Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 69
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 69

by Josh Law


  - Stai strong şi declanşarea la zâmbet? Sus fruntea rânjească, şi te constrange sa suporte falsa speranta ca ar putea fi de fapt să trageţi copilul dumneavoastră de securitate, chiar dacă aceasta înseamnă că veţi friptura de muschi de pe oasele prima? Niciodată nu am patruns de a păstra Nicky. La început, nu am responsabilitatea. Nu cred că aş putea…apoi, când am fost în sfârşit femeie suficient pentru a accepta provocarea de a fi mama lui, era deja mort. Acum un medic nebun vrea el pentru Dumnezeu-doar stie ce. Tot ce pot face este să stea intinse la acest banc. Zambind si distractiv ca sperante false. Ca va toate sfârşitul "fericiti. Nimeni altcineva nu are de purjare şi toată lumea va fi acasă de Crăciun în acest an. Pentru prima oară, Marilyn permise de fisură a portelan ar vrea ea insasi înfăşurat în. Tot acest timp se incorda nervii îi. Tocmai ea, crezând că dacă ea nu încetini pentru o secundă nu putea distra chiar şi de la distanţă de posibilitatea ca fiul ei era la îndemâna. Era forţată să stai acum în această magistrală parcat pe o strada la distanţă de scufundări Mexico City. Întreaga lume se cufunda cu acesta, măsura Marilyn. Avalon

  Renee se aplecă înainte cu ochii pe foc.

  - Cum? Mă întrebi cum? Nu există cum, draga mea. Aceasta se face şi mor. Nu ai supravieţui acestei. Dar trebuie să vă întrebaţi de întrebarea. Ai de gând să lăsaţi soarelui pe tot ce vă pasă? Consultaţi, lupta aceasta nu este peste până când o lasa, kiddo. Dacă puteţi spune ultimul strop de lumină în interiorul să rămâneţi în cerul suficient de mult pentru a ghida calea ta, ai o jumatate de sansa. Dacă vă pot spune că în şoaptă fatale vantul "Nu" doar unul mai mult timp, aţi putea face o cerere la ceva. El e copilul dvs. Era prima ta înainte de lume are în mod. O sa te sfisie în afară, dar va prelua de la Atlas, mutaţi ceruri, Masă, iar iadul de mai jos pentru a mizei care sustin. Iubirea înseamnă incinerarii tot ce vă sunt exprimate în toate cipurile ai pentru o fotografie în care sustin, chiar dacă aceasta înseamnă să pliaţi. Merită să pierdeţi întreaga lume." Renee zâmbi uşor. În cele din urmă, sansa de a fost eliberat de interogare. L-au dat în centrul scândurilor şi îl acolo gâfâind şi purjare.

  - Ai face-o, frate mic? Renee lăsaţi lacrimile dar înclinat capul pentru a lumina. Marilyn ar putea fi tulburată, dar ea nu era pregătit să crack încă.

  Sansa îşi înălţă capul, chicotind siretenie chiar dacă era sânge pe buze.

  - facand-o? Eu traiesc-o! Au crezut ca au pielea mea, dar am ajuns din deţinerea lor. Stiu ce vrajitoarea nebuna gagica vrea Nicky şi Alex pentru!" Isi arunca pe părul din ochi, gemând de dureros ca el insusi de droguri in genunchi.

  - Vărsare!" atât de femei au săltat pe scaunele lor in ciuda tetierelor.

  - nu va place? Sansa scuipă o molare şi ridică sprâncenele la ea si se intreaba daca a fost un mare sau nu.

  - Bine, ului duh, braud nebuna a fiului meu!" Marilyn dădu din cap cu rautate.

  - Nu chiar. Consultaţi, medicul specialist pune împreună un fel de conventie pentru superstiţios religiilor din întreaga lume după ce a auzit ce a fost in orasul natal Durango, da? Ei prinse împreună ca atunci când conferintele de presa in cele din urma pe Nick sa isi dea seama de "fericiti, ar fi în final căruia religia era cel din dreapta. Se presupune că de, zicindu este cel care are cel mai mare cistig pentru nabbing copilul. Ea are o mulţime de datorii are nevoie pentru a achita cu Satana. În loc de a merge acolo jos dinsa, se vrea sa trimita Nick deoarece ea crede sincer ca stie mai bine a terenului. Credinţa este că Bacardi-a diavolului lebede e fetita pneumatic baietii de la captura şi i-a luat de la un vechi asasin care le poate sa zboare, zicindu-le sub radarul de toate Anahi e vulturi care doresc să le de aplicare pentru testare. Cele mai presupun că Nick se va face o afacere cu zicindu, viata pentru protecţia dvs. Nu stie acest lucru, dar zicindu nu sacrificii umane în perechi-moştenitor şi un fel de schimb. Alex trebuie să fi ghicit ceva de acest fel-citeşte mult ciudate bloguri despre religii hibride şi alte chestii de-astea şi a plecat cu el pentru garantie."

