Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 46
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 46

by Josh Law


  Nick spundet Bacardi rundt i hans arme, studerer hendes ansigt alvorligt. Han havde farve kridt og hun kunne sværge hans læber var grøn. Hun holdt vejret, forbløffet over hans evergreen øjne. Der så hun for første gang ægte bekymring for hendes sikkerhed.

  "Hun er bare en lille pige…" Han rystede på hovedet. Der var ingen måde, hvorpå han kunne gå igennem med den. Hun brast i tårer, men ikke ud fra frygt.

  "Nick, lyt til mig! Jeg - Denne nyhed er enormt…jeg for første gang - jeg har en familie. Vi er en familie ... hvis vi går igennem med…hvad det er…vi kan redde dem. Jeg har ikke noget at miste ved at gøre dette. Jeg ønsker sig af livet. Jeg har selv tænkt på at tage det et par gange. Det er okay…Vi skal gemme dine brødre og søstre og mødre." Hun nikkede, forbløffet over sig selv. Hvis nogen havde fortalt hende for et par dage siden, at hun ville ofre sig selv for at redde en flok fremme børn hun havde aldrig selv mødte hun havde hest lo og hældte skotsk nedad. Efter disse drenge, alt havde ændret sig. Hun havde aldrig følt kærlighed, aldrig forstået, hvad det var. Indtil hun så dem i aktion. Indtil de havde ofret sig for deres søster i Durango. Når de havde talt vil forhandle med Ashe. Når de så havde kæmpet for hinanden i San Agustin Buenavista. I denne korte tid, de havde lært, hvad kærlighed og familie. Endelig forståelse, der havde bragt hende til knæene.

  Hun vendte sig om, synke hårdt.

  "Du er ikke bare lige, ret, Frue? Du skal ære din ord, højre?"

  "My word is my bond og mine ofre skal være ren. Du vil pacificere den spiritus, fordi du har nogle af hærens prescotts blod ligesom de andre børn. Alt er på plads. Stol på mig." Hun nikkede med et sygt smil og rakte en hånd frem.

  "Ikke før du viser os et tegn. Send nogle af dine folk til at sætte en stopper for djævelens svane. Hvis du ikke har bemærket, at hun er tændt halvdelen af Mexico som ferolito!" Nick spyttede i sandet. Ashe grinede og rystede på hovedet.

  "Så meget ånd i dig, Nicolas. Det er ikke mærkeligt, at de formåede at kravle ud af helvedet."

  "Jeg hader at sige dette, men jeg var aldrig i helvede. Der er en motorvej du nødt til at smutte ned, i tilfælde af at du aldrig har lyttet til AC/DC. Du behøver ikke engang at finde ud af hvordan man kommer dertil. Din sjæl er en GPS-vejleder dig der!"

  "fortælle dig, hvad. Jeg vil gøre alt, hvad du har spurgt om. Som en ekstra bonus, vil jeg sende bud efter en til at redde din bror, uanset vanvid Cipriano har brygget sammen. Jeg kommer aldrig til at genere din familie igen. De skulle blot vide, at de ikke kunne holde dem. Det er ikke rimeligt at alle andre sjæle derude, som har måttet begrave et kid, de elskede. I overensstemmelse med naturens orden, vil du dø. Denne pige vil dø, og det vil være bedre for hende end at gå tilbage til det liv hun løb væk fra. Alle har en Happy-Ever-Efter, højre?"

  To af Ashe's mænd trådte frem og bandt Nick og Bacardi's hænder.

  De udvekslede et blik med rimelig tvivl om, at det hun sagde var sandt. De havde gjort hvad de kunne. De kan kun håbe på, at det ville være nok.

  Kapitel 15:

  Marilyn vågnede for at finde chancen for at svømme gennem de knuste glas, stege polstring og smeltning af jern i 1182 og brændende bus.

  Hun åndede ebony røg ud af hendes næsebor og tog den arm, han rakte hende. Hans ansigt var klemt med ekstrem smerte og hun vidste, at han havde alvorlig såret sig selv for hendes skyld. Hun følte trang til at græde og op i hendes hals, og så blev han trukket hende ned i sandet.

