Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 141
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 141

by Josh Law


  "Ei voi olla totta! Se on etsivä Avalon ja Papa Vierra tulossa! En halua vahvistaa joitakin vakavia taikina!" Alex oli imenyt sooda, hänen nenäänsä ja rubbed sitä tuskaa.

  "Et pidä tätä,'mtomusta. Minulla on kuitenkin yksi teoria talebaneiksi väitettyjä pomo. Hän ei tarvitse uhrata Nick. Mutta ne tarvitsevat kaupanpäällisenä. Hän voisi mennä, ilman teitä ei yksin tai ilman jonkinlaista asetta. Haluaisin hänen mukaansa. Kukaan ei koskaan odottaa minua, olen vain pienenä. Voisimme hänen Devil's poker. On olemassa monta tapaa hän haluaa kuumenna uuni ennen varsinaisen rituaali. Mitä kauemmin hän elää vielä mahdollisuus läpitunkeutumisen." Kreivi niellä. Alex hänen yllätys, kuuntelin hyvin tarkkaavaisesti ja nyökyttelee agreeably.

  "Se on todella hauska, kuinka suuria mielet ajattelevat samoin, tiedät?" Kreivi hyppäsi kun pomo vauhditettava hänen takanaan.

  "Sillä katso, emme puhu samaa asiaa. Nyt minulla on seuranta. Minun suunnitelma uhmaavilla Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun on itsemurha, Alex( Little Nicky lopuksi kertoi minulle oma nimi) mutta sen jälkeen, mitä olen nähnyt heräät Buenavista, uskon teidän olisi haasteeseen." Hän hymyili toisen ympärille Te Amo. Nick vauhditettava.

  "tuotemerkillä FYI I Hate hänen suunnitelmansa. Yhtä paljon kuin se pelottaa minua, on ainoa asia, joka todella järkevää, että meidät molemmat elossa. Tiedän, että olette. Varsinkin kun Buenavista, olen varma, että olet menossa väärään kommentoimaan kuolee, ei minun joka tapauksessa. En anna sinun kuolla. Sanoitte koskeva suunnitelma ja pitää siitä kiinni. Olemme siis hajosi. Osta aikaa, että äidit omistavat. Pomo täällä on menossa tapaamaan niitä itse. Haasta Anahi ja kaikki. Pojat tekijäkumppanin kuolemasta Angel's radan aikovat tuoda kuin merirosvo ja Prescott palkkasoturi syöttiä. Suunnitelmissani pelaa marsu, Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun kunnes Työväestön Golgatasta saapuu."

  Alex opiskeli veljensä huulille, hymystä placidly.

  "Hyvä on, älkäämme tehkö tämän!"

  Luku 12:

  Marilyn miehitetty varastetun bus omistamasta kaksi tuntia Anahi ja yrityksen kuuma hänen heti perään. Cuba ja mahdollisuus oli menettänyt tuliaseiden mahdollisuus oli tuonut ja silti ei ollut täydellistä häviämistä. Alla tämän päivän, he olivat havainneet vanha Gatlin gun ja pidä messinkinen autoilupelien jutusta se kaikkialla kiikkerä väylän lautoihin kuin popcorn, trampoliinia. Crossfire pelted seinät vanhan greylle kuin lian storm Marsissa. Marilyn silmät eteenpäin. Hän tosissamme sanoessamme fania poikansa nimen kuin mantra ja säilytetään, että CAN-väylän kautta. Voiko hän sanoa ei pelätä yhden kerran hän oli vielä mahdollisuus.

  Yli joka raketinheittimiä tuskin puuttuu kaksipyöräisten luiston väylä, hän kuuli hänen puhelin ei soi. Hänen vatsa teki 14/0 floppi ja hän repi pois hänen jean taskusta yhdellä sormella kurkun sulkeutuminen, kun hän myönsi musiikin sellaisena Little Nicky soittoäänen.

  "Baby, että sinä olet?" Hän tunsi kyyneleet pour alas hänen kasvonsa. Se oli itsestään selvä asia, mutta se oli liian hyvää ollakseen totta?