  Marilyn a simtit adrenalina fotografiaţi ca cola fizz de partea de sus a capului.

  - Spune ce? Mâinile sunt gratuite! Puteţi să vă deplasaţi la toate, sansa?

  - Bine, pot utiliza încă mâinile mele? Ele trebuie sa stie ca.. Sansa clipi din ochi. Văzu planul in Marilyn ochii.

  - Cred ca e timpul pentru a spune soarele să stea nemişcat. Crezi că ai putea să tăiaţi-mi din aceste fire? Marilyn zambi cu speranta de sfioasa.

  Sansa pocni din degete.

  - păstraţi un dispozitiv de introducere a vasului pentru. Vei fi surprins de toate zgârieturilor puteţi obţine cu cu o sticla de introducere. Am chiar jimmied o încuietoare cu una înainte…" El a strecurat până la ei şi floricelele de slăbit şuruburile banchetei din scaun fabric. Firele venit gratuit şi Marilyn să trăiască.

  - Bine, deci vom scăpările şi apoi?" Renee isi linse buzele, dornici sa se intoarca acolo si gasi baietii ei înainte de a le copţi în viaţă. Zicindu

  - Mă duc la hotwire si fura un bus. Marilyn se rostogoli gâtul ei pe umeri si se trântea la scaunul şoferului. Ea râse, realizând că a fost de dreapta. Renee Atât timp cât ea respira aceasta cursa era încă pe.

  Anahi stătea în afara in vedere clară a parbrizului. Se întoarse, o perfectă cu fruntea arcuite în "indraznesti prost" expresie. Marilyn dădu din mână în "surf pe simbolul" ce contactul tras în sus.

  - FYI, copii. Niciodată nu am condus un autobuz înainte de a. Acestea fiind spuse, lasa-ma sa te iau la scoala! Ea dadu cu gaz. Imediat de învârtire bus a fost îndeplinită cu sarcini de mitraliera un.

  Showtime a început. Legea lui Murphy a fost în efect. Marilyn a băut în arderea smogului de cauciuc şi o ridică mâinile la celestial taramuri. Ar trebui să ia acest rodeo pe credinţă.

  Capitolul 11:

  I se părea că toate drumurile a condus la Acapulco.

  Cipriano s şi băieţii lui rostogolit o flota de motociclete să le iau de la uşa lui zicindu. Ar fi furnizata de două vechi pentru oaspeţii lor "". Nick călărea de el. Acestea Bacardi aşezat în spatele lui Alex şi se agăţă de umeri teribil.

  Ea îşi lipise fata de umar cu prudenţă de au mai aproape de plajă vechi oras. n-shift sau actul deranjat de ea care surprins-o. Oameni fusese întotdeauna tratat-o ca o neplăcere sau au încercat să profite de ea. Din fericire, mama ei fusese suficient de atentă a ofertei ei varsta de a învăţa auto-aparare. Creste in cartel/bordel nu este niciodată un seif de mediu de dezvoltare sănătoasă.

  Ar fi fost cu totul uimit de catre Armata Prescott fiii lui. Iubirea ar fi pentru una de alta a fost suficient pentru a deplasa masa şi chiar inima de piatra de Cipriano s că nu fusese niciodată bătut altă zi după fratele lui a fost ucis cu sânge rece de mafia.

  Nick ar trebui sa moara pentru libertatea ei? Abia îl cunoştea şi totuşi că era spre deosebire de orice persoana ar vrea ea vreodată înainte de a. Nu mi se pare drept ca ea trebuie să fie eliberat de nefericirea. Pentru prima data in viata tanara, Bacardi TANAKA/ GRACE ştia ce era conscientiousness.

