Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 68
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 68

by Josh Law


  Cipriano s arunca capul pe spate râzând până când lacrimi acoperişul său-felinar aprins de cicatrice pe obraji.

  - Ah, pustiule! Verva. Nu am vazut adevarat mestizo de mult timp. Ce vă spune, îmi dai înapoi pistolul meu. Apoi va trebui să treacă testul meu. nu beneficiaţi de studiu pentru ea si nu vei fi un indiciu unde sau când am să-l arc pe tine. Nu e vorba despre castigarea, doar putin deschiderea pentru a dovedi ai ce ia. O să aflaţi frânghii meu. Dacă aveţi în tine, apoi te duc la doamna si vom vedea dacă ea va auzi oferta dvs."

  Capitolul 8:

  - Cand ai dreptate ai dreptate, Avalon." Renee pe fata era vopsită negru de arsa de rămăşiţele unui limo arsă în iad.

  Maternitatea referea razboi cu Mafia mexicană. Razboiul a insemnat adesea prapadita din loc în loc încercând să evite alte verificatoare de pe un anumit câmp de joc. Ar fi fost de două zile deoarece ar fi traversate în Mexic. Două zile de pisica si mouse-ul, rulare demonul căi de jos au fost masini pentru a intra niciodata, schimb de antrenare prin foc aici şi acolo de groaza de mulţi săteni când duşmanul are prea aproape.

  Epuizarea face greu să respire aer smoggy acest oraş. Marilyn mijiti ca ea încercă să se uite în fum. Îşi drese vocea îi tremura de acesta şi îl durea stomacul ei de foame. Ar fi fost mutarea non-stop, dormind în intervale de 20 de minute atunci când au oprit la o statie de benzina sau se feri în spatele vânzătorii ambulanţi pentru a evita Anahi diferenţiale lui ochii. Ar fi fost chiar mai mult timp de când i se mancat. Ea nu putea aminti de ultima dată când avusese un duş. Având un pic de inventar mentale de aceste fapte aleatorie a adus-o la concluzia ca variabilă utilizată până a doua ei vânt şi numărul era ronţăit pentru o a treia sau a patra. Tot acest lucru a fost disperat de dincolo de ea cele mai urite. Acesta fusese Durango incident se pare ca liceul. Era Vietnam în comparaţie.

  Ea a fost sustinuta doar de adrenalina graba o femeie de disperat sa se intoarca la singurul lucru care mai dat viata ei un sens superior. Acum ca au sustinut ei frumos copilul ca propria ei, devenise punctul focal al ea întregul univers. Lumea se intoarse pe o axa echilibrate numai de către Nicolas". Mai degraba ar muri decat încetini. Ea nu dorm sau chiar să respire până când era în siguranţă din nou.

  Acum stia ce era de dragoste.

  Puterea iubirii ei singur era cu picioare aici, fum de la o masina de bombardarea plutind în faţa ei. Nici nu ar trebui să fie aici de toate drepturile. Era de presupus a fi la proces. Aceasta nu a mai fost aici zona de expertiză. Ea era un investigator privat pentru semnalizatorul galben de program de alertă nu un activist de externe impotriva razboiului de droguri. Era mai mult decât o singură femeie putea impotriva, în special unul care funcţionează pe gol ca era.. In plus, aceasta nu era doar pista razboi ca Marilyn a avut prima de aşteptat. Nu putea vedea mâna de ambiţioasa American Spec Ops în această scenă. Nu exista nici un mod in care nici macar de foc negru ar fi putut veni cu acest tech. Asta a fost probabil pentru ca nu a fost mai mult sau mai putin instruit tehnica care a trimis acest bloc din Mexico City in coada.

  De fum la viteze uimitoare de lux se rostogoli până în vârful stâncii de picioare de înger de libertate. A ars din cupru şi roşu şi negru pentru ceea ce parea a fi pentru totdeauna dar era numai un minut de fracţiune. Atunci a veni cu pasi mari de la centru.

  Era imbracat tot in negru o vesta antiglont indicând lui ca militar. Era o ghirlanda de ras fir înfăşurat în jurul gâtului. Nu ar fi putut ghici scopul acestui drept. Pe umăr, a realizat un M72 de lege. Marilyn a decis aceasta era cu montare pe umăr rachetă Lansator care au frontiera poarta când ar fi prima trecu în Mexic. Baietii lui anahi erau fosti membri ai Prescott proiectului.

