Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 8
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 8

by Josh Law


  "Jeg-" hele hans legeme dratt og hans øyenbryn fløy til toppen av hodet. Alex visste umiddelbart at dette ikke var fra minnene sine. Noe var veldig feil i huset.

  "Nick"?

  "Få ned!" Nick kastet sig på toppen av sin bror. Alex følte hans chin bore inn i støv og varmen som Bianca er tilbake veggen blåste ut. Brann rullet over gresset. De ble fanget i en øy av flamme for et øyeblikk. Nick feid Alex opp av hans kappe haler, klatring på sykkel og rusende ut i natt.

  "Hva-?" Alex's ører var ringer. Han tok Nick rundt midjen som de skudd i mørket av Coloradoan skog som omringet deres foster hjem. Hans hjerte var boring i spissen av tungen. Dette kan ikke være det som skjer. Ikke igjen. Deres dager som blir forfulgt av djevelen var historie. Noe å fortelle barna i college og imponere sine helt til toppen av brorskapet.

  Ikke nå. Nick parkert sykkelen i en bank av rød leire. Han hinket av det, hender rive i håret hans. Han gravde tærne hans ingeniør støvler i smuss sparker og skrape inntil han avdekket en vanlig øl kjøler.

  "Hva i helvete, Nick?" Alex ble målløs.

  "Den tipster arbeidet jeg har gjort for Chief Riggs? Rydder opp etter farens rot, ratting ut det som er igjen av hans lab og våpenlagre ham og Dr. Swift var skal bruke for en Zombie Boot Camp? Du får hva er i kjøleren, høyre? Se, Alex, jeg vet det er smuglergods. Jeg skulle slå den i så snart jeg finner det, men jeg måtte bare se på det en annen gang. Nå er jeg glad jeg ikke slå den i for bevis fordi vi trenger det. De har truet vår trillion brødre og søstre og Papa Vierra. Det er alt vi trenger å vite!" Nick var snakker en mile et minutt som han brøt kjøleren åpen. Alex skjøvet et all-star baseball-spiller til Nick's side og så ned i kjøleren.

  Det var for liten for rifler med mindre de var lemlestede. De hadde ikke nok praktisk erfaring til å trygt sette en halvautomatisk rifle for bruk. De ville ha til å takke for den overflod av pistolene sine lunefulle pappa hadde utarbeidet for sin "super soldater".

  Alex gritted hans tenner gammelt på brekninger som han realisert hele familien hans var i fare. Han er kanskje ung, men han var ikke dumme. Hvem var de, disse folkene var etter Nick. Han hadde vært den beste lab rotte og langt de fleste militante. Noen som fremdeles var i deres pappa's hjørne eller noen han hadde gjort lover å og mislyktes i å holde dem hadde kommet til repossess uansett hva de følte at de var skyldte. Som ville være Nicky og resten av Santa Bianca er barna som var alle Prescott er barn som et resultat av hans spermhvaler krysser vannet donasjon til prosjektet.

  Holde pusten, Alex bli plyndret rundt til han fant en Sovjet-tiden PSM. Nick skrapes flere samsvarende blader til sjeldne russiske pistol av kjøleren er gulv og trykket dem til Alex's risting palm. Når han gjorde han avdekket en jet- fargede Jeriko 941 kobber med innlagt håndtaket.

  Han plukket den opp å undersøke det. Det var bildet av et skjelett mann iført en kappe og kappe en raven perching enten foten på hver av skuldrene. På tvers av skjelettet føttene var preget av ordene San La Muerte.

  Nick og Alex utveksles merkelig vekker oppsikt.

  "Kom igjen!" Nick nikket til sin bror. De tok tre hopper skritt tilbake til sykkel og selvgående tilbake til sine rasende hjem.

  Kjelleren gjørme rommet var heldigvis den eneste som har eksplodert. Det hadde skiftet grunnlaget for hus og delt gulvet i noen av rommene ovenpå. Nick belastes i uten å tenkte. Alex tok ham ved hans belte og trakk ham tilbake som en dusj av forkullede rester kom ned fra hullet. Ilden hadde spredt seg gjennom den forskrudde wood og hadde fanget stuen på brann.

  Alex var å prøve å fange pusten og advare Nick at de bør være forsiktig. Han kastet alle av hans egen forsiktig til vind når de hørte deres 16-år gamle søster Sally skriker om hjelp.

  Nick heises hans kortere bror opp på hans skuldre og dyttet ham oppover gjennom hullet i gulvet. Alex var på kjøkkenet nå. Han rakte ut en hånd for å ta én av vridd av-aksen kabinetter og trukket seg lenger inn i rommet.

