Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 96
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 96

by Josh Law


  "Oh my god! Det är detektiv Avalon och Papa Vierra kommer till oss! Jag skulle vara beredd att fastställa vissa allvarliga degen på det!" Alex hade sugit soda upp hans näsa och gnuggade det i smärta.

  "Du kommer inte att gilla det här,'mano. Jag har en teori att köras av chefen. Hon kommer inte att offra Nick själv. Men de behöver fynd. Han kunde gå utan dig. inte ensam eller utan något slags vapen. Jag skulle gå med honom. Ingen väntar sig att jag varit beväpnad, jag är bara ett barn. Vi kunde spela hennes Devil's poker. Det finns flera sätt tycker hon att förvärma ugnen innan den egentliga ritual. Ju längre han liv, desto större chans har vi att få insidan" Bacardi förtäring. Alex, till hennes förvåning, lyssnade mycket uppmärksamt och nickar agreeably.

  "Det är verkligen roligt hur stora hjärnor tänker lika, du vet?" Bacardi hoppade som chefen klev upp bakom henne.

  "Eftersom du ser, vi var bara samma sak. Nu har jag en uppföljning. Min plan för busting Ashe är självmord, Alex( Nicky slutligen berättade ditt namn) Men efter vad jag såg i Buenavista, jag tror att du skulle vara utmaningen." Han läpparna runt ett annat Te Amo. Nick intensifieras.

  "taxiresan jag hatar hans plan. Lika mycket som det larmrapporter mig dock, det är det enda som verkligen är vettigt att hålla oss båda levande. Jag känner dig. Speciellt efter Buenavista, jag är övertygad om att du inte kommer att låta mig dö, inte av mig ändå. Jag kan inte låta dig dö heller. Du sade till kommit upp med en plan och hålla fast vid det. Så vi delade upp. Köpa tid för våra mammor. Boss här kommer att träffa dem själv. Ta Anahi och alla. Pojkarna från döden Angel's bana kommer att ställa dig upp som pirat och Prescott legosoldat bete. Då tänker jag spela marsvin med Ashe tills golgatavandring anländer."

  Alex studerade hans broders ansikte ler placidly.

  "Okej, låt oss göra det!"

  Kapitel 12:

  Marilyn bemannade stal buss som ett örlogsfartyg i två timmar med Anahi och företag på sina hälar. Renee och chansen hade förlorat skjutvapen chans hade ändå inte på en total förlust. Under baksätet, de hade upptäckt en gammal Gatlin gun och i mässing rullande från det rinner det hela rangliga buss golvplankor gillar popcorn på en studsmatta. Crossfire pelted väggarna i gamla greyhound gillar en smuts storm på Mars. Marilyn höll hennes ögon. Hon oupphörligt mässade hennes sons namn som ett mantra och hållas bussen rullar. Om hon bara kunde säga nej till rädsla en gång, hon hade fortfarande en chans.

  Över din av raketgevär knappt missa tvåhjuliga glidförmåga buss, hon hörde hennes telefon ringer. Hennes mage gjorde en belly flop och hon sönder den ur hennes jean's ficka med ett finger i halsen stängning när hon igen musiken som Nicky's ringsignal.

  "Baby, är att du?" Hon kände tårar häll ner hennes ansikte. Det var en självklar fråga, men detta var för bra för att vara sant.

  "Mamma, jag vill att ni lyssnar mycket noga till vad jag tänker berätta." Nick började innan du kör hela planen genom henne på en bråkdel av den tid det hade tagit att bilda den.

  "killen som kommer för dig ser ut som något från en västerländsk skräck snärta. Men tro mig, han är på vår sida. Du skar känner honom och hans killar när du ser dem. Gå till dem och göra vad han talar om." Nick var andfådd. Det fanns en hel del statisk bakom honom som folk flyttade till följer döden Angel's instruktioner.

  "Vad? Det är självmord, son!" Marilyn tvingade hennes knogar i hennes tänder att hålla från kräkningar.

  "Jag vet... men det tar denna risk och kanske dö, eller ge Ashe och dö för dig. Vi behöver inte ett tredje alternativ, är jag rädd."

