Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 85

by Josh Law


  Peyo zdołała toczyć przez płomienie. On lazł i pomogli Nick i szansa, że pociągnięty aleks wolny od jego łańcuchów.

  Marilyn doszła do skraju waląca się scenie, nieprzytomnej Bacardi na jej barki. Wejrzała nad chaosem. U.S. Navy została zamknięta w zatoce i były ostrzeliwujący piratom. Meksykańskie Armia zaczęła się ewakuacja plaży i zablokować miasto. U.S. Marshall, agentów federalnych, oraz Komendanci Riggs na trybunie honorowej Anahi's ścieżki w areszcie, a teraz porusza się na Snake'a i jego ludzi i Ashe koledzy wszyscy pochodzili nadal rozpartej w płomienie.

  Nick podciągnięta a chybotliwego aleks w dół od podwozia na swoje barki i postawili go na nogi, wyciągając go blisko siebie. Aleks załamałby się przeciwko jego bratu duszności całkowicie catatonic przez chwilę.

  Renee pobieranych przez dym, nogi nadal krwawienie, przytrzymując jej autobus frame club jak Louisville się ospałe, gotowy do wykop pośladka i imię.

  "on jest sprawny? Ci chłopcy smakowało?" - powiedziała, kiedy kaszlałem górę dymu i wstrząsnęło jej swędzenie nowych włosów wyciętych z jej oczu.

  "Everybody's będzie grzywnie." Marilyn wręczył Bacardi's limp sluzacy do hazardowych i osiągnięciu zebrali bracia blisko siebie.

  Peyo przyjrzała się nagle, oczy się szeroko, włosy sterczące na końcu. Aleks dostrzegał i podparł się ręką i wszystkich wokół.

  Cipriano przyszedł idąc przez dym. Miał miecz w jednej ręce opadające krwi wzdłuż plaży. On dalszy chwyciły Anahi selekcjoner w innych, pozwalając jej swing jak wahadło od jego palców i ślad krwi w X-kształtami całej masy.

  "Jaki jest ten utwór? Używałam do kochania jej, ale musiałam zabić?" rzucił głową na Nick stopy mężczyzny. Stanął prosto, kiedy odgrywałem rolę szczęki.

  Sceny, które się za nimi zaczynał przypominać jakiegoś rodzaju zlecenia. Wszyscy oni wiedzieli głęboko w ich kości, że był to dopiero początek czegoś znacznie większy niż dziś. Pragną oni mieć siłę, aby stawić czoła jutro?

  "Twój Pappi postawił świat w ogniu, wiesz, że dzieciakiem?" Cipriano spoglądał wstecz. Biorąc pod uwagę ich sytuację, no jeden był naprawdę wszystko, zbulwersowany, miał ciągnąć pozbyli się secesją Sicario.

  "będę w spłacie jego długów 1950-2000 aż przyjdź królestwo nie chce mi, Senor?" Nick's pobocza nieprawidłowo naciągnięta. Aleks studiował go w milczeniu, oczy unoszą starsze niż Boga. Cipriano połknięty i skinął głową, świadomie, uczucie dla chłopca, który zawsze będzie uruchomiony od świata.

  "Masz rację. To nie koniec to dopiero początek. Grzechy ojca wieńczący połowę Meksyk w ogniu." Marilyn wyglądała pod wiatr.

  Cipriano wyglądała od jednej osoby do następnej w cichej kontemplacji.

  "My chłopcy i ja, mamy do ścieżki. Hyperiona długów płacić zbyt. Looks Like everybody's pośpiesznie Meksyku złota ponownie, 'manito, tylko tym razem twoja krew jest kopalnia. Powinieneś z nami. Wszystkim państwu, pójdź z nami. Nie możemy dokonywać obietnic, ale możemy dać Ci ochronę. Tego rodzaju, że jeden rozbójnik daje innym. Ponieważ szczerzy, nino, nie ma prawa i żaden kraj, który może ochronić cię przed czarnym rynku. Jesteś o wysokiej wartości pozycji teraz. Ty i cała Twoja rodzina…jeśli miałoby mi dokonanie wyboru chciałbym rozważyć przejście podziemne." Cipriano połknięty, uczysz Marilyn. On wiedział, gdyby nie było żadnego oporu byłoby od Nicky's acz nieustraszoną mama.

