Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 22
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 22

by Josh Law


  - Megállj, te semmit sem tudsz! Húúú, ez rossz!" Matty a fogát csikorgatta.

  - Mi az? Mi történt a fiúkkal? Én egész éjszaka vezetni, félig még ma!" Marilyn hirtelen militáns. Első teniszező kislányom? derekát ragadtam, Matty gallérral.

  - Kicsit biztos lövés! Eddig senki sem tudja pontosan, mi történt a fiúkkal. Annyit tudunk, hogy két nőstény, és a jelölt még egy kb. 35 és egy 13 év körüli, és látszólag japán/Latin vegyes fújta ki a Santa Bianca utolsó éjszaka. A fiúk megint a pisztolyokkal, hogy Nicky állítólag, hogy a hadsereg, a város gyorsítótárát és a bizonyítékokat. Adok neki egy bár csak megmenteni, akit Sally hülye braud zárva a kínai Evelyn nagymama szekrényében. Váltottak szót és a fiúk megegyeztek abban, hogy a latin nő úgy, hogy nem próbálja meg verni a dugót a Sally. Eltűntek a fekete el Camino kb. 17 órája!

  Marilyn megroggyant, majdnem összedőlt. A lány, 32 órája. Még akkor nem volt.

  "próbáltam hívni, több mint 15 óra! Én tegnap Washingtonban, és nem fogadja el, hogy nem gáz, mert vizelni!" haja állt, erősen, hogy rendezni, mint a gyűrű ékszer foglalatát Nicky szerepét. A hivatalos jogállással jött az őrült kell védeni.

  Főnök elmosolyodott. teniszező kislányom? Jó volt a jónép a Durango.

  - Igen, arról. Mi már próbáltuk felvenni a kapcsolatot, akkor Ms. Avalon. Probléma az volt, hogy őrült nő gondol valamit a tornyot. Úgy hangzik, mint egy szép meredek , de robbanószert. Hallottam őket, mint a kis ágyúk és osztag autók. A torony valóban összeomlott és csak néhány sérült. A területen senki sem jó. Mindez megkergült. Azóta a srác teljesen Silverton akar, online és a szöveg első teniszező kislányom? nagyot nyelt.

  Marilyn bólintott, kész megbocsátani. Nem az ő hibája, hogy a fia elcsábította, valóban zavarba ejtő orvosi karrierjét politikai dráma. Ha dolgoztak együtt, hogy a fiúkat. Mindig is volt.

  És mély lélegzetet vett, aztán mintegy mellékesen a bar.

  - Matty. Szeretnék egy üveg rendszeres Aquafina. Tiszta, H2O. Nem a csúcs a semmit." - döntött a fejét és galléros Renée, aki folytatta a konyhai hulladék veszélyes mennyiségű alkoholt. Matty grimaszolt, s a rendszeres víz Marilyn. A lány lehúzta a sip-tetejét, és Renée között.

  Oké, ha a buzz-zúg a füle...hallgatni. A gyerekek nagyot venni, hogy egy rajongó, hogy bizonyára volt egy szelet ígért a kormányzat kutatás. Most, hogy józan volt, és az autót. Megyek a wingman van szükség. Megyünk a postai és vadászik ránk a Lady-Sicario!

  Felegyenesedett, s Renée zselével, és lehúzta a külső és a démon a shotgun. Jó lenne, ha pár óra alatt és pár száz palack vizet a lány később lehűtötte, hogy valóban hasznos lehet. Marilyn megjegyezte, hogy nem készül, addig a lőfegyver.

  "Marilyn……te!" - nevetett a lány fogai nedvesen.

  "a fenébe. Most nézzük meg, hogy a panoráma az erdőben. A nő elég kusza a mobiltelefon tornyokról, ők határozottan baloldali valamiféle kenyér morzsát nyomon követni bennünket!

  3. fejezet:

  - Most hány túszokat, hogy AC és a törzs hátsó helyett? Örülhetsz is, mert tényleg a test ezt a trükköt - lovas!" A Latin hölgy, bizonyos gyümölcsök chowing gummies és ál-pillantások, Nick és Alex, meglasszóztam előbb volt a borotva vezetékét és a hordókat.

  Nick a szemét forgatta, és kinézett az ablakon.

  - Igen, kíváncsi, hol vagyunk, mi? Fiúk valaha Mexikó? Remélem, hogy itt a kép...komolyan, én nem akarom, hogy valami pörgős a betegség terjedésének, majd a baktériumokat a Research Team - kitömött arcát, egy másik wad gummies gyümölcs. Szemmel Nick: gyanakvás és megfojtotta őket.

