Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2)

Home > Other > Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) > Page 147
Mystery: Suspense: Hell Money: : A Private Investigator Mystery Crime Thriller: (horror, thriller, science fiction, mystery, police, murder, dark, conspiracy) ... (Marie Avalon Mystery Crime Series Book 2) Page 147

by Josh Law

"Okay, so we ontsnappen en wat dan?" Renee likte haar lippen, te popelen om terug te vinden om haar jongens voordat Ashe gebrande nieuw leven kunnen inblazen.

  "I'm Going to hotwire en stelen een bus." Marilyn rolde haar nek op haar rug en schouders flounced naar de bestuurdersstoel. Ze lachte, realiserend dat Renee terecht. Zolang ze ademen deze race nog aanstond.

  Anahi stond buiten binnen duidelijk zicht op de voorruit. Een perfect brow gebogen in een "Durf jij dom" uitdrukking. Marilyn golvend haar hand in de "surf" symbool als het contact Fired Up.

  "FYI, kids. Ik heb nog nooit in een bus. Dat gezegd zijnde, neem ik u mee naar school!" Ze schopten het gas. Onmiddellijk de spinnen bus werd voldaan met zware machinegeweer vuur.

  Showtime begonnen. De wet van Murphy was in volle kracht. Marilyn dronk in het verbrande rubber smog en tilde haar handen naar de hemelse rijken. Ze zou moeten ondernemen rodeo op geloof.

  Hoofdstuk 11:

  Het leek erop dat alle wegen geleid tot Acapulco.

  Cipriano en zijn boys rolde een vloot van motorfietsen om ze allemaal Ashe het bestuurdersportier. Ze hadden ingericht twee oude voor hun "gasten". Nick meuwissen door hemzelf. Ze gaven Bacardi achter Alex en zij hielden vast aan zijn schouders angstig.

  Ze drukt haar gezicht tegen zijn schouder voorzichtig omdat ze groeiden dichter bij de oude badplaats. Hij had geen shift of akte geïrriteerd door die verrast haar. Mannen hadden altijd beschouwd als een hinder of had geprobeerd te profiteren van haar. Gelukkig heeft haar moeder was attent genoeg van haar jonge leeftijd te leren haar zelfverdediging. Opgroeien in een kartel/bordeel is nooit een veilige gezonde ontwikkelomgeving.

  Ze zijn volkomen verbijsterd door leger Prescott's zonen. De liefde hadden ze voor elkaar was genoeg om de aarde en zelfs de stenen hart van Cipriano die nog nooit geslagen een dag na zijn eigen broer vermoord in koud bloed door de menigte.

  Zou Nick er nog sterven voor haar vrijheid? Zij nauwelijks wisten hem maar ze kon zien dat hij anders was dan degene die ze ooit gekend. Ik wist niet dat zij moeten worden bevrijd door zijn lotgenoten. Voor het eerst in haar jonge leven, Bacardi Tanaka wist wat nauwgezetheid was.

  Ze getrokken over eenmaal voor brandstof. Eén van de tieners in de bende, Le Peyo, kocht verscheidene dozen Jarritos en begon ze dobberen aan iedereen.

  "Think fast, 'mano!" Hij lachte omdat hij gooide één aan Alex die staarde absently in space leunt tegen de pomp. Hij had hem met één hand nauwelijks opgezocht en gedraaid te kijken Peyo bevindt met een brow gekruld dienstmaagd.

  "leg dit op mijn lip?"

  "Nee, het ligt aan het huis." Le Peyo aftandse zijn handen speels en ingeschakeld zijn hiel. Hij trok naar de andere gangsters mompelen iets in het Spaans.

  "Ay! Mi habla Espanol!" Alex gooide een steentje naar Peyo bevindt. De andere jongens lachte laaiend en trok me achter het tankstation te praten over de "gringos zijn bleek de baas".

  "Ze willen je, weet je wel. Ze denken dat het een schande is dat je gaat moeten sterven." Bacardi gleed op nonchalant aan Alex handen in haar zakken.

  "je krijgt een frisje, kid?" Hij gekanteld zijn hoofd opzij en bood haar een slokje. Ze glimlachte en nam een trek van it, studeert hij aandachtig. Alex studeert haar voor terug.

  "Heb je een Aziatische familielid toevallig?" Hij glimlachte nog steeds verbijsterd door haar investeringsinstrument bepalen Japanse kenmerken.