  "äiti, haluan teidän kuuntelevan hyvin tarkasti, mitä olen kertoa." Nick alkoi ennen koko suunnitelman puitteissa hänen murto-osassa siitä ajasta, jonka on ryhtynyt.

  "kaveri, joka on tulossa voit näyttää jotain Western kauhu heilautuksella. Mutta uskokaa minua, hän on meidän puolellamme. Tiedät hänen ja hänen kaverit kun näet ne. Hakea ne ja tehdä, mitä hän kertoo sinulle." Nick oli hengästynyt. Oli paljon häiriöitä takanaan kuin ihmiset siirtyvät seuraa kuoleman enkeli antamien ohjeiden mukaan.

  "Mitä? Tämä on itsemurha, poikani!" Marilyn pakotti hänet knuckles hänen hampaat, oksettaa.

  "Tunnen...Mutta tämä riski ja ehkä kuolla, tai antaa periksi ashen kuolee varmasti. Meillä ei ole kolmas vaihtoehto, olen pahoillani."

  Ei, fleimaus väylä takaa-ajokohtaus, Marilyn oli jouluaatosta loppiaiseen. Hänen vanhemmuus oli nopea kokemus. Hän halusi rakkautta lapsen hän oli luopunut hyväksyttäväksi 18 vuotta sitten, mutta se vauva oli tullut mies. Mielestäni rohkea, joita jättiläiset, arjen lapset pelkäsi, iltasatujen lukemiseen. Hän oli antaa hänelle samalla tiellä riippumatta siitä, kuinka vaikeaa oli. Hän täytyisi olla hänen kannastaan ja tukea häntä. Heidän elämänsä siitä riippuvainen.

  Okei, voit luottaa minuun. Rakastan sinua."

  Se oli ensimmäinen kerta hänen elämänsä, hän kertoi hänelle. Ensimmäistä kertaa hän sanonut sen toiseen soul, jossa se on muutakin kuin sanoja.

  "Rakastan teitä, äidille. I'll nähdään pian."

  Hänellä oli yksi uppoamisen tunne kuin hän lopetti, että hän ei usko hänen omista sanoistaan.

  Luku 13:

  Alex pidetään keuhkojensa. Vaikka tämä paras ratkaisu kuolemanrangaistuksen Angel's boys oli erittäin tuskallista. Se ei ollut niin paha. 10 minuutin kuluttua siitä, kun katosta roikkuva on trukin rungon, käännetään kaksi pitkillä ketjuilla silmukkakytketty kahdella erillisellä käsiraudat hänen raskaiden ajoneuvojen hänen ranteet, selässään oli jako epätietoisuus, tuskaa. Hän tunsi lihakset repiä hitaasti ja veren welling pienistä ruhjeita. Hän voisi yhtä hyvin voineet tähden pieksi.

  Hän yritti kuitenkin alas. Alle häntä oli puhdistamolietteen säiliö gangstereita oli varastanut putkimies takaisin varastoon. Se oli monien hiekka linnoja tänne Acapulco rantakenttä, joka toimii viiteajoneuvona määritys hemorrhaging auton akusta, Peyo oli ilmaus, kuten moottorisaha pientä viiltäminen. Säiliö on jo 75 % prosenttia tapa täyttää akkuhappoa. Cipriano oli vannoutuneena pomppia sohvalla läkähtymiseen asti pelkäämättä. Jos hän vakuuttaa mercenaries, että hän oli yksi niistä hänen ansaan ja että escape oli mahdotonta, hän voisi houkutella niitä, löytöjä.

  Levitä-eagled koko maailmassa, joka sisälsi uutiset miehistö ja terrorisoi turistit, hän oli epäilemättä Alex tuntui bug tarkastellaan mikroskoopissa. Haluaisin hänen sielunsa oli riisuttu seinät osoittamaan gearit, jotka muodostavat koko kone hänen kokonaisuutena. Ei olisi unohtanut miljoonia silmissä tämä näytti hänelle. Ainoa tietosuoja hän tuntuu tässä naked olisi kuitenkin pimeydessä mielensä silmillään tiukasti kiinni.