  - Bine aţi venit în oraşul care este întotdeauna scufundare!" Isi arunca pe cap, cu un râs care ar putea brânzi un om mort sânge. Renee păşi în faţa Marilyn si pregatiti de arhanghel de soldat.

  - Uff. Nu esti un pic outgunned, Sora? Ridica miinile in machete de renuntare.

  - Poate. Sper pentru binele dumneavoastră că aţi purta o ceaşcă. Încă mai pot umple zbura cu derivaţii dacă luaţi un alt pas spre BFF meu şi copilul meu frate! scuipă la sol. Omul se opri, înclinând capul pe o parte.

  "Relaxa. Eu sint aici sa vorbeasca. Nu trage de messenger, O'M otor? Ridică ambele mâini şi stabilite de lansator de pe sol.

  "Acest messenger are un nume? Marilyn intensificate de langa Renee şi apăsat pe o parte a corpului lui Carabina. De ambiţioasa mama adoptiva isi cobori ochii de arme tigress-vanat in lumina arde street. Puteau auzi sirene. Autoritatile au fost care vine să încercaţi şi astâmpără de agitatia in orasul lor. Acest lucru nu a fost razboiul acestora. Nu va termina cu orasul lor.

  - Nu am o papusa, fata. Unele ma Rattler. Unele sună-mă de şarpe. Apoi, există un bazin de viperă şi Anaconda. Nu-mi place ca una; e prea fete". capul pe umăr şi lăsaţi limba pâlpâire primejdios.

  "Deci, practic, esti doar un sarpe. Sarpele este ceea ce am de gând să vă sun. Bine, eu sunt Detective Marilyn Nicky Avalon mama lui. Introducerile adoptată. Deci, acum mai bine spune-mi ce ca nebun a facut curva cu copilul meu înainte de a mă zbori creierii iubitoare vreodată în iad." Marilyn jumulite ea Minz 45 de la centura ei si a tras o fotografie la picioare.

  "următoarea o să încercaţi pentru familie bijuterii, partener, mai bine stiu eu nu joaca. Se trase cocosul din nou şi-l dreapta între picioarele lui sarpe.

  Sansa chicoti pueril şi păşi înainte. Ajunse şi măturat Persuader up Oprit Marilyn de umerii unde aceasta se deschise uşor pe o curea de aşteptare pentru un timp când nu ar avea să filmaţi lungă de acţiune. Se rasuci in jurul încheieturii ca un star ballplayer nu teasingly cu un baschet şi instruiţi-l între şarpe ochii.

  - unul la altul, nu am nici o idee despre ceea ce este cu femei şi threating să stricaţi omul nostru de piese în orice fel de o mână de combatere a. Direct până acum să vă spun cum o să fie. Ai de gand sa-mi spui ce braud nebuna a angajat pentru, ce astepti sa iesi de vanatoare Nicky şi care a dat să vă lăsaţi, soldat. Dacă nu, am sa zbori capul batuti de Dumnezeu curăţaţi. Se inghesuira declanşatorul, ii tremurau niciodată un gene false. Partea de sus a capul a fost barbierit copilul buna spate cu un singur fumatul pin.

  - Adevarat? Ei bine, vorbind de bărbat, esti destul de talentat, sport. Am outgunned ai cel putin 1-10. Am mai bine tech şi o mai bună formare. Tocmai aţi scris, putin man. Tocmai aţi scris pusc&ta testamentul lui!" Sarpele scuipă la fumatul trotuar, ochii cu nehalitii urma staruie.

  Sansa chicoti pe tragaci face din nou un mic tăiaţi firul de ras in lei.

  - Ah, hai man. Faţa de poker de aspiră. Lăsaţi armele nu ma sperii. Oh, şi despre băieţii, unde sunt din nou? Am impresia ca au bagat coada si ascunse undeva. Astfel încât acum e doar tu şi cu mine şi Mossberg. Hai sa vorbim. Se trase din nou de declanşare tăind una dintre cleme care detinute de sarpe armura corp. Marilyn ţinu răsuflarea. Pentru virsta lui, Sansa e persoanle Ochire inspaimintator.

  - Sa vorbesti despre ceva, campionule. Sport, vreme, politica. Fetelor, fetele frumoase. As iubesc cu adevărat să auzi ce stii despre nebun mid 30ish asasin prostituatelor care sunt în căutarea de amicul meu. Nu poti sa-l omoare la fel de încă, FYI. Consultaţi, mi datoreaza el 20 de dolari si a murit inainte de a mai dat inapoi la mine. Am nevoie de a fi colectarea primul."