  Där mitt i brinnande buss chase, Marilyn hade en epiphany. Hennes föräldraskap hade snabbehandlas erfarenhet. Hon ville älska barnet hade hon gett upp för antagande för 18 år sedan, men att barnet hade blivit en människa. En modig som vetter mot jättar som de vardagliga ungar fruktade från godnattsagorna. Hon var tvungen att låta honom vandra denna väg, oavsett hur hårt det var. Hon skulle vara i hans hörn och bakom honom. Deras liv berodde på det.

  "Okej, du kan lita på mig. Jag älskar dig."

  Det var första gången i sitt liv som hon hade berättat för honom. Första gången hon någonsin sagt till en annan själ där det var mer än ord.

  "Jag älskar dig också, mamma. Jag ser dig snart."

  Hon hade en sjunkande känsla som han hängde upp att han inte tror att hans egna ord.

  Kapitel 13:

  Alex höll hans andedräkt. Även här bästa lösningen av döden Angel's boys var oerhört smärtsamt. Det var inte så illa. Efter 10 minuter av hängande från en truckens chassi, vänt på dess sida med två långa kedjor seriekopplas två separata uppsättningar av handfängsel, med hela sin vikt på hans handleder, hans rämna med Olidlig smärta. Han kände musklerna sliter långsamt och blod welling från små krossår. Han kunde lika gärna ha varit piskas.

  Han försökte att inte titta ner. Under honom fanns en va tanken gangsters hade stulits från en rörmokare är tillbaka lagret. Det var omgiven av många sandslott här på Acapulco strandnära, varje som betjänar såsom ett fack för en blödande bilbatteriet att Peyo var luftning med en motorsåg är pytteliten snitt. Tanken var redan 75 procent av fyllda med batterisyra. Cipriano var en övertygad anhängare av soffhoppande gitarrtrick. Om han kunde övertyga legosoldater som han hade en av dem i sin fälla och att fly var omöjligt, att han kunde locka dem för fyndpriser.

  Spritt eagled för hela världen att se, vilket inkluderade nyheter besättningar och skräckslagna turister nu hade han utan tvekan Alex kändes som en insekt under ett mikroskop. Gillar hans själ hade skalats av väggar för att visa de växlar som gjorts upp hela maskinen i sin helhet. Det vore inte gömmer sig från miljontals ögon som tittade på honom. Den enda avskildhet han skulle kännas i denna nakna ögonblick skulle vara mörkret av hans sinne med ögonen hårt slutna.

  Han hade varit omedvetna om sin makt. Här innan havet och himlen, han kunde se sanningen för km. Hela hans själ var översvämning med kraften av det. Den fysiskt blev de utskällda i sina käftar och han försökte svälja ner det, men det fanns ingen att svälja ner det. Det fanns ingen undertryckning för dess kraft.

  De älskar sin bror och hans familj var en katalysator som hade skiftat världens begynnelse. Alex insåg att idag skulle ändra historien. Världen skulle aldrig vara detsamma. I slutet av detta kapitel, detta är hur han vill bli ihågkommen. Dangled gillar en mask innan tusen rovfåglar, hans offer skulle undervisa en generation av materialistiska förvränger det enda värdet som utförs genom livet i nedan. Om Ashe hade känt till att djup sanning, då kanske hon inte skulle ha befattat sig med djävulen för att förlusten av hennes själ.

  Det var kärlek som besegrat ondskan. Älskar omdefinieras. Medan ordet ännu var i allmänhet upplevs som en varm och ömsint känsla av safeness, Alex förstod att det var en flyktig försvar som var ovillig att släppa det som ägs. Det är hur han hade älskat hans broder. Det är så hans bror hade älskat honom. De skulle dö i att kunskap om de hade och deras blod skulle målas över kameror i varje nyhetssändning världen över. Medborgarna på denna jord skulle lära sig att skydda sina familjer alltifrån fördärvade rörelser av myndigheterna. Genom sitt exempel, oavsett hur brutalt man kan slutet, Alex Prescott skulle visa världen att aldrig igen skulle en sak som Prescott-projektet får ske. Detta är vad som hade kommit från det.

