Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 87
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 87

by Josh Law


  "Tıpkı Meksika mafyası, kaçırılan oğlum." Marilyn yuttular. Bu adam sadece bir çocuk kendisi. Bu adil onu sürükleyip bırakın.

  "Nicky Avalon'in mom, sağ mı? Bu oğlanın beni, daha sevimli I can say. Biz önemsiz kazıma iş ortakları veya biz de önce ve öldü. Ama, o tarihten bu yana bir geri dön. Bence bu zaman onu ev, ardından. O bana borçludur 20 dolar." dedi. Bir hücresinden gaz, geri, forklift.

  "İyi haber, ettik, araba şey. Bu kolay bir düzeltme I benim tutun forklift depo görülmeye değer, her zaman. Bu şey muhtemelen sürer yaklaşık aynı. Silah, sabit ya. I bir bütün demet nick getirmeden önce my bed".

  Teslim Marilyn can ve ardından 17.5 forklift'in bed.

  "Bakalım, bende bir başmeleğin seslenmesiyle, Renee ve Mossberg 500 Taktik Persuader, Bayan Avalon." şansını geri çevirdi Renee hem yüksüz silahlar ve kadın onları yakaladılar mid-hava. Marilyn bittiğinde doldurma onun deposu ve onun sol için av tüfeği, telefon çalan başladı.

  "Bir saniye" dedi. koparmış, serbest, kot ve yanıtladı.

  "Evet, bu Marilyn Avalon, Sarı Uyarı sistemi?"

  "Konuşma, eksik çocuk, Bayan Avalon. Ve erkek benim bakımlı güvenli rehineler önce benim çok akılsız kızım oldu."

  "Kim bu? Nasıl oldu bu?" Marilyn'in kan gitti soğuk.

  "Oh, I sizce kim. Siz de beni İblis'in kuğu, ama, eğer isterseniz. Sanırım, eğer size hücre kapsama anlamına geliyor. getirdik, bir at Durango, eh? .-benim, eh? Bilmenizi bende tırnaklar üzerinde çok fazla. Ben sadece çektiğiniz oğlan, çünkü ben onun ihtiyaç adrenalin örnekleri ve personel. Ne Ordunun yapma, Ölümsüzlüğü, Meyve Suyu, söz bana onun gerçek sevgilisi- bazı çok. Şimdi bir bebek, aşk, Ordu, böylece hiç bu kadar grudging beni arayan küçük bir şişe serum, eh? Neyse, eğer iş bana çocuğunuz olacaktır. Eğer değilse, ben de kendisini. Daha iyi umarım almak için onu ilk. Diğer insanlar onu istiyor diğer nastier kullanır. Ben ona bir iyilik kaçiran ve onu bekliyorum ve aynı tür saygı." Kadın onu kaybetme sabır. Marilyn, onun sesini chambering ve daha sonra yavaşça kolaylaştırma bir tabanca, alıcı emphasis.

  "için teşekkürler. Şimdi, bana kibarca ilk kişi, size yemek büyük bir kazığı, eşek turds ve die. Ben , kızartılmış cehennem ben yardım siz zarar oğlum veya ellerinizi en tartışmalı tıbbi extract bilinen insanoğlunun mevcut." Vierras, öküz, Marilyn geniş gözlü.

  "Kavurma, Cehennem, bu oyun, Senora. Emin beat?"

  "Nerede ve ne zaman?" Marilyn gritted onun dişleri. Renee tutulur onun üzerinde ellerini onun ağzından, dua jest ve sidelong en. O omuz silkti, kelimelerle anlatılamaz.

  "Acapulco. Ben de orada. Ihtiyacınız vahiy olduğunu ve yer. Eğer I. erkek ilk, Ben de onlara. Belki de bunları." İblis'in Kuğu kapattı, Marilyn'in kapağı.

  Kadın için, Vierra kardeşler.

  "Hala bana yardımcı mı?" Diye bir kenarı en şans katlanmış olan onun kolları.