  Au tras peste o dată pentru combustibil. Unul dintre adolescenţi în pista, Peyo, a cumparat mai multe cutii de Jarritos si a inceput sa le amestecând pentru toată lumea.

  - Cred că rapid, "ano! rase in timp ce isi arunca unul la Alex care se uita pierduta in spatiu sprijinit de pompă. O prinse cu o mână abia privind în sus şi se întoarse să se uite la Peyo cu fruntea încreţită ghemuit întrebătoare.

  - Puneţi aceasta de pe fila mea?"

  - Nu, pe casa. Peyo îşi încleşta mâinile împreună în joacă şi se întoarse pe călcâie. Se retrase la celelalte gangsteri biiguie ceva în spaniolă.

  - Da! Mi habla Espanol!" Alex arunca o pietricica la Peyo. Celelalte băieţii au inceput razand salbatic si se retrase în spatele staţiei de gaz pentru a vorbi despre "gringos care a aratat seful.".

  - Le place de tine, stiti. Ei cred ca e o rusine ca va muri." Bacardi alunecase până nepasator la Alex mâinile în buzunare de ei.
>
  - Nu ai un bicarbonat de sodiu, puştiule?" îşi înclină capul în lateral şi a oferit un sip. Ea zâmbi şi luă o trageţi de acesta, îl studia cu atentie. Alex fremenul o privea în retur.

  - Ai un asiatic, relative de orice şansă? zâmbi încă uimit de ea predominant japoneză caracteristici.

  - Da. Numele meu complet este Bacardi TANAKA/ GRACE. Consultaţi, mama mea, ea e ca ceea ce ai gringos apel o prostituata…nu exista această limită de baiat marilor afaceri de vacanță în Mexic despre acum 13 ani? El trebuie să fi fost din Japonia pentru ca a plecat de mine numele japoneze sale. Ai face greseala de mine pentru complet japoneză cu excepţia Spanish-Mexican mea mama este mai uşor părul maro." Bacardi zâmbi. Aceasta a fost prima friendly conversaţie pe care ea l-a avut. Restul de viata ei a fost în spatele barului, targuindu cu clienti peste mama ei de preturile ridicol sau ucide-pentru-sport moduri.

  - Hei, asculta. Tu şi fratele tău. Aţi schimbat lucrurile aici, stii? Nu cred ca au sa Nicky-se astfel încât pot primi gratuit de mama si sunt foarte obosit de această pistă de viaţă de bătaie, da? Astfel încât mă gândeam de a face afaceri mai bune cu tine. În timp ce vorbea fratelui dumneavoastra lucrurile si cu seful, ar fi cel mai bun timp. Dadu din cap, decide că a fost fie acum sau niciodată. Avea mâinile tremurând. Habar nu avea de ce era atat de nervos să vorbesc cu acest băiat.

  Alex mult sip de bicarbonat de sodiu şi apoi se apleca pentru a privi mai îndeaproape în ochi.

  - Vă gândiţi la ce mă gândesc? o fulgeră un zambet dracesc.

  Ea râse şi dădu din cap.

  - Dacă voi ajuta să comploteze un mod pentru tine şi Nick să scape zicindu altarul lui, atunci poate ca poate ca plata, puteţi vorbi la mama acasă şi am să trăiască la Santa Bianca e? I-am auzit era o astfel de caritate are ca alocatiile de la guvernul SUA pentru copiii international, dreapta? De fapt, nu am vrea să te surioara sau deteriorare proprietatea! Cinstit!" genunchii ei erau acum de bătaie. Ea a fost surprinsa ca a luat la cunostinta. Isi puse o mana pe umar si se simtea aproape instantaneu de calmă.

  - Ia-o uşoară! Casa mea mama ar fi probabil să se răcească cu care chiar dacă nu mă ajuta şi Nick! Dar, serios, crezi ca putem sa o facem? Stii Zicindu gagica, dreapta? ochii lui erau bufnita de lat cu speranta. Ea inspiră tremurat.

