Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 44
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 44

by Josh Law


  "Tal til mig om noget, champ. Sport, vejr, politik. Piger, smukke piger. Jeg vil meget gerne høre hvad du ved om crazy mid 30ish assassin ludere, som leder efter min kammerat. Du kan ikke dræbe ham blot endnu, fyi. Se, han skylder mig 20 dollars og døde inden han nogensinde gav dem tilbage til mig. Jeg bliver nødt til at samle det første."

  "Du vil snakke med mig, huh? Tal til mig. At lade de fattige hugorm ud af det." Cavour Inn trådte ud af pinden. For første gang, Marilyn lagde øjne på kvinden, der havde truet sin familie. Man kan måske sige rage var boren inde i hende. Selvom raseri ville være en meget mild beskrivelse af sure fjendskab, der gik gennem hendes indre steder.

  Djævelens Swan stod i røg, klædt i fuld, selv om hendes hofte-huggers var langt fra beskedne og rør top udsat nok til at få Chance's øjne bliver store og Marilyn's mave krummer under.

  "Din lille Nicolas? Ja, han fik en frisk mund, men et godt hjerte, velsigne ham. Han var vel ikke give mig problemer. Både af dem, (den anden er så sød, men jeg kender ikke hans navn) der var enighed om at gå med mig og gøre, hvad jeg sagde, så jeg ville ikke lægge et nålepunkt i én af Prescott's piger. Hvad er det for storebroderen, eh? Det var min bratty teenaged girl livlig dem væk fra mig. Lærte hende så godt jeg kunne. De gav mig glide i Mazatlan. Jeg tror, de er med dødens engel- en sicario , der får mig til at ligne en barnepige-hvis du lige har fået at vide så meget. Han tog dem for at se deres navne. Så, ja, du er drenge a goner. Undskyld, jeg prøvede at stoppe den. Ja, jeg skulle hente mit 1584 gebyr fra hans spinalvæske. Det ville have været en win-win, men du ved, et tilbud der er for godt til at være sandt." Hun vippet hendes hår og jabbed anklagende på Marilyn.

  "Jeg kunne have fanget op med dem. Stoppet det hele sker. Men nej! Jeg må baggrund halvdelen af landet i brand for at beskæftige sig med dig! Hele vejen fra vestkysten til her! Timer mad og forsøger at fange dig. Jeg forsvinder folk for et levende, men jeg er også god til at finde dem, jeg må se at komme på. Du formåede at give mig ryste mange gange. Hvordan ville du gøre det, gringa?" Cavour Inn vrissede hendes fingre forventer et svar.

  Marilyn stod i tavshed, vakler med raseri. Hun ønskede at rive denne kvindes hals, men hendes krop havde låst op og hun kunne ikke engang flytte fødderne.

  Cavour Inn trak på skuldrene.

  "Pyt med hvordan du gjorde. Jeg har dig nu, lille 19382. Ikke flere. Jeg kalder våbenhvile og drikkevarer til nu. Jeg vil tage dig til Acapulco. Det er tid til åbenbaring. Vi kommer alle til at se deres navne og hvad fruen dikterer bliver himlens vilje. Vi vil udkæmpe krige i arenaer som gladiatorer og civiliserede mennesker!"

  Marilyn var hendes hænder bundet bag ryggen med en trigger-hand-remme. Hun kiggede rundt for at se det samme ske med Renee og chance. Fange var generelt en skræmmende oplevelse. Hendes blod var gået. Der var kun én ting på hendes sind. Hvem var denne Ashe? Hvad i Guds navn har hun med sin søn?

  Kapitel 9:

  Nick holdt åndedrættet. Solen var streaming blodige stråler over de vilde blomster strøet områderne San Agustin Buena vista. Det var tid for hans test. Han ville gøre det, hvis han ønskede Cipriano hjælp yderligere.

  "Nej! Det er crazy! Der er to af os! Lad mig gøre det!" Alex dengang næppe bliver holdt tilbage med 7 forskellige mænd. Han kastede sit hoved og sine albuer ud, indtil der ikke var flere knækkede næser blandt ældre gangstere.

  De stod uden for en kvægfold på en privat ranch i fællesskabet. Cipriano sad på hegnet, griner fyrstedragt og ryster på hovedet.

