Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 48

by Josh Law


  Marilyn ochably, téměř hroutí na její kolena. Ona pokračování stanovených 32 hodin před několika lety. Dokonce i poté by nebylo v čase.

  "Zkoušel jsem zavolat pro více než 15 hodin! Jsem opustil Washington poslední noc a nemají v klidu kolejových akceptovat získat plyn a únik od!", její vlasy stojící na konci pokračování jí usadil pevně jako klenot na kroužek na zásuvku do role Nicky matka. S oficiální mateřství přišel jeho zběsilé potřebujeme chránit.

  Hlavní Riggs usmála. Bylo dobré mít soukromý detektiv zpět v Durangu.

  "Jo, o. Jsme skutečně snaží kontaktovat příliš, Paní Avalon. Problém byl si myslíme, že bláznivé ženy udělal něco na buněčné věže mimo města. Zní to jako poměrně strmé obvinění, ale měli výbušnin. Slyšel jsem je vypnutá jako malé děla a odeslána squad auta vyšetřovat. Některé z věží skutečně zhroutila a několik jsou jen poškozené. Nikdo v této oblasti má dobré pokrytí. Vše je naprosto pomate. My jsme měli kluci drive all the way to Silverton snaží dostat zpět do stavu online a střílet vás text." Hlavní Riggs při požití.

  Marilyn pokaždé kývli a je připraven odpustit. To bylo jeho chyba, že její syn byl zapleten do uprostřed skutečně znepokojující zdravotní pokrok politické drama. Pokud pracovaly společně pokračování získat zpět chlapci v jednom kuse. Vždy se stalo.

  Výkres se nadechnout se nenuceně šel do baru.

  "Matty. Chtěl bych si objednat láhev pravidelné Aquafina. Čistý H2O. Nenechte si Spike se nic." Ona naklonit hlavu a s osazením Renee, kteří nadále zkrmování kuchyňských odpadů nebezpečných množství alkoholu. Zašklebil Matty a prošel Marilyn pravidelné vody láhev. Ona vytáhl sip-horní krytku a hozena mezi Renee zubů.

  "Dobře, pokud slyšíte mě buzz-hučení v uších…poslouchejte. Naše děti mají dostal znovu některé úchyl, není pochyb o tom byla přislíbena a řez vládní výzkumné koláče. Nyní budete střízlivý a dostat do auta. Budu potřebovat wingman. Chystáme poštovní a loveckých nás Lady-Sicario!"

  Ona tažená Renee na její želé cukrovinek ve tvaru minipohárků kolena a vytáhl její mimo její promítání v Demon's brokovnice sedadla. Jednalo by se o pár hodin a několik set lahve na vodu později musela vystřízlivěným dost na to být skutečně užitečné. Marilyn se duševní poznámka se vybavit ji střelné zbraně do té doby.

  "Marilyn…Je…budete zpátky!" Ona se smála wetly přes její zuby.

  "peklo ano. Nyní se podívejme na panoramatický lese. Žena chaotický dostatek vyfoukejte vysílačů mobilních operátorů zpomalit pronásledovateli definitivně určitý druh strouhankou trasa pro nás sledovat!"

  Kapitola 3:

  "Podívejte se, jak mnoha rukojmí získejte AC a vezete místo zavazadlovém prostoru? Budete mít štěstí příliš, protože jsem skutečně pack subjekty v tomto malý trik-rider!" Latinské dáma byla chowing dolů na některé ovoce gummies a fotografování vysmívat pohledů zpět na Nick a Alex kdo měl cíl zraníte; za nezraněného zločince spolu s nekompromisně vodič a hozena na zadním sedadle.

  Nick válcované jeho oči a podíval se z okna.

  "Takže jste zvědaví, kde jsme, eh? Jste chlapci někdy do Mexika anyway? Zde je nadějí jste měli vaše snímky…Vážně bych vás chceme přichází s některými funky choroby a pak se šíří své bakterie na můj výzkumný tým." Ona plněné její tvář s jiným wad ovoce gummies. Ona eyed Nick s podezíravostí a udusilo je.

