Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 47
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 47

by Josh Law


  "Shut Up! Budete mě flambéed jisti!" žena děrovaný mu v hrudi. Nechal se těžce oddychuje dobytek a zavrtěl hlavou.

  "Můžete dělat. Přiznejte si to víte vy. Pokud je pravda, co to šílené braud udržuje raving, pak je to ještě horší. Ona má dluhy posílat v přízemí. Pěší mrtvých jsou kolaterální škody, nemůžeme dovolit. Nyní máme horní stranu, protože žádná jiná sebevědomá politik bude s krevní rituál zločiny." muž praštil jeho objímku a válcované oči.

  "Já bych být opatrní. Mohla by být bat-house blázen, ale celé bandou z nich přijmout její každé slovo jako doslovné. To je vysoce prioritní bod v našem lukrativní trh pověrčivosti. Ten si budete moci říci nám, pokud dojde k jakékoli skutečnosti jejich bazar náboženství. Pak se budete chtít poslat ho zpět dolů do pekla usadit své dluhy." žena se usmála se její zuby zaťali proklatě.

  "č. Jsme nájemným lovcům, Linda, zabijáci" člověka opouštějí své zděšení.

  "Aha, nyní není čas na to, aby se vám tak zbožným přáním, Jeremy! Oba jsme věděli, že pokud nebudeme ledu, kid Ashe vyzve k její hroty Lady Sicario získat práci. Vy i já to víme, že bude špatné pro Čertovy vyrábět. Chce nic víc než armáda Prescott z chlapců. Peklo, má dluhy shromažďovat v přízemí. Všichni. Proto jsou na věrnost jejich bizarní náboženství. Proto si tento celý "soužití" věc na další úroveň divné". Linda byla kolejová s smích.

  "Proč kid anyway? Existuje celá passel z nich v rehab někde v Panenské ostrovy. Že někteří byl mrtev už delší dobu a pravděpodobně znají svou cestu kolem mnohem lépe. Heck, slyšel jsem jeden starý kovboj prokopali z durangu historického boneyard byla špína-podřimuje od 1862!" Jeremy promnul si bočního airbagu pro ochranu hrudníku na stále bolavým místem a urazila od Linda je rána.

  "Easy, hloupí. To je samozřejmě vůdce smečky. Jako jediná odvahu chopit se jeho vypůjčený čas, eh? To jako Pán - Lazar z podsvětí. Vážně by se mohl kovboj nahoru a spusťte Šílená famílie zombie vzpoury. Není z toho kecy z Halloween movie nights našich corny mladí buď chucklehead. Mluvím přímo nahoru taktické modern warfare od skutečných lidí, kteří skutečně vstal z mrtvých!"

  "Jo, v pořádku,, Panenku tvář. Když jste všichni mluvíme jen zavánějí pokud se mě zeptáte. Je to vysoká škola absolvent není Zombie kapoty!"

  "Mohl být! Dát mu několik let, nechte ho dostat na guláš nakrájeného na jeho šťávy…Plus, byl v podsvětí, jo? Pokud jsou všechny náboženské hokey věci je to pravda, pak to věčnost. Mohl pověsit kolem v Twilight Zone po celá tisíciletí v dolní části těla. Mohl by byly pod vedením basbarytonisty Šílená famílie Lucifer pro všechny víte! Jedna věc je jistá, co se týče pověrčivými svět je znepokojen, že dítě je spravedlivé hry. Vy i já si vydělávají na živobytí z reálné hry. Buď přijmout gold rush, nebo ztratíme naše šance na sicario žena!"

  Jejich hlasy začala růst zvýrazňuje slabší jako zaoblené další roh.

  "Nicky…" Marilyn byla hyperventilaci. Ona se snaží myslet rychleji než její mozek mohl držet krok s. Ona byla čerstvé v hotovosti. Nebyly zjištěny žádné lety do nebo z vlastního kapitálu v důsledku silné pobouření, vzbudilo strach z domácího terorismu v okolí Prescott projektu a durangu Drop vědy pokusy.

  Musela dostat zpět do auta. Bylo na čase jít Bush. K pohonu všech noc a odvážné Žhavá myš Tě přivede na jiné myš a vysoká hladina vody ve stylu pak měla vystřelit vzhůru a pokud se musela. Její další cíl byl Durango v Coloradu. Ona byla cesta domů pro syna.

  Kapitola 1:

  "rychle myslet!" Nick smíchané s Pepsi jeho bratr.

