Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 142
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 142

by Josh Law


  "kappaleiden kaksi. Sitä voi pitää pois helvettiin. Palkkasoturit ovat Alex ja että lääkäri on Little Nicky!" Hän nodded yli hänen olallaan. Marilyn ja mahdollisuus kehrätty noin yhteen ääneen, että kaaos.

  Siellä rannalla noin viidenneksen puolentoista kilometrin päässä linja hylyn Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun oli takavarikoitu vaiheeseen , jossa olisi perustettu muutama paikallisissa bändeissä taakse rantakenttä Cantina -ravintolassa. Keskellä, hän esiintyisi pystyttivät kaksi massiivista bambu toteemipaaluja. Nick oli sidottu yläosa. Pieni tyttö oli sidottu. Niiden jalkansa olivat päällekkäin tuhannet pienet golden laskuista. Kaksi hänen raakalaiset olivat dousing niitä kaasua. Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun seisoi ytimenä, puetetut nyt pitkään sininen valosapelia ja tilalla soihtu korkea kuin hän oli the Statue of Liberty. Hän oli jonkinlainen puheessaan, niitä ei voitu kuulla tätä etäisyyttä.

  Marilyn olisi ladattu taisteluun hämäämään oikealle ja sitten ulos ajattelematon fury, mutta sitten hän näki yleisöä. Kun Prescott mercenaries on luopunut Anahi ja henkilökohtainen palkkaa, joka oli noin viisi trusted tyyppejä. Nämä juuttuneisiin merikilpikonniin mies, joka näytti samalta kuin hän oli kiipesi ulos helvetistä, jokainen niistä lentokonekaupoista rapiers kirkas. Anahi seisoi eturintamassa taistelussa. Hän siirtää tarkkuus lazar ja jopa verraton Cipriano fumbled häntä etukäteen.

  "I Won't jättää yksin tämän!" Mahdollisuus olin onnellinen hänen asemassaan nähdessään hänen sisarensa seisovat vastaan hound helvetin vaivasta.

  "Oho, helvettiin! Mene minun on pyydettävä poikaani!" Cuba huulille kiertyy hämmästynyt itsekin. Hän ollut suullisesti väitti Alex omia. Ensimmäistä kertaa hän oli. Mahdollisuus nodded. Sitä mahdollisena, mutta luultavasti sisarensa jälkimmäistä pyyntöä.

  Mahdollisuudet ovat tarttuneet Marilyn.

  "Me tarvitsee apua korkeampia paikkoja. God of Warin tavoin ja Yhdysvaltain armeijan perustamista. Areena tulee olla tuomioistuimen eteen? Mielestäni on korkea aika esitellä poissa." Hän nodded. Marilyn suusta avataan ja suljetaan, mutta hänellä ei ollut aikaa vastata. Kun Harley Bomb Runner, että poliisin osasto oli antanut pojat tuli vyöryttämällä pensaaseen, vasta silloin, Johtava Riggs istuen ylpeänä.

  "Ei, mielestäni ms Avalon on todennäköisesti poimia hänen poika, koulusta. Matkasuunnitelmani Yhdysvaltain armeijan osa senkin." Riggs meidät hurmeisella toiminnallaan valomiekallaan onnellisen hymyn. Hän oli tavallinen vaatteet ja oli poliisin radiopuhelimen hänen vapaalla kädellä.

  "Jututti Sparrow, kopion? Lähetä koordinaatit. Koko Espanjan armada päätti ilmoittautua tälle osapuolelle, kollegat. Pääsen hiukan ilmaa kansi samalla voit." Hän puhui, radion ympärillä tuskallisen konkretisoi.

  "mitä helvettiä?!" Marilyn ja mahdollisuus puhui yhtenä rintamana.

  "Mitä, joten kaverit ovat ainoat, jotka voi ladata takaisin Meksikon pyrkimys oikeudenmukaisuuteen? Kun olet poistanut cuba town jahtaamaan lapset, olin raskaasti tutkimassa Devil's Swan rikoksista. Sain johtaa kaikkialta Durango. Kun Zombie Apocalypse oman poika alkoi Everybody's poliisin tipster. Selvitin yhteyttä Yhdysvaltain turvamiehet, Feds, Paloasema ja ketään, joka olisi kuunneltava. Lopetin huolenpitoa ja pitäminen, Durango sijaiseni on hyvissä käsissä ja liittovaltion poliisin, pölyiset karttasivulle matkan aikana ja hätärakettien seurannan. Sitten Meksikon raja Patrol puuttua asiaan. Tiedoksi, että he ovat vakavasti otettavia PO:ttanut rootiksi y'kaikki tietystä portti, Swan päätti paistaa." Hän hymyili ja motioned. Koneet ja helikopterit alkoi kaartaa alas taivaasta.

