Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 52
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 52

by Josh Law


  V uprostřed planoucí po sběrnici chase, Marilyn měla epiphany. Její rodičovství byl urychlený zážitek. Chtěla milovat dětské musela vzhledem k přijetí 18 lety, ale že dítě se stal člověkem. Odvážný, čelí obry, každodenní děti se obávali z posteli. Ona byla budeme muset nechat ho jít touto cestou, bez ohledu na to, jak obtížné bylo. Že by měla být v jeho rohu a zpět ho. Jejich životy závisely na.

  "v pořádku, můžete mi věřit. I love you".

  Bylo to poprvé v jeho životě, že pokračování mu řekl. Poprvé se někdy to řekl na jinou duši, kde bylo víc než slova.

  "Miluji vás příliš, Mom. Budu brzy na viděnou".

  Musela potápějící se cítí jako on zavěsit, že nevěřili jeho vlastní slova.

  Kapitola 13:

  Alex se konala jeho dech. I to nejlepší řešení smrti Angel na chlapce byl velmi bolestivé. Nebylo to tak špatné. Po deseti minutách visí na vozíku, podvozku otočení klíčku spínací skříňky do polohy na bok o dva dlouhé řetězce pro průchozí zapojení dvou samostatných sad pouta s jeho plnou váhu na jeho zápěstí, jeho bylo rozdělení s excruciating bolest cítil svaly trhá pomalu a krevní vtělené Slovo z malých pohmožděnin. Mohl by stejně byly flogged.

  Pokusil se dolů. Pod ním byl z čistíren odpadních vod v nádrži gangsterů přivlastnila z instalatér záda populace. Byl obklopen mnoha písku hrady zde na Acapulco Sandos Playacar Beach a každý z nich slouží jako zásobník a krvácením automobilového akumulátoru, Peyo bylo krvácení s řetězová pila na drobné incize. Palivová nádrž byla již 75 procent na způsob plněné s bateriovou kyselinou. Cipriano pevně věří v smečích. Kdyby mohl přesvědčit žoldáky, že jeden z nich v jeho pasti a aby únikové nebylo možné, mohl by se jim nalákat na výhodné.

  Rozšíření-eagled pro celý svět, který zahrnoval novinky posádky a vyděšení turisté už neměl žádné pochybnosti o tom Alex cítil jako hlášení o chybˇ e pod mikroskopem. Stejně jako jeho duše byly zbaveny zdí ukázat rychlostní stupně, které celý stroj na jeho účetní jednotky. nebude skrývat před miliony očí, podíval se na něj. Jedinou soukromí by si v této chvíli nahý by temnoty jeho mysl s jeho oči pevně zavřené.

  Byl netečný k jeho výkonu. Zde před oceán a nebe mohl vidět pravdu, míle. Celá jeho duše byly záplavy s. Je fyzicky throbbed v jeho čelisti a snažil se ji spolknout, ale tam byl žádný polykání dolů. Nebylo pro potlačení jeho platnost.

  Láska k jeho bratr a jeho rodina byla katalyzátorem, přesunulo nadace na světě. Alex si uvědomil, že by dnes historie změn. Svět by nikdy neměla být stejné. Na konci této kapitoly, jak by měl být v paměti. Snažili vyloudit jako červ před tisíci nenasytnou ptáků, jeho oběti by se učí generace materialistický kódovací pouze hodnotu přes života do níže. Pokud Ashe věděl, že hluboké pravdy, pak možná nebude jednat s ďáblem ke ztrátě její duši.

  Bylo lásky, dobyt zlo. Láska. Zatímco slovo bylo obecně považováno za teplé a fuzzy pocit bezpečností, Alex pochopil, že je těkavé obrany , nebyl ochoten nechat přejít co vlastnictví. To je jak musel milované svého bratra. To je jak jeho bratr se ho miluje. Že by zemřít v těchto znalostí, pokud by musely a jejich krev by překryté nátěrem kamery každý newscast po celém světě. Občané této planety by se dozvěděla, že den na ochranu svých rodin z poškozených pohyby orgány. Jeho příklad, bez ohledu na to, jak brutální by nakonec Alex Prescott by světu ukázat, že nikdy by mohl něco jako Prescott projekt bude stát. To je to, co přišel z.

