Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 95
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 95

by Josh Law


  Nick stod upp, flämtande. Han vände sig till face Cipriano med wild-dans ögon.

  "Gör vad tusan du vill med mig. Om någon här så mycket som slagträn en eyelash på min bror, jag skar ripen sin strupe med mig tänder!" Nick sparkade damm. Han lyriskt, plötsligt vansinne. Även de svåraste av gamla män upp ett ögonbryn och några av de yngre klev några steg tillbaka.

  Med en vink, Nick klättrat till corral och tog röd cape Cipriano som erbjöd honom.

  "Du vill göra något åt din broder? Du skulle gå igenom vad helvetet Ashe skickar du om det innebar att man kunde behålla honom?" Han var redan imponerad. Det fanns inget sätt att han kunde dölja det.

  Nick tittade på witheringly Cipriano.

  "Vad är det för en dum fråga? Duschar mig i gas- och ljus för mig. Jag skulle sätta en stämpel i mitt panna och har du snabb mail mig Satan innan jag lät du mucka med honom!" Han rullade hans ögon på sicario. Männen öppnade portarna och örfil arga tjurar.

  Nick rullade i en liten halv cartwheel till mitten av corral. Han var omringad. Bulls tassade på golvet och rotade sina horn i damm. Nick satt upp på hans lår clownishly leende.

  "ni får en beläggning av denna billiga punk! Det finns en tag i detta kap som säger 'Dry rengör endast'." bulls bjöd honom och han svängt kap upp runt hans ansikte som en primitiv turban för att skydda sig själv från damm. Han tillträdde en domare händer som griper tag i hornen. En bull slagit honom i bröstet. Det skulle ha urholkats ur hans ögon, men han grep hornen och drog huvudet upp där tips missade hans ansikte. Tjuren snorted blod över honom. Nick growled och huvud-Ledningsanslaget.

  Det Azteca hanterare herdarna var en skål full av kokain tärningarna i skulls. hästarna nästan ögonblickligt rastlösa ha grävt fram på marken. För adderad åtgärd, bifogade de vägen blossar till deras berättelser och örfil dem på baksidan, vilket gör dem kör in i striden.

  Alex klarats fram och tillbaka. Han hade varit fascinerad av vad hans bror hade gjort, men det var dumt. Varje kula som syftade till Nick var han tvungen att ta. Han slet sig fri från remmen och gled som en baseball spelare under stängslet. Han slängde sig på toppen av Nick och rullade ut honom från krossa av hovar.

  Nick hörde hans hjärta laboring i hans öron. Det var den känslan han hade fått precis innan han skulle släckta och vaknat upp någon annanstans. Övertygad om att han hade dött igen, han som med slutna ögon ovilliga att acceptera detta. Han hade för att rädda både sin mor och alla hans syskon.

  "Nicky? Du okej, man?" Det var Alex's röst. Nick satt skruv upprätt med båda sidor av hans ansikte i sina händer. Åh gud, Alex? Hur hade han låtit det ske på sin vakt?

  Cipriano hade öppnat grinden. Hästar och tjurar sprang fritt, att varva ner från oavsett hög dessa grymma bana lords hade utsatts för dem i grönare betesmarker. Det sicario stannade över dem nu tummar tvinnade i sitt bälte.

  "Jag har aldrig sett något liknande förut, i hela mitt liv. Du har lagt mina pojkar på skam. Det gör du en av mina. Om du behöver en förmån som helst, du har fått det. Jag tar dig till ashe, om det är vad du måste göra. Hela denna sacrificial death sak? Ja Nej, vi måste hitta en väg runt det." Cipriano släpade killarna att deras fötter och fick dem på baksidan.

  Nick rippade-shift turban ned från hans mun och man spärrar upp munnen på Alex.

  "Jag har redan sagt er, bror. Inte göra mig säga det igen." Alex hängde hans huvud för trött för att försöka tala om det längre. Cipriano var rätt. Det måste finnas en väg runt nicks uppoffring. Om det var så han skulle finna det oavsett kostnaden.

