Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 45
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 45

by Josh Law


  "Tænk hurtigt, 'Mano!" Han smiskede da han smed en til Alex der stirrede absently i rummet lænet til pumpe. Han greb den med den ene hånd, kiggede knap nok op og vendte sig for at se på peyo med brow kruset kunne være ansvarlig for sine handlinger.

  "Kom på mit tab?"

  "Nej, det er gratis." Peyo klappede hænderne sammen leger og vendte han om på hælen. Han trak sig tilbage til de andre gangstere mumler noget på spansk.

  "Ay! Mi habla Espanol!" Alex smed småsten på peyo. De andre drenge begyndte at grine vildt og trak sig tilbage bag gas station at tale om "gringoer, viste boss op".

  "De kan lide dig, du ved. De synes det er en skam, at du er nødt til at dø." Bacardi gledet op henkastet til Alex hænder i hendes lommer.

  "Hørte du ikke få en soda, kid?" Han vippede hovedet til siden og tilbød hende en tår. Hun smilede og tog et tag i det, at studere ham intenst. Alex studerede hende tilbage.

  "Har du en asiatisk relative?" Han smilede stadig over hendes investeringsvirksomhedens japanske funktioner.

  "Ja. Mit fulde navn er Bacardi Tanaka. Se, min mor, hun var ligesom hvad du gringos kalder en prostitueret…Der var denne break-out big business fyr er på ferie i Mexico omkring 13 år siden, han må have været fra Japan, fordi han forlod mig hans japanske navn. Du ville misforstå mig for fuldt japansk end min Spanish-Mexican mors lysere brunt hår." Bacardi smilede. Dette var den første venlig samtale, hun nogensinde har fået. Resten af hendes liv havde været bag baren, tinge med klienter over hendes mors latterlige priser eller slå-om-sport.

  "Hey, hør her. Du og din bror. Har du ændret noget her omkring, du kender? Jeg tror det er bedst for hunden at skulle give sig selv op, så jeg kan blive fri for min mor og jeg er rigtig træt af denne bande-banke liv, ja? Så tænkte jeg på at lave en bedre aftale med dig. Mens din brors tale med chefen, det ville være den bedste tid." Hun nikkede, og beslutter, at det var nu eller aldrig. Hendes hænder var småbønder. Hun havde ingen anelse om hvorfor hun var så nervøs for at tale til denne dreng.

  Alex tog en lang slurk danskvand og derefter lænede sig ned for at se nærmere på.

  "tænker du, hvad jeg tænker?" Han blinkede en drilske smil.

  Hun lo og nikkede.

  "Hvis jeg hjælper dig med at planlægge en vej for dig og Nick at undslippe Ashe's alter, så måske…måske som betaling, kan du tale med din mor og jeg kan leve på Santa Bianca's? Jeg - jeg hørte, at det var en velgørenhedsorganisation, så det fik jeg tilskud fra den amerikanske regering om international børn, right? Virkelig, jeg ikke ønsker at såre din lillesøster eller beskadige ejendom! Ærlig!" Hendes knæ bankede nu. Hun var overrasket over, at han tog varsel. Han lagde en hånd på hendes skulder, og hun følte næsten øjeblikkeligt ro.

  "Tag det roligt! Min mor ville nok være cool med at selvom du ikke hjælpe mig og Nick! Men, seriøst, du mener vi kan gøre det? Kender du denne Ashe chick, right?" Hans øjne var ugle-med håb. Hun trak en skrøbelig.

  "Nå, Cipriano har sagt noget om det. Hvis han mener, det kan gøres, så jeg er temmelig sikker på, at det kan. Jo, hun er ikke en, du kan snige dig rundt. Hun er omgivet af gamle kontakter prescotts, ligesom opløst Spec Ops enhed vendte soldater, som var linet op til et billede af din Pappi's serum. Min mor aftalte med Ashe at tage nogle af disse lejesoldater til at infiltrere og optage alle dine brødre og søstre og tage dem til Acapulco. Ashe var i gang med at høste dine organer, kropsvæsker at gøre saften, og derefter ofre dem alle på alteret en ad gangen for at dæmpe hendes gæld. Hun havde et særligt ritual der er linet op til Nick, fordi han er blevet til helvede før, siger de. Nå, min mor ville først dibs på at serum. Hun overtalte lejesoldater til at tro, at deres navne vil kun krydse dem igen og så bør de i stedet følge hende og udføre forskning for at få deres rimelige andel før vending af krigsbytte til Ashe. Hun forlod lejesoldater bag i Mazatlan under kommando af en rigtig sniger kun kendt som Snake og tog mig med til Durango.