  "Chystáme se promění v Mazatlan chlapci. Mazatlan je pláž města. Dostanete ke splnění některé roztomilé dívky, nikdy nemůže vědět jste Sicario je jako rukojmí. To je pravda. Jsem hitwoman. Říkají mi o Ďáblově labutí. Můžete mi zavolat Anahi, což je moje křesťanské jméno. To je moje dcera not like patio area used for breakfast. S názvem její po mé oblíbené chuť rumu, jo? Jste kluci mohou přátelé, ale jen kamarádi vám? Je to vězení návnada jinak psy! Ona je jen malá holka. Ani dost starý na její quinceanera."

  "Jsme ani neví, co to je?" Alex pak pokrčil rameny.

  "nemusíte hovořit s ní. Ona je tím oči na vás." Nick nebyli vyloučeni ze hry ho, zmateni.

  "To je správné. Já bych ho. Myslím, že sexy málo mojito! Jako vysoký koktejl a jemný rum, chlapec! Rád bych vám žvýkat a-"

  "v pořádku, shut up, to je jen nemocné. On je můj bratr. Můžete se ho dotkl a já vám na přelomu obličej." Nick štětinatým jako dikobrazí. Alex oči předtím překročili a on se propadl na svém sedadle.

  "Hmm? Aha, takže jste jeden svižných skladeb, eh? Podívejme se nyní jak muž jste. V pořádku, chlapci, dovolte mi na přelomu tohoto pravidla pro vás. V první řadě musíme zastavit v Mazatlan. Mám nějaké kontakty s některými poškozený členů U.S. Černá Ops k setkáním s zde právo? Byli čistí přispěvatelé do tatínka. projekt v oblasti vědy stejně jako já. Má na kontě hodně sliby. Byl skutečný Casanova starého psa. Slíbil dávku, Prescott1 adrenální extrakt se jen o každé osobě seděl vedle něj a barstool. On přísahal testy by byly úspěšné brzy. Že všichni by mohli sdílet v bohatství věčné mládí. To bylo víc než peníze by si mohl koupit. Mnoho z nás si myslel, že byla matice. Ale pokud máte trochu tequila jeho rty má na kontě začít hovořit hodně věcí, že zatímco obskurní, perfektní smysl. To se jeví jako dlouhý záběr a desetiletí v budoucnosti, ale vždycky jsem řekl jste měli své žetony při uvedení produktu na horké a potom je nechte získat jen velmi malý zájem. Udělal jsem spoustu služby pro váš táta. Není tak příjemné X-jmenovitý druhu. Čím víc jsem se více příjmů musel psát pro mě. On uzavřela smlouvu se mi dát v dobrém slova pro mě. Jakmile je extrakt byl k dokonalosti - což se stalo, když jste vzkřísil z mrtvých po 7 měsících hnijí v hrobě, Nicolas pak jsem si první dávka. Cokoli jiného přišel, o trochu hanky panky I tzv. první "dibs". Nyní pro vás Papito zmizela. Stále mám vás chlapci. Jste u chlapců a vážně odškrtat výzkumný tým, že bych nic lepšího než pro diagnostiku nás všechny produkty nám bylo slíbeno, který se zdá být plovoucí kolem v nadledvin a krve z armády na syny."

  "Ah, číselné údaje. Že krach celého týmu, jen jeho části." Nick běžel jeho ruce přes jeho vlasy v míchání. Alex požití při pohledu do blízkosti vyhazování.

  "Jo, no. Nechte jej stisknutím tlačítka ozdobil. Vaše vlády se podařilo zatknout a čtvrtého týmu. Především kvůli vládou, sankcionováno tým akcí na prvním místě. Nastavení několika pádu kluci, takže zbytek by se mohla udržet posílení. Tým je plánování na únosy panenské ostrovy rehab dříve, než si uvědomíte a zahájení produkce znovu ASAP." Anahi oči vzal na vzdálených vzhled

  "Jo, chlapci způsobily značný rozruch v černém trhu. Musel jsem rat race vám před to dopadlo blázen. Pokud Ashe a její úmluvy obdržíte, udělají výslechů, nebude z poloviny tak pěkné jako věda týmy I. Poté budete vás zabili a vypalte si s Žhavá myš Tě přivede na jiné myš peníze, a tak můžete přejít zpět do Lucifer a usadit se její dluhy za její". Anahi hovořil na míli za minutu, není žádný smysl.

