Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 51

by Josh Law


  Marilyn otočení klíčku spínací skříňky do polohy se podívat na Renee. Ona jí čelisti čtvercové při pohledu přímo vpřed. Jejich pokračování byly odděleny od šanci. Spec Ops renegátů byly "mluví" s ním.

  "mluví" znamená více nebo méně s pneumatikou žehličku na malé jeho zpět a bili jako odplaty pro pálení na hada. Byl s ním jako man. Nebyly zjištěny žádné pláče, ale stále věděl, že je utrpení plné rána z renegátů" hněv pro jejich povstání.

  Marilyn nemůže přijmout jakékoli delší dobu. Toto je otázka ona pokračování žádali ve tmě uvnitř její vlastní duši tak dlouho to bylo asi vypálit díry v ní.

  "Jak se to?"

  "Co?" Renee otočení klíčku spínací skříňky do polohy se podívat na její. Marilyn studoval na starosti vedení v její tvář. Bílý vztek, melír stanoví její učil rty. Kaménky kouře, které držel její Bledá pokožka a zlaté vlasy při pokračování přes hraniční brána požáru. Ona pokračování bylo prostřednictvím Žhavá myš Tě přivede na jiné myš. Bylo to rádi, mad-strhujícím po těch chlapců jako kdyby pokračování bylo její vlastní. To Marilyn si myslím o ní jako o sestra.

  "Zůstaňte silní a smile? Udržujte bradou, úsměv a sami nést falešné naděje, že jste skutečně zatáhněte za vaše dítě na bezpečnost, i když to znamená budete opražte šlacha vaše kosti jako první? Nikdy jsem se dostal k udržení Nicky. Na prvním místě, nechtěl jsem odpovědnost. To si myslím, že bych mohl…pak, když jsem byl konečně žena dost na to přijmout výzvu na jeho matka, byl už mrtvý. Nyní crazy praktický lékař chce, aby bůh pouze ví. Mohu sedět připevněny k této lavici. Usměvavý a zábavné, falešné naděje. Že to vše skončí šťastně. To nikdo jiný to pro odvzdušnění a všichni budou mít na Vánoce v tomto roce." poprvé, Marilyn povoleno trhliny v porcelánu ona pokračování zabalené sama. Celý tento čas musela steeled její nervy. Ona pokračování jen udržovat v pohybu na mysli, že pokud neměla zpomalit pro jeden druhého nemohla bavit i vzdálená možnost, že její syn byl mimo dosah. byla nucena sedět ještě nyní v této sběrnici zaparkovaný na vzdálené ulice potopení v Mexico City. Celý svět propadl, tak daleko jako Marilyn Avalon.

  Renee se naklonil dopředu oči na oheň.

  "Jak? To se mě ptáte jak? Neexistuje žádný způsob, miláčku. Je to udělat a zemře. Nemusíte přežít. Ale máte položit si otázku. Chystáte se nechť slunce přejděte dolů na vše záleží? Viz tento boj není až uvolníte, hledej šmudlo. Pokud můžete říci poslední bit světla uvnitř můžete zůstat v nebi jen dostatečně dlouhou dobu pro vedení na vaší cestě jste urazili polovinu šanci. Pokud můžete říct, že smrtelné šepot ve větru "Ne" jen jeden více času a budete moci uplatnit nárok na něco jiného. Má vaše dítě. Byl váš první před světem cestou. Bude to pro vás odtržení od sebe, ale budete muset převzít pro Atlas, přejděte do nebe, Kostra a peklo pod samojisticí tvrdí. Milovat znamená spalují vše se hrají v všechny čipy máte pro záběr na toto tvrzení, i když to znamená složit. Stojí za to chybět na celém světě." Usmála Renee pomalu. A konečně šanci byl propuštěn z. Házeli ho do středu obrábět fošny a levý ho tam, supí a odvzdušnění.

  "To, mladšího bratra?" Renee nechte slzy padají ale nakloněn její vedoucí k. Marilyn by mohl být vratká, ale ona nebyla připravena na crack.

  Možnost zvednout jeho hlavu, chichotání škodlivě i když krev byla lití jeho rty.