  Du fyre er en urban legend, fyi. Vi vidste, at vi skulle tage dig og Nick. Ashe altid ofre i 2008. Du har sikkert regnet det ud selv, da vi tog jer begge og ikke kun din bror. Vi var nødt til at vælge klogt. Hvis vi tog en hvilken som helst mindre end to vi vil ikke have en god tro depositum for at købe hendes fod tilbage. Hvis det bare var en tilfældig to af dine søskende, så hun bare kunne vælge at sic hyrede pirater til Mazatlan kyst og fra os alle, samle de to vi havde, og sender andre maksimumsværdier for Durango Drop Videnskab børn. Se, det skulle være jer to, fordi hun ikke ville gøre noget unødvendigt rodet at indsamle perler, da hendes diamanter var allerede i Mexico. Hun havde bare foretraekker hendes tid, planlæg det , måske endda min mor får sine penge i et omfang, så længe pakken blev ikke beskadiget.

  Vi vidste fra dit omdømme, at man ville begge nok forsøge at forsvare dine søskende. Hvis du ved at true din søster var bare den garanti vi kunne pose du uden besvær. Skulle vi tage dem begge i live, Liv, saft og derefter holde dem som sikkerhed indtil Ashe var klar til at snakke. Nicky er wild card i hele spillet. Så længe han er i live, Ashe's hænder er bundet".

  "Så kan vi bare holde ham i live, indtil vi finder en måde at buste Ashe? Kontakt den amerikanske regering til at komme og afhente, og retten ægteskabelige deres overlegne styrker?" Alex's øjne poppede blev klar over, at dette faktisk er muligt.

  "Vi er nødt til at stoppe Ashe så længe som muligt. Vores flugt kastede en svensknøgle i alles planer. Dårlig timing. Undskyld! Jeg kunne bare ikke gøre andet. Derefter blev det aldrig. Det var tid for os at komme ud. Jeg tænkte at vi kunne køre til verdens ende, hvis vi skulle. Sadel op banditos og tur til forsvar af deres berygtede lille familie. Jeg har imidlertid ikke at brænde halvdelen af Mexico! Det scuttlebutt er amerikanske agenter forsøger at komme og hente dig og der har været Bande krig fra grænsen til Mexico City."

  "Åh min Gud! Det er detektiv og Papa Vierra kommer til os! Jeg ville være villig til at nedlægge nogle alvorlige dejen på det!" Alex havde suget vand op hans næse og gned det i smerte.

  "Du vil ikke kunne lide denne,'mano. Jeg har en teori, der drives af Boss. Hun vil ikke ofre Nick selv. Men de skal handle om. Han kan gå uden dig. Ikke alene eller uden nogen form for våben. Jeg ville gå med ham. Ingen regner mig for at være bevæbnet, jeg er bare en dreng. Vi kunne spille sit Devil's poker. Der er flere måder, hun kan lide at forvarme ovnen før den egentlige ritual. Jo længere han lever jo bedre muligheder har vi for at komme ind." Bacardi sluges. Alex, til hendes overraskelse lyttede meget opmærksomt og nikker på venskabelig vis.

  "Det er virkelig sjovt, hvordan store hjerner tænker ens, du kender?" Bacardi hoppede som chefen trådte op bag hende.

  "Fordi du ser, vi har netop talt de samme ting igen. Nu har jeg en opfølgning. Min plan for velvære Ashe er selvmord, Alex( Nicky endelig fortalte mig dit navn) Men efter hvad jeg så i Buenavista, jeg tror du ville være en udfordring." Han smilede rundt en anden Te Amo. Nick intensiveres.