  - Vrei sa vorbesti cu mine, nu? Vorbi cu mine. Lăsaţi vipera necorespunzătoare. Anahi iesi din spatele stancii. Pentru prima data, Marilyn stabilite ochii pe femeia care a ameninţat de familia ei. Unul zice de furie a fost cuprins de ea. Desi, furie ar fi un foarte moderat descriere acida de animozitate care se misca prin regimul de perfecţionare activă de locuri.

  A Diavolului Lebede stătea în fum, îmbrăcat în cele din urmă în plin, deşi ea hip-huggers erau departe de modest şi tubul de sus expus suficient pentru a face ochii lui sansa treceţi larg şi stomacul lui Marilyn curl sub.

  - Pe mica Nicolas? - Da, are o gura proaspătă dar o inima buna, scumpul de el. El nu v
roiam sa imi dea necazuri. Ambele, (una care este atât de drăguţ, dar nu stiu numele lui) au fost de acord sa mearga cu mine si fac ce am spus eu n-am pus un vârful acului în una dintre fetele lui Prescott. Cum pentru mari, eh? Am fost bratty pacalise fată vioaie le departe de mine. Invatase prea bine am facut. Au dat de alunecare din Mazatlan. Cred că sunt cu moartea Angel- un sicario care ma face sa arate ca un-doica Dacă tocmai aţi ajuns să ştiu atât de tare. El e de a le pentru a vedea zicindu. Astfel, da, băieţi goner. Ne pare rău, am incercat sa o opresc. Da, vroiam sa colecteze bodyguardul meu taxa de la maduva spinarii lui lichid. Ar fi fost un win-win, dar, stii, unele tratează sunt prea bune pentru a fi adevărate". Apăsă o părul ei si atinti degetul acuzator la Marilyn.

  Am prins cu ele. Oprit totul de la întâmplă. Dar nu! Am la lumină jumătate din tara de pe foc să trataţi cu tine! Tot drumul de la coasta de vestică a aici! Ore de nebun de curse si incearca sa te prinda. I dispar oameni pentru un trai, dar sunt de asemenea bun la diagnosticare cei am nevoie de a. Ai reusit sa-mi se agită de foarte multe ori. Cum ai face asta, se răsti Anahi gringa ?" degetele ei asteapta un raspuns.

  Marilyn stătea în tăcere, tremurând de furie. Ea voia să rupeţi această femeie drese de afară dar corpul ei fusese blocat până şi ea nici nu putea mişca picioarele ei.

  Anahi ridică din umeri.

  - Nu contează cum ai facut-o. Am acum, putin vrabie. Nu mai funcţionează. Am apel armistiţiu şi băuturi pentru acum. O să vă duc la Acapulco. E timpul pentru Apocalipsa. Suntem toţi va vedea zicindu şi indiferent de Lady dictează va fi cerului va. Vom lupta razboaie noastre în arenas ca Gladiatorii şi oamenii civilizati!"

  Marilyn îi simţi legat în spatele ei cu una din centurile lui dreapta de declanşare. Se uită peste pentru a vedea acelaşi se intampla sa Renee si sansa. Capturaţi era în general o experienţă înfricoşătoare. Sângele ei plecasera Arctic. Doar ceva pe mintea ei. Care era acest zicindu? Numele lui Dumnezeu, ce voia cu fiul ei?

  Capitolul 9:

  Nick îşi ţinu respiraţia. Soarele de streaming razele sangeroase peste vânat floare câmpurile presarat de San Agust Buena Vista. Era timpul pentru test. Ar trebui sa-l finaliza dacă voia lui Cipriano s .

  - Nu! Aceasta este nebun! Există două noi! Lasa-ma! Alex zbatu abia tinute şapte oameni. Isi arunca pe cap şi cu coatele de presiune în afară până când erau mai multe nasurile rupte printre mafioti de îmbătrânire.

  Se aflau dincolo de grajd la un sos Ranch private undeva in cadrul Comunitatii. Cipriano s se aseza pe gardul, râzând maniacally şi clătinând din cap.

  - Vad ca spiritul să deja, puţin cocoş. Vreau sa vad in el. Ca de desen de la roşu din oţel cu încălzire. Dădu din cap de oamenii sai. Au doborit Alex de la genunchi.

