Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 70

by Josh Law


  Capitolul 13:

  Alex îşi ţinu respiraţia. Chiar si aceasta cea mai bună soluţie de deces Angel baietii lui a fost extrem de dureros. Nu era atât de rău la prima. După zece minute de care atarna de un şasiu al stivuitorului, se intoarse pe o parte de două lanţuri lungi de buclat prin două seturi separate de catuse, cu greutatea de pe încheieturile mâinilor, spatele ii capra de separare cu dureri inimaginabile.. simti muschii ruperea încet şi de sange se revarsa din mici contuzii. Ar fi putut la fel de bine au fost biciuiti.

  Încercă să nu se uite în jos. Sub el era un rezervor de canalizare gangsterilor a furat de la un instalator pe spate pe stoc. Era înconjurat de numeroase castele de nisip aici pe Acapulco beachside, fiecare servind ca o tava pentru o hemorrhaging baterie auto ca Peyo sangera afară cu un ferăstrău incizie minusculi. Rezervorul a fost deja 75%% din mod de umplut cu acid de baterie. A fost o firma Cipriano s credincios în&arisau figuri. Dacă ar putea convinge mercenari ca unul dintre ei în capcana lui şi că era imposibil de evacuare, putea fi ademenit în de chilipiruri.

  Îşi răscrăcără pentru intreaga lume, care a inclus de stiri a echipajelor şi îngrozită de turisti de acum nu avea nici o îndoială Alex simti ca un bug la microscop. Ca sufletul sau a fost dezizolat de pereţi pentru a indica raporturi asta pe întreaga maşină de entitate. Nu ar exista ascundea de milioanele de ochi care se uita la el. Numai de confidentialitate se va simţi în acest moment goi ar fi intunericul din mintea lui cu ochii strâns închise.

  Ar fi fost imun la puterea sa. De aici înainte de ocean şi cer, vedea adevarul de mile. Intreaga lui suflet inundare cu puterea de a-l. Acesta din punct de vedere fizic ii zvacnea in maxilarele şi încercă să înghită în jos, dar nu a fost nici o ingerare. Nu era nici suprimarea de forta acesteia.

  Dragostea pentru fratele său şi familia sa a fost un catalizator care fusese pusă temelia lumii. Alex isi dadu seama ca astazi ar schimba istoria. Lumea ar fi niciodată la fel. De la sfârşitul acestui capitol de timp, aceasta este cum ar fi amintit. Atârna ca un vierme înainte de a o mie de libertate de pasari, sacrificiul Său ar putea învăţa o generaţie de codare materialiste de valoare doar efectuate prin viata in continuare. Dacă Zicindu a ştiut că adevărul profund, atunci probabil ca nu ar fi tratate cu diavolul de pierdere a sufletului ei.

  A fost ca dragostea care a cucerit rele. Dragoste redefinite. În timp ce cuvântul era în general care credeam ca o satisfacţie sentimentul de safeness, Alex a inteles ca a fi o aparare volatile care vrea sa-si de ce este proprietatea. Acesta este modul în care o iubea pe fratele său. Acesta este modul în care fratele său îl iubise. Ei vor muri în cunoaşterea dacă ar trebui să şi sângele lor ar fi vopsite peste stirile de la camerele de la fiecare din întreaga lume. Cetatenii acestei mase ar afla ca zi de a proteja familiile lor de la corupt mişcărilor de autoritati. De exemplu, oricit de brutal se poate termina, Alex Prescott ar arăta lumii că niciodată ar putea fi un lucru ca Prescott de proiect trebuie sa se intample. Aceasta este ceea ce venise din ea.

  - Nu am sa te de cădere în suc, "ano. Promisiunea. Peyo privi cu simpatie pe la lupta lui Alex.

  - Hei, mulţumită. Ascultaţi…puteţi asculta pentru un al doilea?

  Băiatul făcu un nor de la o ţigară şi apăsat mai aproape ca Alex a spus un secret.

  - Dacă…Dacă această…dacă merge prost. Daca nu reusim sa, fratele meu şi mine…vreau să ia această…" ajunse în jos cu dinţii şi scoase un mic câine tag din buzunarul de la camasa. Peyo atins până şi luă o mână.

  Alex ratoit mirsav.

  - Asiguraţi-vă casa mea mama sa o ia. Apoi imi iau pantofi."

  - De ce? Acest crap va arde doar cu vaporii sale?