  "Jag är inte gonna drop in juicen, 'mano. Löftet." Peyo såg välvilligt på Alex's kamp.

  "Hallå, tack. Lyssna…kan du lyssna efter ett andra?"

  Pojken tog ett bloss från en cigarett och tryckt närmare gillar var Alex berättar en hemlighet.

  "Om…Om detta…om det går dåligt. Om vi inte gör det, min bror och mig…jag vill att du ska ta den här…" han nådde ner med hans tänder och drar en liten hund tag ur hans skjortficka. Peyo nått upp och tog den i en skakande hand.

  Alex huffed.

  "Kontrollera mitt hem mamma får det. Sedan ta mina skor".

  "Varför? Detta skit kommer att bränna dig bara
med sina ångor?"

  "Jag vet. Men se, så dumt som det låter, det är faktiskt min broders skor. Jag lånade dem. Jag vill ha våra föräldrar för att få dem i fall något jag faller i fiendens händer. Bara Gud vet var min kropp kommer vinden upp i slutet av helvetet, de kan bearbeta det och dricka det gillar protein pulver för alla jag känner. Jag har sett dessa galningar innan. Precis, humor mig, människan. Jag vill begravas med min bror i kärnan, även om det bara är en av hans saker eller något. Jag tror att det kanske kommer att hjälpa min ande hitta honom på andra sidan." Alex skär Peyo en inlaga. Peyo svalde och nickade instämmande, nå rycka av fancy AJs från Alex's fötter.

  Alex winced som ångan började blisterförpackning hans hälar. Peyo höll hans andedräkt. Han var ny på det här spelet. Chefen var hans farbror och han fick bara inblandad i allt eftersom Cipriano insisterade på att det var ett sätt att bevara honom. Han hade aldrig fått ett jobb som detta. Han hade aldrig varit så nära tekniskt damned innan. Om den här killen dog, det skulle straffa honom för evigt.

  Det var ljudet av rivning stål i bakgrunden. De båda knäppte till uppmärksamhet. En gammal greyhound var rullande över sanden som baker's pin med flottor av motorcyklister och sportbilar som omger den.

  Cipriano rode upp scenen på baksidan av hans halmhacken. Han skuttat in smuts och utbildade Jericho i striden, syftar ett enda skott. De kunde inte se målet här, men vad det hade träffat var tillräckligt uppmärksamma alla inblandade.

  "Anahi!" Hans röst ekade av metalliska skräp i bussen och sände kalla kårar genom ryggraden i Mexiko.

  Ur röken, Devil's Swan strode. Hon hade ett par rapiers och kastade en död ängel.

  "Åh gud. Jag är säker på att det inte har varit en kamp som denna eftersom erövrarna hämtade, eh, Alex?" Peyo vänts. Alex stirra ut i fjärran, käken tappas, försöka regera själv men synbart förstenade. Peyo spunnet på hans häl för att blicka ut över havet. Otaliga fartyg fick stänga.

  "Kanske vill göra eder ont!" Alex jublade över hans skuldra till hans vakter som spreds i en tunn linje tvärs över kusten kring honom.

  "Vi inte gonna lämnar dig, Niño." En av de äldre männen lastade en pump action hagelgevär. Vad kan döden Angel's pojkar skulle stå.

  Kapitel 14:

  Hon var i en gammal sedan stol mittemot stranden gillar en Hindi gudinna gardinerna var färgade en djup crimson lila med blod av hennes offer. Från chassit hon skulle hängas upp många krympta huvuden som hade tillhört den försvunnit, vekar knuffade ned deras halsar, deras skallar fotografering lågor ut överst.

  Bacardi krympte till Nick's sida. Konventet hade kommit när Cipriano hade ringt. Ashe var redo att förhandla nu.

  Gardinen drog tillbaka. Det satte hon sina ögon i en mardröm gröna dansar med illvilja. Hon var naken, eller snarare hon var klädd i ormar. De myllrade hennes bord av 10talet. Det var mycket möjligen så många som 100 i säng med henne.