  Marilyn räjähdin happy tears Federal ja Meksikon edustajilla oli poriseva ulos kaapista. Hän jopa tunnustanut Yhdysvaltain merijalkaväen ja Meksikon sotilashenkilöitä kylään hiekkadyynien keskellä. Näin painajaisia olisivat pelänneet eristetty tähän asti, mutta nyt hän ymmärsi, että maailma oli katsomassa. Syytetyn oli tuominnut itse. Näytti siltä, että Durango pudottaa tieteen kokeita ei enää tarvita.

  "hunaja, sallikaa minun." Chief Riggs ladattu taisteluun hämäämään, hyökätä koiria ja vedetään pois hänen Smith and Wesson Model 29 pudottamisesta, kuten kaskaat autiomaassa tuulessa.

  Marilyn's joy oli hetkessä liian kauan sivuseikka. Hän kuuli shriek lävistys ja kehrätty. Tilaisuus oli jo käynnissä siihen suuntaan.

  Alex oli kärsinyt. Syötin laitteisto oli astumassa kohteeseen dollies, kansoittama palkkasoturit ja pyörin ja eturivin uhrin. Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun puhe oli saatu päätökseen, ja hän luopui taskulamppu takaisin valtavasti rahaa. Cipriano's kaverit olivat ylivoima 20-1. Niitä ei voitu pakottaa tahtonsa läpi ja alexin laitteisto tai the stage.

  Se oli jopa Marilyn nyt. Hän oli vääränsuuntainen noin 200 Modern merirosvot, säälimätön yhtyeen edellinen Yhdysvaltain merivoimien alaista ja Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun on mielipuolinen nostimia. Yksi nainen, palanut, paalain alisyötetty asuinpaikkakuntasi pakkausmateriaaleja ja kauhuissaan olevan nainen. Hän otti syvään henkeä.

  Okei, se on show time. Ei tuskaa, ettei vahvistusta, baby".

  Luku 16:

  Vain, koska hän oli tehnyt tätä ennen ei tarkoittanut sitä Nick oli jotenkin osaajaksi taidetta kuolla. Hän oli yhä kauhuissaan, kuten molemmilla kerroilla. Siitä oli tullut tuttu pyörittänyt sairaus on pohja hänen gut, varsinkin kun hän muistaa, että projektin Prescott oli epäonnistunut keksittävä tapa houkutella Lazarus syndrooma, kun aihe oli poltettu. Hän kuolee ja hän aikoi pysyä hengissä.

  Tunne on yleensä tauko, että kriittiset kauhun hetki. Hän ei tuntunut mitään kipua mukana katastrofi, mutta hänen tajuntansa aloitti kameranäkymä miehinä, kaiken cinematic autopilotti. Hän katseli leveitä silmät ja vapisevat huulet näyttävät bacardin on kierretty kallioradalla tulipalo levittää ylös roviolla. Hän kuuli veljensä scream ja katsoin, että hän keskeytettiin yli kemikaali arvonlisävero ja siirtomaavaltamenneisyys on päästä eroon Snake, joka oli yliluonnollisen raketinheittimen päätään, kun viisi muuta kaveria olivat leikkaus häntä. Alex silmissä tapasi vain hetken. Ne on jo kuollut. Hän tiesi, että hetken liekkien sitä kulutetaan Nick ja kaikki tämä olisi mitään. Hän lähtisi takaisin Lab lopettaa elämänsä päivät käsittämättömän helvettiin.

  Nick mielestä hän oli hallucinating, kun hän näki hänen äitinsä käynnissä pää alaspäin kaaoksen keskellä. Bullets whizzed hänen ympärilleen. Palkkasoturit ja gangsterien olivat pudottamaan kuten noppapeli reitiltä.

  Hän käytti kaaosta hänen painamalla läpi. Nick pidetään keuhkojensa. Hän teki sen, mihin vaiheeseen, ennen kuin hän ymmärsi, mitä tapahtui aidossa ympäristössä.

  Jousitettujen on cougar's shriek, Marilyn kameramiehet käyvät kimppuuni ashen valssatut hänet maksaa laskut.

  "maksaa oman pirun velkaa!" Marilyn teki Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun kurkusta. Nainen oli käyttänyt pelottelun ja vaikutus taikausko voittamaan, mutta hän ei ollut suuria fyysistä voimaa. Hänen taistelunsa ei ollut turhaa. Helvetti ei ollut fury, voitaisiin parhaiten äiti vuoksi. Hän valssatut Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun, liekkejä. Nainen, mutta savu alkoi täyttää hänen keuhkot.