  "FYI, jeg hader hans plan. Så meget som det skræmmer mig, det er det eneste, der virkelig giver mening i at holde os begge i live. Jeg kender dig. Især efter Buenavista, jeg er overbevist om, at du ikke vil lade mig dø, ikke af mig alligevel. Jeg kan ikke lade dem dø. Du sagde at udarbejde en plan og hold dig til den. Så delte vi os op. Køb tid for vores mødre. Lederen her vil mødes med dem selv. Tag på Cavour Inn og alle. Drengene fra the Death Angel's bande vil sætte dig op som pirat og Prescott lejesoldat agn. Så jeg har tænkt mig at lege forsøgskanin med Ashe indtil Golgata kommer."

  Alex havde studeret hans brors ansigt, smilende placidly.

  "Okay, lad os gøre det!"

  Kapitel 12:

  Marilyn bemandede stjålet bus som et krigsskib i to timer med Cavour Inn og varmt på hendes hæle. Renee og Chance havde mistet skydevåben Chance havde bragt og endnu ikke var et samlet tab. Under bagsædet, de havde opdaget en gammel dievole pistol og var en ualmindelig messing rullende fra det spreder det over den vakkelvorne busser gulvbrædderne ligesom popcorn på en trampolin. Crossfire pelses for murene i den gamle mølle som en storm på Mars
. Marilyn holdt hendes øjne. Hun uafladeligt messede sin søns navn som et mantra og holdt bussen ruller. Hvis hun bare kunne sige nej af frygt for, at hun stadig havde en chance.

  Over larmen fra raketkastere knap mangler den tohjulede glider bussen, hun hørte hendes telefon ringer. Hendes mave var et belly flop, og hun rev det ud af hendes jean's lomme med en finger i halsen lukkes da hun Genkendte musikken som Nicky's ringetone.

  "Baby, er det dig?" Hun mærkede tårerne løbe ned ad hendes kinder. Det var et indlysende spørgsmål, men dette var for godt til at være sandt.

  "Mor, jeg har brug for at du lytter meget nøje til, hvad jeg vil fortælle jer om." Nick begyndte før du kører hele planen af hende på en brøkdel af den tid det har taget at danne dem.

  "Ham, der kommer til du ligner noget fra en western-horror flick. Men tro mig, han er på vores side. Du kender ham og hans venner, når man ser dem. Få dem og gøre, hvad han siger." Nick var stakåndet. Der var meget støj bag sig som mennesker flyttede til følge dødens engel's anvisninger.

  "Hvad? Dette er selvmord, søn!" Marilyn tvunget hendes fingrene i hendes tænder for at undgå at kaste op.

  "Jeg kender... men det er denne risiko og måske dør, eller give efter for Ashe og dør. Vi har ikke en tredje mulighed, er jeg bange for."

  Der midt i den brændende bus chase, Marilyn havde en åbenbaring. Hendes forældre havde været en hastesag. Hun ville elske det barn hun havde bragt for 18 år siden, men at baby var blevet en mand. En modig en af slagsen, som kæmperne, at hverdagen børnene frygtede fra godnatlæsning. Hun blev nødt til at lade ham gå den vej, ligegyldigt hvor hårdt det var. Hun skulle være i sit hjørne og bakke ham op. Deres liv afhang af det.

  "Okay, du kan stole på mig. Jeg elsker dig."

  Det var første gang i hans liv, som hun havde fortalt ham. Første gang hun nogensinde havde sagt det til en sjæl, hvor det var mere end ord.

  "Jeg elsker dig, Mor. Jeg vil se dig snart".

  Hun havde en sugende fornemmelse som han hængt op at han ikke tror på sine egne ord.

  Kapitel 13:

  Alex holdt åndedrættet. Selv det bedste løsning af dødens engel's drenge var meget smertefuld. Det var ikke så slemt. Efter 10 minutter hang fra bilens chassis, vendt på hovedet med to lange kæder sløjfet to separate sæt håndjern, med sin fulde vægt på hans håndled, han havde ryggen adskillelse med frygtelige smerter. Han mente muskler rive langsomt og blod welling fra små blodudtrædninger. Han kunne lige så godt have været dømt.

  Han forsøgte ikke at kigge ned. Under ham blev en tank de gangstere havde stjålet fra en blikkenslager er tilbage. Den var omgivet af mange sandslotte her på Acapulco ved stranden, hver enkelt ansat som bakke til blødninger bilbatteri, Peyo blødte ud med en motorsav er lille indsnit. Tanken var allerede 75 % af vejen fyldt med syren. Cipriano var en overbevist tilhænger af scener. Hvis han kunne overbevise de lejesoldater, han havde en af dem i hans fælde, og at flugt var umulig, han kunne lokke dem i for gode tilbud.