  - Megyünk, Mazatlan, fiúk. Mazatlan, egy tengerparti városban. Kapsz egy aranyos lány, nem tudom, maga hogy Sicario túszt. Ez jobb. Én hitwoman. Hívnak az ördög. Anahi is hívnak, ami a keresztény név. A leányom Bacardi. Neve után a kedvenc íze, rum, jó? Tőletek, barátaim, de csupán barátok,? A börtönben csali egyébként kutyák! Csak egy kislány. Még elég régi quinceanera.

  - Nem is tudom, mi ez?" Alex vállat vont.

  - Ne beszélj vele. Ő rád." Nick ott termettek, és bosszantotta.

  - Így van. Én szeretem őt. Szerintem szexi kis mojito! Mint egy magas koktél finom rum, fiam! Már gyerekkorodban is...

  - Oké, hogy csak a gyomra. Ő a testvérem. Érintse meg, és azt a képét. Nick, mint a tüskésdisznó szőre. Alex szeme villant, és összerogyott, s az ülést.

  "Hmm? Ó, te vagy az az egy, igaz? szigetére veti Bondot Nézzük meg, mennyi ember van. Oké, fiúk, hadd törje ez. Először is a stop Mazatlan. Nekem még van néhány hibás érintkezés az amerikai Black Ops, itt, a jobb oldali? A résztvevők voltak, apja kis tudományos projekt, mint nekem. Ő is sokat ígér. Igazi vén jelölt fogadásból beiratkozik kutya. Megígérte, hogy a Prescott1 kivonat kortikoszteroid minden személy ült a barstool. Megesküdött a tesztek sikeres lenne. Mindenki tudta, hogy az a vagyon, az örök ifjúság. Ez több volt, mint a pénz. Sok amerikai volt. De ha egy kicsit szaladt a szája, hogy kezdjen el beszélni egy csomó dolog, homályos, a tökéletesség érzetét kelti. Úgy érzem, mint egy hosszú évtizedek óta, a jövőben, de én mindig azt mondta, hogy a chipek kell, míg a forró, majd hagyja, hogy egy kis jóakarattal. Csináltam egy csomó szolgáltatások apa. A nem szép X-besorolású. Minél több a bevétel kellett nekem. Ő szerződött velem, hogy egy jó szava hozzám. Amint a tökéletes volt, ami történt, amikor a halott felélesztette a 7 hónap után, a Nicolas-majd, hogy az első adagot. Bármi mást, csak egy kis trükköket annyira megszokta már első forgácsokat. A Papito eltűnt. Én még mindig azt kérdem, bár. A fiúk komolyan kipipált kutatócsoportja, jobbat, mint az, hogy a terméket, amelyben megígérték lengedezett a mellékvesék és a vér, a fiával.

  - Jaj, az alakok. Nem verni az egész csoport, csak részeit." Nick kezével a hajába túrt a hajába. Alex nagyot nyelt, hogy hányt.

  - Igen, nem. Hagyjuk a díszít. A kormányoknak sikerült megállítani a csapatot. Leginkább azért, mert a kormányzat az, aki a csoport első helyén. Ott egy pár srác úgy esik, hogy a többiek is beszálltak. A csapat az tervezi, aki a Virgin-szigetek rehab hamarabb mint gondolná újra a termelés és a modem kapcsolódásakor. Anahi szeme a távolba

  - Igen, a fiúk miatt egészen megzavarta a fekete piacon. A rat race, mielőtt becsavarodott mind. Ha Ashe és az egyezmény, akkor nem csak fele olyan jó, mint a tudomány más csapatok. Aztán megöllek és a pokol, a pénzt vissza lehet menni a Lucifer adósságai rendezésére és. Anahi is beszélt, egy perc, egy nem.

  - Várjon, mit beszélsz? Ki a fenének Ashe és miért nem tudom, hogy vállalna?" Lucifer Nick felült, haja égnek állt, a szemében mondta Alex, eszembe jutott, a világ az élet után.