  De landede på hænder og knæ, hoste og opkast den ækle kemikalier. Renee allerede stod der, at svinge et stort stykke af bus-ansigter og kroppe af syv rabiate pit tyre. Kamp hunde lå i dynger, hvor hun havde brudt deres kranier, anstrengende med al den styrke, hun havde og derefter nogle.

  Marilyn holdt vejret. Renee mindede hende om en døende tiger. Hendes gyldne blonde hår var blevet brændt halvt af, og hun havde for at nå op, og skær det i strimler i laser omkring hendes hage for at holde ilden breder sig til hendes hovedbund og ansigt. Hendes jeans var halvvejs revet fra hendes ben af naturligvis spredt maniske kamp hunde. Blodet samles omkring hendes ankler. Hendes høje ramme var halvt bøjet over og sin sølv-blå øjne er røde fra røgen. Hun spundet tænderne sammenbidte og Marilyn.

  "Gør spor to. Jeg kan holde ud i helvede for en tid. Lejetropperne har Alex og den praktiserende læge har Nicky!" Hun nikkede over hendes skuldre. Marilyn og Chance spundet rundt om i fællesskab at se kaos.

  Der på stranden omkring en femtedel af en mile fra bus vrag Ashe havde konfiskeret et stadium , der var sat op for et par lokale bands bag stranden cantina. I centrum af det, hun havde rejst to massive bambus totempæle. Nick var bundet til toppen af en. En lille pige var bundet til den anden. Omkring deres fødder var stablet tusindvis af små gyldne regninger. To af hendes bøller var dousing dem i gas. Ashe stod på scenen, klædt i en lang baby blå kappe og holder en fakkel højt, som om hun var en Statue of Liberty. Hun var ved at lave en slags sprog, at de ikke kunne høre fra denne afstand.

  Marilyn ville have fået ind i kampen lige så ud af tankeløse raseri, men da hun så publikum. Prescott lejesoldater havde forladt Cavour Inn og hendes personlige udlejer, hvilket blev til omkring fem betroede mænd. Disse omringede en mand, der så ud som om han var klatret ud af helvede, hver af dem med lyse kårder. Cavour Inn stod forrest i kampen. Hun flyttede med en lazar, og selv den uforlignelige Cipriano fumlede i sin forhånd.

  "Jeg vil ikke efterlade jer alene for dette!" Chance rystede på sine sko ved synet af hans søster stående mod Hounds of Hell.

  "Åh, til helvede med mig! Gå min søn!" Renee's ansigt fortrukket i overraskelse af sig selv. Hun havde aldrig verbalt hævdede Alex som sin egen. For første gang havde hun. Chance nikkede. Det var umuligt, men det var sandsynligvis hans søsters sidste anmodning.

  Lejlighed diskuterede Marilyn for en anden.

  "Vi får brug for noget hjælp fra højere steder. Ligesom Gud og den amerikanske hær. Er du ikke skulle være på ? Synes det er på høje tid, du forklare dit fravær." Han nikkede. Marilyn's mund åbnede og lukkede, men hun havde ikke tid til at svare. Harley bombe løber, som politiet havde givet drengene kom rullende op i sandet da Chief Riggs sidder stolt på den.

  "Nej, jeg tror Ms Avalon vil sandsynligvis gå ud og samle sin dreng op fra skolen. Jeg har den amerikanske hær er en del af det dækket." Riggs renset ned med et selvtilfreds smil. Han var klædt i almindeligt tøj og havde en politi walkie i hans frie hånd.

  "fangede 19382, kopi? At sende koordinater. Den Spanske Armada besluttet at møde op til dette parti, herrer. For mig at få lidt luft mens du er i gang." Han talte i radioen omkring et smerteligt smil.

  "Hvad fanden?!" Knud og Chance talte sammen.

  "hvad, så i er de eneste som kan oplade til Mexico i jagten på retfærdighed? Når du og Renee ryddet byen for at gå efter børnene, jeg var stærkt undersøgende djævelens Swan's forbrydelser. Jeg fik elektroder fra hele Durango. Efter Zombie Apocalypse dine drenge startede everybody's a politiet min favorit. Jeg har sat mig for at kontakte det amerikanske politi, Fbi, brandvæsenet, og nogen, der ville lytte. Jeg forlod pleje og hold af Durango i min stedfortræder's kyndige hænder og beskrevet føderalt politi i din støvede brød crumb og pyroteknik. Dernæst den mexicanske grænse-patrulje blev inddraget. FYI, de er alvorlige PO'ed med y'all, om en bestemt port, Svanen besluttede at stege." Han smilede og vinkede dem på. Fly og helikoptere begyndte at slå ned fra himlen.

