Book Read Free

Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Page 55

by Tina Johnson


  Han var en stor, sort dragon med blå spidser, han var imponerende ved de fleste dragon standarder, og hans menneskelige form var ikke halv dårligt, eller så hans søstre og mor beroligede ham. Hvad ville han vide, hans søstre havde ikke giftet sig med en anden mand drager, men deres kammerater endte som skiftere af andre arter. De havde ingen anelse om hans fætre og kusiner ville tage efter deres mødre eller deres gearskifteren fædre. Den første ændring er deres DNA i sten. Det havde været så længe siden hans første skift, han knap nok huske det.

  Mens han havde gravet sig huler under jorden, stor nok til at flyve nok til at få motion, han normalt nød at flyve ved nat i sit eget land. Han ejede tusinder af hektar i bakkerne, og boede højt oppe i bjergene, hvor færdes ville turde at finde sig selv, i det mindste på formål.

  I de år han havde investeret i adskillige virksomheder, disse dage holdt han sine penge i aktier og havde en bogholder, der kommunikerede med ham via internet og telefon til at tage sig af hans penge og investeringer. På dette tidspunkt havde han virkelig ikke havde brug for flere penge, men det var den store udfordring for at vinde og se hans bank konto gå op med penge, som appellerede til sit dragon side.

  Manglen på at finde skatten og guld, om end denne æra den værste, han havde været i. Han savnede de gamle dage, kampene, da blodet dragons blev anset for at være sande, de har alle gået i skjul i disse dage. Nu, hvor de kunne kommunikere via email, mobiltelefoner og private fora der ikke længere skulle prøve at mødes hvert år for at se på hinanden. Nu kunne de email hver par uger. Hans yngste søster havde en baby med sin mand. Hun forelskede sig i en gearstang panther ned i Amazon junglen og slog sig ned for et par år siden. Han havde været for at besøge hende til brylluppet, men alle de knus og babyer havde skræmt ham. Han vidste, at han var over den alder, som de fleste hanner sammen, men han havde ikke fundet den rette endnu, for at få ham til at kræve hende som sin skat. Dragons parret til liv, og for en mandlig dragon de skulle finde én, der har inspireret den samme trang at guld gjorde krav på dem, beskytte dem og holde det sikkert.

  Han var det barn i familien, og han havde set hans ældre søskende en efter en falder ind i ægteskabet og kærligheden. Han havde en hård tid at spå, hvem den rette kvinde ville være. Det ville tage en ret speciel kvinde at håndtere ham slet ikke , at han var en dragon forvandlingsmester. Han var bare ikke interesseret i hans egen slags. Han havde nok territoriale spørgsmål som det var uden en drage over sit guld, passer eller ej. Han var nødt til at finde en partner, som ikke bekymrer sig om penge.

  Måske skulle han have at vide. Hans søstre holdt indstævne ham for at imødekomme nogle af deres venner eller familie ved ægteskab, hvis han ville finde sin makker. Han havde bare ikke følte behov. Han var nedtrykt, territoriale, og kontrollere, at han ikke vil kæmpe hele tiden, ligesom han havde gjort med sine søstre. Hans søstre aldrig ville lade ham få det på sin egen måde. Hans far døde i et slag kort efter han blev født, for han havde aldrig set, hvordan hans mor og far underviste, i modsætning til sine ældre søskende. Alle vidste han boede hos kvindelige dragerne havde gjort ham vil køre væk hjemmefra så snart hans vinger var udviklet nok til at bære sin fulde vægt. Selv hans mor badgered ham om at finde en mage. Hun var den eneste der havde fortalt alle andre, give ham tid... Men sidst hun havde været efter ham.

  Hunter swished halen og væltede en del af stablede guld barer og kylede ham gennem hule med et slag. Han blev irriteret. Hans guld normalt trøstede ham og han var besat af tanken om sin familie og at være her alene.

  Dette var ikke godt boding for sin fornuft.

  * * * *

  "Hvordan er dette muligt?" Hun blinkede til ham i forvirring. Hun forstod det ikke. "Hvorfor har han ikke ændre sin vilje? Det giver ingen mening, min far var altid forberedt på alt, og han ville ikke komme rundt til dette?"

