Book Read Free

Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Page 137

by Josh Law


  Marilyn sagged lähes romahtaessa hänen polvillaan. Hän määritteli 32 tuntia sitten. Vaikka hänellä ei ollut aikaa.

  "Olen yrittänyt soittaa yli 15 tuntia! Lähdin Washingtonissa viime yön ja nauttia hyvää suomalaista ole pysäyttänyt liikkuvan hyväksy saada kaasua ja vuoto vuodesta!" hiuksensa seisoi. Hän oli asettunut päättäväisesti kuin koru, renkaan kanta rooli Little Nicky äitinsä. Virallinen äitiys oli tullut hektisestä on suojeltava.

  Chief Riggs hymyili. Se oli hyvä, että yksityisen detective takaisin Durango.

  "Joopa joo, siitä. Olemme oikeastaan jo yrittänyt saada yhteyttä liian neiti Avalon. Ongelma oli mielestämme hullu nainen sai aikaan jotain, valokaapelit ulkona kaupungista. Kuulostaa varsin rankka , mutta heillä oli räjähteitä. Olen kuunnellut niitä sammu kaltaisen pienen tykeillä ja lähetti squad cars tutkimaan. Jotkin tornia on tosiasiallisesti romahtivat ja muutamat ovat juuri vaurioitunut. Kukaan alueelta on hyvät kattavuus. Kaikki tämä on menotilanne. Olemme saaneet riittävästi kanttia ajaa kokonaan Silverton yrittävät saada takaisin online ja ampua sinut tekstistä." Chief Riggs niellä.

  Marilyn nodded valmiina antaa anteeksi. Se ei ollut hänen vikansa, että hänen poikansa oli sotkeutunut byrokratiaansa keskellä todella järkyttäviä lääketieteen kehittyminen poliittinen kiistely. Jos he työskentelivät yhdessä he pelatessa saisi pojat takaisin yhtenä kappaleena. Ne ovat aina tehneet.

  Piirros syvään, hän käveli rennosti ylös baariin.

  "Matty. Haluaisin tilata uusi pullo säännöllinen Aquafina. Puhdasta H2O. Älä piikki se mitään." Hän nostaa päätään ja olakkeellinen cuba joka jatkoi ruokajätteen vaarallisen määrän alkoholia. Matty grimaced läpäisseet Marilyn säännöllistä water bottle. Hän on vetänyt sip-kansi ylös ja työntämiksi välillä cuba's hampaita.

  "Okei, jos kuulet minua buzz-surina korvissa...kuunnelkaa. Lapsillemme on saattanut joutua uudelleen joidenkin freak se luvattiin kakkua tutkimusmenojen ympyräkaaviossa. Nyt olet menossa asiallinen ja autossa. Olen menossa tarvitsevat oppimaan ilmataistelutaktiikkaa. Laitamme posti- ja metsästys meille Lady-Sicario!"

  Hän haastoi cuba hänelle jelly polvet ja veti häntä ulkona heittämällä hänet Demon's haulikko istuimen alla. Se olisi muutaman tunnin ja pari sataa vettä pulloihin myöhemmin hän oli sobered tarpeeksi olla hyödyllisiä. Marilyn teki mielenterveyden huomaa ettei hänen aseen siihen asti.

  "Marilyn ... se on… Olet palannut!" Hän nauroi wetly läpi hänen hampaat.

  "Totta kai. Seuraavaksi pyyhkäisy metsässä. Nainen sotkuisia tarpeeksi puhaltaa valokaapelit hidastaa Rikollisten jäljittäjät on ehdottomasti vasemmalle jonkinlainen karttasivulle matkan aikana meille annettuja!"

  3 luku:

  "Katso, paljonko panttivankeja get AC ja päivän sijasta tavaratilassa? Olet onnekas, sillä voin todella pack valittuihin vesimuodostumiin, tämä pikku temppu vapaamatkustajaongelman ratkaisemisen!" Latin nainen oli chowing alas jotkin hedelmät gummies ja ampuminen pilkkaavat katseita takaisin Nick ja Alex, joka hänellä oli riippuu kohteen kunnosta: nätisti lassotusta rosvosta saa yhdessä partakoneen johtoon ja oli työntämiksi.

