Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 12
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 12

by Josh Law


  "Har du en asiatisk relativ, av noen sjanse?" Han smilte fremdeles i postkassa ved hennes prevalently japanske funksjoner.

  "Ja. Mitt fulle navn er Bacardi Tanaka. Se, min mor, hun er som hva du gringoer ringe en prostituert…det var denne break-out big business guy feriering i Mexico om 13 år siden han må ha vært fra Japan fordi han forlot meg hans japanske navn. Du ville oppfatte meg for fullt japanske unntatt for min Spanish-Mexican mor lysere brun hår." Bacardi smilte. Dette var den første vennlig samtale hun hadde hatt. Resten av livet hennes hadde vært bak baren, kjøpslåing med klienter over hennes mor vanvittige priser eller kill-for-sport måter.

  "Hei, høre. Du og din bror. Du har endret ting rundt her, vet du? Jeg tror ikke det er rett for Nicky å ha for å gi seg selv opp slik at jeg kan få gratis av min mor og jeg er virkelig lei av denne gjengen-banking liv, ja? Så jeg tenkte på å lage en bedre avtale med deg. Mens din bror snakker ut ting med sjefen, det ville være den beste tid." Hun nikket, bestemme at det var nå eller aldri. Hendene hennes var redsel. Hun hadde ingen anelse om hvorfor hun var så nervøs for å snakke til denne gutten.

  Alex tok en lang slurk av natron og deretter lente ned for å se nærmere på øyet.

  "Du tenker på hva jeg tenker?" Han blinket en ondskapsfulle glis.

  Hun dro fortsatte manageren og nikket.

  "Hvis jeg hjelper deg hindringene en måte for deg og Nick å unnslippe Ashe's alter, så kanskje…kanskje som betaling, kan du snakke med din hjem mor og jeg kan komme live på Santa Bianca er? Jeg-jeg hørte det var en kjærlighet så det som godtgjørelser fra den amerikanske regjeringen for internasjonale barna, høyre? Virkelig, jeg ønsker ikke å skade din lille søster eller skade på hotellet! Ærlig!" hennes knær var bankelyder nå. Hun var overrasket over at han tok varsel. Han la en hånd på skulderen, og hun følte seg nesten umiddelbart rolig.

  "Ta det enkelt! Mitt hjem mor vil trolig være kult med at selv om du ikke hjelpe meg og Nick! Men, seriøst, tror du vi kan gjøre det? Du vet dette Ashe chick, høyre?" øynene hans var owl-bredt med håp. Hun la ut en skjelver pusten.

  "Vel, Cipriano sa noe om det. Hvis han mener det kan gjøres, så jeg er ganske sikker på at den kan. Selvfølgelig er hun ikke noen du kan snike deg rundt. Hun er omgitt av tidligere kontakter av Prescott, som oppløst Spec Ops enheten slått soldater av fortune som var oppstilt for et shot av Pappi's serum. Moren min kontrakt med Ashe å ta noen av disse leiesoldatene til faktisk å infiltrere og fange alle dine brødre og søstre og ta dem til Acapulco. Ashe var kommer til å høste inn organer, trekke kroppsvæsker å gjøre juicen, og deretter ofrer du alt på alteret, én om gangen for å roe ned sin gjeld. Hun hadde en spesiell rituell oppstilt for Nick fordi han er blitt til helvete før, så de sier. Vel, min mor ville første dibs på at serum. Hun overtalte leiesoldater for å tro at Ashe vil bare krysse dem igjen og så de bør i stedet følger henne lede og utføre forskning for å trekke ut sin del før du slår over skjemmer til Ashe. Hun forlot leiesoldater bak i Mazatlan under kommando av en ekte kryper bare kjent som Snake og tok meg med henne til Durango.

  Dere er litt av en urban legend nå, bare så dere vet det. Vi visste at vi kom til å ta deg og Nick. Ashe alltid slaktoffer i par. Du sannsynligvis antok at ut selv fordi vi tok begge du og ikke bare din bror. Vi hadde å velge klokt. Hvis vi tok noen mindre enn to ville vi ikke ha et minimum god tro depositum for å kjøpe hennes graces tilbake. Hvis det var bare en tilfeldig to av søsknene dine, så hun kunne bare sic leide pirater til Mazatlan kysten og av oss alle, samle de to vi hadde, og sende andre handymen for Durango Slipp Science barn. Se, det måtte være to av deg, fordi hun ikke ville gjøre noen unødvendige gris å samle perler når hennes diamanter var allerede i Mexico. Hun akkurat hadde møtt henne tid, planlegge den ut, kanskje til og med la min mor få sin vei til en viss grad, så lenge den pakken var ikke skadet.

