Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 67
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 67

by Josh Law


  Înghiţi în sec şi se uită pieziş Alex. Fratele lui în ochii de aceste minţi penale a fost doar o garantie pentru a activului au însemnat pentru a procura. Alex era esenţială pentru echilibrul şi supravieţuirea universul lui Nick. Nu avea de gand sa il lasa sa fie tiriti off la mizil laborator a doua oară.

  Greutatea Cosmos era pe umerii lui Nick. Se gandi ca ar fi cunoscute inainte de ce inseamna a fi un om de pe Run. Isi dadu seama ca îngenunche aici de nisip se alee de Mazatlan shorefront lui ca el nu a fost niciodată atât de greşit.

  Bacardi ingenunche aproape de el şi se aplecă în apropiere de fata.

  - Auziţi copoii de Satana care vine pentru tine, eu..

  Nick se învârti mai aproape de ea, cu ochii plini de foc.

  - Ai vrut sa scape. Trebuie să ai crezut că ar putea fi de fapt face".

  - Se poate, doar ca sa stiu care cărţi de joc, care instrumentele pentru a smulge de la arsenal. Fata ii facu cu ochiul.

  - Ce vrei să sugerezi?

  - un pic de dezinformare. Un chilipir aici şi acolo. Apoi o limită pentru ea. Noi trei impartit, apoi am ne cumpere un bilet de la Anahi mele cu cantina de farmece. Baietii ai contactaţi "tata". Trebuie sa ne gandim la fiecare jucator in acest joc înainte să ne facem se mişcă." Bacardi îşi frecă mâinile împreună. Planul ei parea infailibil.

  - Nr. Nu vreau ca mama mea implicate in acest." Nick a fost brusc de neînduplecat. Alex dadu din cap.

  - Are dreptate. Ultima data a fost diferit. Se intimpla la acasă şi nu era tot în jurul acestuia. Mamele noastre nu se amestece în acest crap de această dată. E timpul pentru un plan B".

  - Da! Stii "tata" dumneavoastră va veni sa te caute oricum!" Bacardi sapat unghiile de coapsele în frustrare.

  Nick şi Alex se uita la fiecare alte. Odată ce mai au inteles ce au de facut si au urit ei pentru el.

  - Ai spus chilipiruri, da?" Nick zâmbi smerit. Alex închise ochii, nu chiar dorind pentru divertisment de gânduri pe aceste linii.

  - Ce vei face?" Bacardi era deodată frică.

  - Vrei de la mama ta. Vreau departe de mama ta prea. Traieste prin aceasta ar fi un plus, dar ai dreptate. Mama mea şi mama adoptivă sunt se implica in aceasta. Fratele meu a trecut de stare în această! Cine ştie ce altceva va fi prins în crossfire înainte de aceasta prin? Crezi ca poti folosi ce aptitudini mama ta te-a învăţat să-mi cumpere o întâlnire personală cu zicindu?

  Bacardi cu gura căscată.

  - Acum o să te omor, prosti!

  "Nick? Alex din cap, dornica de a face acest lucru.

  Nick înghiţi, cu chipul schimonosit de durere intensă.

  - Alex, imi pare rau. Am datorii la bancă de propria mea. Modul de a vedea eu traiesc off a imprumutat timp oricum. Era aproape de a pierde răsuflarea. Ce sugereaza era SINUCIDERE. Făcând un tîrg cu zicindu, informaţii şi o excursie în jos-sub, pentru asigurarea ca Alex, Marilyn, Renee si alte fratii si surorile ar fi de mers pe jos de la acest cosmar ar fi categoric o condamnare la moarte.

  - nu pot în mod conştient vă permit să faceţi asta, man. Dar apoi, toata familia noastra este pe planseta dacă nu ne vine cu un fel de tirg cu ea. Asa ca am arunca în mine ca un mic plus de asigurare. Am aceleaşi gene şi toate ca atat de două păsări în balanţă cu piatra ei ar putea fi ceea ce durează să le cumpere. Alex îl apucă de umărul lui Nick. Nick era palid.

  - Nu! Omule, altfel de ce crezi ca as putea opta pentru ceva care nebun! Vreau să trăiesc…" buzele lui Nick se intoarse o stranie nuanţă de violet. Întreg trupul tremură.