  Nick jäi tuijottamaan ja katsoin ulos ikkunasta.

  "mietit, missä olemme, vai? Te pojat koskaan meksikoon silti? Toivotaan vain, olet saanut kuvaa…vakavasti, en pelaamaan, tyylikkäitä tauti ja leviää teidän basilleja my research team." Hän täytetyt hänen kasvoillaan toisella lukitussinetti hedelmien gummies. Hän eyed Nick epäluuloisesti ja niiden tukehtuminen heille pettymystä.

  "Me laajeta suurimittaiseksi Mazatlan, pojat. Mazatlan, ranta kaupunkiin. Saat tavata söpöjä tyttöjä että voi koskaan tietää olet Sicario on otettu panttivangeiksi. Luit aivan oikein. Olen hitwoman. He soittavat minulle riettaan joutsenta. Voit soittaa minulle Anahi, joka on kristillisen nimen. Tämä on tyttäreni kreivi. Nimetyt häntä treenisession jälkeen suosikkini makua rommin, Yeah? Voitte saada ystäviä, mutta vain ystäviä, saat minut? Se on vankilassa syöttiä muutoin koiria! Hän on vain pieni tyttö. Ei edes tarpeeksi vanha hänen quinceanera."

  "Emme edes tienneet, mitä se on?" Alex kevyesti.

  "Älä puhu hänelle. Hän eyes." Nick lobbaustyössä hyväksi häntä, ärsyttävät hengitysteitä.

  "That's right. Pidän hänestä. Mielestäni hän on kivan pienen mojito! Kuten korkeiden cocktaileille ja hieno rommi, boy! Käyttäisin pureskella ja-"

  Okei, kiinni, se on vain sairaita. Hän on veljeni. Kun olet koskettanut häntä ja I'll break." Nick harjan lyhytharjaksisella osalla kuin porcupine. Alex silmät olivat ristissä ja hän kirjaimellisesti romahtaneet alas istuimeltaan.

  "Hmm? Oh, joten elokuvassa kipakka, vai? Katsotaanpa miten paljon mies sinä olet. Okei, pojat, saanen murtaa alas. Ensinnäkin lopettaa Mazatlan. Matkasuunnitelmani yhteyksiä hieman korruptoitunut jäseniä on Yhdysvaltain Black Ops, rendezvous, eikö? He olivat tukijoista, teidän daddy uutuus little science project kaltaiseni. Hän oli tehnyt paljon lupauksia. Oli todellinen akatemiaan laajentamaan repertuaariaan se vanha koira. Hän lupasi, että annos, Prescott1 jota lisämunuaisen uutetta lähes jokainen henkilö istui hänen vieressään, barstool. Hän vannoi testit onnistuu nopeasti. Kaikki voisivat päästä osallisiksi vauraudesta, ikuisen. Kyse on paljon enemmästä kuin rahalla voi ostaa. Monet meistä mielestä hän oli mutterit. Mutta jos tilanne on hieman tequilan alas hänen huulensa kumoaisi alkaa puhua monista asioista, vaikka epämääräinenkin, oli täysin järkevä. Minusta vaikuttaisi järkevältä lähelläkään loppuaan ja vuosikymmeniä tulevaisuudessa, mutta olen aina sanonut laitetaan pelirahasi oikeaksi, kun tuotteen käytön ja antaa sitten he saavat vähän mielenkiintoa. Paljon palveluista isälle. Not so nice X-Rated. Mitä enemmän tein useita vastaanottoja täytyi kirjoittaa minulle. Hän sairastui kanssani sukupolvenvaihdosten merkitystä minulle. Heti kun uute tutkittiin julkivarmistettu, joka tapahtui, kun ne ylösnoussut sinut kuolleista kun 7 kuukautta mätänevät tomb, Nicolas ja olin ensimmäinen annos. Mitä muuta tuli, sillä hieman hanky panky kutsuin ensimmäisen dibs. Nyt Papito on mennyt. Minulla on vielä, pojat, vaikka. Te pojat ja vakavasti kuitattu research team, halua mitään mieluummin kuin diagnosointia varten, jotta saamme kaikki tuotteeseen meille luvattiin, joka vaikuttaa lentelisi ympäriinsä, jota lisämunuaisen läpivientiholkkien ja verta armeijan poikiaan."

