Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 13
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 13

by Josh Law


  "Hun er bare en liten jente…" Han ristet på hodet. Det var ingen måte han kunne gå gjennom med sin. Hun brast i gråt, men ikke ut av frykt.

  "Nick, hør på mig! Jeg med denne nyheten er enormt…For første gang, JEG- jeg har en familie. Vi har en familie...hvis vi går gjennom med…uansett dette er…vi kan lagre dem. Jeg har ikke noe å tape ved å gjøre dette. Jeg ville ha ut av livet. Jeg tenkte om å avslutte den et par ganger. Det er ok…vi har til å lagre dine brødre og søstre og mødre." Hun nikket, overrasket over seg selv. Hvis noen fortalte henne for et par dager siden at hun ville ha til å ofre seg selv for å redde en gjeng av foster barn hun hadde aldri selv møtte hun ville ha hest lo dem og helte Scotch ned sin nese. Etter disse guttene, var alt forandret. Hun hadde aldri følt kjærlighet, aldri forstått hva det ble. Før hun så dem i aksjon. Inntil de hadde ofret seg for sin søster i Durango. Når de hadde snakket kommer til å forhandle med Ashe. Når de hadde kjempet for hverandre i San Agustin Buenavista. På så kort tid, de hadde lært henne hva kjærlighet og familie betydde. Endelig forståelse, det hadde ført henne til hennes knær.

  Hun snudde seg, svelging vanskelig.

  "Du er ikke bare snakker smack, høyre, frue? Du kommer til å ære ditt ord, høyre?"

  "Mitt ord er min bond og mitt slaktoffer må være ren. Du vil forsone den ånder fordi du har noen av hæren Prescott's blod akkurat som de andre barna. Alt er på plass. Stol på meg." Hun nikket med et ondt smil og holdt ut en hånd.

  "Ikke før du viser oss et tegn. Sende noen av gutta for å sette en stopper for Devil's Swan. I tilfelle du ikke har lagt merke til, hun er tent halve Mexico opp som en ferolito!" Nick spyttet i sanden. Ashe lo og ristet på hodet hennes.

  "Så mye Ånd i eder, Nicolas. Ikke rart du klarte å klatre tilbake ut av helvete."

  "Jeg hater å fortelle deg denne damen, men jeg var aldri i helvete. Det er en motorvei du har å gå ned først, i tilfelle du har aldri betalt oppmerksomhet til AC/DC-tekster. Du trenger ikke engang meg til å finne ut hvordan du kan få det. Din sjel er en GPS veileder deg det!"

  "Vet du hva. Jeg vil gjøre alt du har bedt om. Som en bonus, vil jeg sende for noen for å redde din bror fra uansett latterlig plan Cipriano har kokt opp. Jeg kommer aldri til å bry familien din igjen. De bare trengte å vite at de ikke kunne holde deg. Det er ikke rettferdig for alle andre sjel der ute som har hatt til å begrave en kid de elsket. I tråd med naturlig rekkefølge, du vil dø. Denne jenta vil dø, og det vil være bedre for henne enn å gå tilbake til livet ble hun går bort fra. Alle har en Happy-Ever-etter, høyre?"

  To av Ashe's menn kom frem og bundet Nick og Bacardi's hender.

  De utvekslet et blikk, med rimelig tvil om at det hun sa var sant. De hadde gjort hva de kunne. De eneste håpet at det ville være nok.

  Kapittel 15:

  Marilyn våknet for å finne sjansen svømming gjennom knust glass, stekte polstring og smelte stål av den havarerte og brennende buss.

  Hun pustet ebony røk ut hennes nese og tok armen han rakte ut til henne. Hans ansikt var klemt med ekstrem smerte og hun visste at han hadde alvorlig skadet selv for hennes skyld. Hun følte at fristelsen til å briste godt opp i baksiden av hennes hals og deretter var han haler henne inn i sanden.

  De havnet på hender og knær hoste og brekninger de fryktelige kjemikalier. Renee allerede stod det, svinger en stor del av bussen er rammen inn i ansikter og kropper av syv fanatiske pit bulls. Kjemp hunder lå i dyngevis der hun hadde ødelagt deres skulls, utmattende all den styrken hun hadde og litt til.

