Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 86
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 86

by Josh Law


  "Bizim kız! Siz onu öldürmek!" Diye Orkney üzerinde yer alan, tabanca, çığlık kendisi gerçekten çok genç kız.

  "Por, yo hayır quiero-!! Mi mama. Usted tiene que ir…"Kadın distraught. Onun sözlerini hiç yapma daha mantıklı hatta yerel bir İspanyol-hoparlör. Alex vardı bazı İspanyol yüksek okulu ve onun belli sözcükler çoğunlukla. Nick şarjlı ileri, yoluyor Sally kabin. Alex, tabanca, eğitimli, kız ve craned boynuna, sanırım, sözcükleri nedeni onun.

  "Por que estas haciendo esto?"Alex fumbled için doğru sözcük, tabanca işleyip yüreğinizi titretecek.

  "Kadın'ın bunu bana. Ona gönülden bağlı mama." bir kadın, bir oda. Kadın giyimli bir cilt sıkı bodysuit , fishnet çorap. She had a tavşan'ın kuyruk asma, geçmeli ve bir kafa bandı şeytanın boynuzları.

  Nick yuvarlanmış, kabine, Sally, omuzlar. Kendisi eğitimli, tabanca, kadının gözleri, hazmeden, ona tapının.

  Kadın baktı parmak ısırttıran bir an için.

  "Nerede görmek, tabanca?"

  "buldum. Neden çalışıyorsunuz kill my family?"

  Kadın gülümsedi, gülmekten wetly onun parmak-motor kırmızı dudakları.

  "Oh, ho ho-şimdi, cielo! Ben değil, kill. Ben sadece altüst eden. Bt'nin size bahsetmek istiyorum".

  "Sonra konuşma." Nick musluklu tabanca.

  "istiyorsanız, tabanca?"

  "başlamak istediğiniz konuşma öncesi I sıvı pirinç ve kan tüm my foster mama'nın oldukça kilim?" Nick yok. Bu his korktum kardeşler, bazen ne kadar soğuk o olabilir bu yana hiç istediğimizde, Ölü.

  "Güzel. Ya da bilirsiniz, ben öldürmek için küçük kardeş" dedi. whistled. Küçük Japon kız geri çevirmişti ona bir Mosin-Nagant olarak eğilim, duvara gömme, duman.

  "İnanılmaz! Hayır, gerçekten, ne istiyorsunuz?" Alex istifa arasında kardeşi, kardeş, ve çılgın öldürdüğünden kadın.

  "Ah, böylece, asil, eh? Ben de unutmayın. Noble olanlar, gerçekten lazım bir göz. Bt'nin belirgin olmasına rağmen, evet mi? Papito, söz bana bir pay ölümsüzlüğü giyinmelidir. Bu yaptığı benim hizmetleri. Bazı ağır kıvırmayın bu köpek çok. Öldü oturmadan önce yaptığı borçları. Biz bir sözleşme! Söyleyebilirsiniz ben kızgın, evet mi? Eğer ben hemen, ben de sizin küçük aile kaplama, doğum günü partisi, barış. Bunlar, hala geri git oturma barış, eksi bir çamaşır makinesi Bacardi burada çaldı Maria! iki sahip eve beni".

  "Ne çılgın? Çocuklar?" Sally atış onun yumruklar, Nick'in omuzlar, kötü davrandı. Nick baktım Alex, dudakları titreyerek. Tek yan etkisi, kan-kombine prosedür vardı her unsurda diğer düşünceler. Zaten biliyordum nasıl görmek için devam edin.

  "üzgünüm, Sally." Nick ona slayt için zemin dış kırık dolap.

  "Ne var? Hayir! Lütfen! Alex, çok temiz! O'nun artık hiçbir şey, bu! Ve bu sarsılma Nick-He henüz hayatta yetecek kadar uzun!" Sally katlanmış, eller, bir dua gibi bir jest.

  "Kaç, lüks, ölü tekrar, kötü kız! Şimdi kapatın, ben buz!" kadın bakmış, tabanca, erkek.

