Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 88
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 88

by Josh Law


  "Biz her şey die gelirim. Eğer siz benim gibi bazen sık sık anlamına gelir. Yakın geçmişte ve yakın gelecekte anlaşılan." dedi başıyla aldı ve uzun bir draw, içki. Gözleri hızla yanıp sönmez. Renee'kill o biliyordu, içme.

  Cipriano Nick okudu gözünü dikti. Koştu , tekerlekli, onun çene , vakit.

  "Siz gibi akıllı bir çocuk. Gerekir. oldukça iyi bir nedeni, atan ömrü ve pratisyen hekimler, ha? Ağabeyin yukarıda ailesi. Olabilir, renk, benim için mi?"

  "Annem. She'in var, şeyler, ben de şüphe yok. Çalıştığınız slay ejderhalar ve save me. Bence oldukça belirgin, Senor. Hiçbir tasarrufu bana. Ama belki I can feda, Ashe, istediğini bana onun mesajı cehennem kötü ödeyecek kadar fiyat I adı, sonra annem, foster annem, kardeşlerim, bu olmadan offed, Mafya Mexicana!"

  O kalp, yumruk, karşı-üst, anlaşmadılar görünce bu olmasına rağmen, teröre açıkça, yüzme, gözleri hemen altında. Alex hiç, gözleri kapalı. Biliyordu, kardeşinin ölüm hatırlanır. Bu seçim tamamen bilinçli, çünkü acı, ölüm, bir gerçeği biliyordu tamamen ve grand gizemli kalan insanlık beklenen korkutuyor.

  Eski sicario başıyla, yanıp sönen bir tam-dişli smile. Alex tutulur, nefes tutmak, ağlama. Cipriano'in diş kavruldular, kapağı. Bunlar işe yaramadıysa siyah ve Amarillo, kapaklar, bazı kavite kenarlarına kalmadan erimiş ve onun. Hatta dilini, kaplamalı, erimiş/re-Sertleştirilmiş pirinç.

  "Bu nedenle, gördüğünüz cehennem, eh? Siz istekli daha fazla mı? Çok umutsuz ve bir şey yapmayan, gerçek bir adam bir gün, eğer isterseniz izin verilen canlı. Ancak Cehennem, çocuk Benatar şunu söyleyebilirim, benim yanlışlıkla genç arkadaş. Burada Ashe, size cehennem yapar gibi çocuk havuzu. Bence zaten tahmin edilmeyecek kadar." dedi. Onun yudumlanmadan içecek, chuckling düşük onun boğazı.

  "Evet. Ben sessiz. Daha önce tahmin edilen daha çok. O'nun henüz başka bir nedenle ben gerekir. Birisinin için bana doğru. Siz ve ben, hem birbirinden cehennem, ama söz dil. Bana akıcı asıl adam değilim. Siz, tabanca ve ben size burada daha fazla. Adı fiyat ve ben eve birlikte düşünürüz".

  Cipriano geri çevirdi, başını tekrar güldürdü. gözyaşı sarılmış aşağı, tavan-fener yanar yanakları yara izleri vardı.

  "Ah, çocuk! Ruhlu. Ben görmedim gerçek mestizo, uzun bir süre. Ne diyeceğim, beni benim tabancası. Daha sonra da, benim test. hiç bir çalışma ve bir yerde kurum ya da ben onu yay. Bt'nin ilgili ödüllü, sadece küçük bir ilklendirme kanıtlamak için size ne kadar sürer. Size sadece öğrenmek benim halatlar. Eğer size, siz, sonra ben sizi Bayan ve biz de eğer kadın duyacaksınız teklif."

  Bölüm 8:

  "siz sağ olun, sağ Avalon." Renee'nin yüz, siyah boyalı, pistlerin kömürleşmesi artıkları bir limuzin atmış, Cehennem.