  "Nejsem gonna drop do šťávy, "ano. Slib." Peyo vypadal příznivě na Alex boji.

  "Hej, díky. Poslouchejte…Můžete poslouchat druhého?"

  Chlapec vzal listového z cigaret a stisknutí tlačítka užší jako Alex byla výmluvná tajné.

  "Pokud…pokud…pokud půjde špatné. Pokud nebudeme to mě a mého bratra…chci vám tento…" dospěl s jeho zuby a vytáhl malý pes označit jeho náprsní kapsy. Peyo dosáhly a vzal ji do koktejlů.

  Alex buráceli demokraté.

  "Ujistěte se mé matky se dostane. Pak si obuv".

  "Proč? To complain budou pálit jen s jeho výpary?"

  "Nevím. Ale viz, tak hloupí jako by mohlo znít, jsou skutečně můj bratr obuv. Jen jsem si je. Chci naše maminky se k nim dostat v případě nějak jsem spadají do nepřátelských rukou. Bůh ví, kde mé tělo vítr do konce Žhavá myš Tě přivede na jiné myš mohou zpracovávat a pít ho jako bílkovina pro všechny vím. Viděl jsem tyto psychos dříve. Jen mě humor, man. Chci být pohřbena se svým bratrem v podstatě, i když je to jen jeden z jeho věci nebo něco jiného. Myslím si možná pomůže duch můj ho najít na straně druhé." Alex řezu Peyo obhajobou vzhled. Při požití Peyo a pokaždé kývli, dosáhl Otrhejte lístky vymyšleného AJs od Alex nožičky.

  Alex winced jako páry začal jeho v blistru paty. Peyo konala jeho dech. Byl v této hře. Šéf byl jeho strýc a on jen zapojil do vše, protože Cipriano trvala to bylo tak, aby ho v bezpečí. Má na kontě nikdy nebyla dána úloha. Má na kontě nikdy nebyla tak blízko k technicky ztraceni. Pokud dítě zemřelo, by ho pronásledovat navždy.

  Tam byl zvuk drcení oceli v pozadí. Oba zapadnout do pozornost. Starý Greyhound byl vypadávají na písku jako pekařský kolík s flotilami motocyklisté a sportovních automobilů v okolí.

  Cipriano jel do scény na zadní straně jeho řezačky slámy. On vyskočil na nečistoty a trénoval Jericho do bojů s cílem jednoho snímku. Mohou si cíl, ale ať už je to narazil byla dostatečná pozornost všech zúčastněných.

  "Anahi!" jeho hlasu odezvu na kovové nečistoty na sběrnici CAN a odeslány prostřednictvím zamrazí páteře v Mexiku.

  Z kouře, Ďábel labuť. vstoupila guvernérka Ona pár meče a hodili na smrt Angel.

  "Boe. Jsem si jistý, že nebyla bitva jako od do světa nevysílají své chvastounské dobyvatele, eh, Alex?" Peyo otočil. Alex byl hledíme do vzdálenosti, klasifikoval snaží kralovat sám sebe v ale viditelně ustrnula. Peyo spředené na jeho patě podívat se nad mořem. Bezpočet lodě byly zavírání.

  "chtít udělat pro sebe vzácné!" křičeli Alex přes rameno k jeho kryty, které byly rozděleny na tenké linky v celé pobřeží kolem něj.

  "Nejsme gonna nechat, Nio." starší muži vložili čerpadlo akce brokovnice. Ať se stane cokoliv smrti Angel na chlapce by jejich povrchu.

  Kapitola 14:

  Byla provedena ve starém sedanu předseda přímo naproti pláži jako Hindi bohyně. záclony byly barveny hluboké karmínově purpurové s krví její oběti. Z šasi ona pokračování hung mnoha scvrklé hlavy, která patřila k zmizel, knoty krmí, jejich lebek plameny fotografování v horní části.

  Not like patio area used for breakfast zmenšil na Nick. Konventu přijít, když Cipriano volala. Ashe byla připravena vyjednávat.

  Clona odstoupila. Tam se sat její oči noční můrou zelené tanec s zášť. Ona byla nahý, nebo spíše ona byl oblečen v hady. Jsou jí swarmed lehátko na 10s. Tam byl velmi pravděpodobně tolik jako 100 v posteli s ní.

  Nicolas přihlásily, ústa těsně bílou čárou. Ona giggled melodically.