  - nem hivatalosan összehívja a Durango esik a tudomány nagy tett kísérletek. Van egy egyezmény, mint a vallások Santeria kombinált, Woodoo, stb. Satanism muy zavarta a kis halállal randevú, fiatal barátom. A babonás gyerekek úgy gondolta, jó ötlet lenne, hogy a vallásos és a felkészüléshez, hogy foglalkozzanak ezzel a saját és mások úgy beszélnek. Ez az életmód megváltoztatását, vagy az, hogy az egyik módja volt az igaz út az országúton. Az én édes, fiatal élveztem, amióta kijött a sírból, a lelki ember akar neked milyen a termőföld, a víz alá. Néhányan biztosan még tovább megy egy lépéssel. A legfőbb ashe gyakorló Santeria élt a bolygón. Az, hogy az egyezmény hívja össze először, egy döntetlenre, a vallások, a teljes értékű használathoz. Nyilván ő játszott, s a vallás is laza és átlépett a sok egyéb területeken. A babonás emberek azt mondom, hogy az ördögnek a lelkét is tartozik majd. Ő az áldozat, ahelyett, hogy megnyugtassák. Ő vette át az ázsiai vallások, pénzt, szerette az alvilági, hamis arany, váltók. Ez a szentírás a hit, hogy ha a lány elküldi a fenébe, mivel ott már nyilván tudja, hogy a pokol , és a pénzt is neki kell rendezni a tartozást és nagykövet. Én bérbe, gyűjtsük össze a munka, de én vagyok a tartozásait egy önálló újjásze
rvezte adrenalin.

  Nick arca eltorzult az undortól. Alex közelebb hajolt hozzá, hogy ő mondja meg, ki az Anahi titkos volt, még mielőtt az éjszaka félbeszakította.

  - Menj vissza, és mondd meg, hogy a főnök még soha nem találkozott és Lucifer valójában nem előhozni a poklot. Találkoztam az Isten az úton az alvilághoz, ha valaki tudja. Van egy hatalmas autópálya, ami a szellem világba. Isten és az ő angyalai, az Isten ha elfogadott, megváltás, élet. Lucifer és a démonok jönnek, ha nem. Van egy út, ami a nirvána-ténylegesen és gonosz, sátáni lélek-kereskedelem álcázott, hogy elveszett paradicsoma és a lelkek. Van egy országút vezet, a Dante Inferno. Ez egy sokkal nagyobb helyet, mint a kerítés, azt hiszem. Hol lakik az egyik bolygón a halott élő több száz galaxisok az összes csatlakoztatott a király." Nick megvillant a szeme, s az emlékek. Alex álla leesett volna. Lenyűgöző volt a történet.

  "Őszintén szólva, "ano, kíváncsi lennék, hogy menjen vissza, és, hogy megmondja neki. Aztán ki a hátukon. De én nem tudom. Az igazat megvallva, akkor valószínűleg már nem lesz képes meggyőzni őt. A vallási zealots mindig azt akarják majd isteni kinyilatkozás, amikor ők azt a próféta, mint pszichózis. Ő a gyilkosság hideg vér, mielőtt valaha is, hogy a házat. Az alvállalkozó a kutatás egyetlen fiúk a mellékvesék, és győződjön meg arról, hogy nem jön vissza egy darabig.

  Anahi elkezdett csuklani, Mazatlan húzta. Volt egy kis parkoló teherautó élelmiszert közvetlenül a várost.

  "Uno secondo,ninos. Ha ezt a szívességet Enrique itt ma este még szabad! Tekintse őket, Bacardi." a Beretta kölykeinek, hogy a nadrágot, elment.

  Bacardi megpördült a tengelye körül.

  "És elnézett. Figyelj! Csak ha ő. Én beszélek angolul. Szüksége van a segítségemre, és ne próbálj vitatkozni. Azt akarom, hogy éppen, mint te. Íme, így menekülhetett." odahajolt az ülés egy csípőfogóval.

  A fiú rámeredt a felfordulás.

  - Ugyan, ne nézz így rám! Nem örülök, hogy a nővéred! Csak játszott vele, amíg a menekülési terv!" A lány kétségbeesett volt, mint ők. Bízom benne, hogy soha nem látott az egyesült a közös célt. Kitörtek a kocsiból, annyi robbanóanyagok és fegyverek is lökik őket, és az egyik Anahi hány készült sporttáska táskák. Aztán ott volt a Sun-Mexicana.

  4. fejezet:

  Renée arra ébredtem, az anyja minden lépést. Marilyn verte a kocsit.

  "Marilyn?" Renée volt, néhány órával ezelőtt Kiowa-kút.

  "Marilyn? Mit csinálsz?" meg ilyen hamar Renée megbotlott az autóból a feje fájt. A lány térdre rogyott, s eszébe jutott, miért is részeg volt.

  "A fiúk… - sóhajtott fel és magához szorította hasát, próbál elfojtani a vágyat.

