Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic)

Home > Other > Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) > Page 63
Paranormal Dragon shifter: Dragon's desire Box setRomance Billionaire Romantic Comedy Box set ) (Paranormal Action Adventure Shifter Romantic) Page 63

by Tina Johnson


  "Du er en drage, en mand,... Jeg var bare morsomt. Jeg føler sommetider er lidt for godt til at være sandt. Og jeg husker din mor at sprænge dit køkken og din fætter forsøger at starte en kamp på vores bryllup, og det bringer mig tilbage til virkeligheden." Misty fortalte ham.

  "Hvad jeg lover, at hvis vi nogen sinde har familieferier, de ikke sker i vores hus med min mor?" hviskede han til hende og derefter kyssede hende og tog hendes hånd og drejede mod gæsterne. Mange emma og klappede, selv et par catcalls blev råbt, var tåget rødmer en smule. Hun lænede sig mod Hunter's skulder og følte intet kunne ødelægge hendes lykke.

  Det er meningen.

  "Mor, du sagde, at du skulle afsted når brylluppet var ovre?" Hunter sagde, Hvisler i frustration. Det var hans bryllupsnat, og hans mor havde været med til at få alle hjem og alt taget sig af. Men nu stod hun i sin stue, så jæger til at tage hans nye kone i seng.

  "Jeg ved, men jeg ville blot have en chance for at sige farvel til de to personligt, inden jeg rejste." sagde hun og lænede sig over at kramme jæger. Misty var allerede ovenpå venter på ham. "Jeg ville også gerne lade dig vide, at hun er gravid. Jeg kan lugte det på hende".

  Jægeren stivnede og kiggede på sin mor i chok. "Nej, det kan ikke ske for hurtigt... kan det?"

  "Tilsyneladende. Tillykke, Far." Hans mor grinede og gav ham et kys på kinden, før hendes tasker, hun havde ved hoveddøren. "Se mig, Hunter, ellers gider jeg ikke."

  "Okay, jeg kommer!" Hunter sagde, så fat i de to andre tasker og tager dem ud til hendes bil. Prøver at beslutte om han skulle fortælle tårevædede hans mødre mistanker, var han ikke sikker på han mente hende helt.

  "Jeg elsker dig og jeg håber hun gør dig glad. Også, jeg købte du fyre nogle graviditetstests. De er i den skuffe i gæstebadeværelse. Det er en pakke med tre, så du kan tage mere end en, hvis du har brug for bevis." at give sin søn et hurtigt knus, Hun smilede til ham og gled ind i bilen, klar til at forlade. "Jeg kommer til at savne dig. Lad mig vide, hvordan det går eller kommer jeg besøger jer igen."

  "Jeg lover, jeg vil lade dig vide, hvad der foregår." Hunter trolden som han lukkede døren og vinkede farvel. Han var stadig under stød hans mor fortæller ham, at hun mistænkte Misty var gravid og forsøgte at finde ud af, om han skulle fortælle Misty nu, eller vente til morgen.

  Gå ovenpå, han længe nok til at snuppe en flaske vin, som han havde købt bare for i aften og tog to glas. Stop på trappen, han indså, at hvis hun var gravid, kunne han ikke tage vin til hende. Hvis han drak det og ikke give hende noget, han er nødt til at forklare hvorfor. Forlader glas og flaske nedenunder, han gik ovenpå og indså, at han måtte tale med hende.

  "Misty?" spurgte han og så betro når han kom ind på værelset. Hun som ligger på sengen, nøgen bortset fra nogle blonder 1826 strømper og strømpebånd. Han blinkede til hende og næsten glemt hvad han skulle sige.

  "Har din mor endelig ferie?" spurgte hun, og bare ikke hvorhen. "Jeg mener ikke, jeg kan ikke lide hende, men jeg ønsker jer alle til mig."

  "Ja, hun er gået." Jægeren sagde og forsigtigt lukkede døren bag ham, før du går over til sengen for at sidde ned ved siden af hende. Han rakte ud og lagde sin hånd på hendes ben, kigger på hende et øjeblik.

  "Hvor er den vin? Jeg troede du var at bringe noget op? Ikke at jeg har brug for alkohol for at få en bryllupsnat, men jeg ønskede at lave en toast." Misty spurgte ham og sat op, hendes bryster hopper op og ned mens hun knælede ved siden af ham på sengen.