  "Możesz żyć znikającej ludzie, prawda?" Nick połknięty, patrząc od Cipriano do Renee. Ona skinął głową i pociąganiu do przodu.

  "Nick i Alex są dorosłe i mają mówić za siebie jeśli chodzi o imigrantów i jazda. Ja, z drugiej strony, jestem prawnie odpowiedzialne za wszystkie inne Prescott dzieciaków. Jeśli zaczniemy rozmawiać zniknięć, następnie porozmawiajmy uprowadzenie 30+dzieciaki z Durango, Colorado." - powiedziała szutrowe jej zęby i złożyć jej ramiona.

  Cipriano patrzył z Renee do Marilyn.

  "Jaka jestem sugerując będzie dziełem życia w biegu. Przemieszczając się z miejsca na miejsce, kraju. W większości krajów wyspiarskich oraz miejscach południowej części Brazylii. Może nawet sprawdzić w moje osobiste hotel w Darien szczelinę w zimie, kto wie? Jest to nielegalne. Jest to ryzykowne. Będziesz patrząc przez twoje ramię od teraz." wyglądał na Marilyn wiedząc że chciałaby mieć ostatnie słowo.

  "zdajemy sobie z tego sprawę. Hej, mamy swego rodzaju lewego kwestie prawne za gdyśmy palone plotu, który oddziela meksykańska z Teksasu. Tak, tak, Porozmawiajmy o płatności." Marilyn skinął głową. Może nie uwierzysz, jaka była zgoda zbyt lub w trakcie jej życia na trybunie honorowej.

  Cipriano skinął głową.

  "Brak narzutu, Carrar. Znikającej i Prescott dzieci zapisuje wszystkie nasze skórek. Widzisz, jestem oferując ci tag na przejażdżkę, ale reszta należy do ciebie. Kucie na żywność, survival, to do ciebie. Ci wszyscy muszą całkowicie być odnowione. Nowe stroje, nowe nazwy. Jest to koniec życia, jak ją znasz i na początku kolonizujące muły własne małe prawo do życia."Cipriano patrzył na swoich mężczyzn, którzy stłoczeni wokół z wymaganą w umowie.

  Marilyn westchnęła. Wejrzała do Renee, który skinął głową. Marilyn zamknięte oczy i cicho liczyć do trzech.

  "Dobrze, chłopcy, zgaduję nasz następny przystanek jest Durango. Zamierzamy zdobyć rodzeństwa. A potem… cóż, Bóg wie, co wtedy".

  =Turkish version=

  Cehennem Para~

  Kanca~

  Kadın ona yaslamış omuzları karşı mermer mabetler, Amerikan tarihsel gerçekliğini. Bu işaret, günlük hayat ve Afterlife havasının bir. Kadın bir özel detektif, sadece bir kişi bilgi.

  Kadın rolümüzü oynarken, 45 Sıpayı İsa onu hissederek kalp dayak onun parmaklarınızın ucunda. Kadın, onların izinden. Çakıl, kum, onların ayakkabı, dosyalama, kaldırımlar, gazap. Ancak, ABD Capitol takmadı, acı durum, metastasize içinde parametreleri.

  Marilyn Avalon hiç düşünce onun ömrü. Elinde ona nefes duygu. tehdit adrenalin için kullanırsınız. Bu saptırma çalışmak zorunda. Kadın, canlı, açıklanamaz kadın tanık. Onun oğlu'nun yeni diriltildi ömrü tabi.

  Elinde ona nefes. Doğru Sarılmış, rüzgar sesini duymak, tartışma, ses, onun kalp.

  "Biz kayıp…" adam başladı. bir kamu çöp ve gömdü parmakları kendi saç.