  "Eve, mojitos. Adım hafifçe yağlayın. Istemez hasar paket başlamadan önce test".

  Kadın sol, sonra Sally oturma, tüylü cam çığlık. Renee Vierra birlikte Fırtınalar estiren arka içinde. Tüm bu o çalıştığı için onun koğuşlar. Kadın, hasta bir panik. Kadın bulunamadı Sally, Nick, ya da Alex, çocuklar o dışında sayılır.

  "Eve, bebek! Bt'nin tamam! Ben size!" Renee dergisinde Sally ve taban

  "Onlar gitmiş! Kadın onları!" Sally, Gözyaşlarıma kayıtsız kalma titrer.

  "Ne var? Kim?!" Renee baktı. Kadın onu hissettim mide yunus-flop korku siyah bir El Camino sarılmış, sahne.

  "Erkek!! Aman Tanrım, birileri aldı, erkek!"

  Bölüm 2:

  , Dodge Demon birlikte göz yoran, Durango yaklaşık öğle sonraki öğleden sonra. Marilyn atmış, sürücü koltuğu, ancak unutmadan, motor tahrikli kendisi, kapak, gücü, bir ten Olimpiya.

  Kadın 21.00'larseçin "Kiowas' Çeşmesi" yeni favori bar ve ızgara Durango.

  "Kadın'ın onun üçüncü Sazerac, Marilyn!" Matty Barmen bağırdı, Marilyn etmişti, eski sedan tarzı kapılar.

  Tokat yediği matty ona havlu. O şekilde temizlik perişan bir şişe absinth Renee dökmüş, onun sarhoş rantings.

  "My boys!! My boys!" Renee sobbed kadın devrilemeyeceği başka bir Sazerac. Kadın konuşlanmasının reddedilmesinin ardından, sayaç ve bir şişe mescal Gözyaşlarıma kayıtsız kalma çirkin, snot burun KATILA KATILA AĞLAYAN.

  "Ben bir barmen, evet. Bu ortalama I destek alkolizmin pençesine düşer! Size daha iyi, bazı fikir ne Nicky ve Alex veya hepimiz kaybedecek bizim tanımlama!" Matty'nin yüzü bükülmüş, chagrin olduğunu görünce Marilyn'in yüz go beyaz.

  "Oh, bekleyin, hiçbir şey bilmiyorsanız ya!! Ah yemekler, bu kötü!" Matty gritted onun dişleri.

  "Ne var? Ne oldu benim erkek? I've tahrik bütün gece ve yarım bugün!" Marilyn birdenbire militan. Başkanı Riggs onu tuttu belde olarak çalışmış yaka Matty.

  "kolay, Küçük Emin Shot!! Şimdiye kadar, kimse tam olarak ne oldu, erkek. Tüm biliyoruz, iki kız öğrenci, bir yaklaşık 35 ve Latin ve yaklaşık 13 yaşında ve görünüşe bakılırsa Japon/Latin karışık çaldı arka duvara, Santa Bianca'nın son gece. Erkek çocuklar birlikte şarj olan tabancalar, Nicky, dig, Ordu'nun gizli tüm şehir ve dönüş için kanıtlar. Ben de ona bir geçiş olmasına rağmen, sadece tasarruf Sally kime, çılgın braud had kilitli Büyükanne Evelyn'in çin kabinesi. Bunlar karşılıklı sözler ve erkek kabul etti, Latin kadın, böylece kadın olmaz dene ve göğüs fiş Sally. Bunlar kayboldu, bir siyah El Camino yaklaşık 17 saat önce!!"

  Marilyn sarkıktı, neredeyse daralan onun dizlerini bük. O set çıkışı 32 saat önce. Sonra bile yoktu henüz.

  "I've çalışıyorlar size 15 saat! I sol Washington son gece ve durmuş yuvarlanma kabul gaz alın ve bir kaçak yana!" Onun saç, ayakta, Kadın tarafında istediğiniz sıkıca yerleştiler, bir mücevher, halka'nın yuva, rolü,'Nicky anne. Resmi annelik vardı, telaşlı korumanız gerekir.