  "Siz, çılgın lady. Çılgın gibi, Nick. Sesler gibi ayrıntılı açıklamalı'in çarpı Santa Meurte roadies, ha? İlaç Alex onunla birlikte çok, gibi görünüyor. Ayrıca, tamam. Ben size yardımcı kaçırdığınız, böylece kalp atışı, saçmalık, onu deneyin." diyen winked göstermek olduğunu belirtti.

  "Ben geride izleyin eski mavi. Gibi Görünüyor. Biz küçük bir yolculuk".

  Koştu, forklift. Marilyn ve Renee bir bakışta her diğer ve paketleyip hava alanı taksisine atladım, Demon. Bu uzun bir yolculuk, bir sicario'in tehdit asma, başlıkları. Ama onların erkek gerekli. Bu da sadece bir bahane için gerekli yüz ölüm, Cehennem ve mezar.

  Bölüm 5:

  Gölgeler kaynadı. Erkek çocuklar ve Bacardi hiç bakınız Anahi'in erkek, ama biliyordum, yoksa kapatma, onları, sıkma, web gibi görünüyordu sürekli olarak toplanması ve ayaklar.

  Nick dayandığı çevresinde bazı metal çöp kutuları, Eriha temkinliydi, clammy avuçlar. Köpekler de hareket streetways. sokak yetkileri vardı paylaşımdaki peşin olarak arama ve onu sürükleyip, bir bounty veya başka bir.

  O yutulamaz ve sidelong görünüyordu, Alex. Kardeşi, gözleri bu ceza zihinleri sadece broşür, varlık onlar geliyordu gidişimiz. Alex çok kritik bir denge ve Nick'in universe. Hiçbir şekilde de kendisine götürülmek zorunda kapalı bazı tanrı-terkedilmiş lab.

  Ağırlığı, Cosmos, Nick'in omuzlarındadır. Diye düşündü istediğimizde önce ne olması gerektiği şekilde bir adam. Anlamıştı o kapanıyorlardı, burada kum süpürüp bakıyor, ararsanız Mazatlan'ın shorefront. hiç bu kadar yanlış.

  Kapanıyorlardı Bacardi yakın kendisine ve dayandığı yakın onun yüzü.

  "Sesini Historical Society, Şeytan geliyor, I."

  Nick eğirilmiş yakından onun gözleri dolu.

  "istediğiniz escape. Mutlaka iman, gerçekten bitti".

  "Bu, sizin için hangi kartları, hangi araçlar yoluyor, arsenal." kız winked.

  "Ne tavır?"

  "Biraz eğitin. Bir pazarlık burada ve orada. Sonra bir ara. Üç abd split, sonra I al bize bir bilet, Anahi benim cantina. Siz erkek, mamas. Biz de düşünüyoruz, mümkün olan her oyuncu bu oyunu biz, hareket eder." Bacardi ona ovularak kurulanmalıdır eller. Onun planı işaret gibiydi.

  "No. Istemiyorum, annem bu." Nick birdenbire anlaşmadılar. Alex başıyla.

  "O'nun sağ. Geçen zaman farklı. Olduğu ev ve orada dolaşmak . Bizim anneler, karişan bu saçmalık bu. Bt'nin bir plan B."

  "Ay! Biliyorsunuz, mamas, görünümlü, neyse!" Bacardi kazılmış ona çivilerle hastanın kalçaları, karmaşa.

  Nick ve Alex baktı. Bir kez daha belli, ne yapmaları ve nefret için kendilerini.

  "alışverişten söyledi, evet?" Nick gülümsedi sheepishly. Alex kapalı gözleri, hatta istemeye eğlendirmek için düşüncelerini bu hatları.

  "ne olacak?" Bacardi birdenbire korktu.

  "Siz isterseniz, anne. Istiyorum, anne çok. Yaşam bu bir artı, ama haklısın. Annem ve annem, bu. Kardeşim, hiçte güçlenip bu! Kim bilir başka kimler tutulacağını, crossfire önce bu? Sizce kullanabilirsiniz becerileri ne olursa olsun, annenin öğrettikleri için satın alma beni bir kişisel randevu Ashe?"