  Arkadaşı, orta yaşlı bir kadın ağır bir Boston-tatlandırılmış atama.

  "o sizi, çocuk, daha sonra plan atmış doğrudan cehenneme! Biz onu gerek! O ölü için 7 ay. O kesinlikle zorunda bir şey görmedim, diğer tarafı. Ashe , Onu sorguya çekecek…" Diyor geri çevirmişti ona-.

  "Bence bu çılgın." Adam çok kalın kendi iyi.

  "Kesme! Edersiniz beni flambéed!" kadın delikli onu göğüs söyledi. Şimdi bir inliyor ve sarstı.

  "Bunu, gerçi. Kabul, biliyorsunuz. Yoksa herhangi bir gerçeği, ne çılgın braud tutar öve öve bitiremedi, sonra bile kötü. O'nun artık borçlar göndermek için alt kattaki. Yürüyüş Ölü, broşür zarar biz derslikte. Şimdi, üst taraf, çünkü kendi kendine saygı politikacı, ile ilgili kan rite suçu." Adam atmış, yaka ve yuvarlak gözleri.

  "Ben dikkat eğer ben. Kadın olabilir - bat house çılgın, ama bütün ortaya çıkmakta, bunları onun her sözü veriyorlar. Bu çocuk, yüksek öncelikli bir madde, kârlı bir pazar olan superstition. Kendisi de bize anlatın yoksa herhangi bir gerçeklik, çarşısı, din. Kadın isteyeceksiniz. onu tekrar cehennem çökmesi onun borçları." kadın gülümsedi ve ona diş gritted ağlayışımı işitti.

  "No. Biz avci gönenç, Linda, katiller." Adam geri çekildi, dehşete düştüm.

  "Oh, şimdi zamanı değil, bu memurun ilgisine katlanmak zorundadır, Jeremy!! Biz de biliyoruz, biz bunu buz, çocuk Ashe, çağrı, ne gider Lady Sicario, işi. Ve ben de biliyorum, kötü, Şeytan'ın. İstediği şey, Ordu Prescott'in boys. Cehennem, o borçları toplamak için alt kattaki çok. Tüm bunlar. Bu nedenle, bir açıklamasında, garip din. Bu nedenle onlarda bu bütün "Medyayla" bir şey, bir sonraki seviye, tuhaf." Linda, y
uvarlanma gülmekten şimdi.

  "Neden çocuk yapılsın mı? Tüm passel, rehab bir yerlerde , Virgin Adaları. Bazı vardı ölü uzun ve muhtemelen biliyor, onların etrafında bir çok daha iyi. Ontrol, duydum bir eski kovboy onlar oydular, Durango'nun tarihsel boneyard olarak kir-gafi̇l avlanan bu 1862!" Jeremy ovularak kurulanmalıdır, göğüs ağrısı devam ediyorsa ve kırgın, Linda'nın blow.

  "Kolay, aptal. Bu çocukların elbette lideri. Sadece bir şey yapmayan, için, ödünç süresi, eh? Kendisi gibi Rab Lazar sunmuştu. Ciddi, kovboy ve. lanet olası hortlak. Herhangi bir, saçmalık, Halloween Film gece bizim eski fakat bayağı değil, gençler, chucklehead. Ben konuşma düz-up taktik savaşları gerçek kişi aslında rose. Ölü!"

  "Evet, tamam, bunu, doll face. Siz tüm sadece konuşma tam ortasına yerleştiren eğer bana sor. O'nun bir yüksek okul mezunu değil hortlak, Kapak!"

  "o! Ona bir kaç yıl, onu almak için stewing, suları…Plus,, Yeraltı, evet mi? Eğer tüm bu dini hokey personel, gerçek, O'nun for Eternity. O, askıda. Twilight zone Millennia, alt katta. O, çalıştırdı, pansiyona Lucifer tüm biliyorsunuz!! Bir şey , bugüne kadar olduğu gibi, batil i̇nançlari olan dünya ile ilgili, çocukların adil oyun. Ve bir yaşam, adil bir oyun. Biz ya, gold rush, bu, ya da biz kaybedecek şansımız için sicario kadın!"