  "Yeah. Mijn volledige naam is Bacardi Tanaka. Zie, mijn moeder, ze is zo wat u gringos zijn oproep een prostituee…Er was deze break-out big business man op vakantie in Mexico ongeveer 13 jaar geleden? Hij moet hebben uit Japan omdat hij liet me zijn Japanse naam. Je vergissing mij volledig Japanse behalve mijn Spanish-Mexican Mother's lichter bruin haar." Bacardi glimlachte. Dit was de eerste vriendelijke conversatie die ze ooit had. De rest van haar leven was achter de bar en koehandel met cliënten over haar moeder belachelijke prijzen of kill-voor-sport.

  "Hey, luister. U en uw broer. Je hebt veranderd hier, weet je wel? Ik denk niet dat het goed is voor Nicky moeten zich dus ik kan je gratis van mijn moeder en ik ben echt moe van deze bende-banging leven, Yeah? Dus ik zat te denken over een betere deal met u. Terwijl uw broer praat dingen uit met de baas, zou de beste tijd." Ze knikte, beslist dat het was nu of nooit. Haar handen gingen ontziet. Ze had geen idee waarom ze was zo zenuwachtig te praten met deze jongen.

  Alex nam een lange slok de soda en daarna leunde naar dieper in de ogen.

  "Je denken wat ik denk?" Hij flitste een schalks grijns.

  Ze chuckled en knikte.

  "Als ik u helpen samenzweren een manier om je nickname te laten Ashe het altaar, dan kun je misschien beter…misschien als betaling, kunt u contact opnemen met uw home moeder en ik kan live at Santa Bianca's? I-Ik hoorde was het een liefdadigheidsinstelling dus heb maar toelagen van de Amerikaanse overheid voor internationale kids, nietwaar? Echt, ik wilde niet kwetsen je zusje of beschadiging het pand! Eerlijk!" Haar knieen waren kloppen nu. Ze was verbaasd dat hij in kennis wordt gesteld. Hij legde een hand op haar borst en voelde ze vrijwel meteen rustig.

  "take it easy! Mijn huis moeder zou waarschijnlijk cool met dat zelfs als je geen help mij en Nick! Maar alle gekheid op een stokje, je denkt dat wij dat kunnen doen? U weet dit Ashe chick, nietwaar?" Zijn ogen werden uil-breed met hoop. Ze liet een wankele ademhaling.

  "Nou, Cipriano iets over gezegd heeft. Als hij denkt dat hij kan worden gedaan, dan ben ik vrij zeker dat het kan. Natuurlijk is ze niet iemand kunt sluipen om. Ze is omgeven door oude contacten van Prescott, zoals ontbonden Spec Ops unit gedraaid soldaten van fortune die klaarliggen voor een schot van uw Pappi de serum. Mijn moeder aangegaan met Ashe om enkele van deze huurlingen om daadwerkelijk infiltreren en leg al je broertjes en zusjes en ze meeneemt naar Acapulco. Ashe ging oogst je organen, uittreksel lichamelijke vloeistoffen om het sap en offer u allen op het altaar te sussen haar schulden. Ze had een speciale rituele klaarliggen voor Nick omdat hij is naar de hel geweest, dus ze zeggen. Nou, mijn moeder wou eerst dibs op dat serum. Ze haalde de huurlingen te geloven dat Ashe zou alleen grensoverschrijdend en moet volgen haar lood en verrichten van onderzoek om hun eerlijk aandeel voordat u via de buit aan Ashe. Zij verliet de mercenaries achter in Mazatlan onder het bevel van een echte creep alleen bekend als Snake en nam me mee met haar naar Durango.

  Jullie zijn een soort van urban legend nu, FYI. We wisten dat we zouden moeten nemen en Nick. Ashe altijd offeranden in tweetallen. Je waarschijnlijk dachten dat zelf omdat we beiden niet alleen uw broer. We moesten een verstandige keuze. Als we minder dan twee zouden we niet hebben een minimale goede trouw borg te koop haar graces terug. Als het was gewoon een random twee van je broers en zussen, dan kon ze gewoon kiezen voor sic ingehuurd piraten tot de Mazatlan kust en uit ons allen, verzamel de twee die we hadden, en andere doe-het-zelvers voor de Durango Drop Science kids. Zie moest worden twee, omdat zij dan geen onnodige rommel verzamelen parels toen haar diamanten waren al in Mexico. Zij zou slechts uitbeningsvoorschriften haar tijd plannen is, misschien zelfs laat mijn moeder haar weg naar een mate, zolang het pakket was niet beschadigd.