  "počkat, co se bavíme? Kdo sakra je Ashe a proč ona převzít vím Lucifer?" Nick posadil na vlasy, stojící na konci v něco jeho oči řekl Alex, byl připomenout život ve světě zde po.

  "Prostě oficiálně svolat až do poklesu durangu vědy zkoušky provedené velké stiskněte tlačítko . Existuje úmluva kombinované náboženství jako Santeria, rituály voodoo, satanismus, atd., byly narušeny muy váš malý setkáním se smrtí, mých mladých přátel. Všechny tyto pověrčivý děti si myslel, že by byl dobrý nápad spojit své náboženské pravomoci a připravte se na eventualitu, můžete vy a ostatní jako byste hovořili. Bylo by to buď změnit svůj způsob života nebo by to znamenalo, že jeden z jejich cesty byla pravda a jediný způsob jak jít po dálnici do pekla. Buď jak buď, moje sladké mladé - Lazar, od té doby jste vzešel z hrobky duchovní lidé chtějí rozhovor o tom, co je to jako v pozemní cestou v rámci. Někteří z nich chtějí jít ještě o krok dál.
Ashe je hlavní lékař na Santeria žije na planetě dnes. Ona je ta svolané úmluvy na prvním místě a vyzvala k patové situaci na náboženství, plnohodnotného soužití. Zřejmě si hraje s její náboženství v každém případě a s osazením do mnoha dalších oblastech. Pověrčivý lidé říkají ona dluží čert její duši a pak některé z nich. Ona je přijít s obětovat mu uklidnit. Půjčila si ji z asijských náboženství posílat peníze s jejich milované do podsvětí, spálením falešné zlaté účty na pohřeb. Je to její evangelium přesvědčení, že pokud vám pošle zpět do pekla, protože jste již samozřejmě a znát způsob, některé její Žhavá myš Tě přivede na jiné myš peníze v tažení, můžete být její velvyslanec a usadit se její dluh. Byl jsem najatých přijít shromažďovat vám za práci, ale jsem stále vůči záběr vaší vlastní oživit adrenalinu."

  Nick-face zkroucené ve znechucení. Alex se naklonil blíž k němu si uvědomil, že byl asi říci Anahi a klávesnice odolná proti polití tajemství byl sdílet předtím pokračování přerušen mu poslední noc.

  "Můžete přejít zpět a říci váš šéf, nikdy jsem se setkal Lucifer a nechtěl jsem skutečně otevřít Brány pekla. Setkal jsem se s bohem na hlavní silnici z podsvětí, pokud někdo má vědět. Existuje obrovské dálnice, který běží mezi všemi ducha světa. Bůh a jeho andělé se dostanete do nebe pokud jste přijali spasení v životě. Lucifer a jeho démony pro vás, pokud nechcete. Je to cesta vede k Nirvana - což je ve skutečnosti a zlo přístavní město za Satanské duchu obchodování maskované jako ráj, aby nalákali Ztracený a zmatený duší. Je tu dálnice, která vede do Dantova cage v Inferno. Je to mnohem větší než lidé na této straně plotu si je. Kde žijete na jedné planetě mrtvých žijí na stovky galaxií všech připojených King's Highway". Nick oči hořely s vyvolal vzpomínky. Alex je čelist poklesla. Byl to úžasný příběh.

  "Upřímně "ano, rád bych se vrátit zpět a řekl jí. Poté se obě naše zády. Ale nemůžu ji přesvědčit. Abych řekl pravdu, budete pravděpodobně nebude schopen přesvědčit její buď. Náboženských fanatiků jsou vždy říkají, že chtějí Boží zjevení a pak když přijde projdou jako psychózy u proroka. Ona si vraždu v chladné krve před máte někdy k. Ona je zadána s můj výzkum chlapců na jediný váš nadledvin z vás a ujistěte se nemůžete vrátit třetí čas."

  Spuštění Anahi chuckling jako ona přestavena do Mazatlan. Tam byl malý potraviny vozík zaparkován jen uvnitř city limit.

  "Uno secondo,ninos. I když Enrique zde jsem si dnes večer večeře zdarma! Podívejte se na ně blízko, not like patio area used for breakfast." současně přitlač a Beretta v zadní části její kalhoty, ona byla pryč.

