Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 26
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 26

by Josh Law


  Marilyn volna jobbra, majd a meggondolatlan, de aztán láttam, hogy a közönség számára. A Prescott zsoldos Anahi otthagyott és személyes kölcsönzi, ami körülbelül öt megbízható srác. A 174 ember volt, mint a pokol, erős és igen súlyos pallosokkal. Anahi állt a harc. A lány egy ama zsugori talján, sőt a páratlan Cipriano matatott, előre.

  - Nem hagylak egyedül!" véletlen reszketett a cipőjét, nővére a kutyákat.

  - Ó, a fenébe! Eredj fiam!" Renée arca eltorzult a meglepetés. Soha nem jelenti azt, hogy Alex. Először is. Véletlen bólintott. Nem volt, de valószínűleg a húga utolsó kérés.

  Véletlen megfogott Marilyn.

  - Segítségre van szüksége a magasabb helyeken. Mint isten és az amerikai hadsereg. Nem szabad, hogy az udvarnál? Azt hiszem, legfőbb ideje, hogy az ön hiánya." bólintott. Marilyn szája kinyílt és becsukódott, de nem volt időm válaszolni. Az, hogy a futó Harley bomba rendőrség a fiúk, s a homok, s büszkén ül a teniszező kislányom?!

  Nem, azt hiszem, Ms. Avalon neki kéne mennem a gyereket az iskolából. Az amerikai hadsereg része." ingott a teniszező kislányom? önelégült mosollyal. Ruhában volt, és a rendőrség , hogy beszélgessenek.

  - utolérte, Veréb? A koordináták küldése. A teljes spanyol armadájukat úgy döntött, hogy ezt a felet a, uraim. Hogy a fedelet." megszólalt a rádió körül széles mosollyal fájdalmasan.

  - Mi a fene?!" Marilyn és véletlenül egyszerre beszélt.

  - Mi az, hogy azok a fickók, töltse ki a mexikói? Ha törölni és Renée városban, miután a gyerekek, volt a sátán a hattyú. Megkaptam az egész Durango. A Zombi Apokalipszis után a fiú a rendőrség tipster. Nekem az amerikai vezetők a börtönhatóság vette meg, a tűzoltóság, és ha valaki hajlandó volt meghallgatni. Ügyeljen arra, hogy a majd a Durango a helyettes, és képes a szövetségi rendőrség a poros kenyér morzsát és tűzijátékot. Majd a mexikói határon járőr van szó. Ezek komoly-adategységek mezői PO' y'ed lényege, hogy az adott kapu hattyú úgy döntött, hogy süssön." elmosolyodott, és intett nekik. A síkok és a helikopterek átrepülni az égből.

  Marilyn, könnyes és mexikói szövetségi ügynök, aztán beugrik a fába. Az Egyesült Államokban is elismert és mexikói katonai tisztviselők keresztanyjának a homokdűnék. Ez a rémálom volt elszigetelt, de most már tudta, hogy a világ nem nézi. A vádlott ítélte magát. Úgy nézett ki, mint a tudományos kísérletek csökken, Durango nem lesz szükség.

  - Szívem, hadd." legfőbb töltve, teniszező kislányom?, a kutyák és a támadás előhúzta Wesson Model 29 Kovács azt mint a sáskák a sivatagi szél.

  Marilyn volt az öröm, túl hosszú a kikapcsolódásra. Hallotta, hogy egy átható sikoly, és megpördült. Esély már fut.

  Alex volt a sikoly. A setup függesztettek volna fel a nyüzsgő egyengető ék zsoldos és kerekes az első sorba az áldozatot. Ashe, s arra a következtetésre jutottak, hogy a fáklya a pénzt. A túlerő cipriano a fiúk 20 - 1. Nem tudták, hogy a beállítása vagy az Alex.

  Csak Marilyn. Ő a modern kalózok 200 cutthroat hűtlen amerikai haditengerészeti tiszt, Ashe, zavarodott és követői. Egy asszony, egy kiégett, és rémülten etetése a nő. Vett egy mély levegőt.

  Oké, ez az idő. Nem fáj, nem kisbaba.

  16. fejezet:

  Csak mert ez nem Nick előtt valahogy a művészetet. Még mindig féltek, mint máskor is. Ismerős volt az, hogy az önindító hajt-betegség, a bél, különösen, amikor eszébe jutott, hogy a Prescott projekt nem sikerült kitalálni, hogy igyék, a szindróma után volt a téma. Meg fog halni, és ő is meghalt.