  Nicolas klev framåt, hans mun en snäv vit linje. Hon giggled sången.

  "Hiya, Nicolas. Jag har väntat på dig…Var är din broder?"

  Nick log ett mycket fint arbete.

  "runt…Han sade att han skulle visa senare när du och jag pratade?"

  Hon kastade tillbaka sitt huvud och cackled.

  "Mm, baby! Du inte tror att jag vet vad du gör? Så beundransvärt eftersom det är, jag tror jag kommer att uppfylla din önskan. Din mamma och hem mamma kan leva helt oskadd. Dina bröder och systrar kan leva, inklusive Alex. Se, jag behöver inte offra honom med dig nu. Du har fört paret till din uppoffring." Hon såg med vissnande ögon på Bacardi. Nick tittade tillbaka, ögon kikade, nås och tryckte hennes rygg som har skyddsmarkering till hans bröstkorg. Bacardi kunde känna hans armar förskräckelse. De bästa planerna hade viks som ett korthus inför deras ögon med bara en blick från läkare.

  "Det är en belastning på BS! Du ska offra mig med en av mina syskon, rätt? Det är djävulen Swan dotter, genius!" Nick hade glömt att visa en rättfärdig sak gäller religiösa ledare i hans frustration.

  "Inte precis. Tack, jag är ett geni. Jag vill också hålla noggrann koll på alla mina klienter och medarbetare. Jag kör ett ministerium. Hon är Devil's Swan dotter, ja. Hon är också dotter till tanaka. Du kan också välja Yoshi hälften japanska, hälften amerikanska breakout den företagare från Los Angeles, Kalifornien. Tanaka. Du kan också välja Yoshi är son till Mikoto Tanaka och armén Prescott, hans första kärlek från redan innan hans väpnade Service dagar när han bodde med sina affärsman pappa som en 16-årig punkare. Mikoto upptäckte om projektet som 22 år sedan när det började och flyttade sin son tillbaka till sitt hemland Japan. Bara för att han inte var en av din pappa provrör spädbarn eller adorable labb råttor inte göra honom något mindre din bror eller hans avkomma mindre erfarna i Prescott's livsförlängande förbannelse. Crazy, rätt? Hon är din systerdotter. Så hon kan arbeta för ett offer i en knipa. Låt oss nu tala."

  Nick tappade Bacardi runt i hans armar, studerar hennes ansikte med spänd förväntan. Han hade vänt på färgen på krita och hon kunde svära hans läppar var grön. Hon höll andan, förvånad över hans evergreen ögon. Det hon såg för första gången en verklig oro för hennes säkerhet återspeglas.

  "Hon är bara en liten flicka…" han skakade på huvudet. Det fanns inget sätt att han kunde gå igenom med sin. Hon brast i tårar, men inte av rädsla.

  "Nick, lyssna på mig! Jag denna nyhet är enorm…för första gången, jag - jag har en familj. Vi har en familj…Om vi går igenom med…vad det är…vi kan rädda dem. Att jag inte har något att förlora på detta. Jag ville ha ut av livet. Jag ens tänkt på det några gånger. Det är okej…vi måste spara dina bröder och systrar och mammor." Hon flinade, förvånad själv. Om någon sagt till henne för några dagar sedan att hon skulle behöva offra sig själv för att rädda ett gäng gynna barnen hon aldrig ens träffat hon skulle ha häst skrattade dem och hälldes Scotch ner näsan. Efter dessa pojkar, allt hade förändrats. Hon hade aldrig känt kärlek, förstod aldrig vad det blev. Tills hon såg dem i handling. Tills de hade offrat sig för sin syster i Durango. När de hade talat kommer att pruta med Ashe. När de hade kämpat för varandra i San Agustin Buenavista. I en sådan kort tid, de hade lärt henne vad kärlek och familj betytt. Slutligen förståelse, det förde henne till hennes knän.

  Hon vände sig runt, sväljer hårt.

  "Du är inte bara smack, höger, lady? Du kommer att uppfylla dina ord, rätten?"

