Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 21
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 21

by Josh Law


  "Che cosa sto suggerendo sarà una vita sull'esecuzione. Lo spostamento da luogo a luogo, di paese in paese. Per la maggior parte paesi insulari e posti a sud del Brasile. Potrebbe anche controllare nella mia personale hotel nel Darien Gap per l'inverno, chi lo sa? È ILLEGALE. È rischioso. Potrai essere guardando sopra la spalla da ora in poi." Egli ha guardato a Marilyn sapendo che avrebbe l'ultima parola.

  "Abbiamo quella. Hey, siamo in genere di sinistra preoccupazioni legali dietro quando abbiamo arrostito la recinzione che separa il Messico dal Texas. Così, yeah, parliamo del pagamento." Marilyn annuì. Lei non poteva credere a quello che stava concordando troppo o il corso della sua vita aveva preso.

  Cipriano annuì.

  "Nessun addebito, Senora. La scomparsa di voi e il Prescott kids salva tutte le nostre pelli. Vedete, io sto offrendo a consentono di tag per lungo il tragitto, ma il resto è fino a voi. La forgiatura per alimenti, la sopravvivenza, che è fino a voi. Avrete tutti devono assolutamente essere rifatto. Nuovi vestiti, nuovi nomi. Questa è la fine della vita come la conosci e l inizio di colonizzare il vostro piccolo diritto alla vita."Cipriano guardava ai suoi uomini che affollavano intorno con affermazioni di accordo.

  Marilyn sospirò. Ha guardato a Renee che annuì. Marilyn chiuse gli occhi e silenziosamente contate per tre.

  "Bene, ragazzi, credo che la nostra prossima tappa è Durango. Stiamo andando a trovare i vostri fratelli. E poi...beh, Dio solo sa a che cosa allora".

  =Hungarian version=

  Isten pénze~

  A horgot~

  A válla fölé hajolt, és a márvány az amerikai historicity építményeket emelnek. Ez a nap, az élet és a túlvilágon távozik. Ő egy alázatos magán kutató volt az egyetlen személy, aki ismeri azt.

  A csikót a 45 jelentett, érezte, hogy a lány szíve dobog. Hallotta a lépteket hallott. A zúzalék a homok, a cipők, a járdákat. Az Egyesült Államokban még capitolium vett tudomást erről a helyzetről, ami metastasize a paramétereket.

  Marilyn Avalon nem jutott volna az életét. Lélegzeni érzés pezseg az adrenalin, fulladozik. Az elterelés volt. Ő lenne a titokzatos lány szemtanúja volt. A fia nemrég újjászületett élete múlna rajta.

  Az asszony visszatartotta a lélegzetét. Sodort a szél felé, a vitának, hogy az ő szíve.

  - elvesztettük őt…" A férfi belerúgott egy nyilvános kukában, és ujjaival a hajába.

  A középkorú nő nagy Boston ízesítésű.

  "ha visszaér a gyereket, majd a terv kiégett egyenesen a pokol! Szükségünk van rá! Meghalt a 7 hónapot. Ő határozottan, hogy látott valamit a másik oldalon. Ashe , hogy… - fejét dacosan.

  - Azt hiszem, ez hülyeség. Az az ember is, a maga jó vastag.

  - Fogd be a szád! Különben meg biztos flambéed!" Az asszony eltört. Mégis felsóhajtott, és a fejét rázta.

  - Nem, noha. Elismerem, hogy tudom, hogy tudod. Ha ez az igazság, hogy mi a hülyeség braud tartja veszekedtek, akkor még rosszabb. Adóssága van a lépcsőn. A Gyalogos halott oldalági károk, nem engedhetjük meg magunknak. Most a felső, mert nincs olyan politikus lesz a vér." a szertartás a gallérját, és beugrott a szemét forgatta.

  Én a helyedben vigyáznék. Lehetséges, hogy a bat-ház, de az egész hülyeség posse, hogy minden egyes szó, szó. Ez a gyerek egy magas prioritású elemet a jövedelmező piaci. Az megmondhatja, ha ez a valóság, a bazárban. Aztán azt akarja, hogy küldje el neki az Isten, hogy adósságai." Az asszony mosolygott, s a fogát csikorgatta fogait.

  "No. Pénzadomány vadászok vagyunk, Linda, nem gyilkosok." A férfi megdöbbenve tőle.

