Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 49
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 49

by Josh Law


  Kapitola 5:

  Stíny swarmed s nimi. Chlapci a not like patio area used for breakfast nemůže viz Anahi na muži, ale věděli, že tam byli zavírání, utahování web, se zdála být nepřetržitě setkání na vlastní nohy.

  Nick nakloněno kolem okraje některé kovové koše plechovky, Jericho chystá na clammy dlaní. Psů na pohybující se v streetways. ulici mocnosti peněžní sdružovány do hon na něj a přetáhněte ho do jednoho bounty nebo jiného.

  Při požití on a podíval se na sidelong Alex. Se svým bratrem v očích těchto trestních mysl byla pouze zajištění aktiva, mínili obstarat. Alex byl kritický k rovnováze a přežití Nick na vesmíru. Tam byl žádný měl v úmyslu mu umožnilo být vtažen do některých boha zříci lab podruhé.

  Hmotnost Cosmos byla na Nick na ramenou. Myslel, že pokračování známy před co to znamená být muž. Uvědomil si jak poklekla jsem zde v písku se přehnala uličce Mazatlan je shorefront, že pokračování nikdy nebylo tak špatné.

  Not like patio area used for breakfast Klekla jsem jemu blízké a naklonil v blízkosti jeho tvář.

  "uslyšíte honící psy Satan již vy i já."

  Nick spředené blíže k její, oči naplněné požáru.

  "Jste chtěli uniknout. Musíte se domnívali, že by mohla být skutečně udělat."

  "Může stačí vědět, které karty pro přehrávání, které nástroje k Otrhejte lístky ze svého arzenálu." Dívky přimhouřily oko.

  "Co navrhuje?"

  "Trochu dezinformace. Výhodná sem a tam. Potom na přelomu. Tři z nás rozdělit, pak jsem si letenku od Anahi s mým cantina kouzlo. Jste u chlapců se obraťte na soutěži MFF Praha - Febiofest. Musíme myslet na všechny možné hráče v této hře před naše pohybuje." not like patio area used for breakfast mnul její ruce. Její plán zdálo spolehlivá.

  "č. Nechci moje matka zapojených do tohoto". Nick byl náhle neústupně. Alex pokaždé kývli.

  "pravdu. Poslední doby byla jiná. To se stalo doma a nebylo to obejít. Naše maminky nejsou zaplétáme do tohoto kecy. Je čas na plán B".

  "Ay! Znáte soutěži MFF Praha - Febiofest bude vás hledají stejně!" not like patio area used for breakfast vykopal její nehty do její stehna a pocit marnosti.

  Nick a Alex se podívala na sebe. Jednou pochopili, co dělat a nenáviděli sami sebe.

  "Řekl jste obchodů, jo?" Nick usmála se rozpačitě. Alex zavřené oči a ani se chtějí bavit myšlenky v těchto intencích.

  "Co?" not like patio area used for breakfast byl náhle strach.

  "Chcete od své matky. Chci od své matky. Prožíváme to by mohlo být plus, ale máte pravdu. Moje máma a podporovat mom se zapojit do tohoto. Můj bratr udělala roped do! Kdo ví, kdo jiný by měl být zachycen v křížové palbě před? si můžete použít bez ohledu na vaše dovednosti matka vyučovala můžete koupit mi osobní schůzku s Ashe?"

  Not like patio area used for breakfast je čelist poklesla.

  "ona si vás zabili, hlupáku!"

  "Nick?" Alex byl vrtí hlavou, ochotni udělat.

  Nick požití jeho tvář byl natolik pokřivený v intenzivní bolest.

  "Alex, litujeme. Mám dluhy vyřešit své vlastní. Jak to vidím já jsem žila na vypůjčený čas tak jako tak." byl blízko ztrácí dech. Co navrhoval sebevraždu. To se dohodne s Ashe, informace a výlet - pod pro pojištění, Alex, Marilyn, Renee a jeho bratři a sestry by pěšky od této nezraněný by definitivní rozsudek smrti.

  "Nemůžu vědomě vám to, man. Pak ale celá naše rodina je na špalku pokud nebudeme přijít s nějakou dohodne s ní. Takže já jdu hodit do sebe trochu pojištění. Mám tytéž geny a jak jste tak dva ptáky zváží proti ní kámen by mohl být to koupit." Alex zachvátila Nick na osazení. Nick byl světle.