  Not like patio area used for breakfast točil kolem.

  "Hiya. Poslouchejte! I přehrávat pouze hloupé, když jí kolem. Mohu mluvit česky dokonale. Potřebujete pomoc a nemusíte se snaží tvrdit. Chci od její stejně jako vy. Tak tady je mi pomáhá uniknout." Ona se naklonil přes sedadlo s pár stříhacích kleští.

  Chlapců civěl na její ohromeni.

  ", nedívejte se na mě tak! Litujeme o vaši sestru! Jen jsem hrál společně s její dostatečně dlouhou dobu pro vytvoření plánu uniknout!" dívka byla jako zoufalé jako byly. Bezprecedentní důvěry spojené k jejich společným cílem. Jsou na mizině z auta, krást tolik výbušnin a zbraní a mohly navzájem přetahují a je v jedné z Anahi mnoha transportní sáčky. Pak bylo vypnuto do Mexicana sun.

  Kapitola 4:

  Renee probudil s matkou všech kocovin bývá. Marilyn bije kapotu auta v zoufalství.

  "Marilyn?" Renee neměl paměť před několika hodinami na Kiowa kašnou.

  "Marilyn? Co děláte zpět tak brzy?" Renee narazil z auta hlavu split-bolí. Ona se potopila na její kolena a ona se připomenout, proč byla opilý.

  "chlapců…" Ona zasténal a její břicho, se snaží umlčet stanoví nutkání potápění.

  "Mám kontakt locator app na Nicky telefonní…trvalo dostat mimo durangu. Telefonní věže právo mimo město byly. Crazy braud který vzlétl s našimi chlapci nastavit několik IEDs kolem věže" nohy. Vytvořili jsme jezdit do Silverton použít můj telefon. Teď jsem z plynu a chlapci se zřejmě v Mexiku!"

  Marilyn obdrží políček na Demon's kapotu. Renee píchnete.

  "Hej, zoufalství. Můj bratr zde žije v Silverton. Když jsem mu dát dobrý důvod; he'll hák nás s jedoucím a některé kolo. Získejte chůze." Renee swaggered. Marilyn válcované její oči.

  "Myslím, že bych měl můžete chodit na křídu nebo něco jako první."

  "jsem v pořádku. Nyní máme představu o chlapce. Je to zobrazit čas."

  "Jo, pokud čas jsou peníze a pak si jsou ploché zlomil. Řekněte mi to není daleko do svého bratra?" Marilyn vykopal její patami nečistot. Renee spředené na její kotník.

  "To není. Pak je tu pro vás tato nová věc tzv. mobilní telefony. Již jsem mu texted, jo?"

  Došlo k náhlému přeběhových otáčkách motoru. Jasně modrý 80" Dodge sběrače kolejových přišel na dálnici.

  S osazením na to mladý muž s rozcuchaný blond vlasy. Jeho boty měli více červené hlíny připečené k nim než země v okolí ulice. Bez nich by byl pravděpodobně 6'3". Marilyn při požití. Mohl by to být ale hrstka let starší než její syn.

  "Ren…" civěl na jeho sestra dlouhou chvíli rty zkroucené v bolestivé grimasy. Věděl, co se děje.

  "Jsme do trochu problémy s dětmi, šanci. Myslím si můžete nám pomoci?" Renee schovat své prsty do její jean kapsy a jutted mimo její bradu vzdorovitě.

  "Jaké potíže?" šanci Vierra vypadal Marilyn podezřele nahoru a dolů.

  "Jako mexická mafie byla unesena můj syn." Marilyn při požití. Tento člověk byl jen dítě sám. To bylo spravedlivé a přetáhněte ho do ní.

  "Vaše Nicky Avalon je máma? Že je chlapec vytáhl mě z více odření než se mohu spolehnout. Jsme nevyžádané zrušení obchodních partnerů nebo jsme byli před tím a zemřel. Nemáte mluvil mu od roku byl zpět kolem. Myslím si, že nastal čas uvést ho domů. Dluží omluvu mně 20 dolarů." - oškubané a plyn může být ze zadní části jeho vozíku.