  - Nu pot trai fara tine, deşi. Cersetori nu poate fi choosers, frate. Va trebui sa vina cu un plan şi stick de a-l. E fie avem sacrificiu ne zicindu să cumpere familia noastră sau vom veni cu ceva care ne permite atât live. Asa cum trebuie.. Alex rase de plictisitor de durerea.

  Bacardi clatina din cap si flutura degetele i.

  - Nu! Dacă mama mea descopera am vândut să zicindu rooked şi ea, eu voi fierte în grăsime de porc! Acest lucru ar trebui sa lucreze pentru noi trei, geniu! Reţineţi, am iesit!" Bacardi deschise pumnul în pieptul lui Nick. El a confruntat fata de umar si o facu sa se uite in fata.

  - Asculta, asta nu este exact de analiză matematică! Zicindu e definitia disperati. Daca vrea sa-i dracu bani sacrificiu speriase destul, atunci ea va de acord pentru a anumitor termeni şi condiţii pentru ea. Eu pot cumpara tu de protecţie a martorilor!"

  Bacardi îngheţă. Ar vedea dementa in ochii lui Nick. Flăcăul fixeze ţelurile sănătos de viaţă mai lungă, ca orice persoana bine, dar era de a deveni rapid mai mult o dorinta decat o probabilitate.

  - Există un mod puteţi să-mi cumpere o audienţă cu zicindu şi Convenţia? Nick îşi numără respiraţiile pentru a menţine focalizarea ochii larg la nivel global cu lupta interna.

  - Exista si un club de domnilor în primul rând pentru asasini în acest oraş. Mama mea a bazat sediul ei aici o palma peste cei în faţa. Ea a trecut toate pe mai multe ocazii. Unul special care va iubesc cu adevarat pentru ca destul de arma inapoi."

  Nick se uita la Ierihon, cu ochii plini de uimire. Bacardi zâmbi.

  - Ea a dat la tatăl tău după una dintre "Sesiuni". Ea a apartinut my prostituata/ambalare pistol mama este adevarata dragoste, un om cu porecla de "Cipriano s moartea Angel". Era sicario supremă de a avea vreodată cu Acapulco piste. El ieşi din viaţă din cauza ei, incredintata pistolul lui păstrarea sa. Ea l-a trădat şi ca tatal tau a venit prin ea. Nu stiu cum de ai luat-o, dar as spune ca a fost o binecuvântare din divinitatea. Puteţi utiliza pentru a cumpăra protecţia sa din acest oraş. El ne poate lua la sediul ei în Acapulco."

  Capitolul 6:

  Abia au şters de porţi de Mexic. Marilyn a jurat auzi territory'spirits în praful care gonea demonul windows a.

  Renee era aplecat peste imparteau locurile din spate, complet treaz acum. Ea a avut arhanghel rezemat pe imparteau locurile din spate şi având drept scop pe fereastra. Anahi a avut mai multe baieti în colţul ei decât Bonnaroo avea adepti.

  - Am reuşit chiar şi obţineţi o invita la acest partid?" Renee obosit atras pusca şurubul lui înapoi pentru a suta mia oara ca praful se lovi de roţile de vicios in dinti.

  - Cred ca suntem oaspeti de onoare. Marilyn deviata să pierdeţi controlul la frontieră stivuitorul care au prins în formă de cruce.

  Sansa suflecate de lângă ea şi se aplecă pe fereastra. El avea o revista prins între dinţi şi un pistol generate în mâna pe care el a fost încercarea de a reîncărca în timp ce manevrarea maşinii arma de ploaie.

  - cuvântul pentru aceasta va raspandi repede, domnisoara! Probabil va fi pe national TV!" Sansa arunca capul si se uita in spatele, praful având vopsite de pe obraji cărămidă şi gri. Acolo era de rău augur tunet de o rachetă Lansator. Unul dintre pereţii de beton care inconjurau frontiera mexicană campia scântei şi a venit ca ruină coaptă cu noroi.

  - Bun! Mai multe publicitate pentru Durango picătură stiinta încercările. Dacă am putea ajunge undeva cu cafea şi wifi, apoi am să fotografiaţi un e-mail la juriul de a explica absenta mea. Da interviu personal peste fire." Marilyn zâmbi cu stresati forţată. Avea şi ea în mâna pe telefon şi pistol ei în alt cu ajutorul capetelor de degetele ei pentru a încerca şi de direcţie. Se uita in jos la sfarsesc ecranul GPS, observand ca pictograma lui Nicky ar fi mutat în peste două ore. Pictograma plutea în mijlocul unei principalele autostrazi. Nici un secret laborator acolo.

