rodiny. Slib mi nebudete dělat nic odrazovat její vypnutí. Přísahám, pokud nemáte, jsem nikdy s vámi mluvit znovu. Ona je můj mate a já vás nezklamou traumatize její". Hunter growled na jeho maminka není zcela důvěřovat jí.

  "Vy jste to to vážně holka?" Jeho maminka zastaven náhle a vložte ruku na jeho rameno a kdyby jí čelit.

  "Samozřejmě I am. Myslíte si bych řekl jí byl jsem dragon pokud jsem nechtěl?" Hunter se cítil jako kmitání ruku na jeho tvář. Zdálo jako zdravý rozum mu, že nechcete neví váš nejcennější tajemství jen nikoho.

  "Dobře, vaše sestra se udělat blbý věci v průběhu let a já jsem vždy obrázek je jen na vás dělat něco víc než hloupý jste v minulosti. Po zvážení všech hledisek vyprávění lidských jste dragon s nory není všechny blbý pokud si myslíte, že jste pocity. Pravda mate dluhopisy jsou vzácné." Ona se usmál jako zahnula do místnosti a její kabelky a sako na postel jako Hunter jí sáčky.

  "Pokud nechcete nic traumatize její máma a já nic neznamená, nebudu vám splní vaše vnoučata". Hunter, nechtěli nic rušit Misty. Cítil ochranné její a byl to asi nechat jeho maminka, dobré úmysly nebo ne, nic dělat narušit její.

  "Ona je zvíře lékařem. Nemůže být tak špatné, pokud raději zvířata starší než většina lidí." Jeho maminka mu dal objetím a poté zlehka osušené zakrývající ústa. "JSEM hlad, jaký druh potraviny máte?"

  Vzdechy Hunter dal rychlé objetí zpět a potom zavrtěl hlavou. "ozvu se někteří začali oběd. Jen se chovají sami sebe v pořádku?"

  "slibuji, že nebude nic dělat normální matka by neměli dělat." Usmála se na něj předstíráte presumpce neviny a Hunter zasténal interně. Byl strach z. Jeho matka se narodil kódy maker.

  *******************************

  "Takže jste Misty?", Hunter mom ptal jsem se jí a ona se posadil na stole jíst oběd. Lovec už vaří a Misty téměř rozhodla spojit. Ona pokračování rozhodla, že navzdory Hunter se týkají jeho maminka, chce splnit její.

  Pokud byla ještě spojené s Hunter nemohla nechat jeho maminka zděšení její. Paní karina údajně velmi staré a přesto neměla vypadat denně více než třiceti. Misty found it fascinující. Ona momentální přemýšleli o co se stane pokud ona věku jako lidské a Hunter neudělal.

  "I'm Misty a jste paní Karina, Hunter je mom." řekl mlha a pak rychle převzala doušek její vody se skrýt trapnosti by cítila vše. "Lovec nevěděli jste přišel."

  "nechtěl jsem mu dát šanci se skrýt." paní Karina se zasmál a usmála se na Misty. "nebo skrýt jste ode mne. I didn't trust můj syn mi umožnit splnění vám, pokud jsem ho varoval".

  "Zajímavé". Misty odpověděl Harm objal a. Paní karina měl infekční úsměv a navzdory inteligence v její oči, dívala tak nevinných lidí bylo těžké uvěřit jí bylo cokoliv, ale neškodné.

  "Takže plánujete na marrying můj syn?" paní Karina ptal jsem se jí na rovinu, bití kolem horké kaše.

  "nakonec", řekl mlha, a podíval se na Hunter s bezmocní vzhled. On seděl zpět s jeho ramena se zkříženými a vznesl obočí. Ona byla jedna, kteří se rozhodli zůstat sedět u stolu s jeho maminka, mohla by s ní manipulovat.

  "Dobře, perfektní, můžeme začít svatební plány dříve máte děti." řekl paní Karina a vytáhl notebook z její zadní kapsy a požádala Hunter jít svého pera.