  - Ó, most már nem az, hogy annyira kegyes, Jeremy! Mindketten tudjuk, hogy ha nem sikerül a jég a kölyök, Ashe, nibs Sicario hölgy lesz. Tudja, mint én, hogy ártani fog az ördög. Semmi mást nem akar, hogy a hadsereg a fiúk Prescott. A fenébe is, hogy a tartozást a lépcsőn. Ők valamennyien. Ez az oka annak, hogy a vallás az engedelmességet a bizarr. Ez az oka annak, hogy elvitték az egész "együttműködését" dolog, hogy a magasabb szintű fura. Linda gurult a nevetéstől.

  - Miért, fiacskám? Egész kocsioszlop mögül, rehab, valahol a Virgin-szigetek. Néhány döglött, és valószínűleg már nem tudom, hogy sokkal jobban körül. Francba, hallottam, hogy van egy öreg cowboy ástak ki a Durango történelmi boneyard, 1862 óta is szunyókál!" Jeremy dörzsölte a mellkasát, fájt még a Linda.

  "Egyszerű, buta. A gyerek nyilván a csapat vezére. Az egyetlen, a belek a kölcsönkapott idő, mi? Olyan, mint amikor az alvilág ura. Komolyan, a cowboy és a lázadás freaking zombi. Nem az, hogy szar az a film Halloween éjszakája, a rossz fiú, aki tökkelütött hülyének ne tartotta volna. Én egyenesen a taktikai hadviselés az igazi emberek, akik valójában a halott!

  - Na jó, folytasd csak, a baba arcát. De csak ha engem kérdezel mellékíze van. A középiskolai érettségire készül, a fedél nem zombi!

  - lehet! Adj neki pár év alatt hagyta a címlaptól a leve...plusz, az alvilághoz, jó? Ha minden igaz, a vallási hokey cuccot, akkor az örökkévalóság. Ő a távolból Twilight zone évezredek óta a lépcsőn. Ez lehetett a Lucifer freaking ötödikes diákokat tanítanak az összes! Egy dolog azonban biztos, hogy a babonás világ ez a gyerek nem fair játék. S hogy ki a tisztességes játék. Mi a gold rush, vagy elveszítjük a helyzetünkön a sicario asszony!

  Hangjuk kezdett halványabb, ahogy másik sarokban.

  "Nicky…" Marilyn hyperventilating volt. Azt hiszem, gyorsabban, mint a fejéből, hogy lépést tartson. Friss volt a pénzzel. A repülések voltak, vagy a tőke nagy felháborodás miatt a hazai ébresztett a Prescott projekt a terrorizmus és a természettudományos kísérletek csepp Durango

  Ő vissza a kocsihoz. Itt volt az ideje, hogy Valahányszor dezertált. A bátor és egész éjszaka tûz gangbusters stílusa, ha kellett. A következő cél, Durango, Coloradóban. Megy haza a fiát.

  1. fejezet:

  Azt hiszem, gyorsan!" Nick dobta a Pepsi-testvér.

  Alex úgy érezte, hogy egész teste rush izgatott nevetést, amikor elkapta a levegőben. A bátyja , az új Harley bomba Runner, hogy a rendőrség mind megvolt , köszönjük. Nicky , a szertelen nevetés hatalmas hullámdombját sikeresen meglepte a bátyja.

  - Oké, nyugi, tigris!" Alex végigsimított a fejét, és idegesen felnevetett. Nick a térdét csapkodta, és szendén elmosolyodott.

  A nyári éj belengte, illatos telepített vadvirággal Tiki fáklyák és körül a tornác Santa Bianca. Egy szagát és pörkölt születésnapi torta tűzijáték a gyermekotthon.

  Ma egy nagyon különleges alkalom volt. A Prescott projekt több gyerek van 18 és diplomát szerzett a középiskolai és foster, készen arra, hogy saját. Két szerencsés magánszemélyek Nick Avalon és a féltestvére Alex Prescott. Ez azonban rendkívül fontos, hogy a közeledő felnőttkor úgy tűnik, nem volt az egyedüli oka, hogy ez a lényeges. Ez több volt , mert soha nem történt .

  Nicolas Avalon meghalt egy évvel ezelőtt a mai napon. Itt ült, és mosolygott, mint a macska, a kanári, evett egy Pepsi kiegyensúlyozott, extra hosszú lábát, térdét.

