Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 53
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 53

by Josh Law


  Kapitola 16:

  Jen proto, že pokračování udělat to před neznamená Nick se nějak se stal odborníkem na umění umírá. Byl stále bojí stejně jako oba mnohokrát předtím. To se stalo známým protáčení motoru koní v dolní části jeho střeva, zejména když připomenout, že Prescott projekt nedokázaly vymyslet způsob přimět Lazar umřel syndrom po předmětem byl spálený. Byl umírat a měl v úmyslu zůstat mrtvá.

  Emoce je obecně závěsu v této kritické chvíli teroru. He didn't cítit žádnou bolest dodané s katastrofou, ale jeho vědomí se na pohled kamery svědky vše s filmovou autopilota. Pozoroval s širokým oči a třes rtů vzhled na not like patio area used for breakfast na kroucené tvář jako šíření požáru v sázce. Slyšel jeho bratr křik a podíval se na to, že bylo přerušeno v chemické DPH a to se chtějí zbavit hada, kteří měli raketomet na jeho hlavu zatímco pět dalších kluci byli řezání na něj. Alex v očích jeho splněny jen na okamžik. Byly již mrtvá. Věděl, že za několik okamžiků plameny by spotřebují Nick a to vše by bylo pro nic za nic. Měl by jít zpět do laboratoře do konce jeho dnů v nepředstavitelné peklo.

  Nick se domníval, že halucinace když viděl jeho matka běží hlavou dolů přes uprostřed chaosu. Kulky whizzed kolem ní. Žoldáci a gangsterů klesaly jako dominové kostky z.

  Využila chaosu na její výhody, stisknutím tlačítka. Nick se konala jeho dech. Ona pokračování na fázi před si uvědomil, že se toto dělo pro reálné.

  Ožívají s cougar je shriek, Marilyn vrhl na Ashe a válcované ji do účty.

  "platit své vlastní zatraceně dluhy!" Marilyn trvalo Ashe na krku. Žena se používá zastrašování a vlivu pověr získat moc, ale ona žádná velká fyzická síla hovořit o. Její boj byl marný. Žhavá myš Tě přivede na jiné myš nemá žádné zloby, by mohla nejlépe matky pohrdá. Ona válcované Ashe do ohně. Žena prosila, ale kouř začal naplňte plicích.

  "Mami?!" Nick zbiti. Jeho oči vyškoleni pro Ashe, který byl dusivé tempem z různých chemických látek do pekla peněz bylo zacházeno s. Její sklovitě očí řečeno Nick, že ona byla pravděpodobně už mrtvý.

  Marilyn narazil do ohně. Ona sotva cítila, její oblečení a tělo již stávajích objektů ze sběrnice CAN crash. Všechny její by ona dosáhly a popadl barbwire, vázané Nick na hře. Ona křičela jako něco do rukou, ale vyvedly ji samostatně. Byl schopen vykroutit volného a odtrhla z ohně.

  "Mami! Jste krvácení a spálené!" Nick tvář zkroucené. Marilyn pokaždé kývli.

  "Tvůj bratr!" rozhlásil svým poddaným. Nick se obrátil na pomoc Alex když viděl něco naprosto neočekávaného. Možnost Vierra měla zlomený prostřednictvím zpět na linky, máchnout jeho koleno do zátylku o hada kolem krku a shození na raketomet mid-vzduch. On ulovených to jako stalo se jiným způsobem a shot ve směru na pláž. Šíření požáru v masivní donut kolem hospodská rvačka. Gangster, voják štěstěny a najatých pirátské obdobné holubice na okraji plamen křičel, válí v písku.

  Peyo podařilo obalte v plamenech. On se vyšplhaly nahoru a posilovače Nick a možnost jak se vytáhl Alex bez jeho řetězů.

  Marilyn přišel k okraji hroutí stupni v bezvědomí not like patio area used for breakfast na její ramena. Dívala se chaos. Usa. Námořnictvo bylo uzavřeno v pozici a střílet na piráty. Mexická armáda začala vyčerpání na pláž a uzamčení City. Usa. Marshall, federální agenti a hlavní Riggs vzal na Anahi stopy do vazby a byla nyní na hada a jeho muži a Ashe kolegy všechny z nich byly stále rozrůstajícího se v plamenech.