  Anneliğin vardı, savaş demek, Meksika Mafyası. Savaş genellikle geliyordu karılmadı en önlemeye çalışıyor, diğer denetleyicileri olmayan özel oyun alanı. Bu iki gün bu yana yayınlamak geçti Meksika. İki gün kedi ve fare, sürüş, Demon aşağı yollar arabalar hiç geliyordu, bilgi alışverişi tarafından yangın orada burada, korku, birçok köylü, düşman artık çok yakın.

  Tükenme yapılan sabit nefes bu şehrin restorancıklar hava. Marilyn squinted gibi çalışmış içine duman. Onun boğazı throbbed bu ve onun mide acıdı, açlık. O şekilde hareket eden non-stop, uyku 20 dakikalık aralıklarla olur bir gaz istasyonu veya ducked arkasında sokak satıcıları önlemek Anahi'in gezici gözler. Bu da daha uzun çünkü o. Kadın, en son ne zaman o duş. Bir küçük akıl envanter, bu rastgele gerçekler getirdi onun için değişken sonuç o kadar onun ikinci bir rüzgar ve yoğun bir üçüncü veya dördüncü. Tüm bu şey vardı umutsuz beyond onun en kötü kabusların. Vardı, Durango olayı gibi yüksek okulu. Bu Vietnam karşılaştırması.

  Kadın sürekli sadece adrenalin bir kadın çaresiz, geri almak için tek şey hiç verilmiştir onun ömrü daha yüksek bir anlam. Şimdi bu kadın ona iddia güzel çocuk, kendi, kendisi haline odak noktası, onun tüm Evren. Dünya açık bir eksen üzerinde dengeli sadece Nicolas'. Kadın yerine die daha yavaş. Kadın olmaz uyku ya da nefes o kadar güvenli değildi.

  Artık biliyordu ne aşk.

  Güç ona sevgi tek başına, onu tutarak ayakta burada, duman, bir araba bombalama esintisi, onun yüzü. Kadın bile burada tüm hakları. Kadın gerekiyordu. Bu, burada değil, uzmanlık. Kadın özel bir detektif, Sarı Uyarı program yabancı bir eylemci uyuşturucu savaş. Daha çok tek bir kadın neden karşı, özellikle bir çalışan olarak boş bir kadın oldu. Bunun yanı sıra, bu sadece hat savaş gibi, Marilyn ilk bekleniyor. Kadın, bakınız, bitkin American Spec Ops bu sahne. Orada hiçbir şekilde dahi ateşli siyah pazar, eve bu teknoloji. Bu muhtemelen, çünkü daha fazla veya daha az eğitimli bir tekniği vardı bu bloğu, Mexico City, duman.

  Duman, çarpıcı lüks araba sarılmış şekilde pinnacle, ayakları, Melek Liberty. Bu yanık bakır-kırmızı ve siyah için ne gibi görünüyordu, ama sonsuza dek yalnızca bir dakika'in fraksiyonu. Işte o zaman geldi görüşüme göre, merkezi.

  O giyimli, siyah bir kurşun geçirmez yelek olduğunu gösteren ona askeri. Orada bir gerdanlık olacaktır, jilet tel sarılmış boynuna. Onlar sanırım bu doğru. Onun omuz, söyledi bir M72. Marilyn karar bu, omuz-montaj roketatar vardı, sınır kapısı ne zaman istediğiniz ilk başarılı, Meksika. Anahi'in adamlar çok eski üyeleri, Proje Prescott Yşlemci.

  "Hoş Geldiniz, Şehir her zaman batan!" dedi geri çevirdi, başını, bir gülün, kesilirler ölü bir adam kan. Renee etmişti, Marilyn ve eğitimli, başmeleğin seslenmesiyle, asker.

  "Whew. Hiç bir küçük outgunned, kardeş?" Bakan eller yukarı, teslim alay.

  "Belki de. Umarım sizin için siz bir bardak. Ben hala doldurmak için fly kablo eğer bir adım my BFF ve benim bebek kardeşi!" diyor, kamışı alıp başına vurdular. Adam durdu, onun için.

  "rahatlayın. Ben sadece burada konuşma. Sakın vur, Messenger, 'ka?" de hem eller ve başlatıcı.