  - Stiu. Dar vezi, proasta ca acesta ar putea sunet, acestea sunt de fapt fratele meu pantofi. Doar am imprumutat-le. Vreau mamele noastre pentru a le lua în cazul oarecum cad in mainile inamicului. Numai Dumnezeu stie unde trupul meu va wind până la urmă iad ar putea este procesul şi bea ca praf de proteine pentru toti stiu eu. Am văzut aceste nebuni înainte. Doar, umor de mine, man. Vreau sa fie ingropat cu fratele meu în esenţă, chiar dacă nu este numai unul din lucrurile lui sau ceva. Cred că acesta va ajuta spiritul meu îl găsi pe de altă parte." Alex tăiaţi Peyo un act. Peyo înghiţi şi dădu din cap, ajungand sa zgaltaie AJs de lux de la picioarele lui Alex.

  Alex a sarit ca de vapori, incepu sa blister calciie. Peyo îşi ţinu respiraţia. Era nou la acest joc. Şeful era unchiul si l-am implicat în totul pentru ca Cipriano s- au insistat că era drumul să-l în siguranţă. Ca nu a fost o treaba ca asta. El nu a fost niciodată atât de aproape de blestemata din punct de vedere tehnic înainte de a. Dacă acest copil a murit, ar chinuie veşnic.

  Se auzi un zgomot de radere de oţel în fundal. Acestea atât de drepti. O veche Greyhound era în nisipul de rulare ca o brutărie contactul cu parcuri de motociclişti şi sporturi de masini care o inconjoara.

  Cipriano s călărea până la scena de pe tocător. Se repezi în murdăria şi instruit Ierihon în The Fray, vizând o singură fotografie. Nu puteau vedea ţinta de aici, dar orice ar fi lovit era suficient pentru a atrage atenţia tuturor celor implicaţi.

  - Anahi! Vocea lui rasuna pe reziduuri metalice de la CAN BUS şi trimis fiori prin intermediul coloanei vertebrale din Mexic.

  În afară de fum, a diavolului lebede pasi. Ea a avut o pereche de: rapiere şi aruncă unul la moarte Angel.

  - Oh Doamne. Sunt sigur că nu a fost o lupta ca aceasta deoarece conquistadors, eh, Alex? Peyo întoarse. Alex se holba la distanţă, căzu falca, încercând să domnească el însuşi în dar vizibil incremenit. Peyo se învârti pe călcâie pentru a arăta peste mare. Nenumărate nave au fost închidere în.

  - Ar putea să doriţi să faceti-rare! striga Alex peste umar pentru a gărzilor care au fost repartizate in linie subţire de pe malul din jur.

  - Noi nu o sã te las, drepturile copilului." Unul dintre oamenii mai vechi încărcat o acţiune de pompă de pusca. Ce poate fi moartea Angel baietii lui sa stea la sol lor.

  Capitolul 14:

  Ea a fost realizată în un vechi sedan scaun direct de pe plaja ca un Hindi zeita. draperiile vopsit un profund rosu purpuriu cu sângele sacrificiilor ei. Din carcasă ar atarna multe capete de mai scofilcit care apartineau dispărut, fitile impinse in jos cu gîtul, golgota lor de flacari de fotografiere în partea de sus.

  Bacardi lacomi de Nick. Convenţia au venit când Cipriano s -a chemat. Zicindu era gata de tîrg acum.

  Perdeaua se trase înapoi. Acolo se aseza cu ochii de cosmar verde de dans cu rautate. Ea era goala, sau mai degrabă ea era îmbrăcată în şerpii. Ele se strângeau canapea ei de 10s. Acolo era foarte posibil ca multe ca 100 in pat cu ea.

  Nicolas păşi înainte, gura o linie albă strâns. Chicoti ea melodice.

  - Hiya, Nicolas. Te-am asteptat…Unde e fratele tau?

  Nick zâmbi infumurat.

  - În jurul…a zis ca arata mai târziu după ce am discutat cu termeni?"

  Arunca capul pe spate şi râse.

  - Mm, iubito! Nu crezi că ştii ce faci? Cum admirabil de cum este, cred că o onoare doresti. Mama ta şi mama acasă poate trăi nevătămată. Fratii si surorile pot trai, inclusiv Alex. Vezi, nu este nevoie să alegeţi între el cu tine acum. Ai adus pereche la jertfa ta.. Privi cu ochii la Bacardi mistuitoare. Nick se uita inapoi, cascat niste ochi, a atins şi o împinse înapoi grijuliu la piept. Bacardi ar putea simti bratele tremurand. Au mai bun stabilite planuri au pliat ca o casa de cărţi înainte de ochii lor cu o singură privire de medic specialist.

