Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 25
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 25

by Josh Law


  Ha segít az ön mindent elkövetsz, Nick, az oltáron Ashe, akkor talán...talán a fizetés, beszélhetsz otthon anyám és én itt is jöhet a Mikulás Bianca? Én úgy hallottam, hogy a szeretet úgy van, mint az Amerikai Egyesült Államok kormánya nyújtott nemzetközi gyerekek? Igazán nem akartam bántani a húgom és a magántulajdon! Becsületes ember!" A térde már kopog. A lány meglepődött, hogy megnéztem. - a nő vállára tette a kezét, és érezte, szinte azonnal.

  - egyszerű! Otthon az anyja valószínűleg cool, még akkor is, ha nem segítesz, Nick! De komolyan, te csinálni? Tudod, hogy ez a csirke, Ashe?" Szeme elkerekedett, bagoly-remény. S egy lélegzetet vett.

  - Nos, - mondta Cipriano valamit. Ha úgy gondolja, hogy meg lehet csinálni, akkor biztos lehet. Persze, ő nem tudja valaki besúgó. Ő volt körülvéve, Prescott, mint a szélnek eresztett a Spec Ops egység van kalandor sorakoztak fel, hogy a felvétel a Pappi a szérum. A mama kötött szerződés néhány Ashe a zsoldos valóban feltörésére, és készítsen a testvéreket, menjenek el acapulcóból. Ashe volt az aratás, testi folyadékok ki a levét, majd az áldozatot az oltárra, hogy megnyugtassák adósságai. Volt egy különleges szertartás sorakoztak fel Nick, mert már a fenébe, úgy mondják. Nos, anyám azt akarta, hogy első forgácsokat. A zsoldosok rávett, hogy csak a kereszt Ashe őket, hogy kövessék őt, hanem kutatási és a tisztességes piaci részesedése a zsákmányt, mielőtt az Ashe. A zsoldosok Mazatlan mögött a valódi mászó ismert csak, és elvitt magával Durango.

  Tőletek is egy ilyen városi legenda-adategységek mezői. most már tudtuk, hogy kell és Nick. Ashe mindig áldozatokat párosával. Talán, mert maga már rájöttem, hogy mind a ketten, és nem csak a bátyja. Mi volt a célja. Ha mi, mint két nem lettünk volna egy minimális jóhiszeműség betéti megvegye grácia. Ha csak egy-két véletlenszerűen testvérek, akkor is csak úgy, hogy a bérbe vett kalózok sic Mazatlan és ki, vegyük fel a két volt, és nincs szükség orvosra, a másik Durango esik a tudomány. Látod, nem kellett volna, mert ő nem tudja, hogy szükségtelen mocskot, amikor a gyémánt gyöngy már Mexikóban. Várj csak, hogy is lehet, hogy az én anyám is olyan mértékben, hogy, amennyiben a csomagot nem sérült meg.

  Már a híre, hogy mindkét valószínűleg megpróbálja megvédeni a testvérek. A fenyegető megmozgatása a húga volt az a garancia, hogy táska nélkül. Vagyunk, akkor az életben is, és akkor az élet, mint amíg Ashe való beszélgetésre. Nicky a vad kártyát a teljes játék. Amíg ő élt, Ashe keze van kötve.

  Szóval, csak hogy életben maradjon addig, amíg nem találja meg az utat a hámból Ashe? Az amerikai kormány, összegyűjti, és a szökevény katonákat bíróság házassági?" Alex szeme észrevennék, hogy ez valóban lehetséges.

  - Ashe leáll, amíg csak lehet. Hogy egy majom a kulcsot a mindenki. Rossz időzítés. Elnézést! Nem más. Ekkor vagy soha. Itt volt az ideje, hogy innen. Úgy gondoltam, hogy nem a világ vége, ha muszáj volt. A nyereg a banditos és a honvédelem a gyalázatos kis család. Nem számíthat a mexikói író! A hír kikívánkozik az emberből az amerikai ügynökök próbálnak gyűjteni, és azt, hogy a határokon átnyúló pálya Mexico City.

  "Ó, istenem! Az ügynök az Avalon és Vierra , papa! Hajlandó lennék, komoly pénzt!" Alex volt szóda szívott az orrán, és ez a fájdalom.