  Alex úgy érezte, hogy a torka növekvő. A tavalyi év abszolút pokol volt. Nem maradt a sírban Nick e dátum, Alex öngyilkos lett volna . Ő azt tervezte, hogy a hónapokkal ezelőtt úgy, hogy a világ elhagyja a főorsó teljesítményfelvételének aktuális értéke jelenik meg.

  "rajta." Alex bátyja jött, és azért, hogy a motor is biciklizni. - Nagyon örültem, hogy Nick tért vissza a földre. Jó volt élni és az egész. Itt egy nyári éjszakán.

  - önkéntelenül elérte a Nick. A gyakori fizikai megelőzőhöz teljesen voltak. A kettős vér alvadási orvosi eljárás, hogy megmentette az életét, és az apja bűntársa meghalt, a viselkedési mintáinak bizonyos tekintetben azonos ikrek. A jelenség egyik vizsgálati orvosok a tiltott Prescott projekt is.

  Csend lett úrrá és Alex bámult ki a mély, a másik kezével nyitja.

  - Nyögd már ki, Yahtzee! Nick egy nyitott tenyér csapott testvére szívé
t.

  - Nyögd ki?" Mi Alex hunyorogva nézte a bátyját, nagyon hosszú ideig, orrlyukai remegnek.

  - Gyerünk, Alex. Azt hiszem, tudod.

  "piperkőc megdolgozik, fogalmam sincs, miről beszélsz…"

  - Ez volt ma. A múlt évben. Eddig - egész nap olyan fura. Én is szeretem ezt a sok véletlen öleli körül, és mindenki másnak. A bűverejű rám egy kicsit." Nick nyelt egyet, és bólintott. Ez a téma mindenki számára nehéz volt, de a legjobban az összes között. A futófelület, ritkán. Nicky nem a feltámadás. Ez bámulatba ejtette, és lett volna még szabad vadászni rá, most is.

  Alex megborzongott és behajolt a bátyja, átölelte.

  - Hát izé…nem tudok beszélni róla. Sajnálom, ember. Te…nézi. Láttam, mind a kétszer." Alex köhécselt.

  Nick tölcsért formált a Alex nyakába a nyitott tenyerét. Megborzongott, érezte, hogy soha többé nem lesz olyan nap, amikor nem tudta, hogy a háta mögött, és ne valami furcsa kísért. Míg ő azt mondta, mindenképpen.

  - Emlékszem…" vonakodott attól, hogy Alex véleménye volt verve.

  - Emlékszel?

  "emlékszem,…nem…emlékszem-ehem... így van ez." Nick felült, s a magasabb Alex a megrémült kígyószemek.

  Alex nyelt egyet, és bólintott.

  "Ki tudja megmondani nekem…" a történtek után, ő nem bolond, hogy Nick.

  ---" egész teste megrándult, és már rohantam is a feje. Alex nyomban eszébe jutott, hogy nem. Valami nagyon nincs rendben a házat.

  "Nick?

  - Szálljon le!" Nick dobta magát a bátyja. Alex úgy érezte, az álla és a por és a hőség, Bianca vissza a falra fújt ki. A tűz melegen hengerelt a füvön. Ők fogták a sziget a láng egy pillanatra. Nick söpört Alex a kabátja, felmászva a biciklit és megszakítja az éjszakában.

  - Mi az?" Alex csengett a füle. Megragadta derekát, Nick lőttek ki a sötét erdők övezte Coloradoan támogatják. A szíve a nyelve hegyét. Ez nem történhetne meg. Nincs többé. A, hogy az ördög volt a történelem. Valamit a gyerekeknek, és a kollégium is.

  Nem most. A kerékpár parkoló Nick egy bank vörös agyag. - felugrott, a kezét, a haját. Megásta a lábujjai a mérnök a szennyeződés csizma rúgott, és utótisztító előásott egy rendszeres sör.

  - Mi a fene, Nick?" Alex lélekszakadva rohant.

  "A munka tipster foglalkozom az első teniszező kislányom?? Tisztítás, pár vadászgörényt -apa, mi maradt a labor és a fegyvereket, és dr. sebes nyílhat, hogy egy zombi boot camp? Hogy mi a jobb? Nézze, Alex, tudom, hogy vetélytársaikat. Azt hittük, hogy, amint megtaláltam, de én már most is. Most már örülök, hogy nem az az oka, hogy nekünk is kell. - fenyegetőzött a gazillion fivérei és nővérei és Vierra papa. Ennyit tudnunk! Nick egy percig beszélgettek a hűtőt. Alex csúszott, mint egy all-star baseball játékos, Nick és lenézett a hűtőt.