  "Bu messenger artık bir adı?" Marilyn artırdı yanında Renee ve basılı bir el tüfek kasa. Tecrübeli foster anne indirilmiş onun silahı gözler tigress-vahşi, yanan sokak. Bunlar duymak sirenler. Yetkililer önümüzdeki denemek ve yatıştırılması, kargaşa, Şehir. Ne yazık ki, bu savaş. Bunun sonunda, Şehir.

  "Ben tek, doll face. Bazı beni Rattler. Bazı beni Kobra. O'nun Pit Viper ve Anaconda. Ben bu gibi bir; çok girly". yuvarladı, başını, omuz ve dilini titreşimsiz venomously.

  "Aslında, siz sadece bir yılan. Yılan ne ben size. Tamam, Ben Dedektif Marilyn Avalon, Nicky'nin annesi. Tanıtımları yapıldı. Şimdi, isterseniz daha bana ne çılgın fahişesi, benim çocuk önce, boşaltım hiç seven akil, Cehennem." Marilyn hücresinden Sıpayı İsa onu 45, kemer ve ateşlenen bir de ayakları.

  "bir sonraki'in tekrar aile için, ortağı, daha iyi biliyorum ben." Diyor musluklu, tabanca ve hedef doğru arasında yılan bacaklar.

  Chance giggled çocukça ve kademeli ileri. O ulaşıldı ve taranmış, Persuader en kapalı Marilyn'in omuzları nerede sonucuydu gevşek bir kayış beklerken zaman o çekmek uzun menzilli. Kendisi yapıyorsa, onun etrafında bilek gibi bir tüm-star ballplayer teasingly mu, basketbol ve eğitimli arasındaki yılan gözler.

  "Bir adam, başka bir ben yok. Kadın ve threating, parçalamayın, man parça her tür el el combat. Düz , inan ne olacak. İlk bana ne çılgın braud'in kiralık size, ne beklediklerini, Avcılık Nicky ve sizi, asker. Eğer yapmazsanız, ben blow tanrı-terkedilmiş kapağı temizleyin." dedi, meyva ateşleme, asla seğirme, eyelash. Üst Yılan başı tıraşlı bebeğin arka yumuşak bir sigara.

  "Gerçekten mi? Ayrıca, konuşma, manhood, siz oldukça yetenekli, spor. I've outgunned en az 1-10. Ben daha iyi teknoloji ve daha iyi eğitim. Sadece, yazdı, küçük adam. Siz sadece yazdı, pansiyona geçen ve ahitlerin!" Yılan anlaşmazlık çözüldü, sigara içilmeyen kaldırımdan, gözleri devamlı olarak ravenous lunacy.

  Chuckled şans ve çekildiğinde ateşleme yapmaya tekrar küçük bir kesme teli incecik lei.
/>   "Ah, c'mon man. Ve poker face berbattı. Sizin silah gerek beni ürkütür. Oh, ve bilgi için erkek, nerede bunlar? Görünüm için bana gibi yeşilliklerin kuyruk ve hid yer. Böylece sağ şimdi sadece siz ve ben ve Mossberg. Konuşalım." dedi. çekildiğinde ateşleme tekrar kesme, klipler, Yılan zırh kuşanmıştı. Marilyn tutulur onun nefesi. Daha genç yaş, Şans'in atıcılık, çok korkutucudur.

  "Konuşmak için bana bir şey hakkında, şampiyonu. Spor, hava durumu, siyaset. Kızlar, oldukça kız. Ben gerçekten sevgi duymak ne hakkında çılgın orta 30 öldürdüğünden fahişe olarak görünen benim arkadaş. Olamazsınız onu öldürmek gibi ama, bilginiz olsun. Bakınız, bana borçlu 20 dolar ve öldü hiç verdim tekrar bana. Ben gerek toplama ilk".

  "konuşmak istiyor beni, ha? Benimle konuşun. Bırakın kötü engerek." Anahi dışarıda arkasından pinnacle. İlk kez, Marilyn sakin gözlerini olarak kadın tehdidinde ailesine. Bir deli deyin, güzel iç ona. Ancak, öfke, çok hafif bir açıklama, asidik gözcülük bu hareket onun içe yerler.