  Onların sesleri başladı yazdırma kafasında biriken kağıtlar kayıtlarınızın büyümesi gibi başka bir yuvarlak köşe.

  "Nicky…" Marilyn'hyperventilating. Kadın çalışıyor. Bence daha fazla beyin ona, devam. Kadın, taze, nakit. Hiçbir uçuş veya, Sermaye, çünkü ağır haykırır, ayağa kalkarak korku terörle portallara çevresinin Prescott Proje ve Durango Bırak Bilim deneme.

  O geri onun araba. Bu zamanda AWOL. Sürücü tüm gece ve cesur bir cehennem ve yüksek su gangbusters stil eğer vardı. Onun bir sonraki hedef, Durango, Colorado. Kadın eve onun oğlu.

  Bölüm 1:

  "Hızlı düşün!" Nick geri çevirdiği bir Pepsi'in kardeşi.

  Alex keçe bütün vücut birlikte kahkaha ayağa o gülümserken soda mid-hava. Kardeşi sat yeni Harley Bomba Kızağı, polis gücünün, her bir teşekkür ederiz. Nicky , KÖPEKLERLE KOVALAYAN, serseme çevi̇ren kahkahalar başarıyla sahip ürküttüğünü kardeşi.

  "Tamam, kolay, tiger!" Alex bir el, bir sinir spesiyalitelerinin tadına bakabilirsiniz. Nick tokat yediği, diz kapağı ve kafasıyla onaylayıp sırıttı impishly.

  Yaz aylarında gece wafted onları hoş kokulu, kır çiçeklerinin açtığı bahar mevsiminde ve Tiki el fenerleri, etrafı Santa Bianca'nın arka verandada. Bu koku havai fişek ve kavrulmuş doğum günü pastası yönü, çocuk ev.

  Bugün bir çok özel bir mekandır. Birçok Prescott Proje çocuk açık 18 ve mezun yüksek okulu ve foster sistemi, hazır, kendi. Bu şanslı kişiler, Nick Avalon ve onun yarı-kardeşi Alex Prescott. Bu, ancak kritik, yaklaşan yetişkinlikte bu olabilir, tek nedeni bu gece çok önemli. Bu daha çok, çünkü asla ortaya çıktı..

  Nicolas Avalon ölmüş bir yıl önce bugün. Ancak burada sat, gülümseyen, kedi, yemek, kanarya, Pepsi dengeli, ekstra uzun bacak'ın diz.

  Alex kendimi onun boğazı büyüyen sıkı. Geçen yıl, mutlak cehennem için ona. Nick vardı, onun mezar bu tarih, Alex da intihar bugün. Bardakları yapılması planlanan aylar önce , yıldönümü, böylece bunlar semboli̇k olarak bırakın, dünya, aynı gün.

  "." Alex ve ittiği kardeşi, böylece de arkanıza yaslanın ve motor bisiklet. O ziyadesiyle memnun olduğunu artık Nick'ten döndü.. Bu güzel canlı ve bütün. Burada onu bir yaz gecesi.

  O zorlayici olarak ulaşıldığında bir kolunu Nick'in omuzlarındadır. Bunların sık sık fiziksel affirmations bebekle tamamen bilinçaltı. Sonra, çift-kan pıhtılaşması tıbbi prosedür vardı kayıtlı yaşamlarının, gece, baba ve onun zanlı ölmüştü, istediğiniz, davranış şekilleri aynı ikizler bazı yönlerden , bir olay yok, araştırmacı doktorlar kapsayan, yasadışı Prescott Projenin bu şekil.

  Silence'larda ve Alex baktı, derin uzay, soda açılmamış, diğer taraf.

  "Olmasina Karşin bu zaten, barda Yahtzee!" Nick, bütün yüreğinizle sevindiniz açık bir avuç içi, kardeşi kalp.