  Marilyn holdt pusten. Renee minnet om henne av en døende tiger. Hennes golden blonde håret hadde blitt brent halvveis av og hun ville måtte komme opp og skjær den i ujevne kanter rundt henne haken for å holde ilden sprer seg til henne på hodet og i ansiktet. Hennes jeans var halvveis revet fra benene av åpenbart satt ut manisk kjemper hunder. Blod samlet rundt anklene hennes. Hennes høye rammen var halvveis kastet over og hennes sølv-blå øyne så rødt fra all røyken. Hun spant tenner gritted og møtt Marilyn.

  "Gjøre spor du to. Jeg kan holde av helvete for en stund. Leiesoldatene har Alex og utøver har Nicky!" Hun nikket over skulderen. Marilyn og sjansen spunnet rundt i perfekt harmoni for å se kaoset.

  Det på stranden om en femtedel av en kilometer fra bus vrak Ashe hadde beslaglagt et trinn som hadde blitt satt opp for et par lokale band bak en strandkant cantina. I sentrum av det, hadde hun reist to enorme bambus totempæler. Nick var knyttet opp til toppen av én. En liten jente ble knyttet til den andre. Rundt deres føtter var stablet tusenvis av små gylne regninger. To av hennes gutta var dvergen dem i gass. Ashe stod center stage, klædd nå i en lang baby blå kappe og holder en fakkel høyt som hun var Frihetsgudinnen. Hun var å lage en slags tale som de ikke kunne høre fra denne avstanden.

  Marilyn ville ha ladet inn i skuddlinjen høyre så ut av thoughtless fury, men da hun så publikum. Det Prescott mercenaries hadde forlatt Anahi og hennes personlige lønninger, som utgjorde fem klarerte folkens. Disse omkranset en mann som så ut som han hadde klatret ut av Helvete, hver av dem med lyse kårder. Anahi stod i bresjen for kampen. Hun flyttet med presisjonen til en batting, og selv den uovertrufne Cipriano fumbled på henne på forhånd.

  "Jeg vil ikke la deg alene for dette!" sjansen var risting i hans sko ved synet av hans søster stod mot Hounds i helvete.

  "Åh, til helvete med meg! Gå få min sønn!" Renee's face twisted i overraskelse i seg selv. Hun hadde aldri muntlig hevdet Alex som sin egen. For første gang hadde hun. Sjansen nikket. Det var umulig, men det var sannsynligvis hans søster siste forespørsel.

  Sjansen fått tak Marilyn for en annen.

  "Vi kommer til å trenge hjelp fra høyere steder. Som gud, og den amerikanske hæren. Er du ikke ment til å være på banen? Tror det er på høy tid du forklare fravær." Han nikket. Marilyn's munn åpnes og lukkes, men hun hadde ikke tid til å svare. Harley bombe Runner at politistasjonen hadde gitt guttene kom rullende opp i sanden akkurat da, Chief Riggs sitter stolt på den.

  "Nei, jeg tror Frk Avalon bør sannsynligvis gå plukke henne gutten opp fra skolen. Jeg har den amerikanske hæren del av det dekkes." Riggs spradet ned med et selvtilfreds smil. Han var kledd i vanlig klær og hadde en politiet walkie i hans hånd.

  "fanget opp med Sparrow, kopiere? Sende koordinater. Hele den spanske armada besluttet å vis opp for denne festen også, herrer. Få meg noe luft dekk mens du holder på." Han talte i radioen rundt en smertelig brede smil.

  "Hva i helvete?!" Marilyn og sjansen snakket i perfekt harmoni.

  "Hva, så dere er de eneste som kan lade av til Mexico i jakten på rettferdighet? Når du og Renee tømt byen å gå etter barna, jeg var tungt undersøker Devil's Swan forbrytelser. Jeg fikk løs fra alle over Durango. Etter at Zombie Apocalypse din gutt startet everybody's en politiet tipster. Jeg satt ut for å kontakte det amerikanske høvdinger ligner en gresshoppesverm, Feds, Brannvesenet, og alle som vil lytte. Jeg dro den forsiktig og holde av Durango i min stedfortreder er dyktige hender og satt ut med føderale politiet i den støvete brød jordskorpen og pyroteknikk trail. Deretter den meksikanske grensen patrulje ble involvert. Bare så dere vet det, de er alvorlige PO'ed med y'all om en bestemt port som svanen besluttet å fritere." Han smilte og vernedrakt dem på. Fly og helikopter begynte å stupe ned fra himmelen.