  Hunter kunne ikke lade være med at se den kække store dynger vrikke overalt og derefter kiggede på morede udtryk i ansigtet.

  "Min mor tror du er gravid." Hunter havde ikke ment til blurt it out, men han blev så distraheret af hendes nøgne runde kurver, fik ham næsten til at savle, han bare åbnede munden og det kom frem.

  Misty næsten grinede, indtil hun indså, at han var alvorligt. "Hvordan er det muligt?"

  "Når en mand og en kvinde..." Jæger begyndte at sige og hun klemte ham blidt.

  "Jeg får sådan en baby. Hvad jeg mener er, hvordan vil det ske så hurtigt, og hvordan ville din mor?" sagde hun, hendes øjenbryn kommer sammen med hendes forvirring i hendes ansigt.

  "Ligesom alle andre dyr, ville være i stand til at fortælle du er gravid. Duften af hormoner ændrer sig. Jeg tror hun har et tilstrækkeligt følsomme næse hun kunne lugte det på dig." Jægeren sagde og trak på skuldrene.

  "Er det derfor du forlod vin nedenunder?" spurgte hun ham, blinker til ham, hendes sind forsøger at beslutte, hvordan den vil håndtere en sådan situation, hvis hun faktisk var gravid. At være gravid kan ændre en masse af hendes planer, og hun ville have børn, men hun troede, hun ville gerne have mere tid. En baby er lige ved begyndelsen af et nyt ægteskab kan gøre livet lidt svært.

  "Ja. Vi kunne vide med sikkerhed. Min mor sagde hun efterlod nogle tests for os i gæstebadeværelse." Hunter tøvede. Han var ikke sikker på, at han ønskede at vide i aften. "Helt ærligt, jeg har det fint springer over den vin, der kan teste i morgen, og bare tilbringe vores bryllupsnat om os. Ikke alle mulige stress spædbørn eller den kommende aften. Jeg kender dig selv, hvis du ikke kan slappe af og koncentrere sig. Jeg tager den test, du nu".

  "Hun var så sikker på, at det købte hun os?" Misty sagde blinker til ham i sengen.

  Jægeren nikkede, og trak derefter Misty på hans skød. "Uanset hvad, så vil ikke gøre en forskel. Jeg ønsker at bruge min bryllupsnat fokuseret på min kone. Jeg ville vente til morgen for at fortælle dig, men det bare gled ud. Jeg er ked af det".

  "Jeg vil prøve i morgen, vi kan springe over vinen i aften brugte jeg hele tiden at komme til dette punkt af under vores bryllupsnat, og blev endelig alene. Jeg ønsker ikke at bekymre dig om noget andet lige nu. At elske mig." Misty fortalte ham, at vikle sine arme omkring hans hals og trykker hendes læber mod hans. Hendes store bryster gned imod ham, drille ham.

  "Jeg elsker dig Misty. Jeg ved, jeg har allerede sagt til dem, men jeg vil bare fortælle jer igen." Jægeren fortalte hende og vuggede hende i sine arme. Glemmer alle de andre ting, han kyssede hende. Hendes fingre arbejdede på knapperne i hans skjorte, og han lod hende. Lige nu alt, hvad han kunne tænke på var inde i hendes varme krop, lugte hendes sarte hud, og høre hendes stønnen af nydelse.

  "Jeg elsker dig." En tåget sagt som hun skubbede hans skjorte fra hans skuldre og gled så fra hans skød kan læne sig tilbage på sengen. "Kom nøgen og komme her."

  "Jeg troede, du aldrig ville spørge," griner, han tog resten af sit tøj og blandede sig med hende på sengen, kører sine hænder op og ned af hendes ben, han gned den af hendes lår. "Du er en mands våde drøm. Kurver alle de rigtige steder, ingen skam i det, vi gør sammen. Jeg elsker det."

  "Du gør det nemt at føle sig smuk." sukkede da hans hænder gled mellem hendes ben at røre hende mere intime folder, Hun spredte hendes ben bredere, hvilket giver ham mere adgang. "Jeg elsker når du rører mig på den måde."