  Alex cítil celé tělo spěchat s nadšený smích jako ulovené sodu v polovině vzduchu. Jeho bratr seděl na nový Harley bomba, žhaveného vtokového kanálu policie měli vzhledem k oběma z nich jako děkujeme vám. Nicky byla s snášeli hlavní nápor amerického komandování ohledně závratné smích úspěšně polekal svého bratra.

  "v pořádku, take it easy, tygr!" Alex běžel ruku nad hlavu a nervového zasmání. Nick uvaleny jeho kolenním chráničem a koukal impishly.

  Letní noc mnzav rannvr přes ně voňavé s koberce lučního kvítí a Tiki pochodně, které provázely Santa Bianca záda verandu. Jeden by mohl zápach zábavní pyrotechniky a pražené narozeninového dortu od směru dětského domova.

  Dnes byla mimořádně zvláštní příležitosti. Několik Prescott projekt děti obrátila 18 a byly absolvování vysoké školy a podporovat systém, připravena přejít na vlastní. Dvě z těchto lucky jedinci byli Nick Avalon a jeho bratr Alex Prescott. To se však zásadní význam pro jejich blížící se dospělosti mohlo zdát, nebyl jediný důvod tuto noc byla tak významné. Bylo více , protože to by nikdy nedošlo.

  Nicolas Avalon zemřel před rokem dnes. Přesto zde on sat, usmívající se jako kočka, jedli Kanárské ostrovy, a Pepsi vyvážené na jeho mimořádně dlouhá noha na kolena.

  Alex cítil rostoucí krku utažené. Minulý rok byl absolutní Žhavá myš Tě přivede na jiné myš pro něj. Byl Nick zůstal v hrobě do tohoto data, Alex by spáchal sebevraždu dnes. Má na kontě plánované na měsíci na výročí, aby mohli symbolicky opustit svět ve stejný den.

  "Přejít". Alex přišel a hozena svého bratra, aby mohl také posedět na motor na kole. Byl nesmírně rád nyní Nick se vrátil z půdy z mrtvých. Bylo dobré být naživu a. Zde se s ním na letní noc.

  On chorobně prosazují dosáhli rameno kolem Nick na ramenou. Jejich časté fyzické tvrzení postižení byly zcela v podvědomí. Po dual-Nesrážlivost krve lékařský postup, že zachránila jejich životy v noci, že jejich otec a jeho komplice zemřela, pokračování přijal vzorce chování identická dvojčata v některých ohledech. Je fenoménem žádný vyšetřovací lékařů týkající se nedovoleného Prescott projekt byl schopen obrázek.

  Mlčení prostupuje a Alex civěl do hlubokého vesmíru, jedlou sodu neotevřené v jeho druhé straně.

  "Sliny ji již, Yahtzee!" Nick tleskali otevřenou dlaň nad jeho bratr srdce.

  "Sliny co?" Alex přivřely oči na svého bratra zíral velmi intenzivně na něj po dlouhou dobu jeho nosní dírky tiky.

  ", Alex. Myslím víte".

  "Ty vole, nemám tušení, co máte na mysli…"

  "Bylo dnes. V loňském roce. Byl jsi jednající divná celý den bez uvedení. Také jsem se hodně rádi pohledů a náhodně z všichni ostatní. Bylo to weirding mi trochu". Nick spolknout a pokaždé kývli. Toto téma bylo těžké pro každého, ale nejvíc ze všech. On jen zřídka, rozchodu. Nicky nebylo řešení vzkříšení. Zaráží mě to ho a z něj se cítí naprosto není na místě.

  Alex třásla a naklonil do svého bratra, obepínající střih ho z boku.

  "I-uh…nemůžu hovořit o. Litujeme, man. … sledování. Viděl jsem to v obou případech." Alex ty.

  Nick baňaté zátylku Alex krku v jeho otevřené dlaně. On třásla a pocit jako by nikdy neměly být den, kdy mohl dát za ním a zastavit pocit kupodivu pronásledují. Dokud není řekl to stejně.

  "Vzpomínám si…" byl váhala, obávám se, že Alex by si byl úchyl.

  "si pamatujete co?"

  "JÁ vzpomínám si…zde není…si pamatuji-ehem - co je to jako v níže." Nick posadil taller, Alex vyděšení němečtí smaragdově oči.

  Alex spolknout a pokaždé kývli.

  "Můžete mi říci…" Po vše, co se stalo, pokračování být blázen nevěřit Nick.