  "Jeg tror ikke, han troede han skulle dø tidligt, og han var en travl mand, han formentlig antog, at han havde mere tid." advokaten sukkede og gned en hånd over hans skaldede isse, og derefter tilpasset sine briller på næsen da han kiggede ned på papirerne på hans stor eg.

  "Men hun er hans tidligere kone!" Misty svarede tilbage i frustration. "Jeg kan ikke røre min arv indtil jeg enten, hvad skal jeg gøre?"

  "Få et job?" advokaten foreslog, trækker på skuldrene.

  "Selv hvis jeg fik et job, jeg skulle arbejde i over et år og ikke bruge penge til at betale for den skole jeg går på." Misty var frustreret. Hendes far havde forladt hende i en komplet røger ikke hans vilje. Det var ikke engang om de penge, hun havde sin egen, så snart hun graduerede skole med hendes dyrlæge, men hun kunne ikke spise hendes praktik, arbejde, en fuld tid job, betale alle sine regninger med fuldtidsarbejde og betale for hendes skolegang. Hun havde en plan, og denne skrues helt af.

  "bilen og alt andet er betalt og i dit navn. Du vil være fint, så længe du har din egen indkomst, indtil du er færdig med skolen, huset, og alt det var jeres fædre, som han ikke lagde i deres navn er hans ex'er, der er intet jeg kan gøre ved det, da han ikke ændre sin vilje." advokaten gav hende en mappe med dokumenter i den. "Du kunne bestride, hvis du kunne give juridiske og advokatomkostninger, men jeg tror ikke at du ville vinde, han har været skilt i tre år og havde masser af tid til at ændre sin vilje og ikke".

  "Jeg har ikke brug for alle min fars penge, jeg ønsker blot at afslutte skolen." Hun bad ham, selvom hun vidste at det var håbløst.

  "Mit forslag? Du gå se din ex-mor i person og se om hun enten låner dig penge til at afslutte skolen, og ære deres fars Ønsker du at gå til eksamen. Du var på god fod med hende, når de skilles, måske er hun stadig har følelser for dig, du var grunden til de slog op." svarede han.

  "Nej, men min far helt sikkert gav hende en god grund til at være fjendtlige, med alle hans snyd." Misty sukkede og besluttede at give det en chance. "tak alligevel."

  Misty venstre agter at gå hjem og pakke. Hun måtte MapQuest retninger og søge hendes tidligere stepmom's adresse. Det var et par timers kørsel gennem bjergene for at komme fra Californien til Oregon, hvor hendes ex-stepmom havde besluttet at flytte til efter skilsmissen. Dorothy ville have langt vanskeligere at sige nej til hende personligt og over telefonen, at hun håbede, at hans digtning stadig havde nogle gode minder og følelser for hende, nok mindst til at hjælpe hende.

  Skolen for veterinær medicin i Californien var meget dyrt, og mens hun havde penge nok i banken til at betale for sin husleje, gas, mad og regninger for næste måned, havde hun ikke nok for et helt semester. Hendes far havde givet hende penge hvert semester, når han havde betalt for hende, og da hun gjorde ikke bruge det hele, hun havde nok tilovers til at klare hende i et par uger. Hvis Nana sagde nej, hun vidste ikke hvad hun ville gøre. Hun var så tæt på at være færdig og starte sin praktik.

  Da hun var på vej hjem hun trak i hendes leje condo's indkørsel og parkere, men ikke komme ud igen. Hun hamrede sine knytnæver på rattet i sin bil i frustration. Først hendes far måtte ud og få ham dræbt at rende efter en pige, som var tæt på hendes alder end hans egen. Hendes far havde altid været en womanizer, men han havde haft en okay far det meste af tiden. Han i det mindste foregivet at pleje sine interesser. Han havde etableret sin trust fund for hende som en belønning for at komme gennem skolen... selvom hun havde fortalt ham, at hun ikke har brug for andet end hjælp til prisen for skole og nogle levende udgifter, så hun kunne koncentrere sig, hun skulle til eksamen tidligt på grund af det indtil nu.