  "Hiya Nicolas. Byl jsem na vás čeká… kde svého bratra?"

  Nick se usmál arogantní.

  "Kolem…říkal, že zobrazit později po a hovořil jsem o?"

  Ona hodil zpět hlavu a cackled.

  "Mm, baby! nemusíte myslet vím, co děláte? Jako obdivuhodné, myslím, že budete respektovat vaše přání. Vaše matka a domácí matky mohou žít byli ohromeni. Vaše bratry a sestry mohou žít, včetně Alex. Viz nepotřebuji obětovat se s ním můžete nyní. Jste postaveni před pár ke své oběti." dívala se zničující oči na not like patio area used for breakfast. Nick rekapituloval, oči praštil bylo dosaženo a posunout ji zpět ochranným na hrudi. Not like patio area used for breakfast by se mohl cítit jeho ramena dupali. Jejich best laid plans měl skládat jako domeček z karet před očima jejich jen s jedním z praktického lékaře.

/>   "zatížení BS! Jste měli obětovat se mi jeden z mých sourozenců, právo? Toto je ďábel labutí dcera, génius!" Nick zapomněla ukázat předstíraný respekt k náboženské vůdce v jeho frustraci.

  "Není přesně. Děkuji vám, jsem génius. Také jsem pozorně výčnělky na všechny své klienty a spolupracovníky. Já a ministerstvo po všech. Ona je ďábel labuť dcera, ano. Ona je také dcera Tanaka Yoshi polovinu japonského polovina amerických rozpojovací je podnikatel z Los Angeles, Kalifornie. Tanaka Yoshi je syn Tanaka Mikoto a armádní Prescott, jeho první lásky z ještě před jeho ozbrojené servisní dny, kdy žil s jeho podnikatel táta jako 16-rok-starý punk. Mikoto se dozvěděli o projektu jako před 22 lety, když se začal pohybovat a jejího syna zpět do její rodné Japonsko. Právě proto byl jeden z vašich tátovy zkumavky děti nebo rozkošné laboratorních potkanů nedělá mu o nic méně svého bratra, nebo jeho potomstva méně zběhlý v Prescott život prodlužující prokletí. Blázen, právo? Ona je vaše neteř. Takže si může pracovat pro oběť v sevření. Nyní se podívejme na podmínky."

  Nick točil kolem not like patio area used for breakfast v náručí, studovat její tvář soustředěně. Má na kontě otočení barevné křídy a mohla by přisáhl skrze jeho rty byly zeleně. Ona se konala její dechu, žasnout nad jeho evergreen oči. Tam se viděl poprvé skutečné obavy o její bezpečnost.

  "Ona je jen malá holka…" zavrtěl hlavou. Tam byl žádný mohl projít s jeho. Ona vtrhl do slzy, ale ne ze strachu.

  "Nick, poslouchejte mě! I toto dění je obrovský…poprvé- I rodinu. Máme rodinné…pokud budeme procházet… bez ohledu na to je…můžeme zachránit. Nemám nic ztratit tím. Chtěl jsem z života. Dokonce jsem přemýšlel o ukončení několika použitích. Je to v pořádku…musíme uložit vaše bratry a sestry a maminky." pokaždé kývli, překvapeni sama. Pokud se někdo řekl jí před několika dny, že museli obětovat sebe pro záchranu a bunch of podporovat děti ona pokračování nikdy ani se setkal se museli koně se zasmál a nalije skotskou jejich nosu. Po těchto chlapců, všechno změnilo. Ona pokračování nikdy láska nikdy pochopil, co to bylo. Dokud je sledován v akci. Dokud se pokračování obětovali pro jejich sestra v Durangu. Při pokračování mluvil vyjednávat s Ashe. Při pokračování bojoval za každý další v San Agustin Buenavista. V tak krátké době pokračování učil jí, co lásky a rodinné znamená. A konečně porozumění s sebou přinesla na její kolena.

  Ona se otočil, polykání pevný.

  "Nejste právě hovoříme s nádechem, doprava, lady? Budete mít tu čest své slovo?"

  "Moje slovo je moje bond a moje oběti musí být čisté. Budete uchlácholit lihoviny, protože jste některé z armády Prescott krev stejně jako ostatní děti. Vše je v místě. Věřte mi." pokaždé kývli s nemocným úsměv a drží rukou.