  "JÁ-" Jeho celé tělo vytrženy a jeho obočí odletěl do horní části jeho hlavy. Alex okamžitě věděl, že to nebyla z jeho vzpomínky. Bylo něco v nepořádku v domě.

  "Nick?"

  "pustit!" Nick hodil do sebe na horní části svého bratra. Alex cítil bradu vyvrtejte do prachu a tepla na Bianca zadní stěny vyhodili ven. Požární válcované za tepla přes trávy. Byly uloveny na ostrově ohně na chvíli. Nick se přehnala Alex až po jeho kabát ocasy, lezení na kole a jeho přetáčení do noci.

  "Co-?
" Alex ušima byly vyzvánění. Chytl mu Nick okolo pasu jako snímek do temnoty Coloradoan les, obklopen jejich podporu domů. Jeho srdce bylo vrtání ve špičce jeho jazyk. Nemohlo by to být děje. Znovu. Jejich dnů zahnali do čert byly dějiny. Vyprávět děti ve škole a zapůsobit na své cestě k horní části bratrství.

  Ne teď. Nick zaparkoval na kole v bance červené hlíny. On vyskočil mimo rukou trhá na jeho vlasy. On vykopal prsty jeho strojní boty do nečistoty kopat a seškrabávání, dokud mu neuzemněná a běžné pivo chladiče.

  "Co to sakra, Nick?" Alex byl u konce s dechem.

  "tipster práci dělám pro hlavní Riggs? Čištění tátovy nepořádek, ratting, co je vlevo od jeho lab a zbraní skrýše ho a Dr. Swift by byly pro Zombie boot camp? Máte co do chladiče v pořádku? Podívejte se, Alex, vím, že je to pašované zboží. Měl jsem ho co nejdříve jsem našel, ale jen jsem měl se na to podívat podruhé. Teď jsem rád I didn't otočte na důkazy, protože budeme potřebovat. Už ohrožuje naše gazillion bratrů a sester a taťka Vierra. To vše musíme vědět!" Nick měl na mysli jednu míli za minutu jako si zlomil chladič otevřete. Alex otěrem poškozené jako all-star hráčem baseballu a Nick a pohlédl dolů do chladiče.

  To bylo příliš malé pro pušky, pokud byly rozebrány. Oni si dost praktické zkušenosti bezpečně smontujte a semi-automatic puškou pro použití. Se museli spokojit se přemíra pistole jejich nezvládnutelné táta se sestavují za jeho "super vojáků".

  Alex skřípáním zubů jeho hraničí s zvracení jako si uvědomil celý jeho rodina byla v nebezpečí. Mohl by být mladí, ale byl to hloupé. Kdo byli tito lidé byli po Nick. Jeho pokračování za nejlepší laboratorních potkanech a zdaleka nejvíce militantní. Někdo to byl stále v jejich tatínek rohu nebo někdo má na kontě slíbili a nepodařilo se jim došli k převzala bez ohledu cítily byly dlužné částky. To by bylo Nicky a zbytek Santa Bianca na děti, které byly všechny Prescott děti v důsledku jeho darování spermií s projektem.

  Hospodářství jeho dech, Alex drátkovým vývrtem kolem až našel sovětské éry PSM. Nick zbroušený několik odpovídající časopisů vzácné ruské pistole na chladič oleje na podlahu a po stisknutí tlačítka je do Alex, palm protřepávání. Když se mu neuzemněná a jet barevné Jericho 941 s mosazným vykládané rukojeti.

  On ho zvedl zkoumání. Tam byl obraz pohybového ústrojí člověka nošení kapotu a plášť a raven hřadování buď nohu na každý z jeho ramena. V celém skeletu nožičky byl reliéfní slova San La Muerte.

  Nick a Alex vyměňovat podivné pohledů.

  "Přijďte!" Nick pokaždé kývli na svého bratra. Vzali tři skákající pokroky zpět na kola a hnacího dvojkolí zpět do jejich blesková domů.

  V suterénu pokoj bláto byl naštěstí jen věc . - rozložená sestava To se přesunula nadace ve sněmovně a split podlahy v několika upstairs rooms. Nick zpoplatněny bez myšlení. Alex dostala mu jeho pásu a vytáhl ho zpět jako sprcha s opečenou nečistoty přišli z otvoru. Požár se šíří prostřednictvím deformovaná dřeva a ryb ulovených v obývacím pokoji na ústředně EPS.