  - Ugye, nem tetszik ez a "ano,. Van egy elmélet, hogy a főnök. Nem kell feláldoznia a Nick. De a társaságomban az mehetett. egyedül vagy nincs valami fegyvert. Megyek vele. Senki sem várja el, hogy a fegyveres, én csak egy kölyök. Mi az ördög, póker. Többféleképpen szeret melegítse elő a sütőt a szertartást. Tovább él a nagyobb esélye van bejutni." A Bacardi nagyot nyelt. Alex, a meglepetés, nagyon figyelmesen hallgatja, és bólogat a tárgyaláson.

  - Tényleg vicces, hogy a nagy elmék egyformán gondolkodunk, tudod?" a főnök Bacardi ugrott fel a háta mögött.

  - Azért, mert tudod, hogy csak ugyanazt a dolgot beszél. Most egy újabb. A terv a recsegő Ashe öngyilkosság, Alex( Nicky végül elmondta a nevét), de amit láttam, azt hiszem, Buenavista lesz a kihívás." elmosolyodott, Te Amo a másik körül. Nick.

  "-adategységek mezői, gyűlölöm a tervét. Annyira félek tőle, de ez az egyetlen dolog, ami igazán értelme, hogy minket életben egyaránt. Tudom, hogy. Különösen, miután Buenavista, meg vagyok győződve róla, hogy nem fogsz engem, nem voltam itthon. Nem hagyhatja, hogy meghalsz. Azt mondta, a terv. Így hát szétváltak. A vásárlás a mamájuk. Itt a főnök fogadja őket. Anahi, meg minden. A fiúk a halál angyala, azt állítva, hogy a kalóz és Prescott anyagiasság. Majd játszom a tengerimalac, Ashe, a Keresztrefeszítettet érkezik.

  Alex bátyja arcát tanulmányozta, és békésen.

  Na jó, nézzük meg!

  A 12. fejezetet:

  Marilyn a busz, mint egy lopott el két óra Anahi és forró a sarkára. Renée és a lőfegyverek elvesztette a véletlen hozta, de nem teljes megszűnését. A hátsó fölfedezte, hogy régi Gatlin voltak, és a sárgaréz görgős, csattog a rozoga busz lépcsőfokokon, mint a popcorn trampoline. A Crossfire, mint az öreg agár, mint egy por vihar a Marson. Marilyn szemmel tartotta. Ő folyton énekelte a fia nevét, mint a tevékenységünket vezérli, és busz. Ha csak annyit nem, hogy az a félelem, hogy még egy esélyt.

  A din, rakétavetők alig hiányzik a két kerék, sikló hallotta volna a telefon csengését. A gyomra is, és a csalódás hasa kiszakadt belőle jean zsebéből egy ujjal torkát záródását, ismeri a zenét, mint Nicky csengetési.

  - Bébi, te vagy az?" könnyek érezte az arcán. Ez nyilvánvaló, de ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

  - Mama, kérlek figyelj nagyon, hogy mit csinálok, amit mondok." Nick előtt kezdődött az egész terv az ő idő alatt, volt.

  "A pali jön, úgy néz ki, mint amit a nyugati rettenet. De hidd el nekem, a mi oldalunkon. Tudni fogod, és a srácok, amikor meglátja őket. Őket és elmondja." Nick. Rengeteg statikus mögötte, mert az emberek a halál angyala.

  - Mi az? Ez öngyilkosság, fiam!" Marilyn kényszerítette rá a fogát bütykeit, hányás.

  - Nem tudom... de ezt a kockázatot, és az is lehet, hogy a biztos halálba, Ashe. Nem kell a harmadik opció, attól tartok.

  Ott a lángoló busz, Marilyn volt az epiphany. A szülők már egy gyorsan követett. Szeretni a gyereket, hogy a 18 évvel ezelőtti elfogadását, de ez a baba vált. Bátor, úgy, hogy a hétköznapi gyerekek nem félt a lefekvés ideje. Hogy neki, hogy azt az utat járni, nem számít, milyen nehéz volt. Ő is a sarokban és vissza. Az életük múlna rajta.

  - Oké, megbízhatsz bennem. Szeretlek.

  Ez volt az első alkalom az életében, hogy azt mondta neki. A legelső, amit valaha egy másik lélek, ahol ez több volt, mint a szavak.

  - Én is szeretlek, mama. Hamarosan találkozunk.

  - Dehogyis, letette, érezve, hogy nem hisz saját szavait.

  13. fejezet:

  Alex visszafojtotta a lélegzetét. Még ez a legjobb megoldás a halál angyala a fiúk rendkívül fájdalmas. Nem is volt annyira rossz. 10 perc lógott egy targonca, az oldalára fordult , két hosszú láncok továbbadására két különálló szülővárosának, a teljes súly csuklóján, háttal a kínzó fájdalom felosztása érezte az izmok, a vér lassan tépte kis nyakból zúzódásoktól. Ő volna a parasztokra.