  "äiti!" Nick karsia. Hänen silmänsä koulutettu Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun, joka oli luovuus tukahtuu nopeasti eri kemikaaleja helvetissä rahaa on käsitelty. Peilikiiltoinen juhlarahakoteloon hänen silmänsä kertoi Nick, että hän oli todennäköisesti jo kuollut.

  Marilyn myrskyyn tuleen. Hän tuskin havaittavissa, hänen vaatteensa ja kehon jo pakokaasuja kuljettavat osat väylän kaatumisen. Kaikkien hänen ehkä hän osui ja kynteni barbwire, jotka sitoivat Nick on roviolla. Hän huusi kuin bit luontoystävällisiä käsissä, mutta vedetään irti. Hän saattoi luikerrella vapaa ja tore ulos liekkejä.

  "äiti! Olet ilmaaminen ja palovammoja!" Nick huulille vääntää. Marilyn nodded.

  "Your brother!" Hän huokailivat ihmetyksestä tutustuessaan ensimmäistä kertaa. Nick käännetty ohje Alex, kun hän näki jotain täysin odottamatonta. Mahdollisuus Vierra hajonnut kautta linjan lyönti hänen kyynärpään, Muotoile
niskan Snake niskaan ja tyrmätään raketinheitin ilmassa. Hän jää se romahti toisaalle shot sitä rannalle. Tulipalon leviämisen valtava donut ympäri. Gangsteri pursuava Soldier of Fortune ja palkkasi pirate samannäköisiä makas konservatiiviedustajien pienryhmiä liekki huutaa, raavin selkääni kierimällä meriruohossa hiekkaa.

  Peyo onnistunut kieriä tuleen. Hänet poliklinikan ensimmäisellä portaalla ja Nick ja mahdollisuudet kuin ne vedetään Alex vapaa hänen ketjuja.

  Marilyn tuli siihen reunaan nähden, sortaen vaiheessa tajuttomana olevalle bacardin hänen harteita. Hän katsoi minua roikkuu kaaosta. Yhdysvaltain laivasto oli suljettu on käytävä ja ampuminen. Meksikon armeijan alkoi evakuoida rannalla ja lukitse kaupunkiin. Yhdysvaltain Marshall, liittovaltion agenttien ja yhtiön Riggs oli ottanut Anahi's radan vapaaksi ja olivat nyt, Snake, ja miehet ja Ashe ryhtyy johtamaan kansaansa taisteluun kollegat , joista suurin osa oli vielä rönsyilevän liekkeihin.

  Nick vetämissä hutera Alex alas ulos kotelosta harteillaan ja hänen jaloilleen, kiskomalla lähellä itseään. Alex sortui hänen veljensä oleva puksuttava kulkuväline täysin katatoninen tällä hetkellä.

  Cuba kautta savun, jalat vielä pitäen hänen väylän runko club kuin Louisville koko ajan heiluttavan taistelijan kädet väsyvät valmis kick butt ja nimiä.

  "Hän on oikein? Te pojat kunnossa?" Hän ne yskitään ulos päivän savua ja ravisteli hänen itchy uusi karva leikattu pois terveet silmät.

  "Kaikki on erinomaista!" Marilyn handed bacardin's limp muodossa mahdollisuus ja pääsi ja kokosi veljekset lähellä itseään.

  Peyo kohotti yhtäkkiä silmät tulee laaja, hiukset seisoo puolella. Alex huomanneet sitä, ja he kaikki ympäri.

  Cipriano oli kävelyllä savua. Hänellä oli miekka yhdessä kädessä takareunan veren rannalla. Hän saattoi soiroja Anahi pään menoksi toisessa, antamalla sen vauhdissa kuin heiluri, sormissa ja trail veren X-muodot kaikkialla maassa.

  "Kuinka hauskaa, laulu? Käytin rakastaa häntä, mutta minun piti tappaa hänet?" hän heitti pään, Nick jalkain juureen. Nousimme suoraan, leuka yllään.

  Scene sijoitustaan alkoi muistuttaa järjestykseen. He kaikki tiesivät syvällä lihaa luiden ympärille, että tämä oli vasta alkua jotakin paljon suurempia kuin tänä päivänä. Oliskohan heillä on vahvuutta selviytyä tulevaisuudessa?

  " Pappi on asettanut kohua, tiedätte, että, vohlien?" Cipriano katsonut taakseen. Kun otetaan huomioon näiden valtioiden tilannetta, kukaan ei oikeastaan niin järkyttynyt siitä, että hän oli raakalaismaisesti tappoivat Lady Sicario.