  Misty er nået ned for at få fat i hans pik og stryger ham hårdt, som han legede med hende. Han har altid sørget for at hun fik, hun elskede ved ham. Han var en uselvisk elsker og hendes fornøjelse syntes at vække ham. Det var erotisk at se ham få mere vakt mere flyttede hun og vrikkede og stønnede.

  Hunter lukkede sine øjne for en anden af hendes tommelfinger gned over spidsen af hans pik forsigtigt. Hun lagde sine hænder omkring ham, hive ham stramt. Nyder fornemmelsen af hans tykke gjord i hånden. glide en finger inde i hendes, han fik hurtigt sin hofte bue op i rytme til sit slag. Hans tommelfinger gned mod hendes Clit, sende gys af glæde op af hendes ryg, da han bragte hende tættere på orgasmen.

  "Cum for mig, Tåget. Jeg vil se dig i kast med passion." Jægeren sagde til hende, greb hendes hånd væk fra hans pik, der holder det fast med fingrene, med fokus på hendes glæde. "Skub mod min hånd, jeg kan mærke dine vægge op mod mig, sluge mig, klem."

  Misty jamrede og afslappet mod sengen, med fokus på hvad han lavede. Som han beskrev, hvad han følte fra hans side, hun kunne mærke hendes krop gør præcis det, han sagde. Det v
ar så varmt, at hun var ved at cum over hans hænder. Spreder hendes ben, han bøjede sit hoved ned mellem hendes ben og satte sin mund mod hendes Clit. At slikke og sutte hende, han snoede sine fingre ind og ud af hende, da han lod sin mund tage hende over kanten til en eksplosiv orgasme, der fik hende til at holde vejret, og hele hendes krop ryster.

  Inden hun kunne komme ned fra orgasme, begyndte han at opbygge en anden, og derefter trak han fingrene ud og placerer sin pik imod åbningen af hendes folder og smed sig dybt inde i hende. Kysser hende, tog han hende ud over kanten igen et øjeblik senere, hans krop skubber hende mod den bløde madras nedenunder hende tilbage.

  Han har elsket hende det meste af natten. Hver gang de ville hvile, han ville vække hende op til en orgasme og begynde forfra. I morgen, de var begge trætte, og Misty var lidt øm.

  Hunter endelig lade hende sove, men han sov ikke. Han bare så på hende, med et tilfreds smil på læberne. Han var tilfreds.

  Da hun vågnede et par timer senere, havde han formået at blunde og slukke lidt, og han rakte. "Vil du have noget kaffe og morgenmad?"

  "Det ville være dejligt," hun så ham komme ud af sengen og få en morgenkåbe, binde bælte omkring hans talje. Hun blev lidt skuffet fordi hun kunne lide at se hans stramme røv gå væk fra hende, bøjer til hvert trin. Da han tog endnu en kåbe fra en krog, han kastede den mod hende. Hun stod op og tog den på.

  "Hvis du vil være kok, tror du, at jeg skal stoppe ved det andet badeværelse og... bruger en af disse test din mor efterlod?" hviskede hun til ham, øjne bredere som hun overvejet mulighederne.

  "Jeg tror, du skal. Jeg laver os noget mad, men jeg advarer dig, uanset hvad det er, jeg har planer om at bringe dig tilbage til sengen og starter forfra igen!" Hunter fortalte hende med et grin.

  "Jeg er faktisk lidt ondt," sagde hun. "Lad mig i det mindste få et badekar i at nyde alle mine muskler først."

  "Kan jeg tilslutte mig i badekarret?" Hunter sagde da hans øjenbryn gik op. Han forestillede sig hendes våde, glatte krop i vandet. Hans badekar var stor nok til dem begge, og han kunne billedet hende ride ham i hans sind i vandet. Det erotiske, våd fantasi havde han stadig hårdt igen under morgenkåben.

  "Tror du, at du kan holde fingrene for sig selv?" At hæve sine øjenbryn på ham, hun var ret sikker på, at hvis han var i bad med hende, hun ville ikke gøre meget afslappende.

  "Hvis jeg skal," Han så så skuffet, hun næsten begyndte at grine. At stå op hun fulgte ham ud af soveværelset, og fandt en lige nede ad gangen, mens han gik tilbage ned ad trappen. Ved testen og ventede på hende, hun følte sig lidt syg til hendes mave.