  - este o sarcină de BS! - Trebuie sa ma sacrifice cu unul din fraţii mei, dreapta? Aceasta este fiica diavolului lebede, geniu!" Nick uitase sa arate se prefăcu privire la conducatorul religios in frustrarea.

  - Nu chiar. Multumesc, eu sunt un geniu. Am de asemenea să aveţi grijă lamelele de pe toti clientii mei şi asociaţi. Nu efectuaţi un minister după toate. Ea este fiica diavolului lebede, da. Ea este de asemenea fiica TANAKA/ GRACE Yoshi pe jumătate japoneză, j
umătate -divizării American entrepreneur din Los Angeles, California. Tanaka/ GRACE Yoshi este fiul lui TANAKA/ GRACE Mikoto si armata Prescott, prima lui dragoste de la chiar înainte ca Serviciul de armate de zile cand a trait cu omul de afaceri lui tata ca 16 de ani de la punk. Mikoto a aflat despre proiect cum 22 de ani, când a început şi mutată înapoi la fiul ei sa nativă Japonia. Doar pentru ca el nu era unul dintre tata se tubul de test bebeluşii sau adorabil sobolanii de laborator nu-l face orice mai putin fratele dumneavoastra, sau progenitura orice mai puţin condimentat în viaţa lui Prescott-prorogare blestem nebun, dreapta? Ea e nepoata ta. Asa ca pot lucra pentru un sacrificiu în un vârf. Acum, hai sa vorbim de termeni.

  Nick se învârti în jurul Bacardi în braţe, studiind chipul ei cu atentie. El se intoarse cu cretă de culoare şi ea să jur buzele erau verde. Isi tinu rasuflarea, uimit de evergreen ochii. Nu vazu pentru prima data adevarata ingrijorare pentru ea reflecta de siguranţă.

  - e doar o fetita….. Clatina din cap. El nu avea cum să nu treceţi prin cu a lui. Izbucni în lacrimi, dar nu de frica.

  - Nick, asculta-ma! I-vestea aceasta este uriasa…pentru prima dată, eu.. am o familie. Am o familie…Dacă mergem prin cu… indiferent de aceasta este…putem să le salvaţi. Nu am nimic de pierdut în acest fel. Am vrut din viata. Chiar am crezut despre care se termină de câteva ori. E bine… Am pentru a vă salva fraţi şi surori şi mame. Dadu din cap, uimit de ea insasi. Dacă cineva a spus in urma cu cateva zile ca nu ar trebui sa se sacrifice pentru a salva un mănunchi de foster copii nu mai intilnit si ar fi cabaline rase-le şi turnat de scotch în jos din nas. După aceste baieti, totul se schimbase. Ea nu a mai simtit dragoste, niciodată nu a inteles ce era. Până când ea le privi în acţiune. Până când ar fi sacrificat pentru sora lor în Durango. Atunci când ar fi vorbit o sa negociez cu zicindu. Atunci când ar fi luptat pentru fiecare alte în San Agust Buenavista. Astfel un timp scurt, ar invatase ce insemna de dragoste şi de familie. În cele din urmă de înţelegere, a adus-o la genunchi.

  Se întoarse, înghiţind greu.

  - Nu esti doar de vorba da peste bot, dreapta, lady? Eşti cuvântul dumneavoastră de onoare, dreapta?

  - Pe cuvântul meu este my bond şi sacrificiile mele trebuie să fie puri. Va linisti spiritele deoarece ai unele din armata Prescott sîngele ca acele alte copii. Totul este la loc. Încredere în mine. Dădu din cap cu un zimbet bolnav şi întinse mâna.

  - pana nu ne arata un semn. Trimite niste baieti dumneavoastră pentru a opri Diavolului Lebede. În cazul în care nu aţi observat, ea este aprins de jumătate din Mexic până ca un ferolito!" Nick scuipa in nisip. Zicindu rase si clatina din cap.

  - Atât de mult spiritul să, Nicolas. Nu este de mirare ai reusit sa urce înapoi din iad."