  Ved full høyde, Nick stod et sted rundt 6'6". Hodet hans var å rusle gjennom hullet allerede. Alex vil bare å finne en måte å trekke sin slanke, men 4-tommers taller bror opp gjennom foundation.

  Han nådd og tok en stol å skyve den Nick's vei. Nick kom seg halvveis opp, Alex sukk fra anstrengelser for å holde stolen forankret til gulvet. Nick's mage var endelig flukt med gulvet og han dyttet sin vei inn i rommet med sine albuer, lander med en marinesoldat i en sammenfiltret heap omgitt av flammer.

  Klar av hullet, de to brødrene stormet inn i stuen sin. Sally hadde blitt tvunget inn i en kina-skap som allerede var rasende ut øverst. Hylende, seire mot veggene, hun sparket den glass dører ut, skjære hennes føtter gjennom hennes joggesko. Hun sutret og hoiet.

  "tilbake! Hender der jeg kan se dem, punk!" Nick kasteball håret hans ut av hans ansikt og trente hans pistol til den lille figuren som stod foran garderobe.

  Han ble overrasket. En liten asiatisk jente slått rundt. Hun gråt, tydelig opprørt. Hun ristet på hodet hennes.

  "Yo no quiero-!" hennes ord var opprørt spansk, men hun måtte være japansk. Nick var forvirret og stoppet i hans spor. Alex kom opp bak ham på pistol på henne.

  "Få vår søster ut! Du er å drepe henne!" Han chambered i pistol, skriker hysterisk på den unge jenta.

  "Por favør, yo no quiero-! Mi mama. Pleide tiene que ir…"Hun var opprørt. Hennes ord var ikke noe fornuftig selv til en opprinnelig spansk-høyttaler. Alex hadde tatt noen spanske i høy-skolen og hadde forstått hennes ord for det meste. Nick ladet framover, forsøker å rykke Sally fra skapet. Alex holdt pistol opplært på jenta og craned hans hals, prøver å tenke på ordene til grunn med henne.

  "Por que estas haciendo esto?"Alex fumbled for høyre ord, gun skjelve i hans hånd.

  "Hun gjør det for meg. Hennes hengivne mama." En kvinne inn på rommet. Hun var kledd i en hud stramt bodysuit med fishnet stockings til kamp. Hun hadde en kanin med halen hengende fra hennes geværkolben og et hodebånd med djevelens horn på det.

  Nick veltet ut av skapet, Sally på hans skuldre. Han trente pistolen mellom kvinnens øyne, svelging i stedet for hennes antrekk.

  Så hun stusset nok for et øyeblikk.

  "Hvor vil du få at gun?"

  "Jeg fant den. Hvorfor er du prøver å drepe min familie?"

  Hun smilte, lo wetly gjennom sin finger-motor røde lepper.

  "Oh ho ho-nå, cielo! jeg ikke prøver å drepe noen. Jeg er bare å rote med dem. Det er deg jeg vil snakke med."

  "Deretter snakke." Nick cocked på pistol.

  "Vil legge ned med pistolen?"

  "ønsker å snakke før jeg søler kobber og blod over hele min foster mama's vakre teppet?" Nick var ikke spiller. Det skremte hans søsken noen ganger hvor kald han kunne være helt siden han hadde kommet tilbake fra de døde.

  "Fine. Eller du vet, jeg kan drepe din lille søster." Hun plystret. Den lille japansk jente mishandlet henne en Mosin-Nagant som hadde blitt skjeve mot veggen skjules av røyk.

  "whoa! Nei, egentlig, hva vil du ha?" Alex tråkket mellom hans bror, søster, og den sprø assassin kvinne.

  "Ah, så du er den edle ett, eh? Jeg kommer til å huske som senere. Den edle som er de du virkelig må holde et øye med. Det er opplagt, men, ja? Din Papito lovet meg en del i udødelighet. Det er hvordan han betalte for mine tjenester. Jeg gjorde noen tunge knekk for at hunden også. Han døde før sin gjeld. Vi hadde en kontrakt! Du kan si jeg er sint, ja? Hvis jeg bare ville blitt betalt, ville jeg ha la din lille familie ferdig sin bursdagsfest i fred. De kan fortsatt gå tilbake til å leve i fred, minus én vaskemaskin Bacardi her blåste til Maria! De to av du har å komme med meg."

  "Hva er du sprø? Gutta?" Sally beat hennes fists til Nick's skuldre, sinte. Nick så på Alex med skjelvende lepper. En side-effekt av deres blod-kombinerer prosedyre hadde vært å forutse hverandres tanker. De allerede visste hvordan de skulle ha for å fortsette.