  İblis'in Kuğu durdu, duman, giyimli nihayet tam olmasına rağmen, onun hip-huggers uzak, mütevazı ve tüp üst açıkta yetecek kadar şans'ın gözleri go geniş ve Marilyn'in mide kıvrılma.

  "Küçük Nicolas? Evet, O'nun artık taze bir ağız, ama iyi bir kalp, Allah onu. O böyle bir şey bana herhangi bir sorun. Her ikisi de, (diğer bir çok sevimli ama bilmiyorum, adı) verdiler. gidin ve bana bunu ne ben öyle olsaydı bir iğne noktasını bir Prescott'ın kız. Ne olduğunu büyük kardeşler, eh? Benim Yetişkin çocuklarım bayıldı bratty ruhlu kız bunları bana. Ona öğrettikleri çok iyi yaptım. Bana kayma, ararsanız Mazatlan. Sanırım onlar, Ölüm Meleği- bir sicario getiren me gibi the nanny-Eğer sizin için biliyorum ki kötü. O bunları alarak bakınız Ashe. Bu nedenle, evet, siz erkek a goner. Üzgünüm, ben denedim. Evet, ben topla my bodyguard ücretsiz otopark, spinal sıvı. Bu bir kazan-kazan, ama, biliyorsunuz, bazı anlaşmalar çok güzel gerçek." Diyor ona çevirildiğinde saç ve jabbed suçlayan bir parmak, Marilyn.

  "Ben de yetiştim. Durmuş, tüm tek şey oluyor. Ama artık!! Ben ışık yarım ülke yangın anlaşma! Tüm Batı Kıyısı, burada! Saat deli yarış ve yakalama. I kaybolur, insanlara bir yaşam, ama ben de iyi teşhis edilenler I almak. Siz Yönetilen bana, sallama çoğu kez. Sen nasıldın, gringa?" Anahi kopmuş onun parmakları bekliyor, bir cevap.

  Marilyn durdu, Silence, işleyip yüreğinizi titretecek, hırs. Kadın istiyordu, bu aşınmanın kadın boğazı ama onun kasa vardı kilitli ve kadın bile onu hareket ettirin.

  Anahi omuz silkti.

  "Asla unutmayın ne yaptınız. Bende şimdi, küçük serçenin gözünden. Artık daha fazla çalışıyor. I arama ateşkesi ve içecekler. Ben de sizi Acapulco. Zamanı Vahiy. Hepimiz bakınız Ashe ve ne Lady işlemcinin, cenneti. Biz de bizim mücadele savaşlar gibi ortamlardan Gladiators ve uygar insanlar!"

  Marilyn kendimi onun elleri onun arkasında, bir tetikleyici ön tarafı kayışları. Kadın paralı, aynı şey Renee ve şans. Yakalama, genelde bir dehşetli bir deneyim. Onun kan'Kutuplarda. Sadece tek bir şey. Kim bu Ashe? Ne Tanrı'nın adı yaptı ve onun oğlu mu?

  Bölüm 9:

  Nick tutulur, nefes. Sun, akış kanlı ışınları, vahşi-çiçek ii. alanlar San Agustin Buena vista. Bu süre, test. Istediğimizde, komple, istediğini Cipriano yardım daha.

  "HAYIR!! Bu çılgın!! Orada iki abd! Bana bunu!" Alex dövdüler zar zor geri yedi farklı erkek. Geri çevirdiklerini söyledi. Onun kafası ve baskı onun dirseklerini kadar orada birden fazla kırık kaçmak arasında Aya bakıp ulumaktan vazgeçelim eskimesi.

  Bunlar dışında, bir corral özel bir çiftlik içinde bir yerde. Cipriano sat, çit, gülmekten manyakça ve sallama, başını.

  "I can, ruh zaten, küçük horoz ötmeden. Görmek istiyorum, onu. Çizim gibi, kırmızı , ısıtmalı çelik." dedi başıyla'in men. Bunlar devrilemeyeceği Alex'in dizlerini bük.