  Vi visste fra ditt rykte som du ville begge trolig prøve å forsvare dine søsken. Du manipulerer ved truende din søster var bare garanterer vi kunne bag du uten problemer. Vi skulle ta du begge i live, trekk ut livet juice, og deretter holder du som collateral til Ashe var klar til å snakke. Nicky er jokertegnet i hele spillet. Så lenge han er i live, Ashe's hender er bundet."

  "Så, vi bare holde ham i live til vi finner en måte å bust Ashe? Kontakt den amerikanske regjeringen til å komme, samle og court sivil deres trille tropper?" Alex's øynene spratt innser at dette faktisk kan være mulig.

  "Vi har til stall Ashe så lenge som mulig. Vår escape arrangerte en justerbar skiftenøkkel i everybody's planer. Dårlig timing. Beklager! Jeg kunne bare ikke gjøre en annen leveranse. Det ble deretter eller aldri. Det var tid for oss å komme ut. Jeg tenkte at vi kunne kjøre til enden av verden hvis vi hadde til. Sale opp banditos og turen til forsvar av den beryktede lille familien. Jeg ville ikke stole på brennende halvparten av Mexico ned! Det scuttlebutt er amerikanske agenter prøver å komme og hente deg og det er blitt gjeng krigen fra grensen til Mexico City".

  "Herregud! Det er Detective Avalon og Papa Vierra kommer for oss! Jeg er villig til å legge ned noen alvorlige deigen på den!" Alex hadde sugd soda opp hans nese og skrapet det i smerte.

  "Du kommer ikke til å like denne,'mspiller av et annet. Jeg har en teori for å kjøre av Boss. Hun vil ikke ofre Nick ved sig selv. Men de trenger å kupp. Han kunne gå i uten deg. Ikke alene eller uten noen form for våpen. Jeg vil gå med ham. Ingen noensinne forventer meg av å være bevæpnet, jeg er bare en gutt. Vi kunne spille henne Devil's poker. Det er flere måter hun liker å forvarm ovnen før den faktiske ritual. Jo lenger han bor det mer muligheten vi har til å få inne." Bacardi svelges. Alex, til hennes overraskelse, ble lytter veldig intenst og digge behagelig.

  "Det er virkelig morsomt hvordan store tenkere tror både, du vet?" Bacardi hoppet som Boss trappet opp bak henne.

  "Fordi du ser, vi var bare snakker det samme over. Nå, jeg har en oppfølging. Min plan for bekjempelse av Ashe er selvmord, Alex( Nicky endelig fortalt meg navnet ditt), men etter hva jeg så du gjøre i Buenavista, tror jeg du ville være utfordringen." Han smilte rundt en annen Te Amo. Nick trappet opp.

  "Bare så dere vet det, jeg hater hans plan. Så mye som det skremmer meg om, det er det eneste som virkelig gir mening i å holde oss begge i live. Jeg vet du. Spesielt etter Buenavista, jeg er overbevist om at du ikke kommer til å la meg dø, ikke alene likevel. Jeg kan ikke la deg dø heller. Du sa for å komme opp med en plan og hold deg til den. Så vi delt opp. Kjøp tid for vår Mamas. Boss her kommer til å møte opp med dem selv. Ta på Anahi og alle. Guttene fra Death Angel's gjengen kommer til å sette deg opp som pirat og Prescott leiesoldaten agn. Da jeg kommer til å spille forsøkskanin med Ashe til hodeskallen kommer."

  Alex studert hans brors ansikt, smilende placidly.

  "Ok, la oss gjøre dette!"