  Marilyn brast i glade tårer som føderale og mexicanske agenter trådte popping ud af træværk. Hun selv anerkendte amerikanske marinesoldater og mexicanske militær embedsmænd kommer over klitterne. Dette mareridt havde følt sig isoleret op til dette punkt, men nu vidste hun, at verden havde set. De tiltalte havde dømt sig selv. Det lignede den Durango Drop videnskabelige forsøg ikke længere være nødvendig.

  "Skat, lad mig." Chief Riggs opkrævet i kampen i angrebet og hevet hans Smith and Wesson Model 29 dem som græshopper i ørkenen.

  Marilyns glæde havde været et øjeblik for længe for distraktion. Hun hørte en
piercing digvis havt langt flere ledere og spandt rundt. Chance allerede kører i den retning.

  Alex havde været én til at skrige. Maddingen opsætning var blevet hejst op på blogget siden sidste år (sjov joke af sværmende lejesoldater og hjul til en plads på forreste række af ofre. Ashe's indlæg var afsluttet nu og hun lod faklen i de bunker af penge. Cipriano's drenge var i undertal 20 til 1. De kunne ikke tvinge sig vej til Alex's opsætning eller scenen.

  Det var op til Marilyn nu. Hun gik mod ca. 200 moderne pirater, fisken havde amerikanske søofficerer, og Ashe's vanvittige tilhængere. En kvinde, som er brændt, underernærede, udmattede og bange kvinde. Hun tog en dyb indånding.

  "Okay, det er showtime . No pain no gain, baby".

  Kapitel 16:

  Bare fordi han havde gjort dette før mente ikke, at Nick havde på en eller anden måde blive ekspert om kunsten at dø. Han var stadig meget nervøs, som begge gange før. Det var en velkendt tørning sygdom i bunden af hans tarme, især når han huskede at Prescott projekt havde undladt at opfinde en måde at få Lazarus-syndrom efter den var blevet brændt. Han skulle dø, og han skulle bo.

  Følelser er normalt ophængt i det kritiske øjeblik af terror. Han oplevede ikke noget af den smerte, der fulgte med katastrofe, men hans bevidsthed var på et kamera, ser alting med en filmisk autopilot. Han så med store øjne og skælvende læber, Bacardi's ansigt som den bredte sig op af spil. Han hørte sin bror skrige og kiggede rundt for at se, at han var suspenderet over en kemisk moms og gennemdrøfte at slippe af Snake, som havde en raket i hovedet, mens fem andre fyre var at skære ham ned. Alex's øjne mødte hans, bare et øjeblik. De var allerede døde. Han vidste, at om et øjeblik flammerne ville forbruge Nick og alt dette ville være noget. Han ville vende tilbage til laboratoriet for at ende sine dage i et utænkeligt helvede.

  Nick mente han var hallucinating da han så hans mor kører ned gennem midt i kaos. Kugler whizzed omkring hende. Lejesoldater og gangstere var falder som dominobrikker fra line-up.

  Hun brugte kaos til hendes fordel, at trykke igennem. Nick holdt åndedrættet. Hun havde gjort det på scenen før han indså, at det skete i virkeligheden.

  Dukker med en cougar's digvis havt langt flere ledere, Marilyn overfaldet Ashe og rullede hende ind i regninger.

  "betal din egen damn gæld!" Knud tog Ashe ved halsen. Kvinden havde brugt intimidering og indflydelsen fra overtro til at opnå magt, men hun havde ikke stor fysisk styrke. Hendes kamp var forgæves. Helvede var nr. 300, der bedst kunne mor hånet. Hun rullede Ashe ind i flammerne. Kvinden erkendte, men røgen begyndte at fylde hendes lunger.

