Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 50
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 50

by Josh Law


  "Takže jste viděli Žhavá myš Tě přivede na jiné myš, eh? Jste ochotni více? Velmi zoufalá a odvahu stát se skutečným člověkem jednou, chcete-li bylo umožněno žít. Ale pekla je pro děti jako Benatar bych řekl můj mylný mladých přátel. Pokud Ashe vám zašleme je peklo vypadat dětské bazén. Myslím si už jste uhodnout ." vypláchnuty jeho pití, chuckling nízké v krku.

  "Jo. Nejsem dumb. Hádáte správně. To je další důvod, proč budu potřebovat. Někdo se dostal k teach me. Vy a já jsme viděli peklo, ale nemám hovořit jazykem. Abych fluent in nativní zatraceně mluvit. Můžete ponechat pistole a mohu vám říci, kde můžete získat další informace. Zadejte název cena a budu přicházet s to nějak".

  Cipriano hodili jeho hlavu zpět smích, dokud slzy válcované jeho střešní lucerna svítí zraněný tváře.

  "Ah, kůzlat! Temperamentní. Jsem neviděl skutečnou mestické na dlouhou dobu. Řekněte, co mi vrátil můj pistole. Pak budete muset projít můj test. Nemusíte dostat do studie pro it a nebudete mít ponětí, kde nebo když budu na jaře se na vás. Nejde o to vyhrát jen málo zahájení dokázat máte co trvá. Budete jen muset naučit mé lana. Pokud máte v , pak budu trvat na vaši Lady a uvidíme, když uslyšíte vaše nabídka".

  Kapitola 8:

  "Když máš pravdu máš pravdu, Avalon." Renee obličeje bylo černé v ohořelé zbytky zastavovat dlouhatánskou limuzínu veden do pekla.

  Mateřství bylo znamenalo válku s mexickými mafie. Války znamenalo často pomalu šine z místa na místo ve snaze vyhnout se další dáma na nespecifické rovné podmínky. To bylo dva dny od pokračování vkročilo do Mexika. Dva dny na kočku a myš, jízdě démona cesty dolů auta nikdy nebyly určeny k zadání, výměnu hnacího ústrojí - požár sem a tam k hrůze z mnoha vesničany při nepřítel dostal příliš blízko.

  Vyčerpání je těžké dýchat tohoto města smoggy vzduchu. Marilyn squinted, snažila se podívat do kouře. Její ústí přívodu od throbbed a její žaludek mě bolelo s hladem. Ona pokračování pohybuje non-stop, Spaní v 20 minutových intervalech, když se zastavil na čerpací stanici nebo nevyhýbala za pouliční prodejci vyhnout se Anahi pojíždějící oči. To bylo ještě delší dobu od pokračování jíst. Mohla by si vzpomenout na poslední doby ona pokračování se sprchovým koutem. S ohledem na malou duševní soupis těchto náhodných faktů přinesl proměnné závěru, že musela použít svůj druhý vítr a byl počet cvaknutí třetí nebo čtvrté. Celá tato věc byla zoufalá nad její nejhorší noční můry. Kdyby se durangu incident se jeví jako vysoké školy. To bylo ve Vietnamu ve srovnání.

  Ona byla trvale pouze adrenalin rush žena v zoufalé snaze dostat se zpátky do jediné, kdy vzhledem k její život vyšší smysl. Nyní, prohlásila její krásné dítě jako její vlastní, on se stal ústředním bodem její celý svět. Na celém světě otočení klíčku spínací skříňky do polohy na ose vyvážené pouze Nicolas". Ona radši zemřu než zpomalit. Ona by nemůže spát nebo dokonce dýchat, dokud mu byla v bezpečí.

  Nyní věděla jaké láska.

  Výkon její láska sama o sobě bylo udržení její tu stojí, kouř z auta bombardování to naznačovaly zprávy do její tvář. Měla by to být i zde všechny práva. Byla by měla být u soudu. Nebylo to zde oblast odborných znalostí. Byla to soukromý detektiv pro Amber Alert program není zahraniční aktivisty proti drogové války. To bylo více než jedna žena mohla postavit proti, zejména jeden běží na prázdné jako ona. Kromě toho nebyla jen stopy války jako Marilyn původně očekávalo. Mohl by jí vidí ruku překonaný americké Spec Ops v této scéně. Neexistuje žádný způsob, dokonce i střelných zbraní na černém trhu by se tímto tech. To bylo pravděpodobně proto, že byla více či méně kvalifikované techniky, zaslala tento blok of Mexico City v kouř.