  Nick-dopravoval chatrná Alex dolů ze skříně na svá bedra a nastavte ho na jeho nohy a táhněte za ním blízko sebe. Alex se zhroutil proti jeho dušnosti bratr zcela katatonní pro tuto chvíli.

  Renee nabíjet prostřednictvím kouř, nohy stále krvácení, hospodářství její sběrnice klubu rámu jako Louisville slugger a je připraven k nastartování tupý a názvy.

  "Je v pořádku? Jste chlapci v pořádku?" Ona ty kouře a zavrtěl její svědění nový sestřih z její oči.

  "Všichni bude v pořádku." Marilyn rukou na not like patio area used for breakfast nouzové formou šanci a dosáhla a shromáždil bratry v blízkosti sama.

  Peyo vzhlédl náhle, oči bude široká, vlasy stojící na konci si všiml Alex a nakloněno nahoru a všichni se otočil.

  Cipriano přišli pěšky přes kouř. Měl meč v jedné ruce spodního krev celé pláže. Má na kontě zachvátila Anahi hlavou, a necháte jej vyklopte jako kyvadlo z jeho prsty a trail krve v X-tvary v celé zemi.

  "Jak to píseň? I used to milovat, ale musel jsem jí zabít?" hodil na hlavu válců v místě Nick nožičky. Postavili rovné čelisti sevřené.

  Scény a za nimi se začíná podobat nějaké. Všichni věděli hluboko v kostech, to byl jen začátek něčeho mnohem větší než tento den. Budou mít sílu čelit zítra?

  "Vaše Pappi má svět na oheň, víte, že dělá legraci?" Cipriano neohlížejí. Vzhledem k jejich situaci nikdo nebyl skutečně tak zděšen tím, že barbarsky zabili Lady Sicario.

  "Budu splácet své dluhy od nynějška až do království nebude I senzorem?" Nick na ramenou bit dimly lit. Alex vystudoval mu v tichosti, oči zdánlivé starší než Boha. Při požití Cipriano a pokaždé kývli vědomě, pocit pro chlapce, který by vždy mělo být spuštěna z celého světa.

  "Máte pravdu. Není to konec je jen začátek. Hříchy svého otce skončil s polovinou Mexika o požáru." Marilyn se podíval do větru.

  Cipriano podíval z jedné osoby na další v tichém rozjímání.

  "My boys a já jsme se dostali na pinech. Dostali jsme dluhy platit příliš. Vypadá jako všichni spěšně Mexiko za zlato opět "anito pouze v této době vaše krev je dolu. Měli byste se s námi. Všechny z vás se s námi. Muzeme sliby ale můžeme vám poskytnout ochranu. Jaký jeden postavit mimo zákon dává další. Protože čelit, nino, neexistuje žádný zákon a žádná země může chránit vás z černého trhu. Jste s vysokou hodnotou bodu. Vy a vaše rodina… Kdyby mi rozhodování bych za to underground." Cipriano požití studium Marilyn. Věděl, pokud je odpor by bylo od Nicky, mama svižných skladeb.

  "Můžete vydělat na živobytí lidí mizí?" Nick při požití při pohledu z Cipriano pro Renee. Ona pokaždé kývli a osazením vpřed.

  "Nick a Alex jsou dospělí a mluvit za sebe, pokud jde o pobytu a. I na druhé straně jsem právně zodpovědná za všechny ostatní Prescott děti. Pokud budeme hovořit zmizení a nechte se unášet hovořit 30+děti z durangu v Coloradu." Ona skřípáním zubů její složení a její ramena.

  Cipriano podíval z Renee na Marilyn.

  "Co jsem naznačující bude život. Přesun z místa na místo na zemi. Většinou ostrovní země a na různých místech jižní Brazílie. Může dokonce zkontrolujte do mého osobního hotelu v Darien mezery v zimě, kdo ví? Je to nelegální. Je to riskantní. Budete se dívat přes rameno od nynějška". podíval se na Marilyn s vědomím by mít konečné slovo.