  Bacardi'nin çenesi düştü.

  "Kadın öldüreceğim, aptal!"

  "Nick?" Alex, sallama, başını, isteksiz.

  Nick yutulursa, onun yüz contorted yoğun acı.

  "Alex, üzgünüm. Ben borçları çökmesi, benim kendi. Ben bunu ben oturma, ödünç süresi neyse." dedi yakın onun kaybetme nefes. Ne oldu, basında intihar. Bir pazarlık, Ashe, bilgi ve bir yol aşağı, sigorta, Alex, Marilyn, Renee ve diğer kardeşler de yürüme mesafesinde bu ayak basmadığı bir alansa idam cezasını.

  "I can't bi̇li̇nçli̇ olarak siz, adam. Ama sonra, tüm aile, kıyma blok halinde, bazı tür ucuz. Böylece ben mesafeli, kendimi biraz ekstra sigorta. Ben de aynı genler ve bütün olarak iki kuş tarttırın ona karşı taş olabilir ne satın alma." Alex yakalandı Nick'in omuz. Nick, solgun.

  "HAYIR!! Gitmeyecekler, neden başka sanırım ben katılımı bir şey çılgın! I istiyorsanız, canlı…" Nick'in dudakları açık bir muğlak rengi̇ mor. Bütün vücut Ordugahta herkes titremeye başladı.

  "I can't live yok, ama. Dilenci eklenemez choosers, kardeşi. İlk olarak, bir plan ve stick. Ya da kurban ediyoruz kendimizi Ashe satın aile veya biz, bir şey bizi hem canlı. Bu ne.." Alex güldü, sıkıcı, acı.

  Bacardi, sallama, kafası ve ellerinde onun parmakları.

  "HAYIR!! Eğer annem dışarı bulur I ayrı, Ashe ve kazık yerinden, kadın, bana haşlanmış, domuz yağı! Bu sözde için üç abd, deha! Unutmayın, I süspansiyonlu sizi!" Bacardi sonucuydu ona yumruk, Nick'in göğüs. Özürlülere ait kurumlara yerleştirilen söyledi, kız ya omuz ve onun gözden onu yüzü.

  "Dinleyin, bu, tam olarak hesaplamaya!! Ashe'nin tanımı umutsuz. Eğer istediğini ona Cehennem Para kurban kötü yeterli, kadın kabul edeceksiniz, belirli hüküm ve koşulları. I can buy, tanık koruma!!"

  Bacardi dondu. Kadın, bkz. madness, Nick'in gözleri. Oğlan sıradandı, sağl
ıklı, uzun ömür gibi kişinin yanı sıra, ama giderek hızla daha keşke fazla bir olasılık.

  "herhangi bir şekilde bana özel bir izleyici, Ashe ve sözleşme?" Nick sayılır, nefes tutmak odak gözlerini dünya çapında geniş, iç mücadele.

  "bir centilmen kulübü öncelikle katiller bu şehir. Annem, ona göre merkez burada tokat insanların yüz. Başsavcı'nın geçti tüm bunları çok kereler. Özellikle bir çok seviyorum o güzel tabanca."

  Nick baktım, gözleri dolu sürpriz oldu. Bacardi gülümsedi.

  "verdi, babam için bir "Oturumlar". It ait fahişe benim/tabanca ambalaj annenin sadece gerçek aşk, bir adam, takma adı "Cipriano, Ölüm Meleği" söyledi. en üstün sicario hiç de ile Acapulco pisti. O, ömrü, çünkü ona, emanet, tabanca ona. Kadın ihanet olduğunu ve nasıl, babam geldi. Bilmiyorum nasıl oldu, ama şunu söyleyebilirim, bir bereket, Tanrılığın. Bunu kendi satın koruma bu şehir. O bizi kendi genel Acapulco".

  Bölüm 6:

  Bunlar ancak silinir, kapıları, Meksika. Marilyn ant kadın sesi rattlesnakes bünyesindeki pirits toz, birbirlerine taş, Cin'in windows.