  Spread-eagled for hele verden at se, som omfattede nyheder besætninger og skrækslagne turister nu han var ikke i tvivl om Alex følte en fejl under et mikroskop. Hans sjæl var strippet af vægge for at vise gear, hele hans enhed skulle skjule fra millioner af øjne, der kiggede på ham. Det eneste personlige han ville føle i dette nøgne øjeblik ville være mørke hans sind med sine øjne tæt lukket.

  Han havde været uvidende om dens kraft. Her i havet og himlen, kunne han se sandheden. Hele hans sjæl var oversvømmet med magt. Det fysisk pulserede i hans mund og han forsøgte at sluge den, men der var ingen indtagelse. Der var ingen undertrykkelse af sin kraft.

  Kærlighed til sin bror og hans familie blev en katalysator, der havde skiftet grundlæggelse. Alex indså, at i dag ville ændre historien. Verden ville aldrig blive den samme. I slutningen af dette kapitel, er, hvordan han ville blive husket. Foregøgler en orm før tusind glubske fugle, hans offer vil lære en ny generation af materialistiske scrambling den eneste værdi, der foretages gennem livet. Hvis Ashe havde kendt denne dybe sandhed, så vil hun måske ikke har beskæftiget sig med djævelen om at tabet af hendes sjæl.

  Det var kærlighed, der erobrede det onde. Kærlighed. Mens ordet var som en varm og fuzzy følelse af safeness, Alex forstod det at være flygtige forsvar , var uvillig til at give slip på hvad det ejede. Det er sådan, han havde elsket sin bror. Sådan er hans bror havde elsket ham. De ville dø på denne viden, hvis de måtte og deres blod ville blive malet over de kameraer i hver nyhedsudsendelse verden over. Borgerne i denne jord vil lære at beskytte deres familier mod ødelagt af myndighederne. Ved hans eksempel, uanset hvor brutalt det kan ende, Alex Prescott ville vise verden, at aldrig igen kunne en ting som Prescott projekt må ske. Det var kommet fra.

  "Jeg er ikke gonna drop du i saften, 'Mano. Promise." Peyo så velvilligt på Alex's kamp.

  "Hey, tak. Lyt…kan du lytte til en anden?"

  Drengen tog et pust fra en cigaret og trykkes tættere som Alex fortalte en hemmelighed.

  "Hvis…Hvis dette…hvis det går dårligt. Hvis vi ikke gør det, min bror og mig…Jeg vil have dig til at tage dette…" Han rakte ned med hans tænder og trak en lille hund tag ud af hans skjortelomme. Peyo rakte ud og tog det i en rystende hånd.

  Alex noget fornærmende.

  "At sikre mit hjem mor får. Så tag mine sko".

  "Hvorfor? Dette crap brænder du bare med dampene?"

  "Jeg kender. Men se, så dumt, som det lyder, det er faktisk min brors sko. Jeg lånte dem. Jeg ønsker, at vores mødre for at få dem i tale på en eller anden måde jeg falde i fjendens hænder. Kun Gud ved, hvor min krop vil ender i sidste ende i helvede, de kan behandle det og drikke det som protein pulver til alle jeg kender. Jeg har set disse psykopater før. Lige, humor mig, mand. Jeg ønsker at blive begravet sammen med min bror, selvom det kun er en af hans ting eller noget. Jeg tror måske det vil hjælpe min ånd fandt ham på den anden side." Alex klip Peyo en bønfaldende blik. Peyo sluges og nikkede til at plukke de flotte AJs fra Alex's fødder.

  Alex svarede så dampen begyndte at pakke. Peyo holdt åndedrættet. Han var ny i dette spil. Chefen var hans onkel, og han fik kun involveret i alting, fordi Cipriano havde fastholdt, var den måde at holde ham sikker. Han havde aldrig fået et job som dette. Han havde aldrig været så tæt på den teknisk forbandede før. Hvis dette barn døde, ville forfølge ham for evigt.

  Der var lyden af makulering stål i baggrunden. De har begge klippes til opmærksomhed. En gammel 349.541 rullede over sandet som en bager ben med flåder af motorcyklister og sportsvogne.