  "Mor?!" Nick dengang. Hans øjne er uddannet til Ashe, der var kvælende hurtigt fra de forskellige kemikalier i helvede blev behandlet med. Hendes glasagtige øjne fortalte Nick, hun er sandsynligvis allerede død.

  Marilyn løb ind i flammerne. Hun næsten følte dem, hendes tøj og krop allerede sunget fra busulykke. Med alle hendes sjæl, hun rakte op og greb den barbwire, bundet Nick til spil. Hun skreg da det lidt ind i hendes hænder, men det er trukket løs. Han var i stand til at slippe fri af den og rev ud af flammerne.

  "Mor! Du bløder og brændt!" Nick's ansigt er forvredet. Ib nikkede.

  "Din bror!" Hun gispede. Nick vendt til Alex, da han så noget helt uventet. Chance Vierra var brudt igennem bagsiden af line, svingede sin albue til rygstk snakes hals og slog raketkaster mid-air. Han fangede den, da den kom ned den anden vej og skød den i retning af stranden. Bredte sig i hele ruten rundt i slagsmål. Gangster, Soldier of Fortune, og hyrede pirat både dove til udkanten af flammen, skrigende, rulle rundt i sandet.

  Peyo formået at rulle gennem flammerne. Han klatrede op og hjalp Nick og Chance som de trak Alex fri fra lænkerne.

  Marilyn kom til kanten af kollaps, et ubevidst Bacardi på hendes skuldre. Hun kiggede ud over det kaos. U.S. Navy havde lukket på bugten og blev beskydningen af pirater. Den mexicanske hær begyndte at forlade stranden og låse. U.S. Marshall, føderale agenter og Chief Riggs havde taget Cavour Inn's bande i forvaring og var nu på vej ind på Snake og hans mænd og Ashe's kollegaer som alle blev stadig værre i flammerne.

  Nick hev en skrøbelig Alex ned fra kabinettet på sine skuldre og satte ham på hans fødder, trække ham tæt til sig. Alex kollapsede mod hans hvæsen bror helt katatonisk i øjeblikket.

  Renee opladet gennem røgen, ben bløder stadig, holder hendes bus rammen club som en Sullivan, klar til at sparke røv og tage navne.

  "Er han okay? Du drenge okay?" Hun rømmede sig og rystede hendes kløende nye hår ud af hendes øjne.

  "Alle, som vil være fint." Knud gav Bacardi's halten form til tilfældighederne og nået og samledes brødrene tæt på sig selv.

  Peyo kiggede pludselig øjne vil brede hår stående på højkant. Alex bemærkede det og lænede sig op og vendte sig om.

  Cipriano kom gående gennem røgen. Han havde et sværd i den ene hånd trukket blod hen over stranden. Han havde grebet Cavour Inn i den anden, så den svinger som et pendul fra hans fingre og blod i X-former på jorden.

  "Hvordan går det med denne sang? Jeg plejede at elske hende, men jeg var nødt til at dræbe hende?" Han kastede hovedet på Nick's fødder. Stod oprejst, kæbe knyttede.

  Motivet bag dem var begyndt at ligne en form for orden. De vidste dybt i deres knogler, det var kun starten på noget meget større end i dag. Ville de have styrke til at møde i morgen?

  "Din Pappi har sat verden i brand, du ved, knægt?" Cipriano kiggede tilbage. I betragtning af deres situation, ingen var så rystet, at han brutalt dræbt Lady Sicario.

  "Jeg vil kunne betale sig sin gæld fra nu og indtil ulven kommer ikke jeg, Senor?" Nick's skuldre hang. Alex studerede ham i tavshed, øjne tilsyneladende ældre end Gud. Cipriano sluges og nikkede ubevidst fornemmelse for 1799-1821 vil altid køre fra hele verden.

  "Du har ret. Det er ikke slut. Det er kun begyndelsen. Synd for din far endte med halvdelen af Mexico i brand." Knud kiggede op mod vinden.

  Cipriano set fra én person til den næste i stille fordybelse.