  Igyekezett nem nézni. Alatta a szennyvíz tartály lopott viccelődtem vízvezeték vissza. Ez volt a sok itt a kastélyok acapulcóból, üdülőhelyre, egy tálcán egy autó akkumulátor hemorrhaging Peyo vérzett el a láncfűrész, kis bemetszéssel. A tartály 75% százaléka már a tele akkumulátorsavval. Cipriano volt az theatrics. Ha meg tudta győzni a zsoldos, hogy egyikük a csapdát, hogy ez lehetetlen, elcsalják, az alkalmi vételek.

  Kezét-lábát szétvetve, hogy lássa az egész világ, és rémült turistáknak híradós most már semmi kétség, Alex úgy érezte magát, mint egy mikroszkóp alatt. Olyan, mint a lélek, a falak , a fogaskerekek, a teljes gépet. Nem kell a több millió szempár nézett rá. A érezni ebben a pillana
tban nyílt a sötétség lenne a szeme szorosan zárva.

  Mondtuk volna a hatalma. Itt az óceán és az égbolt, az igazságot. Az egész lelke volt az árvíz. Ez fizikailag sajgott, az állkapcsát, és megpróbálta lenyelni, de nem álltunk meg. Nem az elnyomás.

  A szeretet, a család és a catalyst, sem a világ. Alex rájött arra, hogy nem lesz ez a mai. A világon. A fejezet végén, hogy eszébe jutott volna. Lógott, mint egy ragadozó madarak ezer előtt, az áldozatot tanít egy generációs anyagelvű tartjátok, hogy csak az életet keresztül. Ha Ashe volt mély igazságot, akkor talán nem is a sátán lelke.

  Szerelem volt, hogy a meghódított. Szerelem közölhet. Bár ez a szó azt jelenti: általában meleg és homályos érzés, safeness, Alex megértette, hogy az illékony , hogy volt hajlandó elengedni, mi a miénk. Hogy hogyan szeretett testvérét. Testvére, hogy szerette. Elpusztulnak, ha nem kellett volna a vér és lefestették a kamera minden newscast az egész világon. A polgárok ezen a földön, a napon, hogy megvédje a családot a sérült az. Például az, hogy akármilyen a brutális, hogy Alex Prescott mutatja, hogy a világ soha sem olyan dolog, mint a Prescott projekt szabad megengedni. Mi jött ki belőle.

  "nem fogok neked esik, "ano. Ígéretet tett." a Peyo együttérzően nézett Alex a küzdelmet.

  - Hé, köszönöm. Figyelj...lehet hallgatni a második?

  A fiú elvette a cigarettát, és közelebb, mint Alex elmondja a titkot.

  "Ha…ha…ha rossz. Ha nem, a bátyám és én…én…" erre lenyúlt a fogát, és egy kis kutya megjelölés az inge zsebébe. Peyo nyúlt, megfogta és remegő kézzel.

  Alex sértődötten.

  - Győződjön meg arról, hogy az anyja. Ezután a cipőmet.

  - Miért? Ez hülyeség, csak égnek a pára?

  - Tudom. De az olyan buta, mint a valóságban, a bátyám. Csak Elvett. Azt akarom, hogy kivitelezve , ha valahogy az ellenség kezére. Csak az isten tudja, hol a test , a végét, hogy feldolgozza és inni-por. Én láttam a psychos. Csak a kedvemre, ember. Én, öcsém, még akkor is, ha lényegében csak az egyik dolog, vagy ilyesmi. Azt hiszem, a lelkem, a másik oldalon." Alex vágott Peyo esdeklő pillantást. Nyelt egyet, és bólintott, Peyo eléri a képzelet az AJs Alex.

  Alex, az arca megrándult, fóliázott kartonlapon. Peyo visszafojtotta a lélegzetét. - új volt ez a játék. A Főnök volt, és nem csak a nagybátyja- Cipriano minden, mert ragaszkodott hozzá, hogy így, hogy biztonságos. Soha nem volt, mint ez a munka. Soha nem volt olyan szoros, mint a műszakilag a fene. Ha a gyerek meghalt, s örökre kísérteni.

  Ott volt a darabolás acél a háttérben. Mind vigyázzba vágta magát. Egy öreg agár gurult a homokon, mint a pék, az autók és a sport körül ölebet.