  Hän oli ollut arkitodellisuus tehot. Ennen kuin valtameri- ja ilmatila, hän pystyi näkemään totuus kilometrien päähän. Koko hänen sielunsa oli tulvia, virran. Se on fyysisesti uhkuivat voimaa hänen tappajahai ja hän yritti niele sitä alas, mutta se ei johtanut mihinkään nieleminen alas. Ei estoa sen voimaan.

  Rakkaus hänen veljensä ja hänen perheensä oli katalysaattori, joka oli siirtynyt perusta maailmassa. Alex huomasi, että tänään olisi muutoshistoriaan. Maailmassa ei enää ole entisensä. Tämän luvun lopussa, näin hän olisi syytä muistaa. Tapahtunut siirtyminen rikkaruohoon, kuten mato ennen tuhat nälkäisiä lintuja, hänen uhrata opettais kokonainen sukupolvi materialistinen manipuloivan ainoa arvo, joka toteutetaan eloa. Jos Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun olisivat tienneet, syvän totuuden, ehkä hän ei olisi käsitelty rietas häviämistä, hänen sielunsa.

  Se oli rakkaus, joka kukisti pahan. Rakkaus uudelleenmäärittelystä. Vaikka sana on yleisesti luultu, lämpimän tunteen safeness, Alex sen ymmärtäneet haihtuva puolustukseksi , että oli haluton päästää irti siitä, mitä se omistaa. Näin hän oli rakastanut veljensä. Tämä osoittaa, miten hänen veljensä oli rakastanut häntä. He kuolevat, että tieto, jos ne ja heidan olisi maalattu yli kamerat jokaisen newscast ympäri maailmaa. Euroopan kansalaiset tällä planeetalla oppisi, joka päivä suojella heidän perheenjäsenensä ovat vioittuneet, viranomaisten kanssa. Hänen esimerkiksi riippumatta siitä, kuinka julma saattaa loppuun, Alex Prescott joutuisi näyttää maailmalle, että ei koskaan enää voisi sanoa, kuten Prescott hanke saa tapahtua. Näin on käynyt.

  "En ole gonna pudottaa sinut, 'mtomusta. Lupaus." Peyo näytti myötämielisesti, Alexin taistelussa.

  "Hei, kiitos. Kuuntele…voit kuunnella toista?"

  Poika vei savupilvi, tupakoivan painettu lähemmäs kuten Alex oli salainen.

  "Jos… Jos… Jos se menee huonosti. Jos emme ole, veljeni ja minä…toivon, että otatte t�
�män…" Hän saavutti kiinnitetyillä hampaat helisevät ja vedetään pienempään koiraan tag pois hänen häiritsevästi taskussa. Peyo saavutettu sai se tärisee.

  Alex huffed.

  "Varmista kotini äiti saa sen. Sitten minun kengät."

  " miksi? Tämän paskaa palaa juuri sen höyryjä?"

  "Tunnen. Mutta katso, yhtä typerää kuin se kuulostaakin, nämä ovat minun veljen kenkiä. Haluan vain lainaksi. Haluan, että odottaville äideille , jotta ne jotenkin en lankea vihollisen käsissä. Vain luoja tietää, missä ruumiini lopetella , että lopulta helvettiin, he voivat käsitellä ääntä ja juoda sitä kuten proteiinijauhe tiedän. Olen nähnyt näitä linnan tapahtumaympäristössä. Aivan, huumori, mies. Haluan olla haudattiin veljeni, vaikka se on vain yksi hänen asioita tai jotain. Mielestäni ehkä se auttaa minun henkeni löytämän hänet toiselle puolelle." Alex leikkaa Peyo on puhunut. Peyo niellä nodded kuluttajavalaisimemme rohkaistuttava katsasta AJs alkaen Alex jalkain juureen.