  Kapittel 12:

  Marilyn bemannet stjålet buss som et krigsskip for to timer med Anahi og selskapet varmt på hælene. Renee og sjansen hadde mistet våpnene sjansen hadde ført og ennå ikke var i et totalt tap. Under baksetet, de hadde oppdaget en gammel Gatlin gun og var å holde messing ruller fra det renner det over vaklevorne bus gulvplanker som popcorn på en trampoline. Crossfire pelted veggene i det gamle greyhound som en skitt storm på Mars. Marilyn holdt hennes øyne fremover. Hun incessantly 000 tilhengerne hennes sønn som et mantra og holdt som buss ruller. Hvis hun kunne bare si nei til frykt en gang, hun hadde fortsatt en sjanse.

  Over din av rakettkastere knapt mangler den to-hjulet gli bus, hun hørte henne telefonen ringer. Hennes mage gjorde en buk flopp og hun revet ut av hennes jean's pocket med én finger strupe lukking når hun gjenkjent av musikk som Nicky's ringetone.

  "Baby, er du?" Hun følte tårer strømme nedover ansiktet hennes. Det var et åpenbart spørsmål, men dette var for godt til å være sant.

  "mamma, jeg trenger du å høre svært tett til det jeg skal fortelle deg." Nick begynte før du kjører hele plan ved henne i en brøkdel av den tiden det hadde tatt å danne den.

  "fyren som kommer til du ser ut som no
e fra en Western skrekk-filmen. Men tro meg, han er på vår side. Du kjenner ham og hans gutta når du ser dem. Få til dem og gjøre hva han forteller deg." Nick var ut av pusten. Det ble mye statisk bak ham som folk flyttet til å følge Death Angel's instruksjoner.

  "Hva? Dette er selvmord, sønn!" Marilyn tvunget henne knuckles i hennes tenner for å holde fra brekninger.

  "Jeg vet...men det tar denne risikoen og kanskje dø, eller gi i til Ashe og dø for at. Vi har ikke et tredje alternativ, er jeg redd."

  Det midt i den brennende buss chase, Marilyn hadde en epiphany. Hennes foreldre hadde vært en rask-sporede opplevelse. Hun ønsket å elske babyen hun hadde gitt opp for vedtaket 18 år siden, men at babyen hadde blitt en mann. En modige ett ved at, vendt mot giganter som den daglige barna fryktet fra leggetid historier. Hun var nødt til å la ham gå den veien, uansett hvor vanskelig det var. Hun vil være i sitt hjørne og bak ham opp. Livet var avhengig av det.

  "Ok, du kan stole på meg. Jeg elsker deg."

  Det var første gang i sitt liv som hun hadde fortalt ham. Den aller første gangen hun hadde sagt det til en annen sjel der det var mer enn ord.

  "Jeg elsker deg også, mamma. Jeg vil se deg snart."

  Hun hadde en synkende følelse som han hang opp at han ikke tror hans egne ord.

  Kapittel 13:

  Alex holdt sin ånde. Selv denne beste løsning på Death Angel's boys var ekstremt smertefullt. Det var ikke så ille på først. Etter 10 minutter av hengende fra en truckens chassis, slått på sin side av to lange kjeder løkke gjennom to separate sett av handcuffs, med sin fulle vekt på hans håndledd, hans tilbake var oppdeling med pinefulle smerte. Han følte muskler rive langsomt og blod welling fra små kontusjoner. Han kan like godt ha vært flogged.

  Han prøvde å ikke se ned. Under ham var en kloakk tanken gangstere hadde stjålet fra en rørlegger er tilbake på lager. Det var omgitt av mange sandslott her på Acapulco neonbelysning, hver og en som fungerer som et magasin for en hemorrhaging bil batteriet som Peyo ble luftet ut med en motorsag er bitteliten et operasjonssår. Tanken var allerede 75 % prosent av den måten fylt med batterisyre. Cipriano var en fast tro på sofahoppende rocketeateret. Hvis han kunne overbevise leiesoldater som han hadde ett av dem i hans trap og at escape var umulig, han kan lure dem i et kupp.

  Spre-eagled for hele verden å se, som inkluderte nyheter mannskap og livredde turister ved å nå han hadde ingen tvil Alex føltes som en bug under et mikroskop. Som hans sjel hadde blitt tatt av vegger for å vise tannhjulene som gjorde opp hele maskinen av hans enhet. Det vil ikke være noen gjemmer seg fra millioner av øyne som så ut til ham. Den eneste personvern han vil føle i denne nakne øyeblikk vil være det mørke i sitt sinn med øynene hans godt lukket.