  Başkanı Riggs gülümsedi. Iyi, özel dedektif, Durango.

  "Evet, hakkında. Biz aslında çalıştığı için iletişim çok, Bayan Avalon. Sorun olduğunu düşünüyoruz, çılgın kadın olmadığı şeyler için hücre kuleleri, şehrin dışındaki. Sesler gibi bir oldukça dik bir suçlama, ancak patlayıcı vardı. Ben bunları duyunca go gibi küçük toplar ve gönderilen kadrosunun arabalar. Bazı kuleler, aslında daraltılmış ve bir kaç sadece hasarlı. Kimse, alanı iyi kapsama alanı. Tüm rayından çıkarmak. Biz çocuklar vardı tüm, çalıştığınız Silverton geri online ve vur size bir metin." Başkanı Riggs yuttular.

  Marilyn başıyla, hazır, bağışla. Bu onun bu onun oğlu karışmıştır. Gerçekten rahatsız edici tıbbi gelişmeyi siyasi bir drama. Bunlar birlikte çalıştı kurtaracaklarını, erkek, bir parça. Onlar her zaman olmadı.

  Çizim, derin bir nefes, o anda yürüdüm, bar.

  "Matty. Istiyorum bir şişe normal Aquafina. Saf H2O. Gerek sivri, her şey" dedi. eğik başı ve faturalı Renee devam eden swill tehlikeli miktarlarda alkol. Matty grimaced ve Marilyn düzenli bir su şişesi. Kadın, sip-üst kapak ve ittiği arasındaki Renee'nin dişleri.

  "Tamam, beni dinleyin, buzz-horultu, kulaklarınıza…dinleyin. Bizim çocuklar da tekrar bazı freak, şüphe yok söz bir dilim hükümet araştırma pasta. Şimdi, siz, Sober ve araba. Ben bir wingman. İlk posta ve avcılık bize bir Lady-Sicario!"

  Kadın çekti Renee onun vazelin dizler ve onun dış atış onun İsa'nın av tüfeği. Bu bir kaç saat ve bir kaç yüz şişe suyu daha önce o kadar fedailer ise gerçekten yararlı olabilir. Marilyn bir zihinsel not değil, onu donatın adlı çocuk hakkında açılan davaya devam edildi.

  "Marilyn……Siz!" diye güldü wetly onun dişleri.

  "Cehennem evet. Şimdi sweep. Bir kadın yeterince alel blow hücre kuleleri yavaş aşağı pursuers kesinlikle sol bazı tür ekmek kırıntı izi bizi takip edin!

  Bölüm 3:
<
br />   "Bakınız, şimdi kaç rehinenin daha AC ve arka koltukta oturan yolcularınız araçtan inmek yerine santral? Siz çok şanslı çünkü ben gerçekten pack ceset bu küçük trick-rider!" Latin bayan chowing down bazı meyve gummies ve çekim mock bakışlar tekrar Nick ve Alex kim vardı birlikte lassoed çok telli ve ittiği, arka koltuk.

  Nick sarılmış, gözleri görünüyordu.

  "Bu nedenle, siz merak burada, eh? Siz erkek şimdiye kadar Meksika yapılsın mı? İşte size umut vardı ve çekimlerinizi…Cidden, ben istemiyorum, gelen bazı olağandışı hastalık ve yayılma, mikroplar, my research team." Diyor ona doldurulmuş yüz başka bir iyi döşenmişti ve meyve gummies. Kadın gözlü Nick, şüphe ve tıkalı.

  "Biz, ararsanız Mazatlan, erkek. Ararsanız Mazatlan, bir sahil şehri. Edersiniz karşılamak bazı sevimli kız, kesinlikle bilin siz Sicario'in rehin. Doğru. Ben bir hitwoman. Onlar beni İblis'in kuğu. Siz de beni Anahi, benim Hıristiyan adı. Bu benim kızım Bacardi. Onun adını sonrası benim favori lezzet, Rum, evet mi? Çocuklar, arkadaşlar, ama sadece arkadaşlar, beni? Bt'nin hapis yem yoksa, köpekler! Sadece küçük bir kız. Olsa bile eski yeterli onun quinceanera"

  "Biz bile ne?" Alex omuz silkti.