  "Ah, että lukuja. Ne eivät ole nurin koko ryhmälle, vain osia." Nick juoksi kädet hänen hiukset kiihkoiluna. Alex niellä sitä lähellä heittää ylöspäin.

  "Joopa joo, no. Jätä se lehdistölle koristeena. Teidän hallituksenne onnistuneet pidättämään neljäs. Pääasiassa siksi, että hallitus, joka omaksuttiin unionista tiimin toimia. Osapuolet perustavat pari fall kaverit niin, että muut voisivat pitää tehostaa. Tiimi on hankkinut sieppaaminen haittaa Neitsytsaaret amerikkalaiseen alkoholiparantolaan ennemmin kuin arvaatkaan ja tuotannon aloittamiseen uudelleen ASAP." Anahi silmissä aloitti kaukana ulkoasu

  "Joopa joo, pojat ovat aiheuttaneet suurta kohua black markkinoilla. Minun täytyi karusellin teille ennen kaikki meni hulluksi. Jos ashen hänen yleissopimus päätyvät sähköpostiisi, heidän tekevän kuulustelut keveässä puoliksi nizzassa kun tiedettä joukkueet minä huusin. Sitten hän tappaa sinut ja polttaa sinulle helvetissä rahoja niin voit palata Lusifer ja laskeutua hänen velat, häntä." Anahi oli jutustella puolentoista kilometrin minuutissa ei ole asettanut mitään järkeä.

  Odota, mitä te oikein puhumme? Kuka ihmettä ei ashen miksiköhän hän olettaa tiedän lusifer?" Nick sat, hiukset seisoo puolella. Jotain hänen silmänsä sanoi Alex oli muistaa elämään maailmassa jälkeen.

  "He eivät virallisesti koolle, kunnes Durango pudota Science oikeudenkäynnit muuttaa suuria. Tarjolla on yleissopimus yhdistettyjen uskontojen, kuten Santeria, Voodoo, Satanism jne., joita muy järkyttyneitä pikku rendezvous kuolemalla, nuorten ystävä. Kaikki nämä taikauskoinen kids hyvä ajatus yhdistää uskonnollisiin asioihin ja valmistaudu 2-5 että te ja muut, kuten talk. Se muuttaa heidän elämäntapaansa tai se, että yksi heidän tapojaan todellinen ja ainoa tapa pikatiellä helvettiin. Anyway, sweet nuorten l
atsarus, siitä lähtien kun nousi tomb hengellinen ihmiset haluavat kuulla, miltä tuntuu maa-ala. Osa heistä haluaa mennä vielä askeleen pitemmälle. Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun pääasiallinen harjoittaja Santeria hengissä maapallolla. Hän on yksi, joka kutsutaan koolle valmistelukunta ja vaati pattitilanteeseen, uskontojen, tapaoikeuden täysimääräinen rinnakkaiseloon. Ilmeisesti hän soitti irrallisina oman uskontonsa menestymisen mahdollisuuksia ja on lisännyt häipyy kaukaisuuteen moniin muihin aloihin. Taikauskoinen ihmiset sanovat hän jahtasi rietas hänen sielunsa ja vielä enemmän. Hän on laatinut uhrata rauhoitella häntä sen sijaan. Hän lainasi sen Aasian uskontojen lähettää rahaa kanssa alamaailmaan polttamalla fake golden velkasitoumukset, hautajaiset. Hänen evankeliumi siinä uskossa, että jos hän lähettää sinulle takaisin helvettiin, koska olet jo selvästi, ja tiedätte, miten joitakin hänen hell rahaa rohtimet, voit olla hänen suurlähettiläs ja laskeutua häneltä odotettavista saatavista. Olin palkannut tulla kerää teitä, mutta olen silti kiitettävä esimakua teidän oman etunne vinkkiä jonottamiseen adrenaliinia."