  Kapitel 10:

  Hon hade aldrig känt mig så hjälplös eftersom hon hade insett att hon var Nicky.

  Marilyn slå näven mot bussen" . Den knivskarpa ledning grävde i hennes buk. Renee intryckt två fingrar till hennes krage ben.

  "Stopp. Du behöver till förvarar det tillsammans. Du är ingen bra till pojkar luftning på mig, flicka."

  Marilyn vände sig om för att titta på renee. Hon hade hennes käke squared, rakt framifrån. De hade skilts från chans. Spec Ops renegades var "prata" med honom.

  "prata" innebar mer eller mindre att ett däck järn till små hans rygg och besegra honom som hämnd för eldning på ormen. Han tog det som en man. Det fanns inga skrik, men de visste att han var underkastad full blåsa av renegades' vrede för deras uppror.

  Marilyn kunde inte ta det längre. Detta var en fråga hon hade frågat mörkret inne i hennes eget liv så länge det handlade om att bränna hål i henne.

  "Hur gör man det?"

  "Vad?" Renee vände sig om för att titta på henne. Marilyn studerat bekymrar linjerna i hennes ansikte. Den vita rage som randiga ner henne lärde läppar. Råhet rök som hade närt hennes bleka hud och gyllene hår när de hade passerat gränsen gate brand. Hon hade varit i Helvetet. Hade gjort det med glädje, mad-rusa efter dessa pojkar precis som om de hade varit hennes eget. Det gjorde Marilyn tänker på henne som en syster.

  "Stay strong och leende? Håll hakan upp, grin, och tvinga dig att bära falskt hopp som du faktiskt kan dra ditt barn till säkerhet, även om det innebär att du kan rosta senspetsarna skärs av dina ben först? Jag har aldrig gått till förvarar Nicky. Först, jag ville inte ha ansvaret. Trodde inte att jag kunde… när jag äntligen var kvinna nog att acceptera utmaningen att hans mor var han redan död. Nu en galen läkare önskar honom guds-bara-vet vad. Allt jag kan göra är att sitta fastbundna till denna bänk. Ler och underhållande att falska förhoppningar. Att det kommer att få ett lyckligt slut. Att ingen annan har att lufta och alla kommer att vara hemma i jul i år." för första gången, Marilyn gjorde en spricka i porslin hon skulle inslaget själv. Hela denna tid hade hon steeled hennes nerver. Hon skulle bara hållas i rörelse, tänker att om hon inte långsam down för en sekund kunde hon inte underhålla ens avlägsen möjlighet att hennes son var utom räckhåll. Hon var tvungen att sitta still nu i denna buss parkerad på en avlägsen gata i sjunkande Mexico City. Hela världen sjönk med den, så långt som Marilyn Avalon.

  Renee lutade framåt ögon på brand.

  "Hur? Du frågar mig hur? Det finns ingen hur, darling. Detta är inte och dör. Om du inte överlever. Men du har fått att ställa sig själv frågan. Kommer ni att låta solen gå ned på allt som du bryr dig om? Se den här kampen är inte över förrän du släpper det, kiddo. Om du kan tala om den sista biten av ljus inuti dig till vistelse i himlen bara tillräckligt länge för att vägleda din väg, du har fått en halv chans. Om du kan berätta att den ödesdigra viskar i vinden "Nej" bara en gång, kanske du kan göra anspråk på något. Han är ditt barn. Han var din första innan världen kommit i vägen. Det kommer att slita dig ifrån varandra, men du kommer att behöva ta över för Atlas, flytta himmel, jord och helvete nedan till spel som krav. kärlek betyder förbränner allt du vill kasta i alla marker du har fått ett skott på detta påstående, även om det innebär att du kan fälla ihop. Det är värt att missa hela världen." Renée läpparna långsamt. Slutligen chans släpptes från förhör. De kastade honom i mitten av golvplankor och lämnade honom där, Flämtande och luftning.

  "gör du det, lillebror?" Renee lät tårarna falla men lutade hennes huvud till ljuset. Marilyn kan vara skakig, men hon var inte redo att spricka ännu.