  Izgalom, hogy általában kritikus pillanat. Nem érzem a fájdalmat, hogy katasztrófa, de a tudat, hogy a kamera, főleg a mozi minden tündér. Nézte tágra nyílt szemekkel és remegő ajakkal a Bacardi, a tűz átterjedt a máglya. Hallotta, hogy a testvére és megnézte, hogy a vegyi anyag fölött lebegő áfa és botozás megszabadulni a kígyó, aki a rakétavetővel a fejét, miközben a többiek már öt vágási. Alex tekintete találkozott egy pillanat. Már halott. Tudta, hogy pár perc múlva lángok felemészti Nick és ez lesz. Visszamegy a Lab-A nap végén érthetetlen.

  Nick azt hitte, hogy hallucinált, amikor meglátta az anyját jár fejét a káosz közepén. Golyók süvített körülötte. Zsoldos, viccelődtem, mint a dominót.

  A káosz, előnyös. Nick visszafojtotta a lélegzetét. Azt a szakaszt, amikor rájött, hogy ez a valós helyzet.

  A cougar, ugorva, eljöjjön az Ashe Marilyn és a váltók.

  "a fenébe!" Marilyn tartozások Ashe volt. A nő, mint a megfélemlítés és a babona a hatalomra, de nagy fizikai erőt. A küzdelem nem hiábavaló. A pokol nem a harag, a legjobb anya megvet. Ahogy Ashe. Az asszony könyörgött, de a füst kezdett megtelni a tüdeje.

  - Mama?!" Nick csapkodni. Gyakorlott szeme, Ashe, aki hirtelen fojtó a különféle vegyszerek az Isten a pénz. Üveges szeme azt mondta, hogy Nick valószínűleg már halott volt.

  Marilyn futott be a lángok. A lány alig érezte a testét, és a busz már megpörkölődött. Minden erejével, és belemarkolt a barbwire, Nick máglyára. A lány felsikoltott, ahogy beleharapott, de kihúzta a kezét. Képes volt az ujjam , és kitépte a lángok.

  - Mama! Hiszen vérzik és elégették! Nick arca eltorzult. Marilyn bólintott.

  "A testvérem!" belőle. Nicket, Alex , amikor látta, hogy valami teljesen váratlan. Véletlen Vierra eltörte a könyökét, meglendítette a tarkójáról, kígyó, és leütötte a rakétavetővel. Észrevette, hogy a többi utas és a tengerparton. Tűzterjedés egy hatalmas fánk a körül. Gengszter szerencsevadász, mind a bérelt kalóz galamb, a láng , a homok.

  Peyo sikerült keresztül a lángok. Fölmászott, és Nick húzták és Alex, a láncokat.

  Marilyn a ellaposodó szakaszában, öntudatlan Bacardi vállát. A lány a káosz. Az amerikai haditengerészet, a rekesz és a kalózok lőttek. A Mexikói sereg megindult a parton, és zárja le a várost. Az Egyesült Államok Marshall, Szövetségi ügynökök és Anahi, teniszező kislányom?, és most, hogy a kígyó és az emberei és Ashe, akik továbbra is hatalmas a lángok.

  Nick visszahúzta remegő Alex a ház a vállán, és talpra állította, őt magát. Alex összeesett, ott lihegett a bátyám teljesen katatóniás.

  Renée át a füst, még most is vérzik a lába, mint a keret klub-busz Louisville-i bunyós, készen arra, hogy a neveket és a kapcsos rúgott.

  - Oké? Oké, fiúk?" - köhécselt, füst és megrázta a viszkető új haját a szeméből.

  "Mindenki meg lesz elégedve." Marilyn átadta a hazatérés Bacardi forma, és a véletlen és a fivérek összegyűjtött közel magához.

  Peyo hirtelen felkapta a fejét, a szemét, a széles, haja égnek állt, Alex észrevette, és közelebb hajolt, és minden megfordult.

  Cipriano jött a füst. Volt egy vezető kezében kard, a vér, a tengerparton. Anahi szorította volna a fejét, hagyta, hogy a mozgató, mint egy inga, a kezéből, és a vér az X-trail alak a földön.

  - Hogy volt ez a dal? Én is szeretem, de megölni?" - vetette oda a fejét a lábai Nick Ott állt egyenesen, állkapcsát összeszorította.

  A téma mögött már valamiféle hasonlítanak. Mindnyájan tudták, hogy a csontjaik, ez csak a kezdet volt, valami sokkal nagyobb, mint a mai napon. Nem elég erős, hogy holnap?