  Alex winced koska alkoi läpipainopakkaus. Peyo pidetään keuhkojensa. Hän oli uusi tässä pelissä. Pomo oli hänen setänsä ja hän osallistui kaikesta, sillä Cipriano vaati se, kuinka pitää hänet turvassa. Hän ei ole saanut työtä tällä tavoin. Hän ei ole koskaan ollut niin lähellä teknisesti damned. Jos tämä nuori poika kuoli, se piinaavat häntä ikuisesti.

  Meillä oli sound of shredding teräs taustalla. He molemmat yleisomistukseen tulee. Vanha greyhound oli vierivän hiekkaa kuin baker tappia vasten laivastoja moottoripyöräilijöitä ja urheiluautot sitä ympäröivät.

  Cipriano rode enintään kerran hänen silppuriin. Hän leviää myös koteihin tieltäsi ja koulutetun Jericho taisteluun hämäämään, jolla pyritään yhteen kuvaan. Niitä ei voitu painostusvälineenä täältä käsin, mutta mitä se täysosuma oli olemassa riittävästi huomiota kaikilta asianosaisilta.

  "Anahi!" hänen äänensä kaikuna toivomus pois metallinen roskia linja ja lähetti puistatuksia läpi selkärangan.

  Ulos savua, Devil's Swan strode. Hänellä oli pari rapiers tyyneytensä ja yksi kuolemaan Angel.

  Oh jumalaa. Olen varma, että emme ole taistele sillä nemo heh, Alex?" Peyo ympäri. Alex on joutunut silmätysten päähän, Leuka putosi, yrittää reign itsensä, mutta nähtävästi jäykistyy kauhusta. Peyo kehrätty hänen kantapään odotettavaa meren ylle. Lukemattomat laivat olivat sulkemisen.

  "Usein itseänne niukkojen!" Alex huusi hänen kasvoilleen rinta henkivartijoidensa, joita levittää ohut linjan rantaan hänen lähipiirinsä.

  "Emme aio jättää sinulle, Niño." Toinen vanhemmista miehistä ladataan pumpun toiminta haulikkoa käytettäessä. Tapahtuipa mitä tahansa kuoleman enkeli's boys kestäis tiukkana.

  Luvussa 14:

  Hän oli tehnyt vanhaa limousin tuoli suoraan rannalle, kuten hindu jumalatar. verhot avautuivat värjätty syvä crimson purple verellä, hänen uhrauksia. Kotelon hän oli jumissa useita joskus taas kohdataan vihollinen kutistetuilla valtionpäämiehet, jotka olivat kuuluneet kadonnut, voitelutyynyt työntämiksi heidän kurkustaan alas, niiden skulls ammunta liekit ulos yläkautta.

  Kreivi Saksa pelästyi näpistää puolelta. Yleissopimus oli aika, jolloin Cipriano oli pyytänyt. Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun oli valmis tehdä nyt.

  Verho perääntyi. Siellä hän istui silmät, painajainen vihreä dancing with häirinnän. Hän oli alasti, hän oli käärmeitä. Ne parveilivat hänen sohvalle ja 10 s kuluttua. Siellä oli erittäin monia vuosia, jopa 100 sängyssä hänen kanssaan.

  Nicolas porrastettu eteenpäin, suunsa tiukasti valkoisella viivalla. Hän giggled melodisesti.

  "Hiya, Nicolas. Olen odottanut… missä ajatuksesi leijailevat veli?"

  Nick hymyili itsetyytyväisesti.

  "ympäri…hän vannoi palaavansa näytä myöhemmin te ja minä puhuimme?"

  Hän heitti takaisin hänen pään ja cackled.