  Bacardi stătea în vânt. Ochii ei erau larg brusc de anxietate. A văzut moartea Angel testele lui înainte de a. Era una la o sută de oameni care ar putea sa le trece. Au fost chiar mai putin ca a trait pentru a spune povestea.

  Nu, Alex. Am primit acest total." Nick îl scuipă el praful şi îşi frecă mâinile împreună. Erau mai multe sunete de bascalie de şoc şi teamă.

  - Cel mic? Nu stii nici macar de regulile de joc ne jucam." Cipriano s arătând spre băieţi. Fiecare dintre ei a adus săpată golgota a victimelor sale umplute la care curge peste cu parlita zaruri, unele cu organismele de negru şi alb de puncte unele cu roşu de organisme şi punctele negre. Nick privea curios. Alex îşi ţinu respiraţia, drese de fluxul sanguin cu dureroase tipetele care nu putea scăpa pentru că deja vocea încordată la aproape mutism.

  - Caii cred că zahărul cubic. Destul de aproape. Am folosit un pic de zahăr pentru a le face lipicios, dar chiar e coloranti alimentari cu cocaina. E ilar pentru a viziona, dar foarte proastă pentru îi place de tine. Zgomot de bătaie de la portile iadului ca tine. Aceasta este doar jumătate de distractiv.. Cipriano s dădu din cap pentru oamenii lui. Au inceput tragerea pachete de uriaşă de drumuri de paraşută şi petarde.

  - Cum este animal abuz ar trebui sa dovedesc ca sunt un om la tine, senhor? Nick arunca pe părul din ochi, râzând înflăcărat prin nări.

  - Oh, nu pe animale care sunt ingrijorat din cauza, puţin man. Veţi fi Matador în această seară. Să vedem ce fel de afişare puteţi pune pe. Am adesea ca masura a unui om este testat atunci când e printre fiarele."

  Se auzi un zgomot de galop. Nick se uita socat sa vad şase sănătos Azteca armasarii venind la gard. În spatele lor au fost şase Longhorn steer tauri, deja să trăiască pe ceva de punctul nasul şi gura în flux sânge. Cipriano s si baietii au fost planificare acest afară de ceva timp.

  - Nu! Aşteptaţi! Alex a izbucnit cumva. Se repezi înainte, despre a insista ca acestea ar putea swap de locuri, deşi era destul de evident aceasta ar fi lângă Cipriano s . El nu grajd.

  "Nu!" Nick se roti şi clotheslined fratele lui, il de bătaie în noroi. Apoi lovi genunchi-l lega cu centura.

  - Îmi pare rău, Alex. Nu pot să vă se amestece in acest, dar nu puteţi lua orice mai multe gloante mult." Nick zâmbi smerit. Alex a fost gâfâind, piept de disciplina de la cotul lui Nick coliziunea cu acesta. Gangsterilor privi în tăcere respectuoasă.

  Nick se ridica, gâfâind. Se intoarse cu fata spre Cipriano s cu sălbatice de dans din ochi.

  - Fac ce naiba vrei sa cu mine. Dacă cineva aici asa de mult ca liliecii o gene false la fratele meu, voi rupe beregata lor cu mine dinţi! Nick lovi cu praf. El a tunat, brusc nebun. Chiar şi în cele mai dificile de cei vechi ridică din sprâncene şi unii mai tineri se dădu câţiva paşi înapoi.

  Cu un semn din cap, Nick se urcara in grajd şi a luat roşu cape care Cipriano s i -a oferit.

  - Ai fi in stare de orice pentru fratele tău? Ti-ar trece prin cu ce naiba zicindu vă trimite la daca asta l-aţi putea păstra în siguranţă?" era deja impresionat. El nu avea cum sa nu o ascunde.

  Nick se uita la Cipriano s nimicitor.

  - Ce fel de intrebare este asta? Ma si descarcarea rapida a gazelor naturale şi lumină de mine. As pune stampila in fruntea mea şi ai express mail-mi la Satana înainte I-ar lasa sa te pui cu el! Se rostogoli ochii la sicario. Oamenii se deschise portile si lovi furios tauri.

  Nick se rostogoli in miniatura a jumatate se invarta de centrul grajd. Era inconjurat. Tauri râcâiau pământul cu şi viţe coarnele lor la praf. Nick se aseza ridică zâmbind clownishly.