  - Bine, zise Cipriano s ceva despre el. Daca el crede ca se poate, atunci sunt sigur că se poate. Desigur, nu ea cineva puteţi furişa în jurul. Ea e înconjurat de fostul contactelor Prescott este ca a desfiintat Spec Ops soldatii intoarse unităţii de avere care au fost aliniate pentru o fotografie a lui Pappi ser. Mama mea a contractat cu zicindu să ia câteva dintre aceste mercenari sa infiltreze efectiv şi capturaţi toate fraţi şi surori şi le ia la Acapulco. Zicindu avea să recoltaţi organelor, extrageţi fluidele corporale pentru a face suc, şi apoi sacrifica toate pe altar la un moment dat pentru a astampara datoriile ei. Avea un ritual special aliniate pentru Nick pentru ca el a fost un iad înainte, zic ei. Ei bine, mama mea a vrut prima dibs pe care ser. Convinsa de mercenari sa creada ca ar traversa numai ei zicindu din nou şi astfel încât acestea ar trebui în loc să o urmeze conductorul şi efectuaţi de cercetare pentru a extrage partea echitabilă lor înainte de a porni pentru a compromite zicindu. Ea de mercenari în spatele in Mazatlan sub comanda unui adevarat alunece cunoscute doar ca un sarpe si m-a luat cu ea la Durango.

  Voi sunt genul de o legenda urbana acum, FYI. Am ştiut că ar fi trebuit să te ia şi Nick. Zicindu sacrificiile întotdeauna în perechi. Probabil ai zis că te afara pentru ca am luat amândoi şi nu doar fratele tau. Am avut de a alege inteligent. Daca am lua orice mai puţin de două nu am fi un minim de bună credinţă depozit cumpara daruri înapoi. Dacă era doar o întâmplare doi frati dvs., atunci ea ar opta sa sic piraţii de angajat la coasta Mazatlan şi off-ne, colecteaza toate cele două am avut şi trimite alte handymen pentru Durango picătură stiinta copiii. Consultaţi, trebuie să fi avut doi aţi, deoarece ea nu ar face orice popotelor inutile pentru a colecta perle când diamantele ei erau deja în Mexic. Ea ar suferi ei, planul , poate chiar lasa mama sa o cale de a o masura, atâta timp cât pachetul nu a fost deteriorat.

  Am stiut de la reputaţia dvs că ai fi ambele probabil încercaţi să vă apere frati. Te manipulează amenîntindu sora dumneavoastră a fost doar un sac de garantare am putea să vă fără complicaţii. Trebuia sa te ia atât de viu, extrageţi sucul de viaţă şi apoi te tine ca garanţii până când a fost gata sa vorbeasca zicindu. Nicky este wild card în întregul joc. Atata timp cat e in viata, zicindu mâinile sunt legat."

  "Deci, am doar în viaţă până când vom găsi o cale de a bust zicindu? Contact guvernul SUA sa vina, colecteaza, Curtea şi starea civilă mişcării lor trupele? ochii lui Alex floricelele de seama ca aceasta ar putea fi de fapt posibil.

  - Avem un calaj zicindu cât mai mult posibil. Evadarea noastra a aruncat o cheie franceză în planurile de toata lumea. E momentul. Ne pare rău! Eu doar nu ar putea face un alt livrare. A fost apoi sau niciodată. Era timpul pentru noi să iasă. Credeam ca am putea rula la capătul lumii dacă am avut de a. Valtrap din bumbac matlasat cu banditos şi plimbare de aparare a familiei putin abominabil. Nu conta pe ardere jumătate din Mexic în jos! Agenţi de american este merită povestite de încearcă să vină şi să colecteze de tine şi de acolo a fost pista razboi din frontiera pina la Mexico City."

  - Oh Doamne!. E Detectiv Avalon şi tăticu' Vierra care vine pentru noi! As fi dispus sa stabileasca unele serioase aluatul pe ea!" Alex fusese absorbit de bicarbonat de sodiu şi în nas şi îşi frecă în durere.

  - Nu-ti place,'mano. Eu nu au o teorie a condus de seful. Ea nu va sacrifica Nick de el. Dar au nevoie să negociez. Putea sa fara tine. Nu singur sau fără un fel de arma. Vreau sa mergem cu el. Nimeni nu mai asteapta-ma fiind inarmati, eu sunt doar un pusti. Am putea juca poker diavolului i. Există mai multe moduri care îi place să preîncălziţi cuptorul înainte de ritual reală. A mai trăieşte în mai multe şanse avem de interior." Bacardi înghiţi. Alex, spre surpriza asculta foarte pătrunzător şi dând din cap cu amabilitate.

  - E foarte ciudat cum mintea excelent cred deopotrivă, ştii?" Bacardi tresări de şeful trecu în spatele ei.