  Han hadde vært uvitende til sin kraft. Her før havet og himmelen, han kunne se sannheten for km. Hele hans sjel var flom med kraften i det. Det fysisk throbbed i hans bakker og han prøvde å svelge det ned, men det var ingen svelger det ned. Det var ingen suppresjon for sin kraft.

  Kjærligheten til sin bror og hans familie var en katalysator som hadde skiftet stiftelsen av verden. Alex innså at i dag vil endre historien. Verden vil aldri bli den samme. På slutten av dette kapittelet i tid, dette er hvordan han vil bli husket. Dangled som en orm før en tusen allehånde rovfugler, hans offer vil lære en generasjon av materialistisk ståsted uforståelige, den eneste verdien som utføres gjennom livet til heretter. Hvis Ashe hadde kjent som dyp sannhet, så kanskje hun ikke ville ha gjort med djevelen til tap av hennes sjel.

  Det var kjærlighet som erobret det onde. Elsker redefineres. Mens ordet var generelt sett på som en varm og fuzzy følelsen av safeness, Alex forstått det å være en flyktig forsvar som var villig til å la gå av hva det eid. Det er hvordan han hadde elsket hans bror. Som er hvordan hans bror hadde elsket ham. De vil dø i at kunnskap om de hadde til og deres blod ville bli malt over kameraene i hver newscast verden over. Innbyggerne på denne jorden vil lære at dag for å beskytte deres familier fra skadede bevegelser av myndighetene. Ved sitt eksempel, uansett hvor brutale det kan ende, Alex Prescott vil vise verden som aldri igjen kan en ting som Prescott prosjekt være tillatt å skje. Dette er hva hadde kommet fra det.

  "Jeg er kommer ikke til å slippe deg inn i juice, 'mspiller av et annet. Love." Peyo så omtanke på på Alex's kamp.

  "Hei, takk. Lytt ... kan du lytte til en annen?"

  Gutten tok en eksfolieringshodet fra en sigarett og trykket nærmere som Alex hadde fortalt en hemmelighet.

  "Hvis…hvis dette…hvis det går dårlig. Hvis vi ikke gjør det, min bror og meg…Jeg vil at du skal ta dette…" Han nådd ned med sine tenner og trukket en liten hund tag ut av hans skjortelomme. Peyo nådd opp og tok det i en skjelvende hånd.

  Alex forbannet.

  "Sørg for at min mor hjem blir det. Ta deretter min sko."

  "Hvorfor? Dette dritt vil brenne deg bare med sin damper?"

  "Jeg vet. Men se, så dumme som det kan høres ut, er faktisk min brors sko. Jeg bare lånt dem. Jeg ønsker våre mødre å få dem i tilfelle klarte jeg å falle i fiendens hender. Gud vet hvor kroppen min vil vind opp i enden. Helvete, de kan behandle det, og drikke det som protein pulver for alt jeg vet. Jeg har sett disse psykopater før. Bare, humor mig, mann. Jeg ønsker å bli begravet med min bror i bunn, selv om det er bare ett av hans ting eller noe. Jeg tror kanskje det vil hjelpe min ånd finne ham på den andre siden." Alex kuttet Peyo en forsvarte utseende. Peyo svelges og nikket, nå å rykke den fancy AJs fra Alex's føtter.

  Alex winced som damp begynte å blisterpakning forsvarsspilleren. Peyo holdt sin ånde. Han var ny på dette spillet. Sjefen var onkelen hans, og han fikk bare involvert i alt fordi Cipriano hadde insisterte på at det var den måten å holde ham trygg. Han hadde aldri fått en jobb som dette. Han hadde aldri vært så nær den teknisk forbanna før. Hvis denne gutten døde, det vil hjemsøke ham for alltid.

  Det var lyden av makulering stål i bakgrunnen. De både smekket til oppmerksomhet. En gammel greyhound var ruller over sand som en baker's pinne med flåter av motorsyklister og sportsbiler som omgir det.

  Cipriano syklet opp til scenen på baksiden av hans kutteren. Han sprang inn i smuss og opplært i Jeriko i kampene, med sikte på et enkelt skudd. De kunne ikke se målet fra her, men uansett hva det hadde truffet var nok til å trekke oppmerksomheten til alle involverte.