  "Dobrou zprávou je, že jsme se dostali do auta věc. Je to snadné stanovit při jsem svůj vozík stojí nádrže na straně. Tato věc má pravděpodobně stejný. Zbraně nejsou ani tvrdý. Mám stále spousta nick drobnostmi v mé posteli."

  Rukou mu Marilyn může a pak se vyšplhaly do vozíku postel.

  "Podívejme se, mám o Archanděla pro Renee a Mossberg 500 Taktické Persuader pro vás, paní Avalon." šanci hodili Renee jak odlehčený zbraně a ona je zachycen v polovině vzduchu. Marilyn po skončení plnění svého nádrže a umístěte ji za ruku pro brokovnice, když jí telefon začal vyzvánět.

  "jeden druhého." - oškubané, bez její rifle a odpověděl na to.

  "Jo, to je Marilyn Avalon s Amber Alert?"

  "mluvit o pohřešovaných dětí, Paní Avalon. Vaše chlapců byl můj dobře bezpečné uchování rukojmí před mým velice pošetilé dcera odletěli s nimi."

  "Kdo? Jak jste se toto číslo?" Marilyn krev šel za studena.

  "Aha, myslím víte kdo je. Můžete mi zavolat o Ďáblově Swan, i když se vám líbí. Myslím, pokud máte pokrytí mobilní sítí to znamená, že jste udělali z jednoho koně durangu, eh? Na vzhled pro mě pak eh? Chcete vědět mám výčnělky na vy. Jen jsem převzal Váš chlapec, protože potřebuji jeho adrenalinu vzorků a věci. Bez ohledu na armádu byl tím, že nesmrtelnosti šťávu, slíbil mi-jeho skutečné milenec - některé z nich příliš. Nyní máte dítě si romantika s armádou, takže nemůže být tak zdráhavého mě chtějí malé lahve v séru eh? V každém případě, pokud pracujete s mi vaše dítě bude žít. Pokud ne, budu sledovat na něj. Lepší naději jsem si ho jako první. Ostatní lidé chtějí ho pro další mnohem úpornější použití. Udělal jsem mu laskavost, unášet ho a očekávám, aby se s nimi zacházelo stejným druhem". Ona ztrácí její trpělivost. Marilyn mohl slyšet její chambe
ring a pak pomalu uvolňování na pistole v blízkosti přijímač pro důraz.

  "Díky za tip. Nyní mi dovolte zdvořile byl první osoba vám říci, že můžete jíst obrovskou kopu oslík turds a zemře. Budu pečená v pekle než jsem vám pomohou uškodit můj syn nebo získejte nejkontroverznější lékařská extrakt známý pro lidstvo v současnosti" Vierras byly zíral na Marilyn široký-eyed.

  "Pražení v pekle je bod této hry, Senora. Opravdu můžete porazit?"

  "Kde a kdy?" Marilyn skřípáním zubů jí. Renee konat své ruce nad její ústí v modlitbě gesto a podíval se na sidelong šanci. On pak pokrčil rameny, nezmohl ani sám.

  "Acapulco. Budu vás. Budete potřebovat zjevení a že se ho získat. Pokud mi kluci nejprve bych vám přinese. Možná byste mohli uložit." o Ďáblově labutí zavěsit v Marilyn hlavu.

  Ona otočení klíčku spínací skříňky do polohy se podívat na Vierra sourozenci.

  "Přesto chcete mi pomoci?" zmínila a stínidlo šanci na který složené náručí.

  "jste blázen, lady. Crazy jako Nick. Zní to jako že navrhované tupci zkřížené s Santa Meurte roadies, jo? Užívání drog Alex spolu s ním příliš to vypadá. A v pořádku. Já vám pomohou zachytit až ho, takže mohu porazit sračky z jej později." přimhouřily označuje, že byl hrát.

  "Budu sledovat za staré modré. Vypadá jako chystáme trochu road trip".

  Spravoval jeho vozíku. Marilyn a Renee vzal jeden pohled na sebe a chmelené do démon. Byla to dlouhá jízda s sicario ohrožení visí nad jejich hlavy. Ale jejich chlapců je zapotřebí. To byla jediná omluva potřebné k tváří v tvář smrti, peklo, a do hrobu.

 

‹ Prev