  - Pentru ca vezi tu, am fost doar de vorba acelaşi lucru peste. Acum am o. Planul meu pentru acestea clasicele zicindu este sinuciderea, Alex Nicky în cele din urmă mi-( numele dvs.) Dar după ce am văzut nu în Buenavista, cred ca ai fi până la provocare. Zâmbi în jurul altui te Amo. Nick intensificate.

  - FYI, urasc planul lui. La fel de mult ca ma sperie totusi, ca e singurul lucru care face sens în care ne tine vii. Stiu ca ai. Mai ales după Buenavista, sunt convins că nu o să mă laşi să mor, nu de mine oricum. Nu te pot lasa sa moara fie. Ai spus sa vina cu un plan şi stick de a-l. Astfel încât am divizat. Cumpara timp pentru "tata". Aici se va întâlni cu ele insusi. Ia pe Anahi si de toate. Baietii de la moartea lui ingerul pista sunt de gând să te ca pirat şi Prescott mercenar de momeala. Apoi am de gând să joc de cobai cu zicindu până la Calvar soseste."

  Alex a studiat cu fratele lui chipul, zâmbind imperturbabil.

  - sa uiti!

  Capitolul 12:

  Marilyn cu echipaj a furat bus ca o nava de razboi pentru două ore cu Anahi şi companie hot-se pe calcaie. Renee şi şansa de a pierdut sansa de arme de foc fusese adus şi încă nu au fost la o pierdere totală. Sub imparteau locurile din spate, au descoperit un vechi Gatlin arma si au fost pastrarea alama momentului de la acesta vărsarea totul peste harbuite bus scândurilor ca floricelele de pe trambulina. Tehnologia Crossfire gonea de pereţii vechiul Greyhound ca o furtuna de murdărie de pe Marte. Marilyn ochii in fata. Ea neîncetat scanda numele fiului ei ca un fel de mantra şi păstrate ca bus momentului. Dacă ar putea spune pur şi simplu nu de frica unul mai mult timp, ea încă mai avea o sansa.

  In vacarmul de lansatoare de rachete abia lipseşte de alunecare a roţii cu două bus, auzi telefonul sună. Stomacul ei un flop burta si-o smulse din buzunarul lui Jean cu un deget drese de închi
dere atunci când îşi recunoscu muzica drept de apel al Nicky.

  "Copil, este ca tine? simtea lacrimi turnaţi pe obraji. Era o intrebare foarte, dar aceasta a fost prea bune pentru a fi adevărate.

  - Mama, am nevoie de tine pentru a asculta foarte atent la ce o sa-ti spun acum." Nick a început înainte de rularea intregul plan de ea în o fracţiune de timp luate pentru a forma-l.

  - omul care vine pentru a te arata ca ceva de o groaza de Vest lovire. Dar crede-ma, e de partea noastra. Veţi şti el şi pe baieti atunci când le vedeţi. Ajunge la ei si fac ce spune el." Nick era rasuflarea. Exista o multime de paraziţi în spatele lui ca oameni de mutat la urmaţi instrucţiunile lui Ingerul Mortii.

  - Ce? Aceasta este sinuciderea, fiul! Marilyn obligat muşca pumnul in dinti pentru a menţine voma.

  - Ştiu ... dar ia acest risc si poate muri sau lasa zicindu mor şi sigur. Nu avem o a treia opţiune, ma tem."

  In flacari bus chase, Marilyn a avut o epifanie. Paternităţii ei fusese o experienţă accelerează. Ea voia să iubesc copilul ea renunta pentru adoptare de 18 de ani, dar că bebeluşul devenise un bărbat. Curajos, orientată uriasi care copiii de zi cu zi de temut de la poveştile de la culcare. Ea era sa va lasati-l de mers pe acel drum, indiferent cât de greu era. Ar fi trebuit să fie în colţul lui şi înapoi la el. Viata lor depindea de el.

  - Bine, puteţi avea încredere în mine. Te iubesc".

  Era pentru prima oară în viaţa lui că îi spusese. Prima dată pe care ea l-a spus ca la un alt suflet unde a fost mai mult de cuvinte.

  - Te iubesc prea, mamă. Pe curând."

  Avea un sentiment de cum puse jos ca nu crede cuvintele lui.

 

‹ Prev