  - Voi obţine o sarcină de acest ieftine punk! Există o etichetă în acest cape care spune ca "numai curăţare chimică".", taurii a încasat şi deschise cape până în jurul fata lui ca un turban improvizat din praf. El presupune poziţia unei maini ridicate a scenelor de suparati coarne. Un taur îl lovi în piept. Ar fi înşelat în ochii dar il apuca pe coarne şi îşi trase capul sus unde sfaturi ratat fata. Taurul pufni în sânge pe el. Nick mormăi şi capul se imbrinci-l.

  La Azteca scutieri alimentat de le fiecare un castron plin de cocaina zaruri în golgota. de cai au fost aproape instantaneu de agitată bătea nervos de la sol. Pentru a măsura, ele ataşat drum puseuri de basme lor şi le izbi pe spate, le face în The Fray.

  Alex zbatu înainte şi înapoi. Ar fi fost uimit de ce fratele lui a făcut, dar a fost prost. Orice glont care a fost menit pentru Nick era unul la care trebuia să ia. Se smulse libera a curelei şi aluneca ca un player de baseball sub gard. El se aruncă pe partea de sus de la Nick şi se rostogoli el pe sub pasiune de copite.

  Nick si aude inima munciti in urechi. Acest lucru a fost ca sentimentul ar fi pătruns chiar înainte să întunecat şi trezit în altă parte. Convins ca el ar fi murit din nou, el acolo cu ochii închişi refuză să accepte. Ar fi necesar pentru a economisi atât a mamei sale şi de toate frati.

  - Nicky? Esti bine?" era vocea lui Alex. Nick se aseza in capul oaselor ţinând ambele părţi ale cu chipul în mâini. Oh Doamne, Alex prea? Cum de nu se lasa sa se intample asta pe ceas?

  Cipriano s- a deschis poarta. Caii şi taurii alerga liber, de a vântului în jos de la orice înaltă aceste crude pista lorzi- i-a supus la mai verzi păşuni
. Sicario de ramase deasupra ei acum degetele mari răsucită în centură.

  - Nu am văzut niciodată aşa ceva, în întreaga mea viaţă. Aţi pus băieţii de rusine. Asta te face una de la mine. Dacă aveţi nevoie de o favoare oricând, am primit si o. Te voi duce la zicindu dacă despre ce trebuie sã faci. Toată această moarte de sacrificiu, desi? Da Nu, va trebui să găsească o modalitate ca." Cipriano s tractat pe băieţi de la picioarele lor şi le aplaudă pe spatele.

  Nick se rupse de turban de schimbare în jos de la gura si cu gura cascata Alex.

  - Am spus deja, frate. Nu ma face sa spun ca din nou." Alex clatina din cap prea obosit să încercaţi şi vorbim despre asta mai. Cipriano s . Trebuia sa existe o cale în jurul sacrificiului lui Nick. Dacă nu a fost, apoi el ar fi indiferent de cost.

  Capitolul 10:

  Ea nu se simţise de neajutorată deoarece ea îşi dădu seama că ea a fost care transporta Nicky.

  Marilyn zbatu impotriva bus" scaun. Firul de ras băgă mâna în abdomen. Renee apăsat de două degete pentru guler ei os.

  - Stop. Trebuie să păstraţi împreună. Esti bun de la băieţii purjarea pe mine, fată".

  Marilyn se intoarse sa se uite la Renee. Avea si ea maxilarului pătrată, părând drepte. Ar fi fost separat de sansa. Spec Ops renegati au fost "discutii".

  "vorbind" insemna mai mult sau mai puţin având un fier de călcat de pneuri la mici de spate si bate el ca represalii pentru ardere la şarpele. El ca un om. Nu erau nici plânge, dar ei nu stiau inca sufera lovitura completă a renegati" mâniei pentru insurgenţa lor.

  Marilyn nu putea lua orice mai. Era o intrebare ar cere întunericul din interiorul sufletului ei de atita vreme despre pentru a arde o gaură în ea.

  - Cum se face acest lucru?

  - Ce?" Renee se intoarse sa se uite la ea. Marilyn a studiat pe liniile de griji în faţa ei. Alb cu furia care curgeau buzele de invatat ei. Pietrişul de fum care i se lipise de pielea ei palid şi părul de aur când ar fi trecut prin poarta de frontiera de incendiu. Ar fi fost prin iad. O facuse cu plăcere, îndrăzneţul-nebun după cele baieti ca şi cum ar fi fost propria ei. Ea face Marilyn cred că de ea ca o sora.

 

‹ Prev