  - Urăsc să vă spun lady, dar am fost niciodată în iad. Există o autostradă aveţi la cap mai întâi în jos, în caz că nu am atentie versurile AC/DC. Nu aveţi nevoie de mine pentru a ajunge acolo. Sufletul tau este un GPS vă va ghida acolo!

  - Ce vă spune. Am sa fac tot ce ai cerut. Ca un bonus, voi trimite pe cineva sa salveze fratele tău de la orice plan de ridicol Cipriano s- a fiert. Voi deranja niciodata familia dumneavoastră din nou. Pur si simplu au nevoie să ştie că nu ar fi putut să vă. Nu este drept pentru fiecare suflet de acolo care a avut sa ingroape un copil au iubit. In ordine naturală, va muri. Această fată va muri si va fi mai bine decât de a se întoarce la viata era fuga de la. Toata lumea are un Happy-Ever-după, dreapta?

  Doi dintre oamenii lui zicindu venit înainte şi legat de Nick şi mâinile lui Bacardi.

  Au schimbat o privire, cu nici o îndoială că ceea ce spunea ea era adevărat. Au facut tot ce au putut. Ei doar spera ca in final nu ar fi de ajuns.

  Capitolul 15:

  Marilyn se trezi pentru a găsi sansa de înot prin sticla sparta, friptura tapiţerie şi din oţel de topire a ruinat şi arderea can bus.

  Respira abanos fum în nări şi luă de braţ intinse la ea. Chipul ii era prins cu dureri extreme şi ea ştia că ar fi grav rănite însuşi de dragul ei. Simtea nevoia sa planga de bine până în spatele îşi drese vocea şi apoi era intinderea ei în nisip.

  Au aterizat pe mâini şi genunchi tuse şi vomă abjecţii chimice. Renee deja ramase acolo, swinging o imensa bucata de cadru can bus în îmbinare şi organisme de şapte turbati tauri groapă. Lupta caini zacea in gramezile de fusese spart golgota lor, epuizanta toate puterea de ea şi apoi unele.

  Marilyn ţinu răsuflarea. Renee îi amintea de un tigru pe moarte. Parul blond de aur ars la jumătatea drumului şi i se dăduse să atingă până şi tăiaţi în fâşii ponosit în jurul barbia pentru a menţine foc de răspândire în faţa capului şi ei. Jeans erau pe jumătate de rasă picioarele ei de evident atârnat afară manic lupta de câini. Sângele grupate în jurul gleznelor. Ea a fost la jumătatea drumului se inclina cadrului înalte de peste si ea ochii albastru-argintiu roşu de la toate fum. Ea se învârti printre dinţi şi se confruntă Marilyn.

  - Face pinii de voi doi. I can hold off iad pentru un timp. Mercenarii captivi au Alex şi medicul specialist are Nicky! dadu din cap peste umăr. Marilyn si sansa se învârti în jurul la unison pentru a vedea haosul.

  Nu există pe plaja de aproximativ o cincime de milă de pe bus epava zicindu-confiscat o etapa care a fost stabilit pentru câteva benzi locale în spatele unui beachside cantina. În centrul acesteia, ar construit doi stalpi de bambus masiv totem. Nick era legat de partea de sus a. Un mic fată era legat de celelalte. În jurul lor era suprapus pe mii de facturile de aur mici. Doi dintre ei au fost de cutitari dousing lor în gaz. Zicindu stătea în centrul atenţiei, imbracati acum o lunga roba albastru pentru copil şi menţinând o lanternă de mare ca ea era Statuia Libertăţii. Ea a fost de a face un fel de discurs nu puteau auzi de la această distanţă.

  Marilyn ar fi încărcată în The Fray dreapta apoi în afară de zapacita de furie, dar apoi vazu publicul. Prescott de mercenari ar fi abandonat Anahi şi personal inchiriaza, care se ridicau la aproximativ cinci baieti de încredere. Aceste incercuit un om care semana cu a păşi afară din iad, fiecare din ele fluturandu: rapiere luminoase. Anahi ramase in avangarda luptei. Trecu cu precizie de lazar, şi chiar şi pe inegalabilul Cipriano s bâjbâi la ea avans.

  - nu voi lăsa singur pentru acest!" Sansa tremura in pantofii la vederea de sora lui statea sprijinit de caini de vanatoare de iad.