  "Jeg kan se ånden i dig allerede, lille hane. Jeg vil gerne se det i ham. Gerne trække den røde fra opvarmet stål." Han nikkede til sine mænd. De bankede Alex til hans knæ.

  Bacardi stod i vinden. Hendes øjne var store og pludselige angst. Hun havde set det dødens engel's prøver før. Det var en ud af hundrede mænd, som faktisk kunne give dem. Der var endda mindre, til at fortælle historien.

  "Take it Easy, Alex. Jeg har helt fået dette." Nick spyttede han støv og gned sine hænder sammen. Der var flere modeller lyder af chok og ærefrygt.

  "Tror du, lille ven? Du behøver ikke engang at kende reglerne for det spil, vi er i gang med at spille." Cipriano nikkede til hans drenge. De havde hver især udhulede kranier af hans ofre er fyldt med flyder over med svedne dice, nogle med sorte og hvide prikker, nogle med røde og sorte prikker. Nick kiggede nysgerrigt. Alex holdt åndedrættet, pulserende med smertefulde skrig, der ikke kunne flygte, fordi han allerede havde sat sin stemme nær eksemplar.

  "De heste, de er hugget sukker. Tæt nok. Vi brugte en smule sukker for at gøre dem vedvarende, men det er rigtig frugtfarve på kokain. Det er rigtig sjovt at se, men meget dårlige nyheder for folk som dig. Banker på porten til Helvede, som du er. Det er kun halvdelen af oplevelsen." Cipriano nikkede til sine mænd. De begyndte at trække store pakker af flammer og fyrværkeri.

  "Hvor er animal misbrug skal bevise jeg er en mand for dig, Senor?" Nick kastet sit hår ud af hans ansigt, griner meget, gennem hans næsebor.

  "Åh, det er ikke det dyr, jeg bekymrer mig om, lille mand. Han Matador i aften. Lad os se, hvad du kan sætte på. Jeg har ofte fundet, at foranstaltningen af en mand er testet, når han er blandt dyrene."

  Der var lyden af galoperende. Nick kiggede chokeret over at se 6 sunde Azteca hingste foreberede til hegnet. Bag dem var der seks Longhorn steer tyre, allerede hoppede op på noget punkt naese og mund strømmede blod. Cipriano og hans drenge havde planlagt dette ud i temmelig lang tid.

  "Nej! Vent!" Alex brød ud på en eller anden måde. Han løb frem, om at insistere på, at de kunne bytte pladser, selv om det var ganske tydeligt, at dette ville være ved Cipriano's point. Han nåede aldrig til Kvægfold.

  "Nej!" Nick spundet rundt og clotheslined sin bror og slog ham ned i mudderet. Han ramte hans knæ at binde ham med bæltet.

  "Undskyld, Alex. Jeg kan ikke holde dig fra at få blandet ind i dette, men du må ikke tage flere kugler end du har." Nick smilede forsigtigt. Alex var længselen, brystet ondt fra Nick's albue støde ind i den. De gangstere i respektfuld tavshed.

  Nick stod op og snappede efter vejret. Han vendt mod Cipriano med vilde danse-øjne.

  "gøre hvad fanden du vil med mig. Hvis nogen her så meget som hunde en eyelash på min bror, jeg vil rippe deres hals ud med mig!" Nick sparkede støvet. Han tænkte, pludselig syg. Selv de hårdeste af de gamle mænd løftede et øjenbryn og nogle af de yngre trådte et par skridt tilbage.

  Med et nik, Nick klatrede i corral og tog den røde kappe, Cipriano tilbød ham.

  "Du vil gøre alt for din bror? Du ville gå igennem med hvad helvede Ashe sender dig til hvis det betød de kunne holde ham?" Han var allerede imponeret. Der var ingen måde, hvorpå han kunne skjule det.

  Nick stirrede på cipriano witheringly.

  "Hvad er det for et dumt spørgsmål? Overhælde mig i gas og lys. Jeg havde brugt det stempel i min pande og har du hurtig mail mig til Satan før jeg ville fortælle jer med ham!" Han rullede med øjnene på sicario. Mændene åbnede portene og slapped vrede tyre.