  Chans lyfte sitt huvud, fnittra mischievously ler trots att blodet var häller ned hans läppar.

  "Gör det? Jag lever! De trodde att de skulle förhöra mig, men jag slutade som äger dem. Jag vet vad den galna häxan chick vill Nicky och Alex för!" Han kastade sitt hår ur hans ögon, brummande smärtsamt eftersom han drog sig hans knän.

  "Spill!" både kvinnor var studsar i sina säten trots begränsningar.

  "kommer du inte att gilla den?" chans spottade ut en molar och höjt ögonbrynen på det, undrar om det var en big deal eller inte.

  "Tja, ser övergiven ut, den galna braud har min son!" Marilyn kastade huvudet grymt.

  "inte helt. Se, UTÖVAREN tillsammans en slags konvention för vidskeplig religioner världen över när hon hö
rde vad som hände i hometown Durango, yeah?" De endräktigt tillsammans tänker att när presskonferenser slutligen uppmanar Nick för att ge hans konto av Happily någonsin efter, de skulle äntligen få veta vars religion var den rätta. Antagligen Ashe är den som har mest att vinna på att försöka prygla primater ungen. Hon har en hel del skulder måste hon betala med Satan. Istället för att åka dit själv, hon vill skicka Nick eftersom hon ärligt anser han känner terrängen bättre. De tror att Bacardi-Devil's Swan's little girl-fjädrade pojkarna från fångar och tog dem till en gammal lönnmördare som kan få dem att Ashe, flyga dem under radarn för alla Anahi's gamar ser till tillämpningsområdet för testning. Min bästa gissning är att Nick kommer att göra en affär med Ashe, sitt liv för ditt beskydd. Han vet inte detta, men Ashe inte mänskliga uppoffringar i par-Arvinge och en extra sak. Alex måste ha gissat på något liknande och han läser en del skumma bloggar om hybrid religioner och grejer- och gick med honom för säkerhet."

  Marilyn kände adrenalinet skjuter gillar cola fizz till toppen av huvudet.

  "säga vad? Händerna är fria! Kan du flytta, chansen?"

  "Tja, jag kan fortfarande använda mina händer? De får inte ha vetat att." chans ögon twinkled. Han såg planen i marilyns ögon.

  "Jag antar att det är dags att säga solen stå stilla. Du tror att du kan skära mig ur dessa sladdar?" Marilyn läpparna med fåraktig hopp.

  Chansen knäppte med fingrarna.

  "Jag förvarar en flasköppnare. Du skade finnas surprised alla repor du kan få ut av en flasköppnare. Jag har även jimmied ett lås med en innan…" Han smög upp till dem båda och kikade på lös soffans skruvar ur seat fabric. Trådarna kom fri och Marilyn hoppade upp.

  "Okej, så vi flyr och vad händer sedan?" Renee slickade hennes läppar, ivriga att få tillbaka hittar hennes pojkar innan Ashe rostade dem levande.

  "Jag tänker hotwire och stjäla en buss." Marilyn himlade halsen på hennes axlar och flounced på förarsätet. Hon skrattade, inser att Renee hade rätt. Så länge hon andas denna ras fortfarande var på.

  Anahi stod utanför inom tydligt synhåll av vindrutan. Hon vände sig runt, en perfekt brow välvda i en "vågar du dum" uttryck. Marilyn viftade hennes hand i "surf"- symbolen som tändningen eldas upp.

  "taxiresan ungar. Jag har aldrig kört en buss tidigare. Med detta sagt, låt mig ta dig till skolan!" Hon sparkade gasen. Genast spinna bussen möttes med tunga maskingevär.

  Showtime påbörjats. Murphy's lag var i full effekt. Marilyn drack i bränt gummi smog och lyfte sina händer till himmelska världarna. Hon skulle ta denna rodeo om tro.

  Kapitel 11:

  Det verkade som att alla vägar ledde till Acapulco.