  We wisten van uw reputatie dat je beide waarschijnlijk proberen te verdedig je broers en zussen. U manipuleren door te dreigen met uw zuster was gewoon de zekerheid konden we zakje kunt zonder gedoe. We moesten brengen u beiden leven, pak het leven sap, waarna u kunt als onderpand totdat Ashe was bereid te praten. Nicky is de wild card in het hele spel. Zolang hij leefde, Ashe's handen en voeten zijn gebonden".

  "Zo houden we hem levend totdat we een manier vinden om te banjeren Ashe? Contact opnemen met de Amerikaanse regering te komen, verzamel en hof huwelijkse hun gevluchte troepen?" Alex's ogen kwam het besef dat dit misschien wel mogelijk.

  "We moeten afslaan Ashe zo lang mogelijk. Onze ontkoming gooide een Monkey Wrench in ieders plannen. Slechte timing. Sorry! Ik kon gewoon niet een aflevering. Daarna was of nooit. Het is tijd voor ons om er uit te komen. Ik dacht dat we konden lopen naar het einde van de wereld als we moesten. Stijg in het zadel van de banditos en rit naar de verdediging van de beruchte kleine familie. Ik
wist niet rekenen op burning helft van Mexico! Het scuttlebutt is Amerikaanse agenten probeert te komen en je ophalen en er was gangwar vanaf de grens naar Mexico City".

  "Oh my God! Dat is Detective Avalon en Papa Vierra komt voor ons! Ik zou bereid zijn om een serieuze deeg op!" Alex had gezogen soda up zijn neus en wreef over haar pijn.

  "Je hoeft niet van deze,'mano. Ik heb wel een theorie te laten uitvoeren door de baas. Ze wil niet opofferen Nick door hemzelf. Maar ze moeten koopje. Hij kan gaan zonder jou. Niet alleen of zonder een soort wapen. Ik zou met hem meegaan. Niemand ooit verwacht mij gewapend, ik ben nog maar een kind. We konden haar Devil's poker. Er zijn verschillende manieren vindt ze het leuk om verwarm de oven vóór de eigenlijke ritueel. Hoe langer hij leeft, hoe meer kans we hebben om binnen." Bacardi geslikt. Alex, Tot haar verrassing, luisterde heel aandachtig en knikt, tapijtvloer.

  "Het is echt grappig hoe Grote geesten denken hetzelfde, weet je?" Bacardi sprong als baas opgevoerd achter haar.

  "Want ziet u, we hadden het net even iets anders over. Nu, ik heb een follow-up. Mijn plan voor verdrijvende Ashe is zelfmoord, Alex( Nicky eindelijk vertelde mij uw naam) Maar na wat ik zag je doen in Buenavista, ik geloof je wel de uitdaging." Hij glimlachte nog eens ongeveer te amo. Nick geïntensiveerd.

  "FYI, ik haat zijn plan. Zoveel toch schrikt me echter de enige die echt zinvol is om ons beiden leven. Ik weet dat je. Vooral na Buenavista, ik ben ervan overtuigd dat je niet om mij te laten sterven, niet door mijzelf toch. Ik kan niet laten sterven. U zegt te komen met een plan en vasthouden. Dus we gesplitst. Koop tijd voor onze Mamas. Baas hier gaat ontmoeten ze zelf. Kijk op Anahi en alles. De jongens uit de dood Angel's bende gaat om u als piraat en Prescott huurling aas. En dan ga ik spelen cavia met Ashe totdat de Calvarieberg binnenkomt."

  Alex studeerde zijn broer's gezicht, lachend placidly.

  "Okay, Let's do this!"

  Hoofdstuk 12:

  Marilyn bemande de gestolen bus met een oorlogsschip van twee uur met Anahi and company heet op haar hielen. Renee en kans had verloren in het vuurwapens kans had en nog niet op een totaal verlies. Onder de achterbank, zij hadden ontdekt een oude Gatlin pistool en waren de brass rollend van het morsen over de gammele bus vloerdelen als popcorn op de trampoline. Crossfire gevild de muren van de oude Greyhound als een vuil storm op Mars. Marilyn haar ogen. Ze onophoudelijk chantte haar zoon's naam als een mantra en hield die bus kan rollen. Als ze kon gewoon nee zeggen tegen de angst nog een keer had zij nog steeds een kans.