  "Ne! Ty vole, z jakého jiného myslíte si I pokračování rozhodnout se pro něco, crazy! Chci žít…" Nick plná ústa proměnila podivný odstín fialové. Jeho celé tělo se třásl strachem.

  "Nemůžu žít bez vás. Žebráci nemohou být choosers, bratr. Budete muset přijít s plánem a držet se jí. Je to buď budeme obětovat sebe Ashe kupovat naše rodinné nebo přijít s něčím, co nám umožňuje i živé. Tak to prostě je." Alex se zasmál s tupými bolest.

  Not like patio area used for breakfast was třepáním hlavou a mává její prsty.

  "Ne! Pokud by moje matka zjistí I prodávané na Ashe a rooked jí, že si vařené ve vepřový tuk! To je pracovat pro tři z nás, génius! Nezapomeňte, odpružené s vámi!" not like patio area used for breakfast vychýlilo její pěstí do Nick a boční airbag pro ochranu hrudníku. On se pouštěli dívka buď přes rameno a její mu podívat do očí.

  "poslouchat, to není přesně kalkulu! Na Ashe definice zoufalá. Pokud chce její Žhavá myš Tě přivede na jiné myš peníze obětovat špatně dost, pak se budete moci dohodnout na určitých podmínek. Mohu koupit si ochranu svědků!"

  Not like patio area used for breakfast zamrzly. Mohla vidět šílenství Nick oči. Chlapec a toužili po zdravé a dlouhé životnosti jako každý dobře osobu, ale bylo stále rychle více přáním než pravděpodobnost.

  "Existuje způsob, jak si můžete koupit mi soukromé publikum Ashe a úmluvy?" Nick počítají jeho dechových cyklů pro udržení zaměřit oči na celém světě s jeho vnitřní boj.

  "pánové klub především pro zabijáci v tomto městě. Moje matka má na základě její ústředí sem slap těch lidí tváří v tvář. Ona je se zkříženými všechny z nich více příležitostech. A zejména na jeden by opravdu rád, že docela pistole."

  Nick se podíval na Jericho, oči naplněné překvapení. Not like patio area used for breakfast usmála.

  "dala na vaší táta po jedné z jejich "Sessions". Patřila k mé prostitutka / pistolovou balení matka pouze skutečné lásky, jeden muž přezdívku "Cipriano smrt anděla" byl dokonalý sicario stále spuštěn s Acapulco gangy. On ukončit život, protože její, pověřené jeho pistole na její udržení. Ona ho zradil a to jak táta přišel. Nevím jak jste dostali, ale řekl bych byl požehnání od božství. Můžete ji použít na nákup jeho ochranu tohoto města. Může nás na její ústředí v Acapulco."

  Kapitola 6:

  Jsou sotva vymazání brány v Mexiku. Marilyn přísahal uslyšela chřestýši'slihoviny v prachu, pelted démonickým windows.

  Renee byla levicově orientovaných na upoutá pozornost a plně střízlivý nyní. Ona Archanděla spočívající na upoutá pozornost a zaměřené na okna. Anahi více kluci v její rohu než Bonnaroo měli stoupenci.

  "Jsme dokonce získat pozvání do této strany?" Renee Neúnavně obracejí drew puška je šroub po nesčetněkráté co prach byl kopance do začarovaného kola do její zuby.

  "Myslím, že jsme hosté ze cti". Marilyn swerved nechat ujít stanoviště hraniční kontroly vozík, dostal ulovených v vlasový kříž.

  Možnost stočit vedle ní a naklonil jeho okno. Měl časopis sevřený mezi zuby a pistole, které představují v jedné ruce, že se pokouší načíst při manévrování se strojem pistole déšť.

  "slovo pro šíření skutečné rychle, nechat ujít! Jsme pravděpodobně na národní TV!" šanci hodili jeho hlavy se podívat za prach s malované jeho tváře cihel a šedé. Tam byl zlověstné hřmění a raketomet. Jeden z betonové zdi kolem mexické hranice vychrlila jisker a přišel hroutící se stanoví jako pečená bláta.