  Marilyn storme inn glade tårer som Federal og meksikansk agenter kom spretter ut av treverk. Hun selv anerkjente amerikanske marines og meksikanske militære embetsmenn kommer over sanddynene. Dette marerittet hadde følt seg isolert opp til dette punktet, men hun visste at det var verden ser på. De anklaget dømte seg selv. Det så ut som det Durango Slipp Science trials vil ikke lenger være nødvendig.

  "Honning, la meg." Chief Riggs ladet inn i skuddlinjen av angrepet hunder og trukket ut hans Smith and Wesson modell 29 slippe dem som gresshopper i Desert Storm.

  Marilyn's glede hadde vært et øyeblikks for lenge av distraksjon. Hun hørte en skjærende hyl og spant rundt. Sjansen var allerede kjører i den retningen.

  Alex hadde v
ært én til å skrike. Det agnet oppsett hadde blitt heises opp på zooming av myldret av leiesoldater og hjul til første rad av ofre. Ashe's tale hadde vært avsluttet nå, og hun falt lykten i hauger med penger. Cipriano's gutter ble overmannet 20 til 1. De kunne ikke tvinge sin vei til Alex's oppsett eller på scenen.

  Det var opp til Marilyn nå. Hun gikk mot rundt 200 moderne pirater, flyfisk opportunistiske U.S. Naval offiserer, og Ashe's gale følgesvenner. Én kvinne, et brennoffer, ikke, utslitt og livredd kvinne på som. Hun tok et dypt pust.

  "Ok, det er vis tid. Ingen smerte ingen forsterkning, baby".

  Kapittel 16:

  Bare fordi han hadde gjort dette før visste ikke at Nick hadde på en eller annen måte bli ekspert på kunst av døende. Han var fortsatt livredd som begge ganger før. Det hadde blitt en kjent tørner sykdom i bunnen av hans gut, spesielt når han husket at Prescott prosjektet hadde mislyktes i å finne en måte å agere Lasarus syndrom etter motivet hadde blitt brent. Han kom til å dø, og han gikk til deres død.

  Følelser er vanligvis opphengt i at kritiske øyeblikk av terror. Han følte ikke noen av smerte som kom med katastrofe, men hans bevissthet tok på et kamera vise, menneskeskapt alt med en filmatisk autopiloten. Han så på med store øyne og skjelvende lepper utseendet på Bacardi er vridd ansikt som ilden spre opp spill. Han hørte hans bror skrik og så ut over å se at han ble hengende over en kjemisk mva og knuste å bli kvitt Snake som hadde en rakettkaster til hans hode mens fem andre gutta var skjære ham ned. Alex's øyne møtte sin for bare et øyeblikk. De var allerede død. Han visste at i noen få øyeblikk flammer ville forbruke Nick og alt dette vil være for ingenting. Han ville gå tilbake til laboratoriet for å ende sine dager i en utrolig helvete.

  Nick trodde han var hallucinating når han så sin mor kjører hodet ned gjennom midt i kaoset. Kuler som sørget rundt henne. Leiesoldater og gangstere dryppet liker terningspill fra line-up.

  Hun brukte kaos til sin fordel, å trykke gjennom. Nick holdt sin ånde. Hun hadde gjort det på scenen før han innså at dette var skjer i virkeligheten.

  Veller med en cougar's hyl, Marilyn pounced på Ashe og rullet henne inn regninger.

  "Betal din egen fordømte gjeld!" Marilyn tok Ashe ved strupen. Kvinnen hadde brukt trusler og påvirkning av overtro for å få strøm, men hun hadde ingen stor fysisk styrke til å snakke om. Kampen var nytteløst. Helvete hadde ingen fury som kan best en mor falt. Hun rullet Ashe i flammer. Kvinnen hevnet, men røken begynte å fylle lungene hennes.

  "Mom?!" Nick thrashed. Øynene hans opplært til Ashe, som var asphyxiating raskt fra de forskjellige kjemikalier i helvete penger ble behandlet med. Hennes glassy øynene fortalte Nick som hun ble mest sannsynlig allerede død.