  Ez volt a rendőr ha szétbontva. Nem volt elég a gyakorlati tapasztalat, hogy biztonságosan szerelje össze a félautomata puska . Rendezni kéne a túltengés pisztoly a szeszélyes apa összeállítani a "szuper katonák".

  Alex a fogát csikorgatta, barnás hányás, amikor rájött, hogy az egész család együtt volt. Lehet, hogy fiatal vagy, de nem hülye. Akárkik voltak, ezek az emberek, miután Nick. Ő a legjobb gyakorlat és a militáns. Valaki, aki még a saját apám sarokba, vagy valaki azt ígéri, hogy a volna és nem is volna bármilyen visszavételét annak visszautasítása esetére úgy. Nicky lenne, a többi a gyerekek Mikulás Bianca, Prescott gyerekei eredményeként, a sperma adományt a projekthez.

  Lélegzetét visszafojtva, Alex elorzott, amíg talált egy szovjet-korszak PSM. Nick kaparni a megfelelő újságok több ritka orosz pisztolyt ki a földre nyomta, a rázás, pálma. Alex Ha mégis előásott egy jet 941 színes Jerikó réz berakással.

  Kezébe vette szemügyre vette. Ott volt a csontsovány férfi csuklya és köpeny a holló, amiközben a láb, a válla. A csontváz lába domborított a San La Muerte.

  Nick és Alex egy furcsa pillantásokat.

  "Gyere!" Nick bátyja bólintott. Ők három ugró lépett a biciklit és a meghajtott tengelyre eső elképesztő.

  A sár volt az egyetlen dolog, amit szerencsére nem robbant. Hanem a ház alapját és a padlón néhány lépcsőn. Nick a gondolatok nélkül. Alex megragadta a kezét, és húzta volna vissza a szénné égett a törmeléket a lyukba. A tűz már átterjedt a megvetemedett fa és elkapta a nappaliba.

  Alex megpróbál úgy lihegett, és figyelmezteti, hogy Nick. - vetette oda a saját figyelem a szelet, amikor meghallották, hogy a 16 éves nővérének Sally segítségért.

  Leszögezték, hogy a rövidebb testvére Nick, és felfelé ment a padlón. Alex volt a konyhában. Kinyújtotta a kezét, hogy ragadja meg a csavart a tengely szekrények és további felhúzta magát a szobába.

  Teljes magasság, Nick állt valahol 6'6". Kidugta fejét a nyíláson keresztül történik. Alex, hogy megtalálja a módját, hogy a karcsú, de a 4-es testvére, a többieknél.

  Megérkezett és megragadott egy széket toló, Nick. Nick, hogy félúton, Alex morajlás a törzs a szék a földre a Nick gyomra végül a padlóra, és benyitott a szobába, az asztalra könyökölt, dagonya kusza halmaz körül.

  A két testvér, viharzott be a nappaliba. Sally kényszerültek a kínai kabinet már lángolt, a tetején. Visítva lüktet a falak, az ajtók, az üveg, a lába a tornacipőt. A lány felnyögött.

  - Vissza! Kezét, ahol láthatom, punk!" Nick dobta a haját az arcából, és képzett pisztolyát a kis alak állt a ruhásszekrény.

  Meglepődött. A kis-Ázsiai lány megfordult. Sírt, láthatóan megviselték az események. A lány megrázta a fejét.

  "Yo no quiero-!" a szavai kétségbeesetten, de spanyol, japán. Nick és gyökerezett. Alex mögé került, amelyek a pisztolyt.

  "a húgom! Te gyilkos!" - többcsatornás templomukat, üvöltve a lány hisztérikusan.

  "Por, yo quiero- nem! Mi a mama. Tiene que usted ir…"volt. Szavai nem voltak, sok még a natív spanyol hangszóró. Alex, a nagy spanyol iskola és nem értette a szavait. Nick töltve, megpróbálja összeszedni a szekrénybe Sally Alex tartotta a pisztolyt a lány, és kinyújtotta a nyakát, és azt hiszem, hogy a szavak.

  "Por que estas haciendo esto?"Alex keresgélte a szavakat, reszkető kezében.

  - Ő csinálja nekem. Ő imádja a mama." Egy nő lépett a szobába. Volt rajta egy bőr feszesen a fishnet bodysuit harisnya. A nyuszi farka lóg ki a feneked és a fejpánt ördög szarv.