  Misty vidste, at hendes far havde elsket hende, trods hans mangler og fejl. Hun begyndte at græde. Hun vidste ikke, om at være vred på ham for at imponere en pige, mens skiløb og smadrer ind i et træ, så en øjeblikkelig død, eller for ikke at fastsaette sin vilje til at sikre, at hun blev taget sig af, mens hun gik i skole, som han ellers havde lovet hende.

  Misty selv græde, indtil hun havde ikke flere tårer tilbage og derefter tørres hendes næse og gik ind for at pakke en rejsetaske. Mens hun var oprevet over den skole, hun var ret sikker på, hun var også bare vred på sin far for at få ham dræ
bt. Hun var ikke klar til at være helt alene i verden. Hun havde haft så travlt med at komme gennem skolen, havde hun ikke haft tid til at få nye venner, eller snak, hun havde kun sin far.

  Da hun fyldte et par sun kjoler, bluser og bukser i hendes taske, mente hun, at udleje et værelse i hendes lejlighed til en anden kursist, måske det ville hjælpe med at leje nok, med en del tid job, hun kunne skrabe køb. Hun kiggede rundt i hendes værelse. Hun havde aldrig gidet at dekorere det. Det var stark hvide vægge og en smuk himmelseng med en floral print comforter på det, at hendes far havde købt hende for at fejre, at hun gik på college. Hun havde et spejl i fuld længde ved siden af kommoden, at hun sjældent så på hende. Misty ofte faldt i søvn på sofaen og læser med en bog om hendes bryst, hun sjældent sov i hendes seng.

  Misty fik sin taske, og kiggede på sig selv i spejlet. Hun så forfærdelig. Hendes øjne var poofy og hævede af gråd, hendes tykke blonde hår er kruset og smidt i en sjusket pony hale, hendes hvide bukser var en kaffeplet på dem og hendes lyseblå bluse manglede et par knapper og havde også en blækpletter på den. Hun havde glemt at smide på en bh og hendes store bryster var ikke ligefrem diskrete. Hun var blevet vækket af den advokat, der kalder hende for at se, hvorfor hun kom for sent. Hendes alarm ikke havde gået ud og hun havde ikke engang gider .

  Hun mindst nu forstod, hvorfor advokaten havde nægtet at se i hendes retning hele tiden, hun havde siddet der. Hendes trøje overlod noget til fantasien uden bh på, især med de to øverste knapper mangler.

  Hun trak hendes toiletbordsskuffe åbne og trak et grafisk t-shirt med et billede af Mickey Mouse på det og gravede en ny sports-bh på. Hun fandt et par rene bukser og lægge dem på og fandt hendes sneakers.

  Misty besluttede hun skulle tage mere forsigtig med hvad hun havde på, inden hun forlod huset. Dressing gerne en Girlfriends Forever ho med beskidt tøj var virkelig ikke hendes normale billede. Hun havde arbejdet hårdt på 51338661 i 16 og for at få et diplom på kun to år og havde taget en ekstra kraftig afsæt til at komme igennem de fire år i tre år. Hun var ved at dreje 23 og havde ikke gjort noget spændende i hendes liv. Skolen havde været hendes eneste mål. Hendes far har lavet til hende alvorlig side ved at gøre alt det sjove og farlige ting som hun ikke havde ønsket at deltage. Virkelighed, hvor kort livet kan være gjort hende, selv om hun havde gjort sig selv en tjeneste ved at skubbe sig gennem skolen, så hurtigt uden at lade hende leve lidt først.

  Misty besluttet at når hun har fundet ud af en måde at komme gennem skolen, hun bekymre sig om resten. Hun tog sin taske efter børster sit hår og renovere hendes rottehaler. Medmindre hun har haft lyst til at tage en masse makeup, hendes ansigt og øjne var bare nødt til at se ud som om hun havde grædt.