  Cipriano cyklede op til scenen på bagsiden af sin chopper. Han sprang ned i sølet og uddannet Jericho i kampen om et enkelt skud. Kunne De ikke se målet her, men uanset hvad havde ramt var nok til at trække opmærksomhed fra alle involverede.

  "Cavour Inn!" Hans stemme rungede ud for metalrester i bussen og sendte kuldegysninger gennem rygsøjlen.

  Ud af røgen, Devil's Swan kom skridende. Hun havde et par kårder og smidt en dødens engel.

  "Åh Gud. Jeg er sikker på, at der ikke har været et slag som dette da erobrere, eh, Alex?" Peyo vendt rundt. Alex stirrede ud i det fjerne, kæbe faldt, forsøgte at regere selv, men synligt forstenet. Peyo spundet i hans hæl for at kigge ud over havet. Utallige skibe er lukket.

  "Måske ønsker at gøre jer knappe!" råbte over skulderen til sine vagter, der blev spredt i en tynd linje på tværs af kysten omkring ham.

  "Vi er ikke træt , Niño." En af de ældre mænd har indlæst en pumpehandling shotgun. Hvad kan Døden Angel's drenge kunne stå fast.

  Kapitel 14:

  Hun blev transporteret i en gammel sedan stol lige over stranden som en Hindi gudinde. gardinerne blev farvet af en dyb purpur lilla med blod af hendes ofre. Fra chassis hun havde hængt mange Indskrumpet hoveder, som havde tilhørt den forsvundet, wicks skubbede deres struber, altret skyde flammer ud af toppen.

  Bacardi faldt på Nick's side. Konventet var kommet når Cipriano havde ringet. Ashe var klar til at forhandle nu.

  Tæppet trak sig
tilbage. Der satte hun sine øjne af mareridt grøn dans med ondskab. Hun var nøgen, og hun var klædt i slanger. De oversvømmede hendes sofa i 10erne. Der var nok så mange som 100 i seng med hende.

  Nicolas trådte frem, munden en lille hvid streg. Hun fnisede vuggeviser.

  "Tillykke, Nicolas. Jeg har ventet på dig… Hvor er din bror?"

  Nick smilede frejdigt.

  "Omkring…Han sagde, han ville se senere når du og jeg havde talt?"

  Hun kastede sit hoved tilbage og cackled.

  "Mm, baby! Du tror jeg ikke ved, hvad du laver? Som rimelig som den er, jeg tror, at jeg vil opfylde dit ønske. Din mor og mor kan leve 1921-1922. Dine brødre og søstre kan leve, herunder Alex. Se, jeg ikke behøver at ofre ham med dig nu. Du har bragt parret til dit offer." Hun kiggede med visne øjne på Bacardi. Nick kiggede tilbage, øjnene poppede, og skubbede hende tilbage indsamles i brystet. Bacardi kunne mærke hans arme vakler. Deres bedste planlægning havde foldet sammen som et korthus, før deres øjne med et blik fra den praktiserende læge.

  "Det er en last af BS! Du skal ofre mig med en af mine søskende, right? Det er den Djævelen Swan's datter, geni!" Nick havde glemt at vise overfladiske forhold til den religiøse leder i sin frustration.

  "Ikke helt. Tak, jeg er et geni. Jeg holder også nøje øje med alle mine klienter og samarbejdspartnere. Jeg køre et ministerium. Hun er djævelens Swan's datter, ja. Hun er også datter af Tanaka Yoshi den halvt japansk, halvt amerikanske breakout det iværksætter i Los Angeles, Californien. Tanaka Yoshi er søn af Tanaka Mikoto og hær Prescott, hans første kærlighed fra før hans væbnede Service dage, hvor han boede med sin forretningsmand far som 16-årig punker. Mikoto hørte om projektet som for 22 år siden, da det startede, og flyttet hendes søn tilbage til sit hjemland Japan. Bare fordi han ikke var en af din fars test tube babies eller yndig lab-rotter ikke gør ham mindre din bror eller hans afkom en mindre hærdede prescotts livsforlængende forbandelse. Crazy, right? Hun er din niece. Så hun kan arbejde for et offer i en knibe. Lad os nu tale."

 

‹ Prev