  "Mitt ord är min bond och mina uppoffringar måste vara rena. Du vill blidka andarna eftersom du har några av armén Prescott's blod precis som de andra barnen. Allt är på plats. Lita på mig." Hon flinade med ett sjukt leende och räckte ut handen.

  "Inte förrän du visa oss ett tecken. Skicka några av dina killar till putten ett stopp till Devil's Swan. Ifall du inte har märkt, hon sken hälften av Mexiko upp likt en ferolito!" Nick spottade i sanden. Ashe skrattade och skakade på huvudet.

  "Så mycket ande komma in i eder, Nicolas. Inte konstigt att ni lyckats klättra upp ur helvetet."

  "Jag hatar att berätta denna dam, men jag var aldrig i helvetet. Det finns en motorväg du huvudet först ned, i fall du har aldrig uppmärksammat AC/DC låttexter. Du behöver inte ens mig till figuren ut hur till få det. Din själ är en GPS guidar dig!"

  "Vet du vad. Jag gör allt du ber om. Som en bonus, jag skickar till någon för att rädda din bror från vad löjligt Cipriano plan har kokat ihop. Jag kommer aldrig att bry sig om din familj igen. De behövde bara för att veta att de inte kunde hålla dig. Det är inte rimligt att varje annan själ där ute som har haft att begrava en unge de älskade. I linje med den naturliga ordningen, du kommer att dö. Denna flicka kommer att dö och det kommer att bli bättre för henne än att gå tillbaka till livet var hon springa ifrån. Everybody har en Happy-Ever efter rätt?"

  Två av Ashe's män kom fram och kontrakterade Nick och Bacardi's händer.

  De utbytte en blick, med rimliga tvivel om att vad hon sade var sant. De hade gjort vad de kunde. De hoppad
es att det skulle vara nog.

  Kapitel 15:

  Marilyn vaknade för att hitta möjligheter som simmar i krossat glas, rostning klädsel och smälta stål i den havererade och brinnande buss.

  Hon inandades ebony rök ur hennes näsa och tog armen räckte han ut till henne. Hans ansikte var klämd med extrem smärta och hon kände att han hade allvarligt skadade sig för hennes skull. Hon kände att snyftning långt upp i hennes strupe och då blev han fraktar henne i sanden.

  De landade på händer och knän hosta och kräkningar den vedervärdige kemikalier. Renee redan stod där, svängande en enorm bit av bussen är stommen i ansikten och kroppar av sju rabiata pit bulls. Kampen hundar låg i högar, där hon hade brutit sina skallar, uttömmer alla styrka hon hade och lite till.

  Marilyn höll andan. Renee påmint henne om en döende tiger. Hennes gyllene blont hår hade brunnit halvvägs och hon hade för att nå upp och skär den i ojämna remsor runt hennes haka för att hålla branden från att spridas till hennes hårbotten och ansikte. Hennes jeans var halvvägs strimlat från hennes ben av uppenbarligen strung out maniska kamp hundar. Blod samlas kring hennes vrister. Hennes höga ramen var halvvägs föll över hennes silver-blå ögon såg rött från all rök. Hon tappade tänder omringar Pantiacolla och inför Marilyn.

  "Göra banor du två. Jag kan hålla ett helvete för en stund. Legosoldater har Alex och utövaren har Nicky!" Hon flinade över hennes rygg. Marilyn och chansen spunnits runt unisont för att se kaoset.

  Där på stranden cirka en femtedel av en meter från buss vraket Ashe hade konfiskerat en scen som hade satts upp för några lokala band bakom en strandnära cantina. I centrum av det, hon skulle uppföras två massiva bambu totempoler. Nick var knutna till toppen av ettan. En liten flicka som var bunden till den andra. Runt deras fötter var staplade tusentals små gyllene räkningar. Två av hennes gäng dousing var dem i gas. Ashe stod i centrum, klädd i en lång baby blå mantel och hålla en fackla högt som hon var Frihetsgudinnan. Hon var något slags inlägg att de inte kunde höra från detta avstånd.

 

‹ Prev