  Kouř z blesková luxusní auto válcované za tepla až na vrchol k nohám anděla svobody. Je spálená měď - červená a černá pro to, co se zdálo jako věčnost ale byla jen jednu minutu na zlomek. To když přišel kráčeli z centra.

  Ten byl oblečen v černé a bulletproof bezpečnostní vestu indikující ho jako vojenské. Tam byl obtáčí egoza navinuté kolem jeho krku. Nedokázali odhadnout účel tohoto práva. Na rameno se nesl M72 PRÁVA. Marilyn se rozhodl toto bylo rameno pro montáž na raketomet, která mimo hraniční brána při pokračování do Mexika. Anahi na kluci byli bývalí členové Prescott projektu.

  "Vítejte ve městě, které je vždy potopení!" říká hodili jeho hlavy s smát, která by mohla srazí a mrtvý muž krve. Renee s osazením v přední části Marilyn a vyškolený Archanděla na vojáka.

  "Whew. Nejste trochu zbrojně slabších, sestra?" zastával své ruce v vysmívat se vzdát.

  "Možná. Doufám ve vaši zájmu, oblečeš šálku. Mohu ještě naplní vaše létat s vést, pokud budete mít další krok směrem k mé loňské tričko získávají a moje dítě bratr!" Ona roztržky na zem. Muž v klidu, naklápěcí hlavu na stranu.

  "Relaxace. Jsem zde jen mluvit. Nemiřte přímo na messenger, a'práva silnějšího?" zastával až obě ruce a launcher na zem.

  "Tento messenger dostal jméno?" Marilyn urychlit vedle Renee a stisknutí tlačítka rukou puška těla. Je unavený podporovat matku spuštěné zbraň tigress oči a volně žijící ve světle hořící ulice. Mohli slyšet sirény. Orgány se blíží k akci a uklidnit je chaos v jejich city. Bohužel to není jejich válku. Bylo by neměla skončit s jejich city.

  "Nemám máte , Panenku tvář. Některé služby Zavolej mi Rattler. Některé služby Zavolej mi jmenuje kobra a. Pak je tu Pit Zmije a druhy. Nemám rád, že jeden; je to příliš dívčí." Jeho válcované za studena hlavu na jeho rameno a nechte jazyk jeho blikání se jízlivě ptají.

  "v podstatě jste jen hada. Snake je co jsem vás nazvat. V pořádku, jsem detektivní Marilyn Avalon, Nicky matka. Úvod. Nyní pak byste si mohli lépe řekněte mi to šílené děvka udělala s mou kid před vás stále milující mozků do pekel". Marilyn oškubané její oslátko 45 z jejího pásu a vystřelil snímek v jeho stopách.

  "příští bude snažit pro rodinné klenoty, partner, lepší vědět nejsem hraní." křivé s pistolí a znovu jej s cílem přímo mezi Snake nohy.

  Možnost giggled dětinsky a osazením vpřed. Dospěl a zazářilo Persuader vypnuto Marilyn na ramenou, kde se vychýlilo volně na řemen čeká na dobu, kdy ona pokračování třeba střílet s dlouhým dosahem. On se otáčí kolem jeho zápěstí jako all-star ballplayer se teasingly s basketbalu a vyškolený it mezi hada do očí.

  "Jeden člověk, nemám tušení, co je u žen a u pokusí mrzačit náš člověk díly v jakékoli ruku v ruce bojovat. Přímo do teď mi dovolte říci, jak to bude. Budete se mi co crazy braud na najatých, co můžete očekávat se dostat ven z lovu Nicky a kdo ti dal dovolenou, vojáka. Pokud nemáte, jdu vyhodit svého boha-opuštěná hlavu.", vymačkané spoušť, nikdy tiky na řas. V horní části hada na hlavu byl oholený dětské zadních hladké v jediném kouření pin.

  "Opravdu? A když hovoříme o mužností, jsi docela nadání, sportu. Jsem zbrojně slabších alespoň 1-10. Mám k dispozici lepší technologie a lepší odbornou přípravu. Právě jste napsal bude jen málo man. Právě jste napsal svůj poslední Šílená famílie a závěti!" Snake roztržky na chodníku kouření, oči kolejových s nenasytnou šílenství.