  Nick huulille kierteellä. Alex nojannut päätäsi lähemmäksi häntä huomasin, että hän aikoi kertoa Anahi pois päältä ja päälle läikkyy salaisen hän aikoi jakaa ennen kuin hän oli häntä viime yönä.

  "Voit kertomaan esimiehesi, en ole koskaan tavannut Lusifer ja en oikeastaan pidentymistä helvetin portit. Tapasin Jumalan johtavan päätien alamaailman, jos joku haluaa tietää. Pelissä on valtava valtatie kaikki hengen maailmassa. Jumalan ja hänen enkelit tulevat viemään sinut taivaaseen jos hyväksyit pelastus elämässä. Lusifer ja hänen demoneja, jos et. Tarjolla on polku, joka kulkee nirvanaan - joka on oikeasti ja pahasta satamakaupunki paholaisen palvontaa varten henki ihmiskaupan naamioitu Paradise houkuttelee harhaileva sielut. Tarjolla on valtatie, joka johtaa Dante's cage, Infernosta. Se on paljon suurempi kuin ihmiset tällä puolella aita ansiot. Missä asut, one planet kuolleen elää satoja galaksit on yhdistetty toisiinsa King's Highway." Nickin silmien ollut suurmenestys siitä on herättänyt muistoja. Alex leuka oli laskenut. Se oli upea juttu.

  "Rehellisesti, 'mtomusta, haluaisin mielelläni palata ajassa taaksepäin ja sanoa hänelle, että. Sitten hän olisi pois sekä vilkuilla taakseen. Mutta en suostutella häntä. Totta puhuakseni, ei liene tarpeen tehdä osioita uudestaan vakuuttamaan hänet. Uskonnolliset kiihkoilijat sanomme aina, he haluavat jumalallisen ja sen jälkeen, kun on kyse niiden sivuutatte sen psykoosi ja profeetan. Hän murhaa, kylmässä veren ennen ikinä tehdä teidän tapauksessanne. Hän antoi minun tutkimusta ja pojat levyisellä teidän lisämunuaiset teitä ja varmista, ettet voi palata kolmannen kerran."

  Anahi alkoi lystikkäästi rendatuista hahmoista, sillä hän vetää Mazatlan. Oli jonkin verran elintarvikkeiden trukki on pysäköity aivan kaupungin rajan.

  "Uno secondo,ninos. Jos en Enrique täällä hyväksi saamme tänään ilmaiseksi! Katsele niitä lähellä, Bacardin." Tunge a Beretta takaisin hänen housut, hän meni.

  Kreivi kehrätty.

  "Hiya. Kuuntele! Voin vain toistaa, kun hän on noin voin puhua Englanti täydellisesti. Tarvitset apuani ja älä yritä väittää. Haluan pois yhtä paljon kuin sinäkin. Joten tässä minua auttavat sinua." Hän nojautui eteenpäin istuimella kaksi johtoa.

  Pojat tuijotti häntä aivan ymmälleen.

  "Hei, älä minua! Olen siitä pahoillani siskosi! Voin vain toistaa valonuolien tarpeeksi pitkä muoto poistumissuunnitelma!" tyttö oli aivan yhtä epätoivoinen kuin ne olivat. Ennennäkemättömän luottaa yhdistyneen heidän solidaarisuudelle. He menivät ulos autosta, varastaa niin monta räjähteitä ja aseita, koska ne voisivat ja tyrkkien toisiamme niitä yhdessä Anahi monista tote laukkuja. Silloin oli häipyy kaukaisuuteen Mexicana sun.

  4 luku:

  Cuba heräsin äidin kanssa kaikista virheistä aiheutuneita ongelmia. Marilyn oli lyömistä konepellin alta hänen epätoivoisia.

  "Marilyn?" Cuba ei ollut muistia muutama tunti sitten Kiowa's suihkulähteeltä.