  "Jsme získali. Hej, druh levé právní pochybnosti za když jsme pražené plot, který odděluje Mexiko od společnosti Texas Instruments. Takže ano, promluvme si platby." Marilyn pokaždé kývli. Mohl by jí věřit, co ona byla příliš dohodnout, nebo v průběhu svého života.

  Cipriano pokaždé kývli.

  "Ne, Senora. Mizející vy a Prescott děti se uloží všechny naše kůže. Vidíte, jsem nabízí vám pobelhávat za jízdu, ale zbytek je jen na vás. Kování pro potraviny, přežití, to je jen na vás. Budete muset zcela být znovustvořena. Nové oblečení nové názvy. To je na konci své životnosti a vy to víte a na začátku kolonizace svůj vlastní malý právo na život."Cipriano se podíval na jeho muži, kteří kolem s tvrzení o dohodě.

  Marilyn povzdechl si. Dívala pro Renee, kteří pokaždé kývli. Marilyn zavřené oči a tiše počítají na tři.

  "v pořádku, chlapci, myslím naše další zastávka je durangu. Chystáme se můžete dostat sourozenci. A pak…a bůh ví, co potom".
>
  =Russian version=

  Hell деньги~

  Крюк~

  Она склоняется ее плечи против одной из мрамора исповедных американских historicity. Это было бы отметить день что жизнь и сейчас слушает блед в один. Она скромный частный следователь был единственным человеком с знаний в области ИТ.

  Она создает Colt 45 ощущение ее сердца в ее под рукой. Она могла бы услышать их стопам. Зернистости песка на обувь и подающей тротуары с их гнев Божий. И тем не менее США Капитолий штата не принял никакого уведомления о тяжелейшем положении о метастазируют в пределах ее параметров.

  Мэрилин Avalon не мысли для ее жизни. Она провела ее дыхание ощущения адреналина угрожают провокация ее. Это утечки приходится работать. Она хотела бы жить с необъяснимой она была свидетелем. Ее Сына возрожденного жизнь зависит от его.

  Она провела ее дыхание. Витая в направлении ветра услышать их обсуждение выше звук ее сердце.

  "Мы потеряли ее…" man ногами общественного мусора и похоронили его пальцы в его волосы.

  Его спутник был среднего возраста женщина с тяжелым Бостон нежная акцентом.

  "Если она получает обратно в детстве, затем план перегорел прямо назад в ад! Он нужен нам! Он был мертв в течение 7 месяцев. Он определенно, видели нечто на другой стороне. Аша хотят допросить…" она подбросили ее голове демонстративно.

  "Думаю, что с ума". Человек был слишком смелой для своего собственного блага.

  "заткнись! Вы получите мне flambéed!" женщина кулаками в грудь. Он, а она взорвалась и покачал головой.

  "Вы, хотя. Признать это, вы знаете что вы делаете. Если любой правду, crazy braud сохраняет которые заботятся о, затем он даже хуже. Она здорово долгов для отправки внизу. В нескольких минутах ходьбы мертвых побочного ущерба, что мы не можем себе позволить. В настоящее время мы получаем в верхней правой ввиду отсутствия соблюдения политик будет заинтересованных сторон с кровью обряда преступлений". man в отжатое положение его воротник и перекатываться его глаза.

  "Я бы будьте осторожны, если я вас. Она может быть bat-house ума, но в целом поссе из них принять ее каждое слово в качестве константы. Что кид имеет высокий приоритет и пункт в нашей привлекательный рынок суеверие. Он сможет сообщить нам, если любой реальность их базар религии. Затем она вам необходимо отправить его обратно вниз в ад для урегулирования ее долги". Женщина улыбнулась с ее зубья шероховатых дочь Амврия.

  "No. Мы находимся в Баунти охотников, Линда не убийцы". man резервные копии вдали от нее потрясен.