  Marilyn kjørte inn i flammer. Hun knapt følt dem, hennes klær og kropp allerede svidd fra bus crash. Med alle hennes kanskje, hun nådd opp og tok den barbwire som bundet Nick til eierandel. Hun hylte som det bit i hennes hender, men trukket den løs. Han var i stand til å wriggle gratis av det og tore ut av flammer.

  "mamma! Du er lufting og brent!" Nick's face twisted. Marilyn nikket.

  "din bror!" gispet hun. Nick slått å hjelpe Alex når han så noe helt uventet. Sjansen Vierra hadde brutt gjennom baksiden av linjen, svingt sin albue i trimme nakkehårene av snakes hals og banket den rakettkaster mid-air. Han tok det som det kom ned den andre veien og spilt den i retning av strand. Brann sprer seg i en enorm smultring rundt brawl. Gangster, Soldier of Fortune, og leide pirate både due til utkanten av flamme skrikende, rulle i sanden.

  Peyo klarte å rulle gjennom flammer. Han klatret opp og assistert Nick og sjanse som de trekkes Alex fri fra sine lenker.

  Marilyn kom til kanten av sammenbrudd trinn, en bevisstløs Bacardi på hennes skuldre. Hun så ut over det kaos. Den amerikanske marinen hadde stengt i på bay og var skyter på pirater. Den meksikanske hæren begynte å evakuere strand og låse ned i byen. Den amerikanske Marshall, føderale agenter, og øverste Riggs hadde tatt Anahi's gjeng i fengsel og var nå beveger seg i på Snake og hans menn og Ashe's kolleger som alle var fortsatt uryddig i flammer.

  Nick kom en skjelver Alex ned fra kabinettet på hans skuldre og sett ham på hans føtter, dra ham i nærheten av seg selv. Alex kollapset mot sin bror wheezing helt blitt katatonisk for øyeblikket.

  Renee belastet gjennom røyk, bena fortsatt lufting, holder henne bus ramme club som en Louisville bli slitne, klar til å sparke geværkolben og ta navnene.

  "Er han ok? Du gutter ok?" Hun hostet opp røyk og rystet henne kløende nye hår ut av hennes øyne.

  "Alle kommer til å bli fine." Marilyn overlot Bacardi's limp form til tilfeldighetene og nådd og samlet brødrene i nærheten av seg selv.

  Peyo så opp plutselig, øynene går bredt, håret stående på slutten. Alex la merke til det og støtter opp og de alle slått rundt.

  Cipriano kom vandring gjennom røyk. Han hadde et sverd i den ene hånden bakkant blod over stranden. Han hadde inntatt Anahi hodet i den andre, slik at det svinger som en pendel fra hans fingre og trail blod i X-former på tvers av bakken.

  "Hvordan er som sang gå? Jeg pleide å elske henne, men jeg måtte drepe henne?" Han kastet hodet på Nick's føtter. Stod opp rett, jaw sammenknyttede.

  Motivet bak dem var begynnelsen for å ligne på noen slags ordre. De visste alle dypt i deres ben at dette var bare begynnelsen av noe langt større enn denne dagen. Ville de ha styrke til å face i morgen?

  "Din Pappi har sett fyr på verden, vet du at, kid?" Cipriano så tilbake. Gitt deres situasjon, ingen var egentlig alle som forferdet over at han hadde gledens drept damen Sicario.

  "Jeg kommer til å betale sin gjeld fra nå og til rike kommer ikke jeg, Herr?" Nick's skuldre sliten. Alex har studert ham i stillhet, øynene tilsynelatende eldre enn Gud. Cipriano svelges og nikket bevisst, følelse for gutten som vil alltid være i gang fra hele verden.

  "Du har rett. Dette er ikke slutten. Det er bare begynnelsen. De synder som din far endte med halvparten av Mexico på brann." Marilyn så inn i vinden.

  Cipriano så ut fra én person til neste i stille meditasjon.