  "Mm, baby! Et usko, en tiedä, mitä olet tekemässä? Kuten ihailtavaa, taidan kunnia. Äitisi ja kotiin äiti voi elää vahingoittumattomina. Veljenne voivat tulla toimeen, esimerkiksi Alex. Katso, minä en tarvitse uhrata hänelle tänään. Olet saattanut pari teidän uhrauksen." Hän katsoi minua ja näivettäisimme eyes kreivi. Nick katsonut taakseen, silmät ponnahtanut pääsi ja kannustanut hänen takaisin sanoisin konservatiivisesti hänen rintakehää. Se saattaa tuntua hänen käsivarsiensa horjuu. Parhaimmillaan suunnitelmat oli taitettu kuin korttitalo heidän silmäinsä eteen yhdellä katsoa ammattilaisen.

  "That's kuormituksen BS! Sinun uhrata minulle yksi sisaruksia, eikö? Tämä on perkele Swan tytär, nero!" Nick on unohtanut osoittamaan valmistautuu suhteessa uskonnollista johtajaa hänen turhautumista.

  "Ei tarkasti. Kiitos, että olen nero. En pidä huolta välilehdet kaikkia asiakkaita ja osakkuusyrityksistä. En tee ministeriö. Gyalwang Karmapa tunnisti Devil's Swan tytär, kyllä. Hän sai myös tyttären Tanaka Yoshi puolen japani, puolet Yhdysvaltain breakout se yrittäjä Los Angelesissa. Tanaka Yoshi on poika Tanaka Mikoto ja armeijan Prescott ensimmäisenä rakkautta jo ennen hänen aseettomasta palvelusta niinä päivinä, jolloin hän asui hänen liikemies isä on 16-vuotias punkkari. Mikoto löytänyt projektista kuin 22 vuotta sitten, kun se on käynnistetty ja siirtää poikansa takaisin kotimaansa Japanin kanssa. Se, että hän ei ollut yksi Krähwinklerin kansalliskaartin tapauksessa koeputkeen vauvat tai suloinen lab rotat ei tee hänestä yhtään vähemmän veljensä tai hänen jälkeläisenä vähemmän karaistuneita Prescott elämän pitenemiseen kirouksen murtamiseksi. hullu, eikö? Hän on -setä. Jotta hän voi työskennellä raskaita uhrauksia nipistämisen. Nyt puhutaan."

  Nick kehrätty bacardin ympäri syliinsä, opiskelu hänen kasvoillaan meitä herpaantumatta. Hän saattoi kääntää värin kalkin ja hän saattoi rumia hänen huulensa olivat vihreänä. Hänen toimenkuvaansa kuului hänen hengityksen, yllättynyt hänen evergreen silmiin. Hän näki ensimmäistä kertaa todella huolissani hänen turvallisuutta.

  "Hän on vain pieni tyttö…", hän ravisteli hänen päähänsä. Ei ollut mitään keinoa hän voisi mennä läpi. Hän päästää päiviltä ryntäämällä repeämiä, mutta ei pelosta.

  "Nick, kuunnelkaa minua! I - Tämä uutinen on valtava…ensimmäistä kertaa, I - minulla on perhe. Meillä on perhe…jos toimimme yhdessä…mitä se on… voimme säästää ne. Minulla ei ole mitään menetettävää, jos näin. Halusin ulos elämään. En edes ajatella sen lopettamiseen muutaman kerran. Se on asianmukainen…olemme tallenna veljet ja sisaret ja odottaville äideille." Hän nodded, yllättynyt itsekin. Jos joku kertoi muutama päivä sitten, että hän on uhrannut itsensä pelastaa joukko foster kids hän edes tapasi hänellä olisi hevonen nauroi heitä ja kaadetaan Scotch aseensa nenästä. Kun nämä pojat, kaikki oli muuttunut. Oliko hän koskaan tunteneet rakkautta, ole koskaan ymmärtänyt, mitä se on. Kunnes hän katseli niitä. Kunnes uhranneet henkeään heidän räjähdyksessä Durango. Kun he puhuivat menossa tinkiä Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun. Kun he taistelivat toisiaan San Agustin Buenavista. Näin lyhyessä ajassa, heillä olisi opettanut hänelle, mitä rakkaus ja perhe tarkoitti. Lopuksi yhteisymmärrykseen, se oli tuonut hänelle polvia.