  - Oh, la dracu cu mine! Du-te, fiul meu!" Renee chipul schimonosit de uimire la ea. Nu fusese niciodată verbal sustinut Alex ca a ei. Pentru prima dată. Sansa dădu din cap. Era imposibil, dar probabil era sora ultima solicitare.

  Sansa confruntat Marilyn pentru un al doilea.

  - Avem nevoie de un ajutor de la mai mare de locuri. Ca Dumnezeu şi Armatei SUA. Tu nu trebuia sa fie pe la curte? Cred ca e timpul sa-ti explica absenta. Dădu din cap. Marilyn cu gura deschisă şi închisă, dar n-au timp de răspuns. Bomba de la Harley Runner ca departamentului de politie a dat băieţii au venit de rostogolire până în nisipul chiar atunci sef Riggs aşezat cu mandrie pe ea.

  - Nu, cred că probabil că ar trebui să mergem Ms. Avalon pick baiatul ei până la şcoală. Am Armatei SUA parte acoperite." Riggs se îndepărtă ţanţoş în jos cu un zâmbet arogant. Era îmbrăcat în haine de simplă şi a avut o politie walkie in mana libera.

  - prins cu vrabii, copie? Trimiterea de coordonate. Întregul Armadei spaniole a decis sa se arate la pentru acest partid, domnilor. Ma unele capacul de aer în timp ce vă aflaţi la el. Se vorbea în radio în jurul un dureros de zâmbet larg.

  - Ce dracu?!" Marilyn şi şansa de a vorbit la unison.

  - Ce, aşa băieţi sunt singurii care poate încărca off la Mexic în desfăşurarea activităţii de justiţie? Când şi Renee ştearsă oraş pentru a merge după copii, am fost greoi investigarea a diavolului de infractiuni. Am ajuns conductoare din toata Durango. După Zombie Apocalypse bãiatul a inceput toata lumea e o politie pronosticuri. Am stabilit sa contacteze U.S. Maresali, Feds, Departamentul de pompieri şi pe cineva care ar ascul
ta. Eu de îngrijire şi păstrarea Durango in maini deputatului meu şi stabilite cu Politia federala în pesmet de praf si pirotehnie urme. Apoi de frontiera mexicană de patrulare s. FYI, ele sunt grave PO'ed cu y'toate despre un special poarta ca lebede a decis să prăjiţi. zâmbi şi le făcu semn pe. Avioane si elicoptere incepu sa descinderea din cer.

  Marilyn izbucni in lacrimi de bucurie ca federală şi agenţi de mexican venit ieşindu afară lambriuri. Ea chiar a recunoscut Vestitii SUA şi mexicane militari care vine peste dune de nisip. Acest cosmar simţea izolat până la acest punct, dar acum stia ca lumea a fost vizionarea. Acuzatul fusese condamnat singuri. Parca Durango picătură stiinta procese nu ar mai fi necesar.

  - miere, permite mine. Sef Riggs încărcată în The Fray de câini de atac şi îşi scoase Smith şi Wesson Model 29 coborându-le precum lăcustele în vîntul deşertului.

  Marilyn bucuria lui a fost un moment de prea mult timp de relaxare. A auzit un strigat asurzitor şi se întoarse. Sansa a fost deja pornit în direcţia aceea.

  Alex ar fi tipat. Momeala setup au fost ridicate până pe dollies colcaie de mercenari şi cu roţi la un loc în primul rând de sacrificiu. Discursul lui zicindu au fost incheiate acum şi dădu drumul torţă în grămezile de bani. Baietii lui Cipriano s eliminau 20 la 1. Nu ar fi putut vigoare lor spre al lui Alex setup sau de etapa.

  Era până la Marilyn acum. Era împotriva în jurul 200 piraţii moderne de escroci, dezertorii U.S. ofiteri navale şi, zicindu-chip dement adepti. O femeie, a ars, underfed, epuizat si ingroziti ca femeia. Inspiră adânc.

  - Bine, e show timp. Fără durere nu există câştig, copil."

  Capitolul 16:

  Doar pentru că ar fi făcut acest lucru înainte de a nu avea Nick cumva deveni expert în arta de a muri. Era ingrozit ca ambele ori înainte. Acesta a devenit familiar demarării de boală în partea de jos a toată fiinţa sa, în special atunci când îşi aminti că Prescott Proiectul a eşuat pentru a inventa un mod de a induce Lazär sindrom după obiectul ars. Avea sa moara si ca avea de gand sa ramana mort.

 

‹ Prev