  Hun brugte Google til at finde Dorothy's oplysninger og fik en trykt version af retninger, sammen med huslejen den data i hendes håndholdt GPS enhed. Hun næsten har gjort det til hendes hoveddør før huske hun havde brug for sin tandbørste og gik tilbage og fik den. Hun låste hendes lejlighed op når du henter den og smed sin taske på forsædet af sin bil.

  Det ville tage hende ca. 7 timers kørsel, for det meste gennem bjergene. Hun ville nyde udsigten. Det ville være en god adspredelse fra alt lige nu. Hun kunne bruge nogle skønhed i hendes liv, og heldigvis var der næsten ikke noget smukkere at hendes frodige grønne bakker med blomster og det glitrende blå vand.

  Misty lagt alt ind i bilen, tjekkede lejligheden igen for at være sikker på hun låste den, indstille alarmen, før hendes bil, fast sin mobiltelefon på laderen i bilen og derefter trukket ud af hendes indkørsel.

  * * * *

  Misty havde kørt et par timer og havde kun formået at komme ud af byen i mere landlige områder. Hun var kærlig, den store grønne områder og et strejf af bjergene forude. Hun elskede træer og åbne blå himmel. Hun havde hendes vindue ned, luften lugtede anderledes ud her. Rens. Hun tog en dyb indånding og langsomt lod hun udånder. Hun lod sine tanker vandre, mens hun kørte, forsøger ikke at tænke på hendes far.

  Det var den slags, hun ønskede at oprette sin veterinærmedicin praksis, da hun var færdig med sin praktik. Hun tænkte på aktive opkald sammen med at få en del tid på kontoret åbent på faste timer. Hun vidste, at en masse mennesker kunne ikke bringe deres dyr i arbejdstiden, så hun tænkte på at gøre kirurgi i løbet af eftermiddagen og hus og kontor timer først på aftenen, hvilket gør det mere realistisk at se en dyrlæge efter arbejde. Hvis hun levede i et landligt, landsby miljø var hun selv tænker på at teste sin side på at give dem mulighed for at kalde hende for nødsituationer. Det ville aldrig gå i en stor by, hun aldrig får noget søvn, men i en så lille by, det kunne fungere, og gud ved at rejse til en storby i en medicinsk nødsituation timer væk kan betyde døden for et elsket dyr.

  Hun buede omkring vejen og begyndte som leder af det dybe bjergsti, klipper, der fører ned til den store drop offs, sammen med krystalblå vand ned under så langt øjet kunne se, var et smukt billede. Hun forestillede sig havfruer svømme i vandet nedenfor, og det fik hende til at smile. Hun havde elsket den lille havfrue vokser op og hun elskede tanken om ægte kærlighed, hun havde bare aldrig havde tid til drenge i skolen. Det var en distraktion og hun ville bare komme igennem skolen først. Hendes far havde drillet hende for ikke at have nogen romance gener. Hun havde altid fortalt ham, at hun foretrak at vente på den rigtige, i stedet for at have det sjovt med hele Mr.'s i verden.

  Hun følte at hendes øjne godt op med tårer ved tanken om hendes far og hendes taler og griner, og ikke se rådyrene gå i vejen. Mellem det slørede tårer, hun forstod noget solidt foran hende og trak hendes bil hårdt prøvede at undgå at ramme ham, og de kom flyvende ud, hun heldigvis rykket til højre og smadrede sin bil ind i klippen i stedet for at sende den svimlende ud over en klippe og det mest sandsynlige ville have været hendes død.

  Airbag gik i hendes ansigt, så hendes nakke og skuldre. Denne skade var ikke livstruende, men det var bestemt vil gøre hende ondt i et par dage.

  Hendes bil hvæsede, snublede, og døde. Hun forsøgte at få den op igen, men med damp stiger op fra motoren, og spruttende og hvinende lyde, der fremkom, når hun drejede nøglen, hun stort set var det en goner.

  "Damn, damn, damn, damn." Misty mumlede til sig selv igen og igen.