  "Haide Nicky. Nu fi eroul. Doar de data asta nu joc cowboy şi indienii cu mine, baiete!" Marilyn lăsaţi telefonul glisaţi la scândurilor, simţind lacrimi margine în ochii ei. Ştia că fiul ei. El a găsit o cale de a se agita a diavolului lebede şi acum era cooking schemelor de propria lui. Cei care fără îndoială a inclus un fel de Mayborne zice-ho tendinta tinerilor de a martiriului.

  Avea de gand sa o fac. Orice ar fi avut de a le salva toate de la acest chip dement femeia si oameni era de curse de sobolani impotriva de a pretinde de la moartea leac avere de la. Nicky a fost, de bun ca era nechibzuit şi pisic
her suficient pentru a scoate un astfel de troc. Date de cativa ani, se putea face un om de afaceri epic sau de diplomat. Marilyn chiar gandi ca ar face cel mai bun presedinte care a existat vreodată şi nu doar pentru că el a fost fiul ei. Ar fi experimentat prima mana ce guvernul corupt politici si de oficiali de control poate ar fi bine.

  Maşină cu roţi la stânga. Şansa de a stivuitorului căzuse în spatele. Tocătoarele acum le misuna de câini din iad. Fie Marilyn trebuie sa ia o frumoasa iesire sau aveau sa fie de ostatici.

  "cred ca Nicky. Îşi trase adânc aer în piept. Acesta a venit la ea cu un ranjet minuscule. Nicky ar fi încărcare de la ei nu este pornit imediat, dacă era viata ei de pe linie.

  Ea se învârti în aluat cu o lopata şi perforate direct pentru nas.

  - Hei! Bună ziua, Avalon? Eu sunt brusc orientată spre liniile inamice? Renee se rezemă de la vinatoare de derutat.

  - Stai putin, Renee. Am de gând să se agita aceste rodeo clovni şi apoi ne vom întoarce la căutarea pentru băieţi."

  Elementul surpriza este una weathered card în stivă că niciodată nu îşi pierde sut. A biker e la domnisoara bruiat demonul de încărcare şi coti direct în orbitoare. Urlete si haos decurgeau. Pentru un moment de politia de frontiera au fost distras de a încerca să vezi că bănuieşte viu de arestare a.

  Marilyn a se învârti în jurul tijei fierbinte din nou, rubrica în sângele cald pentru Acapulco.

  - una la un milion de! Ai complet deţinut de ele!" Renee lovi o puşcă cu cap la cap lui inundara de râs.

  - Ai auzit de expresia o incalci ai cumparat-o? Da, cred că tocmai am inceput o lupta de strada pe toată harta mexicană. Vă închizătorului centurii. Şeful de doamna, o sa-mi Bill destul de curând. Aceasta înseamnă război.

  Capitolul 7:

  La Cantina dealul Golgotei era ascuns în spatele de camere de o veche biserica catolica undeva în segmentul istorice ale oraşului.

  Nick îşi ţinu respiraţia. Bacardi era în mijlocul unei taci-încărunţesc dezbaterii cu bouncer la usa din care se deghizase ca groundskeeper şi era pe iarba de frezare în jurul vechi morminte.

  Fata a ajuns la ea în portbagaj şi trase un pumn de chipsuri de poker de culoare aurie. Baietii nu erau siguri ce aceasta însemna, dar stia ca nu trebuie sa fie un fel de portile club. A bouncer zâmbi, expune o gură plină cu dinţi de aur.

  - Bine, astfel încât să vă doriţi să vorbesc cu şeful? bouncer împinsă peste Bacardi si se apleca mai aproape de Nick. Flăcăul îşi îndreptă umerii, elaborarea de plină de impresionantă de înălţime.

  - Depinde cine ai numele seful. Sunt aici pentru a vorbi cu senhor Cipriano s 'Dşireată Angel"." Nick aruncă capul sfidator si jignitor de Ierihon avea ascunse în centură.

  A bouncer ochii mari.

  - dreapta. Nu există decât un singur aici, senhor. Vino cu mine.