  "Dobré! Více pozornosti pro Durango Drop vědy pokusy. Pokud se nám podaří mi někde s kávou a wifi a pak budu střílet e-mailu poroty vysvětlit mé nepřítomnosti. Své osobní pohovor přes vodič." Marilyn se usmál s nuceným hopefulness. Ona jí telefon v jedné ruce a její pistole v jiném pomocí konce své prsty na akci a řízení. Dívala nahodile na obrazovce GPS, si nevšimnout, Nicky ikona neměl pohybovat v průběhu dvou hodin. Ikona byla plovoucí uprostřed hlavní silnice. Není žádným tajemstvím lab.

  ", Nicky. Nemusíte být hrdina. Právě nehrají kovboje a Indové se mnou, chlapec!" Marilyn nechte telefon posun
utím obrábět fošny, pocit slzy dolitím až po okraj plnicího otvoru v její oči. Znala syna. Má na kontě našli způsob jak o Ďáblově Swan a nyní byl až na vaření systémy jeho vlastní. Ty bezpochyby součástí jakéhosi gung-ho mládež tendence k mučednictví.

  Měl v úmyslu udělat. Bez ohledu na to se zachránit vše z této pomatené ženy a lidé jí bylo rat závodní proti tvrzení smrt léčba štěstí z. To byl Nicky jako bezejmenného jako byl bezohledné a lstivému dostatek stáhněte takové dohody. S ohledem na několik let mohla epic podnikatel nebo diplomatem. Marilyn dokonce myslel, že pokračování co nejlépe, kdy žil a nejen protože byl synem. Má na kontě zkušený z první ruky, co poškozený vládních politik a kontroly byly schopné. Měl by to udělat lépe.

  Auto kolových doleva. Šance na vozíku byla pozadu. Sekáčky nyní jim swarmed jako psi z pekla. Buď Marilyn bude mít krásné výstupu nebo byli bude rukojmí.

  "Myslím jako Nicky." Ona vytvořila nadechnout. Stalo se jí s nepatrnou nebylo myšlené tentokrát. Nicky by dobíjení při jejich útěku, kdyby její život.

  Ona spředené v prstence a vyhlazování děrovaný přímo pro jejich přímo před nosem.

  "Ahoj! Ahoj, Avalon? Jsem náhle otočenou od nepřátelské čáry?" Renee nakloněno zpět z puška zmateni.

  "viset na, Renee. Chystám se tyto protřepejte rodeo klauni a pak jsme se dostanete zpět do pohledu pro chlapce."

  Prvek překvapení je jedním přestála karty v zásobníku, které nikdy ztratí kop. Na biker v provizorním postrádat nabíjecí Demon a swerved přímo do obrovských rozměrů. Agresivní a chaos. Na okamžik hraniční policie rozptylovat a snaží se jejich podezřelých naživu zatčení.

  Marilyn spředené horké tyč kolem znovu, čísla v teplé krevní běžet v Acapulco.

  "v jednom milionu! Jste zcela ve vlastnictví je!" Renee uvaleny puška na tupo snášeli hlavní nápor amerického komandování ohledně s smích.

  "jste slyšeli o projevu jste na to jste jej zakoupili? Jo, myslím, že právě začal ulici bitvy napříč celou mexické mapy. Vaše spony bezpečnostního pásu. Šéf dáma bude bill mi docela brzy. To znamená válku".

  Kapitola 7:

  La Cantina Golgota byla skryta v zadní místnosti starobylé katolické církve někde v historické části města.

  Nick se konala jeho dech. Not like patio area used for breakfast was uprostřed ticho vylepšení sépiových diskuse s bouncer na zadní dveře, kteří měli skryté sám sebe jako groundskeeper a byl oříznutí tráva kolem starobylé náhrobky.

  Dívky do její zavádění a vytáhl hrst zlata a barevné poker čipy. Chlapci nebyli jistí, co to znamená ale věděli to musí být určitý druh odebral do klubu. Vyhazovač se usmál, exponování přítok mléka ze zlata zubů.