  Bacardi durdu, rüzgar. Onun gözleri çok ani endişeyle. O, Ölüm Meleği'nin testleri. Tek bir yüz erkek, gerçekte onları. Orada da az yaşayan..

  "kolay, Alex. Ben tamamen bu." Nick tartışmalar yaptığı, toz ve tuzla ovuşturulan elleri. Orada birçok mock sesi şok ve hayranlık.

  "Bunu, küçük bir? Bunu bile bilmiyorum, kuralları, oyunu biz oyun." Cipriano başıyla'in boys. Her getirdi delik var mı Kafanı kırdı, onun kurbanı doldurulmuş akan, ciltte yanmalara doğrayın, bazı siyah ve beyaz nokta bazı kırmızı ve siyah noktalar. Nick gözlemlediğim i̇lgi̇yle. Alex tutulur, nefes borusu atan, acı çığlıklar, kaçış yok çünkü zaten istediğiniz gergin his voice yakın muteness.

  "atları sanırım onlar küp şeker. Yeterince yakın. Biz biraz şeker, yapışkan, ama gerçekten gıda boyası, kokain. Bt'nin komik izleyin, ama çok kötü bir haber için. Uğultu, Gates Cehennem gibi. Bu sadece yarım eğlenceli." Cipriano başıyla'in men. Bunlar başlangıç çekerek dev paketleri yol işaret fişekleri ve havai fişekler yüzünden.

  "Nasıl, hayvan istismar sözde kanıtlamak için ben bir adam, Senor?" Nick geri çevirdi, saç, yüz, gülen heyecanla, burun.

  "Oh, bu hayvanlar, ben endişeli, küçük adam. Siz, matadorla boğanın güreşi bu akşam. Bakalım ne tür show kullanabilirsiniz. Ben genelde bu ölçüm bir adam olarak test O'nun arasında hayvanların".

  Orada, ses galloping. Nick baktı şaşkın bakınız altı sağlıklı Azteca olduğu görüşüme göre, cetvel. Bunları geride altı Longhorn sür sığır, zaten paketleyip hava alanı taksisine atladım, bir şeyler, onların kaçmak ve ağızlar akan kan. Cipriano ve onun erkek vardı. planlama için oldukça uzun bir zaman.

  "HAYIR!! Bekleyin!" Alex çıktı düşünürüz. Koştu ileri, hakkında, iddia, swap yerler olsa da oldukça belirgin bu Cipriano yanında'in noktası. Hiç, coral.

  "HAYIR!" Nick eğirilmiş ve clotheslined kardeşi, uğultu onu çamur. Sonra onun isabet dizler düğümleme onu onun kemeri.

  "Üzgünüz, Alex. I can't size, karişan bu, ancak herhangi bir daha fazla mermi sizi." Nick gülümsedi sheepishly. Alex, soluk soluğa, göğüs hi̇cran, Nick'in dirsek çarpışan. , gangster, izledik saygılı silence.

  Nick kalktı, soluk soluğa. Kendisi için yüz Cipriano vahşi-dans gözler.

  "Ne olursa olsun, cehennem ile istediğiniz bana. Eğer burada çok sopaları, eyelash, kardeşim, ben kendi rip boğazı, bana diş!" Nick başlattı. toz. O raved, aniden. Hatta en zor, eski erkek kaldırılmış bir kaş ve bazı genç adımlı bir kaç testlerden geçiriliyor.

  Bir nod, Nick sarmış, corral aldı ve kırmızı önlük, Cipriano kendisine sunulan.

  "Size bir şey yapın, kardeşi mi? Isterseniz gidin, ne Cehennem Ashe, gönderme, eğer geliyordu, onu güvenli mi?" Diye zaten etkilendim. Hiçbir şekilde hide.

  Nick baktı, Cipriano witheringly.

  "Ne tür bir aptal soru? Suyla ıslatırım beni, gaz ve ışık bana. Ben, yok benim alın ve siz express mail bana önce Şeytan ben size mess onu!" diye sarılmış, gözleri, sicario. Erkekler açık kapıları ve tokat yediği kızgın boğa.