  "Mine gutter og jeg, vi har til å lage låter. Vi har gjeld til å betale for. Ser ut som everybody's stresset Mexico for gull igjen, 'manito, bare, denne gang, ditt blod er en mine. Du bør komme med oss. Alle du, kom med oss. Vi kan ikke gjøre løfter, men vi kan gi deg beskyttelse. Den typen som en lovløs gir en annen. Fordi face it, Nino, det er ikke lov og ingen land som kan beskytte deg mot det svarte markedet. Du er en høy-verdi elementet nå. Du og hele familien…hvis det var mig gjør valget ville jeg vurdere å gå underground." Cipriano svelges, studerer Marilyn. Han visste at hvis det var noen motstand vil det være fra Nicky's høyhetens mama.

  "Du gjør en levende forsvinner folk, høyre?" Nick svelges, ute fra Cipriano til Renee. Hun nikket og gikk fremover.

  "Nick og Alex er voksne og har til å snakke for seg når det kommer til å bo og gå. Jeg, på den annen side, er juridisk ansvarlig for alle de andre Prescott barna. Hvis vi skal snakke forsvinning, så la oss snakke abducting 30+barn fra Durango, Colorado." Hun gritted hennes tenner og brettet hennes armer.

  Cipriano så ut fra Renee til Marilyn.

  "Hva jeg foreslår vil være et liv på Kjør. Flytter fra sted til sted og land til land. Det meste island land og steder sør i Brasil. Kanskje til og med sjekke inn i min personlige hotellet i Darien Gap for vinteren, hvem vet? Det er ulovlig. Det er risikabelt. Du kommer til å se over skulderen din fra nå av." Han så til Marilyn visste hun ville ha den endelige si.

  "Vi får det. Hei, vi slags venstre juridiske bekymringer bak når vi steker gjerdet som skiller Mexico fra Texas. Så, ja, la oss snakke om betaling." Marilyn nikket. Hun kunne ikke tro hva hun ble godtatt for, eller på kurset hennes liv hadde tatt.

  Cipriano nikket.

  "Ingen påslag, Señora. Disappearing du og Prescott barna lagrer alle våre skall. Du se, jeg er med å la du tag underveis på turen, men resten er opp til deg. Smi for mat, overlevelse, det er opp til deg. Du har alle å være fullstendig g
jenskapt. Nye klær, nye navn. Dette er slutten av livet som du vet det og begynnelsen av colonizing din egen lille høyre til liv."Cipriano så ut til sine folk som samlet seg rundt med affirmations av avtalen.

  Marilyn sukket. Hun så ut til Renee, som nikket. Marilyn lukket øynene og lydløst telte til tre.

  "Ok, karer, jeg antar at vår neste stopp er Durango. Vi kommer til å få søsken. Og da…Vel, gud vet hva deretter."

  =Italian version=

  L'inferno denaro~

  Gancio~

  Ha appoggiato la sua spalle contro uno degli edifici di marmo di American storicità. Questo dovrebbe segnare il giorno che la vita e la vita ultraterrena bled in uno. Ella ha un umile investigatore privato era la sola persona con conoscenza di essa.

  Lei pone il puledro 45 sentire il suo cuore battere a portata di mano. Lei ha potuto sentire le loro orme. La graniglia di sabbia era sul loro scarpe, deposito i marciapiedi con la loro ira. Eppure gli Stati Uniti Capitol ha preso alcun preavviso della terribile situazione circa a formare metastasi entro i suoi parametri.

  Marilyn Avalon non aveva pensato per la sua vita. Ha tenuto il suo respiro sensazione la scarica di adrenalina minacciano di soffocare la sua. Questo dirottamento dovuto lavorare. Lei avrebbe dovuto vivere con l'inspiegabile che aveva assistito a. Suo figlio risorto nuova vita dipendesse da esso.

  Ha tenuto il suo respiro. Twisted verso il vento per sentire la loro discussione sopra il suono del suo cuore.

  "Abbiamo perso la sua…" l'uomo ha dato dei calci a un pubblico immondizia e sepolto con le dita nei capelli.

  Il suo compagno era una donna di mezza età con un pesante Boston-aromatizzati accento.

  "Se lei ottiene al bambino, quindi il piano viene soffiata dritto indietro all'inferno! Noi abbiamo bisogno di lui! Egli era morto per 7 mesi. Egli ha sicuramente avuto di aver visto qualcosa sull'altro lato. Ashe si desidera interrogare lui…" ha gettato il suo capo provocatoria.

 

‹ Prev