  "Sakın konuşma. O'nun yapma gözler." Nick elbowed onu, tahriş olmuş.

  "Bu doğru. Ben onu. Bence O'nun seksi bir küçük salatalıklı Mojito! Tıpkı uzun bir kokteyl ve güzel bir rum var, çocuğu! Ben chew ve-"

  "Tamam, kapatma, sadece hasta. O'nun kardeşim. Siz onu ve ben de break." Nick kıllı tarafıyla bir kirpiyle aynı yatağı paylaşmak. Alex'in gözleri de geçti ve azal'in koltuk.

  "Hmm? Oh, böylece siz ve Fildişililerin nefis oyunu sayesinde buharlaşıp gitti, eh? Bakalım nasıl bir adam, sonra. Tamam, erkek, bana break bu sizin için. Öncelikle, biz, ararsanız Mazatlan. Bende bazı kişiler, bazı bozuk üyeleri ABD Siyah Ops - rendezvous, burada, doğru mu? Bunlar katkıda bulunanlar için baba'nın küçük bilim proje sadece benim gibi. Kendisi bir sürü sözler. Gerçek bir Kazanova adayı eski köpek. Söz bir doz, Prescott1 adrenal extract, hemen hemen her kişi sat için onu bir barstool. O ant, testler başarılı yakında. Herkes, güvenlik, refah ve sonsuz gençlik. Bu paradan daha fazla satın olabilir. Bir çok abd düşünce oldu. Ama eğer biraz tekila aşağı, dudakları istediğimizde konuşmak bir sürü şey, anlaşılmaz, mükemmel bir tercihtir. Bu olmadığı gibi uzun bir çekim ve yıllardır gelecekte, ama ben her zaman şöyle olmalıdır, çip, sağlarken, ürünün sıcak ve sonra bırakın kazanç biraz faiz. Ben bir sürü hizmetler için babam. Böylece güzel bir X-anma nazik. Daha ben daha onayı vardı. yazmak için bana. O sözleşmeli, benim için iyi bir sözcük benim için. Hemen extract etkindi-oldu, bunlar diriltildi. ölü sonrası 7 ay ekmeğim, mezarı, Nicolas-sonra ben, ilk doz. Başka ne olursa olsun, birlikte, küçük bir hanky panky I sözde ilk dibs. Şimdi Papito'in gitmiş. Ben yine size erkek, gerçi. Siz erkek ve ciddi sıralamış araştırma ekibi, hiçbir şey daha fazla teşhis etmek için bizi tüm ürün biz söz, hangi görünüyor yüzer. adrenal bezleri ve kan, Ordu'in oğulları".

  "Ah, bu rakam. Onlar bastı ve tüm ekip, hemen parçalar." Nick koşup ellerini onun saç, çalkalama. Alex yutmuş görünen yakın atış.

  "Evet, no. Bırakın, tuşuna süsle. Hükümetler, yönetilen tutuklanması için dördüncü bir ekip. Çoğunlukla, hükümet, uygun gördükleri ekibin eylemler. Bunlar bir kaç sonbahar adamlar, böylece bekleme , devam eden. Ekip, kaçiran, Virgin Adaları rehab daha önce fark ve üretim tekrar ara." Anahi'in gözleri bir uzak durun bakın

  "Evet, erkek neden olduğu oldukça karıştırın siyah market. Ben, rat race, önce tüm bu çılgın gitti. Eğer Ashe ve onun convention size, yaparlar, sorgulamalar olmayacak yarım kadar güzel bilim ekipleri I denir. Sonra öldüreceğim ve yanık, cehennem para, böylece geri gidin ve Lucifer çökmesi onun borçlarını onun." Anahi konuştuğunu, bir mil bir dakika, herhangi bir mantıklı.