  "? Jsem žijící! Mysleli si byli detekcí mi, ale jsem skončil vlastnictví. Vím, co crazy čarodějnice holka chce Nicky a Alex!" říká hodili své vlasy z jeho oči, vrčení bolestně jako on sám drog na kolenou.

  "Klávesnice odolná proti polití!" a oba byly ženy házet na svých místech i přes omezení.

  "Tohle se vám nebude líbit?" šanci roztržky a molární a zvýšila jeho obočí, zajímalo by mne, jestli to bylo velké či nikoli.

  "duh, crazy braud má můj syn!" Marilyn hodili hlavu začarovaný kruh.

  "Ne tak docela. Viz praktický lékař dohromady nějaké úmluvy pro pověrčivý náboženství na celém světě po uslyšela, co se stalo v rodném městě Durango, jo? se spojilo na mysli, že když tiskové konference na závěr vyzval Nick svůj účet Šťastně, pokračování konečně věděli, jejichž náboženství bylo správné. Údajně, Ashe je ten, kdo má největší prospěch z nabbing kid. Ona má spoustu dluhů potřebuje splatit s Satan. Namísto toho bude sama zde chce vyslat Nick, protože ona upřímně myslí, že zná terén lépe. Přesvědčení, že not like patio area used for breakfast-Ďáblovou swanova holčička pneumaticky odpružené chlapců z zachytit a vzal jim staré hry Assassin mohou dostat do Ashe, letět za radarové zařízení všech Anahi na supy hledají oblast působnosti je pro testování. Podle mého nejlepšího odhadu Nick hodlá vypořádat s Ashe, jeho život pro vaši ochranu. Nevěděl, ale Ashe se lidské oběti v párech-dědice a náhradní druh věcí. Alex musí mít uhodnout na něco podobného - zní hodně divný blogy o hybridní náboženství a věci a šel s ním pro zajištění".

  Marilyn pocit adrenalinu střílet jako cola s jemným šuměním k horní části hlavu.

  "Co? Vaše ruce jsou zdarma! Můžete přesunout na všech, šanci?"

  "Dobře, můžete stále používat mé ruce? Nesmějí mít známé." šanci oči twinkled. Viděl v plánu v Marilyn do očí.

  "Myslím, že je čas říci sun. Myslíte si mohl mě z těchto vodičů?" Marilyn se usmál s sheepish naději.

  Možnost upevnit jeho prsty.

  "Budu otvírač lahví. Budete překvapeni všemi škrábance můžete dostat na otvírač lahví. Já jsem dokonce jimmied zámek s jednou před…", tedy domluvila s Qurkem až jim oběma a praštil uvolněné šrouby zadní lavice na sedadle tkaniny. Vodiče přišel zdarma a Marilyn chmelené.

  "Dobře, takže jsme uniknout a poté co?" Renee strapping její rty, touží dostat zpět a najít chlapci před Ashe pražené je naživu.

  "Budu this is your chance to stay at a ukrást autobus". Marilyn válcované její hrdlo na její ramena a flounced na sedadlo řidiče. Ona se zasmál a uvědomil si, že Renee pravdu. Dokud byla dýchací tento závod byl stále.

  Anahi postavili mimo ve volný výhled na čelní sklo. Ona se otočil a dokonalé obočí klenuté v "Odvážíte se hloupý" výraz. Marilyn zamávala svou ruku v "procházet" jako symbol zapnutí fired up.

  "FYI, děti. Já jsem nikdy poháněn bus. Jak již bylo řečeno, dovolte mi vás do školy!" Ona kopl plynu. Ihned po sběrnici CAN spřádání se setkalo s velkou kulometu.

  Showtime zahájena. Murphy zákon byl v plném rozsahu. Marilyn pili v pálení pryžové smog a zrušit své ruce na nebeská říši. Ona pokračování brát tuto rodeo na víru.

  Kapitola 11:

  Zdálo se, že všechny cesty vedou k Acapulco.

  Cipriano a jeho chlapci zabalit a vozového parku motocykly přijmout všechny Ashe dveří řidiče. Jejich pokračování zařízených dvou starých pro jejich "hosty". Nick jel sám za sebe. Jsou usazeny not like patio area used for breakfast za Alex a ona se držel svých bedrech děr zejících.