  - a partner-kereső alkalmazás Nicky telefonja...ez már a Durango, hogy működjön. A telefon a város tornyai voltak. A hülye braud, a fiúk ki néhány IEDs a torony lábai. Mi hajtja a Silverton a telefon. Most én vagyok a gáz, és a fiúk úgy Mexikóban!

  - csapott a démon marilyn. Renée fülelni.

  - Hé, ne ess kétségbe. A bátyám lakik itt a Silverton. Ha neki jó, akkor nekünk egy horog és egyes fokozatba. Hogy Renée - hetvenkedett. Marilyn fordította a szemét.

  "Azt hiszem, hogy ha a valami.

  - Nem vagyok jól. Most van egy ötletem, a fiúk. Ez az idő.

  - Ja, ha az idő pénz, és én lapos. Nekem nincs messze a bátyád?" Marilyn ásott, s a szennyeződést. Renée megpördült a bokáján.

  - nem. Aztán ott van az új, az úgynevezett cellás telefonok. Már, persze texted?

  Volt egy hirtelen megszakítja a motor. Világoskék 80' A Dodge a felszedőt.

  Egy fiatal férfi lépett ki a kócos, szőke haja. Volt még vörös agyag lerakódás, mint a földet körülvevő nélkül az utcán, talán 6'3". Marilyn nagyot nyelt. Nem kellett volna, de egy-két évvel idősebb, mint a fia.

  - Ren… - nézett a húgára, egy hosszú pillanatig, ajka megrándult egy fájdalmas arcot vágott. Tudta, mi történt.

  - egy kicsit az a baj, hogy a gyerekeket. Tudsz nekünk segíteni?" Renée betakarta a hüvelykujját, Jean és állát dacosan meredt ki.

  - Miféle baj?" gyanakodva nézett Vierra Marilyn esélye.

  - a mexikói maffia, elrabolta a fiát." Marilyn nagyot nyelt. A gyerek voltam. Nem volt tisztességes, hogy azt.

  Nicky - Avalon van mama, ugye? A fiú kihúzta nekem több, mint akkor. Mi vagyunk a kéretlen üzleti partnerei vagy selejtezése előtt voltunk, és meghalt. Nem beszéltem vele, mivel már vissza. Azt hiszem itt az ideje, hogy haza. A 20 dollárt is tartozik nekem." összeszedte a gáz, a targoncát.

  "A jó hír az, hogy van valami az autóban. Ez egy egyszerű fix, ha a targonca tartály vagyon egész idő alatt. Ez a dolog, ami inkább. A fegyver nem nehéz. Én egy egész csomó nick dísztárgyak az ágyamban.

  Átadta a Marilyn, majd bemászott a targonca.

  "Lássuk csak, van egy arkangyal, Renée, Mossberg 500 taktikai biztató, Mrs.. Véletlen dobta ki mind a puskát, és Renée elkapta őket a levegőben. Marilyn befejezte a feltöltést, és kinyújtotta a kezét, a shotgun, a telefon csengését. indítása

  "Egy másik." csak a farmert és szabad.

  - Igen, ez a sárga Marilyn Avalon rendszer?

  "elmondható, hogy a gyerekeket, az Avalon. A fiúk a jól karbantartott biztonságos túszokat a bolondos lánya levette.

  - Ki ez? Hogyan sikerült ez a szám?" Marilyn-vére kihűlt.

  - Ó, azt hiszem, tudom, kitől. Lehet, hogy az ördög hattyú, noha, ha úgy tetszik. Azt hiszem, ha ez azt jelenti, hogy a bejárási cella már el egy ló Durango, ugye? Pedig nekem, he? Azt akarom, hogy tudja, hogy a fülei. A fiú csak azért, mert szüksége van az adrenalin-minták, meg ilyesmi. Függetlenül attól, hogy ki volt az, hogy a halhatatlanság ígérete, s az igazi szerető- néhány. Most kaptam egy csecsemőt a regény a hadsereg, így nem is olyan mogorva velem akart egy kis üveg szérumot, ugye? Különben is, ha a kölyök él. Ha nem, akkor pont. Remélem, jó lesz neki. Más emberek, más veszedelmesebb. Én neki, aki őt, és azt hiszem, hogy az azonos típusú - elvesztette a türelmét. Marilyn kicsapongásban hallani lehetett, majd lassan lecsillapította a pisztolyt a vevő a hangsúlyt.