  Over het geraas van raketwerpers nauwelijks ontbreekt de tweewielige zweefvliegen bus, ze hoorde haar telefoon overgaat. Haar buik heeft een belly flop en ze geript uit haar jean's zak met één vinger keel sluiten wanneer zij herkent de muziek zoals Nicky's ringtone.

  "Baby, is dat je?" Ze voelde tranen pour down haar gezicht. Het was een duidelijke vraag, maar dit was te mooi om waar te zijn.

  "Mama, ik heb je nodig om te luisteren naar wat ik te vertellen." Nick begonnen alvorens het hele plan door haar in een fractie van de tijd die hij had genomen om er deel van uitmaken.

  "De man die binnenstroomt voor jou ziet als iets uit een westerse horror flick. Maar geloof me, hij is aan onze kant. Je kent hem en zijn mannen als je ze zien. Om er te komen en doen wat hij zegt." Nick was buiten adem. Er was veel statische achter hem als mensen naar de dood Angel's instructies.

  "Wat? Dit is zelfmoord, zoon!" Marilyn gedwongen haar knokkels in haar tanden om te houden van braken.

  "Ik weet dat...maar het is risico nemen en misschien sterven of toegeven aan Ashe en sterven. We willen niet nog een derde optie, I'm afraid."

  Er in het midden van de brandende bus chase, Marilyn had een driekoningenfeest. Haar ouderschap was een haast ervaring. Ze wilde graag de baby ze hadden opgegeven voor adoptie 18 jaar geleden, maar die baby had become a man. Een moedig, tegenover giganten die de alledaagse kids vreesde van verhaaltjes voor het slapengaan. Ze zou moeten laten hem die weg, ongeacht hoe moeilijk het was. Ze zou moeten worden in zijn hoek en terug. Hun leven er vanaf hing.

  "Okay, u kunt mij vertrouwen. I love you".

  Het was de eerste keer in zijn leven had ze hem verteld heeft. De allereerste keer dat zij ooit zei dat het om een andere ziel waar het was meer dan woorden.

  "I love you, Mom. Ik zie je snel."

  Ze had een zinkend gevoel als hij opgehangen was dat hij niet in zijn eigen woorden.

  Hoofdstuk 13:

  Alex heeft zijn ademhaling. Zelfs deze beste oplossing van het overlijden Angel's boys was uiterst pijnlijk. Het was niet zo slecht. Na 10 minuten in een chassis van de heftruck, op zijn kant door twee lange ketens doorgelust twee afzonderlijke sets van handboeien, met zijn volle gewicht op zijn polsen, zijn rug was splitting met ondraaglijk pijn. Hij voelde spieren scheuren langzaam en bloed woning van kleine kneuzingen. Hij kan net zo goed zijn gegeseld.

  Hij probeerde niet naar beneden te kijken. Onder hem was een rioleringssysteem tank de gangsters hadden gestolen uit een loodgieter is terug. Het was omringd door vele zandkastelen hier op de Acapulco beachside, ieder die als een lade voor een hemorrhaging autoaccu dat Peyo bevindt is het ontluchten met een kettingzaag is piepklein incisie. De tank was al 75 procent van de manier gevuld met accuzuur. Cipriano werd heilig in theatrics. Als hij kon overtuigen de huurlingen die hij had één van hen in zijn val en dat ontsnappen onmogelijk was, hij kon lokken in voor koopjes.

  Spread eagled voor de hele wereld te zien, waaronder nieuws crews en angstige toeristen door nu had hij ongetwijfeld Alex voelde als een bug onder een microscoop. Net als zijn ziel was gestript van muren om de versnellingen die de hele machine van zijn entiteit. Er zou geen schuilplaats van de miljoenen ogen die keken naar hem. Het enige privacy zou hij voelt in deze naakte moment zou de duisternis van zijn geest met zijn ogen stevig gesloten.

  Hij was zich niet bewust van hun macht. Hier voordat de oceaan en hemel, hij zag de waarheid. Zijn hele ziel werd vollopen met de kracht ervan. Fysiek throbbed in zijn bek en hij probeerde door te slikken, maar er was geen slikken. Er was geen onderdrukking voor haar werking.

  De liefde voor zijn broer en zijn familie was een katalysator die had verlegd de grondlegging der wereld. Alex besefte dat vandaag zou veranderen. De wereld zou nooit meer hetzelfde zijn. Aan het eind van dit hoofdstuk, hoe hij zal worden herinnerd. Kostuums zoals een worm voor duizend ravenous vogels, Zijn offer wilt leren van een generatie materialistisch scrambelen de enige waarde die door het leven hiernamaals. Als Ashe had geweten dat diepe waarheid, dan misschien niet zou zijn omgegaan met de duivel om het verlies van haar ziel.