  "Ох, сейчас не время для вас благочестивые, Джереми! Мы оба знаем, что если мы не льда, что кид Аша будет вызов на ее неровностей леди Преступного убийцу", чтобы получить работу. Вы и я оба знаем, что будет плохо для дьявола. Она хочет иметь не более чем для армии в Prescott мальчиков. Hell, она имеет задолженность по сбору внизу слишком. Все они делать. Вот почему они сделали лояльности их странном религии. Вот почему они использовали весь этот "сосуществовать" вещь на следующий уровень странно." Линда была подвижной со смехом сейчас.

  "Почему что кид в любом случае? В целом passel их в rehab где-то в Виргинских островах. Некоторые из них, были мертвые дольше и наверняка знаете их путь вокруг себя намного лучше. П роверьте, я слышал, одна из старых ковбойских они выкопали в городе Дуранго исторических boneyard, грязь промышленного шпионажа с 1862 года!" Джереми втирать его груди еще боли и оскорбило от Линда и продуйте сжатым воздухом.

  "Простой и глупо. Что детский очевидно лидер pack. Только кишки захватить его заимствованных время eh? Он хотел бы Господь Lazarus в преступном мире. Серьезно, он может ковбой вверх и начать в нашем разговоре зомби мятежа. Ни что дерьмо из Хэллоуин фильм ночи нашей женщине? молодых людей либо, chucklehead. Я разговариваю прямо вверх тактические войны от реальных людей, которые фактически вырос из мертвых!"

  "Да, исправен, Держите его вверх, кукла. Вы все только что говорили smack если вы спросите меня. Он высокого выпускник средней школы не зомби капота!"

  "Он может быть! Дать ему несколько лет давайте ему получить к себе ощущаете каждый день в его соки…Plus, он был в Underworld, да? Если все , что религиозные hokey вещи в true, вечность. Он мог бы быть повесил трубку в сумеречной зоне на протяжении тысячелетий в паховой области времени. Он мог бы быть обучил в нашем разговоре Люцифер для всех вы знаете! В одном можно быть уверенным, как таковая, так что кид является справедливой игры. Вы и я могу сделать жизнь справедливой игры. Мы либо принять золотой лихорадки на этом, или мы можем потерять наши шансы на "наемных убийц" женщина!"

  Их голоса начал расти в качестве эксперимента ЭВРИС они скругленные другой угол.

  "Ники…" Мэрилин был hyperventilating. Она пытается думать быстрее, чем ее мозг может идти в ногу с. Она была свежей из наличных средств. Никаких полетов в или из столицы в силу тяжелых шумиху, вызвали страх пере�
� терроризмом отнять вокруг Prescott проекта и в городе Дуранго в раскрывающемся списке науки судебных разбирательств.

  Она получить обратно на своем автомобиле. Пришло время перейти АВОЛ. Для привода на всю ночь и мужественных ад и высокой воде предыдущие для таких gangbusters стиле если она. Ее следующий пункт назначения был в городе Дуранго, Колорадо. Она собирается home для ее сына.

  Глава 1:

  "быстро думать!" Ник подбросили a может Pepsi на его брата.

  Алекс считает его тела rush рады смех как он оказавшихся кальцинированной соды в середине воздуха. Его брат сидел на новый Харлей бомбы горячеканальной системы, что полицейские силы с учетом их обоих как спасибо вам. Ники была подпорные стены с головокружительной смех, успешно поразили его брата.

  "В НОРМЕ, считать простой, тигр!" Алекс объявлений руки над головой с нервной смешок. Ник ударил его колено колпачок и хищно ухмыльнулся impishly.

  В летнюю ночь именно над ними ароматной с кель и Тики факелы, в окружении Санта Бьянка в заднюю дверь. Один может запах фейерверк и обжаренные пирог в направлении детского дома.

  Сегодня является чрезвычайно важным событием. Несколько Prescott проекта детей оказался 18 и которые в настоящий момент переходят из школы и приемных системы, готовы перейти на их собственных. Два из этих счастливых лиц были Ник Avalon и его брат Алекс Прескотт. Вместе с тем решающее значение для их приближается к взрослой жизни может показаться, не единственная причина этой ночью было столь значительным. Было тем более потому, что она никогда не должны иметь место на всех.

 

‹ Prev