  "tulen maksaa velkansa hänen tästä hetkestä vuoteen kuningaskunnan ei I, Sensor?" Nickin hartiat sagged. Alex opiskeli häntä kaikessa hiljaisuudessa ennusmerkkinä silmät ovat vanhempia kuin Jumala. Cipriano niellä nodded tietoisesti, tunne, että poika, joka voisi olla aina käynnissä.

  "Olet oikeassa. Tämä isnt. Se on vasta alkua. Synneistä isänsä päättyi puolet Meksikon." Marilyn tutkinut tuulessa.

  Cipriano näytti tartuntana ihmisestä toiseen hiljaisessa pohdiskeluun.

  "Poikani ja minä olemme saaneet tehdä raitoja. Valikoimassamme on velkojen maksamiseen. Näyttää Everybody's hätäinen Mexico kultaa, 'manito vain tällä kertaa veri on kaivos. Tulette kanssamme. Te kaikki tulevat meille. Tuskin maltamme lupauksia, mutta emme voi antaa suojan. Sellainen, että yksi kampanjoivat antaa toiselle. Koska joudumme kohtaamaan, nino, ei ole kerrassaan mitään lakia, eikä maa, voit suojautua mustasta pörssistä. Sinulla on arvokasta kohdetta. Te ja teidän koko perheelle... Se olisi minun valintani'd harkittava kääntymistä underground." Cipriano nielty, opiskelu Marilyn. Hän tiesi, jos vastus olisi peräisin Little Nicky's ärhäkän mama.

  "Voit ansaita elantonsa katoamassa ihmisiä?" Nick nieltynä tarkasteltaessa tilannetta Cipriano , Cuba. Hän nodded ja ilmoittauduin vapaaehtoiseksi.

  Anna halutessasi laitteelle lempinimi ja Alex ovat aikuisia ja ne puhuvat puolestaan, kun on kyse jään ja ylläpitämiseksi. Minulla on kuitenkin oikeudellisesti vastuussa kaikista muista Prescott lapsille. Mikäli emme puhu katoamisesta, puhutaanpa sieppaaminen haittaa 30+lapsille Durango, Colorado." Hän n hinnanalennuksesta pystyisimme vielä suurella työllä hänen hampaat ja taittanut käsiään.

  Cipriano näytti, Cuba, Marilyn.

  "ehdota on elämää. Liikkuvat paikasta toiseen, maasta toiseen. Enimmäkseen saarivaltioita ja sijoittaa eteläosia Brasiliassa. Voisi jopa selvitä omat hotellissa Darien rako talvella, kuka tietää? Se on laitonta. Se on riskialtista. Sinun valvomme selkänne takana." Hän toivoi Marilyn varmuus olisi lopullinen päätösvalta.

  "Saamme aikaan. Hei, eräänlainen vasemmalle oikeudelliset huolenaiheet taakse, kun me roasted aidan, joka erottaa Meksikoa estetään Texasissa. Niin No joo, puhutaanpa maksu." Marilyn nodded. Hän ei usko, mitä hän oli samaa mieltä, ja tietenkin hänen elämänsä oli ryhtynyt.

  Cipriano nodded.

  "ei lataudu, Senora. Disappearing ja Prescott lapset tallentaa kaikki nahat. Kuten näette, olen tarjoavat sinulle merkin mukaan ajelulle, mutta tuki on tällä hetkellä kokeiluasteella. Levittäisin elintarvikkeita, selviytyminen on kiinni pelaajasta. Sinun on kuitenkin oltava täysin uudistettuina. Uusia vaatteita, uusiin nimiin. Tämä on viimeinen elämän huomaatkaan ja alusta colonizing omien pikku oikeutta elämään."Cipriano näytti hänen miehiä tungosta liikutellaan jaksamaan.

  Marilyn huokaisi. Hän toivoi cuba, joka nodded. Marilyn kiinni silmiänsä ja hiljaisesti laskea kolmeen.

  "Alright, pojat, I guess Seuraava pysähdyspaikkamme on Durango. Laitamme saat sisaruksiin. Ja sitten... no, Luoja tietää mitä sitten."

  =Dutch version=

  Hel geld~

  Haak~

  Ze leunde haar schouders tegen een van de marmeren bouwwerken van Amerikaanse the historicity of the body and the. Dit zou betekenen dat leven en Hiernamaals bled in één. Ze een nederige privédetective was de enige persoon met kennis van IT.

  Zij stelde de Colt 45 gevoel haar hart kloppen in haar vingertoppen. Ze hoorde hun voetsporen te treden. De korrel zand stond op hun schoenen, neerlegging van de trottoirs met hun toorn. Maar het Capitool negeerden de penibele situatie op kanker kan zich uitzaaien binnen de parameters.