  - Köszönöm. Most, hogy az első személy udvariasan közli, hogy ehet egy rakás ürülék és a szamár. Én sült a pokolba, hogy még az én fiam, vagy szerezze be a legtöbb vitatható orvosi kivonatot, az emberiség jelen." A Vierras csak bámultak Marilyn tágra nyílt szemmel.

  "a pokol pecsenye lesz a játék, fenyegethette Senora. Biztos tudja verni?

  - Hol és mikor?" Marilyn a fogát csikorgatta. Renée tartotta a szája elé kapta a kezét, és az imádság, oldalvást a véletlenre. Vállat vont, és szótlan volt.

  "Acapulcóból. Találkozunk ott. Lesz meglepetés, hogy az a hely. Ha úgy látom, hogy a fiúk, elhozom őket. Talán meg lehet menteni őket." Az ördög hattyú, Marilyn lógott a feje.

  A lány felé fordult a Vierra testvérek.

  "Továbbra is szeretnénk segíteni?" felemelte homlokát, aki véletlenül összefonta a karját.

  - Te hülye vagy. A hülyeség, mint Nick. Úgy látszik, a hülye eljátszotta a Télapóval Meurte roadies, mi? A kábítószer-Alex vele, úgy néz ki, hogy. Jó, rendben van. Segítek neked, hogy ezt a szart is verte ki belőle később." A kutyus, jelezve, hogy játszott.

  - mögé, régi kék. Úgy néz ki, mint egy kis utazás.

  A teherautó rohant. Marilyn és Renée tett egy pillantást a démon és a mélység. Hosszú volt az út, a fenyegetés sicario lóg a fejük felett. De a fiúk. Ez volt az ürügy, hogy az a halál, a pokol és a sír.

  5. fejezet:

  Az árnyak nyüzsögtek. A fiúk nem Bacardi Anahi emberei tudták, hogy harryék itt, a weboldalon, mintha folyamatosan gyülekeztek.

  Nick körül dőlt egy fém kukák, melyet a nyirkos tenyerét Jerikó. A kutyák az utcán streetways. hatásköre volt cash egyesített őt, és húzd rá az egyik vagy a másik jótékonyság.

 
; Nagyot nyelt, és oldalvást, Alex. A bátyja, a büntetőeljárás is csupán eszköz, nem értette. Alex kritikus volt a mérleg, és a Nick. Sem neki, lehet, hogy valamely isten elhagyott lab.

  A Kozmosz, Nick. Úgy gondolta, hogy nem tudtam, hogy mi az értelme a férfi. Rájött, letérdelt a homokba, végig a sikátoron, Mazatlan shorefront, hogy soha nem volt ilyen rossz.

  Bacardi letérdelt hozzá közel hajolt az arcát.

  "Hallod a sátán jön el, azt hiszem.

  Nick közelebb hozták, szeme tűzben.

  Akartál megszökni. Bizonyára azt hitte, valóban.

  - Lehet, hogy csak a kártya játék, mely eszközök letépik az arsenal." A lány rám kacsintott.

  - Mire gondolsz?

  "Egy kicsit félrevezető információkkal. A vásárt, itt-ott. Majd. Mi hárman , majd veszek egy jegyet a cantina Anahi, bájait. Fiúk a mamájuk. Nekünk azt hiszem minden játékos a játék mi előtt mozog." Bacardi dörzsölte a kezét. A terv tökéletesnek tűnt.

  "No. Én nem akarom, hogy édesanyám ezen." Nick hirtelen hajthatatlan maradt. Alex bólintott.

  - Igaza van. Utoljára. Ez történt, és nem volt semmi . A kivitelezve nem ne keveredjenek a szart. A "B" terv!

  - Úgy bizony! Tudod, a mamájuk eljön, hogy megmentsen! Bacardi körmével megszaggatta a combok.

  Nick és Alex egymásra nézett. Megint értette, mit volt mit tenni, és gyűlölték is érte.

  - Azt mondta, jó?" alkalmi vételek Nick mosolygott szégyenlősen. Alex behunyta a szemét, nem is értem, hogy ezek a gondolatok.

  - Mit akarsz csinálni?" Bacardi hirtelen megijedt.

  - az anyám. Azt akarom, hogy az édesanyja is. Az élet egy plusz, de igazad van. A mama és anyu is vegyen részt. Bátyám nagyot összekötözték a! Ki tudja, különben a crossfire ez előtt? , akkor bármilyen készség az édesanyja tanította, hogy vegyen nekem egy személyes találkozóra, Ashe?

  Bacardi leesett az álla.

  - Megöllek, te hülye!

 

‹ Prev