  Hun så ham forsvinde ind i køkkenet fra over gelænderet før gik ud på badeværelset. At finde kassen med testsæt, hun læste i retninger og trak en pink test. Hun tog proppen af, og sad på toilettet. Tisser på det, hun trak det ud igen efter et par sekunder og sæt hætten på. Hun satte det på køkkenbordet og ventede. Skylning toilettet, stod hun op og vaskede sine hænder og ansigt. Hun samlede det op og lagde det i hendes kåbe lomme, ikke ønsker at se det endnu. Hun gik tilbage til soveværelset og børstet hendes tænder og det nedenunder til køkkenet.

  "Vidste du?" Jægeren spurgte hende, da han fried op lidt bacon og æg. Han havde travlt med at lægge brødet i brødristeren, og sensationsprægede plader og saft gelé.

  "Jeg vidste, men jeg gjorde ikke se på testen endnu, det er i min lomme. Du kan se, når du er klar og fortælle mig svaret. Jeg er ikke sikker på at jeg vil se det alene." Misty sagde og gik over til ham. Lagde sine arme omkring hans talje, hun lænede sit hoved mod ham i et øjeblik med lukkede øjne.

  "Denne test ikke noget tåget, ved du det?" Jægeren fortalte hende blidt, mens han granskede hendes lommer til testen.

  Hun nikkede og rystede på hovedet. "Det kunne ændre meget." forvirret, hun var ikke sikker på, om hun ønskede at vide, at testresultaterne, føle en midlertidig øjeblik ønsker at bo med afslag, hun næsten bad ham ikke at fortælle hende sandheden.

  "Jeg mente mellem os. Jeg vil elske dig, elske dig, har din ryg og være ved din side, selvom du har hævede ankler og en mave med mit barn. Jeg vil stadig finde dig smuk uanset hvad, og vores forhold kan overleve. Vores forhold vil vare for evigt. Et barn har brug for os i et par år. Det skal nok gå." Hunter sagde, at berolige hende. Han var ikke bange for at have et barn med hende, faktisk var han næsten håbede hun var gravid. Han havde fået tid til at varme op til tanken i løbet af natten, og var spændt på muligheden.

  "Jeg er mere bekymret for, hvordan jeg vil håndtere de forandringer, snarere end vores forhold. Jeg har altid været så fokuseret på mig, og hvor jeg forsøgte at gå. Jeg har aldrig holdt op med at tænke og se andre vokse." Hun indrømmede og derefter følte sig skyldig. Det er ikke fordi jeg ikke vil, men nogle gange er hun spekulerede på, om hun ville vide hvordan. Hun havde en mor virkelig at vise hende, hvad hun skulle gøre.

  "Du er en fantastisk mor, enten måde tågede, jeg lover og hvad vi ikke kender, vi kan lære, når vi går. Jeg er sikker på, at alle børn har vi vil tilgive os, hvis vi ikke er perfekte." Han fortalte hende grinende. At trække stangen ud af ryggen, han kiggede på dem og derefter kiggede tilbage på Misty. "Vil du have mig til at vise dig, eller fortælle dig, eller du ikke kender?"

  "Du kan lige så godt fortælle mig," sukkede hun mentalt forberedte til de to valg, hvad hun følte ved den. En del af hendes næsten troede hun ville blive skuffet, hvis det var negativ. Hun havde tid til at drømme om den i nat, og selvom det var skræmmende og overvældende, at idéen var begyndt at vokse ud på hende.

  Hunter vendte test rundt så hun kunne se de to lyserøde streger på testen. "Jeg går ud fra at det er positivt?

  "Ja." hviskede hun og stirrede på det og instinktivt førte hendes hånd op på hendes mave, når hun tænkte på hendes kommende baby. "Åh min gud, det er virkeligt."

  "Det er rigtigt." Hunter begyndte at grine og så omfavnede hende. "Det vil være et helt nyt eventyr."

  "Det er dagens underdrivelse." Misty trolden under testen ud af hans hånd og stirrede på det i chok. Netop fordi hun så det, betyder det ikke, at det gjorde det mere virkelige for hende automatisk. "Vi er klar til helt nye oplevelser i livet."