  Cipriano och hans pojkar rullas ut en flotta av motorcyklar att ta dem alla till ashe dörren. De hade möblerat två gamla för sina "gäster". Nick cyklade själv. De sittande Bacardi bakom Alex och hon höll sig till hans skuldror förskräckligt.

  Hon tryckte hennes ansikte mot hans axel försiktigt eftersom de växte närmare gamla strandstad. Han ville inte flytta eller irriterade av det som förvånade henne. Män hade alltid behandlade henne som antingen ett irritationsmoment eller hade försökt utnyttja henne. Tack och lov, hennes mor hade varit omtänksam nog av hennes späd ålder att lära henne självförsvar. Att växa upp i en kartell/bordell är aldrig säker för sund utveckling miljö.

  Hon hade varit helt förvirrade av armén Prescott's söner. Den kärlek de hade för varandra var tillräckligt för att flytta jord och sten hjärtat av Cipriano som aldrig hade besegrats en annan dag efter hans egen bror mördades i kallt blod av maffian.

  Vill Nick måste dö för sin frihet? Hon knappt kände honom och ändå kunde hon se att han var olik någon person hon någonsin upplevt. Jag verkade inte vara rätt att hon ska vara befriat från hans olycka. För första gången i sitt unga liv, Bacardi Tanaka visste vad samvetsgrann.

  De dras över en gång för bränsle. En av tonåringarna i gänget, peyo, köpte flera lådor med Jarritos och började slänga dem alla.

  "Tänka snabbt, "ano!" Han flinade hon som han kastade en till Alex som stirrade frånvarande i rymden lutande mot pumpen. Han fångas med ena handen knappt titta upp och vände sig om för att titta på Peyo med brow böjt questioningly.

  "Sätt på mina fliken?"

  "Nej, det är på huset." Peyo fick hans händer tillsammans på ett lekfullt sätt och vände på hans häl. Han retirerade till andra gangsters mumlande något på spanska.

  "Ay! Mi habla Espanol!" Alex kastade en sten på peyo. De andra pojkarna började skratta vilt och retirerade bakom bensinstation för att tala om "gringos som visade chefen upp".

  "De gillar dig, ya know. De tycker att det är synd att du måste dö." Bacardi glidit upp vardagligen till Alex händer i hennes fickor.

  "inte får du en soda, unge?" Han lutade sitt huvud åt sidan och erbjöd henne en sip. Hon log och tog ett drag av det, studerar honom uppmärksamt. Alex studerade henne tillbaka.

  "Har du en asiatisk släkting, genom någon chans?" Han log fortfarande förvirrade av hennes prevalently japanska drag.

  "Yeah. Mitt fulla namn är Bacardi Tanaka. Se, min mamma, hon gillar vad du gringos kallar en hora…fanns denna break-out big business kille semestra i Mexiko omkring 13 år sedan?" Han måste ha varit från Japan eftersom han lämnat mig hans japanska namn. Du förväxlar mig med helt japanska utom min Spanish-Mexican moders ljusare brunt hår." Bacardi läpparna. Detta var de första vänskapliga samtal hon någonsin haft. Resten av hennes liv hade varit bakom baren, köpslående med klienter över mammans löjliga priser eller döda-sport sätt.

  "Hallå, lyssna. Du och din bror. Du har ändrat saker runt här, du vet? Jag tycker inte att det är rätt för Nicky att ge sig så jag kan få gratis av min mamma och jag är verkligen trött på detta gängvärlden liv, yeah? Så jag funderade på att göra en bättre affär med dig. Medan din broders prata med chefen, det skulle vara den bästa tiden." Hon flinade och beslutade att det var nu eller aldrig. Hennes händer voro förskräckelse. Hon hade ingen aning om varför hon var så nervös för att tala till denna pojke.

  Alex tog en lång klunken av soda och sedan lutade ned till en närmare titt i ögat.

  "Tänker du vad jag tänker?" Han blinkade en impish grin.

  Hon chuckled och flinade.