  Nick rullet i en lille halv cartwheel til Kvægfold. Han var omringet. Tyrene pawed jorden og forankret deres horn på støv. Nick sad op på hans lår smilende clownishly.

  "Jer få en belastning af denne billige punk! Der er en tag i denne cape, der siger "kun kemisk rensning." tyre tiltalt ham og han svingede den op omkring hans ansigt som en specialfremstillet turban at skærme ham mod støv. Han overtog en opmand hænder, for at få fat i hornene. En tyr ramte ham i brystet. Det ville have stukket ud af hans øjne, men han greb hornene og trak hovedet op, hvor spidserne mistede sit ansigt. Tyren fnyste blod all over ham. Nick (1843-60 og maste den.

  Det Azteca handlere fodret dem hver en skål fuld af kokain dice i kranier. hestene blev næsten øjeblikkeligt rastløse I Daswanis øjne havde Wolf ikke ændret. Som en ekstra foranstaltning, vedlagde vejen nødblus til deres fortællinger og slog dem på bagsiden, så de kunne køre ind i kampen.

  Alex har fundet frem og tilbage. Han havde været rystet af, hvad hans bror havde gjort, men det var dumt
. En kugle, der var rettet til Nick var, at han måtte tage. Han rev sig fri af selen og gled som en baseball spiller under hegnet. Han kastede sig oven på Nick og rullede ham ud under knusning af hove.

  Nick hørte hans hjerte arbejdede i hans ører. Det var den følelse han havde fået lige før han havde slukket og vågnet op andetsteds. Han havde døde igen, lagde han der med sine øjne lukket, uvillig til at acceptere dette. Han havde for at redde både sin mor og alle sine søskende.

  "Nicky? Du okay, mand?" Det var Alex' stemme. Nick sad bolt oprejst under begge sider af hans ansigt i sine hænder. Åh Gud, Alex? Hvordan havde han lade det ske på hans ur?

  Cipriano havde åbnet porten. Heste og tyre løb fri, vil uanset høj disse grusomme bande lords havde udsat dem for i grønnere græsgange. Det sicario stod over dem nu tommelfingre drejet i sit bælte.

  "Jeg har aldrig set noget lignende før, i hele mit liv. Du har lagt mine drenge til skamme. Det gør dig til en af mine. Hvis du har brug for en tjeneste, du har fået den. Jeg vil tage dig til Ashe, hvis det er hvad du skal gøre. Hele denne hellige død ting? Ja Nej, vi er nødt til at finde en vej omkring det." Cipriano hev drengene til deres fødder og klappede dem på ryggen.

  Nick rip make-shift turbanen ned fra hans mund og arbejdede på Alex.

  "Jeg har allerede fortalt dig, broder. Få mig ikke sige det igen." Alex lagde sit hoved for trætte til at forsøge at tale om det mere. Cipriano havde ret. Der måtte være en udvej, Nick's offer. Hvis der var, så ville han finde det uanset omkostningerne.

  Kapitel 10:

  Hun havde oplevet denne hjælpeløse, da hun vidste, at hun var i færd med Nicky.

  Marilyn udkæmpet mod bussen" sæde. Barbermaskine ledning gravet ind i hendes underliv. Renee presset to fingre til hendes krave knogle.

  "Stop. Du er nødt til at holde det sammen. Du er god til drenge udluftning ud på mig, pige."

  Marilyn vendte sig for at se på Renee. Hun havde hendes kæbe kvadreret med blikket rettet lige frem. De havde været adskilt fra Chance. Spec Ops-runde var "tale" med ham.

  'taler' betød mere eller mindre under et dæk jern til de små på ryggen og slog ham som gengældelse for skytset mod Snake. Han tog det som en mand. Der var ingen skrig, men stadig vidste, at han var lidt den fulde slag af deres vrede for deres oprør.

  Marilyn kunne ikke tage det længere. Det var et spørgsmål, hun havde stillet det mørke inde i hendes egen sjæl så længe det handlede om at brænde et hul i hende.

  "Hvordan gør man dette?"