  Po stisknutí tlačítka se její tvář proti jeho ramenní obezřetně a rostly blíže k původní beach town. Vecer řazení převodových stupňů nebo aktu naštvaný, které překvapen její. Muži měli vždy považují její buď jako nepříjemnost nebo se snažil využít její. Naštěstí její matka byla šetrná dost své útlém věku naučit její sebeobrany. Roste v kartelu/nevěstinec není nikdy bezpečné zdravého vývoje životního prostředí.

  Ona pokračování byl naprosto zmaten armádní Prescott syny. Láska měli pro jednu další byl dost odsuňte kostru a dokonce i kamenné srdce Cipriano , nikdy poražen na jiný den po jeho vlastní bratr byl zavražděn v chladné krvi davem.

  By Nick bude muset zemřít za svoji svobodu? Ona sotva ho znali a přesto mohla vidět, že byl na rozdíl od jakékoli osobě, jež někdy známá dříve. Nechtěl jsem zdá se správné, že by měla být uvolněna jeho neštěstí. Pop
rvé v její mladý život, not like patio area used for breakfast Tanaka věděl, co svědomitost.

  Je vytažena nad jednou pro palivo. Jeden z dospívající v stopy, Peyo, koupil několik krabic Jarritos a začali je míchání kleštičkami pro každého.

  "rychle myslet, "ano!" říká ušklíbla se jako on hodili jeden Alex, kteří civěl absently do prostoru se nakloníte přes čerpadlo. On ulovených to s jednou rukou sotva vyhledávání a otočení klíčku spínací skříňky do polohy se podívat na Peyo s stínidlo questioningly zkroucený.

  "Na kartě moje?"

  "Ne, je na dům". Peyo tleskali jeho ruce jí vyšlehají a otočení klíčku spínací skříňky do polohy na jeho patě. Ten ustoupil na ostatní gangsteři mumbling něco ve španělštině.

  "Ay! Mi year Espanol!" Alex hodili oblázkové na Peyo. Ostatní kluci začali divoce terčem posměchu a stáhli za čerpací stanici hovořit o "gringos, ukázalo boss".

  "stejně jako vy, ya vědět. Myslí si je škoda, že budete muset zemřít". Not like patio area used for breakfast otěrem poškozené až k nenuceně Alex ruce v její kapsy.

  "Didn't získáte jedlou sodu a kid?" v nakloněné poloze jeho hlavu na stranu a nabídl její a sip. Ona se usmála a převzala vytáhněte, studium ho soustředěně. Alex byl studovat její návrat.

  "máte asijské relativní, šanci?" Usmála se stále zmaten její převážně japonské funkce.

  "Jo. Mé jméno je not like patio area used for breakfast Tanaky. Viz moje máma, Líbí se vám, co gringos call prostitutka…byla tato přestávka na velké firmy guy dovolené v Mexiku zhruba před 13 lety? musí byly z Japonska, protože mě opustil jeho japonské jméno. Byste mi chyba plně japonské kromě mé Spanish-Mexican matka lehčí hnědými vlasy". Not like patio area used for breakfast usmála. To byl první přátelského rozhovoru ona pokračování dříve. Zbytek svého života byla za bar, handrkování s klienty na její matka směšné ceny nebo zabít pro sport způsoby.

  "Hej, naslouchat. Vy a váš bratr. Změnili jste věci kolem zde můžete vědět? Nemyslím si, že je pro vás to pravé, Nicky muset dát sám sebe tak mohu dostat bez moje máma a já jsem unavena tento gang-bouchání život, jo? A tak jsem přemýšlel o tom a lépe vypořádat s. Zatímco vaše bratra věci hovoříme s boss, bylo by nejlepší čas." pokaždé kývli, rozhodování, bylo buď teď nebo nikdy. Její ruce byly dupali. Ona nemá tušení, proč byla tak znervózňuje hovořit k této chlapce.

  Alex trvalo dlouho doušek jedlou sodu a pak se naklonil dolů a podíváme blíže do očí.

  "myšlení co jsem na mysli?" přejímané z impish úsměv.

  Ona buda a pokaždé kývli.