  Blasfemie purjat din pereţii pentru toate acele lucruri care catolicismul Latin detinute de a fi sacru. Multor rastigniri facute de fier se leagănă din tavan. Urcau împreună primejdios, făcând Alex sari de la piele. El nu era în întregime în control aici. Permiţând ca fratele lui de a face această mişcare a fost ca un miel de vârf la sacrificare.

  A Bouncer conduse prin multe camere pentru nefumători acolo unde oamenii stăteau la mese lungi de piese auto împletite ţinute împreună de barbwire. Cleary pistele locale a avut penetranta tot ce ar putea zgâria în sus de pe trotuar ca o declaratie de adevărata putere de strada. A fost o secţiune în centrul bară care era de scanduri de wads wads asupra a ruginit, patate de sange firul de ras. Era un sunet de hârâit care vine din partea cealalta. baietii schimbară o privire. Au fost chiar au de gând să treceţi prin cu aceasta?

  Acestea brusc au aflat de la bar. Bacardi vorbea în rapid-foc spaniolă pentru un om care avea cu spatele la băieţi.

  Se întoarse încet. În jurul 50 ceva, barbia părul negru şi cea mai veche, cea mai tristã de ochi de oricine care traieste. Purta o haina de piele neagră care părea că a trecut prin foc, ars în multe locuri care încă de fulgi de posomorata cu cenusa alba ca si cum ar fi întâmplat foarte recent. Chiar blugilor şi cowboy au fost lăsate urme, dar nici unul nu atât de prost ca si haina. A fumat un Te Amo nonşalant şi le privi în sus şi în jos.

  Fata imi spune vrei sa vorbesti cu mine despre un loc de munca? Locuri de munca egal dineros, eh? Fără mese de prânz, amigos. Isi freca degetele împreună.

  Nick zambi zambi malitios.

  - Oh, am de gand sa te platesc, senhor. Hai sa vorbim de moneda." a Ierihonului.

  Cipriano s se ridică în capul oaselor maxilarului avand scăzut.

  - Da! De unde ai asta?!"

  - Ei bine, e un pic de o poveste. A Diavolului Lebede dat la tatal meu care l-a ingropat in noroi în afara un casa de copii din Durango, Colorado."

  Cipriano s se rezema pe calciie, injurind Anahi in soapta.

  - Aha, deci inteleg. Aţi găsit-o. Acum doriţi să cumpăraţi serviciile mele cu ceva care apartine de aparţine de mine?

  "Posesia este 9/10magazie de la legea, nu? Este în posesia mea. Puteţi avea o. Cost redus, prea. Tot ce ai de facut este sa ma duca la zicindu."

  Cipriano s clătină din cap, luând de pe draw off ţigara de foi.

  - Vrei sa-mi plateasca cu pistolul meu pentru a vă ajuta să sinucidere? Trebuie să fie foarte disperat, muchacho.. Incepu sa cremalieră cu consternat tuseste.

  - Oh, suntem. Suficient pentru a sugera sacrificii umane pentru a cumpara familia noastră pentru libertate. Dacă nu este suficient de arma, apoi va trebui sa vina cu un alt fel de plata. Hai sa vorbim de preţ." Alex păşi înainte, pliere braţele. Cipriano s trebuie să fi văzut cautatura disperata in ochii baiatului. Privi de la un frate la următoare şi dădu uşor din cap.

  - Desperados…Da, stiu ca privirea. Am fost un băiat odată prea, cu ales. Esti Armata fiilor lui Prescott nu?

  - Două de mai multe.." Nick flutura pistolul în aer, indicând oferta era in curs.

  Cipriano s dădu din cap.

  - Bacardi. Se amestecă până unele Palomas pentru băieţii şi de mine. Le puneţi în sticlarie de specialitate mele." Pocni din degete. Bacardi crăpat degetele ei şi condus în spatele barei.

  - habitatul natural meu.. zise plângând cu fetita chicoteli launtric in vârstă tânără, ieşindu deschide o sticlă de tequila şi câteva Jarritos Toronja prafuri de copt. Apoi o trase o ladă de lapte de dimensiuni mici de sub contorul. Baietii au scazut din dinti. Era plin cu golgota umane care fusese răspândit deschise pentru a ţine de pietre si highball pahare. Ea scoase trei highballs care golgota mici de oameni tineri ataşat. Dintii lor fusese odată impodobita cu aur şi erau acum depusa pentru a face pentru cana de mânere pentru ca ele au facut sticla greoaie.