  "kojenecké?" rozhlásil svým poddaným mlha, měli dojít k ní. "v pořádku, jsem hned po dokončení školy, Hunter a já jsem jen zapojil. Potřebujeme
čas jako pár ještě před přemýšlet o děti, zejména pokud žije stovky let. Nemyslím si v každém rush".

  "Jak si myslíte vy jako mate, by si dlouhou životnost? Páření s ním a s jeho potomci, dragon DNA je zařazena do krevního oběhu a prodlužte si život. Nebudete otočte do tvaru řadicí tyč, ale žádná miminka, žádný extra dlouhou životnost. Takže neváhejte příliš dlouho vaše rozhodnutí." paní Karina řekl jí na rovinu. "Didn't Hunter nic vysvětlovat o mate dluhopisy?"

  "Mami, budu vám pera, ale můžete prosím zpomalit všechny toto dítě a manželství mluvit? Misty potřebuje čas na přizpůsobení a jste jen zastrašovat její". Hunter dostal až z tabulky jít najít jeho matka pero ale na ni zadíval před odchodem z.

  "tak, jak jste dva?" zeptal paní Karina Misty nenuceně sledování její.

  "Můj vůz se zhroutila a on mi pomohl. Chystal jsem zpět do školy a on mě přesvědčila k otevření vet klinice zde, částečně protože chce šanci poznat mi lepší. Mluvili jsme hodně když jsem dokončil až škola a zde jsem." Misty dal krátké verze, vynechala informace o její táta umírání a všechny ostatní věci.

  "Líbí se vám můj syn, protože bohatých?" zeptal paní Karina své prázdné.

  Misty udusil na její vodou a vložte její šálek dolů a podíval se na paní Karina, šokováni její otázku. "Ne".

  "Opravdu?" paní Karina zúží její oči na žena sedící v celé z ní. "pohlední a velmi bohaté. Budete vypadat jako průměrný druh dívka, byste mohli udělat mnohem horší než Hunter, i když je drak".

  "Ma'am, se vší úctou miluji svého syna. Pokud jsem si ho, protože chci strávit můj život s ním. Mám vlastní peníze. Já jsem přišel z peněz. Nemám utratit peníze mám a rozhodně nepotřebují váš syn peníze. Jsem si docela urazila jste pokračování dokonce naznačují takovou věc." řekl mlha, pocit tepla naplnění své tváře jako ona rostla vztek.

  "Byl jsem jen dbejte, matka nemůže být nikdy příliš opatrní." paní Karina uvolněné a dal Misty klidné smile, zamlžené chtěli třesku hlavou na stole.

  "Už jste někdy za to Hunter se dospělý muž na velmi dlouhou dobu. Doslova?" Misty ptal jsem se jí, pocit téměř urazila na Hunter se jménem jeho matka by ho zacházet jako dítě.

  "Ano, a jste první žena má zájem. Ve všech jeho let je pro dospělé. Vidíte proč my jako jeho rodina může být pocit trochu chrání ho?" zeptal paní Karina Misty, jako kdyby se jednalo o vysoce racionální každý den konverzace.

  "Takže jsou opravdu zde, protože jste chtěli se snaží naplánovat naše svatba, nebo jste sem, protože jste chtěli pokusit zděšení mě a ujistěte mě nevyužíváme ho?" Misty postavili a čelí paní Karina, plánování na flouncing z místnosti, když dala její odpověď.

  "Jak". paní Karina řekl jí a stál až příliš. Lovec šel zpátky s perem v ruce a ujal se podívat na dvou žen a instinktivně krok zpět.

  "Nelze řadit v moje kuchyně matky." Řekl jeho matka dávala podívat a pak chodil na Misty a dát mu ruku kolem její ramena. "Chcete go for a walk in the woods se mnou?"

  "Rád bych také," Misty mu řekl a vložte ruku v jeho tvář změkčení v spokojenosti při dívala se na něj. Opravdu udělal jí radost.

  "Zde je dotykové pero mom. Pobyt mimo kódy, budeme brzy zpět." Řekl a míchaným pero po celé místnosti k jeho maminka, kteří ulovených to instinktivně.