  Šance na buda a stiskl spoušť znovu dělat malé snížení egoza lei.

  "Ah, c'mna člověka. Váš pokerový obličej nasává. Vaše zbraně nemusíte mě děsí. Ach, a o vašem chlapci, kde jsou znovu? Mi připomíná si schovat ocasu a hid někde. Takže teď je to jen vy a já a Mossberg. Pojďme se bavit." vytáhl znovu spoušť odříznutí jednoho z objímky, Snake těla brnění v místě. Marilyn se konala její dech. Pro své mládí, šanci na sportovní střelby byla děsivá.

  "mnou mluvit o čemkoli, champ. Sportovní, počasí v politice. Dívky, krásné dívky. Já bych opravdu rád slyšel bez ohledu víte o šílené střední 30ish assassin šlapkami, které hledají můj kamar
ád. Nemůžete ho zabít stejně jako dosud, FYI. Viz, vděčí 20 mi vzdoruje a zemřel před už jí dala zpět do me. Budu je třeba shromažďovat první".

  "Chcete se mnou mluvit, jo? Mnou mluvit. Opustit špatné zmije." Anahi vybočoval z za vrchol. Poprvé, Marilyn podle oči na ženu, která ohrožuje její rodiny. Dalo by se říci rage byl vtělené Slovo uvnitř ní. Ačkoli by bylo velmi mírné popis kyselých nepřátelstvím, přemísťována přes její dovnitř místa.

  Ďáblovou labutí stál v kouři, oblečených a konečně v plném rozsahu, i když její hip-živočišných druhů spiknutím přírodních fanatiků byly daleko od mírné a trubku horní exponované dostatek šancí oči sú široké a Marilyn je zvlnění žaludku.

  "Malé Nicolas? Jo, má nový úst ale dobré srdce, žehná ho. Byl to gonna dej mi žádné potíže. Obě (druhý tak roztomilý ale nevím jeho název) se dohodli na jít se mnou a bez ohledu na to jsem řekl jen tak bych dát bod jehly v jednom z Prescott z dívek. Jak je to s velcí bratři, eh? To byl můj bratty teenaged dívka temperamentní je od me. Učil jí příliš dobře jsem udělal. Dali mi prokluz v Mazatlan. Myslím, že jste se smrtí Angel- sicario mě vypadat jako chůva - pokud jste právě poznali tak špatně. To je vidět Ashe. Takže ano, jste u chlapců je vyřízený. Je mi líto, snažil jsem se zastavit. Jo, měl jsem v úmyslu shromažďovat mé osobní strážce poplatek z jeho spinální kapaliny. Bylo by prospěšné, ale víte, některé obchody jsou příliš dobré na to být pravda." Ona odklopit její vlasy a na jabbed obvinil prstem na Marilyn.

  "Mohl jsem zachycen s nimi. V klidu celou věc z děje. Ale ne! Mám na polovinu země na požární vypořádat se s vámi! Od západního pobřeží sem! Hodin šílený závodní a snaží se zachytit. Jsem zmizet lidí na živobytí, ale já jsem také dobré při hledání těch musím se dostat k. Se vám podařilo dej mi chvění fotoaparátu několikrát. Jak byste to uděláte, gringa?" Anahi zlomilo její prsty se očekává odpověď.

  Marilyn stála v mlčení dupali s zuřivosti. Chtěla odtrhnout tato žena hrdlo, ale její tělo zablokována a mohla by dokonce ani její pohyb nohou.

  Anahi pak pokrčil rameny.

  "nevadí, jak jste to udělal. Mám nyní jen málo sparrow. Žádné další činnosti. Vyzývám příměří a nápoje. Budu vás v Acapulco. Je čas pro zjevení. Všichni jsme vidět Ashe a bez ohledu na Lady diktátu bude nebe. Budeme bojovat proti naší válek v arénách jako gladiátorů a civilizovaných lidí!"

  Marilyn pocit její svázané ruce za zády s jedním ze spouštěcích pravého a pásy. Dívala přes stejné stane pro Renee a šanci. Zachyťte byl obecně děsivé zkušenosti. Její krevní šel Arktidy. Existuje pouze jedna věc na svůj názor. Kdo byl tento Ashe? Co ve jménu Boha dělala chtějí se svým synem?