  "Ne, dokud nám ukazují znamení. Odeslat některé vaše kluci zastavit čert labuť. V případě jste si všimli, ona je rozsvícena polovinu Mexika až jako ferolito!" Nick roztržky v písku. Ashe se zasmál a zavrtěl hlavou.

  "tolik ducha ve vás, Nicolas. Není se co divit se vám podařilo vystoupat zpět z pekla".

  "Nenávidím vám tato dáma, ale nikdy jsem byl v pekle. Je tu dálnice jste hlavou dolů první v případě jste nikdy věnovali pozornost AC/DC texty. Nepotřebujete ani mi to figure out how to get. Vaše duše je hlavní GPS se tam!"

  "Víte co. Udělám vše, co jste žádali. A jako bonus odesílám pro někoho na záchranu svého bratra z jakéhokoli absurdní plán má Cipriano uvařené. Jsem nikdy neobtěžoval své rodině znovu. Potřebovali jen vědět, že nedokázal. To není spravedlivé pro všechny ostatní duše, kdo se pohřbívat dítě se zamiloval. V souladu s přirozeným řádem budete umírat. Tato dívka zemře a bude lepší pro její než jít zpět do života byla od. Každý má Happy-Ever po?"

  Dva z Ashe na muži přišli dopředu a vázanou Nick a not like patio area used for breakfast ruce.

  Vyměnily pohled s důvodné pochybnosti, co řekla byla pravda. Měli co by mohly. Mají jen doufat, že v konečném důsledku by mělo stačit.

  Kapitola 15:

  Marilyn procitl najít možnost koupání prostřednictvím rozbila sklo, pražení čalounění a tání oceli ztroskotané a vypalování po sběrnici CAN.

  Ona vdechl sklenici z kouře její nosní dírky a vzal na rameno zvedl na ní. Jeho obličej byl sevřen s extrémní bolesti a věděla, že pokračování bylo vážně zraněno sám pro své dobro. Ona se cítila nutkání sob a v zadní části jejího krku a pak byl odvážející ji do písku.

  Jsou vyloženy na rukou a kolena kašle a zvracení ničemný chemických látek. Již Renee zde stál, kývání obrovský kus autobus na rám do tváře a subjekty ze sedmi zuřivého pitbuly. Boj psů položte na hromady kde ona měla zlomený jejich lebek, vyčerpá všechny síly ona a pak některé z nich.

  Marilyn se konala její dech. Renee jí připomínají umírající tygr. Její zlaté blond vlasy byly spáleny v půli cesty a ona pokračování musel dosáhnout a nakrájejte ji v otrhaných pruhy kolem její bradu udržovat oheň od šíří do její pokožky a tvář. Její džíny byly do poloviny strouhaného z její nohy samozřejmě navlečené v manické boj psů. Krevní sdružených okolo její kotníky. Její vysoký rám byl do poloviny sklonil a její stříbrné modré oči vypadaly červené ze všech kouře. Ona spředené zaťali zuby a čelí Marilyn.

  "piny dva. Mohu odložit Žhavá myš Tě přivede na jiné myš. Na žoldáky, Alex a lékaře má Nicky!" Ona pokaždé kývli na její osazení. Marilyn a možnost točil kolem jednohlasně na chaos.

  Na pláži o pětinu na jednu míli od autobusového vrak Ashe byl zkonfiskován fázi , že byl nastaven pro několik místních kapel za cantina Sandos Playacar Beach. V centru, ona pokračování budování dva masivní bambusové totem póly. Nick byla vázána na horní části. Malá dívka byla vázána na ostatní. Kolem nohy byly naskládané tisíce malých zlaté účty. Dva z jejích násilníků bylo výsměchem plynem. Ashe stál v centru pozornosti, oblékli nyní v dlouhé dětské modré roucho a držení hořáku vysoké jako ona byla Socha svobody. Byla to určitý druh projevu, že nemohli slyšet od této vzdálenosti.

  Marilyn by zpoplatněny do bitky vpravo a potom z bezmyšlenkovité hněvu, ale pak se viděl publikum. V Prescott žoldáci opustil Anahi a její osobní pronajímá, které činily asi pět důvěryhodné kluci. Tyto obklíčení muž, který vypadal jako on vyšplhal z pekla, každý z nich se oháněla jasné meče. Anahi stál v čele boje. Asistentka s přesností a lazar, a dokonce i jedinečná Cipriano tápala u ní předem.