  "Anahi!" stemmen hans gjenspeilet av metallisk avfall av bussen og sendt frysetokter gjennom ryggraden i Mexico.

  Ut av røyk, Devil's Swan strode. Hun hadde et par kårder og mishandlet én til Death Angel.

  "Åh Gud. Jeg er sikker på at det ikke har vært en kamp som denne siden conquistadors, eh, Alex?" Peyo dreies rundt. Alex var å stirre inn i avstand, jaw falt, prøver å råde sig i men tydelig livredd. Peyo spunnet på sin hæl til å se ut over havet. Utallige skip var i.

  "Kanskje vil gjøre eder knappe!" Alex ropte over skulderen til hans vakter som var spredt i en tynn strek over kystlinjen rundt ham.

  "Vi er ikke til å forlate deg, Niño." En av de eldre mennene lastet en pumpe action shotgun. Kommer hva kan den død Angel's gutter vil stå sin jord.

  Kapittel 14:

  Hun ble utført i en gammel sedan stol rett på stranden som en Hindi gudinne. gardinene var ihuga en dyp purpur purple med blod av hennes offer. Fra kabinettet hadde hun hang mange krympede tropper hoder som hadde tilhørt forsvant, vekene dyttet ned sine halser, deres skulls skyte flammer ut øverst.

  Bacardi spennesenen til Nick's side. Konvensjonen hadde kommet når Cipriano hadde kalt. Ashe var klar til kupp nå.

  Det teppe trakk tilbake. Der satt hun hennes øine av mareritt grønne danser med ondskap. Hun var naken, eller heller hun var kledd i slanger. De rådet henne sofaen av 10s. Det var veldig kanskje så mange som 100 i seng med henne.

  Nicolas tråkke framover, hans munn en stram hvit linje. Hun giggled melodically.

  "Hiya, Nicolas. Jeg har ventet på deg…hvor er din bror?"

  Nick smilte smugly.

  "rundt…sa han at han ville vise sen
ere når du og jeg snakket vilkår?"

  Hun kastet tilbake hennes hode og cackled.

  "Mm, baby! Du tror ikke jeg vet hva du gjør? Som beundringsverdig som det er, jeg tror jeg kommer til å respektere dine ønsker. Din mor og hjem mor kan leve uskadet. Dine brødre og søstre kan leve, inkludert Alex. Se, jeg trenger ikke å ofre ham med deg nå. Du har ført til paret til ditt offer." så hun med visne hen øynene på Bacardi. Nick så tilbake, øynene spratt, nådd og dyttet henne tilbake protectively til sitt bryst. Bacardi kunne føle hans armer redsel. De mest gjennomtenkte planer hadde brettet som et korthus før øynene sine med bare et blikk fra praktiserende lege.

  "Det er en belastning for BS! Du skal ofre meg med en av mine søsken, høyre? Dette er djevelen Swan's datter, geni!" Nick hadde glemt å vise brydde respekt til den religiøse lederen i sin frustrasjon.

  "Ikke akkurat. Takk, jeg er et geni. Jeg holder også forsiktig tappene på alle mine klienter og kolleger. Jeg må kjøre en departementet etter alle. Hun er Devil's Swan's datter, ja. Hun har også en datter av Tanaka Yoshi den halve japansk, halvt amerikansk breakout det gründer fra Los Angeles, California. Tanaka Yoshi er sønn av Tanaka Mikoto og hæren Prescott, hans aller første kjærlighet fra selv før sin væpnede Service dager når han levde med sin forretningsmann pappa som en 16-år gammel punk. Mikoto funnet ut om prosjektet som for 22 år siden når det startet og flyttet hennes sønn tilbake til sin opprinnelige Japan. Bare fordi han ikke var en av pappas test tube babyer eller søte laboratorierotter ikke gjør ham noe mindre din bror, eller hans avkom noen mindre erfarne i Prescott's life-forlenger forbannelse. Crazy, høyre? Hun er din niese. Så hun kan arbeide for et offer i et knipetak. Nå, la oss snakke om vilkårene."

  Nick spunnet Bacardi rundt i hans armer, studerer hun intenst. Han hadde slått fargen på kritt og hun kunne sverge hans lepper var grønt. Hun holdt pusten, overrasket over hans evergreen øyne. Det hun så for første gang ekte bekymring for hennes sikkerhet reflektert.

 

‹ Prev