  "Když jsem vám pomohou spiklo a způsob a Nick uniknout Ashe na oltáři, pak možná…možná jako platba, můžete hovořit s vaší domácí matka a mohu se žít v Santa Bianca? I - slyšel jsem to byla charitativní tak to jako příspěvky od americké vlády pro mezinárodní děti? Opravdu jsem nechtěla bolely little sister nebo poškození majetku! Čestný!", její kolena bylo klepání. Ona je překvapen, že vzal upozornění. Šel ruku na její rameno a ona se cítila téměř okamžitě klid.

  "to brát s nadhledem! Moje matka by pravděpodobně cool s i pokud nemáte mi pomoci a Nick! Ale vážně, měli byste si to můžeme udělat? Víte to Ashe holka?" Jeho oči byly sova širokým s nadějí. Ona nechte na vratké dech.

  "Dobře, Cipriano řekl něco o. Pokud si myslí, že může být provedeno, pak jsem si docela jist. Samozřejmě to není někdo můžete proklouznout kolem. Ona je obklopen bývalé kontakty Prescott, jako je rozpuštěn Spec Ops jednotky vojáků otočen štěstí , které byly postavili pro snímek vašeho Pappi v séru. Moje máma uzavřela smlouvu se Ashe přijmout několik těchto žoldáci skutečně infiltrát a zachytit všechny své bratry a sestrami a k Acapulco. Ashe se chystá na své sklizně orgánů, vyjměte tělesných tekutin na šťávu a pak obětovat všechny na oltáři současně uklidnit své dluhy. Ona měla zvláštní rituální postavili za Nick, protože byl do pekla před tak říkají. A moje matka chtěla první "dibs" na sérové koncentrace. Ona přesvědčila žoldáci věřit, že Ashe by pouze kříž je znovu a tak by místo toho měly následovat její vést a provádět výzkum a vyjměte svůj spravedlivý díl před vypnutím nad kořisti se Ashe. Ona opustila žoldáci za Mazatlan pod velením skutečnou plazivou známá pouze jako hada a vzal mě s ní do durangu.

  Jste kluci jsou druh městské legendy, nyní FYI. jsme věděli, že jsme museli přijmout a Nick. Ashe vždy přinášet oběti v párech. Pravděpodobně jste říkala, že se sami sebe - protože jsme vás oba a nejen svého bratra. Museli jsme si vybrat moudře. Pokud bychom přijali méně než dvě bychom mít minimální dobré víře vklad do koupit její zdobí zpět. Pokud to bylo jen náhodně dva z vašich sourozenců, pak mohla jen zvolit sic najatých piráti na Mazatlan pobřeží a pro nás pro všechny, sběr dvou jsme měli a zasílání dalších handymen pro Durango Drop věda děti. Viz, musel být dva z vás, protože by jí už žádné zbytečné svízelné situace shromažďovat perel, když jí diamanty byly již v Mexiku. Ona pokračování jen dočkat svého času, plán , možná dokonce i moje matka dostat ji tak do jisté míry tak dlouho jako balíček nebyl poškozen.

  Věděli jsme z vaší pověsti a chtěli byste oba pravděpodobně snaží hájit své sourozence. Manipulace se vám hrozí vaši sestru právě záruční bychom mohli sáček můžete bez námahy. Jsme si oba naživu, vyjměte život šťávu a pak vás drží jako kolaterál, dokud Ashe byl připraven mluvit. Nicky je Divoké kartě v celé hry. Dokud je naživu, Ashe má ruce svázané".

  "Takže jsme právě držet ho naživu až najdeme cestu k propadu Ashe? Obraťte se na vládě USA, shromažďovat a soud manželské své splašené vojáků?" Alex oči praštil si uvědomil, že by to mohlo být skutečně možné.

  "Máme ke kritickému Ashe tak dlouho, jak je to možné. Naše únikové hodil a nastavitelný klíč do všichni plány. Špatné seřízení rozvodu. Omlouváme se! Jen jsem nemohl dělat něco jiného. Poté bylo nebo nikdy. Nastal čas pro nás dostat ven. Myslel bychom mohli do konce světa, pokud jsme museli. Sedlo se nezbednými Banditos a jízda na obranu svého nechvalně proslulé malé rodiny. Nechtěl jsem se spolehnout na hořící polovinu Mexiko dolů!!! Na scuttlebutt je americký zástupci se snaží dostat a shromažďovat a dojde k stopy války od hranic do Mexico City."