  "Jeg beklager, Sally." Nick la henne skyv til gulvet utenfor ødelagt kabinett.

  "Hva? Ingen! Vær! Alex er for rene kutt! Han har ingenting å gjøre med noe av det! Og den
ne rykk Nick-He har ikke vært i live lenge nok!" Sally foldet sine hender i en bønn som gest.

  "Noen har den luksusen av å motta sine døde igjen, bortskjemt jente! Nå slå opp, før jeg is du!" kvinnen viftet med pistolen på gutter.

  "Kom, mojito. Trinn lett. Ville ikke vil skade pakken før vi begynne testingen."

  Hun forlot deretter, Sally sitter i haugen av glass skrikende. Renee Vierra kom stormende tilbake på innsiden. Alt dette mens hun hadde prøvd å evakuere sine avdelinger. Hun realisert i en syk panikk som hun kunne ikke finne Sally, Nick, eller Alex i barna hun hadde regnet utenfor.

  "Kom, baby! Det er ok! Jeg kommer til å få deg ut!" Renee vant Sally på gulvet

  "De er borte! Hun tok dem!" Sally ble sobbing ukontrollerbart.

  "Hva? Hvem?!" Renee så ut vinduet. Hun følte hennes mage dolphin-flopp med frykt som en svart El Camino veltet fra scenen.

  "gutta! Herregud, noen tok gutta!"

  Kapittel 2:

  Dodge Demon kom hylende i Durango rundt lunsjtider neste ettermiddag. Marilyn spratt ut av førersetet, knapt husk å kutte motoren og selvgående seg selv fra panseret med styrken til en olympisk.

  Hun landet på dooutføring av "Kiowas' Fountain" ny favoritt bar og grill i Durango.

  "Hun er på sitt tredje Sazerac, Marilyn!" Matty bartenderen jublet som Marilyn stegvis gjennom den gamle saloon style dører.

  Matty slengt henne håndkle ned. Hun ville vært rengjøring opp en knust flaske absinth Renee hadde sølt i hennes drukken babling.

  "Min gutter! Mine gutter!" Renee gråt da hun banket tilbake en annen Sazerac. Hun rotert over disk og nådd for en flaske serverte Mescal sobbing stygt, våte øynene roterbare sobs.

  "Jeg er en bartender, ja. Det betyr ikke at jeg støtter alkoholisme! Du ville ha noen ide om hva som skjedde med Nicky og Alex eller vi alle kommer til å miste vår informasjonskapsler!" Matty's face twisted i et irritasjonsmoment når hun så Marilyn's face gå hvit.

  "Åh, vent, du vet ikke alt heller! Ooh, dette er dårlig!" Matty gritted hennes tenner.

  "Hva? Hva skjedde med mine gutter? Jeg har kjørt hele natten og halvparten av i dag!" Marilyn var plutselig militante. Chief Riggs tok henne rundt midjen som hun prøvde å krage Matty.

  "Ta det enkelt, lite at Shot! Så langt, ingen vet nøyaktig hva ble av gutta. Alt vi vet er at to kvinner, en rundt 35 og Latino og en rundt 13 år og tilsynelatende japansk/Latin blandet blåste bak veggen ut av Santa Bianca's siste natt. Guttene kom lading i med pistoler som Nicky var ment å grave opp fra hærens cacher alle over byen og slå i til bevis. Jeg vil gi ham en skje, men de var bare prøver å lagre Sally hvem som crazy braud hadde låst i bestemor Evelyn's china skap. De utvekslet ord og guttene ble enige om å gå med Latin kvinnen slik at hun ikke ville prøve og byste en plugg i Sally. De forsvant i en svart El Camino om 17 timer siden!"

  Marilyn sliten, nesten kollapset til hennes knær. Hun ville satt ut 32 timer siden. Selv da hun ikke hadde vært i gang.

  "Jeg har prøvd å ringe deg i over 15 timer! Jeg venstre Washington sist natt og har ikke stoppet rullende godta for å få gass og ta en lekkasje siden!" håret hennes ble stående på slutten. Hun hadde satt seg fast som en juvel til ringen er kontakten inn i rollen som Nicky's mor. Med offisielle morsrollen hadde kommet den elleville trenger å beskytte.

  Chief Riggs smilte. Det var bra å ha privat detektiv tilbake i Durango.