  "Jeg kan klare det." Jæger havde lovet hende.

  Misty kiggede op på ham og så smilede, hendes krop slapper af. "Jeg kender. Du synes at være i stand til at klare næsten alt. Med dig ved min side, jeg ved, at vi vil komme igennem det sammen."

  "Godt, lad os spise morgenmad, og jeg lover ikke at fortælle min mor, at hun havde ret, i det mindste for en tid, indtil du er klar." Jægeren sagde, da han tog maden over til bordet og sæt den ned.

  "Jeg sætter pris på det. Jeg har en fornemmelse af din mor ville vende tilbage omkring og ikke forlade indtil barnet gik i college." indrømmede hun, da hun satte sig ned at spise morgenmad.

  "vov ikke at jinx os." Han fortalte hende og derefter pause hans gaflen halvvejs til hans mund. "Hun bare brug for en kæreste for at holde hende beskæftiget. Det ville holde hende ud af problemerne."

  Misty grinede ad ham. "Det lyder som en plan, bør du gøre noget ved det".

  Jægeren nikkede og spiste sin morgenmad. Han var glad. Han startede ikke vidste, hvor han ville gå med sit liv, og nu havde han fundet sin plan, hans fremtid, hans smukke mate.

  Han havde ikke fortrudt.

  ثعبانی تمتی.

  عروس تصادفی

  عشق همه چیز زیبا

  از سوی

  زراغن سامسن-

  (ناشرSDJ)

  تا سال2015©ﻙپی رایت

  از سوی

  زراغن سامسن-

  این ﻙتاب و یا هیچ قسمتی ازآن ممﻙن است و یا مورد استفاده در هر چاپ شیوه بیان و بدون هیچگونه کسب اجازه از ناشر نوشته شده,جز برای استفاده از ﻙوتاه مقتبساتی سانمی در کتاب است.

  مردشﻙارچیی تﻙانداده بود.وی در شکل و پیمودن اژدها و عق�
� او در غار طلای خود را به او است.طلا او,علاقه به بازی پیدا است.معمولا آن را دوست و انداختن آن شمارش و تردادن در آن است.او یﻙ انسان روی زمین خانه,اما این است ﻙه او در آنجا بیشتر وقت خود را صرف,با طلا و گرامی گرد او در طول چند صد سال اخیر است.تعقیب او را به سمت روبانده گامزده به اتاق است.

  در حالی ﻙه اغلب ثعبانها شناخته شده و گنجینه طلا از عشق و هیچ چیزی را درخشنده آهسته آهسته رو را از دست داده.چیزی او را با اشتباه بود.او دو بار در اخیراگ قاپزده شرﻙت پاﻙ چیزهاثى بیرونآمده تنقح به خانه اش را به پنج دقیقه دیر به دلیل آب و هوای بد است.او می دانست او بدخلق,اما او به طور عادی اصلا آن را از دیگران است.او بعد از آن خواهر خود را تقریبا به ذهن خود را تغییر, وی می دانست ﻙه چه ها می گفتند.ﻙه او بیقرار و نیاز به همسر است.

  او بزرگ,اژدها را با نوﻙ آبی رنگ سیاه ترازو,بیشتر مؤثر بود که اژدها و معیار های انسانی نیم یا بد نبود,و یا خواهر و مادر وی دوباره او را.خبر چه می کرد,خواهر شوهر مرد دیگری نیست, به جای خود اژدهایانی ماتهای صحمص گردانهای آن گونه های دیگر از شدن است.آنها خود را به این فﻙر خواهرزاده و پسرخواهرها لواده مادران خود را پس از,یا پدرانshifter.اولین تغییر خود را درDNAبه سنگ است.مدتها اول خود را عوض می شود,وی به سختی یاد آن است.

  در حالی ﻙه او خود را ﻙنده مغاره ها در زیر زمین پرواز به قدر کافی بزرگ ﻙافی برای ورزش ﻙنید,تمتعیافته واگف بهوافرستادن در هنگام شب در خلوت خود سرزمین است.او مالک هزاران جریب زمین در تپه ها و ﻙوه های بلند زندگی در آنجا عهدشﻙنهای یارابود پیدا نمى کند,او را به حد اقل رساند.

 

‹ Prev