  "Mine drenge og jeg, vi bliver nødt til at lave spor. Vi har gæld at betale. Ligner alles skyndte Mexico for guld igen, 'manito, kun denne gang dit blod er mit. Du kommer med os. Alle af dig, kom med os. Vi kan ikke afgive løfter, men vi kan give dig beskyttelse. Der outlaw giver et andet. Fordi det er der , der er ikke nogen lov, og intet land, der kan beskytte dig fra det sorte marked. Du er en høj værdi på dagsordenen nu. Du og hele din familie ... hvis det var mig, der afgør, at jeg ville overveje at gå under jorden." Cipriano sluges, Marilyn. Han vidste, at hvis der var nogen modstand vil det være fra Nicky's iltre mama.

  "Du lever forsvinder folk, højre?" Nick sluges, set fra Cipriano til Renee. Hun nikkede og trådte frem.

  "Nick og Alex er voksne og skal tale for sig selv, når det kommer til at bo og arbejde. Jeg, derimod, er juridisk ansvarlig for alle de andre Prescott børn. Hvis vi vil snakke forsvinden, så lad os snakke bortføre 30+børn fra Durango, Colorado." Hun skar hendes tænder og foldede sine arme.

  Cipriano set fra Renee til Marilyn.

  "Det, jeg foreslår, vil være et liv på farten. Flytte fra sted til sted, land til land. De fleste ø-lande og steder syd for Brasilien. Måske endda ind i min personlige hotel i Darien Gap til vinter, og hvem ved? Det er ulovligt. Det er risikabelt. Du kigger dig over skulderen fra nu af." Han kiggede på Marilyn vidste hun ville have det sidste ord.

  "Vi får. Hey, vi slags venstre juridiske overvejelser bag når vi brændte de hegn, der adskiller Mexico fra Texas. Så ja, lad os snakke betaling." Ib nikkede. Hun kunne ikke tro, hvad hun var enig, eller hendes liv havde taget.

  Cipriano nikkede.

  "Nej, i alt 145. Forsvinder de og Prescott kids gemmer alle vores skind. Ser du, jeg er med til at give dig tag med på turen, men resten er op til dig. Smedning for mad, overlevelse, det er op til dig. Du får alle totalt revideres. Nyt tøj, nye navne. Det er enden på livet, som du kender det og begyndelsen kolonisering af din egen lille ret til livet."Cipriano så at hans mænd, der flokkedes omkring med bekr
æftelser af aftalen.

  Marilyn sukkede. Hun kiggede på Renee, som nikkede. Marilyn lukkede sine øjne og lydløst tælles til tre.

  "Okay, drenge, jeg gætter på vores næste stop er Durango. Vi vil få dine søskende. Og så…ja, Gud ved hvad så".

  =Czech version=

  Žhavá myš Tě přivede na jiné myš peníze~

  Hák~

  Ona se naklonil její ramena proti jednomu z mramoru ve americké historicitu. To by znamenalo den života a posmrtném životě pronikla do jednoho. Ona skromný soukromý detektiv byla jediná osoba s odbornými znalostmi.

  Ona představuje oslátko 45 pocit její srdce bije v její dosah. Mohla slyšet jejich stopách. Kaménky písku byl na jejich obuv, podání chodníky s jejich hněv. Přesto USA. Capitol nepodnikla žádné oznámení o katastrofální situaci na metastazovat do jeho parametry.

  Marilyn Avalon nemá žádné myšlení pro její život. Ona se konala její dech pocit spěchu adrenalinu ohrožují k udušení. Toto přesměrování musel pracovat. Že by se žít s nevysvětlitelného ona byli svědky. Její syn nově vzkřísil závisel život.

  Ona se konala její dech. Zkroucené směrem k větrné vyslechnout jejich diskuse nad zvuk svého srdce.

  "Jsme ztratili své…" muž kopl veřejné popelnice a pohřbili jeho prsty v jeho vlasy.

  Jeho společnicí byla u ženy středního věku s těžkým Boston příchutí akcent.

  "Když se vrátí zpět do kid, pak plán je veden přímo zpět do Žhavá myš Tě přivede na jiné myš! Potřebujeme ho! Byl mrtev za 7 měsíců. Rozhodně museli jsme viděli něco na druhé straně. Ashe bude chtít zkoumat ho…" Ona hodili její hlava vzdorovitě.

  "Myslím, že je blázen." muž byl příliš odvážná pro jeho vlastní dobro.

 

‹ Prev