  - Pappi állította a világ tudja, hogy a tűz, kislány?" Cipriano visszanézett. Az a helyzet, hogy igazán megdöbbent, hogy ő ölte meg a Lady Sicario vadul.

  - kifizetem a tartozást, amíg a királyság jön ugye, Senor?" Nick válla megroskadt. Alex tanulmányozták, némán, szeme mintha öregebb, mint az Isten. Cipriano nyelt egyet, és bólintott, tudatosan, a fiú, aki mindig a világról.

  - Igazad van. Ez nem a vég, csak a kezdet. Az apja bűneit, Mexikó fél." Marilyn és a szél.

  Cipriano volt az egyik, aki a legközelebb a csendes szemlélődés.

  - A fiúk, de akkor már. Nálunk fizetni a tartozást is. Úgy néz ki, mindenki siet, Mexikó, "ara
ny anito, csak ezúttal a vér. Gyertek velünk. , jöjjön velünk. Nem tudjuk, de nem is ígér a védelme érdekében. Az a fajta, amelyik egy számkivetett ad. Mert, nino, nincs törvény és nincs olyan ország, amely képes megvédeni a fekete piacon. Te egy nagy értékű elemet. Ön és a családja...Ha nekem a választás, már megy." lenyelte, Cipriano Marilyn. Tudta, hogy nem az lenne az ellenállás, a mama Nicky szigetére veti Bondot.

  "megél, eltűnő emberek?" Nick nagyot nyelt, mikor a Cipriano Renée. A lány bólintott, és előrelépett.

  "Nick és Alex a felnőttek és önmagukért beszélnek, amikor tartózkodik, és hova. Én viszont jogilag felelős vagyok minden Prescott gyerekek. Ha fogunk beszélgetni, majd eltűnése beszéljünk, aki 30+gyerekek a Durango, Colorado - fogát csikorgatta, és összefonta a karját.

  Cipriano tűnt, hogy Renée Marilyn.

  - Azt sugallva, egy élet. Ha a. Elsősorban a sziget déli országokban és területeken. Még az is lehet, hogy a személyes dariennél télire hézag, ki tudja? Ez illegális. Ez nagyon kockázatos. Még a válla felett." nézett, tudta volna Marilyn a végső.

  "Tudjuk, hogy az. Hé, mi a jogi kérdések mögött balra, a kerítés választja el a texasi-mexikói. Igen, igen, beszéljünk." Marilyn bólintott. Nem hiszem, hogy ennek is, vagy élete során.

  Cipriano bólintott.

  - Nem, fenyegethette Senora. Eltűnését, és a gyerekek is menti a Prescott. Tudod, én vagyok az, hogy vihesse az útra, de a többi nem. Kovácsolás, túlélési, akár nem. Nektek pedig teljesen betakarva legyen. Új ruhát, új nevek. Ez lett a vége, és tudom, hogy a saját kis colonizing élethez."Cipriano volt a férfi, aki a megelőzőhöz köré sereglettek.

  Marilyn sóhajtott. A lány, aki bólintott, hogy Renée. Marilyn lehunyta a szemét, és halkan számolt be három.

  Na jó, srácok, azt hiszem a következő megállót Durango. Megyünk a testvérek. Aztán…hát, isten tudja, micsoda.

  =German version=

  Hölle Geld~

  Haken~

  Sie lehnte ihren Schultern gegen einen der Marmor Bauten des amerikanischen Geschichtlichkeit. Das wäre der Tag, Leben und Nachleben Bled in einem. Sie eine bescheidene private Investigator war die einzige Person mit Kenntnis der IT.

  Sie posierte der Colt 45 Gefühl ihr Herz in Ihren Fingerspitzen. Sie konnte hören, ihre Spuren. Die Körnung des Sandes war auf ihre Schuhe, die Bürgersteige mit ihren Zorn. Doch das US Capitol nahm keine Notiz von der schlimmen Situation zu metastasieren innerhalb seiner Parameter.

  Marilyn Avalon hatte keine Gedanken um ihr Leben. Sie hielt ihren Atem Gefühl der Ansturm von Adrenalin zu ersticken drohen. Diese Umleitung arbeiten mussten. Sie hätte zu leben, mit dem unerklärlichen sie erlebt hatten. Ihr Sohn die neu auferstandene Leben davon abhinge.

  Sie hielt den Atem an. Twisted gegen den Wind zu hören, ihre Diskussion über den Sound von Ihrem Herzen.