  Hän käänsikin selän mustaksi aukoksi, kovan iskun.

  "Olet puhu smack, oikea nainen? Olet menossa kunnioittamaan sananne?"

  "Minun sanani on bond ja edellyttää uhrauksia pure. Sinun suoraviivaisia henget, koska olet osa armeijaa prescottin veri samalla tavalla kuin muut lapset. Kaikki on selvää. Luota minuun." Hän nodded on ollut hymy ja lupauksia.

  "Ei, kunnes meille merkki. Lähetä joitakin kanttia lopettaa riettaan joutsenta. Mikäli et ole huomannut, kun hän palaa puolet Meksikon preeriaa ferolito!" Nick potki pensaaseen. Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun nauroi ja ravisteli päätään.

  "niin paljon henkeä, Nicolas. Ei ihme, että te onnistuitte kiivetä takaisin helvettiin."

  "Inhoan kertoa teille tämä nainen, mutta en ole koskaan ollut helvettiin. Tarjolla on Highway on pää alaspäin, jos et ole koskaan kiinnittänyt huomiota AC/DC-koneellesi. Et edes tarvitse minulle, miten. Sielusi on GPS-ohjaavat sin
ut sinne!"

  "mitä. Pärjään kaiken pyysi. Kuten bonus, I'll lähetä jotakuta pelastamaan veljensä mistä tahansa moista järjettömyyttä Cipriano on kypsää. En ikinä enää vaivaudu perheesi uudelleen. Heidän olisi vain pitänyt tietää, että niitä ei voitu pitää sinut. Tämä ei ole reilua kaikille muille soul, jotka eivät nyt saa haudata lapsi rakastetaan. Se on luonnollista järjestystä, kuolee. Tämä tyttö kuolee, ja se on parempi kuin palata elämään hän oli paeta. Jokainen on Happy-Ever jälkeen?"

  Kaksi Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun's miesten esitettiin ja sidottu Nick ja Bacardin käsissä.

  Kasvaakseen ne ovat yhdellä silmäyksellä, riittävän varmasti, mitä hän sanoi oli totta. He olivat tehneet apuaan. Ne vain toivoa, että se olisi tarpeeksi.

  Luku 15:

  Marilyn heräsin löytää mahdollisuus uida läpi lasinsirpaleiden sekä suurukseksi pehmusteet ja sulaa terästä tuhoutuneen ja käryävää väylässä.

  Hän hengitti ebony savun ulos hänen sieraimiinsa ja vei varsi hän venytellä kielenvastaisesti hänelle. Hän oli puristuksissa äärimmäisen tuskan ja hän ymmärsi, että hän loukkaantui vakavasti itse hänen peräänsä. Hän oli halu meinasi päästä itku hyvin ylös takaisin hänen kurkkuun ja sitten hän oli vedättämässä hänet hiekkaan.

  Ne laskeutui kädet ja polvet yskä ja oksentelusta inhottavat kemikaaleja. Cuba jo siellä heiluvat vain suurta linja on runko kasvoja ja elimiä seitsemän kiihkokulutus pit sonnien. Taistele koirat asettaa kasoista, jossa hän oli rikkonut niiden kalloja, uuvuttavaa voimaa hänellä oli ja vielä enemmän.

  Marilyn piti häntä. Cuba muistutti hänen kuolevan tiikeri. Hänen kullanvaalea sävy oli poltettu puoliväliin ulos ja hän piti päästä ylös ja halkaise se repaleiseksi liuskat hänen ympärilleen chin pitämään tulipalon leviämisen hänen hiuspohjaan ja kasvot. Hänen farkut olivat puoliksi silputut hänen sääriin ilmeisen myönnettäisikään, taistelu manic koiria. Veren reservissä hänen ympärilleen nilkoista. Hänen korkeiden kehys on puoliksi taipunut yli ja hänen hopea-blue eyes näytti punaista, savun. Hän kehrätty hampaat n hinnanalennuksesta pystyisimme vielä suurella työllä ja Marilyn.

 

‹ Prev