  Alex se pokoušel zachytit jeho dech a varovat Nick, že bychom měli být opatrní. Hodil všechny své vlastní upozornění na vítr když slyšel jejich šestnáctiletá sestra Sally křičí o pomoc.

  Nick vyzvednout jeho kratší bratr až na svá bedra a ho strčil nahoru do otvoru v podlaze. Alex byl v kuchyni. Dospěl v rukou uchopte jednu z kroucených mimo osu skříně a vytáhl sám sebe do další místnosti.

  Při maximální výšce, Nick stál někde kolem 6'6". Jeho hlava byla píchat přes otvor. Alex by jen najít cestu k zatáhněte za jeho štíhlé ale 4-inch taller bratr prostřednictvím nadace.

  Dospěl a chytil židli zatlačením Nick. Nick-dopravoval sám sebe do poloviny, Alex vrčení z kmene vedení předsedy ukotvené k podlaze. Nick v žaludku byl nakonec v jedné rovině s podlahou a prosadil svou cestu do místnosti s jeho kolena a přistání s firma KEIT v nepřehledné hromadu obklopeným plameny.

  Z otvoru, dva bratři vtrhla do jejich obývacího pokoje. Sally byla nucena v Číně skříň, která již byla blesková v horní části. Shrieking, bití proti zdi, ona kopl skleněné dveře, řezání nohou přes její musí nazout běžecké boty. Close to the tourist attractions ona a křičela.

  "Zpět! Rukou kde vidím, punk!" Nick hodili své vlasy z jeho tvář a vyškolený jeho pistole na malé číslo, stál v přední části šatníku.

  Byl překvapen. Malé asijské dívka se otočil. Ona byla pláč, viditelně rozrušená. Se jen otřepala hlavou.

  "Yo č. beaucoup-!" Její slova byla rozrušená španělských, ale musela být Japonec. Nick byl nejasnosti a zastavit v jeho piny. Alex přišli za ním představující pistole na ní.

  "Naše sestra! Jste zabíjení její!" říká chambered s pistolí, křičel strašně na mladé dívky.

  "Por favor, yo č. beaucoup-! Mi mama. Usted tiene que ir…"byla rozrušená. Její slova nebyla tak moc smysl ani nativní španělské reproduktoru. Alex vzal některé španělské vysoké školy a pochopili její slova většinou. Nick zpoplatněny vpřed, pokouší Otrhejte lístky Sally ze skříně. Alex drží pistole vyškoleni na dívku a craned jeho krku a snaží se myslet na slova na důvod s ní.

  "Por que estas puede llevarse esto?"Alex tápala pro správná slova, zbraň dupali ve svých rukou.

  "Je to pro mě. Její zbožňující mama". žena vstoupila do místnosti. Ona byl oděn v kůži těsně Metalové body s fishnet punčochy na zápas. Ona a jeho ocas visící z její zadek a sluchátkový oblouk s ďáblovou rohy.

  Nick vrátili zpět na skříň, Sally na svá bedra. Trénuje pistoli mezi ženské oči, polykání v místě její oblečení.

  Dívala vyvedena na chvíli.

  "Pokud byste si pistole?"

  "Našel jsem ji. Proč se snažíte zabít moje rodina?"

  Ona se usmál, smích wetly přes její prst - motor červené rty.

  "Oh ho ho nyní, cielo! nejsem snaží kohokoliv zabít. Já jsem jen si pohráváte s nimi. Je to chci mluvit."

  "Pak mluvit." Nick křivé s pistolí.

  "Chcete vyvíjet nátlak?"

  "Chcete začít hovořit před I klávesnice odolná proti polití mosazi a krev v celém mém podporovat mama je docela předložku?" Nick nebyl přehrávání. Je strach jeho sourozenci někdy jak studené mohl být od doby, kdy se pokračování vrátil z mrtvých.

  "Dobře. Nebo víte, jsem mohl kill your little sister." Ona hvízdal. Malé japonky hodili na ni Mosin-Nagant bylo levicově orientovaných proti zdi zakrývaného kouř.

  "Whoa! Ne, skutečně, co chceš?" Alex s osazením mezi jeho bratr, sestra a blázen assassin ženu.