  Renee, eğilim, arka koltukta oturan yolcularınız araçtan inmek, tam sober şimdi. Kadın vardı, başmeleğin seslenmesiyle dinlenme, arka koltukta oturan yolcularınız araçtan inmek ve hedef. Anahi daha adamlar onun köşe fazla Bonnaroo izleyiciler vardı.

  "Biz daha iyi bir davet bu parti?" Renee wearily drew, atış'ın cıvatası, umpteenth , toz, başladı., kısır tekerlekler hastanın dişleri.

  "Bence biz konuklar onur." Marilyn yaralanmaktan kılpayı kurtulmuştu bir sınır kontrolü, aracın dediğine göre, imleçleri.

  Chance yuvarladı sonraki onun ve dayandığı, cam. O da bir dergi arasında sıkışmış, diş ve bir tabanca idarecileri, bir el olduğunu belirtti. erişmeye , yeniden kullanma ve makine tabanca yağmur.

  "Word bu yayılacak gerçek hızlı, kaçırmayın! Biz belki de ulusal TV!" şansını geri çevirdi, başını göz arkasında, toz boyalı olan onun yanakları tuğla ve gri. Orada, uğursuz gök gürültüsü, bir roketatar. Bir beton duvarlar ve Meksika sınır kustuklarını kıvılcım ve ufalama gibi fırınlanmış çamur.

  "Iyi! Daha fazla reklam, Durango Bırak Bilim Deneme. Eğer ki beni bir yerde kahve ve wifi, sonra ben de bir e-posta için jüri açıklamak benim. Size benim kişisel röportajda." Marilyn gülümsedi ve zorlamalı hopefulness. O onun telefon tek el ve onun tabanca başka. uçlarını parmakları onu denemek ve sür. Kadın baktı aşağı etmeksizin ne yapar, GPS, yakar, Nicky'nin simgesi vardı hareket yok, iki saat. Simge kayan bir ana karayolu. Hiçbir gizli laboratuar vardır.

  "Haydi, Nicky. Sakın, kahraman. Sadece bu bir süre gelmiyor Kovboylar ve Hintliler, me, çocuk!" Marilyn, telefon slayt, döşeme, gözyaşı kadar doldurularak, onun gözleri. Biliyordu onun oğlu. Istediğimizde bir yolunu buldu, İblis'in kuğu ve şimdi o kadar yemek düzenleri, kendi. Hiçbir şüpheye yer bazı tür personeli gung-ho gençlik'in eğilimi şehitlik.

  Biliyordu. Her ne kadar bunları tüm bu ani patlamalarıyla izleyicileri korkutan kadın ve insan o rat karşı talep ölüm cure fortune. Bu Nicky, bencillikten uzak, pervasız ve yeterince etmişim çekip çıkarmak için böyle bir pazarlık. Belirli bir kaç yıl, yapılan epik bir işadamı veya diplomat. Marilyn bile düşündük istediğimizde, en iyi Cumhurbaşkanı, bugüne kadar yaşamış ve sadece, çünkü onun oğlu. Bardakları deneyimli ilk ne bozuk hükümet politikaları ve kumanda yetkililer. o daha iyi.

  Araba tekerlekli. Chance'in kamyon vardı arkasına düşmüştür. Bu kıyıcılar artık bunları kaynamış köpekler gibi, Cehennem. Ya Marilyn, bir güzel çıkmak veya bunlar olacak rehineler.

  "Bence Nicky gibi." Diyor drew derin bir nefes. Geldi. Onun bir küçük smirk. Nicky olurdu şarj onları çalışırken, sanki onun ömrü.

  Kadın yapıyorsa, bir donut süpürme ve delikli, düz, kaçmak.

  "Hey! Merhaba, Avalon? Ben aniden bakacak düşman hatlarının?" Renee yaslamış, atış karıştırılabilir.

  "Kapatma, Renee. Ben sallayarak bu rodeo 1974 ve sonra geri isteyen erkek".