  "Ja, om at. Vi har faktisk prøvd å kontakte deg også, Frøken Avalon. Problemet var at vi tror at crazy kvinnen gjorde noe til cellen tårn utenfor byen. Høres ut som en ganske bratt klage, men de hadde eksplosiver. Jeg hørte dem gå av som små kanoner og sendt troppen biler for å undersøke. Noen av tårnene har faktisk kollapset og noen er bare skadet. Ingen i området har god dekning. Det er alle avdelingen. Vi har hatt gutta kjøre hele veien til Silverton prøver å få tilbake online og ta deg en tekst." Chief Riggs svelges.

  Marilyn nikket, klar til å forlate. Det var ikke hans feil at hennes sønn ble viklet inn midt i en virkelig foruroligende medisinsk fremskrittet politisk drama. Hvis de jobbet sammen de ville få guttene tilbake i ett stykke. De gjorde alltid.

  Tegningen pust dypt, hun undersøkte gikk opp til bar.

  "Matty. Jeg ønsker å bestille en flaske vanlig Aquafina. Ren H2O. Ikke spike det med noe." Hun vippet hodet hennes og tok tak i Renee, som fortsatte å swill farlige mengder alkohol. Matty grimaced og bestått Marilyn en vanlig vann flaske. Hun trakk sip-toppen lokket opp og dyttet det mellom Renee's tenner.

  "Ok, hvis du kan høre meg gjennom buzz-roar i dine ører…Lytte opp. Barna våre har fått tatt igjen av noen freak som uten tvil var lovet et snitt av regjeringen forskning pai. Nå, kommer du til sober opp og få i bilen. Jeg kommer til å trenge en vingmann. Vi kommer postal og jakte oss en Lady-Sicario!"

  Hun kom Renee til henne jelly knær og trakk henne utenfor kaste henne i Demon's hagle sete. Det ville være et par timer og et par hundre vann flasker senere før hun hadde sobered nok til å faktisk være nyttig. Marilyn gjorde en mental merk ikke å utstyre henne med skytevåpen til deretter.

  "Marilyn … Det er…du er tilbake!" Hun lo wetly gjennom hennes tenner.

  "Helvete, ja. La oss nå sweep skogen. En kvinne rotete nok til å blåse celle tårn for å sakte ned forfølgerne har definitivt venstre noen slags brødsmulespor for oss å følge!"

  Kapittel 3:

  "Se, nå hvor mange gisler få AC og baksetet i stedet for bagasjerommet? Du er heldig for fordi jeg kan virkelig pack likene i denne lille trick-rider!" på latin damen var chowing ned på litt frukt gummies og fotografering latterliggjøre vekker oppsikt tilbake til Nick og Alex som hun hadde lassoed sammen med razor ledet og hadde dyttet i baksetet.

  Nick himlet med øynene og så ut vinduet.

  "Så, lurer du på hvor vi er, eh? Du gutter som noensinne er blitt til Mexico likevel? Vi håper du har hatt dine bilder…seriøst, jeg vil ikke at du kommer ned med noen stilige sykdom og deretter spre din bakterier til min research team." Hun fylte henne med en annen propp av frukt gummies. Hun eyed Nick med mistenksomhet og kvalt dem ned.

  "Vi kommer til å slå inn Mazatlan, gutter. Mazatlan, det er en strand i byen. Du kommer til å møte noen søte jenter som kan aldri vet at du er en Sicario's gissel. Som er riktig. Jeg er en hitwoman. De kaller meg Devil's Swan. Du kan ringe meg Anahi, som er min kristne navn. Dette er min datter Bacardi. Kalt henne etter min favoritt smaken av rum, ja? Dere kan få venner, men bare venner, får du mig? Det er jail bait ellers, du hunder! Hun er bare en liten jente. Selv ikke gamle nok for henne quinceanera."

  "Vi vet ikke engang hva det er?" Alex på skuldrene.

  "Ikke snakk til henne. Hun gjør øyne på deg." Nick banet ham, irritert.

  "Som er riktig. Jeg liker ham. Jeg tror han er en sexy liten mojito! Som en høye cocktail og en fin rum det, gutt! Jeg vil tygge deg opp og-"

  "Ok, slå opp, det er bare syk. Han er min bror. Du berører ham og jeg vil bryte ansiktet ditt." Nick bristled som et pinnsvin. Alex's øyne hadde krysset og han slo voldsomheten ned i setet.