  "Dobře, tak chcete mluvit s nábojem, eh?" bouncer tlačil not like patio area used for breakfast v minulosti a naklonil blíže k Nick. Chlapce ve druhé mocnině jeho ramena, vypracování jeho plné impozantní výšky.

  "To závisí na tom, kdo jste jméno šéfa. Jsem tady mluvit senzorem Cipriano "smrt Angel". Nick hodili jeho hlavu vzdorovitě a přejímané do Jericha měl schovat v jeho pásu.

  Vyhazovač se oči šel.

  "pravdu. Je tu jen jeden boss, senzorem. Pojďte se mnou."

  Zákon o rouhání bled od stěn pro všechny ty věci, které latinské katolicismu za posvátné. Krucifixy vyrobené ze železa byly výkyvné ze stropu. Jejich clattered zlověstně společně, takže Alex přejít z jeho kůže. Byl to zcela v rukou. Umožňuje jeho bratr učinit tento krok byl jako vedoucí beránek na porážku.

  Vyhazovač se vedl mnoho nekuřácké pokoje, kde muži seděli u dlouhých tabulek oplétané automobilové díly pohromadě, barbwire. Cleary místním gangům měli promíšeny všechno mohla poškrábat z chodníku a prohlášení o jejich skutečnou moc v ulicích. Došlo k bodu ve středu tyče byla rozdělena na oddíly o nábojových krytek na byly vyskládány balíčky zrezivělého, krví zbrocených ostrý jako břitva drátu. Tam byl zvuk jako Vrčivý zvuk přicházející z druhé strany. Chlapci vyměnili pohled. Byly opravdu projít?

  Se náhle ocitli v baru. Not like patio area used for breakfast hovořil v rychlé požární španělština muž měl zády k chlapci.

  Pomalu se otočil. Kolem 50 něco měl na bradě délka černé vlasy a nejstarší nejsmutnější oči kdo život. Nosil černé kožené bundě, který vypadal jako kdyby prošla ohněm, spálené v mnoha místech skvrny, které stále ve vločkách s bílým popelu, i když se to stalo velmi nedávno. Dokonce i jeho rifle a kovbojské boty byly následně opečeno, ale nikdo není tak špatně jako kabát. On uzené a te Amo nenuceně a podíval se jim nahoru a dolů.

  "girl mi říká chcete se mnou mluvit o práci? Úlohy stejné dineros, eh? Bez k obědu, amigos." promnul si prsty.

  Nick koukal impishly.

  "Aha, mám v úmyslu platit, senzorem. Pojďme se bavit měnu." vyrábí Jericha.

  Cipriano sat, čelisti s.

  "Ay! Kde jste si to?!"

  "Dobře, je to tak trochu příběh. Ďáblovou labutí dal jej můj otec, který je pohřben v blátě mimo dětský domov v Durangu, Colorado".

  Naklonil Cipriano zpět na jeho paty, proklínání Anahi pod jeho dech.

  "Ah, tak i. Našli jste. Nyní chcete koupit mé služby s něčím, co oprávněně patří ke mně?"

  "Držení je 9/10ths zákona, ne? Je to v mé vlastní. Můžete jej zpět. Nízké náklady. Stačí přejít na Ashe".

  Cipriano zavrtěl hlavou s dlouhou čerpat jeho doutník.

  "Chcete věnovat se mi moje pistole vám pomohou spáchat sebevraždu? Musíte být velmi zoufalá, muchacho." začal rack s zděšen kašel.

  "Aha, jsme. Dost o tom lidská oběť nakupovat v naší rodině svobodu. Pokud pistole nestačí, pak budeme muset přijít s jiným druhem platby. Promluvme si cenu." Alex přihlásily se založenýma rukama. Cipriano musí mít svědky zoufalých podívejte se na chlapce do očí. Podíval se z jednoho bratra a pokaždé kývli pomalu.

  "Desperados…Jo, vím. Byl jsem chlapec příliš, s malou možnost volby. Jste armáda Prescott syny nemáte?"

  "Dva z mnoha". Nick zvlněných pistoli ve vzduchu, indikující byla nabídka čeká.

  Cipriano pokaždé kývli.

  "Not like patio area used for breakfast. Nezaměňte některé Palomas pro chlapce a me. Dejte je do mého specializované nádobí", zlomilo jeho prsty. Not like patio area used for breakfast prasklé její prsty a míří za bar.