  "Marilyn? Mitä teette niin pian?" Cuba kompastellut ulos autosta pään jaetun hellinä. Hän upotti hänen polviansa, sillä hän muistaa, miksi hän oli humalassa.

  "pojat…", hän groaned ja piti häntä vatsaan yritä tukahduttaa alas kiirettäsi ponnistus.

  "Minulla on yhteys locator sovellus Little Nicky puhelimessa…kesti päästä ulospäin Durango. Puhelimen tornia oikea kaupunki oli. Hullu braud 21.4.2000 tekemiemme pojat liikkeelle muutamia IEDs ympäri tornia". Olemme ajaa kokonaan Silverton käyttää puhelinta. Nyt olen, kaasun ja pojat ovat ilmeisesti Meksikossa!"

  Marilyn läpsäissyt simiä, Demon's konepelti. Cuba höristää korviaan.

  "Hei, ei syytä huoleen. Veljeni elämä on nyt täällä Silverton. Jos annan hänelle hyvää syytä, colton koukku meille ajettavassa ja vaihde. Hanki kävelyä." Cuba meidät hurmeisella toiminnallaan. Marilyn rolled terveet silmät.

  "Mielestäni minun pitäisi tehdä, kun kävelet rivillinen mankka tai jotain etusijalle."

  "Olen hyvin. Nyt meillä on idea, missä pojat ovat. Se on show time".

  "Joopa joo, jos aika on rahaa, te ja minä olemme litteä murtui. Kertokaa minulle, se ei ole aivan teidän veljen?" Marilyn kaivanut hänen kannassaan likaan. Cuba kehrätty hänen nilkkaan.

  "Se ei ole. Sitten on tämä uusi asia nimeltä cell-puhelimet. Olen jo texted häntä, Yeah?"

  Siellä oli äkillinen hyrisemään lohkolämmitintä. Kirkas sininen 80' Dodge noukkimen tuli vierimisen moottoritiellä.

  Ulos astui nuori mies, joka uudisti tutun rantatyylin: sopivan huolimattomat blondeista hiuksista. Hänen saappaat oli enemmän punainen savi kuivunutta kuin maapallon ympäristön kadulle. Ilman niitä, hän oli luultavasti 6'3". Marilyn niellä. Hän ei voisi olla kuin kourallinen vuotta vanhempi kuin hänen poikansa.

  "Ren…", hän tuijotti sisarensa pitkään aikaan, huulien twisted tuskalliseen irvistelevät valkeutta. Hän tiesi, mistä oli kyse.

  "Olemme ajautuneet hiukan ongelmia lasten kanssa, mahdollisuus. Uskotko päihittäväsi perheesi auta meitä?" Cuba hänen laavun thumbs luontoystävällisiä jean pockets and jutted esiin chin defiantly.

  "Mitä sellaisia ikävyyksiä?" Mahdollisuus Vierra näytti Marilyn epäilyttävästi ylös ja alas.

  " Meksikon mafia on siepannut poikani." Marilyn niellä. Tämä kaveri oli aivan pienenä itse. Se ei ollut oikeudenmukainen ja vetää hänet.

  "Your Little Nicky Avalon-äiti, eikö? Tämä pojan veti minua muihin tukaliin tilanteisiin kuin voin luottaa. Olemme junk hylkäys liikekumppaneihin ja olimme ennen hänen ja kuollut. Ole puhuneet hänen, koska hän on ollut takaisin. Mielestäni on aika tuoda hänet kotiin. Hän jahtasi minua 20 dollaria." Hän vetäisty kaasun pelastettavissa takaisin trukkiin.

  "Hyviä uutisia, valikoimassamme car asian pois päiväjärjestyksestä. Tämä on helppo korjata, kun pitää trukin säiliön kannattaa, koko ajan. Tämä asia on luultavasti sama. Aseet eivät ole vaikea. Pidän myös paljon nick knacks omassa sängyssä."

  Hän handed Marilyn can ja nousivat ylös trukin sängyssä.