  Nick sarılmış, minyatür bir yarım yere tutunup merkezi coral. O çevrili. Boğalardan pawed, zemin ve köklü ve kornalar, toz. Nick oturdu, haunches gülümseyen maskara gi̇bi̇.

  "çocuklar için bir yük, bu ucuz punk!! Herhangi bir etiket bu cape, 'çok temiz'." sığır dolu o sonucuydu, Cape Town etrafında yüzü gibi bir derme çatma turban, koruyucu kendisini toz. Göreve bir umpire eller idarecileri, grab, kornalar. Bir boğa hit onu göğüs. Bu oyulmuşsa kendi gözlerini ama ahiya, kornalar ve baş yukarı, i̇puçları cevapsız onun yüzü. Bull snorted kan tüm ona. Nick terslendiğini ve baş kısımla lazerle birleştirilmiş olmasıdır.

  Azteca ve işleyicileri fed her bir kaseye tam, kokain doğrayın, Kafanı kırdı. atların neredeyse anında huzursuz pawing. Ek ölçüm, ekteki yol işaret fişekleri, öyküler ve tokat yediği bunları arka, onlara..

  Alex dövdüm geri ve ileri. Istediğimizde bu sözleri duyunca şaştılar ne kardeşi de bitti, ama aptal. Herhangi bir madde, hedef, Nick, söyledi. Giysilerini yırttı
kendini serbest kayış ve kayar gibi bir baseball player, çit. Yüzüstü , Nick ve sarılmış onu altında ezilme, etini.

  Nick 'kalp durmasına onun kulakları. Bu, duygu istediğimizde dediğine göre hemen önce bardakları söndü ve uyanma 1979. Eminim ki istediğimizde öldü tekrar, o sakin, gözleri kapalı isteksiz kabul bu. Istediğimizde gerekli kaydetmek hem kendi anne ve onun kardeşler.

  "Nicky? Size uygunsa, man?", Alex'in ses. Nick sat cıvatası dik çekerken her iki yüzü, ellerini. Oh, Tanrı, Alex çok mu? Ne dedi izin vermeyecekler, watch?

  Cipriano açıldı vardı. At ve sığır koşup serbest, rüzgar'dan ne yüksek bu zalimane hat lords vardı onları maruz, çevre dostu çayırlarda yatırır. Bu sicario durdu, şimdi parmaklar bükülmüş, kayış.

  "Ben görmedim bu, benim tüm yaşam. Siz, benim erkek, yazık. Bu bir mayın. Eğer bir iyilik her zaman, size. Ben de sizi Ashe eğer neler lazım . Tüm bu kurban ölüm şey, gerçi? Evet Hayır, biz de bir yolu." Cipriano çektiler, Erkek, ayak ve bütün yüreğinizle sevindiniz bunları.

  Nick yırtık. shift turban aşağı ağzından ve gaped, Alex.

  "Ben zaten söylendi, kardeşi. Bunu bana söylüyorlar." Alex asmıştık, başını çok yorgun denemek ve söz artık. Cipriano . Orada bir yolu Nick'in kurban. Eğer, o olurdu ne olursa olsun, maliyet.

  Bölüm 10:

  O hiç kendimi bu biçare beri farkettiğimizde o taşıma Nicky.

  Marilyn dövdü, yolu' . Tıraş tel deşmiş onun karın. Renee basılı iki parmak ona yaka kemik.

  "Dur. Tutmanız gerekir. Siz hiç iyi, kız alma, bana, bir kız".

  Marilyn'e bakın Renee. O onun çene kare, düz. Bunlar önceden ayrılamaz. Özellik Ops renegades "konuşma".

  'Konuşma' demek daha fazla veya daha az bir lastik demir küçük, geri ve dayak ona retribution, ateş, Yılan. O bunu gibi bir adam. Hiçbir ağladığında, ancak hala biliyordum o acıları tam boşaltım, renegades' gazap ve ayaklanmalar.

 

‹ Prev