  "Moje přírodního stanoviště." Ona s zmítán dívčímu objeví nejnovější kasovní trhák, v rozporu s jejími činy její mládí strhující otevřete láhev tequily a několika Jarritos Toronja sodové vody. Ona pak Harm zakoulel očima malé mléko bedny z pod pultem. Chlapců upustily od svých zubů. Byl naplněn lidské lebky bylo rozšíření otevřené držet skály a vysoké sklenici brýle. Ona vytáhl tři highballs měla malé lebky mladých mužů. Zuby byla kdysi s hroty, zlata a byly nyní uloženy pro hrneček s rukojetí jako kdyby se skleněnou těžkopádné.

  "Copak vypadají tak překvapen. Byli velmi šikovný protivníků a musel jsem tu čest je určitým způsobem. Jsem pít na jejich paměť pokaždé, když jsem nápoj, který je často. Je poněkud tvoří jejich vraždy, nebo alespoň udržuje mě z vyznání. Já ani nenamáhají jít v každém případě. Mou duši byla označena jako černá dávno." Cipriano zavřené oči pevně a pili hluboce Te Amo nechat kouř víří z jeho nosní dírky. Byl to Padlý anděl v každém slova smyslu. Dragon s Zlomené lopatky.

  Nick a Alex sat. Not like patio area used for breakfast nakrájené na kostičky a limetkovou do pěti málo řezů. Ona přilepená na vápno pro Nick na skleněné podél zubů jeho sklo" lebky.

  "Jeho jméno bylo Enrique. Vždy se mi una Paloma po celodenní provoz. Moje matka miloval, protože zaplatil. Poté ho nenáviděl, protože koupil její na úvěrové pohledávky se svého soupeře stopy. To když se modlil k její smrti anděl a přidali jsme ho do Golgota sklo." přimhouřily not like patio
area used for breakfast, chichotání a Nick stěží potlačeny hrůzu.

  Alex pokaždé kývli a vypláchnuty jeho pití v tichosti. Nick zvedl pohár a opečené, velké sicario je Pobavilo mě nepřekvapuje.

  "Všichni jsme se dostali k die někdy. Pokud jste mi někdy znamená často. V nedávné minulosti a v blízké budoucnosti zřejmě." pokaždé kývli a trvalo dlouho čerpat z pití. Jeho oči přivřely oči rychle. Renee zabijí ho znala byl pití.

  Studoval Cipriano Nick soustředěně. Spravoval jeho palcem v celé jeho bradu rozjímání.

  "Vypadá to inteligentní kluk. Musí mít dost dobrý důvod pro vyhazování svůj život na lékaře, jo? Tvůj bratr zmíněné rodiny. Možná chcete barvy v pro mě?"

  "Moje matka. Ona je v kombinaci se věci, nemám žádné pochybnosti. Snaží pobít draky a uložte znovu. Myslím, že je docela zřejmé, senzorem. Není mi úspory energie. Ale možná pokud mohu dohodne s Ashe, pokud chce, abych si ji vzkaz pro Žhavá myš Tě přivede na jiné myš špatně dostatek zaplatit cenu I název a pak moje máma, podporovat mom, bratři a sestry mohou dostat se z této bez offed mafie, Mexicana!"

  On porazit jeho pěst proti horní, skálopevně přesvědčen, že prostřednictvím tohoto navzdory očividným teroru, bylo plavání v jeho očích těsně pod povrchem. Alex nemůže přijmout své oči od něj. Věděl, že jeho bratr pamatovat na smrt. Tato volba byla zcela vědomé protože bolest smrti byl fakt, že věděl zcela a nikoli grand mystérium zbytku lidstva s hrůzou čekají.

  Staré sicario pokaždé kývli, blikající plné ozubený smile. Alex se konala jeho dech udržet nezabrvolat. Cipriano na zuby byly pražené v jeho hlavu. Byly ohořelé černé a casi todo okolo víka, některé výplní dutiny s rozpuštěným a spusťte dolů do své dásně. Dokonce i jeho jazykem byla pokryta tavenina/re-tvrzené mosazi.

 

‹ Prev