  "Wir haben verloren…" Der Mann trat ein öffentliche Mülleimer und vergrub seine Finger in sein Haar.

  Seine Begleiterin war eine Frau mittleren Alters mit einem schweren Boston-flavored Akzent.

  "Wenn Sie wieder auf das Kind, dann der Plan durchgebrannt ist gerade zurück in die Hölle! Wir brauchen ihn! Er tot war für 7 Monate. Er hatte definitiv zu etwas gesehen haben, auf der anderen Seite. Ashe will ihn zu verhören…" Sie warf ihren Kopf trotzig.

  "Sie denken, es ist verrückt." Der Mann war zu Fett für sein eigenes Wohl.

  "Shut up! Sie erhalten mich flambiert!" Die Frau ihm in die Brust. Er stieß ein Stöhnen und schüttelte seinen Kopf.

  "Sie tun. Es zugeben, Sie wissen was sie tun. Wenn es irgendeine Wahrheit zu was das verrückte Braud hält geschwärmt, dann ist es noch schlimmer. Sie hat Schulden zu senden. The Walking Dead sind die Kollateralschäden, die wir nicht leisten kann. Jetzt haben wir die Oberhand, weil kein Selbst-Respektieren Politiker wird sich mit der Blutritus Verbrechen." Der Mann knallte seinen Kragen und rollte mit den Augen.

  "Ich würde vorsichtig sein wenn ich sie. Sie könnten bat-Haus verrückt, aber die ganze Posse von Ihnen nehmen Sie jedes Wort als Literale. Das Kind ist ein hoher Priorität Artikel in unserem lukrativen Markt des Aberglaubens. Er kann uns sagen, ob es eine Realität zu ihrem Basar Religion. Dann senden möchten ihn wieder hinunter in die Hölle zu begleichen ihre Schulden." Die Frau lächelte mit den Zähnen knirschte.

  "Nr. Wir sind Kopfgeldjäger, Linda, keine Mörder." Der Mann wich von ihr entsetzt.

  "Oh, jetzt ist nicht die Zeit für Sie so fromm, Jeremy! Wir beide wissen, dass wenn wir nicht Eis, kid Ashe wird Anruf auf Ihr nibs Lady Sicario die Arbeit zu erhalten erledigt. Sie und ich wissen beide, dass sich schlecht für den Devil's produzieren. Sie will nichts mehr als um Armee Prescotts jungen entfernt. Hölle, sie hat Schulden zu sammeln unten zu. Sie alle tun. Das ist, warum sie eine treue Ihrer bizarren Religion. Das ist, warum sie getroffen haben, diese ganze "koexistieren" Sache auf die nächste Stufe der sonderbar." Linda rollte mit Lachen.

  "Warum das Kind? Es gibt eine ganze passel von Ihnen im rehab irgendwo in den Virgin Islands. Einige, die länger tot gewesen und wahrscheinlich kennen Sie Ihre Weise um einiges besser. Heck, ich habe gehört, es gibt einen alten Cowboy sie gruben aus Durango historischen Boneyard, Schmutz-napping seit 1862!" Jeremy rieb seine Brust noch wund und beleidigt von Linda's Schlag.

  "Einfach, Dumm. Das Kid's offensichtlich der Anführer des Rudels. Die einzige mit Mut zu ergreifen sein geborgter Zeit, eh? Er ist wie Herr Lazarus der Unterwelt. Ernst, könnte er Cowboy und Start des freaking zombie Rebellion. Nicht jede dieser Mist von der Halloween Film Nächte von unserem corny Jugendliche entweder, chucklehead. Ich spreche gerade-up taktische Kriegsführung von echten Menschen, die tatsächlich von den Toten auferstanden!"

  "Ja, okay, halten Sie es oben, Puppe Gesicht. Sie sind alle nur reden klatschen, wenn Sie mich fragen. Er ist ein high-school Absolvent nicht Zombie der Motorhaube!"

  "Er könnte! Geben Sie ihm ein paar Jahre, ließ ihn zum Schmoren in seiner Säfte…Plus, war er in der Unterwelt, ja? Wenn alle religiösen Hokey Dinge wahr ist, dann ist die Ewigkeit. Hätte er hing um in die Twilight Zone für Jahrtausende im Erdgeschoss. Er hätte tutored durch freaking Luzifer für alles, was Sie wissen! Eins ist sicher, soweit die abergläubischen Welt ist besorgt, dass Kid ist fair game. Sie und ich machen ein Leben weg von faires Spiel. Entweder wir nehmen den Goldrausch auf diesem, oder wir verlieren unsere Chancen auf den sicario Frau!"