  Eleman, sürpriz bir atlatmış, kart yığını hiç kaybeder ve tekme. Biker,'karışma kaçırmayın. Şarj Canavarı ve yaralanmaktan kılpayı kurtulmuştu doğrudan inceliyordu. Çığlıklar ve kargaşa yaşandı. Bir an için, sınır polis şaşkın ile bakınız, şüphelilerin hayatta.

  Marilyn eğirilmiş sıcak çubuk etrafında tekrar, yön, bir sıcak kan için Acapulco.

  "Bir, bir milyon! Tamamen size ait!" Renee tokat yediği için atış'ın geçmeli ve köpeklerle kovalayan.

  "duyunca, Expression, bu ayrımı aldığınız? Evet, sanırım başlamak bir sokak savaşı, tüm Meksika haritası. Emniyet kemeri, emniyet kemeri. Patron lady'in bill me oldukça yakında. Bu savaş".

  Bölüm 7:

  La Cantina Golgotha , gizli geri oda antik bir Katolik Kilisesi bir yerde, tarihi, Şehir.

  Nick tutulur, nefes. Bacardi, orta idare eder bir tonlu tartışması, bouncer, arka kapı, kendisini gizlenebilir, groundskeeper ve freze ot yaklaşık antik mezar.

  Kız ulaşıldı hastanyn önyükleme ve yukarı çekilmiş bir avuç altın renkli poker chip. Erkek çocuklar, ne bu demek olduğunu biliyordum ama mutlaka bazı tür geçirirler, club. , bouncer gülümsedi, bir yudum, altın diş.

  "Tamam, bu yüzden konuş, patron, eh?" bouncer geçmişte itilir Bacardi ve dayandığı yakın Nick. Çocuk kare omuzlanarak, çizim, tam etkileyici bir yükseklik.

  "Bağlı, kimlerin adı patron. Ben burada konuşma Senor Cipriano umumi tuvaletle karıştırılmış olacak ki yıllardır temizlenmemiş gibiydi 'Angel'." Nick geri çevirdi, başını- ve çaktı, Eriha'te onun kemeri.

  , bouncer'in gözleri geniş gitti.

  "Sağ. Orada sadece tek bir patron burada, Senor. Gel Benimle".

  Küfürleşme havası, duvarlar, tüm bu şeyler Latin Katolikliğe için kutsal. Haçların eklenmesine demir de oynar. Bunlar birlikte clattered kalındı, Alex atıyor, cilt. O değildi, tamamen kontrol burada. Böylece kardeşi bu hareket, lider gibi bir kuzu, kesecek.

  , Bouncer led üzerinden birçok sigara içilmeyen odalar erkek oturdu uzun masalar, örgü araba parçaları ile birlikte tutulan barbwire. Cleary, yerel çeteler vardı birlikte pieced herşeyi çizik, kaldırım, yapılan gerçek sokak. Orada bir kısmı, bar, bölümlenmiş , wads wads üzerine, paslanmış, kan lekeli jilet tel. Orada bir ses uğultu geliyor, diğer yan. erkek karşılıklı bir bakışta görebilirsiniz. De gerçekten gidip bu?

  Bunlar birdenbire kendilerini, bar. Bacardi, konuşma, hızlı-yangın İspanyolca bir adam vardı, arka , erkek.

  Yavaşça dönüp. 50 civarında bir şey, yaptığı çene uzunluğu siyah saç ve eski, saddest gözler herkesin yaşamı. O giydik siyah deri ceket, gibi görünüyordu, yangın, yanık birçok blotchy yerler hala pul pul beyaz kül gibi ama oldu çok yakın. Hatta onun kot ve kovboy botları, ciltte yanmalara, ama hiçbiri kötü de ceket. O dumanlı bir Te Amo nonchalantly ve yukarı ve aşağı.

  "kız bana söyler misiniz benimle konuşun ilgili bir iş mi? İşler eşit dineros, eh? Ücretsiz öğle yemekleri, anlata bitiremiyolar." dedi. Onun ovularak kurulanmalıdır parmaklarınızı birleştirin.