  Cipriano odaugrott a jelenetet a szecskázóba. Felugrott a szennyeződés és a Jerikó, törekedve a veszekedés egy lövés. Nem lehetett látni a célt, de akármi is volt, elég volt, hogy felhívja a figyelmet, hogy mindenki részt vesz.

  Anahi!" - hangja visszhangzott a fémes szennyeződés a buszon keresztül küldi a hidegrázás és a gerinc, Mexikó.

  A füst, az ördög hattyú elindult. Volt egy pár igen súlyos pallosokkal és a halál angyala.

  "Ó, Istenem. Biztos vagyok benne, hogy nem volt a csata, mivel a conquistadors, Alex?" Peyo megfordult. Alex meredt a távolba, miközben állkapcsa leesett a trónra , de láthatóan szinte kővé meredt. Peyo megpördült a sarkán, a tenger fölé. Számtalan hajó.

  "Lehet, hogy az önök is!! Alex, a válla fölött, hogy az őrök voltak egy vékony vonalat a part körül.

  "Mi nem vagyunk itt hagylak, Nio." Egy idősebb férfi a betöltött action shotgun. Gyere, mi a halál angyala a fiúk is.

  14. fejezet:

  Ő volt az öreg gyaloghintó közvetlenül a parton, mint a Hindi. a függönyöket istennő festett mély bíborvörös bíborvörös vér, áldozat. A lány lehajtotta a fejét, s ebből sok a három eltűnt, taszigálta a torkukon, koponyák felvételi láng tetején.

  Bacardi odahúzódott Nick. Az Egyezményt, Cipriano hívta. Ráadásul ashe volt most.

  A fej visszahúzódott. Ott ült a szemét lidérces zöld táncolt. Meztelen volt, vagy inkább a ruhája. A fekvőfelület nyüzsögtek a 10. Valószínűleg nem volt annyi, mint az ágy 100.

  Nicolas lépett előre, egy szűk fehér szájjal. - kuncogott melodically.

  ", Nicolas és elnézett. Én már várom...hol van a bátyám?

  Elégedetten mosolygott Nick.

  - Körülbelül… elmondta, hogy azt később maga után és úgy beszéltem?"

  Hátravetette a fejét, és megszólalt.

  " Mm, bébi , nem hiszem, hogy tudod, mit csinálsz? Az a csodálatos, hogy azt hiszem, számomra a kívánságod. Az édesanyja és a saját anyját is élő ellenfeleket. A fivérei és nővérei is meg lehet élni, Alex. Nem kell feláldozni őt. A párt a áldozat." A lány szemét, gyilkos Bacardi. Nick, a szemüknek, és védekezően eltaszította. Bacardi érezte karjai remegtek. A tervek szerint a legjobb, olyan volt, mint egy kártyavár szemük előtt csak egy pillantást vetett az orvos.

  - a BS! El kell áldozni a testvérek? Ez az ördög leánya hattyú, a lángész! Nick megfeledkezett, úgy a vallási vezető a frusztráció.

  - Nem egészen. Köszönöm, én egy zseni. Én is óvatosan kell bánni a füleket és társaitól. Én egy minisztériumot. Ő az ördög leánya hattyú, igen. Ő is a Tanaka japán Yoshi félig, félig amerikai , vállalkozó 2003. június 13., Los Angeles (Kalifornia). Yoshi tanaka fia és Tanaka Mikoto Prescott, a legelső szerelmem, még mielőtt a fegyveres szolgálat, amikor lakott, s mint jó üzletember édesapja 16 éves punk. Mikoto a projekt, mint 22 évvel ezelőtt kezdődött, és a fia is született Japánban. Csak azért, mert nem ő volt az apám kémcsőben vagy imádnivaló lab rat nem teszi őt a bátyja, vagy a kevésbé tapasztalt, az utódok Prescott élettartamát meghosszabbítják. Hülyén hangzik, mi? Ő a felesége. Tehát egy áldozatot. Most pedig beszéljünk."

  Nick forogtak körbe Bacardi, figyelmesen nézte az arcát. Fordult a krétát, és esküszöm, hogy ajka zöld. Az asszony visszatartotta a lélegzetét, az örökzöld. Ott láttam először igazi a biztonság.

  Csak egy kislány… - megrázta a fejét. Nem tudta, hogy menjen át. Az asszony sírva fakadt, de nem a félelem.