  "Nedělejte nic příliš nebezpečné." paní Karina na ně zavolal usmívat. Ona může mít podrážděnou zamlžené, ale dívka by mohla její vlastní. Ona byla dost vadnutí flower, museli být těžké přežijí dračí mate. Ona. Nyní jen musel volat Hunter sesterské písek řekněte jim připravit se na svatbu.

  Spokojený začala writing down poznámky k věci, pokračování potřebu svatební a seznam hostů. Že pokračování nikdy nevíte co zasáhla a bylo by všechny plánované a připravené k použití před by mohly i kroutit ocasy.

  ****************************

  Lovec šel ven ze zadní části jeho dům s Misty a vzal ji hluboko do lesa a šel s ní. Nakonec podpořilo její až do stromu a políbil ji. Zatlačením její košili tak mohl fondle její velká prsa stisknutí mu ji do dřeva.

  "Krásné zamlžené, litujeme jsme dostali přerušen dnes ráno." On šeptá jí jako stisknutí tlačítka on pusinky proti jejímu krku a pracoval jeho cestu do její ucha.

  "Vaše máma je něco jiného" Misty zamumlal si k němu a close to the tourist attractions jako jeho zuby okusovala stonky proti její kůže. "Máme hodně hovořit o, Hunter".

  "Ano, ale můžeme nyní polibek a více hovořit později", Hunter koukal na ní a potom ji stisknutím jeho rty nad la suya. Jazyk jeho dominujícím ústa a on se nenechali své další slovo v edgewise. Tahem za její kalhoty a škubal na krajky kalhotky nosila dokud odneseny v ruce se přestěhoval do jeho pásu a pracovali na sebe tahem ven z kalhot. Škubal s její kalhoty dolů až se mu podařilo dostat ji z jednoho z nohy vytáhl ji v náručí.

  "Wrap vaše nohy kolem pasu", nařídil jí jako on jí rozcupoval zpět proti stromu a jeho kohout uklouzl všechny vnitřní její současně. Misty zabalené její stehna a paže kolem něj a držel ho jako začal do prdele její proti stromu.

  Pocit cestu kůry stisknuto do její zpět přes její košili a budou vědět, byly v přírodě s chyb a nečistoty, ona se cítila tak naughty. Ona byla vystavena a většinou nahý s její dres zastrčený do její krku, aby viděl její prsa odraz nahoru a dolů podle vzal ji.

  "Jste tak krásná, Miluji vás sledujeme cum," uvedl šeptá jí jako jeho boky čerpána do ní. Ona byla horké a vlhké a její svaly přimáčknou ho, když hovořil špinavé. Pokračoval popisují ona ho cítí a co udělala s ním. On zabalené paží kolem její spodní držet její a přestěhoval se jeho druhé straně mezi nimi, aby mohl hrát s její udìcáme práce a její blíže k okraji její propuštění. Mu líbilo, aby její cum je buzen ho.

  "Můžete mi cítit tak dobré" Misty zavřené oči a nechte ji hlavu zpět hrot a přitlačí na strom i jeho penis mezi uhlazeným skladů a udržovány zahrabou se sám sebe uvnitř její znovu a znovu. Cítila napnutí budovy v její stehna a žaludku jako její orgasmus bylo budování. Ona byla blízko. Stisknutím tlačítka tvrdší sama proti němu ona vykopal její nehty do jeho osazení. O chvíli později stars rozložený za její oči a ona se otřásla v náručí a nechte se skrtila moan.

  Lovec přesunula své ruce a squished tvrdou proti strom, balicí jeho ruce kolem své vlasy vytáhl její těsné proti němu jako on zabouchli do ní a vzal na sebe jeho vlastní vyvrcholení. Ona byla stále ráz z její vlastní uvolnění při šel přes okraj a rozlité jeho semene všude.

  Supí společně a mírně giggly z jejich odpoledne cvičení, Hunter pomohla vytáhněte její oblečení zpět na místo a sebe v jeho kalhoty.