  Het was liefde die overwonnen kwaad. Liefde opnieuw te definiëren. Hoewel, het woord werd over het algemeen gezien als een warm en fuzzy gevoel van safeness, Alex opgevat moet worden als een vluchtige defensie die niet bereid was om los te laten wat zij bezat. Dat is hoe hij hield van zijn broer. Dat is hoe zijn broer had hem hield. Ze sterven in die kennis als ze moesten en hun bloed zou worden overschilderd de camera's van elke nieuwsdienst van over de hele wereld. De burgers van deze aarde zouden leren die dag bij het beschermen van hun families van beschadigde moties van overheden. Door zijn voorbeeld, ongeacht hoe wreed kan het einde, Alex Prescott zou de wereld laten zien dat nooit weer zou iets als de Prescott Project mag gebeuren. Dit is wat afkomstig waren uit.

  "I'm not gonna drop je in het sap, 'mano. Promise." Le Peyo keek invoelend op Alex's gevecht.

  "Hey, bedankt. Luister…kunt u luisteren naar een tweede?"

  De jongen nam een trekje van een sigaret en geperst dichter als Alex was net een geheim.

  "Als…Als…als het slecht gaat. Als we er niet, mijn broer en ik…Ik wil dat je dit…" bereikte hij met zijn tanden en trok een kleine hond tag uit zijn jaszak. Le Peyo bereikt en nam hem in een schudmachine.

  Alex huffed.

  "Zorg ervoor dat mijn huis moeder krijgt. Neem dan mijn schoenen."

  "Waarom? Deze crap zal branden die u zojuist met zijn dampen?"

  "Ik weet het. Maar zie, zo dom als het klinkt misschien, dit zijn eigenlijk mijn broer's schoenen. Ik gele
end. Ik wil onze moeders krijgt ze in geval de een of andere manier val ik in vijandelijke handen. God weet waar mijn lichaam zal aan het einde van de Hel, zij kunnen verwerken, en drink het graag eiwitpoeder voor iedereen die ik ken. Ik heb deze psychopaten. Gewoon, humor, man. Ik wil begraven worden met mijn broer in essentie, zelfs als het slechts één van zijn dingen ofzo. Ik denk dat het misschien helpt mijn geest hem zoeken aan de andere kant." Alex cut Peyo bevindt een processtuk look. Le Peyo ingeslikt en knikte, afijn de fancy AJs van Alex's voeten.

  Alex winced zoals de damp begon te bladderen zijn hielen. Le Peyo zijn ademhaling. Hij was nieuw bij dit spel. De baas was zijn oom en hij raakte betrokken bij alles omdat Cipriano erop had aangedrongen dat was de manier om hem handig. Hij had nooit een opdracht als deze. Hij had nog nooit zo dicht bij het technisch gedoe. Als het kind stierf, zou bij hem tot in eeuwigheid.

  Er was het geluid van hakken staal op de achtergrond. Ze zowel knapte. Een oude Greyhound was over het zand like a baker's pen met vloten van motorrijders en sportwagens eromheen.

  Cipriano meuwissen tot de scène op de achterkant van zijn hakselaar. Hij intrede in het vuil en trainde de Jericho in het strijdgewoel, gericht geschoten. Ze konden niet zien het doelwit van hier, maar wat hij had geslagen was genoeg om de aandacht van alle betrokkenen.

  "Anahi!" Zijn stem weerklonk uit de metalen brokstukken uit de bus en rillingen via de rug van Mexico.

  Uit de rook, The Devil's Swan liepaltijd. Ze had een paar rapiers en gooide een tot de dood Engel.

  "Oh God. Ik ben er zeker van dat er geen strijd zoals deze sinds de conquistadores, eh, Alex?" Le Peyo gekeerd. Alex was staren in de verte, jaw daalden, probeert te regeren zelf maar zichtbaar versteend. Le Peyo gesponnen op zijn hiel kan uitkijken over de zee. Talloze schepen gingen sluiten.

  "Misschien willen jullie schaars!" Alex riep over zijn schouder naar zijn bewakers die werden verspreid in een dunne lijn over de kust rondom hem.

  "We not gonna laat u, Niño." Een van de oudere mannen geladen een pomp shotgun. Hoe kan de dood Angel's boys zouden staan.

 

‹ Prev