  "kusma önlenir ne?" Alex yanıp sönmez, kardeşi öküz ölesiye, onu uzun bir süre için, onun burun seğirme.

  "Eve, Alex. Bence siz bilirsiniz."

  "Oraya giderken, ben de bir fikir ne hakkında konuşuyor…"

  "Bugün. Geçen yıl. Daha sonra etkili tuhaf tüm gün değmeyecek. Ben de gittikçe bir sürü bulun bakışlar ve rastgele kucaklama, başka herkes. Bu weirding bana biraz." Nick yuttuğunu ve başıyla. Bu konu, sabit, herkes için, ama onu en çok. O nadiren iz, toprak. Nicky değildi. ele ölülerin. Bu kararından şaşkınlığa ve onu kendisine hissi glaringly.

  Alex shuddered ve dayandığı, kardeşi, kucaklama, yan.

  "I-uh...I can't talk. Üzgünüm, adam. Siz…. I testere bunun iki kat." Alex aksıra tıksıra geçirdik.

  Nick kapaklı ense, Alex'in ağzı, açık avuç içi. O shuddered dönüş, orada olduğu gibi asla bir gün olur, bu onun arkasında ve duygu değişik hayaletli. Kadar söyledi.

  "HATIRLIYORUM…" Dedi isteksiz, korkmayın, Alex, sanırım o freak.

  "Size ne?"

  "I unutmayın,…burada değil…unutmayın-ehem- ne olduğu gibi, bundan böyle." Nick oturdu uzun boylu, güzel, Alex'in tutuşan zümrüt gözler.

  Alex yuttuğunu ve başıyla.

  "Bana…" Sonra bütün olup bitenleri, istediğimizde akılsız, inanıyorum Nick.

  "I-" bütün vücut bizi oyaladılar ve onun kaş uçakla, üst. Alex biliyordum anında bu değildi, anıları. Bir şey çok yanlış.

  "Nick?"

  "aşağı!" Nick attı kendini, kardeşi. Alex kendimi onun çene matkap toz ve ısı, Bianca'nın arka duvara çaldı. Yangın sarılmış, çim. Bunlar yakalandıkları bir alev bir an için. Nick süpürüp Alex'in kat eme, tırmanma, bisiklet ve yüksek devir kapalı, gece.

  "Hangi-?" Alex'in kulakları da çalıyor. Ahiya Nick belde olarak shot kapalı, karanlık, Coloradoan orman, çevrili, foster ev. Onun kalp, delme, i̇pucu, onun dili. Bu oluyor. Tekrar değil. Bunların gün kovaladı, İblis de geçmişi. Bir şeyler söylemek, çocuklar, üniversite ve etkileyin, onların, kardeşlik.

  Şimdi değil. Nick Park, bisiklet, bir banka, kırmızı kil. O rahmimde kapalı, ellerini yıkmak, onun saç. O kazılmış, ayak parmaklarını, mühendis çizmeler, kir, tekme ve süpürme kadar topraksız düzenli bir bira soğutucu.

  "cehennem, Nick?" Alex, soluğunuzu kesecek.

  "tipster çalışma ben için yaptığını Başkanı Riggs? Temizlik Babam'ın mess, ratting hangi sol, laboratuar ve silah ve onu Dr. Swift'a Zombi kampı mı? Size ne, soğutucu, doğru mu? Bakın, Alex, biliyorum koyuyorlar. I gerekiyordu,, yakında buldum, ama bakmak için bir kez. Şimdi ben memnunum hiç, kanıt, çünkü biz. Onlarda tehdit bizim gazillion kardeşler ve Yuvarlanıp Giden Babam Vierra. Tüm bilmemiz gerekiyor!" Nick, bir mil bir dakika kırdığı, soğutucu açık. Alex geri çıkmış gibi bir tüm-star baseball player'Nick'in yan baktı, soğutucu.