  Její stranu stisknuto polibek na její prsty. Nikdy nebylo vrtání s Misty byla tak uvolněně a s ním, nedokázal stále rostoucí viz už unavuje s ní.

  "Miluji vás Misty" Hunter šeptá jí pohledu na ní. "Chci se oženit. Doufám, že vám řeknou ano; nemyslím si moje matka opustí, dokud jsme stanovili datum".

  "Budu vdávat jste Hunter, ale já nevím, jestli chci vaše Mami plánování mé svatby," Misty přijat. "Nemám nevadí, pokud pomáhá, ale chci říci v mé zvláštní den, zejména pokud mám jen jeden svatba".

  "lepší získat pouze jednu svatba" Hunter growled na ni a pak jí popálené prsty jí vyšlehají.

  "Jak tak buster" giggled mlha a dal mu a hravé postrkovat a odletěli v lese v chodu.

  Lovec zúží jeho oči a rozběhl po ní. Ona byla rychlá a musela se žádný problém s použitím stromy a keře pro pokrytí mezi změnou směru. Pokud byste měli více pokoj by musel podváděl a přesunula na jeho dragon formu a ji popadl, ale tam nebyl dostatek prostoru s utažení stromů. Spoléháme na jeho zvýšené smysly, šel její vůně.

  Nakonec chycen její se skrývá za velký strom a řešit její.

  "Mine," řekl a tvrdil, její stisknutím důr
azná polibek na ústa a stisknutím tlačítka její tělo do nečistoty jako on na ní nechat její pohybovat. Prostě ať je jeho hmotnost kamenů její a posmívali se když pokývání mírně volný proti němu nelze získat zdarma.

  "Bůh jste těžký," řekl mlha, i.e., chichotání.

  "Pokud chcete hrát hry se mnou, ujistěte se můžete zpracovat chytají" Lovec řekl jí a pak okusovala stonky na její osazení přes její košili před stisknutím tlačítka Další polibek na ústa.

  "Aha, mohu vám rukojeť Hunter. Lepší otázka zní, jste pro chase?" Misty řekla mu a pak ho trochu zpět překvapivé ho. Poté políbil. Mohl by být větší a silnější než ona byla, ale ona byla ženský a její vlastní pravomoci zde. Trochu občasný problém právě a ... Přesně. Reakce byla přesně ukázala rozdíl mezi muži a ženami. Broušení její zvedni proti němu ona se usmál také ho, když prudce při vdechování.

  "Jsme nebude dostat zpět dovnitř ještě zcela" Lovec řekl jí jak ji popadl zápěstí a upíná nad její hlavou v nečistoty.

  "dobrý", řekl mlha smích a pak uvolněné do náručí jako vzal ji do nebe a zpět.

  Lovec nebyl jistý, jaká bude v budoucnu konat, ale věděl těšil na zjištění. S Misty na jeho straně, cítil bych mohl zpracovat vše. Ona byla jeho druhé poloviny.

  *******************************

  Mlha neměla žádný problém s Hunter je máma chtějí pomáhat její plán svatby. Není to jako Misty měl mom nebo jakékoli rodinné příslušníky, kteří by péče nebo chcete pomoc. Chtěla naučit milovat brzy tchýně.

  Žena má dobré srdce a bylo jasné milovala její syn vášnivě. Misty jen nechtěla velký scénu pro svou svatbu. Chtěla něco malého, tiché a možná i v oblasti s květinami. Pružina by bylo skvělé. Mohla nosit bílé sundress a vložte květiny ve vlasech. Jednoduchost. Ne jako lovec by jí ripování šatů krátce po svatbě nechytneš!

  Problém je v jeho maminka chtěl pozvat každý člověk si někdy věděl, a když budete žít po tisíce let, můžete skončit s vědomím hodně lidí. Nadpřirozeno a jinak. Misty nebyl jistý chce něco, velké a Hunter bylo vyhnout se tomuto tématu. Ona byla unavená z pohledu na šaty, květiny a koláče, mohou stovky lidí.

 

‹ Prev