  "Ach můj bože! To je detektivní Avalon a taťka Vierra přicházejí za námi! Chci být ochotni stanovit některé vážné těsto na to!" Alex byl nasáván jedlou sodu jeho nos a promnul ji v bolesti.

  "nebudete jako,"ano. Mám jednu teorie je šéfem. Ona nechce obětovat Nick sám. Ale potřebují vyjednávat. mohl jít bez vás není samo o sobě nebo bez nějakého druhu zbraní. Já bych s ním. Nikdo očekává me se ozbrojení, jsem jen kluk. Mohli bychom hrát její ďáblově poker. Existuje několik způsobů ráda předehřejte troubu před skutečným rituál. Čím déle žije čím více máme šanci dostat dovnitř." při požití not like patio area used for breakfast. Alex, její překvapení, poslouchal jsem velmi pozorně a pokyvující agreeably.

  "To je opravdu legrační jak velké myšlení uvažovat podobně, víte?" not like patio area used for breakfast skočil jako šéf urychlit za ní.

  "Protože vidíte, jsme právě hovořili totéž. Nyní mám follow-up. Můj plán pro basově bohatá Ashe je sebevražedné, Alex( Nicky konečně mi vaše jméno), ale poté, co jsem vás viděl v Buenavista, věřím vám pokračování až na výzvu." Usmála se kolem jiného Te Amo. Nick urychlit.

  "FYI, nesnáším jeho plán. Stejně jako mě děsí i když je to jediná věc, opravdu smysl v souladu nás oba naživu. Vím. Zejména po Buenavista, jsem přesvědčen, že nebudete dovolte mi zemřít, ne já stejně. Nemohu vám die buď. Řekl jste přijít s plánem a držet se jí. Tak jsme se dělit. Koupit èas pro naše soutěži MFF Praha - Febiofest. Boss je zde setkávat se s nimi sám. Na Anahi a. Hoši od smrti Angel na stopě se chystáme nastavit jako pirát a Prescott žoldnéřským návnadu. Pak
jdu hrát morče s Ashe až do příchodu Kalvárie".

  Alex studoval jeho bratr tvář, usmívající se klidně.

  "Dobře, udělejme to!"

  Kapitola 12:

  Marilyn obsazené ukradené po sběrnici CAN a jako válečná loď po dobu dvou hodin s Anahi a společnost na horký její paty. Renee a možnost ztratila střelných zbraní šanci přinesl a ještě nebyly v celkové ztráty. V rámci upoutá pozornost, objevil starý Gatlin pistole a bylo udržet mosaz kolejových z jeho vylití celého založit rozkolísaný sběrnice jako croissant popcorn na trampolíně. Křížové palbě pelted zdi starého anglického chrta jako nečistoty bouře na Marsu. Marilyn průběžně její oči před námi. Ona neustále skandovali její jméno syna jeho jako mantru a uchovávány, sběrnice CAN. Pokud by mohla jen říct ne strach ještě jednou a ona má stále šanci.

  V průběhu din z raketometů sotva chybí dvě kola po sběrnici CAN hladké klouzání, uslyšela její telefon vyzvání. Její žaludek udělal fiasko a ona je zkopírovaný z ní jean kapsa s jedním prstem v krku při zavírání ona uznala hudbu jako Nicky na vyzváněcí tón.

  "Baby, že máte?" by cítila slzy pour stanoví její tvář. Bylo to zřejmé, ale to bylo příliš dobré na to být pravda.

  "Mami, potřebuji vás velmi pozorně poslouchat, co jsem asi vám." Nick začal před spuštěním celý plán se jí ve zlomku času trvalo na formě.

  "kluk, který přichází pro vás vypadá jako něco od západní hrůzu přejetí. Ale věřte mi, je na naší straně. Budete znát ho a jeho kluci když vidíte. Dostat se do nich a udělat vše vám říká". Nick byl mimo dech. Hodně se statické za ním jako lidé přesunuta na smrt Angel.

  "Co? To se rovná sebevraždě, syn!" Marilyn ji donutil bouchnout do její zuby zachovat od zvracení.

  "Vím ... ale je toto riziko a možná zemře, nebo dát do Ashe a zemře. Nemáme třetí možnost, obávám se."

 

‹ Prev