  Çok küçük, tüfek sürece bunlar dismembered. Bunlar olmasaydı yeterli deneyim güvenli yeniden bir yarı-otomatik tüfek . Bunlar, istediğiniz oturmaları için, çok sayıda tabanca, yüzünden dönek babam derlenmiş vardı, "süper asker".

  Alex gritted onun dişleri de caka satan kusma ve gerçekleştirdi tüm aile tehlike. Kendisi olabilir genç, ama hiç aptal. Kim olduklarını, bu insanlar sonrası Nick. Istediğimizde, en iyi laboratuar rat ve en militan. Birileri, yine kendi babam'ın köşe veya birileri istediğimizde yapılan vaatler ve başarısız onları gelip repossess ne olursa olsun kendimizi de. Bu Nicky ve kalan Santa Bianca'nın çocuklar hepsi Prescott'in çocuk sonuç olarak, onun sperm bağış , proje.

  Holding'in nefesi, Alex rifled kadar bir Sovyet döneminden kalma PSM. Nick törpülenen birkaç eşleşen dergiler için ender Rus tabanca, soğutucu taban ve bunları Alex'in sallama avuç içi. O da bir gün ışığına jet renkli Eriha 941 pirinç kakma.

&nb
sp; Kendisi aldı inceliyor. Orada, bir depresif bir adam bir kapak ve ri̇da a raven perching ya ayak her omuzlanarak. Tüm i̇skelet'in ayakları, süslü sözcükler San La Muerte.

  Nick ve Alex karşılıklı tuhaf bakışlar.

  "Haydi!" Nick başıyla'in kardeşi. Bunlar üç sıçrayan ilerlemelerden geri bisiklet ve motored kendi çarpıcı ev.

  Bodrumda çamur odası, neyse ki sadece bir şey patladı. Bunu değiştirdi, evi ve split klima, zemin, bir kaç üst kattaki odalar. Nick, düşünmeden. Alex tuttu onu, emniyet kemeri ve onu geri bir duş, işe yaramadıysa pislik geldi. Yangın, yayma, bükülmüş ahşap ve yakalandığı, oturma odası yangın.

  Alex'in kilidi nefes ve Nick, dikkatli olun. Yüzüstü tüm kendi dikkat rüzgar duyunca, 16 yaşındaki kızkardeşi Sally çığlık.

  Nick çekmiş, kısa kardeşi üzerine, omuzlar ve onu yukarı deliği. Alex, mutfak şimdi. O ulaşıldığında bir el tutma, bükülmüş off-axis kabinleri ve kendisini daha fazla oda.

  Tam yükseklikte, Nick ayağa mesafenizin yaklaşık 6'6". Onun başı VARA YOĞA KARIŞAN deliği zaten. Alex, sadece bir şekilde çekin, ince ama 4 inç uzun boylu kardeşi. foundation.

  O ulaşılmış ve bunun bir sandalye bastırıp Nick'in. Nick çekmiş kendisi yarısına kadar, Alex uğultu, gerilme tutar sandalye 1441. Nick'in mide nihayet gömme, zemin ve onun itilir ve oda onun dirseklerini, tanıtım bir homurtuyla bir dolaşık öbek tarafından çevrelenmiş alev.

  Net, delik, iki kardeş gösterici kendi oturma odası. Sally, zorlamalı bir çin kabinesi, zaten olağanüstü.. Göz yoran, dayak, duvarlar, kadın başladı. cam kapılar, kesici ayakları onun cep telefonlarını okula getirerek. Kadın inledim ve çığlık attı.

  "off!! Eller nerede bakınız, punk!" Nick geri çevirdi, saç, yüz ve eğitimli, tabanca, küçük şekil durdu, gardrop.

  O şaşırdım. Küçük bir Asya kız. O ağlama, gözle görülür biçimde distraught. Kadın onu salladı.

  "Yo hayır quiero-!" Onun sözlerinin distraught İspanyolca, ama o, Japon. Nick, kafamı karıştırdı ve durmuş, parçaları. Alex o birimize tabanca ona.

 

‹ Prev