  "Hmm? Åh, du er den heftige ett, eh? La oss se hvor mye av et menneske du er, deretter. Ok, gutter, la meg bryte dette ned for deg. Først, vi stopp i Mazatlan. Jeg har noen kontakter med noen skadet medlemmer av den amerikanske Black Ops til rendezvous med her, høyre? De var bidragsytere til daddy's little science prosjekt akkurat som meg. Han hadde gjort mye av lover. Var en skikkelig Casanova som gammel hund. Han lovet en dose som Prescott1 skikkelig adrenalinrush pakk ut til bare om hver person satt ved siden av ham på en barstool. Han sverget testene vil være vellykket snart. Som alle kunne dele i overflod av evig ungdom. Det var mer enn penger kan kjøpe. Mange av oss trodde han var mutrene. Men hvis du fikk et lite tequila ned hans leber at han skulle begynne å prate en del ting som, mens obskure, gjort perfekt følelse. Det virket som et langt shot og tiår i fremtiden, men jeg har alltid sagt at du bør sette deg sjetonger i mens produktet er varm og la dem få en liten interesse. Jeg gjorde mye av tjenester for faren din. Det er ikke så fint X-rangerte slag. Jo m
er jeg gjorde den mer mottak han hadde å skrive for meg. Han kontrakt med meg å sette inn et godt ord for meg. Så snart ut ble perfeksjonert-som skjedde når de gjenoppstår fra de døde etter 7 måneder råtnende i graven, Nicolas-da jeg var å få den første dose av det. Alt annet kom over det, for litt hanky panky jeg heter første dibs. Nå din Papito er borte. Jeg har fortsatt ikke fått du gutter, men. Du gutter og en alvorlig krysset av research team som ønsker ingenting bedre enn å kjøre diagnostikk for å få oss alle produktet vi ble lovet, som ser ut til å være flytende rundt i skikkelig adrenalinrush kabelgjennomføringer og blod av hærens sønner."

  "Ah, som tall. De gjorde ikke bust hele teamet, bare deler av den." Nick kjørte hendene gjennom håret hans i risting. Alex svelges ser frem til å kaste opp.

  "Ja, Nei. La den til trykk for å forlenge. Din regjeringer klarte å arrestere en fjerde av teamet. Hovedsakelig fordi regjeringen er den som er sanksjonert av teamets handlinger i første sett. De satt opp et par fall gutta slik at resten kan holde trapper. Teamet planlegger på abducting på Jomfruøyene rehab raskere enn du aner og starte opp produksjonen igjen ASAP." Anahi's øyne tok på et langt unna ser

  "Ja, du boys har forårsaket en ganske rør i det svarte markedet. Jeg hadde til rat race til deg før det hele gikk crazy. Hvis Ashe og hennes convention komme til deg, vil de gjøre avhørene som ikke halvparten så bra som vitenskapen lagene jeg ringte i. Da hun kommer til å drepe deg og brenne deg med helvete penger slik at du kan gå tilbake til Lucifer og takke henne gjeld for henne." Anahi talte på en mile et minutt, ikke noe fornuftig.

  "Vent, hva er det du snakker om? Hvem i alle dager er Ashe og hvorfor hun antar jeg vet Lucifer?" Nick satt opp håret, stå på slutten. Noe i øynene hans fortalte Alex at han ble husket i verden her etter.

  "De ikke offisielt kall til Durango Slipp Science målinger gjort store trykk. Det finnes en konvensjon for kombinert religioner, som Santeria, Voodoo, Satanism, osv. som var baren muy forstyrret av din lille rendezvous med døden, min unge venn. Alle de Atenske menn barna tenkte at det ville være en god idé å kombinere sine religiøse krefter og forberede for eventualiteter som du og andre liker du vil snakke. Det vil enten endre sin livsstil eller det ville bevise at en av deres måter var den sanne og eneste måten å gå ned motorveien til helvete. Uansett, min søte unge Lasarus, helt siden du kom fra tomb åndelige mennesker ønsker å intervjue deg om hva det er som i landet helt ned under. Noen av dem ønsker å gå enda et skritt videre. Ashe er den øverste utøver av Santeria levende på kloden i dag. Hun er den som inviterte til convention i første sett og kalles for en fastlåst situasjon av religioner, en fullverdig sameksistens. Tilsynelatende har hun spilt løs med hennes religion likevel og har tatt steget ut i mange andre felt. Atenske menn folk sier hun skylder djevelen hennes sjel og litt til. Hun har kommet opp med et offer å forsone ham i stedet. Hun lånt det fra asiatiske religioner som sender penger med deres elsket til underverdenen, ved å brenne falske golden regninger på begravelser. Det er hennes evangeliet tro at hvis hun sender du tilbake til helvete fordi du har selvfølgelig allerede vært der, og kjenner veien, med noen av hennes helvete penger på slep, kan være hennes ambassadør og takke sin gjeld. Jeg ble leid inn for å komme hente deg for jobben, men jeg er fortsatt skyldte et shot av self-gjenoppliver lagkameratene adrenalin."

 

‹ Prev