  - nu arata asa de surprins. Acestea au fost extrem de adversari si am avut onoarea de a. I bea în memoria lor de fiecare dată am o bautura care este adesea. Cam face pentru uciderea lor sau, cel puţin, mă ţine în afară de spovedanie. Nu ma deranjeaza sa plece. Sufletul meu a fost marcate cu negru de mult." Cipriano s închise ochii strâns şi bău profund de Te Amo lăsând roil fum de la nări. Era un înger căzut în fiecare sens. Un dragon cu rupt aripile.

  Nick şi Alex sat. Bacardi cubuleţe de o lămâie verde în 5 felii mici. Ea este blocată de lămâie pentru sticla lui Nick a lungul dinţilor de paharul" craniu.

  - Numele lui era Enrique. El intotdeauna ca una Paloma după o zi lungă de run. Mama il iubea pentru ca a platit bine. Apoi îl ura pentru ca a cumparat pe credit ca datoreaza rivala ei pista. Atunci ea se ruga de moartea ei Angel şi am adăugat el la Golgota sticlarie de laborator." Bacardi îi făcu cu ochiul, chicotind la Nick's abia suprimate de groaza.

  Alex dădu din cap şi sorbi băutura în tăcere. Nick ridicara Cupa şi prăjite, mult la sicario e amuzat de surpriza.

  - Am scapat de a muri candva. Daca esti ca mine uneori înseamnă de multe ori. In trecutul si viitorul apropiat aparent. Dădu din cap şi am trage din băutură. Ochii lui clipi rapid. Renee ar ucide dacă ea ştia
el bea.

  Cipriano s a studiat atent Nick. El fugi cu degetul peste bărbia în contemplare.

  - Se pare ca un baiat destept. Trebuie să aibă un motiv destul de bună pentru a le arunca viata departe de medic generalist, nu? Fratele tau menţionate de familie. Ar putea să doriţi să o culoare pentru mine?

  - Mama mea. Ea e acolo în amestecul de lucruri, nu am nici un dubiu. Incearca sa ucida dragoni şi salvaţi-ma din nou. Cred că e destul de evident, senhor. Nu există nici o salvare de mine. Dar poate că dacă pot să negocieze cu zicindu, daca ea vrea sa ma iau de mesaj la naiba speriase destul de a plăti preţul i numele, apoi mama mea, mama adoptivă, fratii si surorile pot scapa fara a fi offed de Mafia Mexicana!"

  A batut cu pumnul de contra-top, neclintit ca el avea cu aceasta in ciuda spaima evidenta ca a fost de înot în ochii exact sub suprafaţă. Alex nu putea lua privirea de la el. Stia ca fratele sau isi aminti de moarte. Această alegere a fost total conştiente deoarece durerea de moarte a fost un fapt că ştia în întregime şi nu marele mister restul omenirii a anticipat de groaza.

  Vechiul sicario dădu din cap, intermitent un zambet plin. Alex îşi ţinu respiraţia pentru a păstra de la ea. Cipriano s dinţii lui erau copţi în cap. Acestea au fost arsa de negru şi Amarillo în jurul capacelor, cavitatea unele umpluturi având topită şi rulaţi în jos în gingiile lui. Chiar pe limba sa era acoperite de fuziune/re-hardened alama.

  - Deci, ai vazut iadului, eh? Esti dispus sa mai mult? Foarte disperat si cu curajul de a deveni un om adevarat candva, daca ai fi fost permis să trăiască. Dar Iadul este pentru copiii cum ar spune Benatar, gresesc meu prieten. Unde Zicindu vă va trimite face ca naiba arata ca magazinul KIDDY piscină. Cred că aţi ghicit deja cât de mult." Sorbi băutura, razand de mică în gât.

  - Da. Nu ma mut. Aţi ghicit că mult. E încă un motiv de ce am nevoie de tine. Cineva trebuie sa ma inveti dreapta. Am văzut ambele iadului, dar eu nu vorbesc limba. Ma fluent în format nativ blestemata asta de a vorbi. Puteţi păstra pistolul şi vă pot spune de unde puteţi obţine mai multe. Numele dvs. de preţ şi voi veni cu oarecum."

 

‹ Prev