  Kapitola 9:

  Nick se konala jeho dech. Slunce bylo streaming krvavé paprsky na volně žijící flower růžovým sadem polí San Agustin Buena Vista. Nastal čas pro jeho test. Má na kontě dokončit, pokud chce Cipriano pomoci jakékoli další.

  "Ne! Je to šílené! Jsou dva z nás! Dovolte mi to!" Alex zbiti sotva jsou drženi v sedmi různých mužů. On hodili za hlavu a přítlačnou jeho kolena, dokud byly více rozbité nosem mezi stárnutím mobsters.

  Postavili mimo Naháněl dobytek na soukromý ranč někde v rámci Společenství. Cipriano seděl na plot, smích maniacally a vrtí hlavou.

  "vidím v duchu již jen málo kohout zakokrhá. Chci vidět v něm. Jako kreslení červené z vyhřívání oceli." pokaždé kývli na jeho muži. Jejich shození Alex na kolenou.

  Not like patio area used for breakfast stál ve větru. Její oči byly široké s náhlou úzkost. Ona pokračování svědky úmrtí Angel testy. To bylo v jednom set mužů, by ve skutečnosti mohlo projít. Bylo ještě méně než žili sdělit příběh.

  "take it easy, Alex. Jsem naprosto to." Nick roztržky, prach a promnul si ruce. Bylo zde několik simulované zvuky šok a děs.

  "Máte málo? Dokonce ani nemusíte znát pravidla hry si hrajete." Cipriano pokaždé kývli na jeho chlapci. Každý z nich přinesl vyhloubené lebky jeho oběti je naplněna na protékající přes stávajích objektů s kostkami, některé s černým subjekty a bílé tečky některé s červeným subjekty a černé tečky. Nick sledoval kupodivu. Alex se konala jeho dech, krku pulzní s bolestnými výkřiky, nemůže uniknout, protože má na kontě již tak napjaté jeho hlas téměř muteness.

  "koně myslí, že kostky cukru. Dost blízko. Použili jsme málo cukru je lepivý, ale je to opravdu potravinářská barviva na kokainu. Je to směšné sledovat, ale velmi špatná zpráva pro vás. Klepe na Brány pekla jako vy. To je jen polovina zábavy." Cipriano pokaždé kývli na jeho muži. Začali vytažením obrovské balení silniční rakety a prskavkám připevňovat rozbušky.

  "Jak je týrání zvířat by měla ukázat jsem muž, senzorem?" Nick hodili své vlasy z jeho tvář, smích vášnivě prostřednictvím jeho nosní dírky.

  "Jo, to není zvířat, mám obavu o malý man. Dostanete se Matador dnes večer. Podívejme se nyní jaký druh zobrazit si můžete dát. Jsem často zjištěno, že opatření člověka je testován, když mezi zvěří."

  Tam byl zvuk prudkým nárůstem. Nick vzhlédl šokováni tím, šest zdravých Azteca hřebců kráčeli k plotu. Za nimi byly šesti Longhorn steer býků, již chmelené na něco k bodu nestrkali nos a ústa přenese krve. Cipriano a jeho chlapci plánovali to nějakou dobu.

  "Ne! Čekat!" Alex vypukl nějakým způsobem. Kandidoval dopředu, trvají na tom, že by swap místech, i když to bylo dosti zřejmé by se vedle Cipriano. Nikdy na Naháněl dobytek.

  "Ne!" Nick točil kolem a clotheslined svého bratra, klepání ho do bláta. On pak hit kolenou mu vázání s jeho pásu.

  "Je mi líto, Alex. Nemůžu vás nemíchaly, ale vy jste žádné další kulky než jste" Nick usmála se rozpačitě. Alex byl supí, hrudník škodí z Nick na koleno střetu s. Je gangsteři sledovat v respektuje ticho.

  Nick postavili, supí. Pak se obrátil k tvář Cipriano s volně žijícími na taneční oči.

  "bez ohledu na Žhavá myš Tě přivede na jiné myš chcete se mnou. Pokud se někdo zde tolik jako pálky s řas na můj bratr, budu rozkol jejich krku se mnou zuby!" Nick kopl prachu. On se neustále rozplýval se náhle šílené. I nejhůře starého muže zvednuté obočí a někteří z mladších s osazením několik kroků zpět.