  - Nick, figyelj rám! Ez a hír az én hatalmas...először-, hogy a családnak. Nálunk a család…ha…bármi, ez…lehet menteni őket. Fogalmam sincs, hogy ezzel a módszerrel. Szerettem volna az élet. Arra is gondoltam, hogy véget. Semmi baj…a testvéreket, és kivitelezve - bólintott, magát. Ha valaki azt mondta, hogy pár nappal ezelőtt, hogy ha feláldozza magát, hogy megmentse gyermekeit a foster soha nem is találkozott volna velük nevetett, s a ló a skót. Miután ezek a fiúk, mintha minden megváltozott volna. Soha nem érezte, hogy a szerelem sosem értettem, hogy mi az. Amíg figyelte őket. Amíg ők is feláldozta magát a húga, Durango. Ha már beszéltem az Ashe alkut. Amikor összeverekedtek egymással, San Agustin Buenavista. Rövid idő alatt megtanítottam őt, mi a szeretet és a család. Végül megértette, hogy behozták a térdén.

  Megfordult, és kemény.

  - Te nem vagy csak kevés, a jobb? Megtiszteltetés számomra, hogy a szavát?

  - az én szavam és az áldozatokkal kell tiszta. Akkor a szellem, mert a hadsereg egyes Prescott vérét, mint más gyerekek. Minden a helyén van. Bízz bennem." Az asszony bólintott, és mosolyogva a beteg kinyújtotta a kezét.

  - Nem, amíg meg nem mutatja. Küldje el a srác, hogy az ördög. Abban az esetben, ha nem is vettem észre, hogy ez a mexikói fele világít, mint egy ferolito! Nick köpte a homok. Ashe felnevetett, és megcsóválta a fejét.

  - Annyi lélek, Nicolas. Nem csoda, hogy tudtál mászni a pokolba.

  - Nem szívesen mondom, de ez a hölgy volt. Az autópálya a fejét, ha soha nem törődött az AC/DC. Nem is kell, hogy hogyan érhetjük el, hogy ott van. A lélek nem egy GPS-navigációs ott!

  - Tudod mit? Megteszek mindent, amit kértek. A jutalom, majd küldök valakit, h
ogy megmentse a fivérét, bármilyen nevetséges terv , Cipriano főtt. Én soha nem zavarta a családi. Csak tudni, hogy miért nem. Ez nem méltányos, hogy minden más, aki ott volt, hogy egy csaj, akit szeretett. A természetes, hogy meghalunk. Ez a lány meghal, és jobban, mint a volt életében. Mindenki Happy-Ever-után?

  Két ember jött előre, Ashe, Nick és Bacardi kezébe.

  Egymásra néztek, a kétség, hogy amit mondott, igaz volt. Már, amit lehet. Csak remélte, hogy végül is elég lenne.

  A 15. fejezet:

  Marilyn találtam véletlenül összetört üveg úszott, kárpitozás és az acél megolvadt homoktenger és tüzes.

  Beszívta a füstöt, ébenfekete az orrába, és kinyújtotta a karját. Arca megnyúlt, rendkívül fájdalmas és tudta, hogy ő maga is súlyosan sérült. Úgy érezte, a zokogás , valamint , hogy a torka, és ő is, hogy a homok hordják.

  Kikötöttek a köhögéstől, letérdelt és a hányás a gonosz. Renée már ott állt, és a nagy darab busz, arcok és testek 7 megszállott pit. A kutyák halomban hevertek a küzdelem, ahol törött, minden erejét merítette, majd valami.

  Marilyn visszatartotta a lélegzetét. Renée emlékeztette a haldokló tigris. Aranyos, szőke haja volt, és ő is félig sem éri el, és itt a rongyos csíkok álla körül a tűz továbbterjedését, és arcát. Félúton a farmernadrágot széttépte a lábáról a nyilvánvalóan mániákus harc kába. A vér egyesített bokáján. Magas volt és 14-25 fölé hajolt, ezüst-kék szeme vörös a füst. A lány megfordult, és szembenézett Marilyn fogát csikorgatva.

  "A két pont között. Én csak ki a fenébe. A zsoldos, Alex és Nicky van!" Az asszony bólintott. Marilyn és véletlenül egyszerre megfordult, a káosz.

  Ott a parton egy 5 mérföld a busz Ashe volt roncs elkobzott egy volt néhány helyi sávok mögött egy cantina üdülőhelyre. A központ, ő állíttatott fel két hatalmas bambusz rudak álló jelképre. Nick az egyik. A kis lány volt kötve. A lábuk körül több ezer arany felett. Tehát két tűz eloltásától voltak a gáz. Ott állt a színpad közepén ashe, most hosszú baba kék, és egy zseblámpa, mint ő volt a Szabadság-szobrot. Volt, hogy a beszéd nem lehetett hallani a távolból.

 

‹ Prev