  "Bekleyin, ne satiyorsun? Kim, ontrol, Ashe ve neden kabul kadın biliyorum Lucifer?" Nick oturdu, saç ayakta, tarafında, Bir Şey gözlerini gazetecilere Alex olduğunu unutmadan, dünya sonra burada.

  "Onlar resmen çağırıldı, Durango Bırak Bilim deneme büyük tuşuna basın. Herhangi bir sözleşme, birleşik dinler, Santeria, Voodoo, Satanism, vs. de muy bozuldu, biraz rendezvous, ölüm, genç arkadaş. Tüm bu batil i̇nançlari olan çocuklar için düşünülmüş bu iyi bir fikir biçerdöver dini yetkileri ve hazırlanmak için etken sizin ve diğerleri gibi. Bu da onların yaşam biçimini ya da bunun olduğunu kanıtlamak bir yolla, gerçek ve sadece yol, otoyol, Cehennem. Her iki şekilde de, benim tatlı genç Lazarus, hiç yana çıktı, mezara ruhani insanlar istiyorsanız size verdiği röportajda hakkında ne gibi, Kara yolu. Bunlardan bazıları, gitmek istediğiniz hatta bir adım daha. Ashe, genelkurmay başkanı, hukukçu Santeria canlı planet bugün. O'nun bir gerçeklefltirilen kongre ve sözde bir çıkmaz, dinler, tam teşekküllü bir birliktelik. Anlaşılan O'nun çalınan gevşek, onun din neyse, istifa, birçok diğer alanlar. Batil i̇nançlari olan insanlar o borcu, İblis onun ruh ve daha sonra bazı. O'nun bir kurban yatıştırılması yerine ona. Kadın araçtan, Asya dinleri, para göndermek, çok sevdim, Yeraltı, yazma sahte altın bono, cenaze. Bu onun müjdesi inanç, gönderir sizi cehennem bu size tabii ki zaten var ve biliyorum, bazıları ona cehennem para çekme, Büyükelçi ona ve onun azını borç. Ben kiralık eve toplamak için, iş, ama ben hala borcunu a shot, self-resuscitating adrenalin".

  Nick'in yüzü bükülmüş, iğreniyorum. Alex dayandığı yakın o görmektedir. Yaklaşık Anahi söyleyin ve döküntü, gizli biliyordu paylaş kadın önce yarıda istiyorsanız onu son gece.

  "geri gidin ve anlaşılır patronunuz, I've asla bir araya Lucifer ve ben aslında delikli Gates Cehennem. Ben araya Tanrı ile Ana Yolda, Yeraltı, eğer, bilmiyorum. Orada çok büyük bir otoyol sürüşü tüm Ruhu Dünya. Tanrı ve melekleri gelip sizi cennet, kurtuluş kabul edilir. Lucifer ve onun cinleri için isterseniz. Herhangi bir yol, Nirvana-aslında ve kötülük port şehir'nin şeytani ruh kaçakçılığı görünebilecek Paradise gerçekleştirmeye kayıp ve şaşkın canlar. Bir otoyol. Dante'nin kafesini Inferno. Bt'nin çok daha büyük bir yerde insanlar bu yan, cetvel gibi düşünün. Burada canlı bir gezegen ölü canlı yüzlerce galaxies bağlı tüm Kral'ın karayolu." Nick'in gözleri alev aldı, öfkelenme. Alex'in çenesi düştü. Harika bir hikaye.

  "Doğrusu, 'mmuhteşem, ben sevgi geri gidin ve ona anlatın. Sonra o kapalı hem de destek verdi. Ama onu ikna. Size doğrusunu söyleyeyim, büyük olasılıkla ikna ona da. Din bağnazlarından her zaman söyleyerek istiyorsanız tanrısal vahiy ve sonra gelir. Bunlar kapatın, psikoz, Peygamber'in parçası. Kadın cinayet göreceksiniz, soğuk-kan başlamadan önce hiç, durumda. Başsavcı'nın taşeronluk yapılan benim araştırma erkek, tek, adrenals sağlar ve emin olun ca geri üçüncü bir zaman".