  "Gør hvad?" Renee vendte sig for at se på hende. Marilyn læste rynkerne i hendes ansigt. Den hvide rase, stribet ned hende lært læber. Grit af røg, der havde klamret sig til hendes blege hud og gyldent hår, når de havde passeret grænsen gate brand. Hun havde været gennem helvede. Havde gjort det med glæde, mad-spurter efter disse drenge på samme måde, som hvis de havde været hendes egne. Det gjorde Marilyn tænker på hende som en søster.

  "Stay strong og smil? Hold hagen op, smil, og tvinger sig selv til at bære falsk håb om, at du faktisk kan trække dit barn i sikkerhed, selv hvis det betyder, at du rister hoftenerven dine knogler først? Jeg har aldrig fået lov at beholde hunden. Ved første jeg gjorde ikke det ansvar. Troede ikke, at jeg kunne… Og når jeg endelig var kvinde nok til at acceptere udfordringen som hans mor, at han allerede var død. Nu en skør læge ønsker ham for gud-ved hvad. Alt jeg kan gøre er at sidde bundet til denne bænk. Smilende og underholdende at falske forhåbninger. At det hele vil ende lykkeligt. Som ingen andre har til at udlufte og alle skal hjem til jul i år." For første gang, at en revne i porcelæn hun havde viklet sig selv ind. Hele denne tid havde hun steeled hendes nerver. Hun havde bare gik og troede at hvis hun satte ikke farten ned i et sekund kunne hun ikke tage den lille mulighed for, at hendes søn var ude af rækkevidde. Hun var tvunget til at sidde stille nu i denne bus parkeret på en ekstern street for at synke i Mexico City. Hele verden sank med den, så vidt Marilyn Avalon.

  Renee lænede sig frem på brand.

  "Hvordan? Du spørger mig hvordan? Der er ingen, darling. Det er ikke og dør. Du behøver ikke overlever dette. Men du må stille dig selv det spørgsmål. Vil du lade solen gå ned over alt det, du holder af? Se, denne kamp er ikke slut, før du slipper den, kiddo. Hvis du kan fortælle den sidste smule af lyset i dig at bo i himlen blot længe nok til at guide din vej, du har en halv chance. Hvis du kan fortælle den fatale hvisken i vinden "Nej" en gang mere, og du vil være i stand til at gøre krav på noget. Han er dit barn. Han var dit første før verden gik i vejen. Det kommer til at flå dig ud, men du bliver nødt til at tage over for Atlas, bevæge Himmel, Jord og helvede nedenfor for at gøre fordringen kærlighed betyder, at forbrænde alt det, du skal kaste alle de chips, du har fået på dette krav, selv om det betyder, at du kan folde. Det er værd at gå glip af hele verden." Renee smilede langsomt. Endelig Chance blev frigivet fra forhøret. De smed ham ind i midten af gulvbrædder og efterlod ham der, og udluftning.

  "Du gør det, lillebror?" Og lad tårerne falde, men hælder hovedet til lys. Marilyn kan være svingende, men hun var ikke klar til at bryde endnu.

  Chance løftede hovedet, griner gavtyveagtigt selvom blodet styrtede ned over hans læber.

  "At gøre det? Jeg bor den op! De troede, at de skulle forhøre mig, men jeg endte med at eje dem. Jeg ved, hvad de skøre heks chick ønsker Nicky og Alex!" Han smed sit hår ud af hans øjne, stønnende antræk som han medicin selv til hans knæ.

  "Spill!" Begge kvinder hopper i sæderne på trods af begrænsninger.

  "Du kommer ikke til at lide?" Chance spyttes ud, en molar og løftede sine øjenbryn på det og spekulere på, om det var en big deal eller ej.

  "Nå, ja sikkert, vildt braud har min søn!" Knud smed hovedet ondskabsfuldt.