  S nod, Nick vyšplhaly do Naháněl dobytek a ujal se červené pláštěnce, Cipriano mu nabídl.

  "byste udělat něco pro svého bratra? Budete procházet se bez ohledu na Žhavá myš Tě přivede na jiné myš Ashe vám posílá, pokud to znamená můžete držet ho bezpečné?" byl již udělal velký dojem. Tam byl žádný mohl schovat.

  Nick civěl na Cipriano witheringly.

  "Jaký druh Hloupá otázka? Namočíte mě v plynu a světlo me. Chci dát razítko podle mého čela a máte expresní poštou mi Satana před bych vám s ním nezahrával!" říká válcované jeho oči na sicario. Muži se otevřela brány a obdrží políček angry býků.

  Nick válcované za tepla v miniaturní polovinu případně těžby borek do středu Naháněl dobytek. Byl obklopen. Býci pawed na zem a kořeny jejich rohy na prach. Nick seděl na jeho kýt usmívá clownishly.

  "kluci získat zatížení této levné punk! Existuje tag v tomto cape, říká "suchá čistěte pouze". býci zpoplatněny ho a on se vychýlilo kapverdské kolem jeho tvář jako provizorní turbanem na kryt od prachu. převzal poloha chycení míče rukou představuje pro uchopení rohy. Jedna společnost Bull ho zasáhla v hrudníku. Bylo by to záseky jeho oči ale dostala příležitost za pačesy a vytáhl hlavu kde tipy chybějící jeho tvář. Bull krve často všechny nad ním. Nick growled a hlavou nasunuta.

  S vlastními silami Azteca fed každé mísy plné kokainu kostky v lebky. koně téměř okamžitě neklidných pawing zem. Další opatření, připojené na silnici světlice jejich příběhy a obdrží políček na zadní a činí z nich do bojů.

  Alex zbiti dopředu a dozadu. Má na kon
tě omráčeny co jeho bratr udělal, ale byl hloupý. Jakékoli bullet, byla zaměřena na Nick, musel přijmout. Roztrhl sám sebe bez řemene a otěrem poškozené jako hráčem baseballu pod plotem. Hodil sám sebe v horní části Nick a válcované ho ven z drcení z kopyt.

  Nick slyšel jeho srdce dopadají v uších jeho. To byl pocit má na kontě dostal ještě před jeho pokračování plných a probudila jinde. Přesvědčen, že pokračování zemřel opět, podle tam s jeho oči zavřené ochotni akceptovat. Má na kontě potřebných k uložení obou jeho matky a všechny jeho sourozenci.

  "Nicky? Jste v pořádku, muž?" bylo Alex hlasu. Nick-sat šroub, přičemž ve vzpřímené poloze na obou stranách jeho tvář v jeho rukou. Boe, Alex? Jak kdyby se něco takového stalo na jeho sledování?

  Cipriano otevřela brány. Koně a býci běžel zdarma, ukončit z jakéhokoli vysoké tyto kruté stopy pánů použil jim v zelenější pastviny. Na sicario stál nad nimi nyní palce zkroucené v jeho pásu.

  "Nikdy jsem neviděl nic jako předtím v mém celý život. Vložili jste my boys hanby. To je jeden z dolu. Pokud potřebujete prospěch kdykoli jste dostali. Budu vás Ashe pokud to co jste věřit . Celý tento obětní smrti věc? ano ne, budeme muset najít způsob jak to obejít." Cipriano tažená chlapců na vlastní nohy a tleskali, je na zadní straně.

  Nick zkopírovanou k řazení převodových stupňů dolů turbanem z jeho úst a s úžasem zíral na Alex.

  "Už jsem vám řekl, bratr. Nedělejte si mi znovu." Alex hung jeho hlavy příliš unavená pokusit se o tom mluví už. Cipriano pravdu. Musí existovat způsob kolem Nick je oběť. Pokud došlo, pak by to bylo bez ohledu na náklady.

  Kapitola 10:

  Ona se cítila bezmocná od pokračování si uvědomila, že provádění Nicky.

  Marilyn zbiti proti autobusem" sedadla. Břitva vodič vykopal do jejího břicha. Po stisknutí tlačítka Renee dva prsty na její objímku kosti.

  "Stop. Potřebujete udržet pohromadě. Jste žádné dobré chlapců odvzdušnění na mě dívka".

 

‹ Prev