  Motorun Anahi chuckling kadın içeri ararsanız Mazatlan. Orada küçük bir gıda kamyon park halinde sadece iç şehir sınırı.

  "Uno secondo,ninos. Eğer ben burada Enrique bir iyilik elde ediyoruz. Bu akşam! Onları izleyin, Bacardi". Ilerleyerek bir Beretta geri onun pantolon, She Was gone.

  Bacardi gezintisine.

  "Hiya. Dinle! Ben sadece oyun aptal kadın'ın etrafında I İngilizce konuşuyor. Ihtiyacınız olan yardım ve yeniden tartışmaya. Istiyorum en uzağa onun kadar. Işte bana yardımcı oluyor." Diyor yaslamış, koltuk, bir çift kablo makasları.

  Erkek çocuklar baktı ona soldu.

  "Eve, bakmayın bana! Üzgünüm, kardeş! Ben sadece çalınan birlikte onun için yeteri kadar uzun bir kaçış planı!" kız gibi umutsuz oldukları gibi. Benzersiz güven abd onları ortak amacı. Bunlar yaşandı, araba, hırsızlık gibi pek çok patlayıcı ve silah ve i̇ten onlara bir Anahi'in birçok eşyalar torbalar. Ardından, kapalı, Mexicana sun-set.

  Bölüm 4:

  Renee uyandım, anne, akşamdan kalmalar. Marilyn, dayak, kapağı, araba, çaresizliği.

  "Marilyn?" Renee hiç bellek birkaç saat önce Kiowa'in Çeşmesi.
<
br />   "Marilyn? Ne yapiyorsunuz geri yakında?" Renee tökezlemedi, araç başı split-SIZIM SIZIM SIZLAYAN. Batan kadın onun dizlerini kadın anıldı neden kadın peygamber.

  "Erkek…" Diye inledim ve onun karnını, aradıkları, urge, inip kalkmaktadır.

  "Ben bir kişi bulma app, Nicky'nin telefon…aldı getting dışında, Durango, çalışmıyor. Telefon kuleleri sağ dış şehir. Çılgın braud aldı, bizim erkek a birkaç IEDs, kuleleri' ayakları. Biz tahrik için Silverton, benim telefon. Şimdi ben, gaz ve boys, anlaşılan, Meksika!"

  Marilyn tokat yediği, Cin'in kapağı. Renee boşa çıkardı.

  "Hey, çaresizliği. Kardeşim burada yaşıyor, Silverton. Eğer ona iyi bir nedeni; sana kancayı bize bir yolculuğu ve bazı vites. Yürürken alın." Renee swaggered. Marilyn sarılmış gözleri.

  "Sanırım, yürüme mesafesinde bir tebeşir veya bir ilk".

  "Ben ince. Şimdi bir fikir, erkek. Bt'nin show time".

  "Evet, zaman, para, ve ben, düz kırdı. Bana bu kadar, kardeşi?" Marilyn kazılmış onun topuklar, kir. Renee yapıyorsa, onun ayak bileği.

  "Bu değil. Sonra bu yeni bir şey adı cep telefonları. Zaten ben onu texted, evet?"

  Orada, ani yüksek devir, bir motor. Parlak mavi 80' Dodge pikap birlikte yuvarlanma, otoyol.

  Istifa dışında genç bir adam, açık sarı saç. Onun botları daha kırmızı kil yanmış onları fazla şase çevredeki sokak. Yok, o büyük olasılıkla 6'3". Marilyn yuttular. O, ama bir avuç yaş büyük oğlu.

  "Ren…" Dedi, baktı kardeşine uzun bir anı, dudakları bükülmüş, bir acı yüzünü buruşturuyor. Geçenleri biliyordu.

  "Biz bir bit, tanı, çocuklar, Şans. Sanırım bize yardımcı olabilirsiniz?" Renee yeşilliklerin onun parmaklar hastanın jean cepleri ve tarafı incelmişti ve onun çene göğüste cüretkar.

  "Ne tür bir sorun var mı?" Şans Vierra Marilyn görünüyordu kuşkuyla yukarı ve aşağı.

 

‹ Prev