  "Ikke helt. Se, udøveren sammensætter en slags konvent for overtroisk religioner verden over efter at hun hørte, hvad der skete i hjemby chicago, Yeah?, de gå sammen, at når pressekonferencer endelig opfordrer Nick til at give en redegørelse for lykkeligt, ville de endelig vide hvis religion var den rigtige. Angiveligt Ashe er den, der har mest at vinde ved at fange forbryderne. Hun har en masse gæld hun skal betale sig med Satan. I stedet for at gå derned selv, ønsker hun at sende Nick fordi hun helt ærligt mener han kender terrænet bedre. Troen er, at Bacardi-Djævelens Swan's lille pige med zoneinddelt drengene fra capture og tog dem med til en gammel lejemorder, der kan få dem til Ashe, flyve dem under radaren for alle Cavour Inn's gribbe kigge nærmere dem til test. Mit bedste gæt er, at Nick vil lave en deal med Ashe, hans liv for din beskyttelse. Han kender overhovedet ikke denne, men ikke Ashe, menneskeofringer i par-arving og en ekstra ting. Alex skal have gættet på noget som dette - han læser en masse underlige blogs om hybrid religioner og ting- og gik med ham i sikkerhed."

  Marilyn følte adrenalin skud ligesom cola boblevand til toppen af hovedet.

  "sige hvad? Dine hænder er fri! Kan du flytte, Chance?"

  "Jamen, jeg kan stadig bruge mine hænder? De skal ikke vide det." Chance's øjne midnatshimlen. Han så planen i marilyns øjne.

  "Jeg tror, det er på tide at fortælle solen til at stå stille. Du tror, at du kunne skære mig ud af disse ledninger?" Marilyn skyndte forlegne håb.

  Chance snappet hans fingre.

  "Jeg har en oplukker. Du vil blive overrasket over alle de problemer, du kan komme ud for med en oplukker. Jeg har selv brudt op en lås med en før…" Han sneg sig op for dem begge, og gik det løs agestol skruer ud af stoffet. Kablerne kom fri og Marilyn hoppede op.

  "Okay, så vi slipper ud og hvad så?" Renee slikkede hendes læber, der var ivrige efter at komme derud og finde sine drenge før Ashe brændte dem levende.

  "I'm going to hotwire og stjæle en bus." Knud rullede hendes hals på hendes skuldre og ind til førersædet. Hun grinede, da han indså, at Renee har ret. Så længe hun var vejret denne race var stadig på.

  Cavour Inn stod uden for klart udsyn over forruden. Hun vendte sig om, en perfekt pande buet i en "dare you stupid" udtryk. Marilyn vinkede i "surf" symbol som tæn
dingen fired up.

  "FYI, børn. Jeg har aldrig kørt en bus før. Når dette er sagt, lad mig tage dig med til skolen!" Hun sparkede til gas. Umiddelbart spinning bussen blev mødt med tunge maskingevær.

  Showtime indledt. Murphy's lov var i fuld effekt. Marilyn drak i brændt gummi smog og løftede sine hænder til de himmelske riger. Hun ville tage dette rodeo på tro.

  Kapitel 11:

  Det virkede til, at alle veje førte til Acapulco.

  Cipriano og hans drenge rullede en flåde af motorcykler til at tage dem alle til Ashe's dør. De havde indrettet to gamle for deres "gæster". Nick kørte af sig selv. De siddende Bacardi bag Alex og hun klyngede sig til hans skuldre underfuldt.

  Hun trykkede sit ansigt mod hans skulder forsigtigt, da de nærmede sig til den gamle badeby. Han ikke skifte eller irriteret af det, der overraskede hende. Mænd havde altid behandlet hende som enten en irritation eller havde forsøgt at udnytte hende. Heldigvis er hendes mor havde været lydhør nok af hendes ung alder til at lære hende selvforsvar. Vokser op i et kartel/bordel er aldrig sikker på en sund udvikling.

  Hun havde været fuldstændig desorienterede af hær Prescott's sønner. Den kærlighed de havde for hinanden var nok til at flytte jorden og selv sten hjerte Cipriano , der aldrig havde slået en anden dagen efter hans egen bror blev myrdet med koldt blod af mob.

  Ville Nick dø for sin frihed? Hun knap nok kendte ham, men hun kunne se, at han i modsætning til enhver person, hun nogensinde havde kendt før. Jeg syntes ikke rigtigt, at hun skal blive befriet af hans ulykke. For første gang i sit unge liv, Bacardi Tanaka vidste hvad grundighed var.

  De trak sig over én til brændstof. En af teenagerne i slænget, Peyo, købte flere kasser med Jarritos og begyndte at smide dem alle.

 

‹ Prev