  "Aha, takže jste ušlechtile, eh? Budu mít na paměti, že později. Vznešené jsou ty opravdu věřit hlídat. Je to očividné , jo? Vaše Papito mi slíbil podíl v nesmrtelnost. To je jak zaplatil za své služby. Udělal jsem některé těžké deformování pro psa. Zemřel před usazením své dluhy. Měli jsme kontrakt! Můžete říci, jsem naštvaný, jo? Pokud bych jen byla vyplacena, I pokračování nechat malé rodinné dokončit narozeninový večírek v míru. Mohou se stále ještě vrátit k životu v míru, mínus jedna pračka not like patio area used for breakfast tady vyhodil do Maria! oba jste se dostali do se se mnou."

  "Co jste blázen? Kluci?" Sally bít pěstmi do Nick, pobouřena. Nick se podíval na Alex s chvěním rtů. Na jedné straně vliv jejich krevní kombinace řízení bylo předvídat každý další myšlenky. Už věděl jak pokračování postupovat.

  "Litujeme, Sally." Nick ji vysuňte na podlaze mimo prasklé skříně elektroinstalace.

  "Co? Ne! Prosím! Alex je příliš čistý řez! Má co do činění s jakoukoli! A to trhnutí Nick-He nebyla naživu dostatečně dlouho!" Sally složené ruce v modlitbě a jako gesto.

  "jen málo z nich má luxusní přijímat své mrtvé znovu, rozmazlené dívky! Nyní uzavřít před I ledu!" žena zvlněných pistoli na chlapce.

  ", připravit mojito. Krok n
a lehkou váhu. Nechtěl poškodit balíček než začneme testování."

  Ona doleva a poté, Sally sedí v hromadě skleněné křičí. Renee Vierra přišel bouření zpět dovnitř. To vše, zatímco ona pokračování snaží evakuovat své svěřence dívat. Uvědomila si v nemocné paniku, která nemohla najít Sally, Nick nebo Alex v děti ona pokračování počítají mimo.

  ", baby! Je to v pořádku! Budu vám!" Renee vyfoukl Sally z podlahy

  "Jsou pryč! Vzala!" Sally byla nekontrolovatelně sobbing.

  "Co? Kdo?!" Renee se podíval z okna. Ona se cítila její žaludek pro delfíny flop se strachem jako černý El camino válcované za tepla od scény.

  "chlapci! Ach můj bože, někdo vzal chlapci!"

  Kapitola 2:

  V Dodge Demon přišel shrieking v Durangu kolem poledne další odpoledne. Marilyn praštil mimo sedadlo řidiče, sotva nezapomeňte na vypnutí motoru s vlastním pohonem a sama od krytu s pevností o olympionika.

  Ona přistál na doozahájíte "Kiowas" Kašna" nové oblíbené bar a gril v Durangu.

  "Ona na její třetí Sazerac, Marilyn!" Matty na Napoli skandovali jako Marilyn s osazením staré sedan styl dveře.

  Matty obdrží políček do tváře její ručník. Ona pokračování bylo čištění rozbila láhev absinth Renee měl rozlité v její opilí rantings.

  "My Boys! My Boys!" Renee sobbed jako ona zatlačila zpět další Sazerac. Ona vytisknutí přes pult a dosáhla pro láhev mescal sobbing ošklivé, snot dlouhými sobs.

  "I'm a napoli, jo. To však neznamená podporuji alkoholismus! Chcete lepší mít nějakou představu, co se stalo s Nicky a Alex nebo jsme si všichni budeme ztrácet naše soubory cookie!" Matty tvář zkroucené ve velké nelibosti když viděl Marilyn tvář jít bílé.

  "Aha, počkejte, nemusíte nic vědět! Ooh, to je špatná!" Matty skřípáním zubů jí.

  "Co? Co se stalo s chlapci? Jsem hnané celou noc a polovinu ještě dnes!" Marilyn byl náhle militantní. Hlavní Riggs ji popadl kolem pasu a snažila se posuvná objímka Matty.

  "take it easy, málo Sure Shot! Zatím nikdo přesně neví, co se stalo z chlapců. Všichni víme že dvě ženy, jeden kolem 35 a Latino a jeden kolem 13 let a zjevně japonské/Latinské smíšené foukal zadní stěny z Santa Bianca poslední noc. Chlapců přišel v nabíjení s pistolí, Nicky měla sahat až z armády všech skrýše nad městem a otočte do důkazů. Dám mu prochází jako byly jen snaží zachránit Sally které crazy braud bylo zablokováno v babička Evelyn čínu kabinetu. Vyměnily slova a chlapci se dohodli na cestách s Latinskou žena, takže by neměl snažit a krach zátku do Sally. Jejich vymizení v černém El camino asi 17 hodin před!"

 

‹ Prev