  Nick kafasıyla onaylayıp sırıttı impishly.

  "Oh, I için ödeme, Senor. Haydi konuş para." diyen üretilmiş Eriha.

  Cipriano oturdu, çene sonra düştü.

  "Ay! Nereden aldınız?!"

  "iyi, biraz hikaye. İblis'in Kuğu verdi. babam kim gömdü, çamur dışında bir çocuk ev Durango, Colorado".

  Cipriano yaslandığı arka, topuklar, Lanet Anahi onun nefesi.

  "Ah, ben. Siz bulunamadı. Şimdi satın almak istediğiniz my services, şey haklı bana ait mi?"

  "Bulundurma, 9/10konakladık, yasa yok,? Bu benim. Olabilir.. Düşük maliyetli, çok. Tüm yapmanız gereken beni Ashe".

  Cipriano salladı başını, uzun çekin, puro.

  "Siz isterseniz bana para benim için size yardım intihar ediyor? Siz çok umutsuz, muchacho." başladı rafa dehşete öksürü
yor.

  "Oh, biz. Yeterli insan teklif kurban satın ailesi'nin özgürlük. Eğer tabanca yeterli değilse, sonra da, başka bir tür ödeme. Haydi konuş fiyat." Alex etmişti i̇leri, katlanır onun kolları. Cipriano gerekir , görülebilir umutsuz, oğlanın gözleri. Baktı, bir kardeşi ve başıyla yavaşça.

  "Desperados…Evet, biliyorum. Ben bir oğlan bir kez çok az seçenek. Siz Ordu Prescott'in oğulları, değil mi?"

  "İki çok." Nick salladı, tabanca, hava, belirten bir teklifi bekliyor.

  Cipriano başıyla.

  "Bacardi. Karışımı bazı Palomas için erkek ve bana. Bunları benim özel zücaciye." dedi. onun yerine geçmiş. Bacardi çatlak onun parmakları ve arkasında.

  "Benim doğal habitat" dedi. KATILA KATILA GÜLEN genç kız tarzına taşıyan akıllıca vakit kıkırdamaları, belied onun genç yaşına, çarpıcı bir şişe tekila ve bir kaç Jarritos sodas Toronja. Daha sonra tugged küçük bir süt sandığını altındaki sayaç. Erkek çocuklar düşmüş, dişleri. Bu dolu insan Kafanı kırdı olarak yayılması açık tutunuz ve highball bardaklar. Kadın yukarı çekilmiş üç highballs, küçük Kafanı kırdı genç erkek. Onların diş zamanlar yıldızlarla dolu, altın ve artık dosyalanmış için fincan gibi kolları olduğu yapılan cam hantal.

  "hiç bu kadar şaşırttı. Bunlar çok becerikli rakiplerini I, onur onları. I içki ve bellek her zaman ben bir içki hangi sıklıkta. Bu biraz , kendi cinayet veya, en azından, tutar beni. Ben boşuna gitmek neyse. My soul, siyah uzun süre önce." Cipriano kapalı gözlerini sıkı ve derin içtik , Te Amo , duman roil, burun. O düşmüş bir melek, her anlamda. A dragon kırık kanatları.

  Nick ve Alex sat. Bacardi dilimlenmiş bir limon 5 küçük dilim. Kadın, kalmış kireç, Nick'in cam diş, cam' kafatası.

  "Adı Enrique. O zaman olmadığı gibi, una Paloma uzun bir gün. Annem onu sevdi çünkü iyi para. Kadın nefret onu aldım, kredi de borcunu onun rakibi hat. Bu kadın namaz onun Ölüm Meleği ve biz onu eklendi, Golgotha zücaciye". Bacardi winked, etmek, Nick'in zar zor istenmektedir korku.

  Alex başıyla ve hayranlıkla bakmaktı, içecek. Nick kaldırılmış, bardak ve kızarmış, çok, sicario'in böyle birşey görmemistim and epey eğlenceli buldum sürpriz oldu.

 

‹ Prev