  "Om jag hjälper dig konspirerar en väg för dig och Nick att undkomma Ashe's altare, då kanske…kanske som betalning, kan du prata med din mamma och jag kan leva på Santa Bianca's? Jag-jag hörde att det var en kärlek så det fick jag bidrag från den amerikanska regeringen för internationella ungar, rätt? Egentligen ville jag inte vill såra din lilla syster eller skada egendom! Ärliga!" hennes knän var knackar nu. Hon var förvånad över att han uppmärksammade. Han lade en hand på hennes rygg och hon kände sig nästan ögonblickligt lugn.

  "Ta det lugnt! Mitt hem mamma skulle förmodligen vara cool med det även om du inte hjälpa mig och Nick! Men, allvarligt talat, du tror att vi kan göra det? Ni vet detta Ashe chick, rätten?" Hans ögon voro uggla med hopp. Hon släppte ut en skakig andetag.

  "Tja, Cipriano sagt något om det. Om han tror att det kan göras, så jag är ganska säker på det. Naturligtvis, hon är inte någon du kan smyga runt. Hon är omgiven av tidigare kontakter av Prescott, som upplöstes Spec Ops enhet slås soldater av fortune som var uppradat för ett skott av din Pappi's serum. Min mamma har kontrakt med Ashe att ta några av dessa legosoldater som faktiskt infiltrera och fånga alla dina bröder och systrar och ta dem till Acapulco. Ashe var kommer att skörda dina organ, extraktet kroppsvätskor att göra juice och sedan offra er alla på altaret en i taget för att blidka hennes skulder. Hon hade en särskild ritual uppradat för Nick eftersom han varit i Helvetet innan, så de säger. Tja, min mamma ville ha first dibs på serum. Hon övertalade legosoldater som tror att Ashe skulle bara korsa dem igen och så de bör i stället följa henne leda och utföra forskning att extrahera sin beskärda del innan över bytet till ashe. Hon lämnade legosoldater bakom i Mazatlan under kommando av en reell
kryp som kallas för orm och tog mig med henne till durango.

  Du grabbar finnas sorten av en urban legend nu veta. Vi visste att vi skulle behöva ta dig och Nick. Ashe alltid uppoffringar i par. Du har förmodligen spelat det själv eftersom vi tog både av dig och inte bara din broder. Vi var tvungna att välja klokt. Om vi tog mindre än två skulle vi inte ha en minsta god tro deposition för att köpa hennes pryder baksidan. Om det bara var ett slumpmässigt två av dina syskon, då hon bara kunde välja att sic hyrde pirater till Mazatlan kusten och av oss alla, samla in de två vi hade, och skicka andra sidoeffekter för Durango tappar vetenskap ungar. Se, den skulle vara två, eftersom hon inte skulle göra något onödigt kladd till insamlar pearls när hennes diamanter redan i Mexiko. Hon skulle bara bidar sin tid, planera , kanske min mor få her väg till en omfattning så länge förpackningen inte är skadad.

  Vi visste från ditt rykte som du skade både förmodligen försöka försvara ditt syskon. Manipulera dig genom att hota din syster var bara garantin kunde vi väskan du utan krångel. Vi hade tänkt att ta dig både alive, extrahera liv juice, och sedan hålla dig som säkerhet tills Ashe var redo att prata. Nicky är det wild kort i hela spelet. Så länge han levde, Ashe någonting."

  "Så vi bara hålla honom vid liv tills vi finner en väg till busten Ashe? Kontakta den amerikanska regeringen att komma, samla och domstolen äktenskaplig sina skenande trupper?" Alex ögon kikade inser att detta faktiskt kan vara möjligt.

  "Vi måste stanna Ashe så länge som möjligt. Vår flykten kastade en skiftnyckel i everybody's planer. Dålig timing. Sorry! Jag kunde bara inte göra en annan leverans. Det var sedan eller aldrig. Det var dags för oss att komma ut. Jag tänkte att vi kunde köra till slutet av världen om vi hade. Upp i sadeln på banditos och åka till försvar för din ökända lilla familj. Jag ville inte räkna med att bränna halva Mexiko! Det scuttlebutt är amerikanska agenter försöker komma och hämta er och det har varit bana krig från gränsen till Mexico City".

 

‹ Prev