  Marilyn Avalon had geen aandacht voor haar leven. Ze hield haar adem gevoel van een adrenalinestoot dreigt te smoren. Deze omleiding moesten werken. Ze zou moeten leven met de onverklaarbare zij getuige was geweest. Haar zoon is onlangs opgeknapt leven hing.

  Ze hield haar adem in. Twisted naar de wind te horen hun discussie boven het geluid van haar hart.

  "We verloren haar…" De man schopte een openbare vuilnisbak kan en begraven zijn vingers in zijn haren.

  Zijn metgezel was een middelbare vrouw met een zware Boston gearomatiseerde accent.

  "Als ze krijgt terug naar de kid, vervolgens het plan wordt geblazen direct terug naar de hel! We hebben hem! Hij was dood voor 7 maanden. Hij zeker moest hebben gezien iets aan de andere kant. Ashe wil hem ondervragen…" Ze gooide haar hoofd zeker.

  "Je vind het gek." De man was te vet voor zijn eigen bestwil.

  "Shut up! Je krijgt me flambéed zeker!" De vrouw sloeg hem in de borst. Hij liet een kreunen en schudde zijn hoofd.

  "Je hebt, hoor. Toegeven, je weet wel. Als er geen waarheid wat die gekke braud blijft enthousiast over, dan is het nog erger. She's Got schulden te sturen naar beneden. The Walking Dead zijn collaterale schade die we niet kunnen veroorloven. Nu we de overhand omdat elke zichzelf respecterende politicus zal te maken krijgen met bloed rite misdaden." De man kwam zijn halsband en rolde met zijn ogen.

  "Ik zou oppassen als ik jou was. Ze bat-house crazy, maar de hele posse van hen haar ieder woord als letterlijk. Dat kid is een hoge prioriteit in ons lucratieve markt van bijgeloof. Hij zal ons kunnen vertellen of er realiteit aan hun bazaar godsdienst. Daarna zult willen stuur hem terug naar de hel te vestigen haar schulden." De vrouw glimlachte met haar tanden knarsende hoofdcola.

  "Nee. We premiejagers, Linda, geen moordenaars." De man achter haar ontsteld.

  "Oh, nu is niet het moment voor j
ou om zo vroom, Jeremy! We weten allebei dat als we geen ijs dat kid Ashe belt met haar lippen Lady Sicario om de klus te klaren. U en ik weten allebei dat wordt slecht voor het venijn produceren. Ze wil niets liever dan dat leger Prescott's jongens verderop. Hell, ze heeft schulden te innen beneden. Ze zijn allemaal doen. Dat is waarom ze een trouw van hun bizarre godsdienst. Dat is waarom ze hebben dit hele "Samenleven" ding naar het volgende niveau van raar." Linda was rollend van het lachen nu.

  "Waarom dat kind toch? Er is een hele passel in rehab ergens in de Virgin Islands. Sommige dat allang dood meer en waarschijnlijk kennen hun weg veel beter. Heck, ik hoorde er is een oude cowboy zij uitgehouwen in Durango's historische boneyard die was vuil-alweer sinds 1862!" Jeremy wreef over zijn borst nog pijnlijke en beledigd uit Linda's blow.

  "Easy, domoor. Dat kid's duidelijk de leider van de roedel. De enige met ballen te grijpen zijn geleende tijd, hè? Hij is net als Lord Lazarus van de onderwereld. Alle gekheid op een stokje, hij kon cowboy en start de freaking zombie-opstand. Geen van die rotzooi van de Halloween filmavondje van onze oubollig jongeren ofwel chucklehead. Ik praat straight-up tactische oorlogsvoering van echte mensen die werkelijk uit de dood!"

  "Ja, okay, keep it up, doll face. Jullie zijn allemaal gewoon praten kerels als je het mij vraagt. Hij is een high-school graduate geen Zombie van de motorkap!"

  "Hij kon worden! Geef hem een paar jaar, laat hem je geliefd in zijn sappen…Plus, hij was in de onderwereld, Yeah? Als al die religieuze opgesmukt stuff klopt, dan is dat de eeuwigheid. Hij had er rondhing in de schemerzone nastralen beneden. Hij kon zijn begeleid door freaking Lucifer voor alle bekende! Eén ding is zeker, wat de bijgelovige wereld vreest dat kid is vogelvrij. Jij en Ik leven van eerlijk spel. We ofwel de Gold Rush of we verliezen we onze kansen om de sicario vrouw!"

 

‹ Prev