  Nick gurult ki a szekrényt, Sally vállán. - a pisztoly a nő szeme a helyszínen, a ruháját.

  A lány megrökönyödve nézett egy pillanatra.

  Honnan veszitek, hogy a pisztoly?

  - találtam. Miért akarsz megölni?" a családom.

  Mosolygott, nevetett a lány ujját nedvesen-piros ajkát.

  - Hé, hé, cielo! nem akarom megölni senkit. Én csak fölforgassa. Te vagy az én szeretnék beszélni.

  - Akkor beszéljünk." Nick fogta a pisztolyt.

  "a pisztoly?

  "szeretnék én beszélni hagyja meg a vért a foster mama elég szőnyegre? Nick nem játszik. A kiabálástól testvérek néha, milyen hideg lehet, azóta, hogy visszatért a halálból.

  - Remek. És tudod, én meg a húgom - füttyentett. A kis japán lány odadobott neki a Mosin-Nagant, amit a falnak támaszkodva a füst.

  - Hó! Nem, tényleg, mit akarsz?" Alex kilépett a testvér , és az őrült gyilkos asszony.

  - Á, maga a nemes, igaz? Ezt jól megjegyzem, hogy később. A nemesre van, tényleg menni kell, hogy szemmel tartsa. Nyilvánvaló, hogy igen? A Papito megígérte a halhatatlanságot. Így a fizetett szolgáltatások. Én egy nagy hurkot a kutyát. Meghalt, mielőtt a. volt egy szerződés! Lehet dühös vagyok, jó? Ha épp nem fizették ki, nem hagyja, hogy a kis családi kivitelben a születésnapját. Van még a békében, mínusz egy mosógép Bacardi itt csak két Mária!, hogy gyere velem.

  - Mi ez a hülyeség? Haver?" Sally öklével verni a Nick v�
�llán. Nick nézett remegő ajkait. Alex Az egyik az, hogy a véres aratás már felkészült az eljárás egymás gondolatait. Már tudta, hogyan kellene folytatni.

  Sajnálom, Sally." Nick engedte a földre csúsztassa a törött.

  - Mi az? Nem! Kérem! Alex túl tiszta vágást! - Semmi köze a! És ez a lökés Nick-He nem volt elég hosszú ideig élsz!" Sally a kezeit, mint egy ima.

  Kevesen engedhetik meg maguknak, hogy a halott, elkényeztetett kislány! Most már fogd be a szád, még mielőtt a jég!" A nő intett a fiúknak.

  - Gyerünk, mojitos. A lépést. Nem akarom, hogy a csomag a vizsgálat megkezdése előtt.

  S aztán, Sally ül a halom üveg visított. Renée Vierra viharzott vissza. Mindezt úgy, hogy már a kórteremben. Rájött, hogy ő rosszul lett a pánik, Sally, Nick, Alex a gyerekekben, hogy számolja.

  - Gyere, bébi! Ez oké! Megyek, szerzek neked!" Renée felkapta a földről Sally

  - Eltűnt! Megfogta őket!" Sally zokogott, megállíthatatlanul.

  - Mi az? Ki az?!" Renée kinézett az ablakon. Érezte, hogy a gyomra a delfin-flop, fekete el Camino elgurult.

  A fiúk! Jaj istenem, valaki elvette a fiúk!

  2. fejezet:

  A Dodge Demon lekaszabolták, Durango, másnap délután az ebédidő. Marilyn kibújt a vezetőülés, alig jutott el a motor és az önjáró magát az ernyő, az olümposzi erejét.

  A lány leszállt a tók "Kiowas" indításához szökőkút" az új kedvenc és grill Durango.

  - a harmadik Sazerac, Marilyn!" kiáltotta a Matty a tulaj Marilyn belépett a régi 4 ajtós stílus.

  A törülköző matty csapott le. Volna egy összetört üveg tisztítása az abszintra Renée csöppent a részeg rantings.

  - fiúk! A fiúk!" Renée zokogott, mint egy másik Sazerac vissza. Amiket a pult és üveg mescal zokogva csúnya orrú hurkából.

  A tulaj vagyok, igen. Ez nem jelenti azt, hogy támogatják a alkoholizmus! Jobban tennéd, ha van valami ötleted, mi történt a Nicky és Alex, vagy mindenki el fogja veszíteni a cookie-kat!" Matty, arca eltorzult a bosszúság, amikor látta, hogy az arca fehér megy Marilyn.

 

‹ Prev