  Hun steg ud af bilen og greb sin mobiltelefon, den trang til at sparke til dæk. Hvordan kunne hun have været så uforsigtig og dum, hun ville aldrig få råd til en ny bil . skærmen på sin mobiltelefon var revnet i kraft af den indvirkning det sendes ind i instrumentbordet. Så meget for iphone beskyttere. tilsyneladende ikke inkluderer bil-crash beskyttelse.

  Hun holdt den op mod himlen, og forsøger at læse på en skærm, i det mindste var det stadig, hun var i stand til at skele nok at se, at hun havde nogen cell reception her, og hendes chancer for at komme igennem til alarmcentralen var slank med ingen modtagelse af enhver slags. Hun var tilsyneladende i en død zone.

  Misty gik et par meter i nogen retning uden at give op på sin telefon. Hun ventede i en time eller to før, så alle skulle forbi og hjælper hende. Ingen kom. Hun besluttede at vandre op ad vejen og se, om hun kunne få celler, hvis hun ikke kunne finde noget, hun ville bo i sin bil om natten og prøv igen i morgen. Hun havde nok vand i bagagerummet og nogle protein barer for at overleve, hvis hun havde også, men det vil ikke længe her.

  Hun åbnede sin kuffert og dumpede ud af hendes skolebøger fra hendes rygsæk, og pakkede et par ændringer af tøj, lidt vand, sin mobiltelefon og sin pung og lagde den på hendes ryg. Uden hendes klaprende bøger, det føltes meget lettere end hun var, men hendes hals og skulder stadig ondt fra airbaggen og hun krympede sig fra stammen.

  Hun gik et par kilometer derfra, og begyndte at blive bekymret. Det var mørkt og hun havde brug for at komme tilbage til bilen for natten. Det var ikke sikkert at vandre langs kanten af klipperne. Hun havde i mellem bjergveje med dalen med landbrugsjord, men hun var ikke sikker på hvor langt væk det er. Hun besluttede at gå et par minutter for at se, om der ikke var nogen tegn på liv, før turen går tilbage til sin bil. />
  Hun vendte sit batteri for at spare det, da hun ikke var sikker på hendes batteri ville være i stand til at anvende det efter ulykken. Hun gik ca. 1 km og drejes en sidste hjørne og så en vej, der fører op i bjergene. Det virkede ikke som en service, men det havde friske hjulspor. Det var ved at blive mørkt. Hun så op og kunne se i en fjern afstand et hjem, hun mente det var et par kilometer op af bjerget, men de kan have en telefon. Hun drøftede gik tilbage til sin bil, eller gå til house og sad der og stirrede et øjeblik.

  "Okay Misty, mulighederne her vi tilbringer natten i bil, eller gå op til en total seriemorder leder mansion ude i midten af ingenting og håber der er nogen hjem, håber de har en telefonlinje, og håber den person ikke dræbe og voldtage mig." Hun prøvede at forestille sig sovende i sin bil med den måde hendes hals føltes og besluttede, at hun ville tage risikoen.

  Sove i bilen kan medføre andre ramte hendes bil, da det var på den anden side af vejen i et hjørne i mørket på kanten af en klippe. I hendes bil ikke rigtig lyd langt sikrere valg til hende på dette punkt.

  Tager en dyb indånding, Misty kvadreret hendes skuldre og begyndte at gå op ad mudrede sti til huset. Solen gik ned, og hun var ved at blive koldt. Op i bjergene og det føltes varmt når solen var væk, men så snart det gik ned, hun kan fryse ihjel. Hun havde brug for at holde bevægelse og derefter indså der var også vilde dyr i skoven, når hun hørte en enkelt ulvehyl. Hun håbede, at det ikke var så tæt som den lød og plukket op, næsten sprinte op nu.

  Hendes sko var smurt ind i mudder og hendes jeans var våde og mudrede op til hendes Skanke af forfjerdinger. Vejen blev værre end det så ud. Hun var ikke rigtig den atletiske type og hendes lunger gjorde ondt fra tempo, hun prøvede at holde.

  Huset var længere væk end det så ud. Det var helt mørkt på det tidspunkt, hvor hun gjorde det op og bankede på døren. Hun ventede et par minutter.

 

‹ Prev