  "JÁ nenechá vás pouze pro tuto!" šanci bylo třepáním ve své boty v očích jeho sestra stojící proti honící psy pekla.

  "Aha, Žhavá myš Tě přivede na jiné myš! Jdi můj syn!" Renee tvář zkroucené v překvapení na sama. Ona nikdy slovně tvrdil Alex jako její vlastní. Poprvé získala. Možnost pokaždé kývli. To bylo nemožné, ale byl pravděpodobně jeho sestra poslední žádost.

  Šance se pouštěli Marilyn za sekundu.

  "budeme potřebovat pomoc z vyšších míst. Jako Boha a U.S. Armády. Nejste by měla být podle soudu? Myslím si, že je nejvyšší čas vysvětlit své nepřítomnosti." pokaždé kývli. Marilyn ústa otvírat a zavírat, ale ona se na to nemám čas na odpověď. Na Harley bomba, žhaveného vtokového kanálu na oddělení policie měli vzhledem k chlapci přišel navíjení v písku právě tehdy, Chief Riggs sedících hrdě.

  "Ne, myslím, paní Avalon by pravděpodobně měla jít vybrat její chlapec až ze školy. Mám U.S. Armáda část." Riggs swaggered dolů s samolibého smile. Ten byl oblečen v prostém oblečení a policejní vysílačky v jeho volnou ruku.

  "dohnala Sparrow, kopii? Odesílání souřadnice. Celé španělské Armada rozhodl zobrazit pro tato strana příliš, pánové. Dej mi nějaké letecké pokrytí, když jste na to." hovořil do rádia kolem bolestně široký úsměv.

  "Co to sakra?!" Marilyn a možnost hovořila jednohlasně.

  "Co, takže klu
ci jsou jediní, kdo může účtovat do Mexika ve výkonu spravedlnosti? Když jste se vy a Renee vymazat město jít po děti, byl jsem silně vyšetřování o Ďáblově swanova zločiny. Dostal jsem vede z celého durangu. Po Zombie Apocalypse vaše začal chlapec všichni policejní tipster. Jsem do styku s USA. Marshals, nižší úrovni, hasičský sbor a kdo by nechtěl naslouchat i levé péči a vedení Durango v mém náměstek výkonné rukou a s Federální policie v prašném prostředí strouhankou a pyrotechnických výrobků trail. Pak mexické hranice hlídkových zapojili. FYI, jsou vážné zo'ed y'všechny informace o konkrétním brána, labuť rozhodla srj." se usmála a rázů. Letadel a vrtulníků začal útočí dolů z nebe.

  Marilyn vtrhl do šťastné slzy jako federální a mexické agentů strhující přišel z dřeva. Ona i uznávané U.S. Námořní pěchoty a mexická armáda úředníků přicházející přes duny. Toto je noční můra měli pocit izolované až do tohoto bodu, ale nyní věděla, že svět sledoval. Obviněný byl odsouzen sami. Vypadalo to jako durangu Drop vědy zkoušek by již nebude nutné.

  "med, dovolte mi." Hlavní Riggs účtovány do bitky o útok psů a vytáhl Smith a Wesson Model 29 puštěním jako kobylky v poušti větru.

  Marilyn je radost byla na chvíli příliš dlouho rozptýlení. Ona slyšela piercing shriek a točilo kolem. Možnost již byla v tomto směru.

  Alex byl jeden křičet. Na návnadu setup byly vyzdvihnuty na babky, žoldáky úder rojem leteckých zbraní a kolových na přední řady sedadel obětování. Ashe ve svém projevu byla uzavřena a ona klesla pochodeň do hromady peněz. Cipriano je chlapcům početní 20 1. Nemohli si platnost jejich způsob Alex instalaci nebo scéně.

  To bylo až Marilyn nyní. Ona byla proti kolem 200 moderních pirátů, tě přeběhlíci U.S. Námořní důstojníci a Ashe na zbláznění stoupenců. Jedna žena, spálená, podvyživené vyčerpán a vyděšené ženy. Ona se nadechl.

  "v pořádku, je čas promítání. Žádná bolest žádný zisk, dítě."

 

‹ Prev