  "Katsotaanpas, olen saanut arkangeliin, Cuba ja Mossberg 500 taktista Persuader, Rva Avalon." Mahdollisuus heitteli cuba sekä keventää ja hän saavutti ne ilmassa. Marilyn valmiin täytät säiliön hänen ja kädestään pois haulikko, kun hänen puhelimensa alkoi soida.

  "yhden sekunnin ajan." Hän vetäisty ilmaiseksi hänen farkut ja vastannut siihen.

  "Joopa joo, Marilyn Avalon, keltainen hälytysjärjestelmä?"

  "puhuu kadonneista lapsista, Rva Avalon. Jengi olivat hyvin hoidettuja turvallisia panttivankeja ennen minun todella typerää tytär kohentua."

  "Who Is? Miten päädyitte numero?" Marilyn veri meni kylmänä.

  "Oho, uskon teidän ymmärtävän, kuka se on. Voit soittaa minulle Devil's Swan , jos haluatte. Luulisin, jos sinulla on solun peittoalue on käyttänyt sitä yhtä (trojan horse Durango heh? On huolehdittava siitä, että minun, vai? Want you to know matkasuunnitelmani välilehdet. Otin vain pikaiset oman poika, koska minun täytyy hänen adrenaliini näytteitä ja kamaa. Olipa arm
eija pommitti uskotellessaan, kuolemattomuuteen mehua, hän lupasi minulle ja hänen todellinen rakastaja- jotkut. Nyt pelaajalla on lapsen oma romanssi armeija et siis voi olla niin vastahakoinen, jotka haluavat pienen pullo, seerumin vai? Joka tapauksessa, jos kanssani lapsi. Jos näin ei ole, I'll milleriä. Toivo saan aluksi hänelle. Toiset tahtovat häntä muita ikäviä kuluttaviin laitteisiin. En hänelle palveluksen lisäämällä sieppaaminen haittaa häntä, ja odotan sitä on käsiteltävä samalla tavalla." Hän menettää hänen kärsivällisyydestään. Marilyn saisi kuulla hänen chambering ja verkkaisesti, pistooli lähellä vastaanotinta painotetaan.

  "Kiitos kärki. Sallikaa minun nyt kohteliaasti on ensimmäisen persoonan kertoa teille, että voit syödä valtava kasa aasin turds ja kuolemaan. I'll paahda helvetissä, ennen kuin voin auttaa sinua vähentämään vahinkoa poikani tai laula kiistanalaisin medical ote tunnettu ihmiskunnan nykyisyydestä." Vierras olivat tuijottaa Marilyn Näytät pirteämmältä.

  "Paahtamalla helvetissä on tämän pelin, Senora. Oletko varma, ettet voi lyödä sitä?"

  "missä ja milloin?" Marilyn n hinnanalennuksesta pystyisimme vielä suurella työllä hänen hampaat. Cuba pidetään hänen kätensä yli hänen suuhun, rukous eleisiin ja näytti tälle vääristyneelle kehitykselle on mahdollisuus. Hän kevyesti, sanaton itse.

  "Acapulco. I'll nähdään siellä. Tarvitset revelation ja sinne. Jos satun löytämään pojat ensinnäkin herätämme ne paikoilleen. Ehkä voit tallentaa niitä." Devil's Swan roikkumaan, Marilyn pään menoksi.

  Hän kääntyi tarkastelemaan Vierra sisaruksiin.

  "Haluatko silti auttaa minua?" hän nosti esiin ulkonema on mahdollisuus, joka taittaa hänen käsivarsiensa lihaan.

  "Olet hullu, Ladyn. Hullu kuten Nick. Kuulostaa siltä, että idiootti on ylittänyt joulupukin kanssa Meurte roadies, eikö totta? Huumeiden Alex yhdessä häntä liikaa, se näyttää. No, kunnossa. I'll auttaa pienentämään vajettaan hänelle, joten voin vatkaa paskaa ulos häntä myöhemmin." Hän winked ilmoittamaan, että hän oli pelaamassa.

 

‹ Prev