  Ihre Stimme begann zu wachsen schwächer als Sie abgerundete Ecke.

  "Nicky" Marilyn war zu hyperventilieren. Sie versuchte zu denken schneller als Ihr Gehirn mithalten konnte. Sie war frisch aus der Kasse. Es gab keine Flüge in die oder aus der Hauptstadt wegen der schweren Geschrei, erregt Angst vor der Homegrown Terrorism in der Umgebung des Prescott Projekt und die Durango Drop Wissenschaft Studien.

  Sie musste wieder zurück zu Ihrem Auto. Es war Zeit zu gehen AWOL. Zu fahren die ganze Nacht und tapferen Hölle und hohe Wasser gangbusters Stil Wenn Sie musste. Ihr nächstes Ziel war Durango, Colorado. Sie war nach Hause gehen, für ihren Sohn.

  Kapitel 1:

  "Schnell denken!" Nick warf eine Dose Pepsi zu seinem Bruder.

  Alex fühlte, wie sein ganzer Körper Rush mit aufgeregten Lachen als er verfing sich der Soda mid-air. Sein Bruder saß auf dem neuen Harley Bomb Runner, der Polizei gegeben hatte, die sowohl von Ihnen als Dankeschön präsentieren. Nicky war Coursing mit schwindligen Lachen erfolgreich erschrocken sein Bruder.

  "Okay, take it easy, Tiger!" Alex fuhr sich mit der Hand über seinem Kopf mit einem nervösen kichern. Nick schlug seine Kniescheibe impishly und grinste.

  Im Sommer Nacht wehte über sie duftende mit Wildblumen und Tiki Fackeln umgeben, dass Santa Bianca's Back Porch. Man konnte riechen, Feuerwerk und gerösteten Geburtstagstorte aus der Richtung des Kinderheims.

  Heute war ein ganz besonderes Ereignis. Mehrere der Prescott Projekt Kinder hatten sich 18 und wurden von der High School graduiert hatte und die Förderung System, bereit sich zu bewegen, auf ihre eigenen. Zwei von diesen
glücklichen Personen waren Nick Avalon und seinem Halbbruder Alex Prescott. Dies ist aber kritisch auf ihre Annäherung an das Erwachsenenalter es erscheinen mag, war nicht der einzige Grund für diese Nacht war so bedeutsam. Es war dies um so mehr, weil es sollte nie aufgetreten .

  Nicolas Avalon starb heute vor einem Jahr. Hier saß er, lächelnd wie die Katze, aßen die Kanaren, eine Pepsi entspannt auf seinem extra-langen Bein's Knie.

  Alex fühlte, wie seine Kehle wachsende fest. Im letzten Jahr war die absolute Hölle für ihn. Nick hatte, blieb in seinem Grab bis zu diesem Datum, Alex würde Selbstmord begangen haben . Er hatte geplant, vor Monaten auf das Jubiläum, so dass sie sich symbolisch die Welt verlassen noch am selben Tag.

  "Move over." Alex kam und schob seinen Bruder, so dass er auch sitzen auf dem Motorrad. Er war überaus froh jetzt, dass Nick hatte gerade aus dem Land der Toten. Es war gut zu leben und ganze. Hier mit ihm in einer Sommernacht.

  Er zwanghaft erreicht einen Arm um die Schultern der Nick. Ihre häufigen körperlichen Bestätigungen der Zuneigung waren völlig unbewussten. Nach der dual-Blutgerinnung medizinische Verfahren, die ihr Leben gerettet hatte, die Nacht, die ihren Vater und sein Komplize war gestorben, sie würden die Verhaltensmuster von eineiigen Zwillingen in mancher Hinsicht. Es war ein Phänomen, keines der investigativen Ärzte für die unerlaubte Prescott Projekt hatte in der Lage gewesen, herauszufinden.

  Stille durchdrungen und Alex starrte aus in die Tiefen des Weltraums, die Soda ungeöffnet in seiner anderen Hand.

  "Spit it out bereits, Yahtzee!" Nick klatschte ein Öffnen Sie Palm über seinen Bruder Herz.

  "Spit Was?" Alex blinzelte zu seinem Bruder starrte intensiv an ihn für eine lange Zeit, seine Nase zuckte.

  "Komm, Alex. Ich denke, Sie wissen."

  "Hey, ich habe keine Ahnung, wovon du redest..."

 

‹ Prev